Web Analytics
Gå til innhold

Dansken

Medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

44 Excellent

Om Dansken

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

78 profilvisninger
 1. Jeg har hatt en Vox AC15C1, og likte den veldig bra. Den var med greenback, og hadde en fin vintage mojo over seg. Jeg solgte den for å få en AC30 for mere headroom. Dette er jo klassiske amps, og egentlig ikke så mye til high gain. Jeg tenker på Vox'en som en god clean/dirty lyd, som er perfekt til breakup toner, og lyder himmelsk med telecaster. Den sitter veldig bra i et mix fordi tonen er så fokusert, og kanskje noen kalder dette for "boxete" når de hører den solo. Jeg likte min AC15 veldig bra, og min AC30 like bra. Det er en av de amps som digitale emuleringer ikke klarer, synes jeg. Brukes veldig mye i indie pop/rock og roots musikk, og motsatt ryktet synes jeg den tar alle typer pedaler bra. Fender amps er ikke kjent for sine drive kanaler, men Bassbreaker serien (nok mest 15 og 30, og ikke så mye 18/30 og 45) har bra moderne drive kanaler med god kontroll på alt mellem bløt og tøff drive. Jeg liker ikke komboerne pga stock speakers, men hvis du skifter ut, eller har en cab med speakers du liker, da er Bassbreakerne skikkelig bra. Jeg har selv en Bassbreaker 15 (head) som jeg liker veldig bra. En helt annen tone end Vox, mere a la Marshall og moderne (les; bright), men uten helt å miste Fender vibe. Når du har Blackstar og Laney, da er en Bassbreaker 30R en naturlig upgrade i min bok. Bassbreaker 15 om du barer spiller hjemme. Men da vil du sikker selge din Blackstar og din Laney, og amp 2 kunne da fint være en Vox, for den tonaliteten kan Bassbreakeren ikke. Men det er jo litt vanskelig å foreslå noe uten og vite musikk genre, stil og fx artister/ bands. Det er jo der smaken kommer fra 🙂
 2. Den ser fin ut, men jeg har gitt opp med ampmodellers. Jeg behøver bare ett par gode amps jeg liker, ikke 100. Men om jeg skulle gigge mye var den nok lett å ta rundt.
 3. Ja, veldig. Gir ett stort repertoire av effekter, og det meste lyder bra. Bruker dual funksjonen hele tiden på 500 boksene, og stereo til wet/dry og keyboard. Bruker dem også som insert effekter i daw, så veldig alsidige, og ganske billig når de kan brukes til så mye..
 4. I dag er det Gretsch. 5129 med Dearmond 2000. Har netopp kjøpt Schaller locking tuners til den.
 5. Drit bra produksjon av en som akkurat er begynt å bruke Rieper! 😮 Sangen er skikkelig fin, nice indie lyd! Videoen er vel også litt mere enn bare en lyric video når du bruker egne opptak å gir dem dramaturgi etter sangen. 🤔 Hvis dette bare er starten, vil jeg i hvert fald gerne se fortsettelsen! 👍
 6. Min Reverend Club King RT, tror den er fra ca 2008. Skikkelig bra player med fantastisk hals og Gretsch lydende pickups.
 7. Kjøp brukt, en mexicansk Fender telecaster blir aldrig gammel, og du vil kunne selge til samme pris du kjøpte for. Det var min første elgitar, og nå har jeg spilt gitar i 30+ år, og liker/ kjøper stadig mexicanske telecastere. Det er bare en no nonsens, enkel gitar som holder hele veien fra vugge til grav. De nye “Player Series” modeller har også super pickups.
 8. Ny side, ny gitar. Fikk akkurat satt på en Duesenberg tremolo på denne Reverend Club King RT. Før var den mitt imellom en super tele og en Les Paul, men tremoloen har tatt den mye mer inn i Gretsch territoriet. Å det var derfor jeg ville ha den i første omgang.
 9. Takk gutta, liker det her allerede!
 10. Ser superkvali ut det brettet! Bruker du den nye MXR Timmy som boost? Hvordan liker du den?
 11. Noen løsninger på dette: Boss NS-2, best på å ta støy fra gitar og drive pedaler. Furman eller annen power conditioner, til å fitrere dårlig strøm i huset. En ting er jording, men det kan også være dårlig (dritete) strøm i huset. Ta gitarene til tekniker for å skjerme de. Det lyder som att det kan gøres noe med dine single coil gitarer, kanskje de ikke er grunna riktig.
 12. Min Fender American Special 2010.. elsker telecastere, kan like alle i denne tråden!
 13. Her var brettet for februar, har endret litt etterpå, men har ikke bilde på det ennå..
 14. Joda, men det er kos det 😊 Det er mulig å få inn mere lys da.
 15. Digitech Obscura er også en fin reverb. Veldig alsidig med Lexicon algoritmer. Har hatt MXR M300 også, og det er en super fin pedal med god grunnlyd. Har også hatt TC, men synes den er bedre i fx loop da den kan være litt tynn i lyden foran amp i mine ører.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.