Sugardaddy65

Medlem
 • Innholdsteller

  2 748
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

Sugardaddy65 vant dagen sist November 17

Sugardaddy65 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 480 Excellent

Om Sugardaddy65

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

15 124 profilvisninger
 1. Sugardaddy65

  NGD MIJ Ibanez RG570

  Hvor billig klarte du å prute denne ned i ? Ser det er en småskadet rød 1990 RG570 tils. på Finn , men som Oslo borger så gidder han antakelig ikke sende...
 2. Sugardaddy65

  Vis din Les Paul

  Liker nok 1960 Reissue GO/R0da den har 60 s hals - R7 har nok ørlite bedre sustain men vanvittig tykk hals ( og fyfyfy laminated rosewood fretboard) . Men de beste LP Trad med 60s hals og tynn lakk er temmelig nær disse CS LP her . USA Gibson må nesten alltid settes opp bra . Goldtop R7 er satt opp hos Vintage guitars så har ikke rørt den så vidt jeg husker . Satte kanskje opp strengehøyden ørlite kun . 2012 LP Standard låter forferdelig . Ble så skuffet av den at den stort sett har ligget i kassen . BB Pro - printkort elektronikken og push/pull pots gjør at det høres forferdelig ut for min del . Burde bare rive alt ut . Et bytte mot en annen lefty Trad 1960 eller CS LP med 60s hals hadde nok vært aktuelt . Men det finnes omtrent ikke her å finne . Men nå spiller jeg mest på SG når det gjelder Gibson . De har litt dårligere sustain men med 60 s hals , tynn kropp og DC , så er de mye lettere å spille på . Jeg liker formen på de bedre også . Det er ikke for ingenting at 70 s shredder Frank Marino , Angus og Zappa brukte de . Så kom Jackson/Kramer/Charvel og tok over på 80 tallet . Deretter var epoken over for gitarer . Nå er gitarer og " politisk ukorrekte badboy gitarister" bare "relics of the good old times" .
 3. ....men en black beauty LP ser jo ut som en "hipster med tribal tatts" uten gullcovers.
 4. Sugardaddy65

  Vis din Les Paul

  Kan spille lefty med strengene begge veier i hvert fall...ikke like bra med strengene "feil vei" , men noe . Jeg er ikke "ren" lefty egentlig da jeg f.eks. kaster ball med høyre .
 5. Sugardaddy65

  Vis din Les Paul

  Glemte LP Supreme ...Her er den svarte Tokai Korea sneket seg med.....
 6. Sugardaddy65

  Vis din Les Paul

  Noen Gibson LP fikk luftet seg litt i dag . Fra venstre : 2008 R0/G0 1960 Ri - 2012 R7 Goldtop - LP Standard 2012 - 2005 LP Standard Faded- 2011 1960 LP Trad zebra
 7. Klarer ikke å se noe merking på de små orig Tokai Korea pots . Samme DP192 pickup stod før i denne LP Trad - Jeg satte tilbake den orig 57 Classic + . Den låt bra med DP192 , men jeg liker bedre 57 Classic+ . LP Trad låt mye bedre enn Tokai med denne SP192 pickup . men nå er Trad en mye bedre gitar som er mye mer resonant og har vesentlig bedre sustain . Men jeg satte gull cover på DP192 som den ikke hadde før.....kom jeg på nå . Kan det påvirke vesentlig ?
 8. Ja har vært borti tanken . Loddet i ny stor 500k volumpot - ikke CTS men disse har funket bra i andre gitarer . Det låter bedre uten tvil, men mangle siste "crunch" på topp og "luftighet" . Tone er alltid på fullt så vet ikke hvor mye det betyr.......Justerte litt på nut og må fikse 1-2 bånd som er ørlite for høye og . Fikser nok bridge til locking også , om jeg ikke finner en bedre som passer . Det er nå bare en billig Korea gitar , så den vil aldri spille som en bra Gibson LP Trad uansett .
 9. Satte i en Dimarzio DP192 Airzone pickup i en Tokai Korea LP Custom . Denne pickupen stod i en Gibson LP Trad og låt meget bra i den ( ble tatt ut og byttet til orig. 57 Classic+ i Trad) . Men i denne Tokai låter den overhodet ikke bra . Det sitter små pots i denne - er elektronikken så dårlig i at det totalt endrer lyden i pickup ? Gitaren har bra sustain og en slank hals jeg liker- bånd er litt fikset på så den takler lav strengehøyde også nå . Hvis jeg bare bytter en pot til å begynne med hva er best å bytte ? Volum eller Tone eller må begge byttes ? Bytter til en 22 caps i samme slengen .
 10. Sugardaddy65

  NGD: Midtlivskrise

  Han har ikke peiling for hva som kan skje når en nærmer seg 50......
 11. Sugardaddy65

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Bling Explorer med 57 Classics - Ebony-Maple top- litt gull her og der . Denne låter og spiller veldig bra men er litt dyr for å ha liggende ute med kattemonstrene . Explorer er noe dritt i gitarstands og .
 12. Sugardaddy65

  ESP - trenger input

  Du fikk vel den hvite Charvel jeg hadde ja .
 13. Sugardaddy65

  ESP - trenger input

  Enig der med en Japan Charvel- så får du hals med flatere radius som takler lavere strengehøyde .Jeg liker bedre de ulakkerte maple fretboards i forhold til de lakkerte . Eneste kjipe er truss justering som ikke er oppe på headstock . Men er kroppen under pickguard frest ut for annet enn HH ? Her er min 2010 som er siste året Charvel/Jackson ble laget i Japan .
 14. Sugardaddy65

  V-Gitar tråden

  Hva land er den Dean produsert i ? Serienummer S161101 . Korea ?
 15. Sugardaddy65

  NGD 05 Gibson Explorer

  Aldri sett slike pots i noen Gibson nei . Og jeg har åpnet opp mot 100 Gibson gitarer .