Truckstop Chuckie

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  9 557
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  183

Truckstop Chuckie vant dagen sist November 10

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

5 194 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 398 profilvisninger
 1. Truckstop Chuckie

  NGD MIJ Ibanez RG570

  Prutet ikke, men var sykt tidlig ute. En kjapp melding med «jeg tar den» så var det gjort. Vi snakker meget god pris, strengt tatt verdien av Edge-systemet. Sånn ca.
 2. Truckstop Chuckie

  Din første effektpedal

  Med «nye» ører kan det kanskje hende at den låter helt konge?
 3. Truckstop Chuckie

  NGD MIJ Ibanez RG570

  Røverkjøp, dette her. Eneste som er «feil» med båndene er to mikroskopiske merker på 1. og 2. bånd. Resten er dønn strøkne. Denne gitaren kan umulig ha blitt spilt hardt på. Tatt en kjapp runde med stålull nå. Skal sjekke hva jeg har av strenger liggende, så får vi se om det blir lyd.
 4. Truckstop Chuckie

  NGD MIJ Ibanez RG570

  Tja, foreløpig ikke noe annet enn at jeg skal prøve å fikse de lakkskadene som er, samt gi båndene en polering.
 5. Truckstop Chuckie

  NGD MIJ Ibanez RG570

  Gjort verre kjøp enn dette. Litt medtatt kosmetisk, men bånd og Edge ser kurant ut. For øvrig sendt kun i kasse, ikke noe papp rundt. Begynner å tro mer og mer på at det er måten å sikre gitarer som sendes med Posten på.
 6. Truckstop Chuckie

  Din første effektpedal

  Første pedal her var Boss HM-2, gjennom en fis av en Peavey. Gitaren var en bolt-on Cimar «Les Paul» (ikke helt, ikk direkte kopi, og hadde noe i retning «german carve»). Gøy hadde jeg, med Gary Moore som da største forbilde.
 7. Truckstop Chuckie

  Strengelås og gitarreim til Gibson ES-335

  Disse duger. Om du er hypp på drikke inntil så går du på butikken og kjøper to Grolsch-øl. Slike pakninger får man vel også sikkert tak i hos ølbryggersjapper. https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Reimblokker-4-pakkning/UCG?origin=product-ads&utm_campaign=generic&utm_medium=vertical_search&network=google&adgroup=generic&merchant_id=100182753&product_id=39328d12&product_country=NO&product_partition_id=495231348952&gclid=EAIaIQobChMI3PiKmfHR3gIVDpIYCh3e7g6uEAQYAiABEgLmrfD_BwE
 8. Truckstop Chuckie

  Ekte Les Paul, eller?

  Du får hilse å be ham rydde på rommet sitt. Kanskje smitter det over på handelen også?
 9. Truckstop Chuckie

  Ekte Les Paul, eller?

  Sant det, men her tror jeg de fleste må kaste inn håndkleet. Hva har du fått oppgitt at det er snakk om?
 10. Truckstop Chuckie

  Ekte Les Paul, eller?

  Skriker elendig kamera og lysforhold, i hvert fall. Fullstendig umulig å vite noe som helst om gitaren basert på de bildene.
 11. Truckstop Chuckie

  Drømmegitaren din

  Vesle guten min, vi snakkar om akustiske gitarar. Eg ynskjer meg ein Gibson Southern Jumbo.
 12. Truckstop Chuckie

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Det tipset der har jeg notert meg flere ganger, sånn bak øret, men på tide å skrive det ned også, så takk for tipset, @LilleMorris. Bra tips!😊 Har fått slanket halsen ned til 1» og sagd til nesten riktig tykkelse på headstock. Restene der tas med høvel og båndpusser. Noe hærk å drive å sage store område med sag, selv med japansag. Burde ønske meg båndsag til jul.
 13. Truckstop Chuckie

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Jeg tenker at fordelen med å lime det på før radius og bånd er at halsen fungerer som fresemal for å få gripebrettet fløsj med halsen... Tror jeg kommer til å ta den veien. Lime på gripebrett, frese det fløsj med halsen, lage radius, så sette i bånd.
 14. Truckstop Chuckie

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Jeg har bestilt enn sånn sagejig til gripebrett, samt maler for plassering av bånd på 25.5»- og 24.75»-halser. Petimetermåling for å tegne opp slikt selv har jeg ikke tålmodighet. Godt det finnes raske løsninger, selvom det koster penger. Truss rod rett under gripebrettet krever vel at gripebrettet ikke er supertynt. Får kikke litt etter hva som er normen. Akkurat nå sitter jeg og funderer på dette med å putte noen smådråper med silikon her og der for å unngå eventuell truss rod-rasling. I forhold til å pusse til radius, gjorde du dette før eller etter du limte gripebrettet til halsemnet? @arneK
 15. Truckstop Chuckie

  Truckstop Chuckie