Skoggy

Moderators
 • Innholdsteller

  2 369
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Skoggy vant dagen sist Juni 2

Skoggy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

873 Excellent

Om Skoggy

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag Mars 19

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum

Nylige profilbesøk

8 891 profilvisninger
 1. NGD!!!

  Grættis! Lekker øks!
 2. Velkommen tilbake skal du være!
 3. Ny fyr sier hei

  Hei, og velkommen til forumet!
 4. Boss Solderless Cable Kits

  Jeg tipper det der er helt dugende greier jeg! Nå er vel Lava og Evidence mer "high end", men jeg tror helt ærlig ikke at det er store forskjellen. Det er nok isåfall øynene som hører forskjell. Ser de også kjører en bulk pack med 100 konnektorer, hadde vært interessant å vite hva det ligger på i pris.
 5. Black strat utseende

  Fasiten er 4. Sånn. Skal jeg stenge tråden for deg? 😄
 6. NGD Gibson ES 335

  Lekkert!
 7. Veldig bra, germ!
 8. Håpløs buzzing på Gibson J-15

  Skudd i blinde, men har du sjekket om mutteren på stemmeskruen(e) er skrudd skikkelig til så skiven under ikke kimer? Jeg fikk noe av det samme problemet på Les Paulen min, og etter en god del timer med banning oppdaget jeg at mutteren på stemmeskruen til A-strengen ikke var strammet ordentlig og at det var skiven under som laget lyden. Hørtes også for meg ut som at det kom fra bridge.
 9. Krisehjelp på Floyd Rose

  Jeg videresender takket til CF, ettersom det er han som har tatt jobben med å skrive guiden.
 10. Krisehjelp på Floyd Rose

  Sjekk ut guiden som Castor har skrevet, pensum.
 11. Hva slags body er dette?

  Har ryddet i tråden. Må jeg gjøre det igjen blir jeg grinete. Greit nok at RN klarer å mikse inn femten forskjellige ting i hver tråd, men vi trenger ikke at andre bidrar til å dra det i vei. Og så kan man puste litt med magen og la være å poste om man ikke har noe annet enn kritikk av rettskrivning å fare med. Dere er en hovedvekt av voksne folk, oppfør dere deretter. Dette er en moderatorpost, reaksjoner tas på PM.
 12. Pedalbrett

  Chameleon pusher 300mA, og det er vel minumumet Big Sky trenger, så det burde gå bra. Skal sies at jeg ikke har førstehåndserfaring med den kombinasjonen, men baserer meg på specsheet.
 13. Tror vel at det i det store og brede brukes mest midi og plugins, men jeg synes nå det utvilsomt er kulest med en haug synther man kan pludre på. Jeg er mye større fan av å vri på knotter og dra på spaker enn jeg er av å bruke musa til å tweake, selv om det sannsynligvis er 'bedre'. En Moog, en Kurzweil (f. eks. K2000, de koster ikke all verdens på bruktmarkedet), evt. en Yamaha Motif, så er du jaggu langt på vei. Det finnes også workstations i lavere prissjikte som har fått mye bra kritikk.
 14. Ikke Fenderhals

  Er det mange som kjøper Fenderhals når de gjør selvbygg altså? Hva baserer du den påstanden på? Og dersom du kjøper en ny hals fra Fender, så er vel den like ubrukt som det du linker til? Forøvrig så er dette et tema det hadde gått an å tatt opp i "Dagens småprat" under generelt, dersom dette faktisk er noe du lurer på. Er ikke nødvendig å opprette en egen tråd for hvert enkelt av tankene som ramler ned i hodet på en.
 15. Forslag til pickups?

  Noe fra Bareknuckle i Ibbyen og SD SH-6b og SH-2n i SG'en? Om du vil bruke mindre kronasjer, så kan sikkert noen komme med anbefalinger på GFS.