Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

E5150

Medlem
 • Innholdsteller

  969
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

E5150 vant dagen sist Juni 28 2016

E5150 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

453 Excellent

Om E5150

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen, bare Bergen!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Holder på å sette sammen en Partsocaster med ymse deler. Det hele begynte med at jeg fikk en grei hals. Kjøpte så en billig kropp fra Gear4Music: https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Kropp-for-Elektrisk-Gitar-Natural-Ash/15RW og skaffet det jeg trenger av elektronikk. Nå er det bare broen som gjenstår. Jeg har egentlig ikke peiling på dette her så det er mulig det er et banalt spørsmål, men hvordan bestemmer man størrelsen på broen. Har tenkt å kjøpe en standardsak fra Wilkinson, men ser de kommer i ulike dimensjoner. Hva skal jeg måle før jeg bestiller?
 2. Spiller både med og uten plekter. Kommer helt an på lydbildet jeg ønsker å oppnå. Begge metoder har sine fordeler. Mange gitarister kjører vel en kombinasjon ved å bruke tommelplekter.
 3. Likhetene med SG er nok mest mht utseende. Lydmessig ligger de mer opp mot en Les Paul. Knakende gode gitarer.
 4. Om det er favoritten er usikkert da jeg liker alle gitarene mine, men det er den jeg spiller mest på om dagen. En Yamaha SG600 fra 1980 eller noe sånt. Herlig tung lyd fra en herlig tung gitar :-)
 5. Dæven, ser det er lenge siden jeg har vært innom forumet her nå :-) På tide med et lite comeback! De siste årene har jeg vært på en veldig spennende musikalsk reise hvor synthesizere har vært hovedprioritet, mens gitaren har fått langt mindre oppmerksomhet. Selv om jeg alltid har elsket å spille gitar har jeg hatt en del utfordringer med instrumentet og da særlig med å komponere musikk. Har spilt gitar i snart 25 år, men føler at utviklingen stoppet opp etter de første to årene. Etter at jeg satte meg inn i synthesizernes verden har jeg imidlertid fått tilbake interessen for gitar og jeg
 6. Lenge siden jeg har lagt ut oppdateringer her. Litt nytt fra Breidablik. Har lagt ut noen nye sanger på soundcloudprofilen: Kommer fullengdekassett med litt mer Berlin School-inspirerte saker så snart cover og trykking er unnagjort. Begrenset opplag bestående av 50 eks.
 7. En til i samme gate. Et par glipper her og der, men synes stemningen er fin.
 8. Satser på å legge ut litt innspillinger her. Har forsøkt meg på et lite stykke "ambient" stemningsmusikk. Stort sett bare gitarer, men la til litt synth (analog selvsagt) i bakgrunnen. Håper det faller i smak. Får vel legge til at dette er en "frihåndsinnspilling". Har tatt timingen på gefylen.
 9. Har en Contemporary Telecaster fra 1985 i sort. Nydelig gitar og kanskje favoritten blant el-gitarene mine. Tremoloen på min er dønn solid.
 10. Noen flere bilder av alle SGers mor!
 11. Meget pen gitar fra et merke som gir veldig mye gitar for pengene. Ulempen er at de går litt tregt på bruktmarkedet. Kan jeg spørre hva du måtte gi for den?
 12. Videoen i førsteposten er dessverre ikke tilgjengelig i Norge for tiden ser det ut som. Skulle gjerne ha sett den igjen :-(
 13. Har solgt en del plater og utlendingene blir alltid like forbannet over portoen. Det er derfor viktig å opplyse om takstene i annonsen. Solgte noen plater i 5000 kroners klassen. Litt artig med klager på 200 i porto da.
 14. Takker! Egentlig tåler jeg ikke burstfarge på gitarer, men denne tobaccoburstenvarianten er bare nydelig. Ellers er det en deilig gitar med god hals. Har et par småstygge krigsskader på bakside av kropp, men det kan jeg leve med.
 15. Yamaha SG-600. Ca 1980 og laget i Japan. Står dessverre på feil side av landet inn til videre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.