Gå til innhold
 • Bli medlem

Truckstop Chuckie

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  9 926
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  197

Truckstop Chuckie vant dagen sist Mars 23

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

5 646 Excellent

1 følger

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

10 530 profilvisninger
 1. Jentene trenger gode forbilder. Det er de i ferd med å få her til lands i eksempelvis Hedvig Mollestad og Ellen Andrea Wang, for å nevne to. På slagverksiden er det fremdeles ikke så veldig mange som stikker hodet langt frem, dessverre.
 2. Avsluttet arbeidsdagen i går med å dra frem denne, dog utenom undervisning. Baritone er gøy! I dag står Amistar, Guild F-412 og Fender Jazz Bass på menyen.
 3. Morgenens rigg. Drar frem favoritten Amistar om en times tid når jobben kaller, men jeg rekker en times tid med MJT’en og ett Deluxe Reverb-preset med «Memory Man» og «Plex Delay» først. Spilleglede i en (jæskla dyr) boks.
 4. Klassisk gitar (på dedikert nivå) fra sånn ca 9 års-alder til 18 år. Elgitar parallelt med det fra 12-årsalderen - som gjorde at jeg gikk fra å være dedikert til «dedikert». «Sluttet» å spille klassisk i 2. klasse på musikklinja. Gikk fra å være bra klassisk gitarist til skikkelig middelmådig elgitarist. Derfra har det bare gått nedover. Har «godt gehør» og tar mye på øret, men har så variabel teknikk at jeg ikke ganske kjapt møter den berømte veggen. Like greit at jeg har den jobben jeg har hvor jeg ikke er avhengig av å planke låter korrekt, men «fake it till you make it» holder i massevis. Det hender jeg nå og da setter meg ned og forsøker å lære meg noe ordentlig, men det er altfor sjeldent. Tror sist jeg gjorde noe slikt for «moro skyld» var et innfall om at det hadde vært moro å lære seg soloen på Toto’s «Rosanna». Faktisk! Ikke lenge siden er det heller...
 5. Låsbare stemmeskruer på en gitar uten tremolo har egentlig ingen annen funksjon enn at det går mye raskere å skifte strenger. Jeg har i hvert fall aldri opplevd at en gitar uten tremolo, men med låsbare stemmeskruer, har holdt seg bedre stemt enn en gitar med vanlige stemmeskruer. Riktig vikling av strenger og ei bra filt nut er oppskriften på en gitar som holder seg stemt. ..., men det går jo innmari raskt å skifte strenger med låsbare stemmeskruer.
 6. Ligger en del bilder ute av Lande med akkurat den gitaren og jeg er nesten fristet til å mene at det ikke er noen Gibson i det hele tatt..., med mindre vi snakker en veldig obskur greie. På noen av bildene så fremstår målene på kroppen helt ute i forhold til standard Gibson-mål... Ørene er blandet annet helt på tur.
 7. Slike dager er fine, @blaamann. For min del er dette dagens gitar. Lå ikke under senga, men i kassa si sammen med de andre gitarene som står plassert i boden. På jakt etter en B7 Bigsby til den (i et forsøk på å la være å kjøpe den røde Rosser 335 med Firebird headstock som ligger på Finn.no).
 8. Jeg har både Evidence Audio og Solid Cables. Syns Evidence sine blir for stive, men de er driftssikre som bare det. Solid Cables er svindyrt (angret umiddelbart etter at jeg kjøpte den, men så har den så langt levert i 7-8 år nå).
 9. Fahk! Les Paul-GASen sitter løst hos meg. Hvorfor får jeg ikke til å få en Les Paul til å funke for meg? Både håper og håper ikke at det handler om å finne «ren riktige»....
 10. Sånn på digital avstand ser det jo ut som en ganske kurant gitar. Hvordan er den i hendene, hvor responderer den akustisk?
 11. Skal nok funke fint det, men keep in mind at bøk er relativt tungt, så du vil ende opp med en real tungvekter med mindre du går for å hule ut litt. Jeg har litt bøk stående som jeg har en plan om å hule ut og sette lokk på.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.