Gå til innhold

Skoggy

Moderators
 • Innholdsteller

  2 506
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Skoggy vant dagen sist Januar 1

Skoggy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 049 Excellent

Om Skoggy

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag Mars 19

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum

Nylige profilbesøk

9 313 profilvisninger
 1. Skoggy

  Dagens gitar

  Min feil, tenkte selvfølgelig på krona men skrev custommerket i mangel på kognitiv kapasitet i øyeblikket. Sånt skjer når blodet forsvinner fra hodet. 😉
 2. Skoggy

  Dagens gitar

  Det er noe med SJ-200 ass, faen så lekkert, huttetu! Har lyst til å kile'n på custommerket med lillefinger'n mens jeg gir et velplassert klaps på sargen, ømt men bestemt.
 3. Bra at det kom til en løsning.
 4. Dette må nesten Kjell-Iver svare på. Jeg har som mod ikke sett noen plan, og har ingen informasjon om hva som vil skje med innholdet dersom forumet blir lagt ned.
 5. Har solgt en Explorer til han som selger Charvelen, hyggelig fyr.
 6. Han eier det, og har utgifter som ikke lar seg dekke av driften av det. Synes du det er veldig urimelig, selv om det er vanvittig kjipt?
 7. Ja, toppen på den er veldig pen! Har ikke enhancet noen farger eller filter på bildet heller, er slik den ser ut. Stemmer, PG mod. Må til! Står jo navnet til GM på trossrodcoveret, noe annet da ville vært vanhellig. 😄
 8. Edit: Syntes den fortjente et solbilde også, nå når den tittet frem.
 9. Hadde budsjettet tillatt det, så hadde det nok blitt pushet en LP her også.
 10. Da ble det en Ibanez Mikro. 😊 Satser på at guttungen blir fornøyd, så kan han få sikle litt på de 'store' gitarene mine så vi holder interessen oppe. 😄 Takk for tipsene, begge to!
 11. Har en stesøster som har en gutt på 6 som ønsker å begynne å spille gitar. Synes at en standard størrelse blir litt vel stort, og prøver å hjelpe henne med å finne noe i 3/4 størrelse, og lurte på om dere snille folk på forumet kunne bistått med tips og innspill. Gutten ønsker en elgitar, og de ønsker i utgangspunktet ikke å bruke mer enn en tusenlapp i første omgang, naturlig nok. Har tittet litt selv, mente at Yamaha hadde noe i dette segmentet, men sliter med å finne noe.
 12. Neppe. Han har nå nettopp sagt at han er i ferd med å skrape sammen materiale til et nytt album, så han har nok noen andre gromøkser på lur. Edit: Intervju i Rolling Stones angående salget, fin lesning: https://www.rollingstone.com/music/music-features/pink-floyd-david-gilmour-interview-guitar-charity-auction-779721/?fbclid=IwAR3suPrwAb3sXxiz1DSy-BIR6wQxQMUPoM_9OT4r9ycdoj-41XJ5VlAGYsE
 13. Den tråden Castor linker til, og har skrevet, er purt gull for alle som ikke har mye erfaring med Floyd.
 14. I det store og hele informerer vi ved fjerning av en post, enten ved PM, eller i tråden hvor det presiseres at det er foretatt en moderatorhandling. Hva og hvorfra er det innhold som er forsvunnet for deg, @Gubbe?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.