Troll

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  10 979
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

Troll vant dagen sist Desember 19 2018

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 129 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

11 747 profilvisninger
 1. Troll

  Hendrix`s flying V

  Spennende lesing! 8.000 euro for en brukt Custom Shop Reissue på reverb 😳
 2. Troll

  Forumet flyttes til ny server

  Ja det stod igår kveld. Ingen big deal altså. Jeg bare humret litt for meg selv når jeg leste det 😊
 3. Troll

  Forumet flyttes til ny server

  " Forumet er under oppgradering. Det tar ca 5 minutter. "
 4. Troll

  Vis oss din SG.

  Eller fordi det er så få som kjøper det, dermed få av dem på bruktmarkedet. Har riktignok sett et par hvite SG'er de siste månedene på finn.
 5. Troll

  Telecaster intonasjon

  Strengehøyde burde ha noe å si. Du får lengre spenn å trykke ned mot båndene jo høyere strengene er, og det vil påvirke tonen. Det kan ved første øyekast se ut som du har en del å gå på når det gjelder å senke strengene. Hvilken tykkelse har du på strengene? Mange Fender kommer med 09-46 eller tilsvarende fra fabrikk. Det er tynt og mykt, og trykker du litt for hardt mellom båndene så vil du få sure toner.
 6. Ja, siterer selgere av ukjente Made in China partocastere på finn "På grensen til CustomShop-kvalitet" .
 7. Når det gjelder bruktmarkedet, i prisklasse under 7k så bør du være kjapp med å kjøpe det du ønsker. Jeg ventet i måneder før jeg fant en brukt Fender Baja, og den betalte jeg egentlig "for mye" for, men var villig til å punge ut pga høy etterspørsel for telecastere generelt. De som ikke er "partsocastere" eller heavy modifisert på noe vis forsvinner fort
 8. Litt av gleden med å spille jazz, er å ha en tykk og fyldig tone. Jeg får det ikke helt til å stemme med telecaster. Har selv en Baja telecaster, som jeg er veldig fornøyd med. Den låter veldig røft med litt vreng på clean, fint til blues og rock uten mye vreng. Telecaster er uansett fine greier, det er nesten et must å ha en tele i samlingen. Det ligger en Fender Special tele til 6500 kr på finn, den har vært der en stund - mulighet for å gjøre en del ved å by 6k hvis du ønsker det. Har vurdert den selv https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=135471523 Jeg antar at du ikke har tenkt å bruke den til metal. For min del så er single coils + high gain en dårlig kombo.
 9. Troll

  Støy som induseres fra trikken

  Denne såg jo praktisk ut, og med tanke på pris - tror ikke man får store trafoer til under 2k. https://www.elfadistrelec.no/no/isolasjonstransformator-230vac-230vac-peaktech-p2240/p/11095163?channel=b2c&price_gs=2290.7875&source=googleps&ext_cid=shgooaqnono-blcss&kw={keyword}&gclid=CjwKCAiA99vhBRBnEiwAwpk-uGGKq0dKp3y0dTZRH-gfzlBUMjOSHoZz6GpiZbPYY2rMrL9U0qkFkhoC99AQAvD_BwE Den har kapasitet på 500W, 2,5 A. Anbefaler deg å starte en egen tråd om Power Conditioners og spørre om tips der. Jeg vet det er en del folk her som bruker dette, uten at jeg kjenner til formålet. Ut fra spesifikasjonene jeg finner, så kan det være et ekstra steg med å hjelpe deg med støy, samt verne utstyret. Mye støy på elektonikk er ikke bra i lengden: https://ehomerecordingstudio.com/power-conditioner-reviews/ Antar at du ikke holder til på vestlandet, da du snakker om trikken og ikke bybanen. Kunne ha lånt en 230Vac skilletrafo av meg og testet Kan du spørre hos din lokale musikkforhandler som sliter med støy - om de har noen power conditioners stående som de kan teste med i butikken? https://evenstadmusikk.no/furman/1113143/furman-m-10x-e-powerconditioner-10a-230v?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Furman M-10x E Powerconditioner 10A 230V
 10. Jeg ville kontaktet de lokale bedriftene på Os og tatt sjansen. Men du bør ha en antydning til budsjett, dvs du må legge frem hvor mye det koster og be om deler, eller hele beløpet - avhengig av hva de kan bidra med.
 11. Troll

  Støy som induseres fra trikken

  Fikk også tips av en kollega idag som har elektrobakgrunn, om at en 230Vac 1:1 skilletrafo kan være verdt å prøve.
 12. Troll

  Martin introduserer "Modern Deluxe Series"

  Kunne tenkt meg en å prøve et par slike. Hadde en Martin D16, satt opp perfekt av Falck - som jeg solgte altfor billig, den skulle jeg gjerne hatt tilbake. Men de har generelt steget i pris og bruktprisene på disse er gått fra 7k til 12k. Angrer veldig. Men skal få testet de nye seriene når de er tilgjengelig
 13. Troll

  Støy som induseres fra trikken

  Hørtes litt drøyt ut å måtte leve med en høyfrekvent lyd hjemme. Men har du prøvd noise gate? Ikke sikkert det gjør underverker, men burde vell hvertfall T den hvite støyen. Tror noe form for power conditioner Kan hjelpe. Jeg har ikke så mye erfaring med det, men vet at en del av dem har elektronikk som filtrerer støy i strømmen. Høres jo ut som et lavpassfilter i nettet burde gjøre susen, men hva jeg vet ?
 14. Troll

  Kjøpe ny 7-strenger, Ibanez?

  Hvor mye ønsker du å bruke totalt for forsterker og gitar? Skal fu spille høyt i band, eller skal du spille i leilighet/rekkehus? Er du åpen for brukt eller tenker du nytt? Jeg ville forsøkt meg på en Prestige modell, for eksempel RG1527. Alternativt en japansk RG7420, RG7421 eller S7421 hvis du kommer over en brukt. Er du på veldig lavt budsjett så går RG7321 for under 3k brukt. Tenk at du trenger litt ekstra for å skifte Pickups.
 15. Troll

  Hagstrøm Viking

  Hadde den vært i samme kaliber som min koreanske Epiphone LP Custom, så hadde jeg lett beholdt den. Men ser at jeg bør få prøvd en made in korea dot en dag Det må være en grunn til at de klarte å pushe kina-versjonen til 2500kr splitter ny med garanti og oppsett.