Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hanspanzer

Moderators
 • Innholdsteller

  3 996
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  177

Hanspanzer vant dagen sist Mars 28

Hanspanzer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

5 064 Excellent

1 følger

Om Hanspanzer

 • Rang
  Et nødvendig onde.
 • Bursdag 17. sep. 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

10 139 profilvisninger
 1. Jeg har en Mooer Radar og brukte den litt før med en Bogner Ecstacy Blue i front. Funker fint det, men det ble enklere å bare plugge headsetet i lydkortet og åpne Bias FX2. På hytta har jeg denne liggende: http://www.mooeraudio.co.uk/p/mooer-pe100-effects-processor Jeg sier ikke at den er steinbra, men mer enn god nok om jeg får behov for å riste fingrene på ferie.
 2. Jeg liker den godt. Lagde god plass på brettet ved å erstatte flere jeg bruker bare litt, forholdvis enkel å ha med å gjøre med tanke på litt display-allergi og med 4 presets.
 3. Jeg trengte også Choruspedal.. til en låt.. og en phaser.. til en låt... og en tremolo.. til to låter..og en vibe til en låt. (jævla studio-forsking). Endte opp med en Boss ME200, mono, rett i ampen, og er superhappy.
 4. Jeg har en mistanke om at dette er en Landola-produsert gitar. Første halvdel av nittitallet var det et sammarbeid mellom Peavey og Landola, hvor Landola produserte akustiske gitarer for Peavey. Denne avtalen ble brutt og Landola satt igjen med et lass gitarer med Peavey logo de ikke kunne selge under eget navn. Sagevik Musikk (nå 4Sound) fikk inn en del av disse hvor Peavey logo var enten pusset bort eller at headstock var lettere modifisert (husken er ikke helt på plass der) og merket med Peders. Etiketten inne i din gitar er av samme enkle type, rosett, innlegg i halsen og headstock er (som
 5. Legger du ut et bilde av headstock også? Om det ikke står noe, kan formen på det også gi visse indikasjoner.
 6. Kramer Baretta 1984. Stått i en bod i tretti år eller noe slikt. Må ha den ut på verkstedet for siste justeringer og en ny shim til nut, men fikk tatt det verste på kjøkkenbordet. Spiller og låter fint.
 7. Praktisk og ergonomisk, helt sikker, men vakker? Nei. Litt som sånne tå-joggesko.
 8. Du får gi lyd om du skulle ombestemme meg. Denne roet ikke akkurat GAS`en på en slik gitar
 9. Har autosøk på Iceman/Mirage rundt omkring. Den var spesielt fin.
 10. Jeg har Archer på brettet og et veldig happy med den. I følge Josh/JHS, var det J Rocket som lagde KTR, og Archer er samme pedal. Om det stemmer eller bare et resultat av synsing, kan jeg ikke svare på. Jeg bruker den både med lav gain, type 9 O clock og på full pinne. Vurderer en til så jeg slipper å bøye meg for å skru. 😎
 11. Jeg eier og heier også på Furch og opplever de som mer konsise enn andre merker, inkludert et par mastodonter fra USA, noe som er en fordel om en skal handle uprøvd.
 12. 496r funker overraskende bra i bridge spør du meg. Hva med å teste det sammen med en 490 i neck? Verd et forsøk før du evt handler inn noe nytt.
 13. En liten revisjon. Nå kan jeg gå i amp og Iridium uten å koble om.
 14. Okei da. Må bare vise den ene riggen min. Har kommet en Friedman-topp på i tillegg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.