askret

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 972
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

askret vant dagen sist Oktober 6

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

782 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

9 759 profilvisninger
 1. 1400 kr Selger ett av gitarkabinettene mine. Dette er et 2x12 med 2 stk Celestion V30 elementer. Det ser nesten ut som nytt, bare noen limrester der den originale logoen var, nå står det en Marshall logo på det. Bærehåndtak og hjul. Størrelse H x B x D 520 x 742 x 300 mm Vekt: 25 kg 120 watt i 8 ohm, eller 2x60 watt i 16 ohm. Foretrekker henting lokalt i Kristiansand, eller jeg kan være behjelpelig med transport i rimelig nærhet. Liker forskudd med Vipps eller nettbank!
 2. askret

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Må jo ha med min hjemmelagde Explorer bastard her! Bombay salongbord og en strathals!
 3. askret

  Din første effektpedal

  Zoom G2.1u.... Brukte den ganske lenge. Veldig fascinerende sak for en nybegynner!
 4. askret

  [KJØPES] Strat-type kropp

  Jeg har en billig sak hjemme, tror merket er Dolphon eller noe sånt.... Kjøpte billig gitar for å bruke delene... Hvis det er interessant med billigkropp kan jeg sende deg noen bilder til kvelden... En eller annen rødfarge, og den er billig.....
 5. askret

  Boss RC-3 eller RC-30?

  Bruker en RC-30 til kjellerbruk. Tror jeg godt kunne brukt RC-3 i stedet.. Det viktige for meg er muligheten til å lagre mye, og det kan jo begge disse.
 6. Holder mine vaniljeduftende kasser lukket..... Iallfall etter at disse to kom i hus.... Null respekt for tingene mine!
 7. Det går ikke så fort med denne... I dag var været så bra at jeg kunne ta den ut for å smøre på et par lag med epoxy / grunning. Noe skikkelig klissete svineri å jobbe med... Kan lakkere rett på dette. Bildet viser første strøk!
 8. askret

  Vinyl-tråden!

  Det har kommet en ny vinyl-butikk rett i nærheten. Selger bare brukte da, men et enormt utvalg. Kjøpte et par gamle Nazareth plater der i dag-
 9. Det blir nok SSS på denne, til tross for mange gode forslag!
 10. Humbucker i bridge hadde vært ok, men akkurat der er et område jeg ikke har lyst til fjerne plast! Tror den trenger all styrke den kan få i det området! Og pickupdeksler ja, du ser kanskje at det er bare deksler og ikke pickups der... Kun for et visuelt inntrykk av pickups......
 11. Måtte få på hals og strenger for å sjekke om den tålte presset. Det gjorde den, og jeg er nå overbevist om at plasten holder! Har hatt strenger på et par timer nå, og den er absolutt spillbar. Da kan jeg demontere og jobbe med det kosmetiske i fred og ro!
 12. Har limt kroppen sammen. Det kreves endel etterarbeide! må pusse litt i skjøtene, og gå over med noe flytende epoxy før grunning og lakkering. Det er en kollega på jobb som har printet den... @The3Dmill.com på Facebook
 13. Jeg har et par The Box MA120MKII, det er 12 tommere... Er ikke veldig imponert over lyden, men dette er jo en veldig billig høyttaler da! Kanskje den du har funnet låter ok.. The Box vil nok ikke være førstevalget mitt ved en senere anledning!
 14. Ang. Æljens bekymringer så deler jeg de! Om dette blir sterkt nok vet jeg ikke før strengene er strammet opp! Plasten er visstnok PLA, og de stykkene der hals og bro skal festes er laget så solid som mulig. Så her er det bare å kjøre på og se hva resultatet blir!
 15. Neste prosjekt er litt artig! Foreløbig vil jeg bare vise et par bilder, så kommer ting etterhvert!