Troll

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  10 201
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Troll vant dagen sist November 27

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

539 Excellent

Om Troll

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

11 123 profilvisninger
 1. Nytt utseende

  Default var hvertfall til irritasjon. Altfor store ikoner av gitarer og amper, de fleste klarer vell å lese Men det ble bedre når jeg byttet til motiv "Gitarnorge".
 2. Prisvurdering Taylor 912c custom

  Før du aner ordet av det, så har Ralph kjøpt gitaren din
 3. Det er nok ikke sikkert helt sant. Det er fortsatt mange ungdommer som spiller gitar og andre musikkinstrumenter, både eldre og nyere musikk.
 4. Det lages veldig mye bra gitarutstyr for tiden, til billig penge. Hvis man gjør litt research, så kan man fint kjøpe et helt nytt rigg med forsterker og gitar til under 10k og likevel sitte igjen med en god følelse av kvalitet og god lyd.
 5. Tror jeg har sovet litt i timene.. Tidligere kostet en LP Studio 4k brukt ,nå koster de 2x mer. Greit nok med en prisstigning - men dobling av pris er drøyt.
 6. NGD - New Cheap Guitar Day

  Ligger en japansk Special på finn i deilig cream-white. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=108708787 Hadde vært gøy å prøvd en slik.
 7. NGD - New Cheap Guitar Day

  Det som er merkelig - er at disse er vesentlig billigere i Norge enn i utlandet
 8. NGD - New Cheap Guitar Day

  Skal nok ikke det, @Kossoff Finner ikke serienummeret på den røde, av en eller merkelig grunn så er det ikke på headstokken. Har lyst på en Peavey også, men det får bli på nyåret. Har også sett et par til 4-5k på finn, har vært fristet til å slå til! Hadde vært gøy å sammelignet disse.
 9. NGD - New Cheap Guitar Day

  Jeg har sett at de ligger for rundt 4000kr på finn brukt, de koster jo ikke så fryktelig mye mer ny. Den røde kjøpte jeg på Ebay, kom på noe under 3k ink moms om jeg husker riktig. Den svarte lå ute til under 3k på finn, så jeg skyndte meg og kappret den. http://www.evhgear.com/gear/guitars/wolfgang-standard/ Helt ærlig, så skjønner jeg meg ikke helt på dette. I følge nettsidene til EVH skal disse ligge på 799 dollar, på Ebay kan prisene ligge opp mot 10k for samme(?) gitar. som selges fra Japan. De fleste ligger på 4500 - 6000kr på Ebay + frakt og moms. Den røde har ingenting på headstokken bak, den svarte har en F tilsvarende Fender og "Made in Indonesia" på seg. Utenom det virker de helt kliss like.
 10. Kom tilfeldigvis over en EVH Wolfgang Standard på finn til billig peng. Måtte bare slå til Hadde en i rød fra før, det ble en matchende i trans black. Fin finish, godt satt opp og latterlig god gitar for pengene. Et meget imponert over kvaliteten på disse ift pris. Absolutt på linje med japansk RG550 som jeg har fra før, men foretrekker faktisk EVH når jeg først skal spille. Vurderer å putte på noen P90 i humbuckerformat fra GFS på den ene - Go or NoGO? (Ble busted med et stygt blikk)
 11. Trenger hjelp til valg av gitar!

  Er det aktuelt å kjøpe brukt, så ville jeg sett på denne: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=108693029 Vil tro at markedet for leftier er dårligere enn andre, så her er det absolutt rom for å prute en tusenlapp eller mer. Skal du ha nytt under 10.000kr så ville jeg oppsøkt Taylor 114e eller tilsvarende. Fantastiske gitarer.
 12. Ulyd i rørforsterker

  Ville også sjekket rørene. Når det er suselyd, så kan det tyde på at det er noe med signalbehandlingen. Jording er ofte en feil, men tror du ville opplevd mer brumming eller hvit støy istedenfor. Gir også mening om evt rør er kommet ut av sokkelen under frakt, eller lignende - eller fått skade på røret Søk litt rundt her på dette, tror det skal ligge en del tråder med tips til feilsøking (blant annet dunke forsiktig på rørene med viskelær etc for å sjekke om rørene er blitt mikrofoniske).
 13. V-Gitar tråden

  Visste ikke at jeg likte V-gitarer, før jeg såg denne tråden idag. Som om jeg ikke har nok å bruke penger på.. 😬
 14. NGD 1992 Ibanez RG 770 Purple Neon

  Fin gitar! Er det kanskje du som selger japansk RG470 på finn til 1900kr? Virket litt billig, ble noe nysgjerrig fmen gikk for en annen gitar istedenfor Hvis ikke - har du vært borti disse? Er det noe å samle på?