Troll

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  10 826
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Troll vant dagen sist Oktober 12

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 036 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

11 654 profilvisninger
 1. Troll

  ESP - trenger input

  Syns den ESP'en kler den simple looken med kun en humbucker, ett pot.meter og lite pynt. Hvis jeg var misfornøyd, så ville jeg bare solgt den og kjøpt meg en strat - istedenfor å øldelegge hele essensen i gitaren
 2. Troll

  (Salg) ESP M-I

  Sjekk om den er routet med jording. Da blir jobben enkel. Hvis ikke må du rute selv 😏
 3. Troll

  Vis frem kosekroken din!

  Fått meg en fin krok på loftet. Fikk noen timer for meg selv igår. Ble litt sent, med tanke på at jeg måtte opp kl 5 idag. Men verdt det!
 4. Det stemmer Jeg kjøpte en slipematte på Jula for å pusse kjapt over en bridge og en humbucker, det fungerte mye bedre. Fikk vekk glansen, såg mer røft ut sammen med et sett med aged covers. Skal få tatt et bilde senere og laste opp.
 5. Troll

  Ekte Les Paul, eller?

  Pass på, den ene der er lefty 😊
 6. Kunne fint tenkt meg en slik neste gang! Du får gi beskjed om du skal selge den, helst etter nyttår
 7. Hei, ønsker å gå til anskaffelse av en amerikansk Fender telecaster. Ønskelig med Blonde finish, tilsvarende Worn 50s eller lignende, men kom med forslag - åpen for alternativer. Krav: Må ha jumbo-bånd God tilstand på bånd Lønnehals, da jeg har for mange gitare med rosentre Tåler slitasjeog skjønnhetsskrammer her og der, så lenge det ikke påvirker spilleevnen Pris: Budsjettet mitt er på kr 5000 - 7500 avhengig av modell, stand etc. Det må gå an å selge den videre uten store tap, setter bare krav til realistisk/rettferdig pris ihht marked. Sted: Bergen, ingen problem med post og evt betaling blir vi enig om. Alternativer: Vil vurdere Baja eller andre meksikanere, men prisen må være rettferdig: Baja - under 6k Andre MIM - 3-4k.
 8. Spennende å se litt reaksjoner og eksperimentere litt Skal ikke bruke dette til noe. Hadde bare to Epiphone-buckere fra en DOT stående, som måtte klippes kabel på helt oppi pickupen, da er det greit å bruke de "fornuftig".
 9. Nå har jeg hatt en blanding med Pepsi og et deksel i ca en uke. Ingen effekt. Absolutt ingenting. I en annen blanding hadde jeg sitronjuice, appelsinjuice og salt i en uke. Lukket beholder. Gav litt utslag, men ikke noe merkbart. Åpnet beholderen igår, tilsatte i tillegg litt eddik. Ser ut som dry skjer ting. Tror det er oksygen som påvirker med syre 😊 Skal ikke si det er noe vakkert. Men eksperimentet er mest for å se hva blandingen gjør med metallet. Lar det stå og godgjøre seg. Tipper det hjelper å matte overflaten for ekstra effekt.
 10. Troll

  Min Telecaster «buzzer».

  Har hatt samme problem med dimmer, varmekabler, gamle TVer og store halogenlamper. Gir en slags 60db støy som som fort kan oppfattes som jordingsstøy.
 11. Trodde dette var et gitarforum
 12. Hadde lett sendt deg hardwaren min @vim for å få en slik "patina"
 13. Troll

  Vis oss din Tele

  Strøkent 👍
 14. Jeg har et deksel dynket i pepi max på terassen, samt et deksel i salt + sitron og appelsinjuice, søndagsarbeid 😛 Får se hva som virker, men leste at enkelte bruker Cola til å fjerne rust, så her kan det gå begge veier.
 15. Hvis noen har tips med aging ved hjelp av husholdnignsvarer istedenfor sterke syrer, så tas det imot med takk Forsøkte å la en humbucker deksel stå ute på terassen i 2 mnd, uten hell.. Den såg nesten renere ut. Mens en håndsag jeg har stående ute, er rustet i stykker.