Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 22. jan. 2019 i alle områder

 1. 15 poeng
  Ser ikke vitsen med å spørre forumet om råd til prissetting når du så legger ut gitarene for det dobbelte og attpåtil skryter av at du mer eller mindre har lurt noen i ettertid.
 2. 14 poeng
  Deilig gitar, men blir ikke helt venn med de keramiske pupsene. Mulig de ryker.
 3. 13 poeng
  Sjefen har sagt vi trenger flere tråder, og jeg er mitt ansvar bevisst. Hentet denne forleden, helt nydelig 4 kilos gullklump med dertil hørende såpestykker. Er da en 2013 Custom Shop 1954 Les Paul. Tykk og heeeeerlig hals, og med P90er og stoptail så er hun faktisk et helt annet vesen enn andre R-gitarer jeg har vært borti. Virker rett og slett som en eldre gitar enn feks en R7. Låter vidunderlig, og har en nydelig nesten ut-av-fase lyd i mellomposisjon. Av en eller annen uforståelig grunn så hadde en tidligere eier satt på vanlige klusons, fikk hentet et korrekt sett i dag hos langer'n min så nå er hun slik hun skal være. Rett og slett en herlig sak dette her:). Har lenge siklet etter en R4, og planen er egentlig å sende den til Bavarian Makeovers for en nokså voldsom ombygging til skikkelig vintage-specs. Får se hva det blir til, enn så lenge så skal hun i hvert fall få kjørt seg i heimen. Litt bilder må vel til: Og til slutt et litt familiebilde med de ny søstrene:)
 4. 12 poeng
  Når man er sjuk, kan man spelle gitar.
 5. 10 poeng
  Denne igjen. Tenkt på det en stund, og nå bestemte jeg meg for å sette tilbake den originale Gibson-plukkoppen i bru-posisjon, da jeg synes Eastgrovepickupen er litt "trang". Er godt fornøyd nå, og Eastgrovepickupen i hals blir værende. Kombinasjonen viste seg å være veldig god! Så måtte jo selvfølgelig "lillegutt" være med... 😋
 6. 10 poeng
  Satt (veldig) fyllesyk på søndag og ødela rockeklassikere. Har tilnærmet null erfaring med opptak/video, men fikk lappet sammen dette her. Litt slurvete og forferdelig dårlig lyd (spilte litt høyt så lurer på om det er slags buffring av noe slag som har komprimert lyden?) men gir et inntrykk av lyden i denne her. Er latterlig fornøyd - er en skikkelig bra og vellåtende LP.
 7. 9 poeng
  Ahhh... amerikansk server., american way of doing things.. For en uke siden fikk jeg mail om at kredittkortet var utgått, og jeg la inn et nytt et og slettet det gamle. I dag, uten å prøve å belaste det nye kredittkortet, stengte de ned hele dette nettstedet. Vet ikke om noen oppdaget det, men kan ikke si annet enn at jeg ble irritert
 8. 9 poeng
  En Flying V kan lysne opp selv den mørkeste, mest forblåste februardag på jæren
 9. 9 poeng
  Jah... da vart’n færdi med omorganiseringen da... 😁
 10. 9 poeng
 11. 7 poeng
  Tilfredsstiller med et eldre bilde 😁 dog andre pups. Blir nok dagens gitar igjen når det er lysere tider også 😊
 12. 7 poeng
  Har det siste året, og spesielt den siste måneden og to, blitt veldig interessert i ampkretser og alt det innebærer og omhandler. I fjor gjorde jeg et mislykka forsøk på å konvertere en Marshall 1987x om til en 2204-krets, i utgangspunktet ikke en massiv jobb men det endte nesten i katastrofe og besøk til amptech på 1800 kr... Samt 350v i pekefingern. Klarte også for ikke altfor lenge siden å ødelegge kretskortet på en Vintage Modern, heldigvis var det bare et jordingspunkt som ble brent og fikk solgt den med moderat tap. Bestemte meg