el_roffo

Medlem
 • Innholdsteller

  1 762
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

el_roffo vant dagen sist April 22 2016

el_roffo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

443 Excellent

Om el_roffo

 • Rang
  Volume over talent
 • Bursdag 23. juni 1975

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/kalelproject

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

6 693 profilvisninger
 1. Hvor mye watt kreves på bandøving

  Jeg klarer meg fint med 50W til meget høylytt stonerband, og 20W gikk bra med popbandet jeg spilte i. Høyttalerelementene har også veldig mye å si for hvor høyt det blir.
 2. pedalbrett

  Mer enn 500, men veldig tøff fuzz: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=114533963
 3. Aktive pups, ja eller nei?

  Jeg har bare erfaring med EMG og de låter jo fett til tung metalvreng, de er bare ikke helt min greie. Har brukt gitar med EMG i studio et par ganger for å fylle ut lyden (med tung metalvreng ) og det funket bra, men syns de låter litt komprimert ellers. På bass er det en annen sak, jeg har 3 basser med EMG og de syns jeg låter helt knall.
 4. Prosjekt Partocaster

  Ser ut som or (alder).
 5. Er det noen her som har brukt vannbasert Trestjerners lakk på gitar? Hvordan er det å jobbe med, slipe etter noen strøk, polere osv.? Hvis du evt. har slipt gjennom et strøk, hvordan ble det og kan det reddes med påfølgende strøk?
 6. https://store.generalguitargadgets.com/kits.html https://www.musikding.de/guitar-effect-kits https://buildyourownclone.com/collections/fx-kits Alle disse er kjente og leverer bra saker med gode instruksjoner. Vil anbefale å starte med en vreng (overdrive/distortion/fuzz) av noe slag, de har som oftest lite kompliserte kretser.
 7. Bare sjekk at spriten er mest mulig ren, helst opp mot 90%. Hvis det kommer vann i shellacen blir den melkeaktig og ugjennomsiktig.
 8. Shellac er kompatibelt med det aller aller meste av finisher, både under og over. Rødsprit fungerer fint med shellac, fargen forsvinner med litt UV-lys. Du kan forsøke å sette rødspriten utendørs en soldag, så ser du
 9. Sealer kan ha flere formål, men det brukes ofte for at det første laget med lakk ikke skal trekke for mye inn i treverket. Det forhindrer også at stain/beis blir ujevnt og flekkete. Mellom stain og lakk kan det være lurt å ha et strøk for å forsegle fargen. Det finnes egne sanding sealere, men du kan også bruke vanlig shellac.
 10. Vis oss din Tele

  Har bare hørt om stående ovasjoner og fest og basar om Ron Kirn-gitarer. Tydeligvis meget bra greier, han poster litt på TDPRI og de som har handlet gitar fra ham er strålende fornøyde.
 11. Liberon finishing oil og Danish Oil får du hos mange byggvaresjapper her i landet, begge funker flott til halsen. Treoljen fra Biltema er en blanding av tung oil og linolje, jeg har ikke testet den selv, men den burde gjøre jobben den også.
 12. 90ml holder til en hel gitar med temmelig mange strøk, evt. to gitarer litt tynnere. Danish oil funker også bra. Det tørker litt seinere enn tru-oil og bygger ikke opp så mye, men det kan også poleres ganske blankt.
 13. Hvilken låt øver du på nå?

  Skal spille Hawkwind-tribute i romjula, så... ja. Hawkwind-låter.
 14. Nytt prosjekt

  P90-pickuper er aldri feil på en DC
 15. Jeg har kjøpt en basshals fra clearance-seksjonen som var helt OK. Alternativt kan du prøve EYParts, de halsene har jeg god erfaring med.