Sugardaddy65

Medlem
 • Innholdsteller

  2 972
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  26

Sugardaddy65 vant dagen sist Desember 20 2018

Sugardaddy65 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 633 Excellent

Om Sugardaddy65

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

15 192 profilvisninger
 1. Sugardaddy65

  Vis oss din SG.

  Jeg har kun en omlakkert hvis SG standard 1979 . Ellers har jeg null hvite . Dukker lite opp . Det var nylig en eldre 80 hvis SG - special tror jeg der var . Men hvite SG Standard dukker sjelden opp på Finn.
 2. Kjøp en pent brukt Gibson Les Paul Studio ! Du får de til 4000-6000,- brukt . Mye bedre gitarer med alt bra . Ingen dårlige bånd - topp elektronikk - bra pickups etc . . Meget bra gitarer til fin pris brukt . Denne er godt brukt men de eldre er ofte noe bedre kvalitet ...litt svart neglelakk og noe rensing/polering så blir den bra . https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=135590766 Hvis du absolutt skal ha en Epiphone LP så er de eldre Koreanske bedre kvalitet . Det finnes noen sjeldnere Tsjekkiske Epiphone som er meget bra , men de dukker ikke opp så ofte lenger .
 3. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Japanske Ibanez taper seg også kraftig brukt . Schecter er Korea gitarer og uansett hva de koster nye , så vil dert påvirke bruktprisen . En får jo Japanske Ibanez og Jackson nede i 1500-2000 av og til . Da kan en stort sett glemme å få stort for en Korea LTD/Schecter . En får jo og USA lagde Gibson nede i 2500-3000 innimellom . Jeg solgte en dyr LTD nummerert Limited edition gitar ( laget 100 stk tror jeg) som lå på 1500 usd brukt i utlandet ..var umulig å få mer enn 5k for den her i Norge . Og den var spilt på maks 30 minutter med alle papirer og kassen . Tok lang tid å bli kvitt .
 4. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  ...en bra kvalitet Floyd er grei å ha med å gjøre . Verre er det hvis det er diverse kopi Floyd som koster $5 å lage . De blir nær aldri bra uansett .
 5. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Ja jeg så nypris er lav . Er bare tull å påkoste en dårlig gitar mange tusen når en kan få de som er bra kvalitet nede i 4-5k .
 6. Sugardaddy65

  Henge gitaren på veggen, dårlig idé?

  Jeg har kjøpt mange gitarer med skader fra vegghengere - lakk ødelagt og stygge merker , så jeg henger ingen opp . De som er ute står i stativer med plass for 7 .
 7. Sugardaddy65

  Henge gitaren på veggen, dårlig idé?

  Glassvatt - hva er det ? Er mange hus her i Stvgr nær sentrum som ikke er isolerte - mange er bygget før ww2 . Men de fleste installerer 1-2 varmepumper , isolerte vinduer og klarer seg .
 8. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Den var visst Korea laget . Det var merkelig ja , men ser disse Diamond gitarene er billige , så de er nok ikke noe å ha på .
 9. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Schecter "strat" string through....kjenner ikke modellen eller om den er laget i Korea . Spørs om denne selger gidder å sende , men en kan jo spørre . Grei pris i hvert fall ( hvis det ikke er en billig Kina modell) . https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=136582961 El Gitar Schechter Omen-6 Diamond series med forsterker og tilbehør 2900,-
 10. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Virker noe sløv den selgeren . Kun ett bilde og svarer ikke på mail . Samt gidder ikke sende ...... men noen selgere må en bare gi opp på. Er de SÅ sløve så makter de sjelden å pakke bra heller . Men sånn er det bare .
 11. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  De Koreanske er bedre kvalitet og dyrere . Men den der tror jeg er nokså sikkert er Koreansk . Det er vel en av de dyrere Schecter gitarene ( unntatt USA hvis de lages lenger) ... Bare spør om den er Indo eller Korea .
 12. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Det er ikke jeg som selger den .....bare linket til den da du lette etter slik type gitar , og den er bra priset med diverse utstyr .
 13. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Schecter avenger synester gates 4 000,- Selger en lite brukt Schecter gitar. Det som føleger med er en boss TU-3 tuner, Jack kabel og en reim. Original eske kan også følges med sammen med bagen. Pris kan diskuteres. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=117411173 Prut til 3500 ,- Dette er vel en Korea laget Schecter ? Fin pris for en helt bra gitar .
 14. Sugardaddy65

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Og billige Floyd trems funker heller dårlig . I tillegg er det vanskelig å justere på nut høyde . Spar deg for alt det maset til å begynne med . Kan forsåvidt låse Floyd enkelt i verste fall .