Gå til innhold

askret

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  3 098
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

askret vant dagen sist Desember 24 2019

askret hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 042 Excellent

Om askret

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

10 015 profilvisninger
 1. Jeg har flere amper hjemme, små og store! Marshall DSL20 er kanskje favoritten for tida! 10 eller 20 watt, og en veldig bra clean, samt helt ok Marshall vreng! Tar pedaler bra! Nypris er i overkant av 4000, men skulle tro det dukket opp brukte i blant! Og det funker fint uten rør også! Har en Fender Champion 40 som absolutt duger!
 2. Kjøpte denne i går, en Jackson JS20S, reversed headstock. Produsert i India i 2003. Men det er fargen jeg falt for, helt fantastisk blåfarge, håper virkelig at bildene kan vise det like bra som virkelig! Denne kostet meg ikke så mange hundrelapper, trengte bare litt rens og polering og et strengeskift. Work in progress as we speak....
 3. Det meste er vel lov! Kjekt å kunne sette en mod effekt før ampen kanskje? Mulighetene for å finne 'nye' lyder ut av ampen er der! Om du vil bruke det som er blitt en sannhet om rett rekkefølge og plassering så gjør du det.
 4. Godt spørsmål! Jeg har ett svar, men det avhenger av hvilke muligheter loop-switcheren har. På Boss ES serien kan du endre rekkefølgen på sløyfene som du vil. Da har du muligheten til å flytte pedaler inn og ut av FX sløyfa på ampen. Bortsett fra det har du veldig rett!
 5. Da ser jeg om jeg kan bytte tupp! Sendte deg en melding arneK. Får jammen ikke av noen av tuppene......
 6. Det er vel 6 mm du trenger til den. Har en her med hvit tupp. Nei, dette ble feil! Har en som er noe mindre i gjengene, 5.3 mm kanskje, som passer i min Mexico strat! Med svart tupp. Kan vel bytte tupp hvis du skal ha hvit! Send melding hvis du er interessert!
 7. Rør og amp blir ikke dårlige av å ikke bli brukt. Om den funker som den skal når den slås på nå er det bare å bruke den!
 8. Disse får du for 400 på Finn, så jeg tror ikke det er lønnsomt å få noen til å reparere.... Unntatt om noen gjør det for moro skyld på hobbybasis!
 9. Dumpet innom denne siten i dag, og her kan vi finne mye nyttig, bl.a en enkel måte å finne gitarens produksjonssted og ca dato. Så sant man har en nogenlunde kurant gitar! Ikke bare el-gitarer, her finner man også Taylor og Martin akustiske.. Og masse interessant historie om folk og utstyr! Her er linken: https://www.guitarinsite.nl/index_eng.php
 10. askret

  Dagens gitar

  Ute i den skyggefulle vinterhagen, 28 grader og lett bris, ikke så galt! Pilsen kom ikke med på bildet!
 11. Roadster har 4 kanaler, og individuell reverb, samt 50/100w på hver kanal. Du kan også sette EL34 rør i Roadsteren om du vil. Kjenner ikke så godt detaljene på Dual Rectifier, men mulighetene er iallfall mange på Roadsteren!
 12. Det ligger en Mesa/Boogie Roadster combo på Finn nå.... Jeg har toppen, og kan vel ikke tenke meg et bedre alternativ, uansett genre, spesielt litt tyngre da....
 13. Må skryte litt av Gitarhuset i Oslo sentrum! Utrolig hyggelige folk, ikke problemer med å klå på gitarer, eller teste de med amp. De tørket fint av gitaren og ga den en lett polering før jeg fikk den med ut av butikken. Med en gratis bag (tynn type da).. Det følger ikke med noe til disse gitarene. Nå er jeg hjemme og har konstatert en helt perfekt setup fra butikken! Lav action uten klirr og 100% riktig intonert. Terningkast 6 til butikken!
 14. De nye versjon 2 av Amplug er litt artigere enn eneren! Metal har fått tre effekter, kan velge mellom Ingen effekt, reverb, delay og noe jeg tror er chorus. Ingen justering for effekter da, bare av eller på, og en om gangen.
 15. Er i Oslo for en tredagers tur, sammen med kona.. Vi havnet helt uventet inn hos Gitarhuset i sentrum.... Fikk denne i hendene, og jeg var solgt! At kona skreik kjøp den, kjøp den! gjorde valget lett! Det er en Gretsch Streamliner g2655t. Med Bigsby selvfølgelig. Prøvde den i butikken, og det var skikkelig voksen lyd utav en Fender Princeton. Prismessig veldig bra! Måtte jo ha en liten amp også så jeg får testet den litt på hotellrommet. Kjøpte med en Vox Amplug Metal, helt i stil med gitaren, vet det... Har en AC30 versjon hjemme..... Godt nok for litt koseklimpring på rommet, nå må jeg bare innom Hard Rock Cafe etter plekter, glemte jo helt det.....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.