Web Analytics
Gå til innhold

Dansken

Medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

42 Excellent

Om Dansken

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

58 profilvisninger
 1. Den ser fin ut, men jeg har gitt opp med ampmodellers. Jeg behøver bare ett par gode amps jeg liker, ikke 100. Men om jeg skulle gigge mye var den nok lett å ta rundt.
 2. Ja, veldig. Gir ett stort repertoire av effekter, og det meste lyder bra. Bruker dual funksjonen hele tiden på 500 boksene, og stereo til wet/dry og keyboard. Bruker dem også som insert effekter i daw, så veldig alsidige, og ganske billig når de kan brukes til så mye..
 3. I dag er det Gretsch. 5129 med Dearmond 2000. Har netopp kjøpt Schaller locking tuners til den.
 4. Drit bra produksjon av en som akkurat er begynt å bruke Rieper! 😮 Sangen er skikkelig fin, nice indie lyd! Videoen er vel også litt mere enn bare en lyric video når du bruker egne opptak å gir dem dramaturgi etter sangen. 🤔 Hvis dette bare er starten, vil jeg i hvert fald gerne se fortsettelsen! 👍
 5. Min Reverend Club King RT, tror den er fra ca 2008. Skikkelig bra player med fantastisk hals og Gretsch lydende pickups.
 6. Kjøp brukt, en mexicansk Fender telecaster blir aldrig gammel, og du vil kunne selge til samme pris du kjøpte for. Det var min første elgitar, og nå har jeg spilt gitar i 30+ år, og liker/ kjøper stadig mexicanske telecastere. Det er bare en no nonsens, enkel gitar som holder hele veien fra vugge til grav. De nye “Player Series” modeller har også super pickups.
 7. Ny side, ny gitar. Fikk akkurat satt på en Duesenberg tremolo på denne Reverend Club King RT. Før var den mitt imellom en super tele og en Les Paul, men tremoloen har tatt den mye mer inn i Gretsch territoriet. Å det var derfor jeg ville ha den i første omgang.
 8. Takk gutta, liker det her allerede!
 9. Ser superkvali ut det brettet! Bruker du den nye MXR Timmy som boost? Hvordan liker du den?
 10. Noen løsninger på dette: Boss NS-2, best på å ta støy fra gitar og drive pedaler. Furman eller annen power conditioner, til å fitrere dårlig strøm i huset. En ting er jording, men det kan også være dårlig (dritete) strøm i huset. Ta gitarene til tekniker for å skjerme de. Det lyder som att det kan gøres noe med dine single coil gitarer, kanskje de ikke er grunna riktig.
 11. Min Fender American Special 2010.. elsker telecastere, kan like alle i denne tråden!
 12. Her var brettet for februar, har endret litt etterpå, men har ikke bilde på det ennå..
 13. Joda, men det er kos det 😊 Det er mulig å få inn mere lys da.
 14. Digitech Obscura er også en fin reverb. Veldig alsidig med Lexicon algoritmer. Har hatt MXR M300 også, og det er en super fin pedal med god grunnlyd. Har også hatt TC, men synes den er bedre i fx loop da den kan være litt tynn i lyden foran amp i mine ører.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.