CastorFiber

Administrator
 • Innholdsteller

  17 851
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  169

CastorFiber vant dagen sist Mars 16

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 831 Excellent

1 følger

Om CastorFiber

 • Rang
  Fanejunker

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

20 167 profilvisninger
 1. Jordingsstøy i gitar

  Noen ganger er jordingsstøy lett å finne ut av. Andre ganger kan det minne mer om trylling enn vitenskap. Kobbertape er en grei måte å bli kvitt problemet på, så det er en grei snarvei. Du trenger strengt tatt ikke en "ledning" for å jorde i kobbertapen, siden potmetere og bryter får kontakt med kobberet uansett.
 2. Jordingsstøy i gitar

  Hm- nei, egentlig ikke, ut over at jeg hadde målt motstand på jord mellom alle delene. Det er ikke så lett å "se" hvordan det er loddet, men i utgangspunktet kan jeg jo mene at jeg tror du har gjort en bra jobb. Fine loddinger, ikke for lange kabler, i det hele tatt.. Du har bare ett jordpunkt, og ikke flere? (Bare spekulasjon nå, altså.)
 3. Jordingsstøy i gitar

  Du har selvsagt sørget for at delene har felles jord? Det fjernet du jo når du tok ut metallplaten?
 4. Fjerne Pickup cover Les Paul

  Det er litt jobb å ta de av, det enkleste er å bruke en Dremel til å kutte åpen hvis det er loddet. Er pickupene vokset, løses det med å varme de opp med en føner eller uner en lampe med en gammeldags sekstiwatts pære. Det pleier å holde. Dessuten må du skru ut alle skruene for å få av dekslene. Tipset til Pledrik er å anbefale.
 5. Bare en liten korreksjon. Du har ikke rett fordi du bor i Norge. Du har rett til å mene det du gjør fordi du bor i Norge. Det er viktig å huske.
 6. Gammel sprukken mandolin

  "Så seiler vi på Mjøsa, i en sprukken mandolin, vi prøver jo å lime, lar tørke i en time, men limet sprekker oppatt, og vi tar fatt på nytt? Nei, handler vi hos Skaalgaard, så blir vi slettes itte snytt." Krever litt lokalkunnskap. Musikkservice på Hamar ved innehaver Skaalgaard har bestandig gitt musikere i distriktet veldig god service. God kveld.
 7. (Selges) Celestion 12 tommers elementer

  Fint at du får solgt. Da satser jeg på at du sier i fra når jeg kan rydde.
 8. Hm- noen har kanskje kuppet bruken av det ordet etter at denne ble laget? Blir jo kanskje litt feil i og med at det er en dame som synger sangen i originalversjonen. Når det er sagt, er det jo ikke det eneste tilfellet jeg gremmer meg over at grupper "kupper" bruken av uttrykk og ord. Ingen nevnt, ingen glemt.
 9. Jeg skal forsøke å sende dit noen forumtråder. Håper jeg får det til, jeg har aldri testet ut den funksjonen.
 10. Gammel sprukken mandolin

  Blås ut støv med litt trykkluft. Gjør alt klart, og prøvemonter tvinger og slikt, slik at du ser du får det sammen slik du vil. Jeg hadde brukt vanlig trelim, men det er mange veier til målet her. Trelim gir deg tid til å fikle litt. Sprøyte med litt tykk spiss er fint, men du trenger nok å tynne limet såvidt det er skal du få det ut av sprøyta. Du trenger ikkevarme opp hvis du ikke ønsker å ta av halsen. På sprekken i lokket tror jeg at jeg hadde prøvd meg på hudlim. Han har flere limvideoer også. Verdt å se alle.
 11. Gammel sprukken mandolin

  Her har du vel alt å vinne og ingenting å tape? Den er vel ikke verdt stort i kroner, så i mitt hode er det bare å forsøke.
 12. Ny låt/musikkvideo ute på youtube

  Dette var vel å ta alt for lite i, Juzziz. Oppfordrer alle til å se denne! Et nydelig musikkstykke, og veldig bra video. Jeg storkoste meg, og skulle ønske jeg hadde mer enn to tomler.
 13. Nei, den comboen står her enda.
 14. @LilleMorris, elementene ligger i en hylle som befinner seg bak en gassgrill, en barnevogn, to sykler, en kappsag, en vedkløyver og en snøfreser blant annet. Jeg gidder rett og slett ikke å dra fram alt det der for å se etter. Hvis du kan vente litt, kan du sende meg en PM litt lenger ut på våren da jeg slipper å valse rundt i varmedress for å være ute.
 15. Gitarister bør definitivt bli flinkere med toalettrutinene før spillejobber, ja. Eller kanskje også spise mer fiber.