Gå til innhold
 • Bli medlem

askret

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  3 036
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

askret vant dagen sist Mars 7

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

917 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

9 881 profilvisninger
 1. Kjøper stadig vekk noen, men dagens er Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators, den nye plata fra i fjor høst, Living yhe Dream. På dobbel rød vinyl!
 2. Jeg tenker mest på denne karen og Firebird.... Selv om hans ikke er så lik min.....
 3. Fikk kjøpt denne veldig rimelig, med en del feil og mangler! Har fått fikset det meste nå. 1: Neck pickup ramlet ut! Det var en lodding i metallramma som hadde gitt seg, loddet på nytt. 2: Knekt nut. Satte på en ny sort Graphtec. Måtte file sporene litt dypere bare. 3: Endel knaster i lakken, ikke noe alvorlig, men 3-4 stykker. Pusset det litt i sårene, og ved hjelp av konas neglelakk-lager fant jeg noe som lignet veldig! 4: Knekt bakdeksel, Det har jeg ikke gjort noe med enda. Også oljing av gripebrettet, polering av det rød, nye strenger og en setup. Dvs action og intonering. Det ble jammen en kul gitar av dette, for en billig penge! Og jeg må få gjort noe med det kameraet jeg har! Blir jo helt feil farge på alt, og blitzen går av i hytt og pine.... Men det er vel 15 år gammelt.......
 4. Nå synes jeg faktisk at lyden av disse pickupene er helt ok! Kanskje bare blitt vant med dem? Reagerer ikke på noe når jeg spiller på andre gitarer. Så da tenker jeg at den blir værende som den er!
 5. Orket ikke vente lenger med denne... Innimellom febertoktene har jeg fått på klarlakk, og satt den sammen igjen. Nå vil jeg si meg fornøyd! Bildene er med hensikt noe mørke, for det er ikke 100% i rett lys... men godt nok!
 6. Vet ikke hva du har bestemt deg for, men selv synes jeg det er greiest å låse Floyden med en liten trekloss, og deretter skifte alle strengene og stemme opp. Men det er jo mulig det må justeres litt i etterkant..
 7. Det meste står vel i denne tråden: https://forum.gitarnorge.no/topic/51443-flytende-tremolo-for-dummies/
 8. Litt skuffende i dag etter det jeg trodde var siste lakkering... Ser ut som at kattene hadde herjet her i går kveld, så jeg var nødt til å slipe lett over med fineste sort papir for å bli kvitt støv, på begge sider! Da ble det ikke blankt og fint likevel... Jeg får vel ta jobben ved neste strengebytte å ha på noe klarlakk, ble så oppgitt i dag at jeg bare monterte alt!
 9. Nja..... begynner faktisk å like denne, så den havner nok ikke på transferlista helt enda!
 10. Jeg kjøpte en Squier 3/4 strat hos ID Musikk for noen år siden,, Husker ikke prisen. Men god gitar og brukes av jenta fremdeles! Sjekk de på nett eller ring dem!
 11. Det er jo helt etter læreboka å lodde på en live amp.... 🤓🤓
 12. Et bilde underveis av baksiden.. Synes jeg traff godt på fargeblandingen!
 13. Har ofte tenkt at sånn lakk / maling man bruker på modellbyggesett må være helt ok for småjobber på gitar! Humbrol Enamel heter den. Som på denne der det er noen flekker som må fikses. Svart blank på toppen, synes det ble helt ok. Denne er blank så det skal ikke være nødvendig med klarlakk. Blir nok verre på undersiden.... har en mørk rød farge som skal blandes med litt svart og tynnes... Da håper jeg å treffe tålig greit på den rødbrune baksiden.. Har noen trebiter å teste på!
 14. askret

  Dagens gitar

  Leker litt med min hjemmelagde RR gitar i dag! Ganske bra gitar faktisk! Også fikk jeg testet denne Gretsch Electromaticen. Fikset skurr i bryteren på den. Flott gitar med deilig lyd!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.