Web Analytics
Gå til innhold

askret

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  3 108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

askret vant dagen sist Desember 24 2019

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 053 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

10 082 profilvisninger
 1. Her er noen artikler som beskriver 5-veis switchen! Veldig fint forklart. https://www.seymourduncan.com/blog/latest-updates/5-way-strat-switch-explained-part-1
 2. Det ble jammen solgt på Finn etterhvert, til en grei pris for meg!
 3. Trådstarter må lære seg dette med en gang: https://shop.fender.com/en-NO/squier/
 4. For å komme ned i 10x pris på tilsvarende kopigreier fra Kina setter jeg ny pris 400 kroner!
 5. Om man befinner seg på Sørlandet har Grim Vinyl i Kristiansand kjempestort utvalg i brukte plater. Lite billigplater, han vet verdien på platene han som driver butikken! Ellers mener jeg det holder lenge med en antistatisk børste, bare husk å føre over plata fra ytterst til innerst og helt opp på spindelen!
 6. Det er jo ganske fantastisk at den jeg har koster over 900 hos Evenstad og man får noe som ligner på ebay for tredve kroner! Tipper den eneste forskjellen er at det står Yamaha på min.... Da kjøper man kanskje ikke lokalt... Det ble vel mer dagens hjertesukk enn et fornuftig bidrag i tråden!
 7. Selger et yamaha UX16 USB-MIDI interface. Det er pakket ut og testet, så det er så godt som nytt. Har ikke esken, kun det du ser på bildet. Det fungerer blant annet mot Boss ES-5 og 8, og det er det ikke alle interface som gjør. Det koster nytt 912 kr + frakt hos Evenstad. Selges for 500 kr 400 krpluss frakt, fra Kristiansand.
 8. Fikk omsider ei Def Leppard plate i hus! Og noen andre også... Vi har en fantastisk vinyl-butikk i byen, med brukte plater. 3 for 100 kr i dag. Men det gjaldt ikke Hysteria...
 9. Jeg har flere amper hjemme, små og store! Marshall DSL20 er kanskje favoritten for tida! 10 eller 20 watt, og en veldig bra clean, samt helt ok Marshall vreng! Tar pedaler bra! Nypris er i overkant av 4000, men skulle tro det dukket opp brukte i blant! Og det funker fint uten rør også! Har en Fender Champion 40 som absolutt duger!
 10. Kjøpte denne i går, en Jackson JS20S, reversed headstock. Produsert i India i 2003. Men det er fargen jeg falt for, helt fantastisk blåfarge, håper virkelig at bildene kan vise det like bra som virkelig! Denne kostet meg ikke så mange hundrelapper, trengte bare litt rens og polering og et strengeskift. Work in progress as we speak....
 11. Det meste er vel lov! Kjekt å kunne sette en mod effekt før ampen kanskje? Mulighetene for å finne 'nye' lyder ut av ampen er der! Om du vil bruke det som er blitt en sannhet om rett rekkefølge og plassering så gjør du det.
 12. Godt spørsmål! Jeg har ett svar, men det avhenger av hvilke muligheter loop-switcheren har. På Boss ES serien kan du endre rekkefølgen på sløyfene som du vil. Da har du muligheten til å flytte pedaler inn og ut av FX sløyfa på ampen. Bortsett fra det har du veldig rett!
 13. Da ser jeg om jeg kan bytte tupp! Sendte deg en melding arneK. Får jammen ikke av noen av tuppene......
 14. Det er vel 6 mm du trenger til den. Har en her med hvit tupp. Nei, dette ble feil! Har en som er noe mindre i gjengene, 5.3 mm kanskje, som passer i min Mexico strat! Med svart tupp. Kan vel bytte tupp hvis du skal ha hvit! Send melding hvis du er interessert!
 15. Rør og amp blir ikke dårlige av å ikke bli brukt. Om den funker som den skal når den slås på nå er det bare å bruke den!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.