Sugardaddy65

Medlem
 • Innholdsteller

  1 997
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Sugardaddy65 vant dagen sist November 14

Sugardaddy65 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

867 Excellent

Om Sugardaddy65

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

14 717 profilvisninger
 1. Vis oss din SG.

  Renset fretboard og polerte bånd og justerte litt på oppsett . Noen av disse gamle Faded SG CM fra 2002 har originalt ABR1 bridge - lakken er vesentlig bedre på disse enn de nyere også . Det er tydelig at Gibson kjipa seg til etter hvert på disse Faded SG. Er veldig pen Ebony på denne og Iommi bridge pickup er et godt hakk bedre enn den originale kan en si , men det kommer jo an på hva en liker .
 2. Vis frem kosekroken din!

  Fendernissen !
 3. Gibson 2018-priser !?!?! Gitarens framtid

  Det er jo vanvittig med treff på "gamlegutta" på Youtube . Så marked er der nok . Hvem lager bra rock/pop/metal sanger lenger ? En trenger ikke spille skalaer lynraskt for å lage cachy hits . Motley f.eks - Mick Mars er ikke noe ekstrem teknisk på gitar og Vince var aldri en ekstrem vocalist, men fanken så noen av de beste Motley sangene fenger . Cheap Trick var ofte enkle og særegne sanger , men fenger som bare det . Det er masse "hermegitarister" på Youtube , men lager de egne bra catcgy sanger , som vil fenge for den store massen ? De burde øve mer på å lage sanger - i stedet for å spille ekstremt bra teknisk , og bare kopiere andre . AC/DC lager noen ekstremt bra sanger og hits - derfor er de så store ennå . Metallica det samme - bra sanger med en høyst middels gitarist , men det er vsanger vanlige folk hører på . Ikke hvor teknisk bra soloen er ( selv om det er toppen av kransekaken) . En annen ting en sa til meg var : alle kan sitte hjemme og lage temmelig ok musikk nå til dags , men de sitter alene hjemme og gjør dette . Det er kun input fra de selv . Ingen andre bandmedlemmer som jobber sammen og gir input til hverandre ( eller kritiserer hverandre) . Det er ingen produsent inne i bildet . Beatles uten George Martin f.eks . . Dette kan ofte føre til veldig sær og introvert musikk . Det er sikkert ok for noen , men sjansen for å bli "stor" på et slikt grunnlag er vel betydelig mindre .
 4. Gibson 2018-priser !?!?! Gitarens framtid

  Bonamassa er 40 år gammel.......Tror nok det er mest folk i hvert fall 30+ som hører på han . Eller tar jeg feil her ? https://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Bonamassa
 5. Gibson 2018-priser !?!?! Gitarens framtid

  Markedet må holdes oppe av samlere . De trenger ikke spille stort , men de må opparbeide seg GAS . Yngre folk må "smittes" med GAS ( de som gar penger) . Ellers var vel " the last gitarhero" Dimebag ? Etter Pantera har det egentlig stilnet gradvis av . Ellers så brukes det mye gitar i country ( og lign.) musikken som er et stort marked i USA . Dette hjelper godt på . Tror nok dagens yngre garde av "hvite" gutter er blitt "femininisert" fra barnehage og fremover....de gamle gitarheltene var en "gutteklubb" av badboys . Dessuten er nok mange yngre nå opptatt av å lære noe på kort tid . Svært få blir dyktige på gitar uten å legge mange timer ned i øving . Tror nok mange yngre gutter nå har så mye annet å gjøre som stjeler tiden deres .
 6. Gibson 2018-priser !?!?! Gitarens framtid

  Nordmenn er bortskjemte med meget billige bruktpriser på gitarer . Sett i forhold til en "føkka" kronekurs , så er prisene ok egentlig . Norsk økonomi og fremtiden for Statens økonomi ser ikke lys ut , men de fleste gir blanke eller vet ikke hva det går i . Dette er hovedgrunnen til at krona i mindre grad følger oljeprisen ( som er ok nå ) .
 7. NGD - New Cheap Guitar Day

  Hva er serienummer på den røde ? Det selges jo av og til USA Peavey Wolfgang til 4000-5000 på Finn . Det er glimrende gitarer .
 8. Jeg er ikke spesielt fan av alle disse brune SG ene . De gamle Faded med Ebony fretboards har en annerledes finish enn de nyere . Det en del folk ikke vet er at mange av de gamle SG som er brune faktisk var røde fra fabrikken. Ta en kikk under plekterbrettet . De mistet fargen fort i sol og under lysrør i butikker . Nå syns jeg ikke den rødfargen på Faded er særlig pen .
 9. Vis oss din Strat

  Hadde ikke bånda vært så slitt og så små , så ville nok en planing vært aktuelt . Men er så lite å gå på her . Å påkoste like mye som gitaren kostet på refret er ikke aktuelt . Jeg har krona noen bånd og tatt ned høyden på et par , så den er bedre enn før , men å spille med 2 til 2.5mm høyde blir for kjipt . Bytte hals - jeg har en del halser liggende og hadde beholdt den originale og skrudd på hvis den ble solgt . En ren Maple hals hadde vært å foretrekke og .
 10. Vis oss din Strat

  Er på ca. 2mm 1ste streng - skurrer eller dør helt ut når jeg bender 2-3 halvtoner . Fikset et par bånd som var for høye . Den er egentlig noenlunde grei på bånda nå , men kunne vært litt bedre . Det er spesielt fra ca. 12-18 bånd det er verst . Kan nok justere ørlite lavere på nut . Truss er bra justert nå . Det er nok antakelig mest 7.25 radius som er problemet her . Bånd er slitt og kunne vært bedre men de er nokså jevne nå . Jeg er vant med Gibson og diverse supestratter som har mye flatere radius og strengehøyde 1-1.5mm maks 12 bånd( og da kan jeg bende langt uten fretout) . Nei må nok bare innse at denne gitaren ikke blir vesentlig bedre uten å bytte hals .
 11. Gibson Les Paul Studio 2013 bruktpris?

  Den der er temmelig pen LP Studio . Legg den på 6500-6800 på Finn , og se hva som skjer . Ha litt prutemonn . Ta mye fine bilder og legg ved specs + noen Youtube reviews . Får sikkert en haug med bytteforslag mot håpløse Asia gitarer , så om du får solgt rent for 6000-6500 så er det egentlig bra .
 12. Vis din Les Paul

  Ja ser bedre ut når det er Ebony fretboard og custom med svart .
 13. Vis oss din Strat

  Denne billig Fenderen kom inn døra for noen dager siden . Visstnok 1985 Japan . Grei stand , men bånd er noe slitt , som dessverre de fleste av disse er pga tynne, små , svake bånd . Den har bra klang/sustain og pickup er bra , men særlig spillbar i forhold til det jeg er vant med , er den ikke nå . Hvor høyt må en ha strengene på Fender med 7.25 radius hals ? Syns strengene er høye nå , men det dør nesten helt ut ved bending på 3-4 halvtoner høyere oppe på halsen .
 14. Vis din Les Paul

  Din farge den der ! Du kan sikkert polerere den så flames kommer litt bedre til syne . ....og kunne ikke den sett bra ut med svarte pickupringer , eller i hvert fall litt mørkere cream ? Gull og svart med den fargen er gromt ..men nå er jeg bling whore .
 15. Vis din Les Paul

  Tenker denne slår an hos the cork sniffers .