Gå til innhold

blaamann

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  844
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

blaamann vant dagen sist Oktober 21 2017

blaamann hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

514 Excellent

Om blaamann

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 650 profilvisninger
 1. Hvor holder du til? Kanskje noen i forumet kan anbefale noen, eller til og med hjelpe deg med loddingen. Et bilde av elendigheten hjelper også. Under tusenlappet koster dette vanligvis. 500-750NOK er kanskje et greit estimat.
 2. "Stop-tail bridge with fine tuners" Interessant ^
 3. Denne kjøpte du etter å ha sett alt for mange ganger på While my guitar gently weeps opptreden til Petty og gjengen! Uansett, grattis med ny gitar.
 4. Den nye serien heter Vintera og erstatter Classic serien. Made in Mexico. Bummer: I den gamle Classic serien kunne en velge en Stratocaster (og Telecaster?) med nitro for et par tusenlapper ekstra, men nå ser jeg bare polyester finish på alle Stratocasterene (det gjelder sannsynligvis også de andre modellene). Baja lever videre: Til dere som savner den super populære Baja telecaster så er den nå viderutviklet til "Vintera Series '50s Telecaster Modified" Les mer her: https://www.musicradar.com/news/fender-unveils-21-strong-vintera-guitar-and-bass-range
 5. Tildels enig, Telecasteren ser i alle fall mer "ryddig" ut.
 6. Det går greit å være litt tabloid 🙂
 7. Ikke alltid Fender sine websider lar deg komme inn på andre land sine sider, men jeg fikk det til med disse under: https://shop.fender.com/ja-JP/electric-guitars/stratocaster/made-in-japan-modern-stratocaster-hh/5280400306.html Telecasteren var jo kul også https://shop.fender.com/ja-JP/electric-guitars/telecaster/made-in-japan-modern-telecaster-hh/5280700306.html Samt Jazzmasteren som var veldig Jim Root https://shop.fender.com/ja-JP/electric-guitars/jazzmaster/made-in-japan-modern-jazzmaster/5280800306.html?rl=ja_JP&rdl=en_NO
 8. Her fikk jeg litt følelsen av at Fender sier til Suhr "det er tross alt vi som er orginalen". Samme stilen som Pete Thorn sin Suhr er det i alle fall. Selv om en ser helt klare forskjeller i kropp osv
 9. Ta med gitaren til en reperatør for et oppsett.
 10. Nye (sommer)farger på AZ.
 11. Kanskje mindre bling, men ser bra ut. Fikk sjelden GAS på en Studio.
 12. Sliter med å se at de kan vinne i retten. Men de kan skremme enkelte forhandlere til å ikke handle med Dean. Ser også at kroppsformen er først lagt til som Gibson-merkevare i 1997. Den som har en merkevare er forpliktet til å forsvare den. Hvis det går år og dag uten at de forsvarer den vil de i praksis miste den.
 13. Synes GC ser bra ut på disse modellene, men litt usikker på lydmessig om de er noe for meg. Uansett morsomt med nye design (Rickenbacker er selvsagt utgangspunktet for disse som Dennis selv nevner i video med Peach).
 14. Nytt merke, med gamle og nye design av Dennis Fano. Produsert en eller annen plass i Asia (tipper en av de usual suspects i Korea). Liverpool UK er distribusjonssenter for Europa. Bildet over tatt fra https://www.peachguitars.com/rivolta Hjemmesiden finner dere her: https://www.rivoltaguitars.com/ Hot or not?
 15. Lykke til. Bør kunne selges videre lett til den prisen om den ikke faller i smak.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.