Gå til innhold
 • Bli medlem

Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  1 793
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Gubbe vant dagen sist Mars 17

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 204 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

4 669 profilvisninger
 1. Vær litt tålmodig. Spill, spill og spill. Bytt gjerne strenger, og eksperimenter med strengetykkelse. Men spill, spill og spill før du begynner å fikse på ting som ikke trenger fiksing.
 2. Hvis dette stemmer i år også, kan det nok tenkes at potensielle kjernekarer med gitar til evt utlån blir litt tilbakeholdne. Just sayin'
 3. Det går nok bra. Har intonert en haug i begge varianter. Same difference. Fint med et langt skrujern, evt vinkeljern når justeringsskruene står mot pickup. (Ellers også faktisk) Slakk spunnet streng en smule, så den ikke "henger" på sadelen når du justerer. Kan føre til all slags elendighet.
 4. Bruker de på min favoritt-strat i kombo med en Bill Lawrence L-500 i bro. Perfekt balanse, og mektig stratlyd i neck og neck/middle.
 5. Nei, nei og nei. Men dette finner du ut av selv med hands-on erfaring. Det hjelper deg lite med skriftlig teori fra erfarne fjellfolk. Prøv deg frem, lån/prøv gitarer med ulike pickups. Min erfaring er at jeg låter like ubrukelig uansett hvilke pickups som står i. (Satt på spissen)
 6. Fremdeles tregt som tidligere her.
 7. Vel, vi lyver ikke. Tregt er det uansett på Android telefon. Andre funksjoner på telefonen min funker utmerket, så det er ikke noe galt med hardware. Har dere testet/analysert alle plattformer forumet er tilgjengelig på?
 8. Bruker utelukkende Wilkinson compensated på mine telecastere.
 9. Fremdeles tregt hos meg, de store trådene som dagens gladsak feks. Android-telefon
 10. Ok. Som skrevet, kun et forslag
 11. Det kan godt hende det finnes info et eller annet sted, men det hadde vært interessant med en infopost om forumets historie fra starten frem til i dag. Mange av oss har jo vært her i flerfoldige år (fra og til), og mer eller mindre tatt forumet for gitt som en boltreplass for ymse ytringsaktiviteter uten større refleksjon rundt opprinnelsen og arbeidet bak. Bare et forslag dette altså.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.