Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Truckstop Chuckie

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  10 872
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  241

Truckstop Chuckie vant dagen sist November 19

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 938 Excellent

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

11 022 profilvisninger
 1. Hmm... Det var faktisk ikke det teiteste jeg har hørt på en stund. 😁 Helt hardtail er den nå ikke, men er nå satt opp til å fungere som en. Liker den veldig godt så langt. Timmons-pickupen låter veldig bra, men jeg får isjias, prolaps og slag i estetikknerven min av at polepiece’ene ikke samsvarer med strengespacingen. Må kikke litt i skrotekassa mi, tror jeg skal ha en SD JB med f-spacing liggende.
 2. Fikk en til blå gitar i dag. Bedre bilder, og sikkert en NGD-tråd, kommer. Kanskje. Rask specs-oppramsing: ‘Sonic blue’ MJT kropp, Fender MIM «Jimi Hendrix» hals (tror disse har 7.25» radius, den sedvanlige C-profilen og medium jumbo bånd), Dimarzio Andy Timmons pickup (som på ingen måte er f-spaced). Tremoloen (Fender AVRI) er festet med skruer som på ingen måte er originale, og satt opp som hardtail. Skal kikke under panseret. Er det mulig å klemme inn en slanted humbucker i bridge så tror jeg at jeg ryker på en wannabe Billie Joe-løsning.... Her med den litt m
 3. Bra utført. Nå har jeg jo hørt denne låta sikkert en tresifret antall ganger, og det er en av JPs aller sterkeste soloer, med utgangspunkt i hva han har å spille over (altså en ganske så tradisjonelt oppbygget ballade). Finnes ingen «feil» i soloen, melodisk og pent, og den ødelegges ikke av «chops». Skjønner godt at du hoppet over den avsindige raske oppgangen mot slutten. Den er det få som virkelig nailer. 😊 Scenes from a memory er i mine ører fremdeles en av Dream Theaters aller, aller sterkeste skiver, på tross av at det også er deres mest tilgjengelige (dette er jo en musikal pa
 4. JP var mye kjekkere da han hadde kort hår.
 5. Ser ut som en fin-fin sak, det der. 😊 Gratulerer med nykjøpet. Har ingen formening om Ruby Tubes, men vil tro det er «helt greit», og garantert produsert i Kina ett eller annet sted.
 6. Litt usikker på om jeg henger med på å kalle det røverkjøp når du måtte bytte magnet på samtlige pickups før du ble fornøyd...? 🤨 Samtidig, det er jo gøy å fikle, da.
 7. Apropos Bad Cat... Lurer på om ikke dette her er et ganske kurant kjøp. Ikke den mest kjente BC-ampen, men den er nok helt kule (måtte Google litt da jeg ikke hadde hørt om denne, og fikk opp noe med Carrie Underwood, backingband med Bad Cat-spons, og masse annet ymse). Tipper det er en ganske anvendelig kåntriråkk-amp. Hmmm. Klarer ikke lime inn link nå, men det er snakk om er 1x12 Bad Cat Panther-stack til 12000,-. Edit! Ser ut til at den kun har vært tilgjengelig gjennom custom shop’en deres. 35w er i meste laget for de aller fleste, men den har 1/2-switch.
 8. Ganske så bevisst strategi. Jeg vil tro at Gibson kunne ha sagt takk og farvel til Les Paul/SG-modellene under Classic/Standard-modellene om de satte ordentlig Gibson-headstock på Epiphone-gitarene. De fleste regner vel studio-modellene som bedre instrumenter enn Epiphone sine standard-modeller, men så er det det at vi ofte kjøper gitarer med øynene, mer enn med hendene. Tipper at med vanlig barte-headstock på Epiphones, så ville salget på Epiphones skutt i været, mens rimeligere (både med og uten hermetegn) Gibsons ville falt av lasset. Om det skulle dukke opp noen hi-end japanske Epiph
 9. Prøver meg på Gretsch igjen. Den skamfete 6120’en jeg hadde var ikke helt innertier, til tross for the looks og at den låt helt killer. Denne har dere sett før. @Pledriksin gamle Silver Falcon. Japansk goodness fra 2003. Har blitt båndet om med medium jumbo. Brillefint! Jeg tror og håper denne blir en god stund lengre enn 6120’en.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.