Audun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  11 729
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  42

Audun vant dagen sist September 14

Audun hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 592 Excellent

Om Audun

 • Rang
  "Smartass"
 • Bursdag 20. april 1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ørland, Norge

Nylige profilbesøk

14 318 profilvisninger
 1. Er jo slett ikke sikkert det er mulig å få til lavere action uten omfattende arbeid, så da kan det jo være en vurdering av pris på arbeid kontra verdi på instrument f.eks.
 2. Jeg ville tatt gitaren tilbake og bedt om å få rettet opp. Hvis det ikke var problem med høy action på gitaren før den ble levert inn, er det jo ingen grunn til at det er det etter servicen. Men så er jo spørsmålet hvorfor du leverte den inn i utgangspunktet...
 3. Audun

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Har også alltid likt lyden til Malmsteen. Spesielt på Odyssey er den krystallklar og "in your face"!
 4. En av grunnene til at Gibson gikk bort fra chambered til modern weight relief, var vel blandt annet at de fikk tilbakemeldinger fra mange på at de feedet veldig lett.
 5. Audun

  Dårlig Fender QC!! Litt hjelp her !

  Hmm. Ser ut som det er akkurat samme på min '98 Vaughan Mex Strat, og på min '08 Classic Player Tele. Begge med lønn gripebrett. For å være ærlig har jeg ikke lagt merke til det før nå, og det har ikke gjort meg en døyt, og kommer ikke til å gjøre det heller.
 6. Audun

  Vis oss din Strat

  Rosewood har alt fra veldig mørk til lys brunfarge.
 7. Eeeh. Går det ikke litt over alle støvelskaft nå?
 8. Audun

  Tips til innkjøp av forsterker

  Stor forskjell på hvordan watt-styrke oppleves når det gjelder rør-amper og transistor-amper. Transistor-amper er som regel laget slik at de ikke er avhengig av at ampen (rør) blir kjørt hardt for å oppnå godlyden. En Boss Katana 50w vil nok også låte bra på "stue-volum", mens en 5w rør amp kanskje vil føles veldig overkill før man får "tenning". F.eks vil Boss Katana 50 høres bra ut på lavt volum, mens du også har litt å spe på med hvis man skal øve med et band der det kreves litt mer volum. En 5w rør-amp vil ofte bli for høyt hjemme, mens man kanskje hadde ønsket seg litt mer guffe i bandsammenheng. Dette varierer selvsagt fra amp til amp. Det jeg har hørt og sett av Boss Katana, synes jeg er veldig bra, da den virker å ha mange flotte egenskaper til en veldig grei pris.
 9. Audun

  Vis din Les Paul

  Synes witch hats gjør seg. 🙂
 10. Audun

  The Stage - Solo

  Begynn med å lære akkorder og spill sanger. Det er essensielt for å forstå gitarspilling.
 11. Veldig fin topp på den der!
 12. Audun

  The Stage - Solo

  Det er vel ikke det du vil høre, men hvis det er slik at du er helt nybegynner, bør du nok ta "baby-steps'ene" først. Man må lære seg å gå før man kan lære seg å løpe osv...
 13. Audun

  Stakset Custom Super strat

  Hadde nok vært det hvis det hadde vært "deal of the century"!
 14. Audun

  Anbefalinger på digital delay

  Har brukt Boss RE-20 i mange år, etter at båndmaskina (Roland Space Echo) tok endelig kveld. Riktignok ikke digital, men... Her får man reverb også, hvis det er ønskelig. Fin den også, og kan kombineres med delayen.