egentlig for å legge hele greia på hylla, helt til jeg fikk en Marshall JMP fra 1972 som jo er en kjempeamp å fortsette en mislykket karriere som amptech på... Prøvde meg på en one wire mod, og utrolig nok ble resultatet vellykket. Særdeles vellykket faktisk, nok til at interessen og lysten fikk seg en solid confidence-boost! Har egentlig ikke leita noe særlig, men tror ikke det finnes en tilsvarende tråd, og den kan i så fall ikke være spesielt aktiv? Tenkte at i denne tråden kan det deles diverse tweaks og modifikasjoner til alle slags amper, jeg vil dog anta at det naturlig blir mer Marshall enn annet siden det er et såpass massivt marked for det. Gjerne også historier hvor ting kanskje ikke har gått helt etter planen f eks 😝 For å starte tråden, handla for 150 kr i kondensatorer og resistorer (i snitt litt over en femmer per del) og hadde tenkt å gjøre en del ting med 2204en for å få den litt sintere. Redusere V1 grid-resistoren på 10k til 2,7k med en 0.68uf bypass, det samme på V2 grid 820R, og en 1000pf bypass på negative feedback-resistoren. Fant ut at det kunne lønne seg å ta det steg for steg for å høre nøyaktig hva hver endring faktisk gjør, så jeg starta med å bypasse V2 820R med en 0.68uf. Det er ganske utrolig hvor mye forskjell en liten komponent kan gjøre, det var sammenlignbart med å putte en skikkelig high end boost som er perfekt EQ'et i front, bare hakket mindre drastisk kanskje. Ikke så tørr og twangy som en stock 800. Er egentlig ikke veldig gira på å prøve ut resten av tingene siden det ble så bra... Kanskje å bypasse NFB resistoren, som jeg vet Friedman liker å gjøre for å tighte opp bunnen litt. Gleder meg til å høre (evt lese) hva dere har å dele! 😃
 13. 7 poeng
  Dagens gitar ble guttungen sin gitarlele
 14. 7 poeng
  Ble vanskelig med bare en når man først er i det akustiske hjørnet 😎
 15. 7 poeng
  Les paul og Marshall jubilee, en veldig fin oppskrift 🤘🏻
 16. 7 poeng
  Denne har fått mye spilletid den siste uka.
 17. 7 poeng
  Ble CS-spesialen i kveld. Nøt godt av en liten setup, da det er år siden sist. 😊
 18. 7 poeng
 19. 6 poeng
  Kom akkurat inn døra. Mektig imponert.
 20. 6 poeng
  Årets andre NGD! Ibanez AW3000-NT som sikkert er en 5-10 år gammel. Heltre mahogni i bunn og sarg, og lokk i gran. Har også Grover-tunere. Fikk denne ganske billig på Finn. Den var i god stand, men hadde en del skjegg i tillegg til masse skurring mellom 7. og 10. bånd. Leverte den til Falck og hentet den der i dag. Nå spiller den fantastisk og låter veldig fint. Blir vel å brukes på bluegrass-jam innimellom i tillegg til litt innspilling. Hadde tidligere en eldre Ibanez Performance-kassegitar, men denne er et par hakk mer inspirerende.
 21. 6 poeng
 22. 6 poeng
  Dagens maltraktering av Led Z😝
 23. 6 poeng
  Nå var det Grecobirden som tilfeldigvis lå på sofaen når denne tråden våknet igjen, så vi tåler vel et bilde til?
 24. 6 poeng
  @Endt 2553 er fett vett! I kveld blir det litt telecaster.
 25. 6 poeng
  Work in progress...eldstejenta begynner å bli i interessert i å dra ut kabler fra bak forsterkerne og dytte litt på de, så greit å få de inntil en vegg...
 26. 6 poeng
  Endelig tilbake i øvingslokalet etter å ha vært invalid i to uker. Dagens gitar er igjen en bass, men denne gangen med betraktelig høyere volum 🤘
 27. 6 poeng
  Kosekroken er flyttet inn i stuen for en rolig helg foran peisen.
