Web Analytics
Gå til innhold

CastorFiber

Administrator
 • Innholdsteller

  18 594
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  188

CastorFiber vant dagen sist Juni 30

CastorFiber hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 781 Excellent

2 følgere

Om CastorFiber

 • Rang
  professor emiritus

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

21 579 profilvisninger
 1. Ser jo ut som om du har stålkontroll på alle detaljer. Har du planer om å lime fast halsen også?
 2. Jeg har ikke fulgt med, tydeligvis. Det er fikset.
 3. Skeptisk. Det er mulig de har løst det, men ett av problemene med Android har bestandig vært at det ikke har vært mulig å "lure inn" andre lyddrivere enn det operativsystemet har innebygd. Det har dessverre medført store problemer hvis man sammenligner med Appleversjonene, der man har kunnet bytte ut lyddriveren med noe annet. Tror vel jeg vil vente litt før jeg ser hvordan andre vurderer dette.
 4. Jeg synes begge sporene fungerer helt fint i dag. Selv med min hørsel hører jeg jo at det er mindre diskant på originalen, men ut over det, skulle jeg ønske jeg klarte å spille gitar sånn som du gjør! Takk for at du deler.
 5. Knall. Gratulerer. Det er en av de få instrumentene jeg ikke eier, men jeg har en vanlig banjo.
 6. Det å spille på et flygel er helt utrolig rått. Det fyller rommet med en lyd som er nesten ubeskrivelig. Jeg er misunnelig, gratulerer så mye.
 7. Jeg har en S470 liggende. Det er flere år siden jeg brukte den, og den er brukt i bare noen få timer. Den har en ZR- trem som er mye enklere å forholde seg til en en Floyd. Den er faktisk så stabil at den knapt nok blir ustemt hvis en av de tynne strengene ryker. Som flere er inne på her, så kan det være forduftig å handle noe uten tremolo. Vil man ha det, hadde jeg gått for en Ibanez med Zero- returnsystem. Det er ikke helt den samme følelsen som en "ekte" flytende, men det fungerer aldeles utmerket. Kan forresten kvitte meg med den gitaren, trådstarter kan jo sende meg en PM hvis det er noe han kan tenke seg.
 8. Veldig bra. Jeg liker låta, og katten med. Savner å ha katt.
 9. Windows 10 løser faktisk litt av problemet med driveroppdateringer, siden det fortsatt er Windows 10. Det er først hvis selve rammeverket for drivere oppdateres at det blir problemer. Arkitekturen rundt win10 skal etter det jeg har forstått være konstruert slik at man unngår dette, selv om OSet oppdateres "daglig". Nå er jeg på faglig tynn is her, men jeg vil tro at en eller annen gang i tiden vil det si stopp,man blir nødt til å oppdatere driverrammeverket, men det er trolig lenge til.
 10. Ja. hvis man kunne ha funnet en PC med ISA- port. Kjøpte faktisk et eget hovedkort rett før det forsvant for å kunne bruke kortet så lenge som mulig. Nesten skummelt i dag, når jeg tenker tilbake. Nå er det vel slik at hvis jeg hadde på magisk vis hatt tilgang til kortet i dag, så hadde lyden vært helt grusom. Men sånn er det nå.
 11. Nå var det jo ikke meningen å "nappe teppet under føttene" på Askrets salgsframstøt. Beklager. Leser man mitt innlegg, håper jeg at det oppfattes slik at MIDI- delen er det greit å fikse, uansett om man betaler 40 kroner eller 500, men det er litt viktig å sjekke det der med drivere når man kjøper lydkort. Produsentene bruker ikke mange penger på å oppdatere drivere når det kommer nye versjoner av OS. For å skrive noe om Veslemjuk, så er det vel håp i den leiren siden de ser for seg at de ikke skal oppdatere driverteknologien på lenge, men før eller siden blir vel det nødvendig det også. Husker enda jeg måtte kaste mitt kjære Ensoniq Soundscape Elite lydkort, fordi det ble for gammelt. Det var tungt.
 12. Det er jo greit å ha MIDI på lydkortet, men har kortet ikke det, så får man MIDI- kabler på nettet for noen få kroner. Maskinen din kjenner igjen kabelen og legger inn drivere selv. Denne er bare ment som et eksempel, tror jeg har en lignende liggende selv. https://www.ebay.com/itm/New-USB-IN-OUT-MIDI-Interface-Cable-Converter-PC-to-Music-Keyboard-Cord/192057588005?hash=item2cb7863925:g:LcAAAOSwaaJa5Z51 Det som egentlig er viktigere, er at det finnes drivere til ditt OS. Har opplevd det selv flere ganger at jeg har måttet parkere ganske dyrt og vellydende lydkort, bare fordi det ikke finnes driver. Ting varer mye lenger fysisk enn drivere blir oppdatert..
 13. Så ikke dette før nå. Beklager. Glimrende innlegg!
 14. Det er bare å kjøpe helt vanlige nylonstrenger til klassisk gitar. Nå husker ikke jeg mensuren på gitarlelen, men er man heldig, får du kanskje to sett ut av ett sett.
 15. Burde kanskje prøve meg på å kaldrøyke et hvitt plekterbrett. Det er mulig det er en grei løsning.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.