Web Analytics
Jump to content

Thunder Fingers

Medlem
 • Posts

  2,561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Thunder Fingers last won the day on November 14 2014

Thunder Fingers had the most liked content!

About Thunder Fingers

 • Birthday 01/12/1987

Contact Methods

 • Website URL
  https://myspace.com/thunder-fingers

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Basse - Trene - sove(n'Titties'n'Beer)

Recent Profile Visitors

8,528 profile views

Thunder Fingers's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

194

Reputation

 1. Thunder Fingers

  Bassgalleriet

  NBSS: Den lyse er en 2007 Redwood modell. Den mørke må være et av de første Cirrus-årene, Walnut fra 96 eller der omkring, låter massivt barskt stemt i H. Begge er USA-modeller. Av de nærmere 50 bassene jeg har eid oppgjennom, så er disse de jeg helt klart trives best med.
 2. Sarge: Din er jo kjent som "Phil Lynott-modellen", Kjøpte en selv for ca 10 år siden etter å ha sett Thin Lizzy live at Rockpalast. som alt annet befinner den seg ikke hos meg lenger. E5150: Hadde jeg sett den der på Finn så hadde jeg nok plukket den opp før deg. Gammel-Ibanez er jo sjitkult.
 3. Pickupene i din er original (Med mindre du har byttet), men pre-ampen sang på det siste verset, så det er en S.D Blackout. Meget velspilte basser, fikk den så bra satt opp til slutt at jeg synes den spilte FOR bra, føltes som en leke (tror jeg hadde H-strengen 0.5mm fra 12 bånd til slutt, selv om jeg elsker Peaveyene mine og anser de som de mest behaglige bassene jeg noen gang har vært bort i, så kan de overhodet ikke skryte på seg å være så lette å sette opp som Horizon-bassen.. Mest pga den tullete ABM-broen Peavey hev på Cirrus-bassene)
 4. Åh, Disse er fantastiske for hva de gir deg! Hadde jeg ikke vært mitt i oppussingshelvete så skulle jeg kjøpt den av deg selv. men Castor har rett, du får ikke mye mer enn en 1000 for en, tror forøvrig Castor har min gamle.
 5. fordi jeg er et "creature of comfort" så bruker jeg 2 firestrengere: En i E og en i B.
 6. Har aldri eid en 5-strenget G&L Forøvrig så er den beste Fender Bassen jeg noen gang har eid en Fender Mexico Jazz Bass, Det var bare noe eget med den.
 7. Hadde btw et HLF-kabinett med Hartken noen månder, Det låt meget krispy og klart. Men nå har jeg alltid vært glad i diskant-enden av basslyden og. Jeg fikk til slutt angst av den der lyspæren inn i kabinettet og det faktum at det var en ampeg, så kabinettet ble solgt.
 8. Husker du venstrehånds bassen jeg hadde for noen år siden? Gjør det samme, og så kan dere kanskje få litt blest rundt gitarnorge i Media og, Ditta e slikt folket liker i juletida.
 9. Thunder Fingers

  Bassgalleriet

  Ja, de er visst noen mektig tunge greier de der. Jeg liker historien deres, De bleegentlig bygd som Signaturbass til John Entwistle, men som han skriver i boken sin: "Unfortunatly, I didn't like it, so they released it as the RD-bass"
 10. Thunder Fingers

  Bassgalleriet

  ...Folk med kjærlighet for teler har ikke stemmerett på hva som er macho eller ikke. Anyhow, passelig kule basser! Av de der sikler jeg nok mest over RD'en.
 11. Jeg har en Hartke HA5500 som passer meget bra med Rickenbackeren min (Brings the clunk). Alle forslag som kommer fra oss her på forumet kommer til å være farget av hva vi selv bruker, men skulle jeg gått for en helt ny topp nå så hadde jeg kjøpte Hartke sin Kilo amp, men er du ute etter lettvekter-amper så vil jeg si Aguilar Tonehammer. Varmere en Hartken, men kan fremdeles hente Rick'en ut av Rick'en.
 12. Rørwatt kan bli ganske høylydt, så anbefaler at du prøver før du hører på noen andre. Det Hartke kabinettet der låter forresten helt konge og takler det meste du hiver på det. (Bruker det selv)
 13. Sier igjen: The Beards, Parkteateret nuh på Tirsdag. De er deffinitivt verdt turen.
 14. Trommiser er ikke den mest pålitlige gjengen, men som sagt, prøver gjerne jeg. Send meg en PM du.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.