Gå til innhold

Sorg

Medlem
 • Innholdsteller

  1 177
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Sorg

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

3 582 profilvisninger
 1. Noen som vet om trådløse holdere som kan festes på gitarrem og som passer bra til Line 6 Relay G70 sendere? Har evn Line 6 kommet med noe eget?
 2. Jeg vil anta at det kanskje kan bli minusgrader i boden dersom det blir veldig kaldt.. Er det en fare? Et deksel vil vel uansett ikke hjelpe mot det..
 3. Det er ikke fuktig luft nei. Men er det andre steder enn kabelhullet støv kan trenge seg inn da? Kan det komme inn gjennom fronten?
 4. Takker. Er det stor fare for at et kabinett vil kunne ta inn støv, etc inn kabelhullet? Tror ikke det er så ille med støv i boden, men det blir jo veldig kaldt der.. Kan et kabinett ta skade av det eller er et deksel først og fremst for å beskytte mot vann?
 5. Takker. Men tenkte å kjøpe i Norge for å unngå moms, toll, osv.. Noen tips til hvor jeg finner det her?
 6. Har et kabinett stående i en bod og tenkte det kunne vært lurt med et deksel. Noen som vet hvor man kjøper slikt og hva det egentlig heter? Har forsøkt å søke litt, men får ingen treff. Vanlig Marshall 4x12 kabinett.
 7. Har ikke loddebolt Men ja det er kun den låsemekanismen som er annerledes.
 8. Om man skal ha det som flight så blir det jo et ekstra kolli på hver eneste reise og det blir jo fort en del penger i lengden. Er det noen som tilfeldigvis vet standard mål på disse hattehyllene?
 9. Problemet er at det er for stort for å ha hyllene tror jeg. Ja flight kunne vært en løsning, men da blir det veldig mange kolli å drasse med seg til flyplassen, med vanlig koffert og gitar i tillegg. En løsning hadde vært en gigbag for gitaren, som jeg kunne hatt på ryggen, men er ikke så keen på å ha gitaren i gigbag på hele turneen..
 10. Jeg har nettopp kjøpt et Templeboard Trio28 pedalbrett, som i bag er 80x50 cm. Er veldig godt fornøyd med hvordan det er satt opp. Imidlertid så har jeg undervurdert hvor stor det er og jeg tror det er for stort for en koffert og også for å ta med på et fly som håndbagasje. Hvordan har dere løst dette med store pedalbrett på fly? Det er kanskje mulig å ta med brettet og så gi det til flypersonalet som kan legge det inn i lasterommet på flyet? Da slipper man at det blir herjet med i like stor grad..
 11. Jeg endte med å kjøpe et Trio28 pedalbrett. Har nå mottatt det og jeg er veldig godt fornøyd med hvordan det er satt opp. Imidlertid så har jeg undervurdert hvor stor det er og jeg tror det er for stort for en koffert og også for å ta med på et fly som håndbagasje. Hvordan har dere løst dette? Det er kanskje mulig å ta med brettet og så gi det til flypersonalet som kan legge det inn i lasterommet på flyet? Da slipper man at det blir herjet med i like stor grad..
 12. Jeg har nylig kjøpt en Line 6 Relay G70. Typisk nok så følger det med en vanlig kabel, og ikke en som er vinklet. Tenker på en slik: https://norge.thomann.de/line6_relay_g70_g75_cable_angled.htm?glp=1&gclid=EAIaIQobChMIhafSj6OX2QIViMmyCh2BtQ9NEAYYAiABEgKmRvD_BwE Noen vet hvor jeg får kjøpt dette i Norge? Har googlet, men finner ikke noen som selger.
 13. Noen som har tips om powerbank til pedalbrett? Pedalbrettet er Templeboard TRIO 28 og inneholder AX8, en expression pedal og Line 6 Relay G70.
 14. Noen som har testet dette? Jeg synes det er veldig tiltrekkende med at man kun plugger inn i gitar og amp og slipper en ekstra enhet på pakken. Anmeldelsene er veldig bra. Noen som har brukt det live? http://www.xviveaudio.com/productInfo.asp?id=298
 15. Har kommet over Templeboard nå og synes det ser enda bedre ut. Noen med erfaring fra dette?
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.