Web Analytics
Gå til innhold

Gubbe

Medlem
 • Innholdsteller

  2 291
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  29

Gubbe vant dagen sist Juli 3

Gubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 754 Excellent

Om Gubbe

 • Rang
  Infernalsk gammel knark.

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nidaros

Nylige profilbesøk

5 054 profilvisninger
 1. Du kan jo vurdere å lage den selv, feks av dette emnet i bein (sannsynligvis ku): https://www.gitarist.no/products/oversadel-emne-bred-og-dyp-bein
 2. Heisann! Du får muligens enda mer respons på spørsmålet om du poster i denne underkategorien: https://forum.gitarnorge.no/forum/6-effekter-og-forsterkere/
 3. ENDRING: Sendes ikke, alt samlet kr 800,-. (se førstepost for innhold) DET er god pris, det.
 4. Jeg har skrytt av denne i andre tråder også, men den fortjener omsider en egen tråd syns jeg. Hadde gleden av å låne en T3 for noen år siden (den er batteridrevet, og dermed mer brukervennlig enn T5), men jeg satset på T5 siden jeg ikke driver med flyttbar musikklytting, og T5 er hakket kraftigere. Dette er rett og slett en fantastisk lydkilde. Jeg har et mer enn greit hjemmekinoanlegg som funker utmerket også som stereoanlegg, men denne blir faktisk foretrukket til musikklytting. Jeg har hatt folk på besøk som har spurt om hvor subwooferen står, det er faktisk vanskelig å skjønne hvor all tyngden kommer fra når man ser den. Lille boksen på 25 x 15 x 13 cm. Svenskene, atltså.
 5. Fankern ass. Denne lille godsaken med 12"og 40 transistorwatt overrasker stadig. (merk, dette er første generasjon). Jeg liker spesielt godt fender-ampmodene i denne, både de luxe, bassman og twin funker fjell! Effektene er gode nok, og preamp-delen funker godt for å finstille brekk etc. Favoritt for tiden er 57' de luxe med akkurat nok brekk og klang (og litt chorus da, jeg er jo tross alt en voksen mann) Har enda ikke hatt behov for å plukke frem pedaler. Det som imponerer meg mest med Mustangen er responsen. I motsetning til feks cube 30 svarer denne lille rakkeren godt på dynamisk anslag - god rørfeeling her altså. Og til 800,- (brukt) er det egentlig ganske vanvittig. Har ikke forsket noe på Fuse. Det hevdes at det ikke funker lenger, men jeg har ikke hatt behov for å hente presets utover det jeg greier å skru meg til selv, så jeg vet ikke.
 6. Orgelbrusen er drukket opp, og knapphullene forsvant da jeg åpnet posen. Men neida. Sånn er det jo. Av og til.
 7. Jepp. Sånn helt uten annet enn anekdotisk erfaring vil jeg mene at det ikke er laminat, ihvertfall. Man tror jo at man kan høre slikt, men jeg skal ikke påstå noe her. Det hevdes uansett på alle medier at det er heltre. Noen feriedager nå, og jeg finner meg selv med denne stadig vekk. Rett og slett en ordentlig hyggelig gitar!
 8. Jada. Knapt brukt og til en meget billig penge. 25" scale og en nett mattsvart liten kropp med fake ivory binding. Den er forbausende godt intonert, og lyden er som ventet crisp og mellomtonerik. Den tåler nok et hakk opp i strengetykkelse, men de som står på nå skal få gjøre nytten sin ei stund til. (Den kommer også i en versjon med Fishman pickup til noen hundrelapper mer, og med en sunburst finish.) Heltre lokk (Engelmann gran), visstnok (det er binding rundt lydhullet, så det kan ikke verifiseres ved selvsyn), mahogny sider og bunn. Nato hals med valnøtt gripebrett (farget). Meget lettspilt, og en perfekt go-to gitar. Ser at den matte lakken kan by på utfordringer for en som polerer mobiltelefonskjermen flere ganger om dagen, men vi får se. Et artig instrument som oppfylte alle mine forventninger til prisen av omkring 5 sixpacks av grei kvalitet. Hartwood er vel "husmerket" til gear4music antar jeg, og er produsert i Indonesia. Link til det lille jeg kan finne på nett, OBS gitaren er kjøpt privat, så ingen skjult reklame her. https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Hartwood-Villanelle-Parlour-Akustisk-Gitar-Satin-Black/2G38
 9. Jeg holder ikke pusten, for å si det slik.
 10. Beklager @Straymond, din vidunderlige gærning. Denne var rett og slett fæl. Rett og slett. Fæl. Gull hardware? Quilted maple? Skam deg.
 11. Hør med @OsamaFetLaden, han kjøpte en voodo labs micro vibe av meg for noen år siden, han må jo være dritlei av denne nå.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.