Web Analytics
Gå til innhold

Hanspanzer

Moderators
 • Innholdsteller

  3 845
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  166

Hanspanzer vant dagen sist Mai 2

Hanspanzer hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 835 Excellent

1 følger

Om Hanspanzer

 • Rang
  Et nødvendig onde.
 • Bursdag 17. sep. 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mørkets kyst.

Nylige profilbesøk

9 888 profilvisninger
 1. Nei, men skal prøve å huske å sjekke det når jeg er på verkstedet på mandag. Har noen rester stående der.
 2. Har sett navnet på diverse DIY-sider. Fint å få det bekreftet. 👍
 3. Ha! For oss som holder oss langt borte fra GC, må du nok bare si det her også. Har du sagt a så får du osv osv. 😎😉 (Fin gitar)
 4. Den Hameren er verd 3500 på bruktmarkedet i god stand. Nå, ei flaske tuborg og verdien av humbuckeren. Den er per def ødelagt.
 5. En Wild guess fra meg er at den er fra Markneukirchen eller veldig inspirert av gitarer derfra.
 6. Hør med Asgaut Steinnes. Sjekk siden hans "Norske Gitarer" på facebook eller hjemmesiden ved samme navn. Jeg sier ikke at den er norsk, men han har også grei kunnskap om ting som kom feks fra Tyskland og oppover her. Om han ikke vet, kan han kanskje peke i en retning om ikke annet.
 7. Synes forøvrig fortsatt kisekae leverer en bedre løsning.
 8. Da funker jo det meste. Andre ting å se etter enn Mex Strat/Tele (som jeg forøvrig er enig i at er mye gitarer for pengene) er feks - PRS SE-serien. Kan fåes ned i 2500,- om man er heldig - Hagstrøm Swede / Viking. - Epiphone lager mye fint om Gibson- type gitarer er greia. Men: -man kan også få Les Paul Studio ned i 5000,-, det har tilogmed hendt at de går billigere -LTD om man liker Metallica ekstra godt. (Litt mer vrient å gjøre slik musikk på Single Coils men alt går - Tja, kunne nevnt mye mer. En annen fremgangmåte er evt å finne noe du liker utseende på og spørre her om det er dugende. . Om du trenger annet? Det kommer an på hva slags forsterker det er, men en god overdrive og tuner ville kanskje vært det første jeg så etter om ampen ikke er av de moderne, digitale forsterkerne hvor "alt" er innebygget. En god reim er alltid kjekt å ha et par kabler Strenger er en smakssak, selv liker jeg 11 men til nybegynnere er kanskje 9 eller 10 noe å teste.
 9. Hva slags musikk hører du på og hva ønsker du å spille selv?
 10. De fleste klassiske gitarister er innerst inne frustrerte vikinger. Ikke uvanlig med stemmeskruer som ser omtrent slik ut Velkommen tilbake Rottenikken 👍
 11. Dette er en vennlig henstilling om å ikke dra diskusjonen videre i retningen den er i ferd med å gå og henviser til punkt §10. i regelverket. Moderatorpost.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.