Audun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  11 104
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  32

Audun last won the day on June 24

Audun had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

1 082 Excellent

Om Audun

 • Rang
  "Smartass"
 • Bursdag 20. april 1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ørland, Norge

Nylige profilbesøk

13 551 profilvisninger
 1. Utakk, er verdens lønn. 😉
 2. Hvorfor vil du ha halsfeste med tre skruer når Fender selv har gått tilbake til fire for mange år siden?
 3. Er nok ikke bare rene nettsjapper som kjører den praksisen, nei. Tenker på stakkars 'nybegynnere' som handler ny gitar og får noe som er lite spillbart, og vet ikke om annet enn at 'denne virker ikke'.
 4. Epiphone Ltd. Ed. Korina Flying-V. God gitar etter noen timers jobb. 😊
 5. Jeg kjører et par Mackie CR4 som jeg er greit fornøyd med. Godt innafor budsjettet ditt også. Jeg kjører dog en sub i tillegg.
 6. Mange forsterkere har clip-funksjon der de kutter ved overbelastning. Det er ikke så dumt.
 7. Helt enig. For min del, kommer jeg aldri til å kjøpe meg en Suhr uansett hvor mye de lovprises, men jeg betviler ikke at det er gode gitarer. Jeg har tre knallgode Fendere som tilsammen har kostet meg ca. 18K.
 8. Har handlet både hos Thomann og Gear4music. Greie priser og rask forsendelse fra begge. Gitaren jeg kjøpte fra G4M krevde dog masse arbeid for å få bra. (båndfiling og setup) Da jeg gjorde dem oppmerksomme på dette, fikk jeg beskjed om at ønske om klargjøring og setup måtte 'bestilles' ved handel. Greit å være klar over hvis man skal kjøpe gitar i hvert fall, og vi ser vel her den store ulempen med netthandel kontra gitarsjappe der det jobber folk som kan gjøre ting etter ønske og preferanser før man tar med seg gitaren hjem.
 9. Fender lager gitarer i alle prisklasser fra überbillig til fleskdyrt! Suhr er et merke som konsentrerer seg i høyere prisklasse sammen med mange andre merker. Suhr er ikke 'bedre' enn Fender hvis man sammeligner gitarer i samme prisklasse.
 10. Bjørn Borg hadde vært misunnelig! 😉 Seriøst, så er det der fett! Kunne tenkt meg å lære banjo. 🙂
 11. DET blir noe helt annet! 😬
 12. Don't worry, play happily away! Krakkelering er bare sjarmerende.
 13. Grattis med gitar av godt kaliber!
 14. 4Sound i Trondheim sendte gratis, i tillegg til båndfiling, oppsett og nye strenger på en relativt billig gitar. Det er mulig å stille noen forutsetninger for handel, som kunde, hvis man har tid til å vente litt.