Sorg

Medlem
 • Innholdsteller

  1 154
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Sorg

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

3 447 profilvisninger
 1. Noen her som bruker AX8?

  Ja legg gjerne ut bilder og evn link til produktet. Jeg søkte opp på Thomann og det ser ut som at mange av de har en ganske høy kant? Men det finnes vel også de pedalbrettene hvor man fester AX8 med en slags borrelås? Ok, så du bruker ikke powerbanken til G10, men til AX8? Men hva blir da forskjellen når du uansett trenger en strømkabel til å gå inn i basen, den kunne vel i såfall like gjerne gått direkte inn i AX8?
 2. Noen her som bruker AX8?

  Vet du om noen selger dette i Norge? Hvordan fester du AX8 til brettet?
 3. Noen her som bruker AX8?

  Hvilken pedalbrett bruker du og kan du evn legge ut bilde? Dette er den størrelsesordenen jeg selv ønsker, dvs AX8, en mission pedal og trådløst. Antar du også har powerbank på pedalbrettet? Men jeg leser at G10 skal ha 10 timers batteritid. Har du brukt den på batterier live og så kun ladet mellom konsertene?
 4. Noen her som bruker AX8?

  Hvilket trådløst og hvilke pedaler bruker du? Du har ikke AX8 på pedalbrett grunnet plassmangel? Kjenner du til pedalbreff/kofferter som passer til f.eks AX8, en pedal og et lite trådløst system?
 5. Noen her som bruker AX8?

  Dere som bruker AX8, bruker dere den som stand alone eller på et pedalbrett?
 6. Noen her som bruker AX8?

  Sier du at du ikke kan koble Line 6 G10 rett i et vanlig strømuttak? Dvs, hvis jeg kjøper G10 så må jeg i tillegg kjøpe en ekstra strømadapter? Det funker vel også å bare kjøre den på batterier?
 7. Lurer i såfall hvilke løsninger dere bruker live. Bruker dere den som stand alone eller på et pedalbrett? I tillegg, hvilket trådløst system bruker dere?
 8. Har nylig kjøpt AX8 og holdt på å overføre presets fra Axe II til AX8. I denne prosessen klarte jeg altså med sløvhet å koble USB inn i MFC input på Axe. Det ser ut til at den nå er burned, pga når jeg kobler til MFC nå så får jeg ikke strøm til den. Er dette en enkel sak å fikse og har noen tips om hvem jeg kan sende enheten til i Oslo-området? Blir altfor kostbart å sende den til USA.
 9. 1. Kjører du kun AX8 og pedal eller kjører du AX8 sammen med annet stæsj i et pedalbrett? 2. Har du funnet en god løsning for trådløst oppsett som kan kobles sammen med AX8? Jeg antar at dersom man ønsker trådløst så må man gå for en løsning med pedalbrett.. Må også innrømme at jeg mistenker at AX8 kommer med trådløst på et eller annet tidspunkt..
 10. Ja jeg har jo selv Line 6 Relay G90 i rack nå. Godt fornøyd med det.
 11. Ok. Jeg kontaktet Fractal og de anbefalte meg Analog-løsningen. XLR er vel uansett bedre enn jack pga det gir noe bedre signal?
 12. En annen løsning er jo å bare koble til Axe FX II analogt, dvs XLR out fra Axe og så inn i input på RME. Hvorfor vil ikke dette være gunstig kontra å connecte med USB eller SPDIF?
 13. Sant. Men det RME jeg har kjøpt ligger på godt over 20 lapper, så det bør være bra.
 14. En ulempe for meg ved å kjøpe AX8 er at jeg må kjøpe nytt trådløst system. har nå Line 6 Relay G90 i rack sammen med Axe FX II og er veldig godt fornøyd med det. For meg handler AX8 kun om å ha mindre å bære på. Men ulempen er altså at jeg trenger nytt trådløst. Hvilke løsninger har dere med AX8 når det kommer til trådløst system og har dere funnet noe som kan festes sammen med AX8, feks inne i en pedalkoffert, etc?
 15. Vurderer å kjøpe AX8 i USA. Er det noen problemer med dette, ref at jeg får den amerikanske varianten og skal bruke den i Europa? Antar det er fleksibel strøm?