Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Sorg

Medlem
 • Innholdsteller

  1 213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Sorg

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

4 040 profilvisninger
 1. Ja det vil jeg absolutt tro. Alle andre micer funker. Har veldig bra RME lydkort og Neve preamp. Forøvrig så har selve kapselen ("lokket") som sitter rundt elementet (er det vel) vært løs. Det ser dog ut som den kun er limt på og jeg har klart å presse den fast igjen. Men kan det virkelig påvirke lyden så mye? Se bildet øverst hvor kapselen ikke er på nå.
 2. Kjøpte en SM7b mic noen år tilbake og synes den låter veldig rart. Det skjedde fra første gang jeg brukte den, men da var dessverre garantien allerede gått ut. Har lagt ved et opptak. Dere høres først sm57, så sm7b som låter utrolig tynt. Volumet er også veldig lavt. Hva kan være galt? EQ-innstillingene på micen er satt til "flat". Har også lagt ved noen bilder. mic test.mp3
 3. Budsjettet er fleksibelt. Vil kjøpe noe high end.
 4. Takker for gode svar! Har lest en del og det som går igjen på nettet er at Taylor låter mer "moderne". Kan det være riktig å si at Martin passer bedre til strumming og evn country, mens Taylor med mer crips lyd kan passe bedre til fingerspill med plekter, rolige ting, etc.?
 5. Noen som kan gi en liten innføring i forskjellene mellom Taylor og Martin kassegitarer? Tenker på om det er noen generelle trekk som kjennetegner de to. Er ute etter en allsidig kassegitar. Ønsker mye klang, klare toner og at den kan låte bra til fingerspill. Tenker litt høyere prisklasse. Er det noen av modellene til Taylor eller Martin jeg burde sjekke nærmere?
 6. Du har eiet standard? "Er ingen fan av 24 bånd og hva det gjør med neckpickupen." "Suhr har vel ingen "standard" modeller med floyd der de ikke er recessed." Kan du utdype disse? Det ser jo ut som at Suhr har gått helt bort i fra Floyd Rose og nå kun kjører Gotoh.
 7. Jeg er inne på Suhr sine hjemmesider. Jeg kan ikke finne igjen denne gitaren der. Dette er en Modern Pro M5. Er det slik at denne er gått ut av produksjon? Alle Modern modellene til Suhr nå har et tremolosystem der det ikke er "gravet ut" et hulrom i kroppen bak tremolosystemet, slik det er på gitaren i annonsen. Er dette noe de har gått bort i fra på deres nåværende modeller? Hva er evn fordelen/ulempen med dette annet enn at det ser mye bedre ut? Vil kanskje tro at vibrasjonsbredden ikke er like stor?
 8. Hyggelig. Hvor kjenner jeg deg i fra?
 9. Noen som har erfaring med disse og vet hva de pleier å ligge på i pris. I såfall, ser denne ut til å kunne være et godt kjøp? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=175505029
 10. Noen her som har erfaring med disse?
 11. Finnes det nettsteder hvor man kan få en røff sammenligning av de ulike produsentes tilbud?
 12. Vet at det skjer mye på denne fronten og lurer på hva som nå regnes som blant det beste av VST-samples for strykere og blåsere? Gjerne et bibliotek med begge deler. Skal hovedsaklig brukes til preproduksjoner. Mener å huske at Hollywood lenge var anbefalt. Det som gjelder fortsatt? Jeg bruker Cubase om det har noe å si.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.