Skoggy

Moderators
 • Innholdsteller

  2 317
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Skoggy last won the day on June 2

Skoggy had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

788 Excellent

Om Skoggy

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag March 19

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum

Nylige profilbesøk

8 822 profilvisninger
 1. Chameleon pusher 300mA, og det er vel minumumet Big Sky trenger, så det burde gå bra. Skal sies at jeg ikke har førstehåndserfaring med den kombinasjonen, men baserer meg på specsheet.
 2. Tror vel at det i det store og brede brukes mest midi og plugins, men jeg synes nå det utvilsomt er kulest med en haug synther man kan pludre på. Jeg er mye større fan av å vri på knotter og dra på spaker enn jeg er av å bruke musa til å tweake, selv om det sannsynligvis er 'bedre'. En Moog, en Kurzweil (f. eks. K2000, de koster ikke all verdens på bruktmarkedet), evt. en Yamaha Motif, så er du jaggu langt på vei. Det finnes også workstations i lavere prissjikte som har fått mye bra kritikk.
 3. Er det mange som kjøper Fenderhals når de gjør selvbygg altså? Hva baserer du den påstanden på? Og dersom du kjøper en ny hals fra Fender, så er vel den like ubrukt som det du linker til? Forøvrig så er dette et tema det hadde gått an å tatt opp i "Dagens småprat" under generelt, dersom dette faktisk er noe du lurer på. Er ikke nødvendig å opprette en egen tråd for hvert enkelt av tankene som ramler ned i hodet på en.
 4. Noe fra Bareknuckle i Ibbyen og SD SH-6b og SH-2n i SG'en? Om du vil bruke mindre kronasjer, så kan sikkert noen komme med anbefalinger på GFS.
 5. Det er korrekt. Som regel opplyses det om hvor mange watt RMS et kabinett tar/tåler, og denne burde være lik eller noe over det forsterkeren er opplyst å pushe ut.
 6. Det gjør det absolutt, og det burde jeg definitivt nevnt noe om. Man må selvfølgelig ha elementer som tåler antall watt forsterkeren pusher ut.
 7. Kort forklart går det på impedansen til høyttalerelementene. Dersom vi baserer oss på 6505MH, har den en switch hvor du kan velge mellom 8 og 16 ohm. Dette betyr at kabinettet du kobler til absolutt burde være 8 eller 16 ohm i total impedans(avhengig av hva du velger å ha switchen på) slik at du ikke sprenger elementene i kabinettet eller brenner transformatoren i forsterkeren. Nå kan jeg skrive om hva du burde gjøre for å kunne endre impedans på elementer, som serie- eller parallellkobling, men jeg tror vi skal holde oss utenom det for øyeblikket. Når du skriver 'stort', mener du da fysisk størrelse, eller antall elementer? Du burde uansett på ingen måte ha noe problem med å drive et 412 med 6505MH, om det er det du lurer på. Bare sørg for å finne et kabinett som er tilpasset impedansen på forsterkeren, og med elementer som er nogenlunde i gata tilpasset den type sjanger du baserer deg på. Håper det forklarte litt, og spør og grav om du lurer på noe mer.
 8. Jeg bare siterer meg sjøl jeg. Er ikke så mye å si. Du er flink ass. Kan du ikke flytte hit jeg bor a?
 9. Sennheiser Momentum II får min stemme. Blir ikke sliten av å ha de på ørene over lange perioder, meget bra lyd (noe som var grunnen til at jeg endte opp med de) og god støydempning. Har ikke prøvd meg på jogging med de, så det kan jeg ikke uttale meg noe om. Edit: Ser at jeg må begynne å lese poster litt bedre, beklager. Ikke headset, got it! Da har jeg fint lite med tips, dessverre.
 10. Bare for å spørre, ettersom jeg er forutinntatt og trodde du utelukkende spilte på gamle, fintlåtende forsterkere; skal du bruke de selv? Og dersom svaret er ja vil jeg gjerne få spørre om i hvilke settinger du tenker å bruke den/de, og hvordan du synes de måler seg opp mot den ekte varen. Har jo sett listen over amper/cab du har/har hatt, og det er mektig lesning. Lurer derfor på om du ser på AX8 som en fullgod erstatning, eller om det er av transport- eller andre hensyn.
 11. Det er så fett!
 12. Lekker! Grættis!
 13. Lekkert! Gratulerer!
 14. Eller så kan man bruke en kanal som er tilrettelagt for det: YouTube.
 15. Man kan jo selvfølgelig linke video fra Facebook, det får man velge selv, men det er jo greit å være obs på at man da 'gir bort' informasjon om seg selv i samme slengen. Det er ikke alle som ønsker det. Jeg ville bare klargjøre det for deg, i og med at du tydelig trodde denne informasjonen var skjult.