Vinnerliste


Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 19. jan. 2018 i alle områder

 1. Planen min med dette syke Jem greiene var å skaffe meg selv en EVO til 60 års dagen min den er bare 5 år unna. Håpet at jeg skulle ha alle da. Den kom igår. En av de hundre som ble produsert havnet i Norge. Har aldri vært særlig fan av å omgjøre nye gitarer til å se ut som de ha vært med i krigen. Men skal man ha alle så får man tåle det. Ble utrolig glad da selger tok en av mine Ibanez gitarer i innbytte, og kom hjem til meg med Evo'n. Fikk et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Fikk også noen hyggelige tilbakemeldinger senere på kvelden at han virkelig likte Ibanez hula og måten jeg hadde innredet den. Dette varmet virkelig i sjela. Det blir nok noen måneder til jeg jakter på de 5 siste jeg mangler som er Jem : DNA VSK PBK ROOTBEER og 77VBK. Høres kanskje fjollete ut. Men jeg trigges av å bli den første utenom VAI (tror jeg) som har alle. Men det koster og det kommer til å koste.
 2. NGD - Tacocaster

  Flunka ny Tacocaster / Tequilatele. For første gang i min "karriere" (haha) eier jeg nå ingen gitarer med humbuckere og Floyd Rose... Førtiårskrisen som kom tre år for tidlig? Fikk plekterbrettet byttet fra hvitt til mint green - Føler gitaren fikk et litt mer vintage / aged preg av det. Sammen med finishen i Lake Placid Blue må jeg si den ble ganske classy.
 3. NGD Gibson ES 335

  Tåler et bilde til. Fra dagens Platekompaniet-gig 😎
 4. Gitarzan sine gitarz

  God blandings så lenge du liker det Gibsonesque
 5. NGD - Goldtop

  Kjøpte denne av vår egen @Sugardaddy65. Kjapp og god service fra den karen, han fortjener ros! Posten må også ha hatt en ekstra god dag, for den kom fram dagen etter den ble sendt. En 2011 Gibson Les Paul Traditional 1960 Goldtop,. Har en SD Seth Lover i bro og 57 Classic i hals. Har hatt et brudd i headstocken,men det er fint reparert, og gitaren er finfin å spille på. Noen ganger er det ekstra moro å kjøpe bursdagspresang til seg selv (til og med lang tid på forskudd).
 6. NGD - Charvel

  Endelig var den her. Erstatter den helt utslitte RG 550 fra ungdommen. Tviler på at det blir like mange timer med øving på denne. Superstrat FTW.
 7. Vis din Les Paul

  Lenge siden jeg har vært her inne, men kan oppdatere med nye pickups og elektronikk i denne lekkerbisken min
 8. Vis oss din Tele

  Ikke helt en tele, men riktig form på kroppen iallfall
 9. Vis din Les Paul

  Bra bilder tatt nettopp ute i nordavinden .
 10. Vis frem kosekroken din!

  Hvorfor har du rammet inn et bilde av noen sitt vindu? Edit.. Jeg ser nå at det er et speilbilde...
 11. Vis oss din Tele

  Blitt skikkelig gode venner vi to. Liker også hvor stabil halsen er (roasted maple). Vanskelig fotoobjekt, iallefall når komboen er svart gitar, mobil og kveld.
 12. Axe FX III kommer snart

  Har hørt det er mye billige toere i området Oslo S, Karl Johan, Akershus festning.
 13. Vis din Les Paul

  Her er mine: '58 Mark Knopfler signatur (#133 VOS) , 2007 R9 (i stolen til Vintagegitar.no 😜) og 2012 R8 som er "Lightly aged" og 2013 R8. Jeg liker Les Paul gitarer! 😚
 14. Det er mulig jeg er i overkant kreativ her i kveld, men hva med å enten 1; redusere billedstørrelsen ved å bruke et egnet program på en EDB-maskin, eller 2: Sende Aphe en PM? Og så kanskje sende bilder på for eksempel e-post? Send meg en PM hvis dette er vanskelig. Vi bidrar gjerne litt ekstra når mennesker som spiller den andre veien finner hverandre.
 15. Ferdig! Og den låter bra☺️ Utrolig at bare ett preamp rør kan produsere såpass med gain, skal ikke mye boost til for å få skikkelig high gain, kan jeg tenke meg. Den har dessuten en VVR kontroll (variable valve remote) hvor man kan redusere spenninga til sluttrinnrøret. Og det rare er at det blir mer vreng når man setter denne lavt. I sluttrinnet er det er sokkel for både EL84 og de større åttepinns EL34, 6L6 osv I førset omgang kjører jeg et brukt 6L6 jeg hadde liggende. Nå får jeg gå ut i brakka å se om jeg finner noen emner til kabinett.
 16. NGD Gibson ES 335

