Truckstop Chuckie

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  9 731
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  192

Truckstop Chuckie vant dagen sist Januar 12

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

5 441 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 471 profilvisninger
 1. Dette er bra saker, Roy! Veldig mye å lære. Gull verdt for en tusseladd som skal gå i gang med sin første gitarhals (må bare få byttet blad på båndsagen først).
 2. Truckstop Chuckie

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Jepp, det var hovedmålet mitt i denne etter hvert ganske lange jakten etter båndsag. Fikk tilbud om et gammelt og robust italiensk monster i forrige uke, men ombestemte meg i siste sekund. Snitthøyde på nærmere 40 cm, men var 2 meter høy og veide (i hvert fall dagens modell) over 200 kg.... ?
 3. Truckstop Chuckie

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Anlegg var det, ja. Jepp, det løses enkelt. Blir vel å teste det i morgen.
 4. Truckstop Chuckie

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Sånn! Nå begynner forhåpentligvis hjulene å rulle igjen. Må få lagd meg hva-enn-det-heter-som-man-fører-treemnet-inntil-for-å-kappe-rette-linjer, før jeg går i gang med å splitte det ene palisander-emnet som skal bli gripebrett. Sagbladet som står på nå er litt for bredt/tykt (?!) for å bruke den til kontur-saging, så får kikke litt etter et blad i kategorien «altmulig». Selger gjorde litt testkapping før jeg kjørte avgårde med den og den kapper rett og fint.
 5. Truckstop Chuckie

  Kjøpe ny 7-strenger, Ibanez?

  https://www.finn.no/137593615 Pen å se på, helt ålreit priset. Bra utgangspunkt. Pickupene er stort sett det største ankepunktet, men de lar seg jo ganske greit bytte ut.
 6. Truckstop Chuckie

  Kjøpe ny 7-strenger, Ibanez?

  På generell basis syns jeg RG7321 er veldig mye gitar for pengene, spesielt etter et pickupbytte. Halsene er tykkere enn på de 74/76xx-modellene, men de ligger godt i hånda (syns jeg). Jeg har hatt én 7321 og kunne egentlig fint tenkt meg en igjen.
 7. Truckstop Chuckie

  pedalbrett

  Jeg har en liten følelse av at det er mye her som går litt over hodet på deg, @Gitarcowboy. Preamp og cab-sim kan du bruke om du skal koble rett i PA i tilfeller hvor du ikke gidder ta med egen forsterker. Preamp+cab-sim er altså en erstatning for vanlig gitarforsterker (men du må altså koble det til PA/aktiv monitor). Hva mener du med «poweramp»?
 8. Truckstop Chuckie

  NGD

  Gratulerer! Er disse custom-ordre? Fantastisk topp på den.
 9. Truckstop Chuckie

  Prøver noe annet her...

  To tomler opp fra meg angående designet . Regner med at det blir transparent lakk her. Surnet bjørk betyr vel fort masse kult mønster straks det får noen lag med olje på seg? Kribler litt i fingrene når jeg ser dette, men det er i litt for kaldt ute i garasjen akkurat nå. Holdte på å fryse fingrene av meg da jeg freste ut til humbucker i bridge på MJT-straten min for et par dager siden.
 10. Har to strater og ønsker humbucker i bridge på den ene. Må være sidrompa nok til ikke å krangle altfor mye med to stk Lindy Fralin Real 54’s single coils. Kremfarget eller zebra (med hvit del på skrue-coilsene). Betaler dritbillig frakt.
 11. Truckstop Chuckie

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Er jo selvfølgelig jeg som roter. Korea eller Indonesia har ikke så mye med prisklasse å gjøre, men heller at produksjon har blitt flyttet, etter det lille jeg har googlet meg frem til (Schecter, altså). Samme modeller har blitt laget både i Korea og Indonesia.
 12. Truckstop Chuckie

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Tror de rimeligste Schecter Diamond-modellene er koreanske. Produseres både i Korea og Indonesia. De koreanske er type budsjettvarianter, mens de indonesiske koster en del mer (og en del av de er neck through, EMG/SD Blackouts, etc).
 13. Truckstop Chuckie

  Hva er denne Seagull gitaren verdt?

  Dette er ‘bang for buck’-gitarer som man dessverre ikke får veldig mye for. I god stand tror jeg ikke mer enn 3000,- hvis en er heldig. Din er ganske medtatt, så vi snuser vel på 2000,- hvis du har flaks.