Gå til innhold

Truckstop Chuckie

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  9 106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  159

Truckstop Chuckie vant dagen sist Juli 9

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 673 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 254 profilvisninger
 1. Truckstop Chuckie

  Søker seriøs gitarlærer i Oslo

  Si gjerne litt om hva du liker å spille, eventuelt hva du selv tenker er dine styrker, svakheter etc. Sjanger er også greit å vite litt om.
 2. Truckstop Chuckie

  Kabinett til kemper som spiller flatt

  Jepp, men Friedman leveres vel bare som aktiv og ikke passiv?
 3. Truckstop Chuckie

  Kabinett til kemper som spiller flatt

  Vet at Atomic hadde en kabinett-versjon av CLR, men tror de ikke er tilgjengelig i noe annet enn monitor(wedge) nå. Mission har et passivt FRFR som sikkert er verdt å sjekke ut. https://missionengineering.com/shop-2/products/speakers/gemini-1-p/?v=c2f3f489a005 Disse kommer i både 112 og 212.
 4. Truckstop Chuckie

  Gibson ES-335

  Epiphone funker det. En japansk utgave kan være bra det, men man bør kanskje uansett prøve før kjøp. Jeg hadde en Orville by Gibson tidligere som jeg likte godt, men som i retrospekt blekner fullstendig mot den avbildede Epiphone Rivieraen, til tross for at den kunne trengt et båndskifte, rens i elektronikk og lignende. Rett og slett en bra gitar! Hadde det for meg at pickupskifte sikkert ikke hadde vært så ugunstig, men har kommet frem til at de originale humbuckerne låter feiende flott, med akkurat nok mengde ‘omph’ og ‘spænk’. Tipper at enten en Matsumoku- eller FujiGen Gakki-produsert 335-type gitar vil være kurante saker (Rivieraen min er Matsumoku, type 77-modell). Enkelte 90-talls Epi Rivieraer mener jeg også skal ha ganske bra rykte på seg. Har ligget noen ute på Finn.no det siste året som jeg har vært fristende til å sjekke ut. Eneste aberet er at de ofte har litt for tynne halser for min smak.
 5. Truckstop Chuckie

  pedalbrett

  I det hele tatt hele den serien med pedaler fra TC Electronic. Jeg er storveis fornøyd med MojoMojo og Black Matter. Begge er gull på amper i Fender-land.
 6. Truckstop Chuckie

  pedalbrett

  MojoMojo er knall! 👍😊
 7. Truckstop Chuckie

  Alternativ til Kemper??

  Amplifire? http://atomicamps.com/amplifire-pedal/
 8. Truckstop Chuckie

  Danelectro U2

  1000,- er nedre delen av skalaen syns jeg. Dette er jo coole greier, og selv om de ikke er verdens beste instrumenter så har de masse sjarm og mojo. Jeg kunne tenkt meg en, bare ikke akkurat nå. Überfrekk farge på den du skal selge.
 9. Truckstop Chuckie

  Får ikke intonert E-strengen

  Har du sjekket med en annen streng? Hender at det dukker opp en dau streng her og der.
 10. Truckstop Chuckie

  Læringskurven tar aldri slutt...

  Ett eller annet sted så når man vel en slags grense for hvor nøyaktig det er vits å ‘tune’ (altså ikke bare stemming i forhold til pitch) en gitar med tanke på hva det gjengse øret klarer å oppfatte, men det sagt så skal ikke det være noe hinder for videre utforsking/forskning. All fremgang er fremgang, uansett om den faktisk har noen reell betydning i hverdagen eller ikke.
 11. Truckstop Chuckie

  [Ønskes kjøpt] Ibanez 540s / 440s (eller lignende)

  Interessert om du ikke tar den.
 12. Truckstop Chuckie

  [Kjøpes] Dimarzio humbuckere

  Sorte humbucker er jo bare såååååå kjipt.
 13. Truckstop Chuckie

  [Kjøpes] Dimarzio humbuckere

  På utkikk etter Dimarzio-humbuckere til RG550en min. Candy Apple Red, så ikke nødvendigvis på leit etter neonfargede greier, men heller type zebra i enten sort/krem eller sort/rød, sort/blå etc... Klassiske 80-tallskombinasjoner med Super Distortion og PAF Pro er gull. Ved zebra må neck være reverse zebra, dvs type krem/whatever-farge på coilen nærmest gripebrettet. Lørenskog, betaler frakt.
 14. Truckstop Chuckie

  NGD RG550, (lite prosjekt)

  Fett! 🤪 Patinaen på gripebrettet tror jeg er umulig å bli kvitt, med mindre man pusser den helt ned. Jeg renset gripebrettet på min godt, skrubbet med gammel tannbørste og de ‘triksene’ der, men fremdeles masse sjarm igjen. Må ta en rekroning av båndene på min etter hvert, de har fått en del spilletid i løpet dens snart 30 år gamle liv. Fremdeles en stund til den må refrettes. Skal skifte ut saddelen på mørk E-streng på Edge-tremoloen, den gnager fælt i håndbaken. Ene studsen må også byttes. Pickuper skal vel også byttes etter hvert tror jeg. De låter ikke dårlig, men forfengelig som man er så vil man ha noe annet enn sort....
 15. Truckstop Chuckie

  Vis frem kosekroken din!

  Fint skue, @tg1. Ryddig!
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.