Gå til innhold

Audun

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  12 414
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  54

Audun vant dagen sist Oktober 1

Audun hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 233 Excellent

Om Audun

 • Rang
  "Smartass"
 • Bursdag 20. april 1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ørland, Norge

Nylige profilbesøk

14 734 profilvisninger
 1. Skjedde igjen nå. Tok et skjermbilde av feilmeldingen.
 2. Forresten ei kul låt det også.
 3. Har faktisk opplevd at lastinga har tima ut på iPaden. Mener det var i går.
 4. Vet ikke hvilken bitrate de har på lyden i HD. Mulig jeg bare innbiller meg det. Ikke det at jeg ikke syntes det låt dårlig mp3-fil altså. Det ligger da noe av deg på Tidal fra før?
 5. Veldig bra, og kjempefin produksjon! Hører den gjerne ukomprimert i f.eks. Tidal.
 6. Vei den. Bare for at det er interessant! 😊
 7. Jeg liker Zakk Wylde... 😎
 8. Hvis man bruker lighterbensin eller "lemonoil" for å rense rosewood gripebrett tørker det ut treverket, da rosewood som regel er ubehandlet (ulakkert). Da kan det være lurt å bruke en bore-oil for å mette treverket etterpå. Såkalt sitronolje er også ofte petroleumsbasert, og trenger i liten grad inn i treverket, men legger seg oppå, så det er egentlig ikke en optimal behandling. Mange mener det er korksnifferi og latterlig, men jeg har brukt fret-doctor bore oil i mange år, og er veldig godt fornøyd med den. (for å olje opp etter rens, eller vanlig vedlikehold...) Kjøpte en flaske på 30ml. for over 10 år siden, og har fortsatt en kvart flaske igjen (Da har jeg også brukt av den de gangene jeg har gjort "oppussingsjobber" på gitarer for venner). Men som nevnt, bør man ikke olje for ofte. En gang i året er intervallet jeg har brukt, uten at jeg sier at det er fasit på noen som helst måte.
 9. Litt artig å lese rundt på nett ja, at veldig mange frykter ryggproblemer ved å henge på seg 5kg. gitar... 😀 Ryggproblemer skal man selvsagt ta på alvor, og jeg har hatt litt plager selv, men jeg kan garantere at det ikke har skyldtes noen gitar jeg har hengt over aksla.
 10. Ser virkelig rent og ryddig ut det der ja!
 11. Det er jo ikke noe problem det, og det er jo heller ikke sikkert at du blir fornøyd med Rebel Yell... Det som er veldig greit med pickuper, er at det er ingen grense for hvor mange ganger man kan bytte. Jeg tenkte på det at du har HP-versjonen. Det betyr at du har coilsplit og full avdeling?
 12. Det vil da være omtrent lik output på Dirty Fingers og Rebel Yell, kanskje? Som Sugardaddy sier, så kan man gjøre mye med å justere høyden på pickupene, men har man en mye hottere neck pu enn bridge pu, kan det bli vanskelig å justere.
 13. Altså pickups som er mer PAF-aktige... Gibson har jo sine egne Classic '57 (kanskje litt for trange i lyden for ditt formål, men låter fint), Burstbuckers (ikke PRO, men 1 og 2, evt. 2 og 3 hvis du ønsker litt mer output). De nyeste er vel Custombuckers, men jeg vet ikke om de er å få kjøpe uten at du må kjøpe en Historic Gibson, og det blir vel fort dyrt... Lollar Imperials er gode (og dyre) PAF-kloninger, Bare Knuckle har flere varianter, Seymour Duncan har masse å velge i (også PAF-varianter), så det handler mye om hvor mye penger du tenker å bruke. Det er også en hel haug rimeligere pickups som kan gi deg det du (kanskje) er ute etter. (GFS, Tonerider osv...)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.