Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

askret

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  3 143
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

askret vant dagen sist Desember 30 2020

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 117 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

10 226 profilvisninger
 1. Har laget kroppen selv av noe som viste seg å være en spisebordplate i furu! Men greit nok, den funker! Malt med selvblandet akvarellmaling, og den ser egentlig ut akkurat som jeg ville at det skulle bli. Billige pickups fra Gear4Music, Belcat BS-04 i alle posisjoner. Låter helt ok! Et artig apropos til denne, gjør et søk på Google på elggitar (pass på at du velger søk heller elggitar, ikke el gitar). asgeirsgitar.no er meg.
 2. Et par julegaver til fra kona! PWR/UP på gul vinyl forresten..
 3. Audun, her må jeg oppklare litt.... Hun hadde ment å kjøpe en slik smart-gitar: https://www.thomannmusic.no/lag_thv10dce_tramontane_hyvibe.htm?utm_source=kelkoo&utm_medium=psm&utm_campaign=kelkoo-no&offid=1&affid=229&subid=kelkoo-no Men hun kjøpte en mye billigere og helt normal akustisk gitar, ganske lik den jeg har fra før. Hun innså tabben ganske kjapt, og dermed sendte hun meg til Evenstad for å bytte! Mitt forslag var å selge min gamle og beholde den nye, men det synes ikke hun var en god ide!
 4. Jeg har akkurat fått en Squier Classic Vibe Jaguar i hus, og må nesten skryte litt av den! Den er jo veldig lik Jazzmaster, med samme separate elektronikk-kretser for Rhytm og Lead. Jazzmaster har jo sine egne pickups, så det blir jo litt forskjellig, og kortere skalalengde på Jaguar. Min kom fra Evenstad Musikk, med en lapp på esken der det stod 'Åpnet og kontrollert av Evenstad Musikk', og dato og signatur. Den kom perfekt satt opp, fin, lav action, intonert, og ikke antydning til skarpe kanter på bånda. Og så godt som stemt også! Bare å sette vib-armen i og kjøre på! Så jeg vil jo tro at en
 5. I år hadde fruen funnet ut at jeg måtte ha en ny akustisk gitar! Hun kjøpte en LAG som hun trodde var en såkalt Smart-gitar, men den var ikke smartere enn den jeg hadde fra før! Men tanken var god! Kjøpt hos Evenstad, så det gikk greit å kjøre bort for å bytte den i en Squier Classic Vibe '70s Jaguar. Har bare såvidt fått pakket den ut og teste, og det virker som en kjempe gitar, tror jeg skal bli fornøyd med den!
 6. Jeg har ikke en slik.... Men et veldig kjapt Google søk sa at det er Long-press på Tuner knappen som bytter mellom preset og stompbox mode... Ellers kan jeg foreslå denne guiden fra Boss: https://www.boss.info/global/promos/gt-1000_ultimate_guide/
 7. Fikk kjøpt et par av en Facebook mann!
 8. Har aldri fått til det med fresing i plekterbrett, så jeg vil heller kjøpe et ferdig!
 9. Takker! Han har haugevis, men ingen med plass for humbucker! Men har lagret han nå.
 10. Jeg trenger et plekterbrett til tele, med hull for humbucker. Er interessert i alle farge-varianter, alt vurderes. Det må kunne sendes til meg i Kristiansand. Ta kontakt på pm om du har noe!
 11. Siste endring er at jeg kjøpte et sett med 16 cm høye bein på IKEA.... Det ser bedre ut og Pedalbrettet glir perfekt på plass.. T-Rex Tonetrunk 68 er dette.
 12. Takk for innspill! Jeg hadde egentlig tenkt å gjøre som du sier, men plutselig var alt glemt og det ble som på bildet! Men har fikset det nå, og jeg føler meg enda tryggere på at dette ikke raser sammen!
 13. Det er stor forskjell på lyden fra en amp avhengig av plassering! Til hjemmebruk er det vel normalt å sette ampen/kabinettet på gulvet. Ikke alltid optimalt! Et alternativ er å vinkle ampen på et stativ så den peker mer rett i ansiktet ditt. Jeg har fått tak i en IKEA Kallax 2x2 hylle som jeg har bygd opp litt under. Disse er solide saker og de tåler mye vekt! Rectifier 2x12 kabinett med Roadster oppå er sikkert minst 50 kilo...og det er nå i fin høyde. Da jeg i tillegg trengte litt plass til vinylplatene var dette helt topp, ca 300 plater veier også en del kilo.... Og pedalbrettet kan skyv
 14. Boss RC-2 og RC-3 kan også lagre loops.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.