Gå til innhold

el_roffo

Medlem
 • Innholdsteller

  1 946
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

el_roffo vant dagen sist November 4 2019

el_roffo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

691 Excellent

Om el_roffo

 • Rang
  Volume over talent
 • Bursdag 23. juni 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

7 053 profilvisninger
 1. Så slett ikke verst ut den der, har sett langt kjipere greier komme fra Asia.
 2. Dreiebenk er temmelig kjekt å ha! Jeg overtok fatterns gamle benk siden fruen i huset hadde kunst & håndverksprosjekt på lærerutdanninga. Hun har brukt den litt der, men dette er bare andre gang jeg gjør noe fornuftig med den Første forsøket ble denne:
 3. Andre forsøk, dette ble bedre. Startet med 18mm rundstokk som jeg delte opp i dreiebenken. 15mm forstnerbit for å lage nedsenkningen, fulgt av et 5.5mm hull så jeg kunne skru inn en M6-bolt og spenne dem fast i søyledrill for pussing. Betalte 43kr for 2,4m rundstokk, så det ble billige knotter
 4. Både spenning og effekt nå, da trenger vi bare litt Ampère stemning.
 5. Få på jordet kontakt snøggast råd, hvis det skjer noe galt i ampen er det du som blir jordingen.
 6. Når jeg først lager furubass får jeg prøve meg på noen furuknotter også. Dette var første forsøk og ble ikke så aller verst, hakk kan fylles med superlim hvis de blir synlige, og hvis ikke gir jeg beng i dem 😁 Litt lakk, så funker det nok.
 7. Vegan guitar straps: https://www.rightonstraps.com/en/guitar-bass-straps-mojo
 8. Ser ut som teak. Hvis det er det, funker det til hals/gripebrett
 9. Det har en tendens til å bevege seg en del, både under tørking og mens det arbeides. Det kan nok være lurt å splitte stokken på langs for å unngå for mye sprekker. Så tørker det fortere også, som en bonus
 10. Sjeldent man finner einer med litt størrelse på! Har ikke hørt om noen som har brukt det til gitar, men det er jo bare å sette i gang
 11. Fylte en del hull og sprekker med epoxy og superlim, jeg lar noen av dem være for utseendets del Jeg har pusset opp til 320 og lagt på et tynt strøk shellac. Venter ennå på barrel jack, lurer på om jeg bare skulle spurt i musikksjappa om de har en liggende.
 12. Tru-oil vil fylle porene til en viss grad, men det trengs veldig mange strøk før det blir helt glatt. Enkelt å bruke og blir ganske glossy med litt polering. Det tørker ganske fort så du kan få på et par tynne strøk pr. dag.
 13. Det er bare for å få lageret lengre opp på skaftet, siden jeg freste dypere enn selve fresestålet. Fresestålet er bare 1/2" langt, så på denne måten traff lageret malen hele veien rundt.
 14. På med halsmalen igjen, med litt støtte og teip og sånt. Og jukse til fresen litt med plastslange, så lageret havner på riktig plass... ...og tok av ca. 3mm, her tenker jeg den sitter bra i forhold til stolen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.