Gå til innhold
 • Bli medlem

el_roffo

Medlem
 • Innholdsteller

  1 848
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

el_roffo vant dagen sist April 22 2016

el_roffo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

519 Excellent

Om el_roffo

 • Rang
  Volume over talent
 • Bursdag 23. juni 1975

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/kalelproject

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

6 912 profilvisninger
 1. Det ble to i dag. Hjemmelagd P90-thinline og koreansk Hamer.
 2. SH5 er veldig fin, evt. GFS Fat Pat hvis du vil ha noe billigere i omtrent samme gata.
 3. Skjønner ikke puristene som absolutt må ha banjotunere på Firebird, disse er vel ca. 250-300 ganger bedre. Men det beste var at jeg fikk solgt banjotunerne for nesten like mye som Steinberger-settet kostet Har Steinbergere på Epi Firebirden også, men der var det originalt.
 4. Orville Firebird! Måtte dra fram denne fra glemselen, den har ikke vært i bruk på et par år siden jeg har andre gitarer som funker bedre stemt i C med masse fuzz Men et veldig hyggelig gjensyn, dette har vært hovedgitaren min tidligere og nå husker jeg hvorfor. Jeg har satt på Steinberger tunere på denne, og et sett med Zhangbucker pickups med herlig twangy lyd. De er viklet en liten smule hottere enn 60-talls Firebirder, ellers er de som de gode gamle.
 5. EKO Ranger 12 fra 70-tallet en gang. Denne har jeg hatt i minst 25 år og den har vært med på mye rart og moro. Fantastisk lettspilt, og flott lyd. Hvis huset begynner å brenne kommer denne veldig høyt på lista over ting å redde (etter ungene).
 6. Casco skal ikke undervurderes nei, har limt flere gitarkropper med det og det holder som pokker. Billig er det også.
 7. Hudlim (hide glue), Titebond eller epoxy vil funke bra. Tror nok vanlig Casco snekkerlim også vil holde, men de andre limtypene tåler mer fuktighet.
 8. Bøk er som nevnt hardt og tungt, men ellers bør det jo funke. Normalt er ikke bøk særlig spennende å se på, men du kan være heldig og finne noe med litt mønster i.
 9. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=39453316 Det holder lenge med en 90ml flaske hvis du ikke går helt bananas med hundrevis av strøk
 10. Major hadde 4xKT88 ja, skulle være nok effekt for de fleste Hvis du vil eksperimentere med andre rør i en Marshall er det biaskretsen som må modifiseres litt, muligens også litt på rørsoklene hvis jeg ikke husker helt feil. 6L6 og KT88/6550 trekker høyere glødestrøm enn EL34, men stort sett er det innenfor toleransene til strømtrafoen. Hvis du får ned anodespenningen til 250-300V kan du kjøre på med 6V6 også
 11. Firebird er en av favorittene mine :) Er det 496R/496T pickups som står i denne?
 12. Black Arts Toneworks Pharaoh, sjekk ut: Den er i utgangspunket Big Muff-basert, men tar ikke over hele lyden som en Muff gjør og er mye mer fleksibel.
 13. KT88 ligner litt på 6L6 i lyden syns jeg, litt hardere og mer kontant enn EL34, og mer bunn enn både EL34 og 6L6. Men det slutter ikke å låte Marshall nei Det er vel ikke noe du merker skikkelig før du begynner å pushe forsterkeren en del. Du får ikke noe særlig mer effekt av et sånt rørbytte, KT88/6550 trenger 600V+ for å yte max. Primærimpedans og effekttoleranse på utgangstrafoen i en Marshall stemmer ikke helt for å kjøre opp spenningen på det nivået... Hvis alt stemmer med spenning og utgangstrafo får du 50W av et par EL34, 60W av et par 6L6GC og 100W av et par KT88/6550.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.