Audun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  11 474
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  40

Audun vant dagen sist Desember 28 2017

Audun hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 387 Excellent

Om Audun

 • Rang
  "Smartass"
 • Bursdag 20. april 1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ørland, Norge

Nylige profilbesøk

13 931 profilvisninger
 1. Verdi bass?

  Min første innskytelse var 1500,- men som alt annet som er eldre enn 30 år og får en ufortjent "vintage" status, kan det godt hende du kan regne med å få det dobbelte.
 2. Ved strumming, er det jo mest vanlig med plekter, men som sagt over, går det fint uten hvis man er ute etter den lyden. Selv bruker jeg både plekter og fingre både på el og akk gitar. Vanligvis noe tynnere plekter på akkert da det gir et noe krispere og softere anslag.
 3. Etter det jeg har sett og hørt av tester av Katanaen, hadde den vært et selvsagt valg for meg i din gitte situasjon.
 4. Refrenget må vel være: I like it, I like it, I like it, I like it, I læ læ like it, lælælæ like, here we gooooo! Rockin' all over the world. Ganske enkelt brilliant i all sin enkelhet.
 5. She loves you yeah yeah yeah... Et helt glimrende refreng. Et annet eksempel: Splitter piiiiiiiiine, splitter pine. Ganske enkelt, men det er likevel ikke lett å få det til.
 6. Gibson SG 61 Reissue 2001?

  Du kan nok prøve å få den enda litt ned i pris, i og med at den mangler kasse. Peter Green-mod er jeg ikke særlig fan av, personlig, men det er en smakssak, og greit å gjøre om hvis man har brukt loddebolt et par ganger.
 7. NAD!! Suhr Badger 30 combo

  Fin amp det der, sikkert! Når det gjelder cd/dvd, har jeg faktisk et par hyller med konsert-dvd'er stående fortsatt. Cd'ene og Lp'ene er for lengst solgt eller gitt bort. Alt rippet i lossless format til iTunes. Ellers Tidal Hifi og/eller Master. Ett hakk over i lydkvalitet ifht. De to andre strømmetjenester jeg har prøvd. (Spotify og Apple Music.)
 8. NGD Gibson ES 335

  Hørt kjapt igjennom nyplata, og kan så langt si at i hvert fall tittelsporet treffer midt i blinken!
 9. Vis din Les Paul

  Det utsagnet er vel rimelig feil... Eller heter det "fail" i vår tid?
 10. Bare for å legge til, er det veldig vanlig å legge en stemme over og en stemme under hovedvokalen når man synger trestemt, men det er selvsagt ikke fasit. Går hovedvokalen veldig lavt, kan det være finere at både 2. og 3. stemme ligger over. Motsatt fall hvis hovedstemmen går veldig høyt. Dette kommer selvsagt helt an på stemmeleier til de som synger. Dette med korstemmer er noe som kommer litt av seg selv etter hvert som man øver seg opp, og har man et visst musikalsk øre, hører man fort om noen av tonene i en korstemme ikke stemmer. Det er også slik som Castor sier, at en korstemme ikke er melodilinja til hovedvokalen, bare en toneart opp eller ned. Den må stemme med tonearten sangen går i, og da er fraseringene på korstemmene ikke lik hovedvokalen. The Everly Brothers var jo kjent for sitt utrykk med to- eller flerstemt sang nesten hele tida. De gjorde det også slik at det er vanskelig å si hvilken stemme som hovedstemmen. Mange av låtene lar seg liksom ikke gjøre med bare en stemme. The Beatles var også Pionerer innen dette med flerstemt vokal i popmusikk, i sin tid, så å høre på den type musikk kan gi mye veiledning på hvordan det skal være. Kunne selvsagt nevnt mange flere artister, men det å prøve og sile ut de forskjellige stemmene og synge med, er god trening.
 11. Flight til combo

  De som lager flighter regner vel innvendig mål med polstring på flighten?
 12. pedalbrett

  Har de vreng i country? I mange tilfeller, ja. Går fint med kompressor etter vreng, alt etter hva man er ute etter.
 13. Stratjungelen

  Bare vær klar over at det er forskjell på Classic og Classic Player. Classic Player er vel de som går for å være "god gitar til prisen".
 14. Vis din Les Paul

  Fet CS Les Paul-samling!
 15. Tokai eller Epiphone

  "This is essentially a Gibson Customshop '58 reissue guitar, made by Tokai"... 😂