Gå til innhold

el_roffo

Medlem
 • Innholdsteller

  1 862
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

el_roffo vant dagen sist April 22 2016

el_roffo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

534 Excellent

Om el_roffo

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

6 947 profilvisninger
 1. Denna karen har vært glemt i minst to kjellere litt for lenge. Har levd et relativt hardt liv fra ny, lagret litt fuktig et par år (men tørt de siste 3 år), og trenger noe oppmerksomhet for å komme på beina igjen. Made in Japan, ikke av den ettertraktede JV- eller SQ-serien, men FujiGen-produsert og et ganske greit eksemplar etter hva jeg kan huske. '93 eller '94 ut fra serienummeret. Her har vel det verste kommet seg inn på ett enkelt bilde... manglet en intonasjonsskrue + fjær i stolen, kontrollplate festet med store treskruer med sekskanthode, jackplate av "football"-typen. Ser også såvidt at det er noe med finishen (utenom hakk og sår), men nei, den er ikke malt med kost, det er originalfinishen som har sunket. Så da har jeg noe å gjøre en kveld eller to, skal ta en tur ned i "delelageret" og se hva jeg kan finne der. Går for spillbarhet og lyd her men hvis jeg finner noe annet moro som passer så klemmer jeg på det også.
 2. Har en gammel HM-2 og en DOD American Metal. Hadde DOD-en hatt separate bass-/diskantkontroller hadde de egentlig vært ganske like. Brutal Entombed-vreng i begge to. Jeg har aldri brukt dem til noe fornuftig, selv om jeg nok kunne ha brukt dem til stonermetal.
 3. DR kanskje? Jeg syns de låter litt "mørkere" enn mange andre strenger. Vanvittig bra basser det der, jeg kjøpte en '87 Streamer stage 2 for 7-8 år siden, for nesten ingen ting. Det var ikke hipt med Warwick da så prisene var i kjelleren. Hvis du sender mail til Warwick med serienummeret får du alt av info om årstall og tresorter og greier
 4. Warmoth er veldig bra kvalitet, ingenting å utsette på det. Koster jo litt, men du får det du betaler for. Passform, bånd og finish er helt topp. Hvis du vil bygge mer "autentisk" LP med limt hals har jeg hørt mye bra ting om Precision-settene. Lages også med kontur på baksida og bak halsen. De fikser ikke Floyd da, så da måtte du evt. frest ut det selv.
 5. Har fått alle gitarene mine hjem nå, så da blir det gamle favoritter
 6. Liker godt utseendet på disse Marshallene, så det er mulig jeg lager en kopi hvis jeg ikke finner et originalt Lionheart-kabinett
 7. Med fare for å kuppe litt tråd her: Har noen erfaringer med Marshall 1966A/2556A?
 8. Ja, det var en stund alt uten true bypass var uaktuelt. Det fins mange eksempler på buffered bypass som ikke er spesielt bra, men bypassen til Boss er good shit.
 9. Boss er solide pedaler som stort sett låter veldig bra. En av de bedre bufferkretsene har de også. Jeg har en liten samling liggende her, men akkurat nå er det bare TU-3 som er på brettet
 10. http://www.theinsertcompany.com/steel_hex_drive_inserts_for_wood_unheaded.php Disse her i M4, mener det er 10mm lengde på dem.
 11. Jeg bruker dem på flere gitarer/basser, har kjøpt herfra: http://www.theinsertcompany.com
 12. Bare en generell anbefaling til alle som lager hals: https://www.verktoyas.no/JAP_SAGRASP_250MM_GROV_FIN_711582 Denne her er fullstendig genial. Grov og fin side, fjerner masse på kort tid og med imponerende jevn overflate.
 13. Se Paul Sellers på youtube, han har en video om sliping av sponhøvel Mye gode verktøytips på bloggen hans også.
 14. Det ble to i dag. Hjemmelagd P90-thinline og koreansk Hamer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.