Web Analytics
Gå til innhold

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  11 976
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  55

Troll vant dagen sist Juli 15

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 264 Excellent

Om Troll

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

13 284 profilvisninger
 1. Inger filter. Naturlig vakker!
 2. Covers til Gibson tas også gjerne imot. Jeg har covers som passer til bridge, men ikke til neck (490R). Ser ut som neck er noe smalere.
 3. Får gi den en sjanse. Har uansett lyst på en ML etterhvert. Aller helst en amerikaner, men har prøvd et par Koreanere og de imponerte til prisen!
 4. Lå ute til 4.500 kr med BKP. Fikk en god reduksjon siden selger kunne gi den fra seg uten pickups. Det er vell kjøpers marked for Dean i Norge. Håper den er spillbar! Lenge siden jeg har spilt på Dean, men har ofte vært etterlatt med et godt inntrykk.
 5. Var egentlig ute etter en ML, men fikk en god deal på Dean Z 79 istedenfor. Noen som har prøvd disse? Noen som vet hva de kostet ny?
 6. Herlig! Skal få printet den på jobb etter ferien 😁 De nailet denne kopien imponerende godt. Skal du etterligne lyden til May, så kommer du skummelt nærmt med denne på en litt overdreven clean kanal.
 7. Kittet : https://www.musikding.de/The-May-Booster-kit
 8. Hadde en ødelagt MXR Phaser som jeg fikk her på forumet for en stund tilbake og aldri fikk til. En pot, led og bryter. Perfekt utgangspunkt for en booster. Og det er jo alltid gøy med gjenbruk? Er veldig trofast mot Musikding sine kits. Dette er kanskje det letteste kittet de har, sammen med Distortion Plus klonen. Da ble det en Der May med rosa led. Veldig trangt rundt input Jack og DC Jack, men med litt knoting så gikk det fint. Ville løst det annerledes hvis jeg brukte en uborret chassis. Låter helt utmerket! Veldig mye gain i forhold til andre booster jeg har hatt. Passer perfekt for å tighte opp en crunch kanal, som en erstatning til tube screamer for å oppnå high gains. En god soloboost er det også. Både løfter og "rensker opp" tonen en del og gir en god Boost. Anbefales for nybegynnere og viderekommende. Skal dekke til MXR logoen etterhvert.
 9. Sant det! Er godt dekket på drivefronten. Men har en Musikding Der May booster på vei også. Tenker å bygge den inn i den hvite TS-klonen med egen bryter, Led og potmeter for å ikke bruke mer plass. Mangler bare en god delay. Tenker kanskje å bytte ut chorus med TC Dreamscape eller Boss MD200 etterhvert. Vurdere å gå for Pedaltrain Classic 2 neste gang. Noen tips/formeninger om det?
 10. Begynner å bli greit fornøyd med brettet, men kunne tenkt meg et litt større brett i fremtiden. Hverfall fornøyd med ISO Brick. Kompakt PS med god kapasitet. Byttet ut TC AfterGlow med MXR Analog Chorus. Men selv om MXR er 5x prisen, så vurderer jeg å bytte tilbake til Afterglow. Enkel og meget god chorus for ca 200 lappen, bare synd de er så enorme i størrelse.
 11. Jeg har etterhvert støvsugd finn.no for svarte og "aged" humbuckere, men mangler covers. Kjøpte en haug med forskjellige humbucker covers på ebay, men ingen av dem passer til Bare Knuckle eller Seymour Duncan. Tror det meste er Gibson-spacing. (BKP og SD måler ganske like spaceing..) Har du noen covers (helst nikkel/chrome) liggende i riktig størrelse, ta gjerne kontakt. Trenger ikke være originale, så lenge de passer og prisen er "OK".
 12. Ville hørt med 4sound eller Gitarhuset og hørt. Mener å huske at Morgan er veldig rettet mot norsk marked, ikke så stort i utlandet. For det meste rebrand, men har ingenting konkret her. Av erfaring går slike gitarer for rundt en tusenlapp, kanskje mer.
 13. Hadde ikke tvilt på ESP, de lager meget gode gitarer. Ligger ofte ESP Horizon til rundt 9k på finn.
 14. Dagens enkle oppsett. Fikk installert Seymour Duncan Hot Tele for et par dager siden og er veldig fornøyd. Snerten, twangy og mye output uten overdrive i front.
 15. Grattis med fin amp! Ligger noen videoer med bland annet Buzz Campbell på YouTube der denne ampen blir demonstrert, og det låter definitivt interessant!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.