Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

CastorFiber

Administrator
 • Innholdsteller

  18 608
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  188

CastorFiber vant dagen sist Juni 30

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 796 Excellent

1 følger

Om CastorFiber

 • Rang
  professor emiritus

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

21 757 profilvisninger
 1. Jeg er redd for at du må få startet maskinen med Win7 for å få godkjent nøkkel til Windows 10, Se lenken jeg la ut for detaljer. Ut over det, så stemmer det som flere her har nevnt, "farten" på Home- versjonen er helt lik som på de dyrere versjonene. Det samme gjelder stabiliteten. Ikke noe av det du får med "ekstra" spiller noen rolle når det gjelder musikkproduksjon. Det er ikke bestandig det er smart å "gjenopplive" gammel maskinvare for å bruke det til musikkproduksjon. Jeg fant fram en veldig sprek men avlagt maskin her, ble brukt til videorendering i en tidligere jobb, den
 2. Hvis du har gyldige lisenser på Win7, kan du fortsatt bruke de nøklene til å skaffe deg win10- lisenser uten at det koster fem øre. Win10 er et bra operativsystem. https://www.howtogeek.com/266072/you-can-still-get-windows-10-for-free-with-a-windows-7-8-or-8.1-key/
 3. Forsøk på spøk. Beklager. Stas at du er fornøyd med med tapen.
 4. Da er du klar for annonsen! "Vil du være med meg hjem og se på gitaren min?"
 5. Gratulerer. Min er sort. Jeg har basser med mer stabil hals. Tok med min på utendørs spillejobb for et par år siden, og den var jo satt opp med lav strengehøyde på den lynraske halsen. Scenen var vendt mot sola, og klokka var omtrent 14.00. Sommer og sol, god temperatur, for å si det mildt. Alt klart etter en liten pause. Da vi satte i gang, oppdaget jeg at det var helt stille over hele halsen, bortsett fra på tredjestrengen fra sånn femte bånd. Merkelig nok var "stjerna" som jeg kompet gratis strålende fornøyd. Det sier vel noe om hvor elendig bassingen min er til vanlig.
 6. Samme her. Tusen takk for at du poster byggetråd!
 7. Ser jo ut som om du har stålkontroll på alle detaljer. Har du planer om å lime fast halsen også?
 8. Jeg har ikke fulgt med, tydeligvis. Det er fikset.
 9. Skeptisk. Det er mulig de har løst det, men ett av problemene med Android har bestandig vært at det ikke har vært mulig å "lure inn" andre lyddrivere enn det operativsystemet har innebygd. Det har dessverre medført store problemer hvis man sammenligner med Appleversjonene, der man har kunnet bytte ut lyddriveren med noe annet. Tror vel jeg vil vente litt før jeg ser hvordan andre vurderer dette.
 10. Jeg synes begge sporene fungerer helt fint i dag. Selv med min hørsel hører jeg jo at det er mindre diskant på originalen, men ut over det, skulle jeg ønske jeg klarte å spille gitar sånn som du gjør! Takk for at du deler.
 11. Knall. Gratulerer. Det er en av de få instrumentene jeg ikke eier, men jeg har en vanlig banjo.
 12. Det å spille på et flygel er helt utrolig rått. Det fyller rommet med en lyd som er nesten ubeskrivelig. Jeg er misunnelig, gratulerer så mye.
 13. Jeg har en S470 liggende. Det er flere år siden jeg brukte den, og den er brukt i bare noen få timer. Den har en ZR- trem som er mye enklere å forholde seg til en en Floyd. Den er faktisk så stabil at den knapt nok blir ustemt hvis en av de tynne strengene ryker. Som flere er inne på her, så kan det være forduftig å handle noe uten tremolo. Vil man ha det, hadde jeg gått for en Ibanez med Zero- returnsystem. Det er ikke helt den samme følelsen som en "ekte" flytende, men det fungerer aldeles utmerket. Kan forresten kvitte meg med den gitaren, trådstarter kan jo sende meg en PM hvis det er no
 14. Veldig bra. Jeg liker låta, og katten med. Savner å ha katt.
 15. Windows 10 løser faktisk litt av problemet med driveroppdateringer, siden det fortsatt er Windows 10. Det er først hvis selve rammeverket for drivere oppdateres at det blir problemer. Arkitekturen rundt win10 skal etter det jeg har forstått være konstruert slik at man unngår dette, selv om OSet oppdateres "daglig". Nå er jeg på faglig tynn is her, men jeg vil tro at en eller annen gang i tiden vil det si stopp,man blir nødt til å oppdatere driverrammeverket, men det er trolig lenge til.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.