Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Truckstop Chuckie

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  10 824
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  238

Truckstop Chuckie vant dagen sist September 22

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 897 Excellent

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 964 profilvisninger
 1. Apropos Bad Cat... Lurer på om ikke dette her er et ganske kurant kjøp. Ikke den mest kjente BC-ampen, men den er nok helt kule (måtte Google litt da jeg ikke hadde hørt om denne, og fikk opp noe med Carrie Underwood, backingband med Bad Cat-spons, og masse annet ymse). Tipper det er en ganske anvendelig kåntriråkk-amp. Hmmm. Klarer ikke lime inn link nå, men det er snakk om er 1x12 Bad Cat Panther-stack til 12000,-. Edit! Ser ut til at den kun har vært tilgjengelig gjennom custom shop’en deres. 35w er i meste laget for de aller fleste, men den har 1/2-switch.
 2. Ganske så bevisst strategi. Jeg vil tro at Gibson kunne ha sagt takk og farvel til Les Paul/SG-modellene under Classic/Standard-modellene om de satte ordentlig Gibson-headstock på Epiphone-gitarene. De fleste regner vel studio-modellene som bedre instrumenter enn Epiphone sine standard-modeller, men så er det det at vi ofte kjøper gitarer med øynene, mer enn med hendene. Tipper at med vanlig barte-headstock på Epiphones, så ville salget på Epiphones skutt i været, mens rimeligere (både med og uten hermetegn) Gibsons ville falt av lasset. Om det skulle dukke opp noen hi-end japanske Epiph
 3. Prøver meg på Gretsch igjen. Den skamfete 6120’en jeg hadde var ikke helt innertier, til tross for the looks og at den låt helt killer. Denne har dere sett før. @Pledriksin gamle Silver Falcon. Japansk goodness fra 2003. Har blitt båndet om med medium jumbo. Brillefint! Jeg tror og håper denne blir en god stund lengre enn 6120’en.
 4. JJB Prestige 330? http://jjb-electronics.com/prestige-330.html Hadde det i en Stonebridge (Furch) parlor jeg hadde, og har det i min Guild F-412, og vurderer å få satt inn i Guild F-50. Enkelt system, men funker helt kule. Fin gitar, frister litt, merker jeg. Hadde vært en fin kandidat for å kjøre Nashville-tuning på. 😊
 5. Kan det være at den har vært «mocha brown» en gang i tiden?
 6. Fin gitar. Jeg mister oversikten over burst-nyansene. Er dette hva Fender kaller for «sienna burst»? Edit! Leste litt nøyere over førsteposten nå.
 7. Du har jo en ganske fet ‘62 fra før, har du ikke? Ber meg selv på kaffe snart, ass.
 8. Per nå så har jeg nok en 6-7 mm med mahogni før jeg risikerer å støte på trussen.
 9. Oppdatering for å legge litt press på meg selv. Fint vær og siste dag før jobben kaller igjen i morgen. Frem med raspen, halsen må slankes ytterligere. Har fått fikset noen små fxxx-ups med lim og mahogni-spon, men litt usikker hvor vidt vi snakker transparent eller opak lakk når det tid kommer. Det blir uansett ikke før neste sommer igjen. Forhåpentligvis så er jeg ferdig med det meste innen den tid.
 10. Jeg kjenner at jeg kanskje hadde vært litt skeptisk... 😐
 11. Scribble script? Tro du meg, du kommer til å ville ha det. 😊 (ikke det at jeg har Helix, da...). Helix LT har ikke mic-preamp, som Helix har. Kanskje ikke så viktig, men det har vært en del tilfeller der jeg kunne ønske at Axe’en min hadde hatt en mic-preamp, for å slippe å køle med å bytte lydkort i DAW’en. Ellers er det vel at Helix har to XLR inn/ut, mens LT bare har en, samt ti brytere mot åtte. Helix skal også ha større muligheter for on-the-fly redigering enn det LT har.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.