Web Analytics
Jump to content

Oppdatert post: Tele-prosjekt give away


Gubbe

Recommended Posts

Da setter vi oversikten inn her:

Til nå har vi valgt ut:
1 stk kropp av teletype i or med "blond" finish (fra Gubbe) Ok, mottatt!
1 stk halsplate med skruer (fra Gubbe) Ok, mottatt!
1 sett stemmeskruer (fra CastorFiber) Ok, mottatt!
1 moderne bro (fra Telemann). Ok, mottatt! Men ikke brukt, så den er returnert nå.

1 Top-loader bro (fra Gubbe) Ok, mottatt!
1 kontrollplate med hull for miniswitch (fra Telemann) Ok, mottatt
1 par Planet Waves reimfester (fra Telemann) Ok, mottatt
1 plekterbrett cream (fra Germaniumkid) Ok, mottatt
2 x dome knobs (fra Germaniumkid) Ok, mottatt
1 x GFS Fatbody bridge pickup (fra el-roffo) Ok, mottatt
1 x Electrosocket (fra el-roffo) Ok, mottatt
1 x treveis switch (fra Ichi) Ok, mottatt
Potmeter/kondensator, switch.tupp og Jack (fra Askret) Ok, mottatt
Strengestoppere (ferrules) (fra Askret, kina-kjøp) Ok, mottatt...
Reim (fra Sarge) Ok, mottatt!
Straplocks, rød Fender Grolsch-lignende (fra askret) Ok, mottatt
Gigbag og strenger (fra Denyeverything) Ok, mottatt
Neck-pickup (fra Huggre) Ok, mottatt
Telehals (fra space) Ok, mottatt
Strengetre (fra Huggre) Ok, mottatt

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Dette blir spennende. Gleder meg til å følge med. Jeg har dessverre ikke noen av de savnede delene liggende, men kan sikkert bidra med ei standardreim om det kniper.

Jeg har tidligere sett slike prosjektgitarer for veldedighet i utenlandske fora, og synes det er en knallbra ide. Synd vi ikke har noen gitarmesse som naturlig samlingspunkt, slik man har i enkelte andre sammenhenger, som f.eks Hifimessen i Horten. Da kunne man nådd flere mennesker, fått mer oppmerksomhet, mer penger til en god sak og et sted å treffe likesinnede.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.