Gå til innhold

Audun

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  12 281
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  51

Audun vant dagen sist Mai 2

Audun hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 102 Excellent

Om Audun

 • Rang
  "Smartass"
 • Bursdag 20. april 1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ørland, Norge

Nylige profilbesøk

14 672 profilvisninger
 1. Skjønner ikke hvorfor Epi og Gibson(?) leverer Firebirdene med knotten der. Det gjelder forsåvidt også flere modeller. Explorer, V, osv.
 2. Flytte reimknotten til bak på halshælen, så er vel mye gjort, tenker jeg. Ellers grattis med det som ser ut til å være knallfine gitarer!
 3. Hvilken instrumentering har dere? Det har nok ikke skjedd voldsomt mye på 15 år. Kanskje bortsett fra digitale miksere. Med en trio, kan det jo være vel så greit med en tradisjonell analog mikser, selvfølgelig alt etter hvor mange kanaler dere bruker og skal holde styr på. Og selvsagt hvor mye penger dere tenker å legge i.
 4. Nei, du er ikke alene om det... 😊
 5. Nå forveksler vel du med den gamle Classic Player-serien? Den nye modellserien som har tatt over for den, heter Vintera.
 6. Grattis med kul gitar! Har fulgt med litt på den modellen, og det virker som de aller fleste som har kjøpt den er veldig fornøyd!
 7. Tja... Egentlig langt fra greit å ikke opplyse om en såpass stor "mangel"! Uproft spør du meg... Greit med lav pris, men det er ikke store jobben å beskrive hvorfor man selger billig FØR gitaren er solgt... 😏
 8. Jeg har aldri hatt loddestasjon, men har loddet masse gitarelektronikk med loddebolter fra type Clas og Biltema. Ja, jeg har også ødelagt et par pots opp gjennom tida, men det er som oftest pots som kanskje er brukt et par-tre ganger før. Jeg kan heller ikke skryte på meg at loddingene mine alltid er pene, men de har stort sett alltid funket, så nei, det er ikke magi vi snakker om. Loddetinn med flussmiddel er viktig. De siste par årene har jeg brukt loddebolt av denne typen: https://www.ebay.com/itm/220V-Heat-Gun-Welding-Adjustable-Electric-Temperature-Soldering-Iron-Tool-60W-CI/281633082648?epid=1593000942&hash=item4192a3cd18:g:uf4AAOSwEeFVA7wB Det funker veldig greit.
 9. En ting man skal være obs på, er at man kan ødelegge potmeterne hvis de blir for varme. Dvs, at du må ha en loddebolt som er såpass varm at du smelter tinnet forholdsvis kjapt, og ikke trenger å ligge på pot'en en evighet før tinnet smelter.
 10. 047 funker, selvsagt, og har vel egentlig bare betydning når (hvis) du bruker tonekontrollen. Som nevnt her, ser det ut til at elektronikken du har fått med er "oppgraderinger", og sånn sett har du gjort en god deal selv om det blir litt jobb eller kostnad å få det sammen. Ikke ofte man får en ordentlig Les Paul til 7500,-
 11. Jeg ville gått for 0.022 kondiser. Kanskje til og med 0.015 på halshumbuckeren. 0.047 er vel mest vanlig å bruke på singlecoils.
 12. CTS pots er good shit, selv om det finnes graderinger der også. 500k er det de fleste bruker på Les Paul. Hva med kondensatorer? Ikke med? Edit: Classic '57 er gode pickups. Kan være litt "trange" i lyden for min smak, men det kommer jo også an på gitaren de sitter i. De er nå uansett en tidlig versjon av PAF-replikas fra Gibson, og sitter i utallige modeller.
 13. Veldig enig, men det kommer an på hvilke pots som er satt inn. Er det billig Østen-ræl, så er det bare å røske ut.
 14. Den er nok vektredusert med «Swiss Cheese»-metoden. Gitaren ser legitim ut den. Hvilke potmetere er satt i? Kan du poste bilder av baksiden på pickups, pickupcavitys og elektronikken også?
 15. At gitaren ikke har lyd pga. at elektronikk ikke er loddet på plass, burde helt klart vært opplyst om i annonsen. Dette lukter gammal fisk...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.