Web Analytics
Gå til innhold

CaptainSexy

Moderators
 • Innholdsteller

  3 128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  73

CaptainSexy vant dagen sist Juli 4

CaptainSexy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 206 Excellent

Om CaptainSexy

 • Rang
  PK-nisse
 • Bursdag 10. aug. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Høysand

Nylige profilbesøk

5 103 profilvisninger
 1. Den er så skamfet! Det at jeg hjelper deg nærmere luksusfellen gir meg sommerfugler i magen ❤️
 2. Dumt spørsmål, men: Har du nok effekt til å drive den? SM7B er jo en meget tungdreven mikrofon.
 3. Jeg ville kanskje sjekket ut en Suhr Standard, da er du ganske så dekket på de fleste punkter. Disse får du for rundt tredve lapper.
 4. Jeg er enig med han godeste @Truckstop Chuckie Man skal virkelig ikke kimse av kvalitet og generell *feel* som et kvalitets instrument gir deg. Men, dette kan man finne ved et billigere instrument sier du? Ja, det har du helt rett i. Men det at en gitar f.eks har PLEK-behandling, gjør så vanvittig mye. Ihvertfall for meg personlig, som liker tullete lav action og tynne strenger. PRS har meget bra gitarer, så jeg anbefaler deg å teste et par stykker. Så finner du fort ut om den passer deg eller ei Så når Terje forteller deg at hans Epiphone låter og spiller minst like bra som din PRS, så spark han i leggen, for det er virkelig forskjell. Uansett hva folk sier 😎
 5. Typisk 90-talls USA-strat ja Dog ville jeg sett på en standard strat fra 2012 og nyere. Da får du litt feitere pickups fra fabrikk, men så er 90-talls Fender kjent for å være meget bra. Usikker på om jeg i det hele tatt kommer med noe nyttig, men det er fint vær i det minste.
 6. Spiral FX Yellow Spiral Drive. Herlig overdrive med knotter og greier.
 7. Allsang på Grensen er da ikke så dyrt. Jeg spanderer en natt på min sovesofa, pluss at festningen er relativ nære. Anbefaler deg å ta med eget sengetøy... Jeg vil ikke gjøre noen gravid.
 8. Jeg er ofte trist, så sorgen kjenner jeg godt til. Var en tøys
 9. Hei Sorg! Vi møtes igjen...Neida..Joda.. Prisen er faktisk veldig gunstig, helt ny Suhr Modern med flametop ligger på 3299 USD, pluss moms og frakt. Finfin gitar det der
 10. Beveger meg relativt forsiktig uti dette, vil ikke ende opp som Vidkun Quizling. Opptaket er meget amatørmessig, altså, gjort på min iPhone. Siden det er mye vrenggitar på andre quiz-er så kjører jeg motsatt. Lite hint: tidlig 2000-tallet.
 11. Hei! Dette går over ALLE støvelskaft, Bon Jovi og Def Leppard er ikke overvurdert... Jeg, som en vakker liten jente, har grått mye over Bed of Roses og Hysteria.. Så det så..
 12. Problemet er ikke relic, men de som spiser pannekaker til middag og kaller gulost for hvitost... Dere har alle feil og jeg har rett. God påske ♥️
 13. Jeg brukte 10-46 fra jeg startet med gitar til forrige måned, nå har jeg oppdaget 9-46. Vi har blitt veldig gode venner, ser for meg et lite hus på landet om noen år.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.