Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hanspanzer

Moderators
 • Innholdsteller

  3 914
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  171

Hanspanzer vant dagen sist Oktober 2

Hanspanzer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 953 Excellent

1 følger

Om Hanspanzer

 • Rang
  Et nødvendig onde.
 • Bursdag 17. sep. 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

9 999 profilvisninger
 1. Bare for en liten pris-sammenligning, her er et lite utsnitt fra G&E-katalogene fra 1993/1994 og 1999/2000
 2. Har en Revstar RS820. Veldig bra gitar.
 3. Sparkling og solid finish bak og på sarg?
 4. B&G Little Sister-inspirert? Spennende å følge
 5. Bra pris. Dave Grohl har brukt disse. Om det er et kvalitetstegn, får være opp til deg å bedømme Synes selv det er tøffe gitarer.
 6. Ferdig! Allparts hals MJT kropp Gotoh tuners Spitfire plekterbrett Mojo Pickups 500k Bourns pots Staytrem bridge Mastery trem Spiller og låter fint.
 7. Du har sannsynligvis satt på strenger som har et annet spenn enn de som stod på fra før før. Stram festet til fjærene på baksiden eller sett i en fjær til hvis det fulgte med gitaren din, slik at du får samme spenn under som over.
 8. Tipper for Blackmore sin del var det på pur f. Når det er sagt, var det flere som festet strap rundt headstock western style på sin elektriske i rockens barndom. Fenderbassene kom tilogmed originalt fra fabrikken med strap buttons bak på headstock for spilling i mer upright posisjon.
 9. Er på jakt etter telekropp av god kvalitet. Åpen for det meste, både av finish og pickupkonfigurasjon. Bilde for oppmerksomhet.
 10. Jeg har et Line6 G30 Relay på B-brettet og det har jeg vært happy med i mange år, men nå begynner det å skrante. Hva er hot for tiden innen budsjettklassen? Jeg må ha en løsning som er plassert på brettet og aller helst belt/lomme-pack. Liker ikke disse klumpene som stikker ut av jackpluggen på gitaren. Fyr løs med tips.
 11. Har hatt Duesenberg på en gitar jeg solgte og det er en fabelaktig konstruksjon uten knirk og dødpunkter. Det er egentlig en foredlet versjon av Bigsby. Samtidig ser Bigsby bedre ut og virker godt nok. Bytter ikke bare for å bytte på de Bigsbygitarene jeg har men kjøper gjerne Duesenberg igjen om behovet for den slags trem dukker opp igjen.
 12. @Fano-mansom har moddet 😎
 13. Har allerede handlet. 100% retrofit. Å bytte klassisk vintage mot moderne ville betydd borring.
 14. K-Line San Bernadino 2016 med Gotoh Hardware og Wolfetone P90s. Kickass gitar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.