Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

el_roffo

Medlem
 • Innholdsteller

  1 958
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

el_roffo vant dagen sist November 4 2019

el_roffo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

712 Excellent

Om el_roffo

 • Rang
  Volume over talent
 • Bursdag 23. juni 1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Gitar, bass og rør.

Nylige profilbesøk

7 148 profilvisninger
 1. Vannbasert eller spritbasert beis funker bra, en grei herdende olje på toppen er lurt. Liberon Finishing Oil er fin, du finner den på maling/byggvaresjapper.
 2. Nei men, hva er nå dette? Prosjektet var ikke helt dødt altså, bare satt litt på vent mens jeg har bygd forsterkere. Men nå har den fått på strenger! En del justering igjen, og lodde preamp, så kan den plugges inn.
 3. Jeg har gjort det på en nylonstrengsgitar, da tok jeg av sadelen og pusset den på undersiden med sandpapir på flatt underlag. Funket fint.
 4. Sett på hals med tvinge, merk hull gjennom kroppen, bor opp i riktig størrelse
 5. Lighterbensin skal være safe, jeg er sånn passe sikker på at white spirit også skal gå bra. Ikke rødsprit eller annet med alkohol i.
 6. Tilbake med bassen etter litt pause! Jeg fikk kick på lyd og rør og lodding og slikt etter jul, så jeg bygde en stereoforsterker med KT88. Dette var nok et prosjekt som har blitt liggende i mange år, det var jammen på tide å få den også ferdig. Låter helt fantastisk, 2x10 deilige rørwatt. Gjorde noen modifiseringer på rør-linjetrinnet mitt når jeg først var i de baner, så nå er den også helt på stell. Det har blitt mye mer lytting på musikk i det siste og det er slett ikke feil. Jeg har fått lagt på litt finish på bassen her og der og nå tror jeg det får rekke, med den "rustikke
 7. Så slett ikke verst ut den der, har sett langt kjipere greier komme fra Asia.
 8. Dreiebenk er temmelig kjekt å ha! Jeg overtok fatterns gamle benk siden fruen i huset hadde kunst & håndverksprosjekt på lærerutdanninga. Hun har brukt den litt der, men dette er bare andre gang jeg gjør noe fornuftig med den Første forsøket ble denne:
 9. Andre forsøk, dette ble bedre. Startet med 18mm rundstokk som jeg delte opp i dreiebenken. 15mm forstnerbit for å lage nedsenkningen, fulgt av et 5.5mm hull så jeg kunne skru inn en M6-bolt og spenne dem fast i søyledrill for pussing. Betalte 43kr for 2,4m rundstokk, så det ble billige knotter
 10. Både spenning og effekt nå, da trenger vi bare litt Ampère stemning.
 11. Få på jordet kontakt snøggast råd, hvis det skjer noe galt i ampen er det du som blir jordingen.
 12. Når jeg først lager furubass får jeg prøve meg på noen furuknotter også. Dette var første forsøk og ble ikke så aller verst, hakk kan fylles med superlim hvis de blir synlige, og hvis ikke gir jeg beng i dem 😁 Litt lakk, så funker det nok.
 13. Vegan guitar straps: https://www.rightonstraps.com/en/guitar-bass-straps-mojo
 14. Ser ut som teak. Hvis det er det, funker det til hals/gripebrett
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.