Gå til innhold

Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  1 815
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Gubbe vant dagen sist Mars 17

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 245 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

4 740 profilvisninger
 1. Jeg mente strategien med å gjøre bakgrunnsopplysninger som ligger til grunn for at man ber om betaling utilgjengelig for de som bes om å betale. Henger ikke helt på greip.
 2. En litt underlig strategi dette, må jeg få lov til å si.
 3. Jeg har ikke tilgang til innholdet du har lagt i posten.
 4. Jeg ser nå at det forlanges betaling for å få full tilgang til dette forumet. Sett i lys av de siste års aktivitet her vet jeg ikke hvor lurt det er. For å rekruttere nye medlemmer til forumet i den yngre og sprekere garde er vel betaling en litt kjei vei å gå... Jeg har plassert meg på gjerdet inntil videre.
 5. Stilig. Og aktiviteten på forumet bare eksploderer.
 6. Har comboutgaven før infinium. Meget bra amp uansett pris.
 7. Så, start rolig. Så trapper du ned etterhvert.
 8. Jeg pleier å trykke ned tynn Estreng på 5 bånd med lillefinger, så blir det klang i alle strengene. Mister lys E da, men...
 9. 1954 ringte igjen. Fikk ikke svar første gang...
 10. Gubbe

  Dagens gitar

  Oh yes. Og vindusskrapeblad (kredittkort holder ikke) Og fuktig tørkepapir.
 11. Vær litt tålmodig. Spill, spill og spill. Bytt gjerne strenger, og eksperimenter med strengetykkelse. Men spill, spill og spill før du begynner å fikse på ting som ikke trenger fiksing.
 12. Hvis dette stemmer i år også, kan det nok tenkes at potensielle kjernekarer med gitar til evt utlån blir litt tilbakeholdne. Just sayin'
 13. Det går nok bra. Har intonert en haug i begge varianter. Same difference. Fint med et langt skrujern, evt vinkeljern når justeringsskruene står mot pickup. (Ellers også faktisk) Slakk spunnet streng en smule, så den ikke "henger" på sadelen når du justerer. Kan føre til all slags elendighet.
 14. Bruker de på min favoritt-strat i kombo med en Bill Lawrence L-500 i bro. Perfekt balanse, og mektig stratlyd i neck og neck/middle.
 15. Nei, nei og nei. Men dette finner du ut av selv med hands-on erfaring. Det hjelper deg lite med skriftlig teori fra erfarne fjellfolk. Prøv deg frem, lån/prøv gitarer med ulike pickups. Min erfaring er at jeg låter like ubrukelig uansett hvilke pickups som står i. (Satt på spissen)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.