Web Analytics
Jump to content

sarge

Medlem
 • Posts

  6,635
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

sarge last won the day on May 18 2016

sarge had the most liked content!

About sarge

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Halden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sarge's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

976

Reputation

 1. Her var det lenge siden det var liv. Ingen som spiller bassgitar her lenger?
 2. Nesten lik min i utseende. Du som har litt erfaring, hvordan synes du den typen bro er ift den klassiske telebroa? Jeg har sånn bro som den der, men vurderer å bytte. Edit: Så nå at den ikke har trestruktur i finishen, slik min har, men at det var trepanelet som speilet seg i lakken... Så ikke SÅ lik som jeg trodde først. Uansett synes jeg det er lekkert med ren lønnehals på svart kropp.
 3. Imponerende! Noen har bare SÅ mye bedre håndlag med tre enn jeg har.
 4. Jeg har flere reimer fra Couch, og de er veldig gode. Dessverre ble frakten veldig dyr etterhvert. Mener jeg sendte en slik mail en gang, men de er ganske ryddige der og gjør ting riktig. Dessverre er heller ikke dollarkursen i vår favør om dagen. Vi får håpe at det skjer noe med det hinsides dyre fortollingsgebyret når de opphever grensa for MVA-fritak.
 5. Jeg hadde en Fender Superchamp XD som hadde en flott Fender cleankanal som tok pedaler veldig bra. Den er riktignok en hybrid (røreffekt med solid state pre), og på kanal 2 fantes 16 ampsims å velge mellom som faktisk var bra for det meste (hadde 3-4 favoritter). Byttet til Boss Katana 100, men av og til lengter jeg tilbake til enkelheten i Fender Superchamp XD. For meg var det en perfekt øvingsamp.
 6. Ok... here goes nothing. Låter som j... utight heismusikk. Unnskyldningen min får være at jeg spiller nesten utelukkende bass om dagen.
 7. Plukket av fjæra på stolen på dypeste streng. Den intonerte ikke skikkelig. Flyttet den litt lenger bakover, og da ble det bra.
 8. Med erfaring fra lignende ting fra tidligere, så synes alle at dette er kult, men det varierer veldig hva slags innsats folk har tid til.
 9. Kjøpte ny bass i dag. Fullstendig impuls. Bassen var en innbyttebass hos en lokal musikkforhandler, og jeg klarte ikke motstå. Det er min første 5-strenger. Noen bilder: Jeg tror det er en 98-modell Warwick Thumb. Brukt, men velholdt. Jeg likte umiddelbart godt å spille på den (noe jeg aldri har opplevd med 5-strengere i butikk tidligere). Så til spørsmålet (håper noen har giddet å lese så langt): Er det mulig å gjette seg til hva slags strengesett som sitter på? De er veldig gode å spille på (bra tension også på de dypeste strengene), og har ikke skarpt "klirr" slik en del rounds har (noe som selvsagt også kommer av at de er langt fra nye). Jeg kunne tenke meg å skifte til et nytt sett av samme strenger. Forhandler mente det kanskje kunne være Elixir med coating, men var langt fra sikker.
 10. Jeg er spent på hva som blir finansieringen framover. Vil uansett gi kudos til @Kjell Iver for jobben han har gjort. Det er ikke bare det å finansiere og å holde programvaren ved like, men man må også tåle ganske mye sprikende synsing fra oss medlemmene rundt ting som reklame, krav om penger, organisering av innhold osv. Det som ihvertfall er sikkert er at man ikke blir rik av dette, og jeg vil gi en applaus for kapteinen som nå mønstrer av. 🤘👏 Jeg var ihvertfall klar for å betale medlemsskap da meldingen om nedstengingen kom, og kommer til å gjøre det om det fortsatt blir en mulighet. Jeg oppfordrer alle andre til å gjøre det samme og støtte @007 i jobben framover.
 11. Velkommen! Jeg er veldig glad for at du er her, og er spent på fortsettelsen. 🙂 Trommiser er alltid velkomne (de er av en eller annen grunn alltid mangelvare), spesielt blant oss bassister. Jeg vet at en god del av oss er eller ønsker å være multiinstrumentalister, så trommiskunnskapene dine kommer også godt med.
 12. Wow! Bra det ordnet seg. 🙂 (Jeg hadde allerede laget PDF av gitafinish-guide-tråden under DIY. Godt å vite at den blir.)
 13. Boss er som veldig mye annet av mainstream-merker: Det meste holder god kvalitet. Noe gir mye for pengene. Til syvende og sist handler det om smak. Jeg har 3 av 7 pedaler på hovedbrettet (til bass) fra Boss. I tillegg har jeg en Katana 100 til gitar. Hat? Aldri i verden. Elsk? Nei, men Boss er en god venn som man kan stole på når det trengs.
 14. Ja. Jeg ville uansett satt muligheten til å holde og prøve gitaren høyt i forhold til å kjøpe billig usett. Surt å få en gitar hjem som er nærmest uspillbar på grunn av ujevn båndhøyde, skjegg og røtne fabrikkstrenger. Kjøper du ny hos butikk, så bør de gjøre jobben med å sette på nye strenger og gjøre grunnleggende oppsett for deg (og, ja, det kan hende du må betale noen kroner for nytt strengesett, men strenger er uansett noe man må regne med å skifte relativt ofte på gitar. Det er litt som å gjøre service på bilen en gang i blant.
 15. Likte ingen av dem og er glad jeg er bassist.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.