Gå til innhold
 • Bli medlem

Sugardaddy65

Medlem
 • Innholdsteller

  3 182
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Sugardaddy65 vant dagen sist Mars 10

Sugardaddy65 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 809 Excellent

Om Sugardaddy65

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

15 273 profilvisninger
 1. Dro frem denne - 84 japan Fender Strat . Spiller ok for å være Fender , men lysår unna de bra superstrattene mine .
 2. Kvotere "hvite menn" ? - Halllloooooo #METOO" og alt det der . "Hvite menn" er jo skylden i alt det dårlige som skjer i verden .
 3. Feminist Norge slår til igjen atter en gang ....Husk det er ikke så lett å finne tid til å øve når en må følge med på alt som skjer på sosiale medier oh bloggere 24 timer daglig......just sayin . Uansett så har vi jo en av "verdens beste kvinnelige skreddere" The Commander In Chief..i følge tv2/nrk . Hun er visst "syngedame" nå . Jeg har kjøpt mye billig gitarer av jenter og den vanlige kommentaren er " det var ikke så lett som jeg trodde " . eksempel her : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=143428814 Kvinner i Norge som er verdens beste land for kvinner , er bortskjemte enkelt og greit . De aller fleste er vant med å ha det enkelt i livet . Jeg vil anta svært få har den "driven" som må til for å bli en bra gitarist/bassist/trommis .
 4. Kjøpte denne da den var i nabolaget . Prutet ned til 800,- men det var nok for mye . Får se om jeg kan bruke kropp/hals til noe senere . Indonesia laget så halsen er rimelig ok med temmelig plane bånd . Bridge pickup på gain er noe av det verste jeg har hørt noensinne . Supreme sine Strat med Wilkinson pickups er bedre gitarer enn denne .
 5. Gunmetal grey kristtorn !
 6. Ibanes RG470ZS 2003 Japan Dro frem denne for å fikse en ødelagt pot . Er selvfølgelig minst 10 ledninger loddet på den lille pot......blir en prøvelse dette .
 7. Det går sikkert an å polere opp med maskin for en som har peiling og utstyr til det . Men en pelham blue - silverburst eller kremhvit er pent og........
 8. Det var du som kjøpte den ja.....han spurte meg etter deler . Men jeg sa det ville bli billigere å selge den og kjøpe en fin SG . Han fikk den for 500,- selv . Er den hobbylakkert ?
 9. Just sayin u gotta get one !
 10. Til å runde bånd og polere ! Jeg gjør det vanligvis med maskin men her gjøres det for hånd . 800 slipepapir så den brune og sist den grønne fine . Oransj er til å file flate bånd runde . Metallbitene er for å beskytte fretboard og veldig nyttig og enkelt i bruk. Det tok meg 30 min å ordne denne 87 Kramer American halsen .
 11. Hvordan er bånd på Charvel ?
 12. Jepp mange gjør dette ( spesielt med vreng) ,og demper tykk E med tommelen .
 13. Jeg liker bedre Jackson Japan og USA Charvel/Jackson/BC Rich/Kramer . De gamle Ibanez 87-90 s syns jeg er hakket bedre enn de nyere . Ville nok heller satset på en eldre Ibanez enn de nyere Prestige . Indonesia/Korea Ibanez syns jeg er så som så. Blir aldri til at jeg bruker de når jeg har Japan/USA gitarer liggende . En kompis kjøpte nettopp en pen stand rg550 1993 for under 3000,- .....Det er mye gitar for pengene .
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.