CastorFiber

Administrator
 • Innholdsteller

  17 395
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  163

CastorFiber vant dagen sist Juli 30

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 333 Excellent

1 følger

Om CastorFiber

 • Rang
  Fanejunker

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

19 693 profilvisninger
 1. Ny fyr sier hei

  Tjoho, og velkommen. Har du hatt kontakt med @juzzizhow, mon tro?
 2. pedalbrett

  Med så mye å trampe på, har du vel knapt nok tid til å spille på gitaren?
 3. Black strat utseende

  Ser det, og reagerer på noe slikt med å ikke eie et eneste epleprodukt, uansett hvor fantastisk det måtte være.
 4. Black strat utseende

  Ehm- artig nok, men nå har vel strengt tatt kunden bestemt seg for lenge siden?
 5. Black strat utseende

  6
 6. 5-12 er linjeinnganger. Man kan nok få lyd hvis gitaren har preamp, noe de fleste kassegitarer har. Har gitaren batteri, er det preamp i den. Problemet er gjerne at man må skru opp stripen så høyt at man fort får sus. Det er bare å prøve. Jeg pleier gjerne å bruke en inngang med inngangsjustering på (her 1-4). Det er da lettere riktig signal i mikseren.
 7. Sitarlyd

  Se om du finner en Line6- gitar. Jeg har en slik, glimrende sitarlyd i den. Den kan lånes bort.
 8. Bassforumets altmulig-chat!

  Det er det jeg alltid har hatt en mistanke om! http://www.guitarworld.com/news/study-finds-bass-guitarist-most-important-band-member/30789
 9. CITES - hvordan forholde seg til alle krav?

  Jeg synes helt ærlig at veldig mye av dette blir hysteri. Det blir for dumt. La meg starte med noe et medlem postet for lenge siden, fant ikke igjen innlegget, så da blir det slik at dere får stole på at jeg ikke dikter det opp. Medlemmet fortalte at han jobbet på en boreplattform i havet utenfor Afrika, og at de daglig dumpet paller laget av bevaringsverdige tresorter i havet. Hver dag. Når man tenker på mengden av tre som går med, og levetiden på produktet, vil jeg tro at gitarer ligger godt an. Verre er det når man bruker disse tresortene til hagemøbler, spisepinner, paller og andre ting. Dette er rett og slett et byråkratisk hysteri. På samme måte blir det for dumt at man skal samle inn melkekartonger fra oss som bor "langt ute på landet", slik at de stort sett blir fraktet til Sverige og brent opp i forbrenningsanlegg. Jeg nekter å tro på at det er mer miljøvennlig enn at jeg putter kartongen inn i ovnen på vinterstid, og at den da bidrar til oppvarmingen av huset, økologisk og kortreist. I dag har jeg gått en tur som jeg brukte førti minutter på. Halvveis la jeg fra meg to poser med klær i UFF- containeren, og på hjemveien plukket jeg opp en ølboks jeg har tenkt å pante. Miljøsvin? Velg selv.
 10. Bassforumets altmulig-chat!

  Jeg må innrømme at jeg sliter litt med å skjønne at en bass blir sååå bra, bare fordi det står Fender på den, og fordi den er laget i 1963. Det er mulig jeg er for dårlig når det gjelder å spille bass. Det er veldig få ting fra 1963 som er bedre enn det vi har tilgang til i dag. Telefoner, biler og datamaskiner, for eksempel. Når det er sagt, unner deg opplevelsen, Knewt, og ikke ment som kritikk.
 11. Mitt besøk hos Crimson Guitars.

  Tusen takk for et veldig flott reisebrev. Dette må det ha vært morsomt å oppleve.
 12. Toner har emosjonelle betydninger, men hva?

  Det har jo vært mye tro/overtro rundt dette opp gjennom tidene. Sjekk begrepene "tritonus", for eksempel. Spesielle intervaller og tonearter kan sikkert gi spesiell mening for noen, men det er nok personavhengig, og ikke noe som ligger i musikkens natur i seg selv. Mener jeg.
 13. Skal du sette sammen en gitar, bør du sette halsen på kroppen, så montere tremolo, og så skru fast plekterbrettet på rett plass. Så mange ganger du har "bygd" gitar, hadde jeg vel egentlig sett for meg at du hadde skjønt dette, men jeg ser at jeg tar feil. Om det er stålblokk eller ikke på "merkenavn" spiller ingen rolle i denne sammenhengen. Det at du monterer delene i korrekt rekkefølge avgjør om dette blir en spillbar og grei gitar, eller en samling med deler med merkenavn som ikke fungerer.
 14. Oj. Ren lyd og akkorder med tall! Veldig bra opptak, altså. Mye bra spilling, også, selv om det er en og annen blemme, men det vet du sikkert selv. Det er noe som hører med i et slikt opptak som dette.
 15. Det er vel ikke første gang det er en diskusjon om delene er montert på rett sted. Hvis jeg husker rett, postet jo TS nye bilder tatt fra en litt annen vinkel i den hensikt å lure forumets medlemmer. Motivet for en slik handling må jeg innrømme at jeg ikke skjønner poenget med. Jeg må si jeg velger å vente i spenning på om dette er korrekt plassering.