CastorFiber

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  18 176
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  176

CastorFiber vant dagen sist August 28

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 167 Excellent

1 følger

Om CastorFiber

 • Rang
  Fanejunker

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

20 615 profilvisninger
 1. CastorFiber

  Svensk Jazz!🤘🏻

  Her er det vel bare en ting å si. Jævla bra! Tusen takk for at du poster. Det er ikke mange gitarister jeg har hørt som ikke går i "hakkespettfellen" når de skal spille bass, altså at det blir alt for "på", men du fikser det fint. Jeg er imponert!
 2. CastorFiber

  Beauty & Betrayal

  Man skulle kanskje tro at dette forumet var et fint sted for å få tilbakemelding fra andre musikere. Lang historie kort, det har det aldri vært, synes jeg. Slike tråder som dette får til vanlig få svar, selv om det man poster er knall. Jeg liker sangen din. Veldig bra gitarlyd, tight spilt, god melodi, og ren vokal, selv om jeg hører hvorfor den er er perfekt. Veldig bra jobba! Liker at du har jobbet med vokalen. Det blir ofte oversett. Så til det jeg ikke er like imponert over. Jeg er en eldre herre, og er ikke så glad i komprimert lyd. Dette oppleves som komprimert, det "puster" ikke. Det andre jeg stusser på, hvorfor er du så gniten på bass? Jeg sitter her med studiomonitorer og en sub som ikke runder av før på 18Hz, og den gjespet og hadde ikke noe å jobbe med. Dette fungerer sikkert fint på diverse nett-dingser og billige hodetelefoner, men det låter litt kjedelig. Hør på miksen din på flere typer høyttalere. Det er en kunst å lage noe som låter fint på alt fra en billig høyttaler fra ebay til skikkelige anlegg som dekker hele frekvensspekteret. Er du sikker på at miksen skal ha så mye diskant som du har lagt til? Jeg har så stort diskanttap at jeg bruker høreapparater, og synes det låt som om det var vel mye diskant. Her har jeg null mulighet til å si noe om hva som er "riktig".
 3. For å spore av, dette med vaniljelukt gjelder G&L, også. Intens!
 4. CastorFiber

  Mute Mutant - 80's retro-wave action-pop

  Hm. Du/dere fortjener jo flere tilbakemeldinger!
 5. CastorFiber

  Får ikke slettet

  Om det har noe med min tidligere rolle å gjøre eller ikke, aner jeg ikke. Tenkte jeg skulle kommentere, men denne teksten kommer auto-innlimt, og jeg får ikke slettet den.
 6. CastorFiber

  Rask Råkk n' Roll!

  Jeg landet på kult. Artige greier. Tommel opp!
 7. CastorFiber

  Mute Mutant - 80's retro-wave action-pop

  Hm. Dette er jo min personlige smak, og da er det slik at jeg liker det forrige bedre. Rett og slett fordi dette er mer tidsriktig, og det er mindre gitar og andre ting. Det var jo relativt lite gitar på disse 80- tallsgreiene, rett og slett fordi folket koste seg med synther og MIDI. Skikkelig sampling og HD- opptak fantes jo bare på tegnebrettet, og da ble alt som ikke kunne være MIDI vanskelig å jobbe med. Det sagt, betyr jo ikke at det er dårligere. Kommenterer ikke lyd i diskantområdet mer, av naturlige årsaker, men jeg synes produksjonen er fin. Etter dagens standard er det jo godt med klang, men det er da også tidsriktig. Gitarspillingen som er på dette ene sporet er veldig fin den, men den er jo som nevnt mindre framtredende, og det er for meg et lite minuspoeng. Vokkis- og sakkafonkarene er jo dyktige de også. Litt lite variasjon i vokalsporet, kanskje, når det gjelder bruk av stemmen.
 8. CastorFiber

  Er justering av akustisk gitar noe for amatører?

  Får nå håpe at det er ganske greit, siden den har vært til service? Det er nå slik at det er mindre justeringsmuligheter på en kassegitar enn en elektrisk gitar. Det må man ta med i beregningen. Framgangsmåten jeg beskriver, er ikke vanskelig å utføre, men det krever at man har tålmodighet og at man har skjønt hva man driver med. "Sand once, check twice"..
 9. CastorFiber

  Mute Mutant - 80's retro-wave action-pop

  Føler meg skikkelig paranoid og dinosaur her nå, men jeg har ikke Spotify. Dessuten nekter jeg å logge inn på andre sider med Facebook. Det gjør livet mer oversiktlig og enklere. Facebook er null apper, null bilder av meg selv, så lite personlig informasjon som mulig og så videre. Derimot, hver gang det dukker opp et bilde av en traktor eller skurtresker, så klikker jeg "like". Sum- får ikke hørt mer enn noe få sekunder av hver sang.
 10. CastorFiber

  Mute Mutant - 80's retro-wave action-pop

  OK. Litt hektisk her akkurat nå, men skal gjøre et forsøk.
 11. CastorFiber

  Er justering av akustisk gitar noe for amatører?

  Dette er ikke heksekunst. En fil er en dårlig idé. Skaff deg en liten trekloss, gjerne kryssfinér eller lignende, vanlig slipepapir og en form for lim. Dobbeltsidig tape uten skumlag er fint, for da kan du bytte ut papiret ved behov. Ta ut bridge, og merk opp rundt en mm med sprittusj rundt hele der du skal slipe. Se her: Dette er en bit med finér, og så er det limt fast en bit med vanlig sandpapir med dobbeltsidig tape. Det er smart å ikke bruke et lim som er alt for sterkt, for da kan man bytte ut sandpapiret når det blir slitt. Det er litt viktig å bruke en trebit som ikke slår seg, så finerrester er fine saker. Merk opp, og slip til du får fjernet det du vil. Blir det veldig lite igjen, kan man bruke litt gaffattape til å lage en slags "holder", men det regner jeg med du skjønner hvordan man kan få til. Slip, stort sett i lengderetningen, og snu ofte til tusjen blir fjernet jevnt. Snu oftere enn det du tror du trenger. Snu og vend hele tiden, for du klarer ikke å slipe "jevnt" når du bruker fingrene på denne måten. Skulle du ta av for mye, koster jo ikke delen mange kronene.
 12. CastorFiber

  Gibson søker om konkursbeskyttelse

  Det er ganske lenge siden, 2012? Husker jeg ikke feil, er de kinesiske eierne registrert ved en bilforhandler på Hawaii. De har en ganske stor aksjepott, men har ikke aksjemajoriteten.
 13. CastorFiber

  Gibson søker om konkursbeskyttelse

  Kan jo tenkes de gjør som Fender, nemlig å selge store deler av firmaet til kineserne.
 14. CastorFiber

  Luthiership på lavt nivå.

  Enig. Lærte veldig fort grunnen til at et veldig nøye forummedlem nektet å selge meg Dremel- versjonen av overfres- dippeditten. Den er totalt ubrukelig. Man må bite i det sure eplet og handle den fra Stewmac. Slike fresestål er det mulig å skjerpe opp hvis man har keramiske sticks og litt erfaring. De bør være så skarpe at man kan barbere seg med dem.
 15. CastorFiber

  Luthiership på lavt nivå.

  Synes det ser helt nydelig ut!