  Jøss. Har hatt denne over et år. Det pleier å bety at den blir 😎
 17. Vi skal ha konsert-tråden

  Vi tar en tur over dammen, ned vestkysten og opp igjen, sammen med Wizzerd. Blir også andre mer lokale band på de forskjellige stedene. Kan bli moro!
 18. Vis oss din Strat

  Litt sent ute for Straturday, men skitt au.
 19. Vis frem kosekroken din!

  Vinterferiekosekrok. Sinnsykt fint på fjellet nå:)
 20. Prosjekt Partocaster

  Tror jeg traff denne gang eller hva?
 21. Vis din Les Paul

  Mine to:
 22. Vis oss din Tele

  Får poste denne inn det offisielle Tele-arkivet også. Mexico-Tele. Ingenting spesielt med den foreløpig annet enn at jeg byttet hvitt mot mintgrønt plekterbrett for å få en litt mer classy og "vintage"-ish look. Forskjellen er subtil men effekten er markant Har ingen erfaring med modding av gitarer, men ser for meg at denne kan bli morsom å leke med fremover. Mexico-pickupsene låter ikke direkte dårlig på noen måte, men de er betraktelig mørkere og mer muddy enn typiske Tele-pickups tradisjonelt "skal" være. Vi får se hvor det ender opp etterhvert. Ekstremt fornøyd med gitaren. Dette er første gitar jeg har eid uten humbuckere (og første gitar uten Floyd, med unntak av en Gibson SG), og jeg merker den inspirerer på en helt annen måte enn de typiske hardrock-gitarene jeg har hatt før. Veldig kult.
 23. Vis oss din Strat

  Mark Knopfler signatur Strat: Bilde nr 2 er av gitaren holdt inntil/ "helt opptil" et av sverdene, ganske stilig bakgrunn og effekt det ble, synes jeg. ☺️
 24. NGD - Charvel

  Takk Nei den er lilla (blå hvis man vrir litt på den) Sikkert noen her som har korrekt navn på den. Jeg var mest opptatt av å bli Steve Vai da den ble kjøpt i Operapassasjen i 1994 eller 1995. Ville egentlig ha en JEM, men de var litt dyrere.
 25. Vis din Les Paul

  Billig LP Studio tatt i innbytte . LP Studio 2007 med Ebony fretboard og gull hardware - veier 4kg faktisk med strøken kasse og papirer .
 26. Vis din Les Paul

  Single cut, carved topp, 2 hb's, 2 vol, to tone, tom bridge, 3x3 headstock. Ergo helt uproblematisk at den gitaren havner i en LP-tråd spør du meg. 😀
 27. Funker fett som bare det. Og så bruker du en Sodastream for å gjøre det om til Champagne til slutt.
 28. Jadda.. Dette låter! Veldig fornøyd og tror faktisk dette blir en keeeeeeeper altså! Tar pedaler ekstremt bra og låter sinnsykt bra selv for en wannabe gitarist som meg:)
 29. Vis frem kosekroken din!

  Diggbar studentrig 😎
 30. Vis oss din SG.

  Visstnok 1974 - Tarback pickups ( antakelig neck byttet en gang da den er blankere) . Den er veldig pen i lakken...kanskje refinish en gang i tiden eller profft polert . Bånd er de små lave og meget fin stand . Antakelig planet/polert en gang i tiden . Knotter er jeg usikker på - trodde disse skulle ha speedknobs på denne tiden , men har gamle speedknobs liggende . Elektrnikk funker uten problemer og ser original ut for meg . Original kasse .
 31. NAD!! Suhr Badger 30 combo

  Ja nei det.
 32. Vis oss din SG.

