Gå til innhold
 • Bli medlem

CastorFiber

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  18 267
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  176

CastorFiber vant dagen sist August 28 2018

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 263 Excellent

1 følger

Om CastorFiber

 • Rang
  Fanejunker

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

20 883 profilvisninger
 1. Startet opp med med korps og notelære da jeg var 10. Orgelskole da jeg var 11, og så bass og gitar da jeg var 12. Noen år med musikk valgfag, noen år på med musikkstudier på universitetsnivå mens jeg spilte i band, dirigerte kor, korps, hadde piano som hovedinstrument og diverse. Har utrolig nok hatt musikkjobbing som en vesentlig del av inntekten i mange år. Jeg er alt for lat til å øve og bli god, så derfor er jeg et godt eksempel på hvordan man kan kaste bort godt øre og utdanning, og derfor ende opp med å kunne litt om alt, men ikke være spesielt god til noe. Trøsten er at jeg faktisk får lyd i sekkepipen min. Det gjør seg ikke av seg selv!
 2. For fans som er så gamle at vi ikke vet hva sånn spottify er, hvordan kan jeg få tak i kassettbåndet, og betale for det? Synes jeg kjenner igjen den trommelyden.. Det er ikke meningen å kuppe tråden, men dette opptaket er 27 år gammelt. Laget på en Amiga 2000 med "piggyboard"- upgrade, en HD på hele 40 MB, MIDI- instrumenter, samt Amigaens fantastiske lydchip og egen sampler, og spilt inn på DAT. Sønnen min laget denne "sangen" selv den gang. Nå er han tobarnsfar. Morsomt å ha. Trommene er fra Amigaen. Nananana.mp3
 3. Mange gode tips her allerede, men det at du kan "skru" en hel omdreining uten at det skjer noe, høres ikke helt bra ut. Kan du se om strengeposten flytter seg? Det bør du kunne se helt tydelig på en hel omdreining, altså.
 4. Skjønner godt at du ville fjerne de skruene. Gleder meg til bilder etter pussing, sparkling og lakkering. Et tips- våtsliping er fine saker. Husk å legge papiret i bløtt kvelden i forveien. Det er avgjørende for et bra resultat.
 5. Trengeer heller ikke å "tromme med fingrene mens jeg venter". Bra jobba!
 6. Dette har du trolig tenkt ut selv, men for meg ser dette ut som en typisk japansk kopi fra rundt 75 eller senere. Kjenner ikke igjen logoen.
 7. Det dumme med Epi LP er at de har blitt billigere og billigere, og kvaliteten på dem har fulgt samme trend. Det gjør at det er vanskelig å få noe igjen for de med noen år på baken, selv om de ikke helt kan sammenlignes med det som henger i butikken i dag. Båndslitasje trekker ned. Det er dyrt å skifte bånd. Det er jo klart at GFS i en slik gitar er en oppgradering, gjorde det selv med en Black Beauty, og det ble en helt annen gitar. På den annen side koster jo ikke GFS- pickups noen formue, og det er ikke så ofte at man får igjen det man har betalt for andre pickups. Gitaren blir bare litt lettere å selge.
 8. Det er da lite mas med å stemme alle strengene på en gitar med finstemmere? Trolig blir dette null problem. D- strengen har ikke det helt enorme draget. En finjustering av de andre strengene trengs sikkert. Start med 6.- strengen og jobb deg oppover.
 9. Dette var veldig bra. Jeg koste meg! Bra spilt, og en veldig fin låt. Likte akkordgangene.
 10. Opplever at hastigheten går fra lynkjapt til tregt. Ikke mulig herfra å si noe om hvorfor. Dette gjelder i første rekke lange tråder.
 11. Med forbehold at jeg ikke lenger snakker om diskant, så vil meg bare melde at jeg er veldig enig med Audun. Dette låter rett og slett for meg veldig "unaturlig". Fint spilt, rent og fint, men det er lite bass, veldig komprimert, og lite som minner om mennesker som spiller på instrumenter. Hvis det er poenget er det jo fjongt, men dette er ikke noe jeg ville ha brukt tid på, selv om det er vellaget. Beklager, dette lydbildet er ikke noe som faller i min smak. Det betyr ikke at andre liker slikt.
 12. https://en.wikipedia.org/wiki/There's_a_sucker_born_every_minute Regner med at du har en god følelse når du vet at du får mer for gitarene enn det de er verdt, siden du legger det fram som noe positivt på et gitarforum.
 13. Bryr meg ikke så mye om GIF, men de superlange trådene er fortsatt 3G.
 14. Synes dette var en god idé. Vi kan jo starte her, med denne glimrende artikkelen, skrevet et par år etter den spede starten. https://www.rb.no/lokal-kultur/stemmer-i-pa-nettet/s/1-95-1597440
 15. Jeg kan gjerne skrive litt, men jeg var ikke med helt fra begynnelsen. Derfor venter jeg til noen med virkelig lave medlemsnummer skriver noe. Det er ganske mye å fortelle, blant annet hackerangrep der ganske mye data forsvant.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.