Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

askret

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  3 134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

askret vant dagen sist Oktober 10

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 097 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

10 142 profilvisninger
 1. Fikk kjøpt et par av en Facebook mann!
 2. Har aldri fått til det med fresing i plekterbrett, så jeg vil heller kjøpe et ferdig!
 3. Takker! Han har haugevis, men ingen med plass for humbucker! Men har lagret han nå.
 4. Jeg trenger et plekterbrett til tele, med hull for humbucker. Er interessert i alle farge-varianter, alt vurderes. Det må kunne sendes til meg i Kristiansand. Ta kontakt på pm om du har noe!
 5. Siste endring er at jeg kjøpte et sett med 16 cm høye bein på IKEA.... Det ser bedre ut og Pedalbrettet glir perfekt på plass.. T-Rex Tonetrunk 68 er dette.
 6. Takk for innspill! Jeg hadde egentlig tenkt å gjøre som du sier, men plutselig var alt glemt og det ble som på bildet! Men har fikset det nå, og jeg føler meg enda tryggere på at dette ikke raser sammen!
 7. Det er stor forskjell på lyden fra en amp avhengig av plassering! Til hjemmebruk er det vel normalt å sette ampen/kabinettet på gulvet. Ikke alltid optimalt! Et alternativ er å vinkle ampen på et stativ så den peker mer rett i ansiktet ditt. Jeg har fått tak i en IKEA Kallax 2x2 hylle som jeg har bygd opp litt under. Disse er solide saker og de tåler mye vekt! Rectifier 2x12 kabinett med Roadster oppå er sikkert minst 50 kilo...og det er nå i fin høyde. Da jeg i tillegg trengte litt plass til vinylplatene var dette helt topp, ca 300 plater veier også en del kilo.... Og pedalbrettet kan skyv
 8. Boss RC-2 og RC-3 kan også lagre loops.
 9. Jeg synes det er greit å kunne lagre loopen! Ditto kan ikke det.. Har brukt Boss sine, og foretrekker RC-30 pga 2 switcher.
 10. Det er jo en app som man styrer alt om ampen med,som ampmodeller, effekter, jamplay og backingtracks. Å kjøre dette på en liten smartphone virker håpløst for meg. Jeg har den på en iPad, og det er fremdeles i minste laget! Det bildet jeg har lagt med her må jo være umulig å se på en telefon....
 11. Nå er ikke dette en amp man drar med seg på konsert....
 12. Bestilte 18. juli, og den ble levert på døra av DHL i dag. Har bare koblet den opp og såvidt testet at den funker både som gitaramp og Bluetooth høyttaler. Førsteinntrykket er at det er en kraftig bt høyttaler, og at den skal duge godt som det den er beregnet for, øvingsamp til hjemmebruk! Sjekket også at appen funket. Det gjorde den, og jeg testet et par ampmodeller rett ut av boksen, og det hørtes helt OK ut! Skal nok få testet den mye de nærmeste dagene! Ellers har mange klaget på støy i ampen, min var helt stille! Den er ganske liten sammenlignet med roadster toppen......
 13. Ja, dette er sant! Har toppen, koblet til et Marshall 1936 2x12 kabinett. Dette er en EL84 amp, på 22 eller ca 10 watt. Jeg elsker den! Flott cleankanal som er perfekt for pedaler. Vrengkanalen er også veldig fin, og den liker godt å pushes med en OD pedal. Mastervolum og reverb, og effektsløyfe har den også! Og den er billig! Mange omtaler den som verdens beste amp i sin prisklasse. Den kan låte som en Fender, eller som en god gammel Marshall. Bør absolutt vurderes om man ikke skal ha en typisk hi-gain metall amp!
 14. Trengte en spiller i stua så kona kunne spille Beach Boys platene sine! Da ble det en billig Denon DP-29J, kjøpt på HiFi Klubben. Helt OK spiller, som iallfall går jevnt og trutt, med auto start og stopp. Anbefales nok ikke til hi-fi nerder..... I kjelleren har jeg selv en Technics SL-D2 som sikkert er over 45 år gammel nå! Bortsett fra at hengslene til lokket er knekt er den skikkelig bra! De dukker opp på Finn av og til. Den er jeg kjempefornøyd med!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.