Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  1 451
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Gubbe vant dagen sist Mars 18

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

882 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. ...så seiler vi på Mjøsa, i en sprukken.... ..sorry..
 2. Prosjekt Partocaster

  Utifra posten din så vil jeg anbefale en lesing av tråden før du poster. Det blir en pen erfaring
 3. Vis oss din Strat

  Den femte største byen i Frankrike.
 4. Vis oss din Strat

  Kul kommentar kis.
 5. Milliardgjeld på fabrikken og GC-kjeden...? Kilde?
 6. Har brukt to halser derfra (lønn/palisander) med paddle headstock (sage ut profilen selv). Begge halsene var helt greie, men trengte en level/crown-jobb (det gjør forresten de aller fleste uansett prisklasse). De har vist seg stabile, og har ikke trengt nevneverdig justering etter første setup.
 7. Jeg er hyperallergisk mot SGer, synes de er umåtelig stygge, og ville aldri satt mine ben i en... men jeg liker finishen! Godt jobba!
 8. Birk

  Birk kjøpte et nettbrett av meg, og Vippset penger med en gang jeg sendte sporingsnummer. Uproblematisk og eksellent kommunikasjon. Takk for handelen!
 9. NGD ! Tele.

  Hehe... Paulownia har jo vært GFS' foretrukne treslag på budsjettkropper i årevis.... har satt sammen et halvt dusin av disse, og de er LETTE og svært akustisk resonante (fullstendig irrelevant gjennom amp....).... men Paulownia er ekstremt mykt og porøst, så man risikerer en prematur relic... man skal treffe nøyaktig når man borrer for skruehull, for å si det sånn...
 10. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Jeg er en temmelig middelmådig gitarist, men samtidig teamleder i jobben min. Såeh... jeg er jfr topic en "ledende gitarist". Bare å knele, folkens.
 11. Schaller? Der har du hvertfall mulighet til å justere avstand mellom strengene. Har montert noen slike, liker dem godt. https://norge.thomann.de/schaller_3d5_b.htm?gclid=CjwKCAjwpfzOBRA5EiwAU0ccNx7I5EYZcDo0Ahc8g2vzH_KTgaeh5FXkWgcaw_dXXruOToVKhqzfyhoC79cQAvD_BwE
 12. Kina gitarer

  Tja....det er vel i beste fall anekdotisk🙂