Skoggy

Moderators
 • Innholdsteller

  2 264
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Skoggy last won the day on November 16 2016

Skoggy had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

720 Excellent

Om Skoggy

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag March 19

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum

Nylige profilbesøk

8 726 profilvisninger
 1. Jeg bare siterer meg sjøl jeg. Er ikke så mye å si. Du er flink ass. Kan du ikke flytte hit jeg bor a?
 2. Sennheiser Momentum II får min stemme. Blir ikke sliten av å ha de på ørene over lange perioder, meget bra lyd (noe som var grunnen til at jeg endte opp med de) og god støydempning. Har ikke prøvd meg på jogging med de, så det kan jeg ikke uttale meg noe om. Edit: Ser at jeg må begynne å lese poster litt bedre, beklager. Ikke headset, got it! Da har jeg fint lite med tips, dessverre.
 3. Bare for å spørre, ettersom jeg er forutinntatt og trodde du utelukkende spilte på gamle, fintlåtende forsterkere; skal du bruke de selv? Og dersom svaret er ja vil jeg gjerne få spørre om i hvilke settinger du tenker å bruke den/de, og hvordan du synes de måler seg opp mot den ekte varen. Har jo sett listen over amper/cab du har/har hatt, og det er mektig lesning. Lurer derfor på om du ser på AX8 som en fullgod erstatning, eller om det er av transport- eller andre hensyn.
 4. Det er så fett!
 5. Lekker! Grættis!
 6. Lekkert! Gratulerer!
 7. Eller så kan man bruke en kanal som er tilrettelagt for det: YouTube.
 8. Man kan jo selvfølgelig linke video fra Facebook, det får man velge selv, men det er jo greit å være obs på at man da 'gir bort' informasjon om seg selv i samme slengen. Det er ikke alle som ønsker det. Jeg ville bare klargjøre det for deg, i og med at du tydelig trodde denne informasjonen var skjult.
 9. Det tok meg ti sekunder, så jo, jeg kommer meg inn på profilen din.
 10. Skjønner ikke helt hva du mener med "Ingen kan komme inn på deres Facebook". Mener du at ingen kan komme inn på profilen, noe man helt klart kan uten noen form for problem, spesielt om man har en offentlig profil, eller mener du at ingen kan "ta over" brukeren din på facebook? Forøvrig er jeg enig med deg. Skulle gjerne hatt flere lydklipp av ferdige prosjekter.
 11. Du skal ikke ta og swirle den a?
 12. Klakk meg i bakhuet og dytt meg i drikkevannsbrønnen. Det her var ikke bra for GAS'en!
 13. Grættis! Den der var jaggu lekker!
 14. Herlig!
 15. PM