Sugardaddy65

Medlem
 • Innholdsteller

  1 799
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Sugardaddy65 vant dagen sist Oktober 8

Sugardaddy65 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

755 Excellent

Om Sugardaddy65

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

14 624 profilvisninger
 1. Vis din Les Paul

  Enig med dette ja . Neck er helt ok - jeg tok ned høyden og det hjelper litt på 500T , men den er grøtete og har en veldig hard diskant . Bruker en den rett i en ( eldre) røramp der en vil kjøre utgangsrøra så funker den nok bedre antakelig . Har en Flying V med 500T stående fremme - den er litt mildere i diskanten der , men like grøtete .
 2. Hvor mye gitar kan man egentlig få for 1500,-? Mye!

  Nei dette bør være kun for de "innvidde" her inne . Dessuten så må ofte disse billig kuppene fikses en del . og HVA SKAL STAKKARS 4Sound leve av da ? 😎
 3. Vis din Les Paul

  Den spiller meget bra nå og er nær ny stand , men 500T pickup i bridge er drøyt - til og med for " 80 s metal-meg" ....57 Classics ( som den burde hatt ny) låter nok knallbra . Men folk vil jo ha alt billigst mulig så da utgår det .......
 4. Vis din Les Paul

  Blinger LP Classic 2005 . Satte på orig. pickups og locking bridge - renset og oljet fretboard . Fin mørk rosewood og null slitasje på bånd . Er nesten ikke merker på baksiden en gang . Syns gull cover er så vidt innenfor på denne fargen/modellen . Men LP politiet griner nok . Bytter nok til gull stoptail også .
 5. NGD Kramer Focus (samt NAD x2)

  Det er en gammel 80 s SD humbucker--jeg har en del Juárez wound SD liggende...folk betaler visst litt mer for de . Passer bra til den gitaren . Bra kjøp dette !
 6. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Tekrø og Rypdal har jo spilt sammen , men ja Rypdal har og stort navn i utlandet , men spiller vel lite nå lenger vel ?
 7. Hvem er ledende gitarister i landet?

  TNT Ronnie er nummer en fordi : har egen stil og sound - de aller fleste nå har ikke det på den tiden han slo igjennom var det ikke mange tilsvarende han lagd masse glimrende sanger som har vært store hits også i utlandet og ikke minst han er en grei og jordnær kar som ennå spiller meget bra !
 8. Vis oss din SG.

  BACK in BLACK med Svartepus ! Han er i motsetning til sin gale bror en ekte Gibson mann !
 9. Lillepus er litt GAL av seg så han er selvfølgelig en Charvel/Jackson mann ! Soving før kveldsturen når regnet gir seg .
 10. NGD - Kramer F6000

  Den er ok priset . Spesielt hvis det er original Floyd på den . Su kan sikkert prute til 3000 på døra pris . Det er mye gitar for 3000 .
 11. Vis din Les Paul

  Jaja kan vel hive i de som står i min 2012 LP Standard hvis noen absolutt vil ha de ( fæle) pickupsa . De låter helt forferdelig i den i hvert fall . Noen her som har formeninger om printkort elektronikken til nyere Gibson ? Påvirker det lyden negativt ?
 12. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Han er "stor" på scenen , spiller på fete gitarer og rocker . Det er nå tross alt det viktigste !
 13. Vis din Les Paul

  Liten 50 s hals i så fall . Kjennes noe mindre ut enn de vanlige Trad halsene . Så det var de fæle BB Pro i den originalt - ikke rart de er byttet . Brukte Gibson BB Pro så lene tilbake i tid ? Trodde de var noe nyere pickups . JB i bridge er ok , men ikke mer . Tenker BB3 eller 57 Classic plus gjør underverker i bridge på den .
 14. Verdi på brukt Gibson Hummingbird Standard 2014 ?

  Ja er pickup inni den og Jack på remfestet bak . Skal innrømme den spiller mye bedre enn alle andre akustiske jeg har vært borti . Relativt tynn lettspilt hals , og faktisk noe sustain utrolig nok . Hva med å relic`e denne ?
 15. Verdi på brukt Gibson Hummingbird Standard 2014 ?

  Jaja jeg får lære (tvinge) meg til å ikke hate Bieber , bibelsalmer og countrymusikk nå......gi fa...... jeg tar heller frem Charvel`en..det blir nok til det siste . Det er jo fredag tross alt . Den er i hvert fall i meget pen stand .