Gå til innhold

blaamann

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  927
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

blaamann vant dagen sist November 10

blaamann hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

601 Excellent

Om blaamann

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 702 profilvisninger
 1. Spora på broa virker omvendt, men kanskje du har snudd den?
 2. Tipper 125NOK i MVA og 175 i tollbehandlingsgebyr. Det skal komme en kvittering der det står hvor mye er MVA og hvor mye er gebyr. Edit: Las feilaktig 300NOK til sammen.
 3. Bilder er viktig i gitarforum så denne funksjonaliteten kan en gjerne legge til igjen. Instagram er en viktig platform for mange gitarister. @007
 4. Klassisk tråd som sammenligner en Edwards E-LP 130 med en 1993 Les Paul Standard. En del lesning, men det holder å lese trådstarter sine innlegg. Mange bilder (guitar porn)! Kjenner meg igjen i det som blir lagt fram av trådstarter i denne tråden (har selv hatt Gibson Les Paul Standard og Edwards 130ALS/RE samtidig). https://www.mylespaul.com/threads/ngd-e-lp-130-lts-re-vs-gibson-lp-standard.319529/
 5. Interessant. Som regel klager folk på det motsatte (dvs små tynne bånd og 7.25' radius).
 6. Trur det er gode eksemplar innimellom og sikkert noen batcher som ordner opp i enkelte produksjonsfeil, de første med kun et strengtre er litt ettertraktet, noen butikker med gode ansatte plukket ut noen gode og sendte resten tilbake osv, men generelt og dokumentert var nok dette en dårligere periode for selskapet. Nok av kjente artister som sverger til gitarer fra denne perioden også 🙂
 7. 70-talls Stratocaster har dårlig rykte fordi de stort sett var dårlige. Dette er dokumentert igjen og igjen. De som var produksjonssjefer den gangen har selv sagt at de i store perioder på 70-tallet produserte flere dårlige enn gode gitarer. Flere intervjuer og bøker dokumenterer dette (f.eks i boka til A. R. Duchossoir). Fender slet på alle områder når de mangedoblet produksjonen sin og skulle drive mega-stort. Alt fra innkjøp av treverk til kalibrering av maskiner, alt under et stort press om å produsere mer og fortere førte til at objektive kvalitetsmål ble dårligere. Min egen erfaring er liten med disse gitarene, men vi hadde en på vår lokale "ungdomsklubb". Det siste året hadde jeg en til låns en liten måned(postet i "dagens gitar" bilde av denne for en tid tilbake). Begge gitarene hadde STORE produksjonsfeil. Les ellers gjerne min post her: I en annen post skannet jeg inn hvordan de slet med 3-bolt-systemet på 70-tallet:
 8. Helt klart fin topp på den der. Akkurat passelig 🙂
 9. Sørlendinger som er træææææge? Dette kan ikke stemme 🙂
 10. Aldri vært noe stor fan av disse gitarene, men Mockingbird har jeg litt sansen for. Sikkert pga Slash (eller sublimt påvirket gjennom Alice Cooper sin Poison musikkvideo 😂 ). Ser nå at de har endret headstock?
 11. Skriver under på det her. Hellacopters tror jeg spilte før og dermed ble det ca 2000 låter på under 1 time. Tror nesten de toppet det med Iggy Pop i STORSLAG senere på kvelden eller at han spilte dagen etter. Lever enda litt på denne dagen tilbake i 1998 (??). Fikk også sett Jon Spencer på Nattjazzen her i Bergen. Like fantastisk.
 12. Xotic XSC-2 Schecter USA Custom Shop Traditional II LSL Saticoy Haar (Falck i Trondheim kan kanskje skaffe disse)
 13. Slik har jeg alltid prøvd å bruke begrepet. Mener også dette er den mest fruktbare måten å snakke om vintage på, og noe folk som diskuterer og snakker om gitarer kan prøve å identifisere i fellesskap, dvs å identifisere gode årganger/perioder/batcher av RG'er, PRS'er, Fendere, Schectere, Burnys osv.
 14. Modellen passer veldig bra til det estetiske uttrykket til St. Vincent (sidrumpa forumitter, derimot, bør holde seg til Telecaster og Les Paul) 😉
 15. Litt usikker selv om disse ser bra ut, men Albert Lee modellen har jeg alltid syntes sett bedre ut med HH og også i noen tilfeller med litt crazy finish, og/eller med P90.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.