Gå til innhold

Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  2 034
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Gubbe vant dagen sist Oktober 28 2019

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 492 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nidaros

Nylige profilbesøk

4 898 profilvisninger
 1. Beklager prematur bump, men jeg er nødt til å sette frist til fredag 20. desember.
 2. Flere (minst 5) årganger Guitarist magazine, pluss spesialutgaver og enkeltslengere av andre gis bort mot henting. Ca 50 kg til sammen. Dette må skje før jul, deretter går de i papirinnsamlinga. Finnes i Trondheim, send PM for detaljer.
 3. Var nok generell treighet i min etterhvert tilårskomne android-telefon, men det minnet veldig om tidligere treghet. Alt i orden nå.
 4. Treigetreigt nå. Både lasting og posting.
 5. Hva med Blews on the Rawks....? Nei, seriøst - navn på bluesband er tricky. Ender som oftest opp med "random navn på vokalist/gitarist" and the Ballbreakers og lignende. Og hvorfor ikke gå norsk? Blåtoneligaen, Blåbandet, Himmelgrå, Blåstein..... Eller Wackawacka Bluejohnnyblue in a big girls blouse. Mongobøffel klinger jo godt også, men det er tatt og signaliserer vel noe litt...annet....(tror jeg)
 6. Hadde en slik ibanez artist på 90-tallet. Husker den som kvalitet over hele linja, men halstung og begrenset bruksområde. Lånte en snerten rickenbacker for noen få år siden, husker ikke modell. Den var nett og greit balansert, men særdeles smal hals. Og omvendt strenging så vidt jeg kan huske.
 7. De er med andre ord rundt 50?
 8. Det er litt betimelig å spørre om alder på bandmedlemmene her, merker jeg. Sånn "greit å vite hva man har med å gjøre" liksom. Det betyr faktisk litt.
 9. Nei, det synes du ikke. Tenk deg litt om.
 10. Er jo ikke det, den ene er tydelig reverse offset og den andre ikke. To vidt forskjellige design. Og jeg liker ingen av dem. Og når vi er inne på gitarer jeg ikke liker, se på St. Vincent sin MM signaturmodell..... liker artisten, men det der...det...ja...nei...
 11. Har på ingen måte det inntrykket nei. Tvert imot har han vel fått god omtale her så vidt jeg har registrert. Det skal nok betydelig mer eselballesuging til for å havne i det nevnte segmentet. Og da er jeg forsiktig når det gjelder art av pattedyrtestikler som suges. Av hensyn til allmenheten.
 12. Det var vel en anekdote i en tråd om 4sounds konkurs. Anekdoter er ikke all verden å sette sin lit til med mindre det er en horde av dem. Og det er det vel ikke.
 13. Gubbe

  Dagens gitar

  Fretless B-jo? Dæffen.... første gang jeg har sett. Ser poenget, men har vondt for å høre det.... hehe
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.