Gå til innhold

blaamann

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  953
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

blaamann vant dagen sist November 10 2019

blaamann hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

632 Excellent

Om blaamann

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 714 profilvisninger
 1. Post et bilde som viser avstanden fra streng til bånd 2 når du fretter bånd 3 (start med tykk E streng).
 2. Og nå skjønner du hvorfor leiligheten var ledig på markedet. Fra spøk til alvor. Noen borettslag har regler som sier at gulvet skal legges skikkelig med isolering/dempingslag. Ellers blir det lite koselig for de under. Du kan eventuelt sjekke om dette er noe du kan ta opp med de over.
 3. LS60 er en av billigmodellene til Tokai. Nesten sikker på at den mangler som regel febs, nitro, skikkelig topp + andre besparende egenskaper (går en f.eks opp et hakk til LS80 så har en alle disse inne). MEN, dette er en vintage Tokai (dvs sent slutten av 70-tallet og første halvdel av 80-tallet er en god Tokai periode). Dette var en periode Tokai (og andre produsenter) f.eks hadde mye større og lettere tilgang på godt treverk, produsentene var i sin prime kvalitetsmessig osv så kanskje prisen ikke er langt unna, men for min del ligger den minst 2500NOK over en realistisk pris. Dessuten var det det norske markedet igjen da..............???
 4. Spora på broa virker omvendt, men kanskje du har snudd den?
 5. Tipper 125NOK i MVA og 175 i tollbehandlingsgebyr. Det skal komme en kvittering der det står hvor mye er MVA og hvor mye er gebyr. Edit: Las feilaktig 300NOK til sammen.
 6. Bilder er viktig i gitarforum så denne funksjonaliteten kan en gjerne legge til igjen. Instagram er en viktig platform for mange gitarister. @007
 7. Klassisk tråd som sammenligner en Edwards E-LP 130 med en 1993 Les Paul Standard. En del lesning, men det holder å lese trådstarter sine innlegg. Mange bilder (guitar porn)! Kjenner meg igjen i det som blir lagt fram av trådstarter i denne tråden (har selv hatt Gibson Les Paul Standard og Edwards 130ALS/RE samtidig). https://www.mylespaul.com/threads/ngd-e-lp-130-lts-re-vs-gibson-lp-standard.319529/
 8. Interessant. Som regel klager folk på det motsatte (dvs små tynne bånd og 7.25' radius).
 9. Trur det er gode eksemplar innimellom og sikkert noen batcher som ordner opp i enkelte produksjonsfeil, de første med kun et strengtre er litt ettertraktet, noen butikker med gode ansatte plukket ut noen gode og sendte resten tilbake osv, men generelt og dokumentert var nok dette en dårligere periode for selskapet. Nok av kjente artister som sverger til gitarer fra denne perioden også 🙂
 10. 70-talls Stratocaster har dårlig rykte fordi de stort sett var dårlige. Dette er dokumentert igjen og igjen. De som var produksjonssjefer den gangen har selv sagt at de i store perioder på 70-tallet produserte flere dårlige enn gode gitarer. Flere intervjuer og bøker dokumenterer dette (f.eks i boka til A. R. Duchossoir). Fender slet på alle områder når de mangedoblet produksjonen sin og skulle drive mega-stort. Alt fra innkjøp av treverk til kalibrering av maskiner, alt under et stort press om å produsere mer og fortere førte til at objektive kvalitetsmål ble dårligere. Min egen erfaring er liten med disse gitarene, men vi hadde en på vår lokale "ungdomsklubb". Det siste året hadde jeg en til låns en liten måned(postet i "dagens gitar" bilde av denne for en tid tilbake). Begge gitarene hadde STORE produksjonsfeil. Les ellers gjerne min post her: I en annen post skannet jeg inn hvordan de slet med 3-bolt-systemet på 70-tallet:
 11. Helt klart fin topp på den der. Akkurat passelig 🙂
 12. Sørlendinger som er træææææge? Dette kan ikke stemme 🙂
 13. Aldri vært noe stor fan av disse gitarene, men Mockingbird har jeg litt sansen for. Sikkert pga Slash (eller sublimt påvirket gjennom Alice Cooper sin Poison musikkvideo 😂 ). Ser nå at de har endret headstock?
 14. Skriver under på det her. Hellacopters tror jeg spilte før og dermed ble det ca 2000 låter på under 1 time. Tror nesten de toppet det med Iggy Pop i STORSLAG senere på kvelden eller at han spilte dagen etter. Lever enda litt på denne dagen tilbake i 1998 (??). Fikk også sett Jon Spencer på Nattjazzen her i Bergen. Like fantastisk.
 15. Xotic XSC-2 Schecter USA Custom Shop Traditional II LSL Saticoy Haar (Falck i Trondheim kan kanskje skaffe disse)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.