Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Truckstop Chuckie

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  10 905
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  242

Truckstop Chuckie vant dagen sist Desember 26 2020

Truckstop Chuckie hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 963 Excellent

Om Truckstop Chuckie

 • Rang
  Pappa.
 • Bursdag 10. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lørenskog
 • Interesser
  Musikk, fotball og mat.
  Er utdannet musikkterapeut og jobber som musikkterapeut.

Nylige profilbesøk

11 095 profilvisninger
 1. Man kan mene mye om designet til Mastery, men det er en fantastisk bra oppgradering. Joda, det er noe annet enn den originale stolen, men instrumentet blir utrolig mye mer levende. Mer sustain, mer attack, mer av alt. Alternativt har man Staytrem, men de er vanskelige å få fatt i nå som de ikke sender utenfor UK lenger.
 2. Så jeg må sette meg inn i ting før jeg svarer?😂
 3. De fleste av dagens amp-simuleringsbokser har vel muligheten til å justere «air» på kabinett-delen? Det er trikset på Axe-FX for meg i hvert fall når jeg skal bruke headset.
 4. Jeg kaster muligens en brannfakkel her, men jeg har aldri hatt noe sansen for Novo, men Voltur-modellen, den var jammen meg ikke dum.
 5. Hmm... Det var faktisk ikke det teiteste jeg har hørt på en stund. 😁 Helt hardtail er den nå ikke, men er nå satt opp til å fungere som en. Liker den veldig godt så langt. Timmons-pickupen låter veldig bra, men jeg får isjias, prolaps og slag i estetikknerven min av at polepiece’ene ikke samsvarer med strengespacingen. Må kikke litt i skrotekassa mi, tror jeg skal ha en SD JB med f-spacing liggende.
 6. Fikk en til blå gitar i dag. Bedre bilder, og sikkert en NGD-tråd, kommer. Kanskje. Rask specs-oppramsing: ‘Sonic blue’ MJT kropp, Fender MIM «Jimi Hendrix» hals (tror disse har 7.25» radius, den sedvanlige C-profilen og medium jumbo bånd), Dimarzio Andy Timmons pickup (som på ingen måte er f-spaced). Tremoloen (Fender AVRI) er festet med skruer som på ingen måte er originale, og satt opp som hardtail. Skal kikke under panseret. Er det mulig å klemme inn en slanted humbucker i bridge så tror jeg at jeg ryker på en wannabe Billie Joe-løsning.... Her med den litt m
 7. Bra utført. Nå har jeg jo hørt denne låta sikkert en tresifret antall ganger, og det er en av JPs aller sterkeste soloer, med utgangspunkt i hva han har å spille over (altså en ganske så tradisjonelt oppbygget ballade). Finnes ingen «feil» i soloen, melodisk og pent, og den ødelegges ikke av «chops». Skjønner godt at du hoppet over den avsindige raske oppgangen mot slutten. Den er det få som virkelig nailer. 😊 Scenes from a memory er i mine ører fremdeles en av Dream Theaters aller, aller sterkeste skiver, på tross av at det også er deres mest tilgjengelige (dette er jo en musikal pa
 8. JP var mye kjekkere da han hadde kort hår.
 9. Ser ut som en fin-fin sak, det der. 😊 Gratulerer med nykjøpet. Har ingen formening om Ruby Tubes, men vil tro det er «helt greit», og garantert produsert i Kina ett eller annet sted.
 10. Litt usikker på om jeg henger med på å kalle det røverkjøp når du måtte bytte magnet på samtlige pickups før du ble fornøyd...? 🤨 Samtidig, det er jo gøy å fikle, da.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.