Web Analytics
Gå til innhold

Audun

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  12 958
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  66

Audun vant dagen sist Mai 21

Audun hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 691 Excellent

Om Audun

 • Rang
  "Smartass"
 • Bursdag 20. april 1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ørland, Norge

Nylige profilbesøk

15 133 profilvisninger
 1. UFO på Kristinfestival - strømmeversjon 2020:
 2. En skikkelig lekkerbisken! Gratulerer!
 3. Det har det vanligvis, men det krever jo da at man faktisk finner en kilde til hvordan man skal tolke serienummeret. Du kan jo prøve og kontakte Morgan Instrument?
 4. Veldig vanskelig å svare på, men Morgan er billige gitarer, så jeg ville ikke hatt voldsomme forhåpninger.
 5. Svarte det samme på feis, som jeg regner med gjelder samme gitar.
 6. https://nortabs.net/tab/1438/ Masse norske sanger også med akkorder på nortabs.
 7. Les Paul Custom på `50-tallet ble laget litt forskjellig fra Standard. Kroppen var kun Mahogni og gripebrett i Ibenholt, i motsetning til topp i lønn og rosentre gripebrett på Standard. Og så har du selvsagt blokk innlegg og gull hardvare. Da Les Paulen ble reintrodusert i 1968, fikk vel også Custom lønnetopp, og har hatt det siden. Bortsett fra reissuene av `50=tallsmodellene fra CS, selvfølgelig.
 8. Samtidig kan det vel nevnes at Les Paul Custom ble flyttet fra den ordinære Gibson USA- produksjonslinjen til Gibson CS i 2004, hvis jeg ikke tar helt feil. Vet ikke om det var det du spurte om... Om det spiller noen rolle med hensyn til kvalitet, vet jeg heller ikke.
 9. Ved å søke på wayback machine og Gibson.com 2012 finner jeg både North American Rosewood og Granadillo (helt mot slutten av 2012) gripebrett på standard USA Flying V. Dette var vel forholdsvis tett etter at Gibson fikk konfiskert store mengder rosentre av amerikanske myndigheter, så det var vel en periode med både laminerte rosewood brett, baked maple og nevnte Granadillo. Mulig det var da Richlite ble introdusert i stedet for Ebony også.
 10. Tøft! Gi meg et vink hvis du skal selge den røde! 😎
 11. Nei, vil egentlig ikke si at jeg oppfatter begrepet superstrat som et kvalitets/prisstempel, men heller som en konfigurasjon av en ellers gjenkjennbar ”Stratocaster” bare at med de (eller i hvert fall noen av de) egenskapene som er nevnt i tråden.
 12. Skjønner den ikke. Er det malt for å etterligne treskjæring? Skal det forestille fuglefjær? Sikkert kult/pent i noens øyne. Ikke mine.
 13. Enig med dem som sier Stratocaster form. Minst humbucker i bridge, Tremolo-system ala Floyd og minst 22 bånd. De to siste der @Naigewron ville ikke jeg kalt superstrats.
 14. Enig med @mislykketmusikant i at det neppe er særlig stor forskjell på de forskjellige merkene i den prisklassen. Og ja, vi har fått med oss Cort`en din. 🙃
 15. Det er vel en Eko? Da var den kanskje ikke veldig dyr ny, men den kan jo funke veldig bra for det. (Nå er ikke jeg særlig inne på guitarbanjomarkedet da... Det skal sies.)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.