Troll

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  10 128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Troll vant dagen sist Januar 24 2016

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

461 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

11 033 profilvisninger
 1. Liten øvingsamp med effekter

  Låter ampen bedre en POD'n`? Jeg har hatt POD 2.0 tidligere, den låt hvertfall milevis bedre gjennom headsett enn de fleste amper jeg har prøvd emd headsettutgang. Men dette er mange år siden da, så jeg lurer litt på om de nye ampene har mye bedre simuleringer/signaltilpassninger.
 2. Liten øvingsamp med effekter

  Hvordan låter Katana og Blackstar med headsett ? Hvis man sammenligner med POD HD eller tilsvarende effektprosessorer som er laget for denne type - kan disse ampene sammenlignes eller låter det pøkk i forhold?
 3. Headsett under 1000kr

  Var jo overkommenlig mtp prisklasse da. Sjekker de ut
 4. Headsett under 1000kr

  interessant! Har prøvd DT 770 men lurer litt på om jeg likte M50X litt bedre da jeg sammenlignet disse for en stund siden. Men jeg lurer på om jeg skal gi Samson et forsøk pga pris.. 350kr er vell verdt sjansen. Får gi de vekk til samboeren min hvis ikke de faller i smak, hu er ikke så kresen på lyd 😜
 5. Headsett under 1000kr

  Her var det mye blandet Takker for tips, disse er notert! Kom gjerne med flere forslag!
 6. Har til nå brukt mine Bose QC25 til det aller meste - musikk, jobb, reise etc. Syns de fungerer veldig bra mtp støydemping og låter helt fint til musikk. Men er lei av å frakte de til og fra jobb hver dag, samt bytte batterier hele tiden. Tenker atdisse forblir på kontoret, så kjøper jeg meg noen andre til å ha hjemme. Hva anbefaler dere av headsett til rundt/under 1000kr? Skulle gjerne hatt noen som ikke er så farget, som gjerne kan brukes sammen med f.eks gitar via Line6 POD HD. Trenger ikke være støydemping, så lenge de låter bra til følgende bruk: - Gitarspilling via prosessorer - Grei lyd til å se serier med når fruen har besøk - "Mye for pengene" Hadde noen billige studioheadsett tidligere fra et merke jeg ikke husker (XLR eller noe sånt...) de var utrolig bra.. Men tror ikke dette merket finnes lengre.
 7. NGD=)

  Sexy indeed!
 8. Den er den samme ja! Knallgod amp. bra cleans, bra crunch og solid vreng. Låter klart og tydelig Lydmessig ligger denne midt mellom Marshall og Mesa på vreng, med mulighet for å swicthe mellom disse to. Meget godt balansert/allsidig amp. Husk å bestille knotter, krympestrømper, hjelpehånd og annet snacks som er kjekt å ha ifm montasje. EDIT: Mye som kan gå galt ja, men har du tålmodighet og er nøye, så skal dette gå helt fint. Du må riktignok være god til å lodde, husker at dersom man lodder for tregs enkelte plasser, så kan det by på utfordringer - speseilt på trafoene.
 9. Jeg bygget en Madamp Deluxe for en del år siden, kjøpte kit fra Musikding. Tok litt tid - mye tålmodighet og krever faktisk ta man er forsiktig og nøye, samt har litt grunnleggende kunnskap/respekt) for strøm. Men ellers var det utrolig kjekt. Denne forsterkeren har jeg fortsatt, da jeg foretrekker den fremfor de fleste ampene jeg har eid De andre kittene fra andre leverandører er sikkert ikke noe dumme heller! Det ligger mange timer med arbeid bak et sånt kit, men hvis du ser på det som en hobby - så får du mye forsterker for pengene og masse hygge.
 10. NAD: Orange TH 30

  Har desverre ikke prøvd med TH30, men jeg antar at den er litt mer hårete/fuzzy i lyden. OR15 reagerte hvertfall fint med overdrivepedal i front, men gjerne på litt vrengt amp Kan se for meg at mange high gain amper ikke er så glad i overdrive og vreng på clean kanal - med noen unntak selvsagt. Du kan jo prøve å halvvere effekten til 15W, skru opp volumet litt og se om det funker bedre med en boost i front.
 11. NAD: Orange TH 30

  Gratulerer! har eid en OR15, men spilt på en del andre amper fra Orange. De kan akkurat det med å balansere mellom hissig lyd og solid bunn, sel vi små forsterkere. Savner det litt, men OR15 ble litt for høytlytt - selv på halv styrke.
 12. Bruke effektpedaler på akustisk?

  Kan være greit med en chorus som ikke farger lyden for mye. Har erfaring med at mange choruspedaler farger grunnlyden ganske mye, ofte forsterker lyden litt og gir en skarp tone.
 13. Den vil nok ikke holde seg krystallclean hvis du tenker å bruke den i band nei, men til å være 15W så er det bra med headroom. kal du spille live, så kan det være en idé å ikke krænke ampen på høy guffe likevel, la anlegget ta seg av volumet. Ampen låter også myes tørre enn den antyder til ved første blikk. Du får mye lyd for pengene Men skal du spille live og stiller krav til gode cleans, så ville jeg gått hakket opp. Hvis du syns det er helt greit med litt hårete cleans, så klarer du deg fint.
 14. Jeg hadde tidligere en Orange OR15 - denne var helt fantastisk bra til det meste, men spesielt litt hårete rock med fyldig tone. Men hvis du er ute etter litt mer bunn og dynamikk, så er vell Rocker 30 eller 32 et godt alternativ - hvis du får tak i en. Ellers er vell Rockverb 50 neste trinn opp. Hvis AD-serien er like god som OR, er det hvertfall verdt å sjekke ut. Eneste grunnen til at jeg solgte var fordi jeg bor i leilighet og ikke hadde anledning til å spille på en røramp. Veldig gøye amper Ligger et par TH 30 på finn, spørs om det er noe for deg har hørt at noen syns de er bra, andre syns de er for "hissig".