Gå til innhold

Sorg

Medlem
 • Innholdsteller

  1 199
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Sorg

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

3 786 profilvisninger
 1. Jeg forsøkte med to ulike kabler ja, og det er den ene som glir for lett ut.. Kan man fikse det eller er det bare å kjøpe ny?
 2. Har et problem med at kabelen for lett glir ut av inngangen på min Mission Engineering volume pedal. Er dette noe som kan fikses, og ligger problemet i pedalen eller kabelen?
 3. Hvor kjøper dere Hiscox? Noen butikker i Oslo som har inne?
 4. Hvor har du kjøpt disse, noen i Oslo som har inne?
 5. Noen som har tips om solide gitarkasser som man kan sende som spesialbagasje? Det er ikke så ofte jeg flyr med gitaren og som regel får jeg den med som håndbagasje. Skal riktignok en tur med Norwegian til USA og vet de kan være strenge... Ønsker en solid kasse som det også er mulig å bære, dvs som ikke veier altfor mye. Noen forslag?
 6. Ja skjønner. Har du hørt innspill fra noen andre?
 7. Kjøpte Cubase 9,5 i fjor og ser nå at de har kommet med 10. Noen som vurderer å oppgradere og vet om slike oppgraderinger er verdt prisen? Koster 935 å oppgradere. Spørsmålet er vel om man trenger all den nye funksjonaliteten og hvor mange endringer det faktisk er. Noen tanker rundt dette?
 8. Beklager, jeg har skrevet feil og mente lås til selve gitarreimen. Ser ut som jeg ikke kan endre innlegget? Er det uansett noen som har tips til lås av gitarreimen?
 9. Lurer på hvilken type reim dere bruker til Gibson ES-335. Har lest at enkelte type reimer kan lage "skrapemerker" på gitaren. Festet er jo også annerledes, hvor det ene er bak ved halsen, kontra på siden som er vanlig. Noen som har funnet en type reim som fungerer godt? Lurer også på tips om strengelås som fungerer godt med ES-335. Sist jeg kjøpte strengelås var antagelig 8-10 år siden og jeg er ikke oppdatert på om det har kommet nye produkter på dette feltet. På strengelåsen jeg har til min PRS måtte jeg skru skruene inn i kroppen. Er det løsninger hvor jeg unngår dette?
 10. Dette er målene: Dimensions: 16.1” x 4.0” x 10.3”
 11. Bor sentralt i Oslo. Er denne stor nok for Ax8?
 12. Noen som vet hvor man kan kjøpe store deler med skumgummi? Kunne jo bare kuttet til en passe form til AX8 i en skumgummi/foam og latt den ligge i dette i kofferten.
 13. Hadde faktisk en veldig god pedalbrettløsning som ble custom made, men det ble altfor digert og tungt. Veldig upraktisk på fly.. AX8 er jo ganske stor fra før som du vet.
 14. Har du et eksempel du kan sende link til?
 15. Noen som har tips til oppbevaringsetui/boks for dette?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.