Sugardaddy65

Medlem
 • Innholdsteller

  2 501
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Sugardaddy65 vant dagen sist September 21

Sugardaddy65 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 267 Excellent

Om Sugardaddy65

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

15 068 profilvisninger
 1. Sugardaddy65

  Lurer på om en RG521QS er verdt det

  Jeg har en lik . Disse er sjeldne og kun produsert for Norges importøren på den tiden - muligens så få som 50 stk laget totalt . Topp kvalitet - mahogny kropp med quilted topp - Vanlig type Wilkinson tremelo som gir meget bra sustain- Gotoh tuners . Halsen er maple - rosewood og noe tykkere enn de tynneste Ibanez halsene- FujiGen Japan produsert . V7-V8 pickups de samme som i RG550 . Med et sett Dimarzio pickups har du topp lyd . En ny liknende Japan FujiGen Ibanez nå til dags koster mye . Min har en fin original hardcase . Du kan sikkert prute den ned til 4500,- .
 2. Nå syns jeg dere er litt respektløst mot Jackson ! Jackson lagde disse som et statement om "menneskeskapte klimaendringer" ...og de var vel litt forut for sin tid i 2001 med dette .
 3. Or butthole of Space.......
 4. Jackson Japan 2001 DK2 " eerie dess swirl " med Seymour Duncan pickups in da house ! Laget året før Fender kjøpte opp Jackson og begynte å "kjipe de til" . Den var mye finere stand enn forventet - ikke et merke i lakken og null slitasje på bånd/fretboard . Pen rosewood . Posten klarte ikke å ta knekken på den heller ( demonterte halsen før den ble pakket) .
 5. Fordi en kan gjøre dette foran 100 000 tilskuere med en elektrisk gitar ( med ørlite øving) . Obs CastorFiber - tror at hvis du gjorde dette så hadde også du dratt noen få damer til og med nå til dags .
 6. Ja nut er hard , men jeg klarer nok å slipe den ned . Treverket lar jeg være i fred , da det er veldig pent gjort originalt . Eneste løsning ser jeg er å plane hele nut ned , og deretter shimse opp litt på de tykkeste strengene . Jeg husker å ha lest et sted at Tom Anderson slet litt med nyere Floyd , og at de måtte fikse litt på de for å få de optimale . Skal prøve å file litt ned der strengen går ut fra nut , men er redd det kan lage skurrelyder hvis det blir noe tull der .
 7. Jeg klarer nok ikke å slipe treverket flatt for hånd . Det blir bare rot er jeg redd . Sliper jeg spor så vil ikke vel ikke strengen holde seg bra låst lenger ? ....ørlite går vel , men på de tynne strengene er det lite å gå på . Har lett etter bra info på Youtube , men finner nær intet om akkurat dette med å finjustere høyden på hver enkel streng med Floyd nut . Hvis noen vet om noen filmer gi beskjed .
 8. Slipte ca 8 hundredeler av bunnen på nut .Sinnsykt hardt metall..... Det hjalp på noe . Nei det er selvfølgelig ikke likt på strengene . De tre tynneste er for høye nå - 4 streng litt lav og 5-6 streng ok . 4 streng kan jeg heve bitelitt med noe under strengen på nut . Men de tre tynneste må ned litt . Høyden på hele kan shimses opp så det går greit . Hva mener du her ? : Skal du bare senke noen av strengene, går det vel an å vide ut strengesporet en smule med litt slipepapir brettet til egnet tykkelse .
 9. Trenger å senke Floyd nut på flere gitarer der det ikke er shims under . Hva bør en gjøre her ? Er ikke så hypp på å ta vekk treverk da jeg ikke har utstyr til å få det 100% plant . Plane ned ca. 2-3 tidels mm på nut ?
 10. Sugardaddy65

  Sugardaddy65

  Daddy is pimpin again !
 11. Sugardaddy65

  Your most evil guitar !

  Forrige eier hadde tatt vekk Epi logoen , så like greit å sette denne på . Epi SN står bakpå headstock uansett .
 12. Sugardaddy65

  To neck pickup or not to neck pickup?

  Min mest brukte gitar . Denne står alltid fremme . Bll Lawrence pickup funker helt greit til cleanlyd også med volum ørlite ned . Coilsplit ikke koblet til ( foreløpig). Er ikke tilfeldig at EVH fant frem til dette konseptet . Er muligens en gammel Kramer kropp - tung 3.8kg - tidlig 90 s Jackson Japan hals som passer meg perfekt - Billig Floyd låst med ispinner - de tynne stripene la jeg på selv - ser herlig hjemmelaget og grapsete ut . Tok nylig en overhaling på den , og justerte masse . Spiller mye bedre nå .
 13. Sugardaddy65

  Your most evil guitar !