Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

el_roffo

Medlem
 • Innholdsteller

  1 975
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

el_roffo vant dagen sist November 4 2019

el_roffo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

733 Excellent

Om el_roffo

 • Rang
  Volume over talent
 • Bursdag 23. juni 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

7 191 profilvisninger
 1. Teleformen kan tydeligvis brukes til alt, både Gretsch: ...og Rick:
 2. Den der er utrolig tøff, har lyst til å lage en selv
 3. Nå kom endelig denne godsaken hjem igjen etter å ha vært på utlån i et par år. Var blitt litt småherpa og manglet noen deler men nå er den justert opp og klar for action. SD Quarterpounder P og GFS humbucker, kobla inn i en klonet Stingray-preamp. Jeg hadde glemt ut hvor bra denne bassen er...
 4. Når lyden treffer deg i nyrene, det er da du kjenner at du er i live!
 5. Gøy er det! Og så er det fint med to kabinetter for å spre lyden og få gitar i ørehøyde
 6. Prøv med Tubescreamer som boost foran fuzzen Funker veldig bra med boost på Muff-type fuzzer i alle fall. Jeg har brukt Laneyen min med Marshall V30 og Mesa Rectifier-kabinett i studio. Det låter bra, får feit mellomtone fra V30 og ekstra bunn fra Rectifier.
 7. ECC82 har enda lavere gain enn ECC81 (20 vs. 60). 5751 er et rør som kanskje kan være noe å tenke på, det har gain på 70 men er ellers likt ECC83.
 8. Burde gå bra det, glødespenningen på rør er +/-10%, så det er en del slingringsmonn.
 9. Nå er jeg temmelig seint ute her og vet ikke om du har fikset det, men på Peaveyen kan du sette en litt feit (2-3A) diode i serie på glødespenningen for å droppe rundt en volt. 1N5408 burde funke bra, den kan du sette etter likerettingen et sted. På Carvinen høres det ut som en god ide med Schottky-dioder. En 4007 dropper rett over 1V, de du linker til dropper 0.5V så da er du en del nærmere målet. 40V/3A holder i massevis
 10. Den er hjemmesnekra ja. Veldig gammel og veldig hard furu, jeg har en tråd på DIY-forumet om den. Funker flott! Lurte på om jeg skulle ha delt Warwick-bro på den, men endte med en Badass-aktig sak av messing. Fram til '87 brukte Warwick standard Schaller-stoler så denne er frest ned et par mm i treet slik de gjorde det da.
 11. Ja, skarre værra fretless må det nesten være J, eller Musicman
 12. Jeg har hatt lang pause etter jeg har vært gitarist, men basser litt hjemme nå. Øver på tøffe 80-talls basslinjer Her er de jeg bruker for tida.
 13. Laney er relativt billig og veldig bra, jeg har brukt en GH50 som funker helt supert. Med en 4x12 eller to mangler det ikke noe på volum i alle fall. Det meste av vreng har gått på pedaler, har bare skrudd en halvskitten Malcolm-lyd på ampen. Når det er sagt låter det selvfølgelig veldig fett med en Orange e.l., lånte en OR50 en stund, men jeg kunne ikke rettferdiggjøre prisen når Laneyen var såpass bra Når vi har reist uten amper står det som regel en Marshall av noe slag på scenen og det er 100% kurant det også. Det er en liten trend gående for spesielle/dyre amper i stonermiljøe
 14. Vannbasert eller spritbasert beis funker bra, en grei herdende olje på toppen er lurt. Liberon Finishing Oil er fin, du finner den på maling/byggvaresjapper.
 15. Nei men, hva er nå dette? Prosjektet var ikke helt dødt altså, bare satt litt på vent mens jeg har bygd forsterkere. Men nå har den fått på strenger! En del justering igjen, og lodde preamp, så kan den plugges inn.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.