Gå til innhold

Sorg

Medlem
 • Innholdsteller

  1 206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Sorg

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

3 898 profilvisninger
 1. Noen her som har erfaring med disse?
 2. Finnes det nettsteder hvor man kan få en røff sammenligning av de ulike produsentes tilbud?
 3. Vet at det skjer mye på denne fronten og lurer på hva som nå regnes som blant det beste av VST-samples for strykere og blåsere? Gjerne et bibliotek med begge deler. Skal hovedsaklig brukes til preproduksjoner. Mener å huske at Hollywood lenge var anbefalt. Det som gjelder fortsatt? Jeg bruker Cubase om det har noe å si.
 4. Det ble Hantek Evolve på meg.
 5. Tenker å kjøpe noe i Norge. Noen som har testet Hantek?
 6. Ønsker å gå til innkjøp av dette, altså formstøpte in-ear ørepropper, ikke kun til demping av lyd med til in-ear monitoring. Ser at det finnes to produsenter i Oslo; Hantek og Hearsafe. Noen som har erfaring med disse eller evn vet om andre som er bra?
 7. Vurderer å kjøpe dette til bruk hjemme, for å avlaste venstre skulder. Ser det er mye forskjellig på markedet og store prisforskjeller. Noen som har prøvet dette? https://evenstadmusikk.no/planet-waves/1050724/planet-waves-50dare000-50mm-dare-strap--bk?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Planet%20Waves%2050DARE000%2050mm%20Dare%20Strap%27 - 196 NOK https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Gruv-Gear-DuoStrap-Neo-Ergonomic-Double-Guitar-Strap-Black/1MF4?origin=product-ads&gclid=EAIaIQobChMI6-HOsdCJ5QIVHYGyCh1t1g8cEAQYASABEgICLfD_BwE - 805 https://slingerstraps.com/collections/shop-slinger-straps/products/harness-strap-guitar-strap - 59 USD https://www.richterstraps.com/screen/page/matt-heafy - 159 EUR USD
 8. Jeg forsøkte med to ulike kabler ja, og det er den ene som glir for lett ut.. Kan man fikse det eller er det bare å kjøpe ny?
 9. Har et problem med at kabelen for lett glir ut av inngangen på min Mission Engineering volume pedal. Er dette noe som kan fikses, og ligger problemet i pedalen eller kabelen?
 10. Hvor kjøper dere Hiscox? Noen butikker i Oslo som har inne?
 11. Hvor har du kjøpt disse, noen i Oslo som har inne?
 12. Noen som har tips om solide gitarkasser som man kan sende som spesialbagasje? Det er ikke så ofte jeg flyr med gitaren og som regel får jeg den med som håndbagasje. Skal riktignok en tur med Norwegian til USA og vet de kan være strenge... Ønsker en solid kasse som det også er mulig å bære, dvs som ikke veier altfor mye. Noen forslag?
 13. Ja skjønner. Har du hørt innspill fra noen andre?
 14. Kjøpte Cubase 9,5 i fjor og ser nå at de har kommet med 10. Noen som vurderer å oppgradere og vet om slike oppgraderinger er verdt prisen? Koster 935 å oppgradere. Spørsmålet er vel om man trenger all den nye funksjonaliteten og hvor mange endringer det faktisk er. Noen tanker rundt dette?
 15. Beklager, jeg har skrevet feil og mente lås til selve gitarreimen. Ser ut som jeg ikke kan endre innlegget? Er det uansett noen som har tips til lås av gitarreimen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.