Web Analytics
Jump to content

Gibson skrur opp prisene


Affen
 Share

Recommended Posts

Nå har jeg aldri eid en Gibson selv, men det har vært nære på mange ganger. Har lyst på en SG og har testet en hel bråte siste årene, både Special og Standard. Hver gang jeg står med en i hånden merker jeg at jeg synes kvaliteten virker kjip eller at halsen ikke passer for meg. Lakkeringen har ofte vært et drawback og på Standardutgavene synes jeg bindingen virker usannsynlig kjip. Ender alltid opp med at jeg synes at den gamle Epi Korea SGen min føles mye bedre. Etter at jeg fikk en Yamaha SG har lysten på en Gibson blitt enda mindre.

Som noen nevner over har det nok vært et problem for Gibson at de har konkurrert med seg selv ved at kvaliteten på Epiphonene blir bedre, samtidig som de kutter så mye som mulig på USA gitarene for å senke prisen. Om de nå velger å kutte ned på antall modeller og heve kvaliteten tror jeg det riktig vei å gå. En Gibson skal koste litt, men til gjengjeld skal det være lov å forvente at gitaren er av topp kvalitet og hvor risikoen for mandagsprodukter er liten.

Med hensyn til nye modeller og modifikasjoner på standardmodeller synes jeg det er morsomt å følge debatten. Virker som om det er utrolig liten aksept for at Gibson endrer på noe som helst. Blir en kjedelig jobb for produktuviklerne der i gården hvis de lager samme gitarene år etter år uten noen endringer. Det kan jo tenkes at det en eller annen gang klarer å komme opp med noe som fungerer og de tingene som ikke fungerer blir nok faset ut om noen år.

Link to comment
Share on other sites

Joda, forsåvidt enig med forrige taler hva gjelder produktutvikling, men; jeg mener man kjøper en Gibson for å kjøpe en Gibson. Det er liksom litt av greia slik jeg ser på det. Vil jeg ha reversed headstock og 14 pickuper med pumpeorgel og forgreiningsrør, samtidig som herligheten strenger om seg selv, så går jeg til en luthier som bygger en sånn.

Er bare glad for at de kutter ned på utvalget og forhåpentligvis heller legger mer fokus på en mer konsis kvalitet på produktene de lager. Håper Fender følger i samme spor.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.