Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 20. sep. 2018 i alle områder

 1. Microdomus

  Fra Standard Eclipse til CUSTOM VIKING-lipse...

  Der var den ferdig! The Moneyshot! 😎🤙
 2. Har laget en Explorer kropp fra det gamle Bombay salongbordet vårt. Det ble en skikkelig bastard dette, Gibson-type kropp, Fender strat hals, og billig hardware! Men den låter forbløffende bra! 1 salongbord = 1 Explorer!
 3. stensen

  NGD: Ibanez RG560 '89

  En av de få jeg ikke fikk med meg som var til salgs på Finn.no Var på kino. Gratulerer med fin øks.
 4. JKR

  Ikeacaster

  Da var jeg endelig i mål med dette evighets-prosjektet, ca.10 år etter jeg begynte på første utgave. Ble ganske fornøyd til slutt! Har en jobb å gjøre med intonasjon riktignok 😊
 5. Endt

  V-Gitar tråden

  Var for noen uker siden og handla denne av @Sugardaddy65. 2012 Flying v i wine red Overraskende lett og godt balansert, og liker veldig godt 500t i bridge. Vurderer enten cream/aged white eller svart plekterbrett, men er vist veldig mange varianter ute og går. Wd music selger, men de krever at jeg lager et omriss på papir og sender det til statene, er det noen som har andre alternativ? Raw nickel pickup covers er også på vei, samt bridge og stop tail skal få en liten omgang for å ikke se så veldig bling ut.
 6. Microdomus

  Fra Standard Eclipse til CUSTOM VIKING-lipse...

  Oh yes, må si meg fordømt fornøyd!😁 James Hutchinson har virkelig levert varene denne gang, i bøtter og spann... kult å se hvor bra mine design ideer fungerte med hans eksisterende konsept. Kan virkelig ikke vente til å få denne i hende! 😎
 7. Jackson DK2 1997 MIJ kjøpt for 400,. Brukte noen timer på å shine den opp. Skiftet en del skruer og smådeler, fjernet rust og polert opp igjen. Solgt til en atten år gammel heavyrocker fra Bryne til 995,-
 8. Sugardaddy65

  Vis din Les Paul

  2005 LP Standard Faded .
 9. Jackson Japan 2001 DK2 " eerie dess swirl " med Seymour Duncan pickups in da house ! Laget året før Fender kjøpte opp Jackson og begynte å "kjipe de til" . Den var mye finere stand enn forventet - ikke et merke i lakken og null slitasje på bånd/fretboard . Pen rosewood . Posten klarte ikke å ta knekken på den heller ( demonterte halsen før den ble pakket) .
 10. Kjøpte denne 08 modellen, som nok ikke har fått en kjærlig berøring på mange år. Mye gørr i gripebrettet, seig hals, en defekt tuner, sedvanlig oppgraderbar hardware og elektronikk, råtne strenger samt en lakk som var litt vel faded. Virker likevel som denne kan bli en kanongitar, så den skal få «full treatment» Oppdateringer følger løpende
 11. Troll

  Vis din Les Paul

  Skjønnheten har fått sin faste plass i stuen. Gjennskinnet bringer frem goldtoppen, desverre ikke så tydelig på bildet. Denne har nå Seymour Duncan 59 i hals og Bare Knuckle Black Dog i bridge. Skal montere 59 i bridge igjen, da jeg likte den bedre enn BK.
 12. Skullkrusher

  NGD: Ibanez RG560 '89

  Fikk denne i posten i går! Som jeg har skrevet her noen ganger så har jeg vært på utkikk etter en Ibanez RG5XX en god stund nå. Egentlig så lenge jeg har spilt gitar, men andre gitarer har skjedd i mellomtiden. Syltynn hals, låter konge og ser feeet ut. 🤘 Har ingen planer om å modde noe, bare holde den original.
 13. arneK

  Zappa stuff

  https://www.guitarplayer.com/gear/frank-zappa-see-the-guitars-and-amps-behind-his-greatest-recordings-video
 14. JMossige

