Gå til innhold

CastorFiber

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  18 030
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  175

CastorFiber vant dagen sist Juli 16

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 028 Excellent

1 følger

Om CastorFiber

 • Rang
  Fanejunker

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

20 420 profilvisninger
 1. Det er ikke noe problem å erstatte/mikse inn signalet fra en digital opptager hvis du tar klippet inn i et videoredigeringsprogram. Har gjort det flere ganger. Det som overrasket meg litt, er at opptakene ikke er 100% i synk. Trodde jo at når det var digitalt, så ville de gå akkurat like fort. Det gjør de ikke, så hvis filmen er lang, tenk opp mot en time, så må du jukse litt her og der.
 2. CastorFiber

  Medspiller søkes.

  Da er det kanskje greit å opplyse om hvor du holder til?
 3. CastorFiber

  ErlendB - Videotråd

  Bra jobba. Ikke helt min favorittstil, men låter bra!
 4. CastorFiber

  ErlendB - Videotråd

  Jeg har skrytt så mye av deg at det er vanskelig å finne noe å si. Knall. Samarbeider du fortsatt med han vokalisten jeg hørte deg med for en tid tilbake?
 5. CastorFiber

  Får ikke intonert E-strengen

  To triks du kan prøve, det ene er jo tynnere strenger, men det mest nærliggende er rett og slett å fjerne fjæra på 6. strengen. Da har du bittelitt mer å gå på. Du bør også stramme fjærene litt. Hele tremoloen bikker for mye oppover, og det er noe av grunnen til problemet ditt.
 6. Tar det på PM.
 7. Jeg har en S540R med en diskret gulfarge på. Du kan jo kanskje skifte farge på den?
 8. Jeg er enig i det som Alfi sier. Hvordan gitaren kjennes ut å spille på, er litt avhengig av hvordan kroppen oppfører seg. Jeg er veldig i tvil på hva som utgjør forskjellen fra noe som er flott til noe som ikke er OK. Tviler på at det er snakk om lakk. Andre er ikke enige med meg i det.
 9. CastorFiber

  Buzzing på ny elgitar, les Paul epiphone.

  Når det gjelder KinaEpiphone, har jeg (svak) erfaring med at jo eldre Kinagitaren er, jo bedre er den. Prisene på Epiphone har jo blitt presset og presset til latterlige nivåer. Jeg har eid et par eksemplarer som har vært veldig kurante, og jobbet litt på et par eksemplarer av nyere dato som ikke har vært så veldig godt bygget. Man snakker faktisk om den samme byggekvaliteten, Epiphone fra Kina har ikke lik kvalitet. Det er stor forskjell! Jeg har fiklet på "Chibson"- gitarer som har mye høyere kvalitet en Epiphone..
 10. Det er faktisk forsket noe på det der med sustain og lyd. En tele er så godt som optimalt for maks sustain. Har en sustainer- gitar, og har man det, finner man ganske fort ut at "evig sustain" er noe man ikke trenger. Det er rett og slett noe man til vanlig ikke trenger til "vanlig" bruk. Stemmer i som andre her har nevnt, oppsett og pickups er det som gjør at en gitar "snakker" til deg. Det er ingen fasit på hva man liker, så at en gitar utløser musikkglede hos en person, betyr ikke at man da sitter med fasiten for alle. Når det er sagt, så kan jeg ikke nekte for at en gitar som vibrerer i fanget, selv om det er en elgitar, er noe spesielt. Men videre, hvis lakk hindrer slike vibrasjoner, så ville vi spilt på gitarer uten lakk, og med et lag med organisk glutenfri olje som finish. Slik er det jo ikke.
 11. Det tar litt tid, og den blir en del tyngre, men du kan bade den i linolje. Den harpikserer på sikt, og gjør overflaten mye hardere.
 12. Det tror jeg du trygt kan gjøre. Slip. mål to ganger, tenk, repeter. Veldig bra jobba. Det går som regel bra hvis man er nøye og sjekker ofte. Avslutt med poléring.
 13. CastorFiber

  Gitar rengjøring

  Gamle t-skjorter, laken og andre ting som er vasket mange ganger funker veldig bra. Regner med at du har noe slikt i huset. Ellers funker vel hva som helst av microfiber greit. Kjøp gjerne en klut som fjerner lite, for eksempel vindusklut.
 14. Skru i skruene (lett) for a lage gjenger, ta de ut, fyll opp med superlim, vent til dagen etter. Gammelt triks.
 15. Ser jo helt rått ut. Skal bli artig å se den toppen med klarlakk!
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.