Gå til innhold

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  11 824
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  45

Troll vant dagen sist Mars 22

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 082 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

13 074 profilvisninger
 1. Kommer nok langt med en fast track eller Seymour Duncan Lille 59 i bro. Syns du gitaren er helt knall og du trenger bedre lyd, ja til nye pickups. Min erfaring er at nye pickups ofte gjør underverker i en gitar. Pickupene kommer jo fort på 3, til den prisen (pluss litt til) kan du være heldig og få tak i en god gitar med humbuckere for å dekke sjangeren du forespeiler. En RG570, RG550 eller en premium av noe slag. S-serien er veldig lite ettertraktet, og går billig. Da får du mye for pengene.
 2. Jeg bytter mellom 3 typer, avhengig av hva jeg ønsker å oppnå. Liker godt lyden av tykke strenger, men følelsen av tynne strenger er mer behagelig som regel. 1. Ernie Ball Slinky 11-54 sitter på en gitar som er stemt i D for å holde på tuningen 2. D-Addario Regular Light plus 10,5-48 på de fleste gitarer som spilles mye clean på, perfekt mellomting 3. Ernia Ball Skinny top Heavy bottom 10-52 på de gitarene jeg spiller mye metal og solo på. Enkelt å bende, fyldig bunn Ellers spiller SG'en som smør, denne har fått 10-46 strenger da jeg liker at den er lettspilt og "myk".
 3. Eneste Katana 50 den manglet var FX.loop! Ikke at det er nødvendig, men har man pedaler man ønsker å bruke så er det no-deal. Den ble erstattet med Blackstar HT5R, og fytti for en clean-kanal denne har
 4. ID'en er helt fin den. Testet en slik for en stund siden og den bør løse det meste. Jeg hadde selv Katanta 50 med var tilsvarende, kan også anbefales ved senere anledninger. Den hadde så mange valgmuligheter stock at jeg aldri tok meg tid til å prøve USB'en. Ellers bruker jeg en batteridrevet Boss Katana Mini når jeg ønsker cleans på lavt volum. Den leverer meget bra, og passer i sekken/baggen samt på skrivebordet,. Fin liten sak!
 5. Dont!! Det er meget avhengighetsskapende 😷😴 Kunne godt tenkt meg en Standard etterhvert, som et tillegg til min 61RI.
 6. Trenger plassen til å kunne jobbe hjemmefra for tiden. de stod litt i veien når de var plassert på hver sin side, tatt i betrakning at de ikke er i bruk. Men sparer dem for senere tid, tenker å oppgradere med større pult.. og evt enebolig sånn at jeg kan guffe dem opp 😎
 7. Stemmer det! De er nok desverre mest til pynt, da det går i studioheadsett når jeg først får spilt 😊
 8. Det er definitivt mangel på mye - blant annet archtop og mer, mye mye mer!
 9. Hjemmekontoret, dagene tilbringes her. Om ikke jeg får spilt, så er det fint å ha familien samlet i disse tider.
 10. Må si meg godt fornøyd med brett fra Mooer. To etasjer, softbag, festebrakett for PS i bunn og passelig med plass. Mye for pengene! Ikke tenk på patchingen. Har en jobb å gjøre her.
 11. Begge to er solgt, men en liten throwback. Dog usikker på om dette er superstratter eller hva det er. De var hvertfall super å spille på. Samme merke, samme modell, samme pris. Forskjellige fabrikker. Den ene vesentlig bedre enn den andre.
 12. Dessverre ikke dagens, men må bare poste dette bildet fordi det bare er så vakkert.
 13. Mer strøm og større brett ja, uten tvil. Eventuelt ha et separat brett for FX loopen. Må hvetfall ikke kutte ned noe!
 14. Du får argumentere med et det minker sannsynligheten for at de begynner med trommer istedenfor.
 15. Vokste selv opp med en Marshall MG10! Den gjorde jobben. Helt til jeg prøvde noe annet 😅 men helt klart at et stykk fungerende forsterker kommer garantert noen til gode. Denne har veldig steril, superclean og flat sound, hadde vært artig å kjørt noen amp sims inn i power ampen og sett om den leverte.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.