Gå til innhold

Truckstop Chuckie

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  10 109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  201

Truckstop Chuckie vant dagen sist Mai 20

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

5 881 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 591 profilvisninger
 1. 😎 Vi er omtrent avhengige av dominant dur septim-akkord...
 2. Retur skal ikke være noe problem, men du vil ikke få igjen for utlagt fortollingsgebyr og må garantert påberegne deg returkostnader. Utlagt mva vil du få tilbake fra Skatteetaten, men jeg vil tro det koster mer enn det smaker. Det er ett tapsprosjekt å returnere varer til utlandet. Kjøp noe du vet du vil like, basert på noe du kanskje har noenlunde fra før eller kjøp noe du vet lar seg selge videre relativt kjapt. Ta uansett høyde for å tape penger.
 3. Etter at de brusende følelsene omkring triconen har fått rundet toppene sine og D-18 og F-412 har vært trofaste lekekamerater i noen måneder får jeg mer og mer glede av denne snertne greia. Fremdeles er jeg langt unna å kunne spille noe særlig bra melodispill da mine håpløse gitarfingre ni av ti ganger går for den velkjente «three notes per string»-formelen. Noen ganger funker det, men som regel går det rett på ræva.
 4. Samme som hos @CastorFiberfor en time tilbake, men annonsene er borte nå.
 5. Jeg har en plan, straks jeg får fikset 65amps-stacket mitt med FX-loop, å teste ut både klang fra Axe-FX III i loopen + drive-effektene i front, altså 4CM.
 6. Har du tenkt å bruke Helixen sammen med ampene, eller kun som preamp/fx i studiesammenheng?
 7. Trår ikke feil med en Prestige Ibanez. De jeg har vært bortpå har alle vært veldig bra. Hadde en RG2120x som var helt super til prisen jeg gav (og for så vidt solgte for - 7000,-). Det har vært nevnt av opptil flere tidligere, og jeg skriver også under på at en brukt japansk Ibanez er noe av det som gir mest «bang for buck», gitt at man liker slike gitarer. Eneste svake punktet kan være pickups. Ellers er det god kvalitet i alle andre ledd. Har selv hatt en del japanske Ibanezer i hus, både Prestige og pre-Prestige. Syns mange av Prestige-modellene holder fint tritt med de eldre japanske RG’ene. Nevnte RG2120x er kanskje den beste jeg har hatt, bedre enn de tidlig 90 RG550/570’ene jeg har hatt.
 8. Fete!! (Ikke helt dus med de veldig gulna knottene og pickupene på floyd-straten, men herrefred så fet den er allikevel).
 9. Jeg har bare identitetskrise, men det holder vel det også?
 10. Jeg kan vel trygt si at nå er det veldig mange som ble lettet glad. De siste ukers «tumulter» har gitt ganske klare indikasjoner på at dette å drive et forum er mye arbeid, krever mye tid og ikke minst kronasjer. Jeg håper vi får flere med til å dra skuta fremover med tanke på støttemedlemskap.
 11. Fant fram denne i dag og jommen hadde jeg ikke glemt gamle «kunster», i den grad mandolinferdighetene mine er brukanes til noe i det hele tatt. En av flere instrumenter jeg har enten handlet direkte fra eller som har vært innom Østlandets hyggeligste finne, @juzzizhow.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.