Gå til innhold

Truckstop Chuckie

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  10 397
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  220

Truckstop Chuckie vant dagen sist September 19

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 363 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 724 profilvisninger
 1. @Debriser vel soleklart den på forumet her med lengst og høyest Axe-kompetanse. Man får mest ut av en Axe med FRFR-løsning, men det krever jo at man blir vant til monitor-feelingen, noe mange kan slite med. Hvis du er bestemt på å prøve løsningen med konvensjonelt gitarkabinett er nok Matrix GT-ampene fremdeles bra greier tror jeg. Nok power og veier omtrent ingenting. GT-1000 fås vel både i 1u og 2u.
 2. Selvfølgelig, @Audun. Tusen takk, bare hyggelig.
 3. Fy fader så bra denne gitaren er. Herrefred!😱 Ultimate strumming-gitaren akkurat nå. Den låter svært, «tørt» og vanvittig balansert.
 4. Minner meg om den gamle barnesangen «Jeg vil spikke meg en bass». Jeg vil spikke meg en bass. Sånn faktisk helt på trass. Den får preamp så det vrenger kanskje strenger når jeg får penger Intonerer, den blikke’ sur men låter fint i moll og dur
 5. Merkverdig nok er det bare du som synes å bli bremset av den. Av de som har hatt fingrene på den så er tilbakemeldingen at båndene kunne vært litt større, men at den spiller og låter veldig bra. Hadde senest en fyr innom på mandag som syns den var helt strålende, men som syns den hadde litt mye neck dive, noe den har, så den er litt kresen på hva slags reim man bruker. Skinnreim med ru bakside funker gull, litt verre med bilbeltereimer, som stod på gitaren da han testet den (i deilig signalgult). Tror jeg beholder den og utbedrer ett og annet.
 6. Jeg høyner med denne. Ræl som alle bare gir skambud på. Da beholder jeg den heller.
 7. Dagens gitar. Denne vokser på meg, låter feiende flott.
 8. Det som skjedde var at sommeren kom. Så kom høsten. Har leflet med andre prosjekter underveis også, men planen om humbuckere i denne står fremdeles. Ikke helt sikker på jm/jag-trem fremdeles, men får se. Jeg liker godt de tremoloene der, men det er jo et ganske drastisk inngrep uten medfølgende angrefrist. Det er nå ikke noen større jobb enn en liten halvtime med borr og fres så er den der. Bare å få ut fingern egentlig.
 9. Jeg har handlet bånd fra både Philadelphialuthiers.com og lmii.com med suksess (strengt tatt ikke så vanskelig å bestille online, så suksessen vel ikke selvforskyldt, selvom mange har problemer med å forstå det store intranettet).
 10. Om ikke sporene etter båndene er fylt igjen så er det jo egentlig en smal sak å bånde den om igjen. 😊 Bestill ferdigkuttede bånd i samme radius som halsen og «smell» de inn med en presisjonshammer med sånt plastaktig hode. Kalles vel i dette faget en «fret hammer», men husker ikke det ordentlige navnet på den...
 11. Dette har jeg gledet meg til! Shaving av hals. Kunne vært mer raus med meg selv og tatt litt mer i da jeg lagde halsen, men det er vel bedre å ha for mye enn for lite å jobbe med.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.