Sorg

Medlem
 • Innholdsteller

  1 194
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Sorg

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

3 670 profilvisninger
 1. Ja skjønner. Har du hørt innspill fra noen andre?
 2. Kjøpte Cubase 9,5 i fjor og ser nå at de har kommet med 10. Noen som vurderer å oppgradere og vet om slike oppgraderinger er verdt prisen? Koster 935 å oppgradere. Spørsmålet er vel om man trenger all den nye funksjonaliteten og hvor mange endringer det faktisk er. Noen tanker rundt dette?
 3. Beklager, jeg har skrevet feil og mente lås til selve gitarreimen. Ser ut som jeg ikke kan endre innlegget? Er det uansett noen som har tips til lås av gitarreimen?
 4. Lurer på hvilken type reim dere bruker til Gibson ES-335. Har lest at enkelte type reimer kan lage "skrapemerker" på gitaren. Festet er jo også annerledes, hvor det ene er bak ved halsen, kontra på siden som er vanlig. Noen som har funnet en type reim som fungerer godt? Lurer også på tips om strengelås som fungerer godt med ES-335. Sist jeg kjøpte strengelås var antagelig 8-10 år siden og jeg er ikke oppdatert på om det har kommet nye produkter på dette feltet. På strengelåsen jeg har til min PRS måtte jeg skru skruene inn i kroppen. Er det løsninger hvor jeg unngår dette?
 5. Sorg

  Tips om esker/etui til pedaler?

  Dette er målene: Dimensions: 16.1” x 4.0” x 10.3”
 6. Sorg

  Tips om esker/etui til pedaler?

  Bor sentralt i Oslo. Er denne stor nok for Ax8?
 7. Sorg

  Tips om esker/etui til pedaler?

  Noen som vet hvor man kan kjøpe store deler med skumgummi? Kunne jo bare kuttet til en passe form til AX8 i en skumgummi/foam og latt den ligge i dette i kofferten.
 8. Sorg

  Tips om esker/etui til pedaler?

  Hadde faktisk en veldig god pedalbrettløsning som ble custom made, men det ble altfor digert og tungt. Veldig upraktisk på fly.. AX8 er jo ganske stor fra før som du vet.
 9. Sorg

  Tips om esker/etui til pedaler?

  Har du et eksempel du kan sende link til?
 10. Sorg

  Tips om esker/etui til pedaler?

  Noen som har tips til oppbevaringsetui/boks for dette?
 11. Har et liveoppsett hvor jeg bruker Fractal Audio AX8, en Mission Engineering volumpedal og Line 6 Relay G70 trådløst. Har alt i en liten trillekoffert. Ønsker å ha den trådløse senderen, G70, E-bow, etc i en eske som ligger sammen med AX8 i kofferten. Noen som har tips om solide etui/esker som likevel ikke veier mye og som egner seg til å oppbevare disse tingene i?
 12. Har vært inne på deres sider og prisguiden, men får bare opp en haug av modeller som er til salgs. Kan du sende meg direktelink?
 13. Hva er kort sagt hovedforskjellene på de ulike modellene. Germaniumkid nevner at nyere modeller har tynnere hals. Er det andre generelle forskjeller, bortsett fra at de elde er ansett til å ha en høyere verdi pga eksklusivitet, osv?
 14. Takker. Kan man bare sammenligne samme årsmodell som på reverb eller ligger prisene på den siden i et fast intervall lavere/høyere?