  Har vært en hard natt/morgen med 3 gull og SG `er . SG Custom var innom Oslo i morges . Da må jeg ha den i morgen eller fredag .
 33. pedalbrett

  Testet prosjektbrettet i går... begynner å dra seg til... litt tweaking på Midi-unitene må til ennå i allefall...
 34. pedalbrett

  Versjon 117. Mon tro om dette blir langvarig:)
 35. (Selges) Jackson SL2H USA

  Dette burde vel være gitar for noen her. Sabla bra greier disse. Går f.eks ESP osv en lang gang hva kvalitet og spillbarhet angår etter min mening
 36. ErlendB - Videotråd

  Ingen video denne gangen.
 37. Er det ikke Boss Katana 50 eller 100 watt som er standardsvar på sånne spørsmål nå? Rett sør og nord for 2000,- nye.
 38. Vis oss din SG.

  Ryker muligens på en smell her neste uke ....Jeg prøver å få ned antall gitarer litt , men forbanna vanskelig når sånt dukker opp .
 39. Prosjekt Partocaster

  Da var hun så og si komplett. Strap buttons har jeg ikke orket å fikse enda. (Blir det vanskeligste på hele prosjektet for min del.. uuh! Måle og sentrere....) Ho virker også! Ikke at lodding er så vanskelig. Veldig stolt av meg selv. Har lært så mye mye av dere på dette forumet! Stor takk til alle som svarer på mine spørsmål og holder ut med alle mine problemer underveis. Hva synes dere? Venter forresten på denne: https://m.thomann.de/se/montreux_205_62_sc_pickguard_relic_wh.htm Googlet og de ser veldig fine ut! Kassa fikk jeg for 310kr på gear4music! It does the job
 40. Backing tracks

  Her er nok et countrytype spor. Denne gangen i E dur. Har prøvd meg på å programmere litt blås på denne, noe som viste seg og ikke være så lett å få til bra.
 41. Fått to nye øks i hus de siste ukene. Telecasteren fikk jeg for et par dager siden. Merker at musikksmaken endrer seg når man kvitter seg med EMG-ene og skaffer seg tele og hollowbody.. Er uansett veldig fornøyd med begge. Hagstrøm Viking - Kjøpt av en kar på finn. En del bruksmerker, men er også en del av sjarmen. Spiller utroolig bra! Både med og uten vreng. Forrige eier satte inn Seymour Duncan SH6 i bridge, vurderer å bytte neck-pickupen også - selv mo den låter helt fint. 90% av tiden spiller jeg på den uten tilkobling til forsterker - låter meget fett til jazz, blues og alt i mellom. Slank hals, lett å spille på. Veldig god action, mye gitar for pengene. Har tidligere hatt en Epiphone DOT 335, men Hagstrøm har en kvalitet som er flere klasser over DOT'en. LTD TE-212 - hentet for et par dager siden. Trodde dette var noe billig-greier, men bytta den til meg likevel da jeg aldri har eid en tele før. Utrolig fornøyd! Låter helt fantastisk på cleans. Tykk hals, solid kropp som veier en del. Låter krystallklart gjennom cleankanalen på Katana, til tross for noe kraftig lyd i humbuckeren. Ganske smooth å spille på.
 42. Vis din Les Paul

  Støvete stakkar, men artig dame :-)
 43. NAMM 2018-tråden

  Post gjerne ting som både gjør deg flau og klam i hakket her fra årets messe. Jeg starter:
 44. NGD - Charvel

  Nei, beklager. Det er gitaren jeg lærte alt på. Den kan ikke selges. Affeksjonsverdien er for høy.
 45. NAMM 2018-tråden

  Orange Brent Hinds Terror
 46. NAMM 2018-tråden

  Fender har gjort slutt på valgets kval en gang for alle og bare slått sammen alle modeller:
 47. Problem med Floyd Rose system.

  Når jeg spør hva problemet var når action ble høy mener jeg jo hva var årsak til at action ble høy? Du refererte til et fall som var utløsende årsak. At det er vanskeligere å spille... vel, har du sikkert rett i 😄
 48. Vis fram din favorittgitar

  Har aldri hatt en tele-kropp før. Impuls. Konge :-)
 49. Alt gikk smertefritt gjennom tollen, og varene ankom idag 🙂 Har knapt rukket å pakke opp mellom bleieskift, bandøving og andre voksengjøremål, men ved første øyekast så ser dette ganske så bra ut synes jeg 🙂 Tipper det blir blå front og svart på sidene og bak. (Beis/«dye», altså.)
 50. pedalbrett

  Jeg tror mitt lille Metro 20 har nådd maksimumskapasitet.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00