Gå til innhold

Truckstop Chuckie

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  10 243
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  210

Truckstop Chuckie vant dagen sist Juli 16

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 114 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 649 profilvisninger
 1. Dagens gitar, i påvente av antakeligvis dobbel NGD i morgen.
 2. Dette er en fullstendig unødvendig post fra min side, men jeg er overbevist om at @fleskefinnhar forumets desidert beste alias/nick. Æutstænding!!!
 3. Jeg sitter og angrer litt på at jeg ikke slo til på MIJ Charvelen, men en liten kikk på kontoen tilsier at neste ukes tur til Mallorca fort hadde blitt litt mindre fet med en gitar til på promperommet. Får trøste meg med at det ramler inn både Ibanez PL1770 og Epiphone Bonamassa Firebird på onsdag (eventuelt i morgen kveld).
 4. Hvor ligger den nå? Var markert som solgt og siden fjernet fra Finn. Ser den ligger et sted ute på facebook til 3500,-... (Mulig du snakker om den rosa, nyere saken og ikke den blå MIJ).
 5. Jackson-utgaven i rosa har 24 bånd. Det er vel ikke helt korrekt? Ser alltid så trangt ut med 3x single coils og 24 bånd. Jeg er i tenkeboksen fremdeles på den Charvelen.
 6. Hmm. Jeg er ikke 100% sikker på at det er siste prisjustering vi ser. 😎 Fremdeles litt smågira, men må ha is i magen. Er jo også ganske i nesegrus fortapelse over den hvite So-cal’en til @Debris. 😱
 7. Du er helten min på ukonvensjonelle bygg. Helt konge!😃 Hvordan låter det?
 8. Nydelig! Helt strålende skjortevalg til den typen dress også. «Tidløs» sveis, i det minste. Jeg syns gitaren ser dritbra ut.
 9. Noen formening om Japansk 90-talls Charvel? Ligger en fin Charvel Spectrum på Finn.no som jeg har gaset på en stund nå, og som ble satt en del ned i pris plutselig. Aner ikke om prisen som den ligger ute for nå er grei eller ikke. Er omtrent i det leiet jeg ser de har ligget ute for på Reverb, men før mva og frakt. https://www.finn.no/152145835
 10. Dette tok jeg ikke stilling til. Beklager det. Skjerpings.
 11. Det er ikke noe så kult som «feil» gitar i visse musikksjangre.
 12. Føkk. Fremdeles lyst på gullfugl. Angrer litt på at jeg ikke saboterte ferien ørlite med å handle den som lå på Finn.no i forrige uke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.