Web Analytics
Jump to content

Sugardaddy65

Medlem
 • Posts

  4,629
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Sugardaddy65 last won the day on December 31 2020

Sugardaddy65 had the most liked content!

About Sugardaddy65

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Stavanger

Recent Profile Visitors

15,994 profile views

Sugardaddy65's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

3.1k

Reputation

 1. Disse folka som har kjøpt (dyrt) en billig "limited" asia gitar ( ikke Japan) og så vil de bytte mot en Gibson eller USA Fender . Takler ikke disse tomskallene . De går vanligvis på en seriøs smell hvis de har kjøpt slike nye og skal selge igjen . Relic syns jeg er ok hvis det er snakk om en gammel gitar der en skal bytte f.eks pickups/hardware og det skal passe sammen med resten som er gammelt . En mild relic på hardware på en CS Gibson er ok . Men når de skal herje med lakk etc. - nei takk .
 2. ZZ Top La Grange er epic tidløs ! Jeg visste ikke den var så tidlig som 73 før jeg sjekket . ZZ Top ble vel ikke svære før på 80 tallet .
 3. 3 er Rainbow ( Blackmore ) Man on the Silver mountain fra 70 tallet . Husker en kompis hadde singel av den før LP kom- den ble spilt i hjel...... 2 er vel ZZ Top - La Grange ( ?) fra 1973 . Beste Youtube kommentar på den : " My Ex hated this song. That's why she's my Ex!!! "
 4. Nafta bruker jeg til rensing men syns ikke den funker særlig bra til å fjerne tape rester . Denne lille satanen funker utrolig bra - det er sikkert noe " nasa hemmelige" stoffer i den. Den fordamper ikke fort så er det tykt lar en det ligge på litt og så pusser forsiktig vekk . Har brukt den på gamle Gibson uten at det har påvirket lakken . https://googone.com/
 5. SG addiction - kjenner ikke til det ........
 6. Første amp på slutten av 70 s fender princeton reverb - deretter 100w Marshall topp uten preamp med den gamle mindre skriften - kjøpte så en ny M Boogie 50w topp i usa sommeren 84 . Senere en Fender princeton 2 - så en Seymour Duncan 100w sak der en kan bytte preamp røre på noen moduler el84 rør . Så har jeg to tidlig 70s fender champ - og 2 Marshall Studio 15 tidlig 90s tror jeg de er . Til slutt bytta jeg til meg en MB dusl rectifier 100w . Den brukte jeg mest . Kjøpte en 1990 Marshall 50w jmc 900 ( billig 2500,-) . Men bruker en liten Marshall cdr 15w for lav volum øving i stua ( ellers freaker kattene ut) med kun en mxr fullbore metal og en EH delay . Før hadde jeg et vanvittig stereo oppsett . Det var så galt jeg måtte lage koblingskjema for å feilsøke når noe var galt . Spiller mer og bedre uten alle effektene. Vaser bare vekk tid på å justere effekter fant jeg ut . Har de fleste ampene liggende unntatt Mesa 50w toppen.
 7. Er en 2003 Faded V med ebony fretboard på Finn nå . Fikset sprekk i headstock. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=171686335 Tenkte det var samme som over her .
 8. Tviler på der har noe ned « lav nut» å gjøre . Jeg haugevis med gitarer med så lav nut som er mulig uten klirr . Post bra nærbilder av bridge - er nok det som må sjekkes først .
 9. Nei kattene liker ikke gitarene........heldigvis har jeg ikke avkom (som jeg vet om) som kommer til "å brenne opp" om 10 års tid .
 10. Da fikk jeg ordnet Explorer og utrolig nok regner det ikke nå så fikk tatt noen bilder.
 11. Jeg har sjekket stickers - de grønne jeg finner er "feil" farge . De er ikke skikkelig neon grønn . De rosa er bedre . Denne rg550 DY har stickers .
 12. Jeg trenger en grønn.....men har funnet null på Finn . Dette er ikke helt optimalt og V8 pickup er ikke en fryd for øret heller .
 13. Hentet denne for en 500 lapp ! Trenger deler uansett liksom og lefty deler er det mindre av på nett . Spiller faktisk overraskende bra . Tror den har fått et oppsett en gang . Bånd er bra og den er lettspilt ned grei sustain . Verre er det med pickups . Singelcoils er veldig tamme og flate i lyden - for lite diskant . Men bøkkeren er det verre med - den er forferdelig . Wilkinson pickupsa i de litt eldre hss Supreme Strattene er mye bedre .
 14. Denne har jeg lagret på Finn . Det er samme gitar men med dot inlays istedet for moons . Ebony fretboard . Står navn og tel der så går sikkert an å spore den opp . Jeg klarer ikke å huske om det kun er SG jeg har sett eller noen Flying V med crescent moon inlays .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.