Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

E5150

Medlem
 • Innholdsteller

  973
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

E5150 vant dagen sist Februar 10

E5150 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

464 Excellent

Om E5150

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen, bare Bergen!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Får dra opp nok en gammel tråd 🙂 Overrasker meg at ingen har nevnt Terje Rypdal. Dette er jo perfekt for en gitarist som vil lære seg å like jazz! Sjekk ut klassikerne fra syttitallet: "Odyssey", "After the rain", "What comes after" og "Waves". Vannvittig bra!
 2. Kan sikkert alltids trenge en til. Har opp til flere eksemplarer av andre Gollmerpedaler. Gårsdagens test av Ugly Been var med en liten skrivebordsforsterker (Yamaha Thr10). I dag dro jeg frem mine gode gamle UK-produserte Laney, samt fant frem en annen strømforsyning. Det låt myyye bedre. Pedalen responderer veldig bra på bruk av volumkontrollen på gitaren og fungerte helt supert sammen med litt vreng på forsterkeren.
 3. Ikke noe problem, starter bare på et nytt prosjekt 🙂 Gollmerpedalene skal være basert på originale design, så regner med at kretsene er egenutviklet. Dette kan jeg imidlertid ikke så mye om. Sånn lydmessig er pedalene litt opp og ned. The Blues, Composus og Fat Dist låter kuler og krutt, mens Big Stack har jeg egentlig aldri blitt helt venn med. Førsteinntrykket av Ugly Bee er at den låter som en fuzz-pedal og slike har jeg aldri brukt i særlig grad. Får nå jobbe litt med den.
 4. Beklager å gjenopplive denne gamle tråden :-) Som dere kan lese av de tidligere postene i tråden har jeg samlet på Gollmerpedaler en stund. Etter 20 år med leting kom endelig den ene pedalen jeg manglet, Ugly Bee i hus. Endelig er flokken samlet! Jeg kommer nok ikke til å bli en bedre gitarist av dette her, men jaggu deilig å bli ferdig med prosjektet :- ) Den fortapte sønn: Familiebilde: Historien om hvor det hele startet: https://forum.gitarnorge.no/topic/53433-npd-endelig-i-hus/
 5. Holder på å sette sammen en Partsocaster med ymse deler. Det hele begynte med at jeg fikk en grei hals. Kjøpte så en billig kropp fra Gear4Music: https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Kropp-for-Elektrisk-Gitar-Natural-Ash/15RW og skaffet det jeg trenger av elektronikk. Nå er det bare broen som gjenstår. Jeg har egentlig ikke peiling på dette her så det er mulig det er et banalt spørsmål, men hvordan bestemmer man størrelsen på broen. Har tenkt å kjøpe en standardsak fra Wilkinson, men ser de kommer i ulike dimensjoner. Hva skal jeg måle før jeg bestiller?
 6. Spiller både med og uten plekter. Kommer helt an på lydbildet jeg ønsker å oppnå. Begge metoder har sine fordeler. Mange gitarister kjører vel en kombinasjon ved å bruke tommelplekter.
 7. Likhetene med SG er nok mest mht utseende. Lydmessig ligger de mer opp mot en Les Paul. Knakende gode gitarer.
 8. Om det er favoritten er usikkert da jeg liker alle gitarene mine, men det er den jeg spiller mest på om dagen. En Yamaha SG600 fra 1980 eller noe sånt. Herlig tung lyd fra en herlig tung gitar :-)
 9. Dæven, ser det er lenge siden jeg har vært innom forumet her nå :-) På tide med et lite comeback! De siste årene har jeg vært på en veldig spennende musikalsk reise hvor synthesizere har vært hovedprioritet, mens gitaren har fått langt mindre oppmerksomhet. Selv om jeg alltid har elsket å spille gitar har jeg hatt en del utfordringer med instrumentet og da særlig med å komponere musikk. Har spilt gitar i snart 25 år, men føler at utviklingen stoppet opp etter de første to årene. Etter at jeg satte meg inn i synthesizernes verden har jeg imidlertid fått tilbake interessen for gitar og jeg
 10. Lenge siden jeg har lagt ut oppdateringer her. Litt nytt fra Breidablik. Har lagt ut noen nye sanger på soundcloudprofilen: Kommer fullengdekassett med litt mer Berlin School-inspirerte saker så snart cover og trykking er unnagjort. Begrenset opplag bestående av 50 eks.
 11. "Songs From The Northern Wasteland" av Breidablik og Jordsjø er ute på bandcamp! Forhåndsbestilling av kassett må gjøres via jordsjoe@gmail.com, blir sendt ut i slutten av juli. 25x på blå kassett, 50x på svart.https://jordsjo.bandcamp.com/album/song ... -wastelandMørk ambient Berlin School møter smått symfonisk skogsprog! Undertegnede er ansvarlig for Breidablikbiten. Er nok ikke så mye gitarer å spore der.
 12. Dette har jeg ikke noe peiling på, men trenger du egentlig binding på halsen? Har den noen praktisk funksjon eller er det bare rent estetisk? Holder det ikke å pusse ned båndkantene? Ser selvsagt at det faktisk kan tenkes at du ønsker binding ;-)
 13. Som mange andre startet jeg med en nylonstrengsgitar. Et av de noenlunde gode spanske billigmerkene. Husker ikke navnet. Første el-gitaren var en Squier Strat startpakke. Dette var vel i 1994 og en del av "40th anniversary" greien til Fender. Helt kurrant gitar som raskt ble byttet ut med en Epiphone G400. Squieren er for lengst solgt, mens Epiphonen har jeg fremdeles. Den er helt nydelig å spille på :-)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.