Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

CaptainSexy

Moderators
 • Innholdsteller

  3 163
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  75

CaptainSexy vant dagen sist Juli 31

CaptainSexy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 277 Excellent

Om CaptainSexy

 • Rang
  Moralens Vokter
 • Bursdag 10. aug. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Høysand

Nylige profilbesøk

5 172 profilvisninger
 1. Defekt Dynaudio BM5 MK III selges til den nevenyttige. Det var en tidlig mandagsmorgen da monitoren fant ut livet virkelig ikke var verdt å leve. Til eieren sin store fortvilelse. Jeg kjørte i all hast til min faste reparatør, men livet var ikke til å redde. Strømmen har blitt koblet ut da man ikke skal slå på denne ved en feiltagelse. I fare for å gjøre enda mere ugang. Feilen er visst «digital» men fortsatt fult mulig å bygge denne om til en passiv monitor. Denne selges da uten noe form for garanti, se på den som et rep. objekt. Kan sendes. Pris: 300 Sted: Halden, Viken.
 2. Skal du ha en amp som tar alle pedaler så ville jeg sjekket ut Suhr Bella. Spiller grisehøyt, men funker fjell på lavt volum Koster kanskje bittelitt, men er helt klart verdt det. Har hatt min snart i to år Fås også i topp.
 3. Det der er ikke støy fra rør, men er nok støy på ''linja'' som dimmer, robotklipper osv. Ta med ampen til en kompis, da finner du fort ut om det er ampen eller strømnettet ditt.
 4. Jeg vil være med! Er veldig flink til å fortelle vitser og spå været, uten bruk av apper og andre juksemidler.
 5. Jeg personlig syns den er skammelig fet. Er bare å smekke på jumbo bånd så snakker vi 😎
 6. AC15 er konge! Deilig jangly krønsj, smekk inn en Klon'ish vrenpedal for litt soloboost. VOX er relativt pirkete når det kommer til pedaler, så f.eks en tubescreamer vil funke dårlig.
 7. Mitt lille krypinn tar mer og mer form. Mangler et teppe og litt lengre kabler så jeg kan plassere ampene til siden så jeg får skrivebordet midt i rommet. Ignorer rot og lysslynger som henger og slenger bak skrivebordet... Stolen er i lilla velur, det er på en måte min versjon av Casting Couch.
 8. @Gubbe Jeg var heldig at jeg bestilte den før kursen gikk opp, men nypris er 3500$ og jeg fikk en grei pris av forhandleren 🙂 Men den var dyr nok for det 😆
 9. Takker! ❤️ Tremmen er helt sjef! Det er i prinsipp en vanlig 2-punkts tremolo, men sadlene er låsbare. Jeg gjør strengebytte som med en vanlig floyd, få alt i pitch og balansert, så låser vi. Sadlene(Wilkinson WLS130) passer på de fleste tremolo-systemer, fås på Reverb
 10. Bestilte denne i desember 2019, etter å ha siklet etter en slik leeeeenge. Med en ventetid på ca 12 måneder, noe som holdt meg våken mangt en natt. Men som en postitivt overraskelse så dukket den opp flere måneder før tiden 🙂 GladKæptn90
 11. Den er så skamfet! Det at jeg hjelper deg nærmere luksusfellen gir meg sommerfugler i magen ❤️
 12. Dumt spørsmål, men: Har du nok effekt til å drive den? SM7B er jo en meget tungdreven mikrofon.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.