Gå til innhold

Hanspanzer

Moderators
 • Innholdsteller

  3 731
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  157

Hanspanzer vant dagen sist Januar 6

Hanspanzer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 597 Excellent

1 følger

Om Hanspanzer

 • Rang
  Et nødvendig onde.
 • Bursdag 17. sep. 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

9 758 profilvisninger
 1. Har lenge tenkt å oppgradere fra Kentuckyen min som har vært en god venn de seks årene jeg har holdt på med dette mandolingreiene uten å gå helt bananas. Kjekt når denne dukket på finn til en fin pris og @Slashaxl kunne hente og sende. Takk for hjelpen.
 2. Er det denne Combat-gitaren til han der i Feeder som er originalen?
 3. Jeg har hatt tre innom. Den ene har jeg fortsatt våte drømmer om. Det er ikke mye jeg angrer på men å selge den skulle jeg ikke gjort.
 4. Var nok "54 jeg hadde da.
 5. Mener VG hadde to av denne inne i sin tid med litt forskjellig halsprofil og vekt, ellers like å se til. Jeg hadde en av dem en stund, husker ikke om det var den gamle din eller den andre. Var uansett veldig bra gitar.
 6. Mine Ibanezer. 1: Blazer (81/82)2: RG507 (1995)3: DT380 (1984)4: DT380 (1985)
 7. Ikke testet, mangler armer. De kom med to typer: Pro Rock'r (Red Sun) var Ibanez sitt første double lockin trem og fungerer mer som en Floyd enn Kahler. Den sorte har Powerrocker som er litt mer klassisk.
 8. Dette er vel strengt en Destroyer II. Den fra syttitallet er mer tro mot Gibson dog med annet treverk. Det var andre modeller av Destroyer II med litt mer Ex-aktige specs dog med denne kroppsformen (mahogny kropp, pålimt hals etc men gjerne med fin figurert lønnetopp). Disse har påboltet hals og minner vel egentlig mer om datidens Roadstar og slikt med annen kroppsform.
 9. Da var den i hus. Overraskende god stand, ihvertfall i forhold til slik jeg mottok den sorte. Litt hakk på utsatte steder men ingenting alvorlig. Da er det bare å lete etter Barbed Wire, Safari Blue, Safari Red og Red Sun alternate. Det skal visst også finnes en multicolor Safari. Mer info om disse modellene her: http://www.thedestroyerguy.com/BlackOps/6string/DT-380.html
 10. Låter veldig fint! Jeg får litt vondt i neven når jeg ser på venstrehånda til en klassisk gitarist. Min egen venstrehånd fremstår som en klump med kjøtt deisende, og med kortest mulige intervaller, over gripebrettet i forhold.
 11. Hvis jeg har forstått det riktig, refererer 60 til prisen i Yen, altså 60 000 og indikerer også hvordan de ligger an kvalitetsmessig. Når er jo 60 000 yen noe annet i dag enn det var i 1984. Uansett; jeg ville ikke gitt LP-pris for en japaner uten at den inneholdt "rett" specs om ikke annet. (fret nibs, solid topp etc)
 12. Artig artikkel om sløyd-gitarer på 50- og 60-tallet. https://rockheim.no/sloydgitar?fbclid=IwAR0yA-8OW_tQlsCP2Ei7IEhJ8aqUoTW-i3JsAHGyCILBZfb2CerUHN6KUb4 Bilde fra artikkelen:
 13. Aldri opplevd. Her går det i Android på alle plattformer
 14. En kan jo følge med litt om det dukker opp noe i forbindelse med black friday/week/month også, men ja, du trenger egentlig ikke noe mer enn lydkort (m/software), en grei mikk og headsett for å starte. Scarlett-pakken ser jo også helt topp ut og tipper det er flere produsenter som tilbyr tilsvarende.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.