askret

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 904
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

askret vant dagen sist Mars 25

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

667 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

9 375 profilvisninger
 1. Askret

  Fantastisk beskrivelse! Takk for fin omtale Osama!
 2. Preamprør sitter fast

  Vannpumpetang høres jo ganske skummelt ut! Ville heller prøvd å vrikke de litt frem og tilbake og i sirkel, for etterhvert å prøve å dra de litt ut samtidig.
 3. 4-kanalers profesjonell multieffekt for rackmontering. Den er noen år gammel, men ser bra ut og fungerer som den skal! Mange effekter, som reverb, chorus og delay, pluss mye mer! Har vel de fleste moduleringseffekter tror jeg. Kan styres med MIDI. Strømforsyning er inkludert. Ønsker i utgangspunktet 2000 kr for denne, men tar imot fornuftige bud på pm! Befinner seg i Kristiansand, men kan sendes for 140 kr ekstra ved forhåndsbetaling.
 4. Boss ES-5 / ES-8 tråden

  Boss ES-8 and ES-5 Owners group på Facebook kan anbefales! Tror vi er et par stykker herfra med der også! Oppdaget der at ES nå har en autosave av BPM, dvs om du tapper BPM vil det lagres og også følge med videre til neste patch. Det er heldigvis ikke på som default! Vil ikke at alle patcher for alle sanger skal ende opp med samme tempo..... Edit, Play mode, Tempo Hold = On er settingen for dette.
 5. Boss ES-5 / ES-8 tråden

  Har du ikke bank up på den da? Men ikke bank down, litt krøkkete......
 6. Den store Boss GT-tråden

  Føler meg helt idiot her, klarer ikke å få MIDI out til å funke som MIDI through..... Noen tips til hva jeg ikke har fått med meg?
 7. Boss ES-5 / ES-8 tråden

  Finner ny bruk av denne boksen etterhvert som jeg bruker den... Jeg har funnet ut at jeg aldri trenger mer enn 6 patcher i samme bank, så jeg har gjort om permanent på knappene 7 og 8. 8 er kanal 3 av/på på Mesaen, det er kanalen jeg bruker mest.... 7 er Solo Boost på Mesaen, eller Ch. select på Blackstar. Også har jeg jo tap-tempo på den til enhver tid gjeldende patch-knappen. Og det er fremdeles veldig tungvint når jeg finner på noe nytt som må gjelde alle patcher... Må inn og endre på hver eneste patch.....
 8. Boss Solderless Cable Kits

  Bruker selv George L på mitt brett med ES-8, rette plugger inn i ES-8 og vinklede inn i pedalene. Har jo ikke testet Boss sine.... Men uansett, fordelene med solderless er at du lett lager kabler som er nøyaktig så lange som du trenger, når du fort har 15-20 og mer kabler på brettet blir det fort kaos, og for lange kabler hjelper ikke! Men George L liker seg best helt i ro, og må ettertrekkes av og til, spesielt de vinklede..
 9. Boss ES-5 / ES-8 tråden

  I en av postene mine lenger opp beskriver jeg hvordan jeg har gjort om Nummer 6 knappen til tap-tempo. Ulempen med å bruke den slik er at patch nummer 6 i alle bankene ikke kan velges via den knappen! Den normale funksjonen til knappen må settes OFF... I dag oppdaget jeg at CNum kan brukes som source i stedetfor å definere en bestemt knapp. CNum står for Current Number switch. Da blir det å bytte ut SRC Num6 med SRC CNum i den assignen jeg har brukt tidligere. Også huske å sette Nummer 6 tilbake til å være switch nummer 6.. Da kan jeg tråkke tempoet på den til enhver tid aktive nummer knappen. Og dette må gjøres i hver patch. Når jeg gjør dette har jeg reservert switchene 7 og 8 til spesiell bruk, og kan velge 6 patcher med knappene 1-6 i hver bank.. Knapp 7 er satt til å aktivere SOLO funksjonen på MESA'en, eller kanalbytte på Blackstar. Nummer 8 har jeg bare reservert.... Da har jeg fremdeles 600 patcher tilgjengelig, og det bør vel holde... I min master patch som jeg kopierer når jeg skal lage en ny ligger nå dette inne: · Current patch knapp CNum = Assignet til BPM Tap Ctl 3 er TapTempo ut (til Boss DD-7) Num7 = SOLO til Mesa, Channel select Blackstar på CTL 1 MIDI: GT-100 settes på patch U20-3 BYPASSED Loops 1,6,7 og 8 er aktive Input 1 og OUT 1&2 er aktive
 10. Jeg vurderer om jeg er nødt til å skaffe meg en slik. Noen som har prøvd den, eller har kjøpt den og bruker den? Den har MIDI, og er som skapt for å være på et brett sammen med Boss ES-8, men den er jo skrekkelig dyr, ca 3900 kr.... Nå bruker jeg GT-100 for modulasjonseffekter, og ville helst slippe å dra på både pedalbrett og GT'en.. Jeg bruker forskjellige effekter, og MD-100 kan kjøre to effekter samtidig, akkurat hva jeg ønsker på enkelte av patchene mine... Så jeg er lutter øre for erfaringer!
 11. Boss ES-5 / ES-8 tråden

  Haha, glad for at jeg tok et par forbehold i mitt svar!
 12. Boss ES-5 / ES-8 tråden

  Spørsmålet: Kan Boss ES-5 fungere som favorite switch til Strymon pedalene? Hvis det kan gjøres med midi, eller med en ekstern switch, så går det med ES-5 også, vil jeg tro.....
 13. [Selges] Brukte rør, alle testet ok

  Jada, det går ut noen rør i ny og ne, få igjen nå.... Oppdatert lista lenger ioppe.
 14. Boss ES-5 / ES-8 tråden

  I dag, styring av tempo på analoge pedaler! Lenger oppe har jeg beskrevet hvordan jeg kan sende tap-tempo til tap-tempo inn på Boss DD-7 via min egendefinerte knapp 6, tap-tempo. Det funker forsåvidt greit, men hvis man har en miks av midi enheter og f.eks DD-7 er det ønskelig at de alle er synkronisert. Tap-tempo knappen min oppdaterer også ES-8 sin BPM, som igjen brukes til master midi klokke. Nå har jeg oppdaget at ES-8 sin master-klokke også kan sendes ut på ekstern Control plugg, som , ja du vet, alkkurat tap-tempo, og det kan også settes sub-divisions. Noen analoge pedaler trenger bare to pulser for å sette tempo (som DD-7), andre trenger kanskje 3 eller 4 pulser- ES-8 kan settes til TP2 for to pulser, TP3 eller TP4 for 3 eller 4 pulser. Men, dette kan ikke settes opp i editoren, kun via knapper og display på ES-8. Først settes det globalt, i Play Options: CTL3 =TP2 (CTL3 er min utgang til Tap-tempo inn på DD-7) Deretter settes subdivision for hver patch: Ser veldig likt ut som over, men dette er under et annet menyvalg.... Kan av og til være forvirrende å finne rette valget i menyen... Og vips, dermed er både min DD-7 og min midistyrte GT-100 i synk!