Ulest innhold

Viser alt innhold skrevet i de siste 365 dager.

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. germaniumkid

  Vis oss din Tele

  Greit nok å komme med masse anbefalinger men jeg er mer nysgjerring på hva som gjør at de som står i ikke funker. Om det er pure vintage 58 som står i har vi ikke samme oppfatning av mikkene og jeg lurer på om oppsettet ditt (som sikkert er tuna til buckers ut fra bildet) som er utfordringen. Har aldri tenkt på disse som hverken spesielt kraftige eller komprimerte. Heller snertne, brighte og med fin gnarlyness (om det er et ord) eller mellomtonebjeff om man vil når man ratter litt på tonekontrollen, altså som en telepickup i mitt hode skal være. Mer trøkk og kjøtt? Da er kanskje noe bucker i single-format eller en eller annen P90-variant i teleforkledning veien å gå.
 3. I dag
 4. Kjell Iver

  Oppsummering av trøbbel i det siste

  Det har vært mye pes i dag, og nå er klokken på serveren feil etter siste reboot, så det går ikke an å laste inn bilder..
 5. OsamaFetLaden

  Vis din Dean

  Foreslår at tråden skifter navn til «Vis Dean Dean» eller bare «Vis Dean». Eller kanskje «Vis Dean din».
 6. Sugardaddy65

  1972 Gibson sg walnut special, verdi?

  Som den SG hora jeg er så sender jeg deg en PM på Face .......
 7. SteikBacon

  Vis oss din Strat

  Er ikke høyere tunere, bare vikler streng oppover.
 8. Sugardaddy65

  Dette er en test

  Kjedelig ! Ikke at det betyr noe her men syns det er mye trøbbel hos Finn for tiden . Hadde nettopp tull med en annonse og måtte lage ny .
 9. Hæ, hakke Frankie egen feedbacktråd her? Vel, da får jeg æren av å starte. Kjøpte en pedal av han, var frekk nok til å prute, som seg hør og bør. Frakten ble dyrere enn regnet, likevel ville han ikke ha mer cash. Ti tusen tommeltotter opp!
 10. I går
 11. Sugardaddy65

  Hva er disse gitarene verdt?

  Har kjøpt flere Supreme Strat for 500 lapp . De er ok med litt oppsett og fiksing av noen høye bånd . Mange overprisa gitarer på Finn for tiden . Både billig gitarer og bedre kvalitet . De ser nok hva andre tar på Finn så setter de samme pris og ingen av de får solgt . Bra gitarer rett prisa blir som oftest solgt ser jeg på de jeg har lagret i favoritter . Men det blir stadig tynnere utvalg med slikt nå . Ellers har det vært temmelig stille på Finn nå i desember , men folk venter vel på lønna .
 12. Best resultat ble et cover som ble skrubbet med en matteklut. Enkelt, kjapt og fint. Her demonstrert på en Telecaster lipstick:
 13. Selger min Sunface BC183 og Bad Bob boost. Pris: Sunface: 2000,- Bad Bob: 1500,- Sted: Høysand, Østfold. Post: På kjøpers regning
 14. CastorFiber

  Passende treverk til pedalbrett

  Siden det er greit med slisser i slike brett, forsøk å få tak i en brukt sengebunn. Kvistfri, eik, ask eller andre solide tresorter. Så kan du tenke gode tanker om at du er miljøvennlig, resikulerbar og så videre. Litt småtøysete start, men sengebunner består av veldig bra trevirke. Sengebunner er dessuten ganske tynne, så vekten holdes nede på brettet.
 15. Kåre Tønnessen

  Hva er denne Seagull gitaren verdt?

  Hei har en "halv-akustisk" Seagull S6 + CW CEDAR. Den er ganske gammel men fineste lyden jeg har hørt fra en gitar noen gang. Vet litt om firmaet, de håndlager gitarene og er fra Quebec i Canada. Vet de ligger relativt høyt oppe i pris (for min del hvertfall). Håper noen har mer peiling på hva den kan være verdt. Da jeg kjøpte den funket ikke å koble den sammen til en forsterker. Byttet batteri og sjekket ledninger og fikk lyd ut nå istad... Har en god del bilder så håper det hjelper. Ligner også veldig på denne, nesten identisk, min er godt brukt av tidligere eiere så kosmetisk ser den ikke ny ut, men lyden er det ingenting å si på.Takker for svar på forhånd!
 16. Gubbe

  [KJØPES] Strat-type kropp

  Altså: ikke svart, og ikke ulakkert kinavare. Men for all del.
 17. OK, ikke helt siste bump da No takers så langt, men hva med et bytte i god tele (MIJ/AVRI), liten røramp eller en boutiquepedal som mellomlegg? Forslag mottas. Sluttsum under 7000,- er fortsatt ikke aktuelt.
 18. Emil André Nilsen

  Vis oss din SG.

  Kostær jo så mye at jeg får vannlatingsproblemer av tanken 🤘
 19. Pledrik

  Gjøre et scoop i Indonesia?

  Husk at det er en lang flytur hjem med (jeg antar) flere stopp. Du får neppe med deg gitaren i kabin på en slik flight, og med mindre du kjøper en med en skikkelig kasse så hadde jeg vært veeeeldig skeptisk.
 20. elektronaut

  Vis din offset!

  NGD, 60th Anniversary JM. Slank og deilig halsprofil, vanlig Fender C er litt for mye for mine stakkars puselanker. Bestilte en Mastery bro samtidig, så den skal tilbake en tur på Vintage Gitar for siste finish.
 21. Siste uke
 22. elektronaut

  pedalbrett

  280ma er litt knapt, ja.
 23. Charvel GG er sylfrekt! Har hatt en slik selv
 24. Audun

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Digger Thunderhorsen.
 25. Prøver meg på salg av denne da jeg egentlig ikke har bruk for den lengre. Gitaren fikk en ordentlig setup med båndfiling osv. av 4Sound Trondheim da jeg kjøpte den ny i mars dette år. Behagelig '60's tapered hals og lav action. Gitaren har fått CTS 500k pots og en Jensen PIO 0.22 kondis. Speedknobs ble satt på da. De originale pickupene er byttet til Tonerider Alnico IV Classics, som er en betydelig oppgradering i mine ører. Mindre output, men mer artikulert og klarere topp. Det gjelder også med mye gain. Jeg har brukt gitaren en del, så noe bruksslitasje kan synes, men det er minimalt. Sendes evt. i original embalasje Interessert i bytte (med mellomlegg fra min side) i en Gibson Flying V. Pris: 4000,- + frakt Befinner seg på Fosenhalvøya i Trøndelag, men som nevnt, kan den gjerne sendes med posten.
 26. CaptainSexy

  Marshall 1974x vs 68 Deluxe Reverb

  1974x kjører jo EL84, samme som AC30. Så jeg ville vurdert 6L6 Jeg så Josh Smith forrige måned med AC30 og en Super på relativt høyt volum. Dæven røske..
 27. germaniumkid

  Årets beste akustiske

  Ikke så ille det. Halv pris av en ny Martin D-45
 28. Audun

  Link din Video!

  En litt raspete versjon av Jussi Bjørlings Julsång fra arrangementet "Min Julesang" på Ørland kulturhus i går:
 1. Last inn mer aktivitet