Gå til innhold

Sugardaddy65

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  3 460
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  38

Sugardaddy65 vant dagen sist Mai 18

Sugardaddy65 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 071 Excellent

Om Sugardaddy65

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

15 345 profilvisninger
 1. Hehehe - tenkte aldri på det . Hadde nok klart å selge maks 2-3 her i Stavanger . Det var vel få andre enn meg som visste hvem Vai var på den tiden . Tore Tang byen.......gremmes av den sangen .
 2. Pickups er tja.....nå er ikke jeg en single coil man , men de er litt råe/skarpe i lyden - bridge funker bra med mye gain og clenaer fint til crunch med mindre volum . Måler : neck 6k middle 6.3k bridge 6.3k . De sparte visstnok på elektronikk-pickups-stemmeskruer-ett lags plekterbrett på disse . Kropper trem og hals er bra . Radius ser ut til å være litt flatere enn Fender 9.5 - spesielt høyere oppe på halsen .Den spiller med null skurr med ca 1.4mm strengehøyde på 15 bånd nå - uten fretout ved mye bending . Middels tykkelse hals i forhold til Fender- 43mm nut bredde . Vekt 3.7 kg .
 3. Hentet denne i går kveld for -måtte lure meg igjennom bomringen så jeg har penger til mat for meg og kattene . Tidlig 90s Peavey USA Predator . Prøvde den og er bedre enn det meste av mex Fender , så var bare å lø heim ! Et forsøk på relic eller noe , men får bare være . Stemmeskruer er kjipe men ellers spiller den bra med lav strengehøyde og har glimrende sustain .
 4. Ja jeg så en som sa det , men det klarer jeg ikke å få meg til å gjøre . Jeg skal ikke ned til noe Jackson/Ibanez "thinness" så går nok bra . Jeg prøver først på en annen nyere SG Faded uten ebony som har fikset sprekk i headstock . Ultralyd bilde funker vel - men sikkert litt dyrt hos dyre sykehuset borti gata (sykehuset er vel utelukket.....) .
 5. Alle jeg har vært borti har samme halsen- de er 2000-2007 - alle med gammel type elektronikk. Mulig nyere de siste årene er annerledes . De er overdrevent runde på baksiden . Har aldri skjønt hvorfor Gibson måtte bruke de halsene . Men en stund tilbake så var det vel så himla viktig å ha digre halser og tykke strenger als R7 R8 halser på alt.
 6. Ja det er runde balltrehalser på alle jeg har vært borti . Skjønner ikke Gibson helt der , men de "må" vel lage de sånn slik at de kan selge SG Ri gitarer ....... Prøver å finne ut hvor mye jeg kan ta ned på midten av baksiden og unngå trøbbel med truss . Denne SG faded spiller veldig bra - tror bånd er fiklet med en gang for så fine bånd ser jeg sjelden på vanlige Gibson USA . Og ebony fretboards er favoritten min . Denne er lettere enn de fleste SG Faded på 2960 gram . Det virker som de første 2000-2003 med ebony er bedre enn de nyere Faded SG . Bedre "lakk" - ebony fretboards - lettere mahogny og noen er one-piece kropper . I tillegg har mange modda de med andre pickups og noen har kasser til de og .
 7. Verktøy i hus ... nå er det bare å destruere halser neste !
 8. Få testosteron ( Testogel) av legen så skal du se at du blir vesentlig hissigere . I fjor på denne tiden skremte jeg vettet av alle på en russefest en nabojente hadde (mora var ikke hjemme) ...det kom ikke et pip ut av noen på festen når jeg "dukket opp" etter timevis med skriking og hyling ute i 2-3 tiden på natten . Og jeg er ikke en diger strongman heller - er 167cm høy og kun 90kg .
 9. Jeg må nok snart endre brukernavn fra Sugardaddy65 til CheapCharlie65 i disse nedgangstider ...........
 10. Skull er spot on her . Middels kvalitet Indonesia Ibanez . De beste Ibanez er Japan laget . Korea Ibanez er regnet som litt bedre enn Indonesia . 3-4 tusen i fin stand . Hvis din trenger oppsett og litt oppshining en tusenlapp mindre . Det vil sjelden lønne seg å levere en gitar vekk for oppsett etc. . De pengene får du sjelden igjen . Rens den og ta mange fine bilder . Du kan være heldig og finne en som vil ha presist denne modellen i hvit , men sjansen for det her i Norge er liten . Men du trenger kun en kjøper og da . Priser på Ibanez i Norge er veldig lavt . Det dukker opp dyre Japan Ibanez nede i 2-3 tusen relativt ofte . Legg den ut først med prisen du vil ha , så får du sette ned prisen mot smertegrensen etter 1-2 uker .
 11. En vet aldri - kranglet sikkerheten i Bangkok - da var det noen små fresebits som var "våpen" og en liten kappskive til Dremel. Krangla med de i Beijing og angående noe lignende men de ga seg når sjefen kom . En gitarhals er rene baseball kølla , så den kan jeg for så vidt forstå . Dette er noen år siden - de er sikkert blitt enda mer nazi nå .
 12. Flinkiser , men en smule masete etter kort tid for min del - så bare et live opptak fra 2016 . Neste kommentar : Awesome but why is Tosin dressed like Jennifer Aniston in friends?
 13. Jeg hadde en dame som hentet en gitar for sønnen sin her i Stavanger . Hun bodde i Oslo . Etter masse mas på tel med Norwegian ga vi opp . Jeg pakket den godt nok til å gå på flyet som vanlig bagasje . Det var umulig å få et svar fra Norwegian annet at den "sannsynligvis" ikke kunne tas på flyet som håndbagasje . Dette var en hel gitar da.... En gitarhals kan vel og anses som et slagvåpen i sikkerhet sjekken......
 14. Glimrende . Raspen der får jeg gå ut og handle . Tror jeg klarer meg med den pluss det andre jeg har fra før . Tar den ikke mindre enn en 61Ri hals . Kan sikkert lage en mal i plast som er lett å frese til . Er vel umulig å få truss problemer da.....Tør ikke gå så lite som de gamle SG ene . Men de har 40mm bred nut som her er ca 43mm .
 15. Husk at Vai måtte ta over for Yngwie i Alcatrazz på kort varsel . Han slet med det selv om han fikk noe hjelp fra Yngwie . Ingen andre var nær Yngwie når han kom i gang i 83-84 . For meg som var ungdom og gitarister på 80 tallet så opplevde vi alt dette . Var ikke noe internett på den tiden . Helt andre tider . EVH-Yngwie- Holdworth-Vai gjorde en enorm impact . Så fulgte haugevis med andre . Jeg bestilte Flexable LP en direkte fra Vai . Steeler med YJM fikk jeg tak i fra USA . WOW factoren var totalt hakeslepp på den tiden . Hendrix var lysår foran de andre fra midten av 60 tallet . Ingen tvil om det , men det var helt andre tider og da .
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.