Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  1 363
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Gubbe vant dagen sist Oktober 17

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

786 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Meget pent brukt, følger med Belkin etui og ekstra minnekort (30g). Penn. Ikke sim. Får visst ikke nyere Android enn 4.1.2, så vidt jeg skjønner. Brettet er hvitt, etuiet er svart. Kan sendes i original emballasje (norgespakke som kjøper betaler). Kjøpt i 2013 for ca 380 000,-. Etuiet kostet ekstra, mener å huske at det kostet mellom 31 000,- og 35 000,-. Ekte albinomuldvarpskinn farget svart, må vite. Følger med HDMI-kabel fra brettet til f eks TV også. Denne kostet tett opp under 215 000,- ny. (Mye gull og sånn involvert her altså) Er det helt hårreisende å be om kr 1000,-? Selges gjenopprettet til fabrikkinnstillinger. (Bare denne operasjonen kostet meg over 12 500,-) Bytteforslag mottas på PM. Befinner seg i Trondheim. (Noe som egentlig koster ca 7 500,-, men what the heck)
 2. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Jeg er en temmelig middelmådig gitarist, men samtidig teamleder i jobben min. Såeh... jeg er jfr topic en "ledende gitarist". Bare å knele, folkens.
 3. Schaller? Der har du hvertfall mulighet til å justere avstand mellom strengene. Har montert noen slike, liker dem godt. https://norge.thomann.de/schaller_3d5_b.htm?gclid=CjwKCAjwpfzOBRA5EiwAU0ccNx7I5EYZcDo0Ahc8g2vzH_KTgaeh5FXkWgcaw_dXXruOToVKhqzfyhoC79cQAvD_BwE
 4. Kina gitarer

  Tja....det er vel i beste fall anekdotisk🙂
 5. Ok. Fair enough. Poenget mitt er fremdeles at jeg synes det er unødvendig å lage en hel tråd for denne type marginalt interessante informasjonen. Du må gjerne være uenig.
 6. I dag er det jo i veldig stor grad slik at om man lurer på noe, så søker man på internett via Google eller andre søkeverktøy. Hvordan kom DU over denne spesifikke informasjonen om Kluson da? Jeg tør vedde på at du brukte Google e.l.
 7. Allmenheten har vel i likhet med deg tilgang til Google.
 8. Var vel et uttrykk for at allmenheten her inne allerede er fullstendig klar over at det finnes svart hardware. Litt unødvendig å lage en egen tråd, liksom.
 9. Ikke nødvendigvis noe galt med den nye halsen din, men noen ganger kan du tjene litt på å LESE de svarene du får. Sjekk hva @Truckstop Chuckie sier om halsen din, versus hals fra Allparts, feks.
 10. Ja neida. Såeh.... joa.
 11. Sjekk bruktmarkedet. EBay feks.
 12. Endelig eget verksted

  Mangler vel et kjøleskap...?
 13. Denne tråden er fin-fin....