 28. 6 poeng
  Etter en dag med bandøving der litt tyngre saker, vreng og volum står i høysetet, følte jeg behov for å coole litt ned. Da ble det denne i kveld. Det slår meg hver gang hvor god denne gitaren er, og hvor lite jeg får brukt den.
 29. 6 poeng
  Tok et nytt familiebilde av Gibson SG-ene i dag. Hadde jeg bodd alene skulle de fått stå i sofaen hele tiden...
 30. 5 poeng
 31. 5 poeng
  Baja 60s telecasteren har sin faste plass i sofaen, så som jeg er hjemme i pappaperm. Som regel unplugged, men småen setter pris på litt musikk innimellom. Praktisk med en liten stueamp. Låter og spiller veldig bra. Imponerende kvalitet ntp meksikansk produsert.
 32. 5 poeng
  J-45 gjør en kjip februardag lysere.
 33. 5 poeng
  Håper en "Firebird" som ikke er en Firebird er tillatt her. ESP Phoenix II. Lagd i 2008 tror jeg? Forrige eier byttet ut Seymour Duncan mikrofonene med et sett med EMG57/66.
 34. 5 poeng
 35. 5 poeng
  Mulig denne aldri fikk komme med i Strat-tråden
 36. 5 poeng
  https://en.wikipedia.org/wiki/There's_a_sucker_born_every_minute Regner med at du har en god følelse når du vet at du får mer for gitarene enn det de er verdt, siden du legger det fram som noe positivt på et gitarforum.
 37. 5 poeng
  Ble litt tid til Les Paul idag, endelig.
 38. 5 poeng
  Forøvrig : dagens
 39. 5 poeng
  Klart for neste time. En del visesang med en mann som nærmer seg pensjonistalder. Hva er vel bedre enn 12-strenger når man skal lite av seg alt fra gammel Fleetwood Mac, Prøysen, Lillebjørn Nilsen, Finn Kalvik til Delillos og Øystein Sunde?
 40. 4 poeng
  Vi gjorde faktisk en arena-turnè i DK med DAD for ganske nøyakrig ti år siden. Det var gøy det.
 41. 4 poeng
  Mini-gig på Lundis i kveld.
 42. 4 poeng
 43. 4 poeng
  Etter en dag med litt møtevirksomhet og en del fising i buss i rushtrafikken (ikke meg, men noen klarte tydeligvis ikke å dy seg) så ble litt av kvelden gjort unna med denne i fanget. Hyggelig, selv når man sitter og lager enkle singback-tracks av udødelige hits som «Hjulene på bussen», «Lille kattepus» og «I bingen springer en gris». Meget mulig selve «stayer»-gitaren.
 44. 4 poeng
  Falck Esquire’n er til utlån hos bassisten, men fikk brukt den på øvinga i kveld. Crappy bilde 😜
 45. 4 poeng
  Dette er en test på en plug-in. Tanken var egentlig at man kunne trekke frem et gammelt bilde av sin gitar, og så ta et nytt bilde fra samme sted med samme størrelse-- og sammenligne gammelt og nytt i en tråd. Man kunne da lete opp et gammelt bilde av en gitar før ombygging og sammenligne med nytt.. Det er egentlig veldig enkelt - lime inn to URLs. Jeg tror det kunne ta seg bedre ut i liggende, men fant ikke noe i farten. Tok bare 2 av @CaptainSexy sine gitarer.
 46. 4 poeng
 47. 4 poeng
  Måtte grave frem litt gammel moro i dag. Digg med litt variasjon
 48. 4 poeng
 49. 4 poeng
  Jeg vet jo jeg har skrevet den selv, og det er ikke meningen å drive med selvskryt, men jeg vet at denne har hjulpet flere.
 50. 4 poeng
  OK - jeg fikk en melding her - kan vi la det gå noen dager og se? Om noen opplever at det går sånn 20-30 sekunder på å åpne et emne så gi heller et signal Hi, I've added a fix that has sped up those larger topics. I'll keep an eye on it for the next few days. Thanks!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.