Web Analytics
Gå til innhold

Hanspanzer

Moderators
 • Innholdsteller

  3 885
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  169

Hanspanzer vant dagen sist August 2

Hanspanzer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 902 Excellent

1 følger

Om Hanspanzer

 • Rang
  Et nødvendig onde.
 • Bursdag 17. sep. 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

9 948 profilvisninger
 1. Synes den straten er aldeles nydelig. Har et par venner av den eldre garden med strater fra den tiden og begge er helt smashing å spille på. Hadde jeg dratt inn lottoen i helga, hadde jeg kjøpt tvert. Ingenting å si på prisen. En ny CS-Masterbuild Rory koster 75k her til lands og det glir raskt oppover i pris for Masterbuilds med artigere specs som feks braz. Enn så lenge får jeg kose meg med de stratene jeg har. Ikke fullt så gamle, men kjekke lell
 2. Fin. Hvordan ble det med den Maybach SG'en? Var ikke det også en keeper? 😎
 3. Jeg har lenge brukt en AC15C1 som en av 2 to-go amper og har gjort alt fra rootsy americana til hard rock med den. Jeg har aldri likt Tubescreamers, så påstanden til Captain kan jeg verken verifisere eller avkrefte, men den har likt alt annet av overdrive jeg har matet den med. Låter feks grisebra med en Timmy i front. Enig at det kan være en one trick pony, men liker man grunnlyden (som jeg gjør) er jo ikke det noe problem (Amp to er en Headstrong Lil King. Disse to i lag er helt vanvittig bra.) (I rockebandet er disse hovedsakelig brukt i studio. Prøvde å erstatte de med en AC30 og Twin Reverb live men det ble helt sinnsykt. :D)
 4. Finsk importør for Skandinavia og Evenstad oppført som eneste norske butikk: https://www.levytukku.fi/mesa-boogie-scandinavia
 5. Byttet nettopp til meg en 50's Classic i Fiesta Red (dog ikke intro-varianten) og jeg ble også meget positivt overrasket. Halsen er skikkelig fin!
 6. Har du sett på DV Mark? De har feks en 50w 1x12 combo på åtte kilo som låter fint. Har en selv jeg bruker på jobber jeg må bære utstyret selv 😎
 7. U.S Hamer. Long gone men lagde en tråd om den her:
 8. Kjøpte en Hamer som kom med knukket headstock for noen år siden. Posten dekket ingenting da kassen og emballasjen var inntakt.
 9. Banjo i Østfold? Paddle faster sier jeg bare... 😎
 10. Stevie Rays nr. 1 hadde flere halser opp gjennom tidene. Blackie var også satt sammen av flere strater. Fortsatt Fender Stratocasters eller partsos? Det finnes eksempler på vintage strat som kom originalt med kropp fra et årstall og hals fra året etter. Man tok liksom det som lå i hylla. Jeg er nysgjerrig selv hvor grensa går. Interessant post.
 11. Fine gitarer. Har selv en OM34SR og Mandolin fra Furch .
 12. 1973 Fender Telecaster Custom. Helt original bortsett fra knotter. Har tidsriktige Witch hats i bestilling. 3450 gram. Må nok få seg en refret etterhvert men ellers er den i meget god stand.
 13. 1978 Partso. Kropp og bridge er uorignal, resten fra 1978. (har original bridge i kofferten ) Aner ikke hvorfor kropp har blitt byttet men i nåværende form er den rett rundt 3,5kg. Herlig player.
 14. Roy Bang (RB Guitars på facebook) selger en del tre. Tre og Finer AS kan anbefales. Hard tre https://www.hardtre.no/ er også en mulighet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.