Web Analytics
Jump to content

Teleprosjektet, avstemning stengt.


CastorFiber
 Share

Teleprosjektet  

86 members have voted

 1. 1. Hva bør vi gjøre med forumgitaren?

  • Legge den ut til salg på forumet
   5
  • Gi den bort til Rockeverkstedet i Mandal
   40
  • Gi den bort til barneavdelingen på Ahus
   41
  • Gi den bort til YFL Norway
   0


Recommended Posts

Da er Telecasteren ferdig, og vi ønsker oss innspill i den videre framdriften.

I korte trekk går dette ut på at medlemmer har donert deler, og så har Askret satt den sammen til en gitar.

Du kan lese mer om det her:

http://forum.gitarnorge.no/topic/54826-oppdatert-post-tele-prosjekt-give-away/

Selve gitaren, med bilder og video, finner du her:

http://forum.gitarnorge.no/topic/55253-tele-prosjekt-give-away-byggetraad-naa-med-video/

Hva gjør vi med gitaren? Det vet vi ikke helt, så her ønsker vi altså at dere som bruker forumet skal bidra med gode tips og råd.

I utgangspunktet er det kanskje greit å selge den og så gi pengene til et eller annet godt formål, men ikke nødvendigvis. Vi kan lodde den ut blant de som melder seg på, også.

Jeg ser for meg at forslag bør komme ila noen dager. Det kan være greit å avslutte dette før jul.

Edit-

Jeg glemte å stenge skjemaet. Derfor er avgjørelsen om at rockeverkstedet i Mandal skal få den basert på andre tall enn det som synes her nå

Edited by CastorFiber
Link to comment
Share on other sites

Har et par forslag:

- selges på forumet eller Finn.no, gi pengene til Frelsesarmeen, gjerne i julegryta i Kristiansand!

- gi den til en av de som har bidratt med deler, etter loddtrekning

- gi den til en organisasjon som kunne trenge gitar, her trengs det konkrete forslag til noen som virkelig har bruk for den.

- en kamerat av meg menta at han var et godt formål for denne, tror ikke jeg støtter det forslaget selv!

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Jeg syns den skal gis til en institusjon. Medlemmene her på forumet har gitarer nok. Eventuelt må den som vinner gitaren, hvis det er slikt det organiseres, sørge for at gitaren formidles videre til noen som trenger den mer.

Det finnes flust av foreninger, lag etc som kunne fått bruk for den. Jeg har en del kontakter innad i musikkterapimiljøet og undersøker gjerne om det finnes et bandtilbud for mennesker med en eller annen funksjonshemming eller eventuelt musikktilbud tilknyttet soning, psykiatri, barnevern eller lignende, men hvor midlene for å skaffe instrumenter er lik null. En del sykehus har jo også slike tilbud, eksempelvis på Barnesenteret på Ullevål og på Rikshospitalet (men begge disse har nok det de trenger av instrumenter).

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

↑ this. Jeg tror uansett ikke at gitaren vil generere så voldsomt til cash i en auksjon her på forumet, så jeg er veldig for en julete gi-bortløsning. Kan jo gi forumet litt good karma.

Edit: gjelder som svar til de tre siste postene. (Samtidig posting)

Edited by Gubbe
Link to comment
Share on other sites

Vi trenger vel helt konkrete forslag, som f.eks Rockeverkstedet, så jeg synes absolutt TC bør sjekke for mulige kandidater.

Selv sendte jeg for en ukes tid siden en Mail til daglig leder i Blå Kors Kristiansand, jeg vet at de har konserter og musikktilbud. Men tror dere han har svart meg? Neida, de er strøket fra min liste iallfall....

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Hva er amerikansk auksjon?

Det er en auksjon med et slags bestemt kriterie på forhånd, f.eks:

- Å nå et visst beløp

- Å nå et visst antall bud

- Å avslutte auksjonen når et bud på kr XX kommer inn.

Det er kun auksjonariusen som vet kriteriet på forhånd. Si at auksjonarius bestemmer seg for at auksjonen skal avsluttes på 10.000 kroner. Noen byr 100 kroner, noen byr 50, så 70, så 200, og da er potten oppe i 420 kroner. Folk spytter inn småbeløp underveis, helt til man passerer 10.000 kroner. Den som plasserte budet som gjorde at grensen ble brutt, vinner premien. Ellers kan det være at f.eks. avslutter når man når et antall bud. Når bud nummer 100 kommer inn, avslutter man. Eller det kan være det siste, at auksjonarius bestemmer at auksjonen avsluttes hvis et bud på akkurat f.eks. 85 kroner kommer inn.

Jeg innser at dette kanskje er lettere å gjøre hvis man faktisk er fysisk til stede, for da legger man pengene rett i potten underveis. Nå er man avhengig av at folk byr, og så setter inn penger i etterkant (da det totale beløpet for alle budene man har lagt inn).

Ble knotete forklart. Håper det gir mening :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.