Audun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  11 535
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  41

Audun vant dagen sist Mars 3

Audun hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 457 Excellent

Om Audun

 • Rang
  "Smartass"
 • Bursdag 20. april 1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ørland, Norge

Nylige profilbesøk

14 035 profilvisninger
 1. In Ear

  Kan være noe å tenke på at den gitarlyden du har i øret, er den lyden som går ut i PA...
 2. Bytter der jeg føler det trengs. Elektronikk, derimot, bytter jeg nesten uansett. Hvis jeg føler det ikke er helt der jeg vil ha det etter å ha byttet elektronikken, bytter jeg pickups. Har brukt originale Gibson, originale Fender, Lollar, GFS, Eastgrove og Tonerider. Som Germaniumkid, liker jeg pickups med vintage karakteristikk og ikke for høy output. Keramiske og aktive pickups er no-go her.
 3. Har denne og fester den i beltereima på buksa. Funker veldig fint det.
 4. Hvis du skal ha et håp om positivt svar, tror jeg t kan være en tanke å utbrodere litt. Spennende musikkprosjekt kan være alt fra Libanesisk tradisjonsmusikk til prog-folk med røtter i irsk folkemusikk (+litt til utenfor stien jeg nettopp skisserte). Jobbes det med eget materiale? Planer om innspilling? Live? Dere to som allerede er innvolvert spiller lutt og hardingfele? Ikke mye for en evt. trommis å hekte seg på her...
 5. Du kan jo prøve med Celestion G12M Greenbacks som skal være ganske lik i karakteristikk som G12C elementene. En del billigere og adskillig lettere å få tak i. 🙂
 6. Noe av det råeste jeg noen gang har sett og hørt! Herre jemini...
 7. Vis oss din Strat

  På jobb i morges var det trekning av noen små påskegaver. En av kollegene mine fikk en eggedeler, og utbrøt: "tusen takk!" hvorpå en kompis av meg utbrøt tørt: "Ja takk, egge deler"... Jeg lo så jeg grein.
 8. Ny låt/musikkvideo ute på youtube

  Vakkert! Finnes det en ukomprimert lydfil av denne som kan streames eller lastes? Kul video også.
 9. Vis din Les Paul

  Og har du uvoksa pickups i tillegg, trenger du ikke spille høyt heller...
 10. VOX AC15 mister lyden

  Du kan jo prøve å bytte preamprøra først, men sannsynligheten ligger nok i noe som doktoren må fikse.
 11. Vis din Les Paul

  Nja, vet ikke om det kan settes som absolutt fasit heller, men kanskje korrekt generelt sett. Hva vil du da klassifisere som lett og nett? (Når det gjelder LP, selvsagt... )
 12. Vis din Les Paul

  Det som er snedig her, er at man kan oppleve at de som resonnerer minst, kan ha vel så fet tone og sustain plugget. Begge mine LP'er er relativt lite resonante uplugget, men synger og låter som bare det når man bruker de slik de er ment og brukes. Men generelt enig i at gitarer som resonnerer bra akustisk også, som oftest, låter bra plugget. Gitt at elektronikken holder mål, selvsagt.
 13. Vis din Les Paul

  Jeg er nysgjerrig på disse nye Classicene. Tanken på en gulltop med p90'er med hel ved til nesten halve prisen av en R6, er fristende.
 14. Vis din Les Paul

  Det at en gitar låter mindre akustisk, trenger ikke ha noe betydning for hvordan den låter plugget. Jeg har hatt eksempler på solid-gitarer som har hatt bortimot hollowbody akustisk resonans, men ikke vært i nærheten av langt mindre resonante planker når de plugges i amp.
 15. Øving gjør mester, ja. Hvis du en dag blir så god at noen kommenterer positivt på det du har spilt, eller rett og slett snur seg fra å være totalt uinteressert i det du driver med, til å bli nysgjerrig, og kanskje til og med nikke bifallende av det du gjør på instrumentet ditt, har du kommet et stykke på vei. Hvis noen blir så forbannet på din elendige spilling at de ønsker å gi deg juling, har du bomma.... 😁