Gå til innhold

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  11 679
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  42

Troll vant dagen sist Januar 12

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 959 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

12 686 profilvisninger
 1. Kan tenke meg at Rebel Yell låter perfekt i denne 😊
 2. Kom også over denne videoen. Han bruker tydeligvis EMG pickups og Engl amps. Så du kan jo vurdere å skaffe deg noen ENGL simuleringer også for mer moderne plater 😊 Skal være en Powerball II. Men test også ut Savage.
 3. Sjekk ut Bias FX2 fra Positive Grid 😊
 4. Da har jeg fått testet Neural DSP sine simuleringer, Fortin og Noname. Jeg syns prisen er høy i forhold til man bare får en amp. Lyden - veldig bra, men jeg føler at Bias FX2 med sin nye lydgenerator låter mer åpent og med stører muligheter for tweaking. I tillegg får du et hav av kabinetter, forsterkere, presets og effekter med på kjøpet. Samt mulighet for IR. Syns også at interfacet er oversiktlig og enkelt. Holder det med en amp, så er det jo bare å kjøre på. Vil man ha litt flere muligheter med gitar rett i lydkort, så ville jeg gått for Bias FX.
 5. Tror jeg vet hvor inspirasjonen kommer fra.
 6. Syns vanligvis at videoene til Michael Batio er gørrkjedelig, men denne falt faktisk i smak! Spesielt fra 4.20 når han spiller Mr. Crowley.
 7. Jeg har nylig testet Guitar Rig 5 og nyeste Amplitube. Syns helt klart! Uten tvil, at Bias FX låter best. Guitar Rig har gode clean presets, men til vreng og generell allsidighet er FX2 overlegen. Begynn hverfall uten Bias Amp. Jeg har kjøpt programmet, men det gir meg liten nytteverdi. Det er nok i FX2 til å begynne med. Den billigste versjonen har færre ampsims, kabinetter og ingen mulighet for IR. Mellomste versjonen har IR loader. Låter milevis bedre enn f. Eks POD HD. Eneste jeg syns plager meg litt, er bakgrunnsstøy. Fikser det med noise gate i programmet. Usikker på om det er lydkortet, PCen eller Bias FX2 som skaper støy. Effektene er veldig bra forøvrig. Hørt mye bra om Neural, men ikke testet selv. Edit: Ser forøvrig at Neural tilbyr FREE trial. Skal sjekke ut
 8. Har en GFS Vintage 59 neck hvis det er av interesse. Gull cover, nærmest strøken. Kan gå for 360kr ink frakt med brevpost. Låter faktisk veldig bra.
 9. Sjekk ut Mesa Boogie Lonestar. Finner du en brukt til under 10k så er det et fint kjøp. Ellers lommer du langt med hvilken som helst clean røramp, Blackstar gjør sikkert jobben for en lav pris. Gilmour låter som nevnt ikke typisk vintage lyd, men mye effekter på clean. Selvsagt aldri feil med Fender.
 10. Har to sett med Bare Knuckle Rebel Yell. Ett sett kom opprinnelig med GunMan cover i gull, har tatt av cover men de medfølger om ønskelig. Kunne tenkt meg å byttet dette mot et annet sett fra Bare Knuckle. Gjerne i nickel eller åpne svarte coils. Kom gjerne med forslag hvis du tilfeldigvis har BKP du vil bytte. Holder til i Bergen. Bilder kommer. Interessert både i high gain og low gain.
 11. 61RI. Samme som før, syns bare det er gøy å poste bilder av den med gjevne mellomrom 😊 Har nesten lagt den ut for salg et dusin ganger, men ombestemmer meg hver gang. Blir lite brukt, men er en svært bra gitar
 12. Har fått spilt litt med min JB i det siste. Selv om den er veldig hot, så er det ikke akkurat den kraftigste pickupen jeg har. Den mangler litt av den harde "mid-puffen" som f. Eks SH5 Custom og SH6 Distortion har. Noe som gjør at den vrenger mye, men er noe mørk og myk i lyden. Kanskje den bare drukner litt i lydbildet. Kan anbefale deg å sjekke ut disse, samt Bare Knuckle Rebel Yell. Sistnevnte er ikke så hot, men kraftig og kutter godt.
 13. Selger følgende : Fender American Vintage 52 neck 7.7k Fender American Vintage 58 bridge 6.6k Disse satt i en Baja Telecaster og ble byttet da jeg ønsket meg hottere output. Neck pickupen er lett mattet ned for å få mindre gloss og mer børstet look. Befinner seg i Bergen, kan sende med brevpost. Forumpris : kr 900 for settet samlet.
 14. Du kan jo vurdere en modelleringsunit med FX.loop også, så kan du pøse på meg effekter. Bruker selv Bias FX med en enkel pakke. Den har mer enn nok effekter og forsterkere. Så kan du også kjøpe expansion sett med både amper og effekter i tillegg. Kommer langt med det. Eneste ulempen med det er at jeg får en del støy når jeg slår av noise gaten. Mer enn godt nok for hjemmebruk, men tror ikke jeg ville brukt det til å spille inn en plate.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.