Troll

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  10 679
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Troll vant dagen sist September 18

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

906 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

11 591 profilvisninger
 1. Troll

  Hvordan lodde

  Jeg prøver meg. Har tross alt klart meg med en 30W loddepenn fra Biltema i flere år. Er bare fruen som er lei av at jeg svir ting i mangel på stativ. Burde gjøre jobben denne
 2. Troll

  Hvordan lodde

  Noen som har efaring med denne? https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/verktoy/lodding/loddeverktoy/dibotech-analog-loddestasjon-48-w-p40065?gclid=EAIaIQobChMIk-OhzLXT3QIVDM-yCh35gg4XEAQYCyABEgJEkPD_BwE&gclsrc=aw.ds Ser jo ut som den vil gjøre jobben til billig penge. Virker bare mistenkelig billig..
 3. Troll

  Rig Rundown - Skullkrusher

  Prøvde en slik Katana på 4sound forrige uke. Ble meeeget imponert! Av alle ting så låt faktisk clean-kanalen veldig bra, krystalklar lyd med mye karakter. Eneste jeg reagerte på er at den går fra 0 lyd til sinnsykt høyt volum uten noe imellom 😛
 4. Troll

  Lurer på om en RG521QS er verdt det

  Få hvertfall med en strengeskift med justering på kjøpet. En godt justert gitar et svært viktig for at den skal låte bra of være behagelig å spille på.
 5. Troll

  Rig Rundown - Skullkrusher

  Hvordan ble det med Dimarzio i LTDen da? Har en Tonezone liggende som jeg vurderer å sette inn i EC1000.
 6. Fant ingen tråd om @Sugardaddy65 Soglte to humbuckere til fyren, kjapt og greit, rask betaling. Anbefales
 7. Er ikke så godt kjent med denne, men vil tro at en veldig mild overdrive vil hjelpe på. Billigere alternativ er Boss SD1 og Mooer Flex Boost. Mid range har du f.eks Boss BluesDriver BD2, men denne har kanskje for mye gain. For min del gjør de fleste billige overdrive den lille ekstra nytten man trenger for å få litt røff rockevreng. Du skrur gain til ca 1/10 og volum til ca 5/10 og justerer litt innimellom der - avhengig av pedal og ønsket mengde forvrengning. Det kryr av overdrives på finn
 8. Troll

  Duckling

  Kjøpte en Bare Knuckle humbucker av Duckling. Travel fyr, men han klarte å skaffe tid til å få den sendt avgårde. God kommunikasjon, god handel og trivelig fyr 👍
 9. Troll

  NGD Epiphone Firebird VII

  Kul gitar! Epiphone lager gode gitarer, så lenge man treffer på riktig modell 👍 jeg har en Korea Epi som jeg syns er bedre enn billig Gibson..
 10. Troll

  Verdivurdering - ES355/Les Paul/Strat

  Kan lønne seg å demontere dyre pickups og installere et sett med Burstbuckers eller tilsvarende. Såg for eksempel en LP med Throbak humbucker til 14k som ingen ville kjøpe.. Disse pickupene er jo sikkert verdt 3k alene.
 11. Har kanskje et sett med Burstbuckers 1 & 2 i nikkel som kan byttes
 12. Troll

  Hei igjen :-)

  Velkommen tilbake!
 13. Troll

  Vis din Les Paul

  Byttet ut Classic 57 til et Seymour Duncan Blues Set. Vintage 59 i både neck og bridge. Syns den kledde nickel covers. Veldig fornøyd med pickupene. Imponerende hvor allsidig bridge pickupen er! Låter bra til alt vreng, til og med metal. Tror riktignok disse vil passe SGen bedre. Så skal denne få Bare Knuckle Black dog.
 14. Jeg har brukt Dunlop 65 de siste årene, og det har hvertfall en god effekt for mine gitarer. Oljen gjør at smusset løsner og har ikke hatt behov for å bruke noe annet i tillegg. Etterlater gripebrettet veldig smooth go meget rent, gir ofte en finere farge også. Mener å ha lest ar Dunlop bruker mineralolje og tilsetter sitronlukt - det er ikke faktisk sitronolje. Jeg har hatt best effekt ved å ikke la det stå for lenge på gripebrettet. Det var engang jeg lot det stå litt for lenge, og det såg ikke ut som det var sunt for treverket.
 15. Troll

  Straymond

  Solgte en bucker til denne karen. Smertefri og hyggelig handel 👍