Gå til innhold

el_roffo

Medlem
 • Innholdsteller

  1 886
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

el_roffo vant dagen sist April 22 2016

el_roffo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

558 Excellent

Om el_roffo

 • Rang
  Volume over talent
 • Bursdag 23. juni 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

6 982 profilvisninger
 1. Smått legendariske Boss-pedaler, lodder stemninga før jeg evt. slenger dem på Reverb. HM-2 Heavy Metal, Japan 1985, black label: 1300kr FZ-2 Hyper Fuzz: Taiwan 1993: 2000kr CE-3 Chorus: Japan, uleselig serienummer, green label: 600kr Alle er i grei til god stand med bruksmerker, alt virker. Ligger i Stavanger, kjøper står for frakt. Har du en Earthquaker Acapulco Gold til overs kan vi gjøre litt wheeling and dealing.
 2. Vester var Korea-produserte gitarer, de gikk fra veldig billig til omtrent Fender Japan-priser. De billigste var på linje med andre i samme prisklasse, Charvette o.l., men litt opp i pris var det ganske mye for pengene. Kan være et godt kjøp, sjekk det du ellers ville sjekket med andre gitarer.
 3. Tenker du bare et bur som dekker toppen av chassiset, rør og kondiser og slikt? Regner med at en blikkenslager fort kan bøye til noe i perforert stål.
 4. Tøff amp! Regner med det er bias-tremolo, det låter tøft Jeg ville byttet alle elektrolyttkondensatorer i ampen, sannsynligvis er det dårlige kondensatorer som gjør at tremoloen er død også. Hvis det er gammel selen-likeretter bør den også byttes til silisiumdioder. ECL86 er en triode og en pentode i samme pakke, vanligvis er det denne triodebiten som driver tremoloen. Hvis røret er dårlig kan det også være grunnen til at tremolo ikke funker.
 5. Billig FZ-2 alternativ, denne låter så å si helt identisk:
 6. Mange 70-talls Gibson hadde også tailpiece med finstemming.
 7. FZ-2 = Electric Wizard. Har ikke lekt så mye med min, men den digre wall of fuzz-greia gjør den bra. Har hørt noen som får Tonebender-lignende lyder ut av den også.
 8. Det er BAT Pharaoh som har vært goto-fuzzen min ganske lenge. Tjukk og deilig stonerfuzz, men også veldig brukbar på lav gain. Den er Muff-basert, men tar ikke over hele lyden sånn som mange muffer gjør. Her går det faktisk an å høre forskjell på gitarene du plugger inni Den funker veldig bra med en boost foran. Ellers har det samlet seg opp noen småkule fuzzer her, både svart og grønn russisk Big Muff, Boss FZ-2, Hartman oktavfuzz, og en Montarbo Sinphoton for Dirty Harry/Lalo Schifrin-fuzz. Dårlig med bilder på jobb dessverre
 9. Adapteret er DC så det bør være greit. Noen av kondensatorene er 10V, jeg tror ikke de ser full spenning i kretsen men kanskje en av dem har fått seg en trøkk? Kondensatorer kan oppføre seg merkelig hvis de begynner å bli dårlige. Edit: Ah, så nå at det er et constant current-adapter. Det blir problematisk på gitarpedaler, hvis jeg ikke husker helt på trynet prøver det da å trykke en satt amperestyrke gjennom pedalen uavhengig av hva den faktisk trekker på normal spenning. Bruk batteri eller et annet adapter
 10. 4558-opampen skal tåle 15V i alle fall, jeg har brukt min SD-1 på 12V og det gikk helt fint.
 11. De var jo strengt tatt "unsalveageable" i utgangspunktet. Det var en merkelig gitar og ingen av delene kunne blitt brukt på andre modeller, så dette var nok den enkleste løsningen.
 12. Dro denne frem fra gjemselen igjen, har ikke vært i bruk på mange år. Kjenner jeg er *temmelig* rusten på fretless, men denne synger fint likavæl. MIJ Fender, kjøpte den sprillans ny i 1992 og satte i EMG-er ganske umiddelbart. Får ta litt småjustering på den, så blir det bra saker.
 13. Kaller denne ferdig, renset hals og polerte bånd, satte på nye strenger og tok en setup på den nå. Ble veldig bra, og Wilde-pickupene imponerte! God rockefjøl
 14. På de jeg har vært borti har ledningene vært for korte til at jeg bare kunne snu og flytte rundt på ting, så det er god sjanse for at du må finne fram loddebolten og noen ledningsstumper.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.