Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

E5150

Medlem
 • Innholdsteller

  969
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

E5150 vant dagen sist Juni 28 2016

E5150 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

453 Excellent

Om E5150

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen, bare Bergen!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Holder på å sette sammen en Partsocaster med ymse deler. Det hele begynte med at jeg fikk en grei hals. Kjøpte så en billig kropp fra Gear4Music: https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Kropp-for-Elektrisk-Gitar-Natural-Ash/15RW og skaffet det jeg trenger av elektronikk. Nå er det bare broen som gjenstår. Jeg har egentlig ikke peiling på dette her så det er mulig det er et banalt spørsmål, men hvordan bestemmer man størrelsen på broen. Har tenkt å kjøpe en standardsak fra Wilkinson, men ser de kommer i ulike dimensjoner. Hva skal jeg måle før jeg bestiller?
 2. Spiller både med og uten plekter. Kommer helt an på lydbildet jeg ønsker å oppnå. Begge metoder har sine fordeler. Mange gitarister kjører vel en kombinasjon ved å bruke tommelplekter.
 3. Likhetene med SG er nok mest mht utseende. Lydmessig ligger de mer opp mot en Les Paul. Knakende gode gitarer.
 4. Om det er favoritten er usikkert da jeg liker alle gitarene mine, men det er den jeg spiller mest på om dagen. En Yamaha SG600 fra 1980 eller noe sånt. Herlig tung lyd fra en herlig tung gitar :-)
 5. Dæven, ser det er lenge siden jeg har vært innom forumet her nå :-) På tide med et lite comeback! De siste årene har jeg vært på en veldig spennende musikalsk reise hvor synthesizere har vært hovedprioritet, mens gitaren har fått langt mindre oppmerksomhet. Selv om jeg alltid har elsket å spille gitar har jeg hatt en del utfordringer med instrumentet og da særlig med å komponere musikk. Har spilt gitar i snart 25 år, men føler at utviklingen stoppet opp etter de første to årene. Etter at jeg satte meg inn i synthesizernes verden har jeg imidlertid fått tilbake interessen for gitar og jeg
 6. Lenge siden jeg har lagt ut oppdateringer her. Litt nytt fra Breidablik. Har lagt ut noen nye sanger på soundcloudprofilen: Kommer fullengdekassett med litt mer Berlin School-inspirerte saker så snart cover og trykking er unnagjort. Begrenset opplag bestående av 50 eks.
 7. "Songs From The Northern Wasteland" av Breidablik og Jordsjø er ute på bandcamp! Forhåndsbestilling av kassett må gjøres via jordsjoe@gmail.com, blir sendt ut i slutten av juli. 25x på blå kassett, 50x på svart.https://jordsjo.bandcamp.com/album/song ... -wastelandMørk ambient Berlin School møter smått symfonisk skogsprog! Undertegnede er ansvarlig for Breidablikbiten. Er nok ikke så mye gitarer å spore der.
 8. Dette har jeg ikke noe peiling på, men trenger du egentlig binding på halsen? Har den noen praktisk funksjon eller er det bare rent estetisk? Holder det ikke å pusse ned båndkantene? Ser selvsagt at det faktisk kan tenkes at du ønsker binding ;-)
 9. Som mange andre startet jeg med en nylonstrengsgitar. Et av de noenlunde gode spanske billigmerkene. Husker ikke navnet. Første el-gitaren var en Squier Strat startpakke. Dette var vel i 1994 og en del av "40th anniversary" greien til Fender. Helt kurrant gitar som raskt ble byttet ut med en Epiphone G400. Squieren er for lengst solgt, mens Epiphonen har jeg fremdeles. Den er helt nydelig å spille på :-)
 10. Så enkelt! Det er helt supert. Takk for svar.
 11. Har et litt tåpelig spørsmål, men siden jeg ikke har så mye peiling på aktive høytalere er det bedre å spørre enn å gjøre noe feil. Fikk en enkel Behringer B210d aktiv høytaler i dag. Hva er beste måten å koble den til en mikser på. Har en bråte miksere, men ingen med XLR-utganger. Må jeg bruke en TRS til XLR kabel eller går det fint med TRS til TRS? Er det evt andre alternativer eller noe annet jeg må tenke på? Jeg vet at jeg strengt tatt bør ha to høytalere, men skal bare bruke denne til øvinger med synthprosjektet mitt og da klarer vi oss fint med mono inn til det
 12. Har sett disse gå billigere på finn.no, så det er vel ikke akkurat et kupp. Regner med den er produsert i Indonesia og dermed ikke blant de mest attraktive Ibanezene.
 13. Høres fornuftig ut. Tror det vil være fornuftig om du bruker mindre tid og penger på delekjøp og heller fokuserer på det du har. Ting blir ikke nødvendigvis bedre bare fordi man kjøper dyre deler. Du kan få vel så mye ut av en godt sammensatt gitar av rimeligere deler. Det viktigste er nok å ha en god plan man holder seg til, samt en god dose tålmodighet. At det er lett å la seg rive med har jeg ingen problemer med å forstå (har gått fra 0 til ukjent antall synther på noen få år), men ser på de andre byggetrådene er det verdt å merke seg at de fleste bruker de delene de allerede ha
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.