Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 15. nov. 2018 i alle områder

 1. 11 poeng
  Fått slått av en drøy halvannen time i garasjen i kveld. Klødd meg litt i hodet og samlet opp gøts til å ta fatt på fresing av halslomme. Selve halsen er fremdeles bare grovsagd, men det ser lovende ut. Henger fast til og med. Den skal nesten 5 mm lengre inn i halslomma (som også må freses rundt litt dypere). Ser ut til at vinkelen på halsen også stemmer noenlunde med beregningene.
 2. 11 poeng
  Den måtte komme, siden jeg nærmer meg 40 var det på tide med en floyd rose gitar. Wolfgang std. MYE gitar for penga! Til og med bikkja liker`n.
 3. 9 poeng
  Da ble det humbucker i bridge (Amber spirit of 59) og nytt plekterbrett. I’m in love. .
 4. 8 poeng
  Jeg har lenge hatt lyst på noe strattete. Da denne dukket opp på en lokal facebookgruppe med en liten amp til et par lapper så tok jeg en sjans. '79 ibanez rs100. Fender kasta et søksmål på de kort tid etter.
 5. 8 poeng
  Æsj, jeg har bare en. Trodde nettmobbing skulle slås ned på, jeg.
 6. 8 poeng
  Måtte jo ta et bilde av begge. 😊
 7. 7 poeng
  Tenkte det var like så greit å bare samle alt i egen tråd. Fikk denne idag, og det er nå min nye favoritt øks. Z-Glide føles herlig og ser itillegg tøft ut i mine øyne (se nest siste bilde). Vanskelig å gjengi fargen skikkelig på bilder, ser litt mer karamell-farget ut i virkeligheten. Dean Zelinsky Classic Vienna Z-Glide i Caramel Burst. Construction/Scale - Set Neck 24 3/4" Scale Body - Mahogany w/Flame Maple Veneer on Maple Cap Neck - Maple Z-Glide Neck Profile - Soft 'V' Medium Headstock - Rosewood w/ Brass Dean Zelinsky Logo Plate Fingerboard - EBONY / 12" Radius Frets - 22 Medium-Jumbo Inlays - MOP Dots Pickups - Dean Zelinsky Trutap Pickups Tuners - Dean Zelinsky 20:1 Ratio Locking Tuners Hardware - Nickel Skal få veid den i nærmeste fremtid. Veldig fornøyd med pickups også sammen med Marshall DSL. Tenkte se hvordan det ser ut med svarte pickup ringer og switch knob. Synspunkter? Signert av the man himself:
 8. 7 poeng
  Nytt konsept - Black Thursday SG !
 9. 6 poeng
  Point of no return. Omtrent. Gjorde en generaltabbe da jeg ikke sjekket egen dagsform før jeg satte i gang med å sage til riktig vinkel på siden av halsen der hals og kropp møtes. Vinkel ble feil vei på den ene siden (utrolig, faktisk feil vei), så her må en stor flis til pers. Dritkjipt, men tar det på rookiemistake-kvota. Har litt mahogni til overs, men ikke nok til å lage ny hals. Da måtte det eventuelt blitt med ei stripe kirsebærtre i midten, men prøver meg ikke på det nå. Lærer nok en gang at jeg må skaffe meg en båndsag. Ble en del finjustering med høvel for å få neck tenon rett nok til å sitte korrekt i halslomma. Hals og kropp limt sammen. Er spent på vekten. Så langt veier greia snaue 2500 gram, før diverse cavities skal freses ut. Det er innafor, tatt i betraktning at telecasterkroppen jeg lagde veide omtrent det samme, selv etter at alt av fresing var unnagjort. Planen er å få høvlet bort toppen av neck tenon og frest ut pickup og elektronikk-cavities i løpet av helgen. Siden skal jeg jobbe med å manne meg opp til å begynne på gripebrettet. Sitter langt inne merker jeg. Også spent på hvor bra jeg har klart å holde meg til målene. Jeg vet at vingene på kroppen har endt opp med å bli noe kortere enn originalt. For så vidt ikke så krise syns jeg, men verre om jeg har klart å drite meg fullstendig ut på skalalengden. Det gjenstår å se når tiden kommer for å måle opp til plasseringen av bridgen. Hvis jeg fortsetter i samme tempo så skjer det i løpet av neste halvår og ikke når yngstedatteren mi går ut av videregående..., som heldigvis er veldig mange år til.
