Gå til innhold

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  11 401
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  30

Troll vant dagen sist Juli 2

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 627 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

12 012 profilvisninger
 1. Jeg tok nok feil, ser nå at det var den rosa Jackson jeg såg på ja 😊
 2. 3k nå. Han virker jo veldig giret på å bli kvitt den nå 😅
 3. Troll

  Dagens gitar

  Dagens stuegitar.
 4. Mitt lille brett. Har et par pedaler som ikke får plass på brettet, så det blir nok et DIY prosjekt tenker jeg. Kanskje litt overflødig med overdrives, men jeg syns at de låter og oppfører seg så forskjellig, gøy å eksperimentere litt. Bruker Boss BD2 til blues, solo og cleanboost. Sweet Honey duger mest til cleanboost, ikke så veldig allsidig ellers. Den hvite er en TS9 klone fra Musikding, brukes til å tighte opp high gain og leads, veldig fyldig og herlig lyd. Fantastisk pedal. SD1 syns jeg låter bedt til å booste dirty Marshall vreng, syns den ellers er litt kresen på amp. Mooer kompressoren står konstant på, fin liten sak.
 5. Snasen! Omtrent eneste Studio jeg kunne tenkt meg 😊
 6. Jo det stemmer. Hvis du har en tusenlapp, så er jo saken grei. Et ok lydkort koster ca 800kr + 800kr for et studioheadsett, samt en tusing i software. Det er uansett villig mtp man får titals antall amper, pedaler og annet snacks å kose seg med. Men det må selvsagt veis mot økonomi og behov.
 7. Jeg har også savnet det å pushe lyden ut i luften. Men med et par gode studioheadsett og riktig simulering så kommer man langt. I Bias FX så har jeg hvertfall mulighet for å flytte mikrofon fra kabinett, sette inn flere mikrofoner etc. Det gjenskaper hverfall litt luftigere lyd istedenfor at det føles "rett i øret". Jeg er fornøyd!
 8. Kan bruke headsett, øve på natten uten å vekke folk med god lyd. Kan også tilkobles et par rimelige studiomonitorer etterhvert.
 9. Har du vurdert et lydkort og for eksempel Bias FX2 eller Guitar Rig? Jeg har Katana Mini helt genial sak, enkel i bruk. Låter så godt som en miniforsterker kan låte. Eventuelt har man jo Blackstar HT1, men jeg vet desverre ikke hvor bra den låter til soveromsbruk hvis du er redd for volum.
 10. GFS har ett sett med Coil tap faktisk, hvis du absolutt trenger det. Men husk å få med 2 stykk Kwikplug hun adaptere.
 11. Hørtes voldsomt ut med 1400kr + frakt for noen potmetre. Ville kjøpt et ferdiglaget harness av noen som kan det, mener å huske at noen her på forumet spesialbestilte dette. Kan umulig tenke meg at det koster mer enn et par hundrelapper for et par gode potter med coiltap, hvertfall under tusenlappen.
 12. Jeg har Pedaltrain Metro 16, bruker Cioks Adam montert under. Passer helt utmerket, fungerer fint 😊
 13. For å så stige til dobbel bruktpris på Finn.no fordi annonsene for "lawsuit" i navnet.
 14. Mye bra innslag! Henger etter jeg og, håper jeg rekker å få til noe ila de neste dagene Ellers tenker jeg at det er godt innitiativ. Trenger ikke være så komplisert (med mindre noen har lyst/tid selvsagt!), lett terskel = større sannsynlighet for at det blir mer ut av dette i fremtiden
 15. For min del er det de store inlays som ødelegger. Ser Zakk Wylde har tilsvarende på sine gitarer, litt for mye av det gode.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.