Gå til innhold

blaamann

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 018
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

blaamann vant dagen sist November 10 2019

blaamann hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

693 Excellent

Om blaamann

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 739 profilvisninger
 1. Dette var noe av det som irriterte meg mest når jeg skaffet meg en V. Men V'n ellers veldig behagelig å spille på stående, men som du sier må holde den litt mot kroppen da "toppen av kroppen" tilter ut. Merker dette litt mindre på min SG (tror jeg....).
 2. Er det orginale pickups? Hva med båndene, er de skiftet?
 3. Post gjerne et bilde av sadlene dine når du har intonert gitaren din så godt som du mener det er mulig.
 4. Disse ble produsert i 2002-2003 (iflg Google) og er lett gjenkjennelig pga månemarkeringer på mørkt Ibenholt gripebrett. Tipper den er dermed mye enklere å spore opp.
 5. Du sier det selv. Du er i utakt.
 6. Gitaristen som har lagd de mest musikalske gitarsoloene noensinne kommer nå med egen gitarserie. I tillegg til modellen over kommer det en 335-aktig modell og en single cut modell. Alle produsert av Sire og selges for en latterlig billig penge. La oss satse på at Larry ikke setter navnet sitt på noe "skit" og at dette er gode gitarer.
 7. Høres amatørmessig ut, men bra for deg! Skjønte heller ikke at de nevnte ebony, men nevnte CITES Rosewood og Bubinga.
 8. For mange rosewood arter gjelder gamle regler enn så lenge. På samme måtes som ved innføringen er det nå treghet i systemet, og det ventes på en publisering/oppdatering av regelverket i medlemslandene. Men ser de nevner ebony i eposten din og det kan bety at du trenger CITES dokumenter uansett. Hvor lang tid og hvor mye dette koster har jeg ingen erfaring med.
 9. Post et bilde som viser avstanden fra streng til bånd 2 når du fretter bånd 3 (start med tykk E streng).
 10. Og nå skjønner du hvorfor leiligheten var ledig på markedet. Fra spøk til alvor. Noen borettslag har regler som sier at gulvet skal legges skikkelig med isolering/dempingslag. Ellers blir det lite koselig for de under. Du kan eventuelt sjekke om dette er noe du kan ta opp med de over.
 11. LS60 er en av billigmodellene til Tokai. Nesten sikker på at den mangler som regel febs, nitro, skikkelig topp + andre besparende egenskaper (går en f.eks opp et hakk til LS80 så har en alle disse inne). MEN, dette er en vintage Tokai (dvs sent slutten av 70-tallet og første halvdel av 80-tallet er en god Tokai periode). Dette var en periode Tokai (og andre produsenter) f.eks hadde mye større og lettere tilgang på godt treverk, produsentene var i sin prime kvalitetsmessig osv så kanskje prisen ikke er langt unna, men for min del ligger den minst 2500NOK over en realistisk pris. Dessuten var det det norske markedet igjen da..............???
 12. Spora på broa virker omvendt, men kanskje du har snudd den?
 13. Tipper 125NOK i MVA og 175 i tollbehandlingsgebyr. Det skal komme en kvittering der det står hvor mye er MVA og hvor mye er gebyr. Edit: Las feilaktig 300NOK til sammen.
 14. Bilder er viktig i gitarforum så denne funksjonaliteten kan en gjerne legge til igjen. Instagram er en viktig platform for mange gitarister. @007
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.