Web Analytics
Gå til innhold

Truckstop Chuckie

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  10 755
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  230

Truckstop Chuckie vant dagen sist Juni 16

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 800 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 898 profilvisninger
 1. Fin en gitar du syns er digg å spille på unplugged, uten å henge deg så mye opp i prisen. Låter den bra unplugged er sjansen for at den låter bra gjennom en amp relativt stor. Sørg så for at du får gitaren satt skikkelig opp etter dine preferanser av noen som kan det. En «passe bra» gitar som er fantastisk bra satt opp er en bedre gitar enn en «skikkelig bra» gitar som har krisesetup. Kjipt svar. Kjøp det dyreste du har råd til og få den satt skikkelig opp. Livet er for kort til ikke å nyte gleden av å brenne penger på noe du har skikkelig lyst på.
 2. Norsk Musikkråd kom med disse retningslinjene for en liten stund siden. Jeg kjenner litt på at jeg begynner å få ganske lave skuldre nå, i forhold til hvordan det var i mars og april. Eneste forskjellen nå er at jeg stort sett kjører til jobb og at vi ikke trykker oss like tett sammen i sofaen i lunsjkroken på jobben. Og at det må settes av en del tid til vasking desinfisering av instrumenter og flater på musikkrommet. Så, joda, greit nok, det er ikke helt tilbake til normalen. På toppen av det hele må det deles ur reprimander til elever/deltakere som ikke er i stand til å overholde smittevernreglene. Måtte vaske over samtlige rytmeinstrumenter her om dagen da en deltakere fant ut at hin skulle teste ALLE duppedingser i perk-kassa.
 3. Jeg beklager for umoden oppførsel, som hører hjemme innenfor langt mer kontrollerte rammer enn det store intranettet tilbyr. ..., men herregud, da.
 4. Den der hadde jeg så sinnsykt kjøpt. Nydelig! ❤️🦄
 5. Adam var ikke lenge i paradis, nei. Ikke råd umiddelbart, dessverre.
 6. Dette er bra, jeg som bestemte meg for å jobbe i kveld i stedet for i formiddag...
 7. Goldtop, azzzzz.... 😍 Vil ha. Igjen.
 8. Gitarer med Floyd-system har som oftest, men det finnes unntak, utfresing langs hele systemet, for å kunne heve tonen. Jeg er ikke noen Suhrpomp, så jeg har ikke peiling, men jeg mener jeg aldri sett en Suhr med «non-recessed» Floyd... Modern Pro kommer med Floyd og med vanlig 2-punkts ikke-låsbar trem.
 9. It's a house arrest, everybody runI gotta plead guilty, havin' too much fun ❤️ (Jepp, Bryan Adams - House Arrest).
 10. Vanvittig tøft! Sånn lampe vil også jeg ha meg.
 11. ❤️ I want it that’a way med Eric Johnson.
 12. Vekker denne tråden til live. Er det noen som kan gi en god innføring, og klargjøre, hva som er forskjellen mellom «dye» og «stain»? Jeg har denne telekroppen som etter hvert skal ha litt farge.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.