blaamann

Medlem
 • Innholdsteller

  580
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

blaamann vant dagen sist Oktober 21

blaamann hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

284 Excellent

Om blaamann

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 313 profilvisninger
 1. Gibson 2018-priser !?!?! Gitarens framtid

  Litt tragisk er det at en del av verdiene både Gibson og Fender har utestående er fordringer mot Guitar Center. De leverer altså drøssevis med gitarer til et selskap som ikke har betalt for forrige levering og som alle ser ikke kan betale for neste. Men som flere av artiklene påpeker har Guitar Center, Fender og Gibson alle store inntekter. Problemet er at de har store lån de ikke greier å håndtere over tid til tross for store inntekter. Dermed sier ratingselskaper at en bør være forsiktig med å låne penger til disse så lenge de ikke omstrukturerer for du får ikke pengene igjen (kjipt). En konkurs kan være løsningen. Da kvitter en seg med gammel gjeld og nye eller eksisterende investorer/eiere kommer inn som kan omstrukturere (endre og/eller kvitte seg med det ulønnsomme). Fender og Gibson har skiftet eiere før. Varemerkene er fortsatt attraktive og de kommer til å eksistere samt produsere gitarer i mange tiår til.
 2. Resultatet slik der er bildene ser nå bra ut. Veldig interessant å se og lese beskrivelsene av prosessen også.
 3. Dette er vel ganske lik en SG Faded Brown? Se https://www.google.no/search?q=SG+Faded+brown&source=lnms&tbm=isch
 4. NGD! Ibanez Blazer '81

  Ser ut som en BL450 med en L500/550 bro. Litt merkelig ja. Mangler vel en tapped switch for å gå som en BL500/BL550. Kanskje det er enn transitional model (blanding 81-82 deler) som ikke kom med i katalogen.
 5. NGD! Ibanez Blazer '81

  Alt for lite dessverre, men finner du en nostalgiker så kan du kanskje få 4000 +/- noen hundrelapper med kasse.
 6. PRS SE 2018 modeller

  Chris Robertson stemmer ned en halvtone (som Hendrix og EVH) og deretter E ned en hel tone(jaja, sikkert en annen måte å si dette på). Men det er kanskje knapt nedstemt i din metal verden :-)
 7. PRS SE 2018 modeller

  Helt klart Chris Robertson modellen for min del http://www.prsguitars.com/index.php/electrics/se/se_chris_robertson_2018 Review: http://www.musicradar.com/reviews/guitars/prs-se-chris-robertson-643449
 8. Personlig tror jeg små kulturelle forskjeller spiller en liten rolle, men at det lages gode gitarer nær sagt over hele kloden er mer eller mindre selvsagt.
 9. Forsåvidt kanskje fra et markedsføringsperspektiv (der tradisjonelt Made in USA og Made in Japan ofte frontes), men mener at dette er litt av det artikkelen tar opp og samtlige mener at det er ingen grunn å tenke sånn. En må også huske at holdninger endrer seg og det viser bla Chapman guitars (selv om den endelige dommen faller vel først om en god del flere år).
 10. Pickuper til Philip Kubicki strat

  Til dere som foreslår Suhr V60LP. Hvorfor ikke V60? Det jeg leser om V60 er at den er mer klassisk single coil strat-aktig, mens V60LP har mindre top end? Så for en som vil ha den super crispe single coil lyden bør ikke en da gå for V60? @Debris @CaptainSexy
 11. Pickuper til Philip Kubicki strat

  Inkluderer det skjerming av selve coilen også?
 12. CITES - hvordan forholde seg til alle krav?

  Madagascar ebony er f.eks listet i CITES, men mange andre ibenholtarter kan en fortsatt benytte.
 13. Vis oss din Tele

  Jeg legger merke til at stadig flere kjøper natural look igjen. Kjenner på meg selv også at det der bra ut :-)
 14. Vis oss din SG.

  Kjøpte en slik crown som jeg satt på en SG Faded. Nervepirrende at en må være pokkers så nøyaktig på hånda når en tar de på.
 15. Feilmelding 403

  Test på å legge inn bilde via Ctrl-v