Gå til innhold

Truckstop Chuckie

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  8 981
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  153

Truckstop Chuckie vant dagen sist Mai 18

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 541 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 188 profilvisninger
 1. Truckstop Chuckie

  Gibson søker om konkursbeskyttelse

  Tja. Joa, det er er å dra det relativt langt, selvom jeg kan erindre å ha sett Elvis fotografert med en J-45, J-200, en eller annen single cut ES med florentine-cutaway, samt den übersjeldne SG doublenecken med baritone/bass vi på øverste halsen. Ellers tror jeg nesten jeg ser Hagström Viking blir trukket frem oftere som en "Elvis-gitar" enn de nevnte Gibson-modeller. Martin D-28 med den sikkert fullstendig ubrukelige skinn-greia rundt er vel også ganske "Elvis"? Selv liker jeg Blue Castello bedre.
 2. Truckstop Chuckie

  Breadcaster 2 er ferdig. Se bilde

  Beklager, men De mangler strenger.
 3. Truckstop Chuckie

  Audun's ting og tang

  De låter - som med røramper generelt - bra når de får jobbet litt. Gain-kanalen låter tøft med pre-gain på 50%, mye mastervolum og en touch med tube screamer i front. Full pupp på vrengkanalen var ikke min kopp med te, men kombinert med en gainpedal låter det fint. Også er det oppskriften på Tom Morello-vreng. SJ-kabinettet er jo ganske herjet fra før av, så brun skai!!! GO! GO! GO!
 4. Truckstop Chuckie

  Gitar på fly - OSL->SVG

  To kolleger av meg hadde med seg hver til kassegitar med inn på flyet tur-retur Norge-Italia i helgen. Riktig nok en Taylor Baby og en liten Martin, begge i kasse. De stod fremst i køen ved gaten, hjalp nok det også. Norwegian ned, SAS opp.
 5. Truckstop Chuckie

  Tips til reverb sub 1000,-

  Boss-korksnifferne sverger til RV-2, men den dukker ikke så ofte opp, og kan gå for litt gryn. RV-3 brukte jeg selv i 1921 eller noe. Låt bra den.
 6. Truckstop Chuckie

  Tips til reverb sub 1000,-

  Sant. Jeg tenkte først og fremst på den "originale", eneste av de jeg har erfaring med (av grailsene). Lurer på om nano er samme som de gode gamle, men med annet chassis. Enkel, men gjør greia si bra.
 7. Truckstop Chuckie

  Tips til reverb sub 1000,-

  Electro Harmonix Holy Grail, Boss RV-3/5, TC Electronics HoF er alle innafor budsjettet ditt og gjør greia bra. Holy Grail er den enkleste av de, TC den mest avanserte.
 8. Truckstop Chuckie

  Musikkpraksis 1/2013 kjøpes

  Skulle spurt om dette i fjor... Samtlige utgaver fra 2010 eller så og frem til 2016 gikk rett på dynga etter en aggressiv opprydning.
 9. Truckstop Chuckie

  Kule jazzgitarer

  Stemmer vel på en måte det..., men den godeste Polfus sverget på sine eldre dager til en ganske utskjelt variant av "signaturen" sin, som vel var noe ganske annet enn den tradisjonelle varianten...
 10. Truckstop Chuckie

  Celestion Greenback G12M 16ohm ønskes kjøpt

  Billigste, brukte G12m på markedet. Her må trådstarter slå til.
 11. Relativt unødvendig funksjon. Har selv klikket inn på fremhevede tråder jeg syns var spennende, men fjernet et eventuelt nytt innlegg når jeg har oppdaget at tråden har vært en dinosaur.
 12. Truckstop Chuckie

  Kule jazzlåter

  Jeg digger gospel-greiene Scofield har gjort de siste ti årene eller så. Leksjon i hvordan spille med attityde over relativt enkle akkordprogresjoner.
 13. Truckstop Chuckie

  Kule jazzforsterkere

  Man kan vel spille jazz på det meste..., sånn for å være dust og kverulant. Jeg bare sitter og venter på at @skela skal kjøre på med at alt man trenger er å plugge i en rimelig effekt-pedal med cab-sim på outputen (Digitech, anyone?) og så kjøre rett i PAen.
 14. Truckstop Chuckie

  [Byttes] MJT 2-tone swamp ash strat-kropp

  Jeg er lei av burst på Fender og liker or bedre enn ask på strat. Byttes i annen MJT strat-kropp i or og med annen finish enn 2/3-tone sunburst. Mengden aging er jeg ikke kresen på, så lenge det ikke er helt 'Rory'...
 15. Truckstop Chuckie

  Vis oss din Strat

  Tort er fy på strat..., trodde jeg. Nå er jeg fanken meg ikke sikker lenger.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.