Truckstop Chuckie

Medlem
 • Innholdsteller

  8 777
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  147

Truckstop Chuckie vant dagen sist Februar 15

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 271 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 059 profilvisninger
 1. Montere 'u-hullet' hals på kropp

  Jeg "pleier" (i den grad å ha gjort dette 3-4 ganger er nok til å bruke det uttrykket) å feste den lett med ei tvinge, sette på E- og e-strengen, sjekke at halsen er der den bør være, for så å drille nødvendige hull. Ikke sikkert dette er den eneste og beste måten, men der har funket for meg så langt. Må/bør riktignok være montert nut på halsen før man begynner med dette, med korrekt string spacing, hvis ikke kan det fort bli litt skjevt.
 2. Gibson SG 61 Reissue 2001?

  Liker den veldig godt, bra gitar, selvom favoritten, med god margin, akkurat nå er den gamle Epiphone Rivieraen min. Den ble rett og slett veldig bra etter båndjobb og setup.
 3. Gibson SG 61 Reissue 2001?

  Halsen på min '61 RI er ikke spesielt tynn. Litt tynnere enn SG Standard, men langt i fra at den går inn under "tynn"-kategorien. Skal få sjekket hvilken årsmodell det er, med mindre @juzzizhowhusker det. Veldig bra gitar, forresten, hestehoder foran SG Standarden min (som ble solgt/holdt av i går).
 4. Aporopos "stjele". En kamerat og jeg "lagde" en rølpelåt for type 10 år tilbake. 10 år eldre, og blitt mer og mer glad i å sjekke ut "musikk for den eldre garde" (i dette tilfellet - Lillebjørn Nilsen), oppdaget jeg i dag morges at låta vi lagde egentlig bare er en ny tekst på Nilsen-låta "Regnet er en venn". Fullstendig ubevisst. Ikke rart vi ble så fornøyde med melodien.
 5. Vis oss din SG.

  SG finnes vel ikke i Trad-variant, gjør det?
 6. Vis oss din Tele

  Frekk og freidig!
 7. Hvilken Telecaster er dette?

  Tror ikke det er helt ute.
 8. Hvilken Telecaster er dette?

  "Widerange" humbuckere og gitaren er en "FSR" - Factory Special Run. Fender gjør noen slike runder med små tvister på etablerte modeller med jevne mellomrom. Vanligvis har jo deluxe tele strat-hals med stor headstock, men denne FSR-har vanlig telehals, som vel også er det eneste som er spesielt med denne.
 9. Vis din Les Paul

  Super topp på den fjæla der. Pen!
 10. Stratjungelen

  Vi får høre hva selger sier..., ettersom han er medlem her.
 11. Prosjekt Partocaster

  Tipper or, jeg også. Hadde det vært ask hadde den nok hatt hakket mer transparent finish.
 12. Prosjekt Partocaster

  Blir lekkert! Hvordan er passformen mellom hals og kropp?
 13. Axe FX III kommer snart

  De har vel laget oppdateringer til Ultra parallelt med II hele veien, så syns det er rart om de faser ut II (XL/XL+) relativt kjapt. Som med alle andre nye duppedingser så må den garantert igjennom barnesykdommer og mere før det viser seg å være trygt nok å kaste alt av softwareoppdateringer til II på sjøen. Jeg trøster meg med at II fremdeles låter ekstremt bra, og jeg tror at for mannen i gata (blant annet meg) så er vi allerede på mange låter der at Axe-FX II er 'AS good as it gets'..., på ampsim-fronten.
 14. Axe FX III kommer snart

  Indeed, men fremdeles relativt normalt priset. Til og med noen litt overpriset.
 15. Axe FX III kommer snart

  I så fall bommer jeg ikke grassat i min sedvanlige synsing. Så kommer det sikkert en ny og stilig MFC-kontroller også, ikke rent billig den heller, og da lukter man sikkert på 45k totalt.