Gå til innhold

Hanspanzer

Moderators
 • Innholdsteller

  3 789
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  161

Hanspanzer vant dagen sist April 1

Hanspanzer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 727 Excellent

1 følger

Om Hanspanzer

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

9 831 profilvisninger
 1. Går for følelse fremfor lyd elleve på alt av elektrisk, 12 på alt av akustisk. Prøvde å differensiere mellom skalalengder/strengetykkelse, men det ble så mye å holde styr på.
 2. Så det var der den havnet ja. Kjente det trykket litt ekstra når den lå på finn. 😉
 3. Vet ikke så mye om din gitar dessverre men Ariana var i utgangspunktet en del av Arai Corp som også har blant annet Aria-merket. Dette kan for alt jeg vet ha forandret seg (som feks Sigma som var billigmerket til Martin, men ble senere solgt til annen aktør) Mener å huske at Ariana var budget-varianten av nevnte Aria.
 4. Jeg handler rett som det er fra gitarist, de har feks veldig fine priser på WD halser, men småting som en stol blir fort dyrt når frakt kommer i tillegg.
 5. Problemet er at tilogmed med dagens sinnsyke dollarkurs, får man den der Wilkinsonbroa til halv pris inkl frakt på den store verdensveven...
 6. Du må anlegge litt mage slik at gitaren (om den henger lavt) kommer under magen. Da låser magen fast gitaren og den vipper ikke fremover. Snakker av erfaring.
 7. Kabel og driver følger med om du kjøper nytt. Midi-portene brukes vel stort sett om man skal koble på en hardware, feks modul. Vær også obs på at de fleste litt større keyboards (også lydkort for den saks skyld) følger det med DAW om du ikke har det. En eller annen light-variant men ofte nok til å komme igang kjapt og billig. Varierer fra produsent til produsent. Jeg kjøpte nettopp et Arturia Keylab 49 som også har pads du kan assigne til trommer.
 8. De aller fleste midi-dippedupper kjører USB for tiden.
 9. Det aller svakeste punktet på gitaren er bridgen ja. Jeg tar nok tunerne etterhvert, men etter litt tilpassing av nut, funker disse tilfredstillende. Skal prøve meg på den såkalte Bubba Mod på den røde
 10. Rutters t-style og partso med Guitar Mill kropp og Allparts/MJT hals. Digg gitarer.
 11. Kjøpte et par Squier FSR (Fender Special Run) Bullet Mustangs her forleden. Special Run i dette tilfelle, dreier seg om et par fete finisher, Lake Placid Blue og Candy Apple Red med competition stripes. Gitarene er så billige at om de skulle være drit, hadde de tatt seg godt ut på veggen. De var ikke dritt. Hals trenger litt hjelp og bridge var bæsj, ellers finfin liten rakker. Denne moddet jeg med deler jeg hadde liggende. Begynte med halsen. Den var ru den! Likevel god profil og ingenting annet galt med den. Gikk over den noen runder med sandpapir og satt den inn med 4 lag Liberon Finishing oil som jeg siden buffet opp til semi gloss. Frets var i god form og trengte bare en polering. Plekterbrett husker jeg ikke hvor kom fra. WD utfrest for 1 single coil. Pickup er en Vintage Vibe P90 i mini-hb chassis som jeg hadde i Kaueren en periode. Pots er full size Alpha. Ok, bedre feel enn de små som stod på originalt, men det blir vel CTS eller noe etterhvert. Bridge er en Cut off Wilkinson tele. Måtte ha noe med top loader og denne passet fint. Dekket såvidt de originale skruehullene. Stemmeskruer og nut er originalt, men tenker de byttes etterhvert. Har materiale, men orket ikke stå og tilpasse ny nut i dag. Justerte den originale og nå virker den ihvertfall. Tuners er ok men jeg liker jo best Kluson type. Nå spiller den som om den kostet det dobbelte, minst, og låter kanon! Utrolig gøy gitar. Nå må jeg bare finne ut hvordan den røde skal moddes.
 12. Har du sjekket ut StewMac sine Golden Age tuners? Disse er lagt for akkurat dette formålet og de virker.
 13. Tok med en partso i Kristiansand på vei til vinter/badeferie Danmark.
 14. Det ligger en blå Dimarzio ett eller annet på Finn. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=171023429
 15. Hvilken finish er det på den?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.