CastorFiber

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  18 125
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  176

CastorFiber vant dagen sist August 28

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 131 Excellent

1 følger

Om CastorFiber

 • Rang
  Fanejunker

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

20 511 profilvisninger
 1. Nå er ikke jeg moderator lenger, men hvis man ikke har noe ønske om å bli kastet ut av et forum, er det ikke lurt å lage nye tråder som har blitt stengt. Andre brukere kan bidra i positiv og negativ retning. Når det er sagt, er en elgitar et godt verktøy hvis man vil jobbe med riff, akkordrekker og andre strukturer innenfor musikkens verden. Det at man drar damer er en myte. Men det kan være fordi jeg jeg er så lite tiltrekkende at gitarfaktoren ikke ble høy nok.
 2. Dette har ikke noe som helst med Martin å gjøre. Har en lignende selv, dette er japanske kopigitarer fra noen år tilbake. Har ikke strenger på den jeg har "vørtived", så kan si lite om kvalitet, bortsett fra at det ikke er helt krise. Gitaren er i beste fall spillbar, og neppe verdt mange kronene. Har en post fra 9. august om den jeg har liggende i "dagens gladsak". Ikke mer info der egentlig , har kjøpt strenger, men har ikke surret meg til å sette de på. Gitaren i seg selv er en kopi av en Gibson Hummingbird, så utseendet har ikke noe med Martin å gjøre heller.
 3. CastorFiber

  Ikeacaster

  Du trenger bare en liten treplanke til å lage jig av, en fil, en liten løvsag og en fil. Ja, og en drill til hullene. Det har de fleste møblerte hjem tilgang til. Dessuten er vel dette en "standard" telefasong, så da kan du vel bruke en ferdigkjøpt? Ikke ment som noe annet enn et tips, altså. Du gjør selvsagt som du vil.
 4. CastorFiber

  Fra Standard Eclipse til CUSTOM VIKING-lipse...

  Det får nå så være pm man liker det eller ikke, men jeg er veldig imponert. Du har sans for detaljer, det er sikkert og visst! Må jo være midt i blinken i den rette settingen. Helt knall jobb.
 5. CastorFiber

  Ikeacaster

  Det bør være minst 20 varmegrader når man lakkerer. Enkelte har flaks og får det til med lavere temperaturer. Det er flere grunner til at man får denne finishen, men temperatur er etter det bittelille jeg vet den viktigste faktoren. Andre grunner kan være for tykk lakk, eller at dysen ikke forstøver skikkelig. Er man litt nøye og skal lakkere med boks, er det vel verdt pengene å kjøpe dyrere dyser til lakkboksen(e) man bruker. Bruker man sprøyte og 2k. lakk, er det enda flere grunner til at det kan gå galt. Som jeg skrev for ganske lenge siden, tror jeg det kunne blitt veldig kult med en eller annen knall kontrastfarge, og så slipe vekk slik at det blir kun små "prikker" igjen av kontrastfargen. Det er ikke sikkert alle er enige i at det blir stilig. Hvorfor ikke la det være slik det er, siden det er så jevnt? Alle gitarer trenger ikke være helt "speil" i finishen.
 6. CastorFiber

  Mute Mutant - 80's retro-wave action-pop

  Gleder meg som en tiåring i køen til ThunderCoaster!
 7. CastorFiber

  Hei igjen :-)

  Husker deg. Kjør på!
 8. CastorFiber

  Valg av stemmeskruer

  Satte Planet Waves locking tuners på stålstrenggitaren min. Veldig fornøyd. De kutter av overflødig streng automatisk. Lette og fine.
 9. CastorFiber

  Chord Progression visuell chart

  Dette er jo rett og slett kvintsirkelen presentert på en annen måte. Hva mener du med at noen skal fortelle deg "hva det står under"? Det er da navnet på akkordene, og det kan du da lese selv?
 10. CastorFiber

  Moll skala, Dur skala ... og en til?

  Trodde jeg hadde tipset om @Richard W, men ser jeg har tullet til noe.Spiller ingen rolle, fordi Audun har gjort jobben. Når du er ferdig med å studere de veldig gode backingtrackene,er du trolig en dyktig gitarist!
 11. CastorFiber

  Straymond

  Hva kan man si? Har du lyst på en smertefri handel, så velg denne karen. Byttet skrot mot gull mange ganger, han har aldri klaget!
 12. CastorFiber

  Moll skala, Dur skala ... og en til?

  Forrige post er veldig bra. Når deg gjelder dette med å spille, hvor bra det blir, hvor morsomt det blir, og hvor bra det blir, er det nesten umulig å svare på. Vi er alle forskjellige, og noen er født med et talent. Andre, som meg, er ikke det. Derfor er jeg ikke verdensberømt, og jeg har vært alt for lat til at jeg har øvd nok. Har man talent, blir det en blanding av flaks, øving og litt mer flaks om man lykkes som musiker eller ikke. Som et eksempel på hvordan en veldig dyktig musiker kan være kjedelig å høre på, tenk på dette. Det finnes mange "perfekte" MIDI- filer av mange forskjellige musikkstykker. Det de stort sett har til felles, er at de er drittkjedelige å høre på. De mangler "noe" som noen mennesker klarer å tilføre. Derfor blir det meningsløst å lete etter det "perfekte", fordi det "perfekte" er det "uperfekte". Det er det som kjennetegner kunst. Dette "perfekte uperfekte" er et mål som veldig få av oss klarer å nå. Oj. Litt vel filosofisk her på en fredagskveld, men jeg gjorde mitt beste.
 13. CastorFiber

  Hva er motiv i musikklære eller gitar?

  Moderne musikk har også slike "motiver". Et eksempel som begynner å bli gammelt, men som veldig mange kjenner til, er for eksempel starten på "Smoke on the water" med Deep Purple. Nyere eksempler på det samme er ikke vanskelige å finne. Et mer moderne ord når det gjelder gitarspilling er "riff". Det er samme greia. Vi mennesker liker gjentagelser, så en sang som blir populær inneholder gjerne et slikt motiv som gjentas mange ganger. Har man som musiker mange ideer, kan det være smart å rasjonere disse "motivene" ut over mange sanger, og ikke bruke opp alle i en sang. For de fleste av oss blir det bare slitsomt.
 14. CastorFiber

  Moll skala, Dur skala ... og en til?

  Når det er sagt, kan man jo også ha mye moro med modale tonearter når man har spilt en stund. Kanskje denne lille videoen er noe for deg? Herr Eklundh er "noe" flinkere enn meg til å spille gitar..
 15. CastorFiber

  Moll skala, Dur skala ... og en til?

  Spill de tonene du har lyst til å spille uten å bry deg så mye om hvilken skala de tilhører.