Gå til innhold

blaamann

Medlem
 • Innholdsteller

  650
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

blaamann vant dagen sist Oktober 21 2017

blaamann hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

328 Excellent

Om blaamann

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 428 profilvisninger
 1. blaamann

  Deimel Guitarworks

  Har aldri helt hatt sansen for hverken alt-for-grafiske gitarer, eller gitarer med ekstra effekter, men må si at denne demoen likte jeg 🙂 Først, her er hjemmesiden til Deimel Guitarworks: http://deimelguitarworks.com/ Demo
 2. blaamann

  NAD!!! Friedman Pink Taco

  Gratulerer! Godt å høre at du endelig har funnet et oppsett som blir.
 3. blaamann

  Gibson søker om konkursbeskyttelse

  Prøvde å finne ut litt om kreditorene og hvem de var. Det viser seg at det er alt fra den lokale curryshappa, bompengeselskap, trevirkeforhandlere, produsenter av stemmeskruer, gitarstrenger osv til Björn Gelotte. Du finner alt siden "Gibson" i praksis har vært konk leeeenge.
 4. blaamann

  Gibson søker om konkursbeskyttelse

  Philips er en av de største kreditorene (etter at "Gibson" kjøpte deler av virksomheten og rettigheter) og har levert et dokument der de mener at "Gibson" og denne gruppen av majoritetsobligasjonseiere (som i praksis er 2 store hedge fund) prøver å lure unna verdier. De lister blant annet: - Minst 35% av Epiphone som er uten heftelser - Minst 35% av Baldwin som er uten heftelser - Minst 35% av Gibson Music som selger instrument verden over - TEAC aksjer - Diverse andre verdier og eiendommer som en ikke etter lova kan hefte De mener at dette vil dramatisk endre rangeringa av kreditorene og hvilke krav de har, og har levert inn en klage til dommeren i saka. Sikkert ikke en enkel konkurs dette. En ting er sikkert; mange advokater tjener nok til mer enn salt i maten her også.
 5. blaamann

  Gibson søker om konkursbeskyttelse

  Dommeren skrev under på det meste i retten i går. I praksis har "Gibson" nå nye eiere. Fikk med meg dette på økonominyhetene fra Bloomberg TV: Dette er det som er stipulert i dokumenter levert til skifteretten: Bondeierene/de som har lånt penger til Gibson tar over hele eller tilnærmet hele nye Gibson. Henry og Berryman får en sluttpakke som består av 1 år ansettelse der de skal hjelpe til i prosessen (henholdsvis $2,1 mill og $3,35 mill i lønn), helseforsikring + opsjon på å kjøpe 2.25% av nye Gibson (før eide de totalt 36% + 49% av selskapet). Henry får også $1,5 mill i TEAC aksjer (tror han i utgangspunktet hadde $60-70 mill i TEAC). (Langt fall, men livet på toppen er tross alt sweet til og med når det går til h*lvete) Philips/Gibson Innovations får skylden for det meste. De tjente masse penger (mer enn Gibson M), men lånene og "valutagreierutgiftene" var enorme. Det som kan selges vil bli solgt. Musikkdelen går med mindre overskudd/går helt fint, men sliter ikke med store lån. Skal alikavel restruktureres. Dette er alt jeg fikk med meg. Brukte til og med pause og tilbakespoling på TV'n min for dette her 🙂 DISCLAIMER: Forundrer meg ikke om noe av det jeg har oversatt her er feil 🙂
 6. blaamann

  Forumet er oppgradert 24 april ver 4.3.1

  Kan jeg som bruker sette annen bakgrunn enn den uklare blå himmelen med skyer?
 7. blaamann

  Vis oss din SG.

  Jepp, ilag med dama over.
 8. blaamann

  Vis oss din SG.

  Gitarene til Keenan og Weatherman fra CoC. De fikk disse av ESP i 1997 i forbindelse med Metallica-turnéen. Som dere ser på bildet så har de ikke brukt andre gitarerer siden :-)
 9. blaamann

  Dobbel NGD!

  Da har du "orginalen" + superstatversjonen.
 10. blaamann

  NGD Blackburst

  Fin gitar. Puss ned så vi får se om det er en ekte burst under?
 11. blaamann

  Vis din Les Paul

  Samme her. Har økt fra 2 til 10 gitarer etter at jeg sluttet i band for ca 5-6 år siden.
 12. blaamann

  Gibson SG 61 Reissue 2001?

  Nei.
 13. blaamann

  Gibson SG 61 Reissue 2001?

  Som de fleste gibsonmodeller er det forskjell ja. Mener å huske at prisdifferansen mellom en Standard og en '61 har i perioder/årsmodeller økt og minket betraktelig (nypris). Og det er nok en grunn til det. Har også lest at noen tidlige årganger hadde tjukkere hals enn den tynnere halsen som ellers typisk karakteriserer SG '61 RI.
 14. blaamann

  Stratjungelen

  Jepp, lite å skryte av.
 15. blaamann

  Stratjungelen

  Jepp, Fender prøver å ødelegge interveven.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.