 10. 6 poeng
  Derek Trucks signatur ankom i dag, etter rekordhurtig frakt fra Oslo. Fenomenal resonans og høy, klar akustisk lyd, men ikke like feit elektrisk lyd som på V-en. Classic 57 innfrir ikke helt, nok en gang. Mellomtonen er litt for ullen, elns. Spillbarheten er utmerket, men halsen er litt i tynneste laget, absolutt den tynnest halsa Gibsonen jeg har prøvd. Utpreget D-profil. Gripebrettet virker dog over normalt bredt, og det har jeg veldig sansen for, særlig på gitarer med Gibson-skala.
 11. 6 poeng
  Synes det ble kulere med svart plekterbrett. Pus har også omfavnet resultatet.
 12. 6 poeng
  Må jo ha med min hjemmelagde Explorer bastard her! Bombay salongbord og en strathals!
 13. 5 poeng
  Pickup-, elektronikk- og jack-cavities frest ut. Plutselig ser det mer ut som en gitar og ikke bare treverk som skal forestille en gitar. Tilfredsstillende greier! Fremdeles bratt læringskurve. Må finne en måte å drille til kanal til ledningen fra halspickup og videre bakover mot bakre pickup og så videre ned mot jack-uttaket.
 14. 5 poeng
  Gjort verre kjøp enn dette. Litt medtatt kosmetisk, men bånd og Edge ser kurant ut. For øvrig sendt kun i kasse, ikke noe papp rundt. Begynner å tro mer og mer på at det er måten å sikre gitarer som sendes med Posten på.
 15. 5 poeng
  Noen Gibson LP fikk luftet seg litt i dag . Fra venstre : 2008 R0/G0 1960 Ri - 2012 R7 Goldtop - LP Standard 2012 - 2005 LP Standard Faded- 2011 1960 LP Trad zebra
 16. 4 poeng
  Og da må det jo selvsagt bli et nytt "familiebilde":
 17. 4 poeng
  FIkset pickup som ikke virket ja. Prøver kutte ned på å reparere det som funker 😂
 18. 4 poeng
  Fant dette ved å søke i gamle nettsider fra Gibson på Wayback Machine. Apropos spørsmålet i en annen tråd om Ebony gripebrett på hvite Explorere, så står det her hvitt på svart. Jeg var heller ikke klar over at Gibson selv offisielt kalte modellen X-plorer.
 19. 4 poeng
  Ser så latterlig mye bedre ut med det hvite plekterbrettet!
 20. 4 poeng
  Han har ikke peiling for hva som kan skje når en nærmer seg 50......
 21. 4 poeng
  Midtlivskrise? ...snakkes....
 22. 4 poeng
  Måtte bytte til top hats, detaljene teller. Begynner å bli ganske grei patina på de raw nickel-coverne fra Bare Knuckle også etter bare ett års bruk. Koble push/pull pots i en Explorer er en liten prøvelse i tålmodighet.
 23. 4 poeng
  Bling Explorer med 57 Classics - Ebony-Maple top- litt gull her og der . Denne låter og spiller veldig bra men er litt dyr for å ha liggende ute med kattemonstrene . Explorer er noe dritt i gitarstands og .
 24. 4 poeng
  Dean Zelinksy Classic Vienna i Caramel Burst. Det var kjærlighet ved første blikk 😍 Signert av the man himself:
 25. 3 poeng
  Du burde endre navnet ditt til SGDaddy:)
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00