Gå til innhold

askret

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  3 075
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

askret vant dagen sist Mars 7

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

989 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

9 956 profilvisninger
 1. Javel, siste nytt herfra! Sprayet godt tirsdag, og plukket gitaren frem igjen i dag. Samme kabel, samme amp, samme pedalbrett... Ikke en eneste ulyd, stille som graven der det skulle være stille. Kanskje den bare skrek etter å bli brukt mer??
 2. askret

  Dagens gitar

  Fikk kjøpt tilbake min egen hjemmemekka Gilmour Black Strat i dag. Flott gitar om jeg må si det selv! Så det ble rens og strengebytte i kveld. (Det er en Mexico Fender med SD pickups, ekstra switch og kort vibarm)
 3. Absolutt et alternativ ja! Ser at Gitarist.no selger disse, noen efaringer der noen? https://www.gitarist.no/products/obsidianwire-lp-custom-sc
 4. Har en 2012 modell Gibson LP Studio. Den har vært en drømmegitar og har funket 100% siden jeg fikk den ny fra butikken. Plutselig i dag så skurrer den helt vilt i alle 4 potmeterne! For en uke siden var den helt fin. Dette er modellen med coiltap på begge humbuckerne, med 2 stk push pull volum pot. Har sprayet litt nå, men hjelper lite. Regner med at jeg må bytte alle pot'ene. Men denne modellen har jo printkort med all elektronikken montert.. Hva gjør folket med sånne? Kjøper nytt PCB komplett? Hvor får man tak i nytt da? Eller river ut hele greia og erstatter med tradisjonelt opplegg?
 5. Takk for den Castor! Min er akkurat som du sier. Og det er en liten ukulele, regner med det er en sopran ukulele. Veldig uvant med den lyse tonen fra der jeg forventer den dypeste! Men da er nok alt som det skal være!
 6. Mye gøyere her enn Google.
 7. Kjøpte meg en brukt ukulele i kveld, og den ser jo veldig fin ut! Minste type, en Morgan. Men jeg stusser litt på strengene som sitter på... Er det ikke som på gitar at de går fra tynneste øverst og tykkeste nederst? Her er G strengen nest tynnest, og C er den tykkeste. Har stemt den som på bilde to her. Tar jeg feil eller?
 8. Ser at de ikke har gitt ut noe om MIDI implementering på disse (sjekket DD-200 manualen), så det er bare beskrevet lagring av inntil 4 presets. Håper virkelig at MIDI gir flere!
 9. Ser interessante ut! Ser ut som en ny generasjon av -20 serien, med MIDI inkludert. 4 presets bare. Et godt alternativ for de som ikke har behov for alle mulighetene som 500 serien gir. og til en mer spiselig pris.. Og Boss leverer MIDI kabler som passer sies det!
 10. Ellers ser jeg at det ligger et par T-Rex Roommate versjon 1 på Finn. Rørdrevne, og har en utrolig varm og fin reverb. Den har alle de vanlige typer av reverb. Den nye versjonen koster visstnok ca 2700 fra butikk, de jeg fant er rundt tusenlappen.
 11. For litt mer info om emnet, sjekk ut Pete Thorn sin artikkel om dette. https://www.premierguitar.com/articles/24687-tone-tips-a-crash-course-on-buffers?fbclid=IwAR0RHUALFcsjEqhLbuQpZDV-udt9_V3A1VoVjmWAGjPhK-dajVUKQhgzJxU
 12. Mesa-brettet måtte bygges om litt i dag, for å få plass til Boss DD-500 og ikke bli kvitt andre enn T-Rex Replica. Derfor havnet tuner og overdrive litt på kanten i hjørnet. Heldigvis lider jeg ikke av OCD så det går helt fint! Boss 6 - Andre 3 på dette brettet nå... Replicaen skal jeg få bruk for på et annet brett!
 13. Helt topp! Men du må fikse litt i butikken på 2 års medlemskapet.... Teksten sier 1 år og 2 år om hverandre!
 14. Flott gitar det der! Blir alltid imponert av fine hjemmelagde halser, det synes jeg er det absolutt vanskeligste å få til!
 15. agderlyd.no Har aldri handlet på nett fra dem, men i butikken deres i Vennesla (en mil nord for Kristiansand) derimot! Kjempeservice der, og veldig hyggelige folk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.