Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

CaptainSexy

Administrator
 • Innholdsteller

  3 213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  79

CaptainSexy vant dagen sist Mai 15

CaptainSexy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 364 Excellent

Om CaptainSexy

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Halden
 • Interesser
  Svartedauden.

Nylige profilbesøk

5 414 profilvisninger
 1. 59USD med gratis frakt fra Japan er da ganske innafor! Blir vel noen få hundrelapper i toll hvis man er uheldig.
 2. Den er helt rå! Myyye chorus for en rimelig penge.
 3. TC SCF er en finfin chorus, men da snakker vi fort 2500-3000,- Det er også en chorus som gjør seg best i mono foran amp Fant jaggu et klipp av min gamle.
 4. De fleste variasjonene av Arion SCH er relativt like. Noen har volum boost, drop, men SCH-ZD har unity. Det som dog går igjen er at de låter meeegaaa!
 5. Hørte jeg chorus? Jeg tipper du vil kjøre mono? Da ville jeg valgt denne: https://www.ebay.com/itm/ARION-SCH-ZD-STEREO-CHORUS-Analog-guitar-effect-pedal-SL168279/384086243637?epid=1451857959&hash=item596d52f935:g:Z9sAAOSwjH1gcFE7 Slenger også med et klipp av den samme pedalen: Jeg syns denne pedalen låter best i mono foran amp.
 6. Feeeeeet! Jeg GAS’er hardt på en Mesa Studio Preamp.
 7. @GreenMan TC SCF 🍆 Det er en knakende fin chorus!
 8. Oi! Slik forskjell har jeg aldri sett.. Rått!
 9. @ptb Blylodd eller? Har så lyst på en 70-taller at jeg nesten blir frivillig medlem av Jehovas.
 10. Jepp! Er de magiske diodene som ikke blir pushet skikkelig før gain er over så og så mye. Men jeg liker Klon som en EQ shape.
 11. Men han brukte selv Klon på lavt gain i en video, der jeg poengterte det.. Jeg har min Centura først i (s)kjeden med gain på 0, treble på kl11 og output på kl22. Bruker den som always on, typ.
 12. Jeg syns de er altfor gainy og gritty. Mangler den deilige dynamikken som de andre gjør.
 13. Jeg har en Ceriatone Centura, som har vært på brettet i over to år nå. Funker sjef som cleanboost, og til mer gainy sololyd. Jeg har hatt Tumnus, prøvd Archer.. Syns ikke de er noe særlig..
 14. Handlet meg denne for noen uker tilbake. 2001 Closet Classic i Sherwood Green! Nydelig sak med masse deilig krakkelade, men kom med kritthvit plastikk som så heeeelt krise ut. Liten handletur hos Crazyparts, så var det brått mye mer riktig 🙂
 15. Har kjøpt ny plastikk til Closet Classicen med riktig bevel! Skjønner ikke hva Fender tenkte på da de valgte kritthvitt plastikk.. Heeelt krise på en gitar med masse krakkelade og vintage ting på halsen.. 62'n er den beste gitaren i verden... Helt tåpelig bra.. Jeg selger lett opptil flere indre organer for denne..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.