Truckstop Chuckie

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  8 329
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  139

Truckstop Chuckie vant dagen sist September 20

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 817 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

9 868 profilvisninger
 1. Duckling

  Handlet en litt medtatt Squier Classic Vive telecaster-hals av Duckling for noen uker tilbake. Smertefritt og fikk tilsendt plenty med gode bilder i forkant av handelen. Zoopahnajs!
 2. NGD! Guild F-412 (New Hartford)

  Etter en rask testing i et avsidesliggende strøk tett på Sandvikselva som renner gjennom byen med nesten samme navn satt jeg plutselig i en elbil sammen med en dame på 62 år. Damen har ingenting mer med historien å gjøre, annet enn at hun er en kollega av meg. I baksetet lå det mange strenger, en smådyr amerikansk kassegitar og fire billige ukuleler. Jeg glemte sekken min i bagasjerommet.
 3. Salg av gitar på eBay?

  Husk at du må legge til fraktkostnader også, og det er ikke akkurat billigst å sende noe såpass stort som en gitar rundt omkring i verden/Europa. Kjøper betaler jo selvfølgelig for frakt, og grunnprisen for gitaren vil jo da naturligvis måtte være såpass kurant for kjøpers del at han eller hun syns det er greit med fraktkostnadene.
 4. Gitarnegler

  Ikke det mest stilte spørsmålet... Har du forsøkt å file selv? (Jeg har spilt klassisk selv og har fremdeles "gitarnegler" på høyre hånd). Skaff deg 800/1000 pussepapir, legg pussepapiret over strengene og "spill" på pussepapiret. Ellers, oppsøk gjerne en dreven klassisk gitarist og spør om han/hun ikke kan gi deg en liten leksjon i "klassisk gitar-neglstell". (Se ikke bort i fra at det er noen på eksempelvis Norges Musikkhøgskole som gladelig hjelper deg).
 5. NGD! Gibson flying V 2017 HP

  Dirty Fingers er stramme saker. Husker Bassman-toppen min knelte og var langt forbi Angus-land allerede på 3 i volum da jeg hadde en Burny med Dirty Fingers og en eller annen hot SD i seg. (En Burny som har vært ute på Finn.no ett par ganger de siste månedene).
 6. NAD!!!! 65 Amps Empire

  Haha... 'Keepers' er oppskrytt. Mye mer moro å ha fullt gjennomtrekk.
 7. (ønskes kjøpt) 80s superstrat

  Ser frem til en relic'ed refin.
 8. Alternativer til Fender Twin Reverb?

  Like svær, spiller like høyt, men bjeffer tidligere - Super Reverb. Fremdeles uhørt høylydt, men du verden så bra.
 9. Den Squier-halsen der er langt i fra noen midt-på-treet-hals, men et godt stykke ned på rangstigen. Jeg har refrettet en slik en (Squier Bullet, en av de "nyere" og ikke gammel MIJ) og den må ha vært noe av det dårligste jeg har sett. Ujevn radius på halsen (på selve gripebrettet). Båndene satt så vidt fast på gripebrettet. Å sammenligne den med Allparts er et hån mot Allparts. Du kan selvfølgelig ha flaks og at den Squier-halsen der er brukbar, men ikke ha altfor store forventninger.
 10. Fikse hakk

  Her hadde jeg fylt inn med to-komponent sparkel først. Det hakket der ser ut til å være såpass dypt at du nok vil bruke uhorvelig lang tid på å fylle det med neglelakk.
 11. Vis frem kosekroken din!

  Gjennomført, @nikotro. Pent firkløver! 175en er en favoritt her.
 12. Alternativer til Fender Twin Reverb?

  12w? Princeton med 12".
 13. Endelig eget verksted

  Selv har jeg alltid sittet med ett inntrykk av at det er vesentlige forskjeller mellom en gitarmaker og en bilmekaniker. Kall det gjerne fordommer.
 14. NGD - Blacktop

  Med plekterbrett er det lov. Er jo faretruende nær svart custom med ett slikt plekterbrett. Terningkast fire.
 15. Båndbytte Østfold

  Harald Hougaard heter han. Artig skrue. Vet ikke hvordan han er med elgitarer, men han kan i hvert fall gitarmaker-faget sitt. Har vel bygd en del litt mer utradisjonelle greier, som eksempelvis bouzouki- og lignende.