Truckstop Chuckie

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  8 522
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  144

Truckstop Chuckie vant dagen sist November 7

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 050 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

9 951 profilvisninger
 1. Epi Ltd. Ed. Joe Bonamassa Amos Flying V.

  Bra gitarist, utrolig kjedelig artist..., men det er jo ikke det denne tråden handler om. Blir spennende å se om det er hel ved og ikke finer på front og bakside. Ser ikke slik ut på bildet og det burde ikke være det heller om prisen begynner å snuse på 10k. Ut fra spec sheet (og bilde) så ser dette veldig lovende ut. Firebird-signaturen har vel utelukkende fått bra mye skryt, så jeg tror at denne V'en også kommer til å bli helt kule. '58 halsprofil er snadder.
 2. Hva er bridge og hva er neck?

  Ikke rent sjeldent står 'R' for 'rhythm' og 'T' for 'treble' i våre smale verden. 'Rhythm' er neck og 'treble' blir da bridge.
 3. NGD - Kiesel SCB6

  Det stemmer nok, @Blix. Skervesen har også sin vri på denne.
 4. Vis oss din SG.

  Der, ja. Litt lakkskader under ABR-1?
 5. NGD - Kiesel SCB6

  En slik 'bevel' på gitarkroppen er nesten som 'tradisjonelt' å regne blant denne typen gitarer. Sist ut var vel både Ibanez og Agile, mens Kiesel har tilbydt dette i noen år nå.
 6. PRS SE 2018 modeller

  Jeg syns det er tøft at PRS (og Schecter og EBMM også) tørr å pushe smådyre koreanske modeller..., jmf tråden her om det spiller noen rolle hvor instrumentene er laget.
 7. Vis oss din Tele

  Pene, de Rutters-bridgene. Ligger en Glendale-bridge på Finn nå jeg lurer litt på.
 8. Vis oss din Tele

  På vei. Allparts-halsen er noe smalere enn halslomma på Fender-kroppen, så her må det muligens inn ei lita flis. Også forskjeller i skruehull på denne kroppen og den forrige som halsen stod på, så jeg tror jeg må plugge igjen og drille opp nye hull til halsskruene for å være sikker på at alt blir beint. Hadde visst ikke Esquire-plekterbrett, så det må skaffes (for jeg har ikke tenkt å la denne bli en streit tele).
 9. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Joda, og det skrev jeg for så vidt også, sånn mellom linjene. (forresten slitsomt at forumet er kodet slik at en begynner på nytt avsnitt hver gang man trykker på "enter", det gjør jo at eksempelvis innlegget til @GunnarpåMo her..., ja, det virker som om vedkommende fikk seg sin første datamaskin i forrige uke).
 10. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Litt både og, og kommer jo selvfølgelig helt an på hvilke 'guder' du tenker på. For å ta en annen 'gitargud' fra omtrentlig samme tidsepoke, så tror jeg fremdeles jeg har tilgode å høre noe greier fra eksempelvis George Benson som har vært direkte flaut. Har vel heller ikke hørt noe derfra som har vært på det beskjedne nivået 'helt greit' heller, men..., nå har vel egentlig GB tilhørt og tilhører fremdeles en annen jazz-galakse enn CS. Et helt annet uttrykk, en annen tradisjon, lyd/sound-ideal, etc, osv... Ikke direkte sammenlignbart med CS, men jeg har også et litt sånn elsk/hat-forhold til Joe Bonamassa. Enkelte ting han gjør er utrolig fett, men innpakningen er så utrolig lite spennende..., at det blir bare veldig zzzzzzzz....
 11. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Santana... Han er sånn en fyr som i det ene øyeblikket er helt konge, mens i neste frase lurer man på om han er 14 år og nettopp har lært seg pentaton-skala...
 12. RME-kortet har jo nok XLR-innganger til at du kan la Axe-FX stå plugget til og at du fremdeles har ledige innganger til annet (som trenger XLR). Selv ville jeg koblet til med jack-kabler for å få alt av kabling på baksiden av racket.
 13. Velg SPDIF, så slipper du unna med å velge utgang på lydkortet fremfor å måtte skifte lydkort i innstillingene på DAW-en din. Selv kjører jeg XLR fra Axe og inn i lydkortet.
 14. Tips til vokaltrening..

  Man må velge sin sangpedagog med omhu. Vi er ikke lenger der at det å synge klassisk og med den teknikken som kreves der, er det 'eneste riktige', slik jeg husker det fra musikklinja for snart tjue år siden.... Nå må en kanskje skille mellom det å ta sangtimer for å jobbe med sangteknikk og det å bli en bedre sanger, rent musikalsk. Her kommer jo sjangerforståelsen inn, noe som kommer ekstremt til syne om en setter en operasanger til å tolke en jazz/blues-standard og en jazzsanger til å synge opera...., og da handler det ikke bare om ulike sangteknikken, rent fysisk, men jo også veldig mye om intonering, frasering, rytmisk følelse osv... Noe av det desidert rareste jeg hører er nettopp klassisk skolerte sangere som etter beste evne forsøker å 'groove' og frasere som en god jazz/blues-sanger. Veldig ofte ender det med gedigent mageplask.