askret

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 915
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

askret vant dagen sist Mars 25

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

671 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

9 433 profilvisninger
 1. Hvis du har ekstra preamprør kan du prøve med å bytte ett rør om gangen.
 2. Boss ES-5 / ES-8 tråden

  Griffin, du virker som en veldig avansert bruker! Tror du må investere i en ES-8.....
 3. Hvis du leter fremdeles skal jeg ta en kikk i skuffen min i ettermiddag...
 4. Har satt ned prisen til 1500 for denne, men er åpen for bud!
 5. (Selges) Diago 5 watt amp

  Da må det en ukesbump til på denne!
 6. Jeg hadde planer om å ha to av disse for et stereo-oppsett, men det funket dårlig hos meg! Mye sus og ulyd med to koblet til GT-100 og et HB 2x12 kabinett /stereo selvfølgelig...) Derfor selger jeg den ene. Ved bruk av bare 1 funker den veldig bra, ikke støy i det hele tatt! Jeg beholder den andre, er såpass fornøyd! Det er en Diago Little Smasher, 5 watt solid state amp, med volum, bass, diskant og gain kontrollere. Funker veldig bra med et 2x12 kabinett, og jeg har aldri hatt volumknappen over halvt. Mer enn nok lyd i kjellerstua med denne! Med gainkontrollen blir det vreng! Men da jeg har brukt den med Boss GT-100 har jeg hatt gain på svært lavt nivå. Ser godt for meg at den kan brukes som en reserveamp som ligger i pedalkofferten også! Så godt som ubrukt, helt ny i original eske, med strømforsyning. Koster 1390 ny hos Evenstad, jeg har kjøpt den noe rimeligere.... Selges for 800 kr pluss frakt! Eller den kan hentes (og prøves) i Kristiansand.
 7. Nei, de har ikke Mesa rør.... Har ikke merket noe galt med mine amper, har riktignok ikke målt noe heller!
 8. Går ut fra st det er 5:25 det er snakk om. Eurotubes har også komplette sett til den. Har kjøpt fra dem flere ganger, alltid fornøyd! Ellers er vel Evenstad Musikk lokal representant for Mesa, de har sikkert rørene du trenger.
 9. Tok denne med hjem fra øvingsrommet i dag.. Vi deler rom med andre (alle fra jobben), og denne har stått i et lagerrom i flere år! Har sendt mail og spurt alle som bruker rommet men nei, ingen vedkjenner seg denne. Blir spennende å se om noen skriker ut nå som den er borte! Ellers en litt artig sak, 150 watt, 1x 15 tommers høyttaler tror jeg. Den har visstnok et rør i pre-amp som kan fades inn / ut med en Blend kontroll. Nå er ikke bass og bassutstyr min sterke side, men den høres jo ok ut! Kanskje litt lavt volum muligens, men jeg har ikke skrudd den på fullt enda! Noen formening om hva sånt kan være verd om ikke noen eiere melder seg? Den ser fin ut, men mangler en fot.....
 10. Er dette redningen?

  Kan bli spennende om de får til power-nutubes også!
 11. Crazy Horse - misbrukt?

  Haha, jeg har hatt to av disse, og de låt helt 100% identisk! Tror jeg....
 12. Crazy Horse - misbrukt?

  Må åpne min Crazy Horse...... men ikke uvanlig at produsenten gjemmer hemmelighetene sine på den måten... Joda, ser ut som at dette er standard fra Durham Electronics!
 13. Boss ES-5 / ES-8 tråden

  Es-5 har vel ikke noen stereoloop, og ved å bruke Tuneren som du vil blir det vel ikke stereo, men to outputs. Hva med å sette en stereopedal (Mobius?) etter utgangen og få stereo ut på den måten?
 14. Askret

  Fantastisk beskrivelse! Takk for fin omtale Osama!