Gå til innhold

Sugardaddy65

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  3 706
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  42

Sugardaddy65 vant dagen sist Juli 18

Sugardaddy65 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 265 Excellent

Om Sugardaddy65

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

15 408 profilvisninger
 1. Dro frem en tsjekkia epi lp . Ingen tvil at den er mye bedre enn den svarte kina epi lp custom jeg postet her . Helt annen klasse og Schaller low output pickups er bra og låter korrekt .
 2. El desperado den fyren nå . Ferien er i faresonen tydeligvis . Bare å slå til nå ! Det er forresten en lignende Jackson i rosa med binding !!!!! på Finn nå . Indonesia produsert ser det ut til . https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=145699206 Er visst en ny serie dette - https://www.jacksonguitars.com/gear/shape/soloist/x-series-soloist-sl4x/2916344527 https://www.musicradar.com/reviews/jackson-soloist-sl4x
 3. Den er priset til 4000,- på Finn nå - løp og kjøp !
 4. Jeg har et nytt svart 3-ply brett til Explorer - kan måle og se om det er rett type . Antakelig ikke men en vet aldri .
 5. Kjøp den ! Du får den sikkert for 4500 hvis du henter .
 6. Det var den "kule" perioden til JB . Sjekk dressen !
 7. Han ville bytte den inn hos meg , men var helt på jordet på pris da . I tillegg så er Charvel med sss oppsett lite ettertraktet . Brettet er ikke noe metal gutta vil vise seg med . Så si det er en Charvel med #hipster vibber# . Jeg ville ikke gitt 3ki innbytte en gang pga det er nær umulig å bli kvitt ( men ville egentlig ikke ha den i innbytte i det hele tatt) . Schaller Floyd er bra - pickups er antakelig ikke det store , men kan være ok . Den er bare 22 bånd og...de fleste er 24 . Har heller ikke shark inlays men har reverse headstock . Tipper du kan få den ned i 4000-4500 hvis du venter . Tviler på at du får mer enn det hvis du prøver å selge senere . Jap Charvel/Jackson fra 90 tallet liker jeg bedre enn de fleste fra ca 2000 og nyere . 89-95 er sett på som den beste perioden for disse Japan gitarene . Han satte prisen til 5000 ved henting i Bærum nå på Face . " Robert Martinsen 5000 for dem som kan hente den i Bærum "
 8. Daddy har vært på sykkeltur og hentet billig gitar ! Var støvete men elektronikk er 100% - bånd null slitasje men må poleres - speil brett knekt men setter på 3-piece svart . Trenger kromdeksker på pickups og svarte pickupringer . Oppsett må trikses med . Spiller egentlig relativt bra med grei sustain uten for mye «plastikkfølelse» jeg ofte får på Kina Epi .
 9. Får la den ligge på Finn til over helgen først i hvert fall . Satte ikke særlig prutemonn på den . Kirke er dåp-komf-bryllup-dødsfall for min del . Nå husker jeg ikke hva dette gjelder en gang ..
 10. Får la den ligge på Finn til over helgen først i hvert fall . Satte ikke særlig prutemonn på den . Kirke er dåp-komf-bryllup-dødsfall for min del . Nå husker jeg ikke hva dette gjelder en gang ..
 11. Har i hvert fall en bucker i neck ( og antakelig en til i bridge) men hvit Fender Strat til verste metal ..........hmmmm
 12. Jeg skulle egentlig bygge om med aged white brett- cream deksler og knotter og en zebra SD bucker - Men da enkelte Fender folk er veldig opptatt av at alt er originalt samt at denne er "Limited edition 60th" , så satte jeg på orig pickups og brett igjen . Hvis det er umulig å få solgt , så ser jeg hva det blir til etter hvert . Kjøpte en annen svart Am Standard HSS ( Pearly gates bucker) samme uken , som er hakket bedre , men temmelig slitte bånd . Så denne får gå ut .
 13. De fleste solgt på nettet er 67 typen . Min er ikke lik 67 ...... Da fant jeg ut av det er maaaange forskjellige Flying V brett . En kan få de spesial laget , men koster altfor mye .
 14. Ser bra ut med svart brett . Han en selv jeg skulle bytte på , men klarte aldri å finne brett som passet .
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.