Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Truckstop Chuckie

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  10 959
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  246

Truckstop Chuckie vant dagen sist Mars 18

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

7 015 Excellent

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

11 144 profilvisninger
 1. Begynner å ligne noe nå, men fremdeles ganske mange farger du mangler. Alle vet jo at det er fargen som teller.
 2. Classic Player. Gjenkjennelig på tune-o-nativ bridge og ikke den standard offset-bridgen. Videre er tremoloen flyttet nærmere bridgen enn hva som er vanlig på «vanlige» Jaguarer/Jazzmastere. Halsen er også forskjellig da CP fikk 9,5» radius og medium jumbo bånd og ikke 7,25» og små vintage type bånd. Pickupene er også hottere enn vanlige jaguar-pickups mener jeg. For mannen i gata en mer spillbar Jaguar, men helligbrøde for de som skal ha ting vintage-korrekt.
 3. Gitarhals med strathæl kjøpes. Gjerne noe med litt kjøtt, dvs ikke noe tannpirker. Også fint med semi-moderne radius (9.5 og opp) og togskinner som bånd. Fortrinnsvis med rosewood gripebrett. Gjerne Warmoth, Musikraft, USACG eller lignende. Skal på sportsgitar.
 4. Top notch. Uten tvil. Helt insane bra «skrudd sammen». Finner liksom ikke en eneste ting å sette fingeren på. Null. Nix. Nada.
 5. Hurra. Ny kassegitar. Ut med den eminente Martin D-18GE (jeg vet jeg kommer til å savne den, og kanskje angre...), inn med Collings D2H. D2H er Collings sin versjon av Martin D-28 (eventuelt HD-28, da dagens HD-28 er slik D-28 var i «gamle dager» før den ble noe nedstrippet...). Magisk gitar. Übertight. Nesten skummelt å spille på den, alt av nyanser kommer frem, og derfor også all slurv...
 6. Hvilepuls. Jeg får litt vondt i estetikken av avstanden mellom pickupene på Byrdland-modellen, grunnet den kortere skalalengden. Ser rart ut. Såpass at jeg driter hardt i om gitaren er aldri så god. L-4 CES, derimot, snadder!
 7. Fin sak. 🙂 Har vurdert en slik en selv i enkelte svake øyeblikk. I andre svake øyeblikk er det andre syvstrengere hos ESP/LTD, også signatur, som jeg kunne godt tenkt meg. Jeg har alltid vært skapfan av Deftones, og kunne godt tenkt meg en av signaturmodellene til Stephen Carpenter. AW-7 har vel vanlig 25,5» skalalengde?
 8. Jeg MÅ få fikset meg en fretless J. Har jo en fretless J-hals liggende, mangler bare alt det andre...
 9. Man kan mene mye om designet til Mastery, men det er en fantastisk bra oppgradering. Joda, det er noe annet enn den originale stolen, men instrumentet blir utrolig mye mer levende. Mer sustain, mer attack, mer av alt. Alternativt har man Staytrem, men de er vanskelige å få fatt i nå som de ikke sender utenfor UK lenger.
 10. Så jeg må sette meg inn i ting før jeg svarer?😂
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.