Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Dansken

Medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Dansken vant dagen sist September 29

Dansken hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

57 Excellent

Om Dansken

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

104 profilvisninger
 1. Jeg liker comp både før og etter drives, men har den pt før på boardet. Før booster den noe, og etter glatter’n ut. Etter er bra til pop, country og smooth jazz type tone, og før er mere blues og rock tone, synes jeg. Men i musikk er alt mulig! Gå med det du liker.
 2. Fant denne lista med år, blir vel en 14-15 stykker som man kan sjekke opp på https://www.julesanger.no
 3. Kanskje jeg må få tak i Norsk Sangbok for å finne flere https://www.cappelendamm.no/_norsk-sangbok-norsk-folkehogskolelag-asmund-mjelva-9788202356019
 4. Ikke sikker, men da er det kanskje et "derivative work", og de originale sangskriverne eier melodi, og oversetterne teksten. Det blir mye arbeid å få rettigheter til det uten en forlegger.
 5. Ok, ja da krever det en del research.
 6. Ja, den fant jeg også. Ingen egentlig oversikt da, men noen fine sanger.
 7. Jeg leter etter en oversikt på norske julesanger som er i public domain (offentlig eiendom), men finner ingenting online. Det er enkelt å finne de engelske på pd info, men ingenting på norsk. https://www.pdinfo.com/pd-music-genres/pd-christmas-songs.php Noen som vet?
 8. Var det en kommentar til min HW1? Jo, jeg fikk den siste år, så jeg vet ikke ossen den var fra ny, men lyset da jeg tok bildene gjorde også litt, tror jeg. Fikk den i bytte for en AM Special telecaster som jeg ikke likte pickups på (Texas special). Liker veldig bra pickups på denne, neck pickup er ganske jazz’ete, mørk og tjukk. Bridge er uten tone kontroll, og syl skarp, men bra med drive på.
 9. Blir med her. Etter ett setup med 9.5-44 strenger tok jeg et par bilder av min Fender Highway One, 2003 modell. Har noen dings etter jobb, men ok ennå.
 10. Thomann er grei, men liker Andertons i England bedre for kjøp av gitar. Prisen er ofte litt bedre og de setter'n opp før de sender. Bra service.
 11. Ja, line level er riktig. Det er -10db, som er det signal du skal ha før poweramp, som gir dig speaker level. Inn i preampen på din Dlx er instrument level normalt, typisk -30db for elgitarr. Preampen gir typisk +20db, og da blir det ca -10db output før poweramp. Vi leker veldig mye med den gainstage'n når vi bruker pedaler før amp, og det kan man naturligvis også gjøre. Men du må jo slå fra kabinett i HX Stomp når du bruker powerampen og speaker på din Dlx. Ellers blir den nokk litt "spiss" å høre på 🙂
 12. Jeg har hatt en Vox AC15C1, og likte den veldig bra. Den var med greenback, og hadde en fin vintage mojo over seg. Jeg solgte den for å få en AC30 for mere headroom. Dette er jo klassiske amps, og egentlig ikke så mye til high gain. Jeg tenker på Vox'en som en god clean/dirty lyd, som er perfekt til breakup toner, og lyder himmelsk med telecaster. Den sitter veldig bra i et mix fordi tonen er så fokusert, og kanskje noen kalder dette for "boxete" når de hører den solo. Jeg likte min AC15 veldig bra, og min AC30 like bra. Det er en av de amps som digitale emuleringer ikke klarer, synes jeg. Bru
 13. Den ser fin ut, men jeg har gitt opp med ampmodellers. Jeg behøver bare ett par gode amps jeg liker, ikke 100. Men om jeg skulle gigge mye var den nok lett å ta rundt.
 14. Ja, veldig. Gir ett stort repertoire av effekter, og det meste lyder bra. Bruker dual funksjonen hele tiden på 500 boksene, og stereo til wet/dry og keyboard. Bruker dem også som insert effekter i daw, så veldig alsidige, og ganske billig når de kan brukes til så mye..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.