Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Thunder Fingers

Medlem
 • Innholdsteller

  2 561
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Thunder Fingers vant dagen sist November 14 2014

Thunder Fingers hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

194 Excellent

Om Thunder Fingers

 • Rang
  I'm just a fireball
 • Bursdag 12. jan. 1987

Contact Methods

 • Website URL
  https://myspace.com/thunder-fingers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Basse - Trene - sove(n'Titties'n'Beer)

Nylige profilbesøk

8 455 profilvisninger
 1. NBSS: Den lyse er en 2007 Redwood modell. Den mørke må være et av de første Cirrus-årene, Walnut fra 96 eller der omkring, låter massivt barskt stemt i H. Begge er USA-modeller. Av de nærmere 50 bassene jeg har eid oppgjennom, så er disse de jeg helt klart trives best med.
 2. Ja, de er visst noen mektig tunge greier de der. Jeg liker historien deres, De bleegentlig bygd som Signaturbass til John Entwistle, men som han skriver i boken sin: "Unfortunatly, I didn't like it, so they released it as the RD-bass"
 3. ...Folk med kjærlighet for teler har ikke stemmerett på hva som er macho eller ikke. Anyhow, passelig kule basser! Av de der sikler jeg nok mest over RD'en.
 4. Sier igjen: The Beards, Parkteateret nuh på Tirsdag. De er deffinitivt verdt turen.
 5. Haha, Snakket med eksen og nevnte det, responsen hennes var "øøh, Har han ikke hørt dere før?"
 6. ehem, ene preprodden så spilte jeg noe som kan mine sterkt om en gitar-solo. Den er fremdeles work in progress dog.
 7. ...hmm.. Fikk "bass er ikke gitar" av fyren som ønsket å være "produsenten" vår.. Vi har ikke "produsent" lenger. Ingen forteller meg hvordan jeg skal håndtere bassen min!
 8. Tror heller du skal sette pris på det jeg, plutselig er du 27 og tenker "Hva gjorde jeg egentlig med de siste 10 årene?!" Ser ikke for meg at Devin eller Tenacious gir seg med det første, så det skal du nok få sett en dag. damn, Devin, Tenacious og Debbath på kort tid, tror jeg kan like de 3 første måndene i 2015. og siden jeg like godt er her, la meg minne om The Beards på Parkteateret 25. November, så nå har du god tid til å gro litt ansiktshår og kjøpe en billett!
 9. det kan være dere blir nødt å overvære mitt forferdelige åsyn i gangene der da..
 10. Jeg synes det bør bli en ordning her: Hører man om noe bass-relatert kule greir, som f.eks en Billy Sheehan-klinik, så informerer man resten av bass-norge Edit: La meg begynne: Richard Bona spiller på Cosmopolite, Torshov, Fredag 10.10. Desverre så jobber jeg ,så jeg får ikke gått. :/
 11. Jeg er ikke der på internettet lenger, jeg er bare her... Vurderer å stikke til Utrecht for å se Mr. Big den 18
 12. Hvorfor var det ingen her som nevnte at Billy Sheehan hadde en klinikk i Oslo 25. September? Av de mengdene jeg kan banne for at jeg ikke var der... :'(
 13. Over pickupen ja, slik at den får utseendet til en soapbar-pickup. Det burde ikke være for vanskelig med hele den skrueannordningen som Rickene har.
 14. Nytt prosjekt: Elsker 4003'en min over det aller meste. men jeg kunne tenkt meg fulldekkende cover over diskant-pickupen da jeg liker å bruke pickup-covere som rampe, samt at spesielt på Rickenbackere så spiller jeg rett over pickupen. jeg vet Bartolini lager en passende pickup til Rickenbackere, men jeg liker den originale lyden i denne bassen. Så da er 0.2mm tykk Graphite-plate bestilt fra Ebay, og så får jeg se hva jeg får prosjektert meg frem til.
 15. Kommenterer ikke hvergang, men skal innrømme at jeg må innom tråden din i ny og ne og høre på greiene dine, keep it up og så håper jeg noen plukker deg opp etterhvert.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.