Truckstop Chuckie

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  8 108
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  132

Truckstop Chuckie last won the day on July 23

Truckstop Chuckie had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

3 568 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

9 774 profilvisninger
 1. +1 herfra. Nå pleier de aller fleste trådene dine @Rottenikken å spore av både tretten og enogførti ganger, men den gemene hop hjelper ikke akkurat til ved å ta frem batongen og leke skrivefeilspoliti hver gang du måtte skrive noe feil. Jeg syns det er andre, langt verre språklige feil ute og går, både i dine tråder og andres, enn det å skrive ett og annet ord - særnavn eller ikke, men disse blir svært sjeldent nevnt (*kremt* - snodig bruk av engelske gitaruttrykk hvor man i alle år har hatt ett godt norsk uttrykk for det).
 2. Jeg syns det er grenser for hvor irritert en kan tillate seg å bli av at folk skriver "Squire" i stedet for "Squier". Seriøst, folkens, jeg syns det er ganske så tullete å henge seg opp i Squire/Squier-skrivefeilen gang på gang.
 3. Sikker? Med mindre du har ett bedre bilde å vil jeg påstå at det bare er 'skunkestripa' vi ser der og at den har truss rod-tilgangen ved hælen.
 4. Ikke heng deg opp i tiåret. Stor headstock er greit, men la det stoppe der. Skal du ha det noenlunde korrekt så må du bestemme deg for truss rod-tilgang ved hælen (60-tallet) eller 'bullet' ved headstock (70-tallet). Ingen av delene får du med Squier, men begge deler er mulig med Allparts (mener jeg, har ikke sjekket om de har bullet-varianten, men tipper de eksisterer). Jeg gjentar gjerne meg selv:
 5. Squier Affinity har truss rod-tilgang ved headstock, sen 60-talls CBS har ved hælen. Rykk tilbake til start.
 6. For å være litt pirkete så er den avbildede '72-straten (hentet fra eBay) DAKOTA red, ikke FIESTA red..., og oppgis dessuten å være en refin. Kjør det løpet du vil, men gjerne uten å henge deg altfor mye opp i alskens smådetaljer. Eventuell gjør litt mer research om hva som er historisk korrekt eller ikke før du begynner.
 7. Thomann. De har vel også god kontroll på CITES-reglementet.
 8. Flere som syns det ser ut som om den har fått lakken pusset bort?
 9. Trodde Ollis bare solgte stæsj han har brukt sjæl, jeg... (dvs privat utstyr).
 10. I original stand med Edge trem, antakelig, men med uoriginal trem, nei. Usikker hva man kan forvente å få/gi for slike 'rariteter'.
 11. Ta-ka-ta-ka?
 12. Geir/Gitarguiden på Fetsund, like utenfor Lillestrøm. Gjør veldig fine båndjobber/nut.
 13. Klokkereint - ett hyggelig studio på Gjøvik.
 14. Roadstar 340/440? Her er en 440, tror jeg. Godt mulig at tremoloen er skiftet, og Lo-TRS fantes vel ikke på den tiden disse kom? Er vel en slags pre-RG eller noe?
 15. Samt kudos for å spille med mange negler på venstrehånda, med mindre du er lefty og spiller med gitaren strenget "riktig" vei.