Gå til innhold

Hanspanzer

Moderators
 • Innholdsteller

  3 763
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  159

Hanspanzer vant dagen sist Februar 25

Hanspanzer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 648 Excellent

1 følger

Om Hanspanzer

 • Rang
  Et nødvendig onde.
 • Bursdag 17. sep. 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

9 799 profilvisninger
 1. Tok med en partso i Kristiansand på vei til vinter/badeferie Danmark.
 2. Det ligger en blå Dimarzio ett eller annet på Finn. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=171023429
 3. Hvilken finish er det på den?
 4. Hørt mye godt om Obsidian. Om man har loddevegring og ser for seg mye pickuptesting, kjør på. LP Studio er en arbeidshest og fin moddeplatform. Ser ingen som helst betenkeligheter med det. (Forøvrig enig ang lodding, det er ikke en heksekunst, men det kan komme etterhvert )
 5. Det blir spennende å følge! Gibson viser forøvrig her hvordan de laminerer og presser materialet til bla ES335.
 6. Strålende japansk RG fra 1995 selges. RG 507 ble visstnok bare ble solgt i Europa men er omtrent identisk med RG 570. Gitaren er i veldig god stand tross sine 25 år med lite båndslitasje og generelt lite slitasje. Mangler bakplate. Nettopp justert og satt opp. Selges uten kasse men har god emballasje. 3500, - inkl frakt ved forhåndsbetaling. Bytter kan være aktuelle men foretrekker salg.
 7. Jeg har testet Sire bassene og det er definitivt ikke skit.
 8. Har lenge tenkt å oppgradere fra Kentuckyen min som har vært en god venn de seks årene jeg har holdt på med dette mandolingreiene uten å gå helt bananas. Kjekt når denne dukket på finn til en fin pris og @Slashaxl kunne hente og sende. Takk for hjelpen.
 9. Er det denne Combat-gitaren til han der i Feeder som er originalen?
 10. Jeg har hatt tre innom. Den ene har jeg fortsatt våte drømmer om. Det er ikke mye jeg angrer på men å selge den skulle jeg ikke gjort.
 11. Var nok "54 jeg hadde da.
 12. Mener VG hadde to av denne inne i sin tid med litt forskjellig halsprofil og vekt, ellers like å se til. Jeg hadde en av dem en stund, husker ikke om det var den gamle din eller den andre. Var uansett veldig bra gitar.
 13. Mine Ibanezer. 1: Blazer (81/82)2: RG507 (1995)3: DT380 (1984)4: DT380 (1985)
 14. Ikke testet, mangler armer. De kom med to typer: Pro Rock'r (Red Sun) var Ibanez sitt første double lockin trem og fungerer mer som en Floyd enn Kahler. Den sorte har Powerrocker som er litt mer klassisk.
 15. Dette er vel strengt en Destroyer II. Den fra syttitallet er mer tro mot Gibson dog med annet treverk. Det var andre modeller av Destroyer II med litt mer Ex-aktige specs dog med denne kroppsformen (mahogny kropp, pålimt hals etc men gjerne med fin figurert lønnetopp). Disse har påboltet hals og minner vel egentlig mer om datidens Roadstar og slikt med annen kroppsform.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.