Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  1 403
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Gubbe vant dagen sist Oktober 17

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

837 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Milliardgjeld på fabrikken og GC-kjeden...? Kilde?
 2. Har brukt to halser derfra (lønn/palisander) med paddle headstock (sage ut profilen selv). Begge halsene var helt greie, men trengte en level/crown-jobb (det gjør forresten de aller fleste uansett prisklasse). De har vist seg stabile, og har ikke trengt nevneverdig justering etter første setup.
 3. Jeg er hyperallergisk mot SGer, synes de er umåtelig stygge, og ville aldri satt mine ben i en... men jeg liker finishen! Godt jobba!
 4. Birk

  Birk kjøpte et nettbrett av meg, og Vippset penger med en gang jeg sendte sporingsnummer. Uproblematisk og eksellent kommunikasjon. Takk for handelen!
 5. NGD ! Tele.

  Hehe... Paulownia har jo vært GFS' foretrukne treslag på budsjettkropper i årevis.... har satt sammen et halvt dusin av disse, og de er LETTE og svært akustisk resonante (fullstendig irrelevant gjennom amp....).... men Paulownia er ekstremt mykt og porøst, så man risikerer en prematur relic... man skal treffe nøyaktig når man borrer for skruehull, for å si det sånn...
 6. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Jeg er en temmelig middelmådig gitarist, men samtidig teamleder i jobben min. Såeh... jeg er jfr topic en "ledende gitarist". Bare å knele, folkens.
 7. Schaller? Der har du hvertfall mulighet til å justere avstand mellom strengene. Har montert noen slike, liker dem godt. https://norge.thomann.de/schaller_3d5_b.htm?gclid=CjwKCAjwpfzOBRA5EiwAU0ccNx7I5EYZcDo0Ahc8g2vzH_KTgaeh5FXkWgcaw_dXXruOToVKhqzfyhoC79cQAvD_BwE
 8. Kina gitarer

  Tja....det er vel i beste fall anekdotisk🙂
 9. Ok. Fair enough. Poenget mitt er fremdeles at jeg synes det er unødvendig å lage en hel tråd for denne type marginalt interessante informasjonen. Du må gjerne være uenig.
 10. I dag er det jo i veldig stor grad slik at om man lurer på noe, så søker man på internett via Google eller andre søkeverktøy. Hvordan kom DU over denne spesifikke informasjonen om Kluson da? Jeg tør vedde på at du brukte Google e.l.
 11. Allmenheten har vel i likhet med deg tilgang til Google.
 12. Var vel et uttrykk for at allmenheten her inne allerede er fullstendig klar over at det finnes svart hardware. Litt unødvendig å lage en egen tråd, liksom.