Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  12 209
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  67

Troll vant dagen sist November 30

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 469 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

13 873 profilvisninger
 1. Affinity, en billig kabel og en OK forsterker, så kommer man veldig langt! Mye bedre utgangspunkt
 2. Desverre ikke så mye å velge blant i den prisklassen. Den gjør nok jobben - og det kan tenkes at de i den alderen uansett vil kjøpe en gitar på sikt de selv har lyst på - dersom spillingen faller i smak. Ellers kan man ofte få en brukt Ibanez RG350 eller RG370 under 2k, hvis man er åpen for det. En god nok forsterker og kabel trenger ikke å koste skjorten. Da får du en kvalitet som holder en god stund. Har solgt mye gitarer, og det er ikke uvanlig rundt juletider at kjøper skal ha brukt gitar som gave til familie.
 3. Har desverre ikke svar på det. En slipper hvertfall å kutte strenger som ved FR - her trer man strengene inn i blokken bak gitaren. Ingen locking nut, ingen behov for sekskantnøkkel (tør ikke skrive umbraco/unbraco lenger). Ser også ut til at trussrod-justeringen utføres på med et ratt ved siden av neck-pickupen.
 4. Skjønner! Fikk skiftet batteri på piezoen, renset halsen og skiftet strenger. En helt ny verden åpnet seg opp plutselig. For et fantastisk instrument! Nå har jeg hatt både Jackson, LTD og 4 forskjellige Ibanez med FR lignende vibarm. Det er noe med Music Man sitt system som gjør det mer håndterbart for en som har gitt opp Floyd rose og har 9(?) gitarer med Tune o matic fra før. Mulig jeg er litt nyforelska for øyeblikket, men har fått sansen for Music Man etter dette kjøpet. Får vell se om det blir noen flere på sikt 😊 hadde vært gøy med en 7-strenger igjen.
 5. Hva syns du om Sterling da? Bra greier, f.eks sammenlignet med ESP'en din? Jeg merker at ESPen generelt er mye mer allsidig. Men det er noe med JP6 som bare gir meg lyst til å guffe på med volum, vreng, boost, delay og feit reverb og spille noen lange seige toner! Føles helt annerledes enn de andre gitarene. Er det kanskje båndene som gjør det? (stainless Steel)
 6. Uff, nei det blir for raskt igjen. Må ha litt rom for feels i mellom notene.
 7. Takker. Denne gitaren dobler antall BPM uten at man trenger å øve 😎
 8. Satser på det! Har etterhvert nesten bare mahogny-gitarer med TOM bridge. Var godt å få inn en lettspilt "arbeidshest" med vibarm. Det er jo også naturlig at denne er forbeholdt en annen sjanger enn goldtoppen.
 9. Takker. Du har rett! Betalte i underkant av 15 laken ink frakt. Skulle jeg kjøpt en helt ny i butikk, så ville den kostet rundt 28k (hvis ikke mer) og kanskje vært i omtrent samme stand.
 10. Mottok denne herligheten idag,etter å ha ventet i 5 lange dager! Har siklet litt på disse lenge, men har aldri slått til. Nå var tiden endelig inne. Dette er et meget strøkent eksemplar av Ernie Ball Music Man JP6 Stealth Black. Kjøpt uprøvd. Første jeg tenkte når jeg mottok den var at både kassen og gitaren veier lite. Førsteinntrykk - Må få seg et par nye strenger. Piezoen trenger nytt batteri. Jeg var bekymret for at halsen skulle bli for slank. Ble veldig overrasket. Minner veldig om D profil, ikke like avrundet i kantene mot gripebrett som de andre gitarene jeg har.
 11. Til info. Tidliere var det integrasjon mellom Instagram og GN, hadde vært kjekt å fått det tilbake med hashtag #gitarnorge . Usikker på hva som er integrert nå, men det er lite relatert til GN hvertfall EDIT: Aah.. Jeg ser nå at dette er de siste bildene postet i det emnet man står i..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.