Gå til innhold
 • Bli medlem

Audun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  12 138
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  50

Audun vant dagen sist April 6

Audun hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 992 Excellent

Om Audun

 • Rang
  "Smartass"
 • Bursdag 20. april 1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ørland, Norge

Nylige profilbesøk

14 553 profilvisninger
 1. Jeg betalte 6000,- for en '83 JCM 800 2203 for ca. et år siden. Den er riktignok strippet for original tolex og kledd med usmakelig brun vinyl, men den var nettopp servet av proff ampdoktor med nye rør og gode greier, så jeg synes den var verdt prisen. Glimrende amp!
 2. Audun

  Dagens gitar

  Lett å skjønne alt det du sier og viser fram der...
 3. Ser jo at sluttresultatet ikke er helt gloss, men det ser likevel veldig fett ut! Liker fargen!
 4. Audun

  Dagens gitar

  Helt riktig, men det er litt forskjell på å blåse noen tusen for mye enn å blåse noen titusen for mye... 😅
 5. Audun

  Dagens gitar

  Det er jo lekkert, men økonomien tilsier ikke akkurat Fender Customshop pr. nå... Akkurat det jeg også kicker på. Litt Dave Murray-vibber.
 6. Audun

  Dagens gitar

  Må si jeg liker stuket på den der. Kunne kanskje ønsket meg et litt mer trad vib-system, men ellers er denne en gitar jeg helt klart ville likt å ha i samlinga!
 7. Ikke noe problem å finne en kurant gitar for 4000,-
 8. Audun

  Dagens gitar

  Vanvittig store plekter du bruker... 😁
 9. Audun

  Dagens gitar

  Denne var innom en tur i dag. 2016 Epiphone Casino Coupe. Min far som har kjøpt den, men han ville at den skulle en tur innom meg for en sjekk før han fikk den. Ikke mye å gjøre med denne. God hals med fint oppsett. God båndjobb med null skjegg. Alt funker og pickupene låter bra. Det eneste jeg måtte gjøre, var å stramme mutteren til jackoutput, og justere polepieces på pickupene en tanke, for å utligne litt opplevd forskjell på volum mellom hals og bru-pickup . Her har kineserne og de som evt. har vært borti gitaren etterpå, gjort en god jobb. Veldig mye gitar for 2500,- ☺️ Edit: Lettvekter også dette. Tok meg ikke tid til å veie den, men ser posten har veid den til 4,8 kg. Hvis vi trekker fra emballasje, vil jeg tro denne ikke veier mye over 3 kg.
 10. Bilder viser bare en liten del av sannheten om en gitar. Hvis oppsett og andre ting er på bærtur, blir det fort kostbart, og man ender da med å betale mer enn nypris, i verste fall. Har man ikke bra peiling selv, og heller ikke har mulighet til å ta med seg bekjente med peiling, er det en god ide å kjøpe hos forhandler.
 11. Audun

  Dagens gitar

  Jaja. Du respekterer dyra. En fin ting! Det skal du ha... Har rasekatt i hus (Maine Coon), og etter han ble introdusert til "utelivet", er det nesten umulig å holde han inne. 😎Dvs. at vi har han nesten ikke i hus... 😂
 12. Audun

  Dagens gitar

  Du må jage kattene ut... 😋
 13. Koster 79,- på gitarist.no med stjerneskrujern. Evt. 40,- uten stjerne: https://www.gitarist.no/products/trussrodnokkel-516-med-stjerneskrujern https://www.gitarist.no/products/trussrodnokkel-516
 14. RS kit er helt glimrende, men det er så vidt jeg vet, ikke noen forhandlere i Norge pr. i dag, og sist jeg sjekket, var frakten avsindig dyr fra RS Guitarworks. Kan anbefale James' Home of Tone. Han bruker også CTS pots og paper in oil kondiser. Han fører også forhåndslodda kits: https://www.homeoftone.co.uk/collections/fender-pre-wired-harnesses
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.