Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

sarge

Medlem
 • Innholdsteller

  6 632
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

sarge vant dagen sist Mai 18 2016

sarge hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

975 Excellent

Om sarge

 • Rang
  1-5 1-5 1-5 1-5

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Halden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nesten lik min i utseende. Du som har litt erfaring, hvordan synes du den typen bro er ift den klassiske telebroa? Jeg har sånn bro som den der, men vurderer å bytte. Edit: Så nå at den ikke har trestruktur i finishen, slik min har, men at det var trepanelet som speilet seg i lakken... Så ikke SÅ lik som jeg trodde først. Uansett synes jeg det er lekkert med ren lønnehals på svart kropp.
 2. Imponerende! Noen har bare SÅ mye bedre håndlag med tre enn jeg har.
 3. Jeg har flere reimer fra Couch, og de er veldig gode. Dessverre ble frakten veldig dyr etterhvert. Mener jeg sendte en slik mail en gang, men de er ganske ryddige der og gjør ting riktig. Dessverre er heller ikke dollarkursen i vår favør om dagen. Vi får håpe at det skjer noe med det hinsides dyre fortollingsgebyret når de opphever grensa for MVA-fritak.
 4. Jeg hadde en Fender Superchamp XD som hadde en flott Fender cleankanal som tok pedaler veldig bra. Den er riktignok en hybrid (røreffekt med solid state pre), og på kanal 2 fantes 16 ampsims å velge mellom som faktisk var bra for det meste (hadde 3-4 favoritter). Byttet til Boss Katana 100, men av og til lengter jeg tilbake til enkelheten i Fender Superchamp XD. For meg var det en perfekt øvingsamp.
 5. Ok... here goes nothing. Låter som j... utight heismusikk. Unnskyldningen min får være at jeg spiller nesten utelukkende bass om dagen.
 6. Plukket av fjæra på stolen på dypeste streng. Den intonerte ikke skikkelig. Flyttet den litt lenger bakover, og da ble det bra.
 7. Med erfaring fra lignende ting fra tidligere, så synes alle at dette er kult, men det varierer veldig hva slags innsats folk har tid til.
 8. Kjøpte ny bass i dag. Fullstendig impuls. Bassen var en innbyttebass hos en lokal musikkforhandler, og jeg klarte ikke motstå. Det er min første 5-strenger. Noen bilder: Jeg tror det er en 98-modell Warwick Thumb. Brukt, men velholdt. Jeg likte umiddelbart godt å spille på den (noe jeg aldri har opplevd med 5-strengere i butikk tidligere). Så til spørsmålet (håper noen har giddet å lese så langt): Er det mulig å gjette seg til hva slags strengesett som sitter på? De er veldig gode å spille på (bra tension også på de dypeste strengene), og har ikke skarpt "kl
 9. Jeg er spent på hva som blir finansieringen framover. Vil uansett gi kudos til @Kjell Iver for jobben han har gjort. Det er ikke bare det å finansiere og å holde programvaren ved like, men man må også tåle ganske mye sprikende synsing fra oss medlemmene rundt ting som reklame, krav om penger, organisering av innhold osv. Det som ihvertfall er sikkert er at man ikke blir rik av dette, og jeg vil gi en applaus for kapteinen som nå mønstrer av. 🤘👏 Jeg var ihvertfall klar for å betale medlemsskap da meldingen om nedstengingen kom, og kommer til å gjøre det om det fortsatt blir en mulighet.
 10. Velkommen! Jeg er veldig glad for at du er her, og er spent på fortsettelsen. 🙂 Trommiser er alltid velkomne (de er av en eller annen grunn alltid mangelvare), spesielt blant oss bassister. Jeg vet at en god del av oss er eller ønsker å være multiinstrumentalister, så trommiskunnskapene dine kommer også godt med.
 11. Wow! Bra det ordnet seg. 🙂 (Jeg hadde allerede laget PDF av gitafinish-guide-tråden under DIY. Godt å vite at den blir.)
 12. Boss er som veldig mye annet av mainstream-merker: Det meste holder god kvalitet. Noe gir mye for pengene. Til syvende og sist handler det om smak. Jeg har 3 av 7 pedaler på hovedbrettet (til bass) fra Boss. I tillegg har jeg en Katana 100 til gitar. Hat? Aldri i verden. Elsk? Nei, men Boss er en god venn som man kan stole på når det trengs.
 13. Ja. Jeg ville uansett satt muligheten til å holde og prøve gitaren høyt i forhold til å kjøpe billig usett. Surt å få en gitar hjem som er nærmest uspillbar på grunn av ujevn båndhøyde, skjegg og røtne fabrikkstrenger. Kjøper du ny hos butikk, så bør de gjøre jobben med å sette på nye strenger og gjøre grunnleggende oppsett for deg (og, ja, det kan hende du må betale noen kroner for nytt strengesett, men strenger er uansett noe man må regne med å skifte relativt ofte på gitar. Det er litt som å gjøre service på bilen en gang i blant.
 14. Likte ingen av dem og er glad jeg er bassist.
 15. Nei, du er ikke for gammel, men som alt annet som skal læres fra bunnen vil det gå trått i starten. Jeg spilte litt bass og noe mer gitar i tenårene, men det viste seg at jeg skulle forbi 40 før jeg plukket opp bassgitar igjen. Nå spiller jeg såpass godt på bass at jeg ihvertfall ikke holder hobbycoverbandet vårt tilbake, men brukte nok et år før det begynte å nærme seg noe (og det er sikkert 5 år nå siden jeg altså plukket opp bassen). Dette er bare for å gi litt tidsperspektiv. Det gjelder å sette seg realistiske mål å strekke seg etter hele tiden. Lykke til! Uansett hva slags inst
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.