Gå til innhold

CastorFiber

Moderators
 • Innholdsteller

  18 342
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  178

CastorFiber vant dagen sist Mai 3

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 398 Excellent

1 følger

Om CastorFiber

 • Rang
  Fanejunker

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

20 997 profilvisninger
 1. Borte igjen her også. Beklager at jeg ikke så innlegget i går. Vil bare legge til at annonsene ikke plager meg videre, men det er jo greit å si fra når ting ikke fungerer slik det skal være.
 2. Hm. Annonsene er ikke borte over alt. Har logget ut og inn, og da forsvant noe. Plutselig er de på plass igjen.
 3. OK. Vil ikke vite hvordan du vet det, men tusen takk for tipset.
 4. Ting skjer, annonsene er borte her hos meg. Det var de ikke tidligere i dag. Litt trist, for nå får jeg ikke kjøpt det induksjonsladede LED- belyste vaginaspekulumet til kun fire tusen som jeg hadde så lyst på.
 5. Jeg er enig med 007. På mitt ringe anlegg er skarpen litt stikkende, og i tillegg så synes jeg at bassen er litt slapp i lyden. Ut over det, så er sommerfølelsen på plass. Dette er basert på kuttet man får høre hvis man ikke har Spåttifai.
 6. Hvis jeg husker rett, vekslet vi et par poster om noe jeg har liggende, og så døde det ut, og det er kanskje min feil. Er litt usikker på hvor dette er satt sammen, men det er mulig at det ikke er i Japan. Jeg husker ikke detaljer om gitaren, ut over at det er en serie som er laget til en gitarkjede i USA. RG, forrige eier har "reliced" kroppen, type pusse kantene med sandpapir. Ser ikke bra ut. Komplett gitar, har funnet igjen tremoloen. Reversed headstock. Den er til salgs. Tror alle deler skal kunne følge med. PM hvis det fortsatt kan være noe. Den ligger nå her. Pris blir vi i tilfelle enige om.
 7. For en fin gitar. Jeg har deler til en tele liggende, men det blir liksom litt flaut å poste en "legotråd" når man ser slike bygg som dette.
 8. Det avhenger jo helt av hvilken annonseblokkerer du bruker. Generelt sett klikker du på ikonet i app- feltet til nettleseren, og velger "trust site"
 9. Huzzah! Da satser jeg på at alle gjør som meg, nemlig å skru av annonseblokk på dette forumet.
 10. Det er det ingen grunn til å frykte. Det er et bra program, og som nevnt her veldig fleksibelt. Det tar bare litt mer tid å bruke det, ikke sånn "klipp og lim" som EZ er i mye større grad.
 11. Bare sånn i tilfelle du ikke er klar over det, i EZ kan du bruke flere forskjellige trommesett. I farten kommer jeg på coctailsett, rock/pop og metal. Det er stor forskjell på lyden i opptakene av de forskjellige settene.
 12. Sist jeg spilte inn noe, hadde jeg tilgang til begge. Jeg valgte EZ, rett og slett fordi det var mye raskere å jobbe med. Nå er ikke jeg trommelsager, og har derfor ikke kunnskap nok til å få til bra saker med Superior drummer. Det ville i det minste gå med veldig mye tid.
 13. Kjenner meg igjen. For meg har det vært en ekstra inspirasjon til å holde på med prosjekter når andre har heiet litt, selv om mine ting har vært enklere enn dine. Det er jo nok en grunn til at det er dumt at det er slutt.
 14. Dette ser jo helt rått ut, som vanlig. Dumt at jeg ikke får sett sluttresultatet. Takk for at du poster, selv om du ikke får vist det ferdige produktet. Fikk tanker i retning orkesteret på Titanic som spilte til skoene ble bløte..
 15. Kanskje man trenger litt mer enn penger til å drifte noe som er frivillig? Ting som anerkjennelse, godord, det å bli stolt på, og at man får høre at de som bruker tilbudet setter pris på det? Jeg har vært med her lenge, og har hatt innsikt i ting og tang som "vanlige" medlemmer ikke vet noe om. Tillater meg derfor å stille noen meget retoriske spørsmål. Jeg ønsker ikke å legge opp til at disse tre spørsmålene diskuteres, det er kun alene spørsmål ment til refleksjon for den som måtte ønske det. - Hvorfor solgte JonArve forumet? - Hvorfor kjøpte jeg det ikke? Dengang var jeg uten jobb, og hadde mer enn nok av tid. Videre syntes jeg det til en viss grad var morsomt. - Hvorfor orker ikke dagens eier mer? Inntektene til forumet er firesifret, og utgiftene er femsifret. Jeg synes vi skal la den ballen ligge om hvordan dette har endt, og heller tenke på hva som må gjøres for at dette lille samfunnet fortsetter, og at alle innleggene og all kunnskapen blir tatt vare på. Jeg er sikker på at forumeier ikke tar lett på dette.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.