Gå til innhold

Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  2 059
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

Gubbe vant dagen sist Februar 15

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 533 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nidaros

Nylige profilbesøk

4 918 profilvisninger
 1. Brooooiph....f...fafa...broo...oif...oif....f (Etter kald Tuborg på styrten i et varmt legeme)
 2. Beklager at jeg går fullstendig off topic her, men den gitaren der må vel være noe av de styggeste jeg har sett. (og jeg er en av veldig få som faktisk liker Ovations Breadwinner... google it)
 3. Driver med restaurering av en koselig gammel Framus Amateur 5/1, og trenger stemmemekanikk. Dette er type "klassisk nylonstrengs"-stuk med åpne spalter gjennom hodet, men for stålstrenger. Tenk gammel parlour. Kan godt være enkelttunere. (om de er rekkemontert er distansen mellom hver post 30mm, senter 34mm). Avstand fra 1 til 3 hull på hver side er 70mm (målt i senter av hull) Stammene er 27mm lange Jeg får jo tak i nytt (bla fra Gitarist.no) til en billig penge, men da er det jo helt .....nytt og shiny...... Kan godt tenke meg noe som er godt brukt, men som funker. Trondheim Vipps, eller bytte i noe annet stash, du bestemmer (har en del skrot liggende) PM
 4. Gubbe

  Koblingsskjema

  Jeg hadde kliss lik bass (bare med bånd) for mange år siden, og da var denne bryteren koblet som en av/på-bryter.
 5. Stue- og studiobrukt tuner selges. Aldri vært på et scenegulv, heller ikke satt på borrelås. Allsidig og solid sak, meget praktisk poly-funksjon. Funker selvsagt også til enkeltstrenger.... Selges kr 500,-. Omtale her Sendes ikke (norgespakke utgjør jo nesten 1/3-del av prisen, og jeg sender ikke uten sporing) Kan hentes eller overleveres i Trondheim Ingen bytter Vipps eller kontant.
 6. Beklager prematur bump, men jeg er nødt til å sette frist til fredag 20. desember.
 7. Flere (minst 5) årganger Guitarist magazine, pluss spesialutgaver og enkeltslengere av andre gis bort mot henting. Ca 50 kg til sammen. Dette må skje før jul, deretter går de i papirinnsamlinga. Finnes i Trondheim, send PM for detaljer.
 8. Var nok generell treighet i min etterhvert tilårskomne android-telefon, men det minnet veldig om tidligere treghet. Alt i orden nå.
 9. Treigetreigt nå. Både lasting og posting.
 10. Hva med Blews on the Rawks....? Nei, seriøst - navn på bluesband er tricky. Ender som oftest opp med "random navn på vokalist/gitarist" and the Ballbreakers og lignende. Og hvorfor ikke gå norsk? Blåtoneligaen, Blåbandet, Himmelgrå, Blåstein..... Eller Wackawacka Bluejohnnyblue in a big girls blouse. Mongobøffel klinger jo godt også, men det er tatt og signaliserer vel noe litt...annet....(tror jeg)
 11. Hadde en slik ibanez artist på 90-tallet. Husker den som kvalitet over hele linja, men halstung og begrenset bruksområde. Lånte en snerten rickenbacker for noen få år siden, husker ikke modell. Den var nett og greit balansert, men særdeles smal hals. Og omvendt strenging så vidt jeg kan huske.
 12. De er med andre ord rundt 50?
 13. Det er litt betimelig å spørre om alder på bandmedlemmene her, merker jeg. Sånn "greit å vite hva man har med å gjøre" liksom. Det betyr faktisk litt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.