Gå til innhold

askret

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  3 058
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

askret vant dagen sist Mars 7

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

966 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

9 921 profilvisninger
 1. Helt topp! Men du må fikse litt i butikken på 2 års medlemskapet.... Teksten sier 1 år og 2 år om hverandre!
 2. Flott gitar det der! Blir alltid imponert av fine hjemmelagde halser, det synes jeg er det absolutt vanskeligste å få til!
 3. agderlyd.no Har aldri handlet på nett fra dem, men i butikken deres i Vennesla (en mil nord for Kristiansand) derimot! Kjempeservice der, og veldig hyggelige folk!
 4. En sindig sørlending er kanskje det helt rette for dette forumet!
 5. Tok av tvingene i går kveld, og det ser fint ut så langt!
 6. Det blir siste utvei! Men har nok spart på naglene.
 7. Nå har denne hengt på veggen en stund, og så i dag at den går opp i liminga... Limte de tre platene sammen med hvitt Cascol trelim som jeg smørte godt og jevnt ut med pensel, Deretter i press med haugevis av tvinger. Jeg gjør et forsøk på å lime de igjen, ved å klemme samme limet inn så godt jeg kan. Bruker et langt blad for brytekniv for å få det så godt inn som mulig. Og noen tvinger for press igjen. Får bare se hvordan dette ender..... Glemte dessverre å ta bilder av hvordan det så ut før jeg limte igjen.
 8. askret

  Dagens gitar

  Blir litt med disse to i kveld. LP'en fikk nye strenger, Ernie Ball 10-52, Skinny top Heavy bottom. Også er det litt godt å høre EMGene i Kellyen igjen! Begge to låter fint gjennom de to små rør-ampene!
 9. Er vel litt over gjennomsnittet glad i Boss sine pedaler! BD-2 har alltid vært favoritten, men også stor fan av SD-1, MD-500 og ES-8 boksen! Og alle de andre.... Ser det ble 12 Boss enheter her, trodde egentlig det var flere... Har hatt mange andre også..
 10. Amp-avdelingen i kjellerstua for tiden... Kan kjøre gitaren ut på alle ampene samtidig, og med et snev av galskap gjør jeg det av og til.. Mesaen har sitt eget effektbrett og er ganske uavhengig av de andre. De tre andre ampene deler litt på effekter og looperen, og Mustangen har jo i tillegg sine innebygde effekter.. Rom for mye galskap i lyd her!
 11. Har fått brukt den litt i kjellerstua nå, og må si at jeg egentlig er litt imponert over denne latterlig billige rakkeren! Fantastisk clean, og jeg har fått til en helt ok vreng også. Men den svelger unna alt jeg har av vrengpedaler så det blir helst cleankanalen jeg bruker. Så kort oppsummert fra alene i kjellerstua: Kjempefornøyd!
 12. Kjøpte ny, og hadde kjøpt fra Evenstad om de hadde hatt den inne! Så da ble det Gear4music i stedet.
 13. Jeg trengte en liten topp som kan stå fast i øvingsrommet, sammen med Marshall 1936 2x12 kabinettet mitt. Etter endel leting fant jeg denne, Bugera V22 Infinium!! 22 watt, eller 11 watt i triode modus, med 2 kanaler, fotswitch, reverb og effektsløyfe! Og prisen da! drøye 2400 kroner levert til nærmeste postbutikk. 2 stk EL84 rør, og 3 stk 12AX7. Har ikke fått spillt så mye på den, bare sjekket at alt virker (ikke testet FX sløyfa) Det gjør det, og førsteinntrykket er at denne er overraskende solid bygget og det ser ut som veldig bra kvalitet! Ikke helt som forventet.. Begynte med full effekt, og den har jo en krystallklar solid clean kanal, dette er helt i Fender-land. Og vrengkanalen er helt brukbar, men tror den trenger litt fininnstillinger som jeg ikke har gjort! I triode mode passer det godt å skru ned kanalvolumene og pushe mastervolum mot max, herlig lyd på akseptabelt kjellervolum. Og også litt antydning til crunch på clean-kanalen. Tror dette kan bli en grei amp, også på et øvingsrom, spiller høyt, men man mikker jo opp.... Har lest endel reviews på nett og det er stort sett bare skryt å lese, endatil noen som påstår dette er verdens beste amp, uansett pris! Vel, noe drøyt det, men som sagt, dette lover godt! Håper bare den er mer pålitelig og holdbar enn det Bugera var kjent for for 5-10 år siden!
 14. Kjøper stadig vekk noen, men dagens er Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators, den nye plata fra i fjor høst, Living yhe Dream. På dobbel rød vinyl!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.