el_roffo

Medlem
 • Innholdsteller

  1 742
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

el_roffo vant dagen sist April 22 2016

el_roffo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

430 Excellent

Om el_roffo

 • Rang
  Volume over talent
 • Bursdag 23. juni 1975

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/kalelproject

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

6 625 profilvisninger
 1. Hvilken låt øver du på nå?

  Skal spille Hawkwind-tribute i romjula, så... ja. Hawkwind-låter.
 2. Nytt prosjekt

  P90-pickuper er aldri feil på en DC
 3. Jeg har kjøpt en basshals fra clearance-seksjonen som var helt OK. Alternativt kan du prøve EYParts, de halsene har jeg god erfaring med.
 4. Noen som har Russisk-Modda en Rat?

  Jeg har en SD-1 der jeg byttet ut det aller meste av elektrolytter og keramiske kondensatorer med polypropylenkondiser, og det hadde en effekt. Byttet chipen til en TL082 også, ble mye mindre støy i pedalen og låter mer hi-fi og "åpent".
 5. Det kan være store variasjoner i alt det som blir solgt som mahogny, så det beste er å teste med en bit av det du bygger med. Men hvis du har kjøpt ferdig kropp ser jeg at det kan bli litt problematisk
 6. treverk til bass ?

  Furu kan forsåvidt også funke bra hvis du tenker på vekta.
 7. treverk til bass ?

  Sjekk hos lokale sagbruk eller snekkerverksteder.
 8. John Baizley trykk

  Aaaah! Blakk!
 9. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Arve Isdal (Enslaved) spiller veldig fint, syns jeg.
 10. Billig-gitarer er noe jeg kan relatere til. Korea-Hameren min ga jeg 1000 spenn for. Ny Gibson ABR og byttet pickups fra Duncan Designed til GFS, ca. 1000 kr i fiks og oppgradering. Killer gitar, spiller bra, låter helt supert, og min nummer 1. Epiphone Firebird ga jeg også 1000 spenn for, helt ny, men hadde en knekt stemmeskrue og sprittusj på plekterbrettet. Nye Steinberger tunere og et sett brukte SD pickups, ca. 1500 kr i fiks og oppgradering. Igjen en killer gitar, min nummer 2. Begge disse har vært med på mange innspillinger og spillejobber i inn- og utland, de låter kuler og krutt, og har oppført seg eksemplarisk. Det gir en smule fred i sjela å ikke reise med dyre saker, selv om det hadde vært SKIKKELIG surt å miste Hameren. Forøvrig er nummer 3 en hjemmelaget Telemaster og nummer 4 er en Squier HH Tele Den "dyre" gitaren (Orville Firebird) bruker jeg ikke med bandet jeg spiller i nå, den står til hjemmebruk inntil videre.
 11. NGD, Epiphone ES-339-Pro

  +1 på Gudmestad, han vet hva han driver med. Strand er også veldig flinke folk, mener de har en avtale med 4Sound Kvadrat så du kan levere inn gitaren der.
 12. Single coil blir spissere i lyden med 500K volumpot, men ikke noe problematisk. Du kan evt. bare dra ned på tonekontrollen hvis du syns det blir for skjærende.
 13. Det blir helt likt SSS med to tonekontroller. Bare koble det opp som standard Strat, så funker det fint. Verdier på pots og kondensatorer kan du nok endre på.
 14. StewMac: http://www.stewmac.com/Luthier_Tools/StewMac_Tool_Sets/Essential_Fretting_Tool_Set.html Hvis du stort sett skal drive vedlikehold og ikke installering er det ikke nødvendig med hammer og endeavbiter, men StewMac sine er gode. Crimson: https://crimsonguitars.com/store/essential-fret-leveling-dressing-toolkit/ Her får du med "linjalen" som går over båndene, veldig kjekt å ha. Leveling-fila til Crimson er dyr men god. Den følger ikke med i basic-settet lengre, men det holder nok uansett i massevis med sånn leveling beam som følger med nå. Jeg likte bedre Crimson-filene enn StewMac sine sånn generelt.
 15. Verktøysettene fra StewMac eller Crimson inneholder stort sett det du trenger. Jeg har begge, men skulle jeg valgt bare ett av dem hadde det blitt Crimson.