Gå til innhold

el_roffo

Medlem
 • Innholdsteller

  1 900
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

el_roffo vant dagen sist April 22 2016

el_roffo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

584 Excellent

Om el_roffo

 • Rang
  Volume over talent
 • Bursdag 23. juni 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

7 001 profilvisninger
 1. Spikker meg en bass, lang vei igjen. Får selge inn ideen om en Streamer BFG til Warwick.
 2. Kan prøve å teste noen andre DNS-servere kanskje?
 3. Det blir en GFS Alnico MM-humbucker og en klonet 2-bånds Stingray-preamp.
 4. Kanten på kroppen og halslomma er semi-ferdig spindelpussa. Jeg tar ikke helt av på finpuss siden det skal fjernes en god del mer av kroppen, så det holder med 150-papir foreløpig. Fikk jommen plass til en hals også. Så er utfordringen å finne igjen en fresemal for pickup... skulle være et sted i rotet her men det er mulig jeg bare må lage en ny.
 5. GFS Fat Pat/Mean 90 er en super combo i humbucker-gitarer. Fat Pat minner om SH-5, en PAF med litt mer output. Låter veldig fint. Og Mean 90 er helt killer uansett prisklasse.
 6. Freste halslomme i dag, sitter som et skudd. Da kan jeg ta resten av kanten rundt lomma med spindelpusseren og begynne å forme framsida.
 7. Jobber parallelt med denne bassen, finish på en gitarkropp, dreiing og lage verktøy, men en fresemal til halsen er på vei i alle fall
 8. Blir nok mest mulig naturlig tror jeg, men har ikke bestemt meg 100% ennå. Jeg er litt fan av drivved-look på furu Yay for spindelpusser, tok hele kanten nå bortsett fra cutaways og halslomme. Her ses tykkelsen på emnet, må ha en del å gå på siden både topp og bakside skal kurves.
 9. Har alltid vært fan av Warwick Streamer, og har en original 87-modell i hus, men så er det dette med å ha en basshals og noen pickups til overs. Litt ambisiøst prosjekt siden kroppen kurver i alle retninger, men jeg tar ting litt som de kommer. Jeg begynte med å finne et par 150-160 år gamle furubjelker som jeg limte sammen. Så gikk jeg i gang med å fjerne ting som ikke så ut som en Streamer. Har tatt det verste med sag og hoggjern sånn at spindelpusseren får en litt lettere jobb. Jeg regner med dette blir en one-off, så jeg lager ikke fresemal. Keeping it real med borebiller og kvister. Halslomma skal jeg ta etter hvert når jeg får sett på halsen. Den er en del bredere enn Warwick-halsen så jeg har litt lyst til å ta av en millimeter eller tre på bredden. Når lomma og stolposisjon er på plass er det bare å begynne å forme resten av kroppen. Det er godt mulig det blir en original 2-delt Warwick-stol her, de var slett ikke dyre hos Thomann.
 10. Det burde jo absolutt være gjennomførbart, er vel flere som kan ta på seg en sånn jobb. Hvor i landet holder du til?
 11. Smått legendariske Boss-pedaler, lodder stemninga før jeg evt. slenger dem på Reverb. HM-2 Heavy Metal, Japan 1985, black label: 1300kr FZ-2 Hyper Fuzz: Taiwan 1993: 2000kr CE-3 Chorus: Japan, uleselig serienummer, green label: 600kr Alle er i grei til god stand med bruksmerker, alt virker. Ligger i Stavanger, kjøper står for frakt. Har du en Earthquaker Acapulco Gold til overs kan vi gjøre litt wheeling and dealing.
 12. Vester var Korea-produserte gitarer, de gikk fra veldig billig til omtrent Fender Japan-priser. De billigste var på linje med andre i samme prisklasse, Charvette o.l., men litt opp i pris var det ganske mye for pengene. Kan være et godt kjøp, sjekk det du ellers ville sjekket med andre gitarer.
 13. Tenker du bare et bur som dekker toppen av chassiset, rør og kondiser og slikt? Regner med at en blikkenslager fort kan bøye til noe i perforert stål.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.