CastorFiber

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  18 211
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  176

CastorFiber vant dagen sist August 28 2018

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 194 Excellent

1 følger

Om CastorFiber

 • Rang
  Fanejunker

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

20 729 profilvisninger
 1. CastorFiber

  Støy som induseres fra trikken

  Har du sjekket med strømleverandøren din? Det skal være en viss kvalitet på strømmen som blir levert. I teorien. Jeg er redd for at du ikke kommer langt hvis det kun gjelder denne forsterkeren, men hvis det gjelder forsterkere generelt, så hadde jeg forsøkt å høre med de. Jeg har erfaring med dette, og det er "Davids kamp mot Goliat". En skrekkelig lang historie kort, meg kostet det en ny komfyr til 10000 uten at noen andre (strømselskapet og kommunen) var villige til å løse problemet. Hos meg var det jo ikke ulyd som var problemet, men at induksjonsplatene rett og slett ikke lot seg skru på. Det koster jo ikke noe å spørre.
 2. CastorFiber

  Sletta poster

  Det å være moderator en en utakknemlig jobb. Vær glad for at noen gidder å gjøre jobben gratis. Vil du ha en endring, ellervl gjøre en bedre jobb selv, så meld deg som frivillig. Så enkelt er det slik jeg ser det. Vær klar over at man får masse drittkjeft i perioder, perioder man kanskje ikke klarer å forutse. Derfor er det nødvendig å være enig med de andre som modererer.
 3. CastorFiber

  Hva er denne verdt?

  Denne gitaren ble trolig laget i Japan. Så ble den sendt til USA, der den ble kvalitetssjekket og så solgt. Grunnen til at Martin holdt på med dette, var rett og slett fordi produsentene i USA på den tiden (70- tallet) slet med å lage like gode gitarer som japanerene gjorde til samme pris. Legg merke til "til samme pris". Dette er ikke nødvendigvis en veldig god gitar, men på det tidspunktet var det like bra som en del amerikanske gitarer, og til langt lavere pris. Hvordan den har holdt seg i kvalitet er det umulig å si stort om. Man må prøve den. Tar jeg ikke helt feil, har denne finértopp, og det er det mange som synes er juks. Hadde jo vært artig med et bilde av headstock, om den har Gibson "open book"- hode. Husker noen av disse hadde det.
 4. CastorFiber

  Hva er denne verdt?

  Litt vanskelig å si, siden det er umulig å se hvordan tilstanden er ut fra bildet. Den er nok verdt mer enn 600, men det er ikke noen gullgruve eller skjult skatt. Tusenlapp eller to, hvis den er strøken. Tipper jeg.
 5. CastorFiber

  Omstrenging av Akustisk gitar

  Det stemmer at det er natron som er tingen. Bakepulver fungerer også, men blir sprøere. Grunnen til at mange (inkludert meg selv) tror/trodde bakepulver er greia, er jo rett og slett for dårlige engelskkunnskaper. Har man et eller annet "pulver" av annen sort, fungerer det sikkert også, men da bør det nok tørke over natten. Med natron er det steinhardt med en gang.
 6. CastorFiber

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Så fint at jeg er til litt nytte. Mener jeg kjøpte et sett med en tang og et utvalg av slike popnagleaktige ting. Det kostet ikke så mye.
 7. CastorFiber

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Det stemmer. De blir kortere når man trekker de sammen, og fungerer fint. Mener bestemt at de jeg har handlet er kjøpt på Biltema. Når jeg tenker meg om, har de også diverse plastplater du sikkert kan bruke for å lage noe du fester disse i. Platene kan sages og bores i. Alternativt kan du bruke noe tynt metall.
 8. CastorFiber

  Sletta poster

  Nå snakker jeg bare for meg selv, men det er ikke slik at alt jeg poster er gull, og ikke må slettes. Det er denne posten et godt eksempel på. Nå har det seg slik at jeg lever godt med det. Det synes jeg du skal gjøre også @Gubbe
 9. CastorFiber

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Muttere er fint, men slike popnaglesaker jeg refererte til, har en krage på baksiden som gjør det mer solid. Man kan jo eventuelt fjerne området som er ment å komprimeres med en Dremelaktig sak, og da har man i praksis en mutter med en krage.
 10. CastorFiber

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  En annen ide kan jo være å bruke popnagler med gjenger gjennom den plata. Da har du noe å skru i.
 11. CastorFiber

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Nå har ikke jeg meldt meg inn i dette før nå, men jeg skjønner heller ikke hva som er problemet. Dette ser da helt greit ut? Er pickupringene printet slik at de passer nedi hullet? Hvis de ligger oppå, slik som vanlige ringer, er det da masse å skru i?
 12. CastorFiber

  Passende treverk til pedalbrett

  Siden det er greit med slisser i slike brett, forsøk å få tak i en brukt sengebunn. Kvistfri, eik, ask eller andre solide tresorter. Så kan du tenke gode tanker om at du er miljøvennlig, resikulerbar og så videre. Litt småtøysete start, men sengebunner består av veldig bra trevirke. Sengebunner er dessuten ganske tynne, så vekten holdes nede på brettet.
 13. CastorFiber

  [KJØPES] Strat-type kropp

  Øhm- tror jeg har et relativt rimelig Strat- byggesett liggende et eller annet sted. Kan det være noe? Forbehold om at jeg har det fortsatt, og finner det igjen. Fargen kan du da bestemme helt selv, da det ikke er lakk på delene.
 14. CastorFiber

  Askret

  Handlet et effektbrett av @askret. Det er ikke vår første handel, og den gikk som alltid helt knirkefritt for seg. Denne karen er det null problemer å handle med!
 15. CastorFiber

  Svensk Jazz!??

  Her er det vel bare en ting å si. Jævla bra! Tusen takk for at du poster. Det er ikke mange gitarister jeg har hørt som ikke går i "hakkespettfellen" når de skal spille bass, altså at det blir alt for "på", men du fikser det fint. Jeg er imponert!