  Dean ML nut-problem

  Du sier noe der 👍 Det er første gang jeg bytter oversadel, og det er lite info om Dean i norge fant jeg fort ut. Så da endte jeg opp på et utenlandsk forum hvor det sto at hvis du bestiller nut size 1-11/16" så skal det passe alle Dean gitarer. Så jeg bestiller en Graph Tech TUSQ nut i størrelse 1-11/16" - det jeg så fant ut etter prøvemontering, er at 1-11/16" kun er lengden av oversadelen, bredden/dybden og høyden står for seg selv. Så bare jeg som er dum Så da gjorde jeg slik det skal gjøres. Mål oversadelen du skal bytte ut før du bestiller i lengde, bredde og høyde. De kommer somregel med litt ekstra materiale som skal finpusses disse Graph Tech oversadelene. Så rette størrelse til min Dean ML var ca. 43,5mm lengde, 6mm bredde og 9,5mm høyde med 34,66mm fra E til E. Edit: Får ikke endret tittel eller første post lengre.
 15. Straymond

  Mute Mutant - 80's retro-wave action-pop

  Når bestillingsverk er så neon at det gir deg kreft.
 16. Truckstop Chuckie

  Luthiership på lavt nivå.

  Da har jeg smelt på binding, nesten i hvert fall, på deluxe-kroppen også. Pusset ned toppen og la på stain, men det syns jeg ikke funket på or. Blir rødtopp igjen, men sikkert ikke før sommeren igjen.
 17. Dremel med kutteskive. Gikk mye greiere enn jeg trodde. Så dremel med pusseskive etterpå for å dra av ujevnheter. Ble egentlig ganske stilig. Hovedmotivasjonen her var jo å prøve ting jeg ikke har gjort før, på et lavest mulig budsjett. -binding -båndfiling/fretjobb -bigsby -metalliclakk -plekterbrett Har lært mye underveis her!
 18. Success! Skal få tørke skikkelig før jeg legger der det på gitaren.
 19. ErikKlæptn

  Stakset Custom Super strat

  Ah! Ekte Stakset gitar! Husker disse!😃 Edgar Stakset drev ei lita giarsjappe her på Steinkjer på 90-tallet. Lagde gode og svært solide gitarer på verkstedet sitt bakerst i lokalet. Kan stemme at han brukte en del warmoth deler, men mener huske at mye var laget lokalt også. Var innom ofte og kikka. Hyggelig fyr, lot oss tenåringene teste det som fantes av gitarer der. Fyren måtte lide seg gjennom mye elendige riff😂 Stakset gitarene kostet en god del over det vi snørrhvalpene hadde råd til, men han hadde mye annet. Kjøpte for min del min første gitar, en Squire Strat, av han😊 Desverre så var vel ikke markedet for en sånn type nisjebutikk tilstede på et så lite sted som Steinkjer, så han la ned etter noen år. Tror han fortsatt bygger gitarer hjemme på sitt private verksted.
 20. Moensel

  Anbefalinger på digital delay

  Her er det bare å ta opp et "lite" forbrukslån og kjøpe en av hver. Så tester du og beholder et par-tre stykker og selger resten billig til oss andre på forumet.
 21. Hei folkens! Slipper live-plate i dag, kan strømmes og slikt fra min bandcamp: https://perandersstore.bandcamp.com/album/live-fra-grense-jakobselv Liveopptak fra min konsert i Kong Oscar IIs kapell i Grense Jakobselv. Konserten var det avsluttende arrangementet under Kirkenesdagene 2018. Utsolgt konsert, og meget fornøyd PerA. Mikset og bearbeidet av meg selv, mastret av Lasse Marhaug. Albumkunst av Dagfinn Gjerde. Er noget på siden av det andre som postes her inne, men jeg bruker faktisk opptil flere gitarer!
 22. Truckstop Chuckie

  Jeg har vanskeligheter med å skaffe en SX Stratocaster

  Tipper det er et ganske mye bedre kjøp også. Den SXen faller nok grassat i pris allerede etter første nystemte akkord...
 23. Truckstop Chuckie

  Luthiership på lavt nivå.

  Da er jeg i gang igjen etter en liten pause i påvente av at billig binding fra Kina skulle dukke opp i postkassen. Ny binding er ørlite tynnere enn bindingen fra Stewmac som jeg opprinnelig satte på (den sorte). Egentlig litt hell i uhell, da ny binding vil fungere ypperlig for å «flushe» området mellom bindingen («sargen»). Tar selvfølgelig høyde for at ikke alt er 100% mellom bindingkanalene på frem- og bakside, men det vil tiden vise... Det er snakk om så lite som sikkert en Reinfelds (av alle ting, nei, en tiendels) millimeter, så eventuelle nivåforskjellen tror jeg fint skal la seg rette ut for hånd. Uansett digg å være i gang igjen.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00