Gå til innhold

ptb

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

13 Good

Om ptb

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Den andre Strat´n jeg har pr. i dag er denne: Det er en ´94 American Standard, Midnight Wine - tuxedo. De originale PU´r er byttet ut med Lundgren 60´s (m/hot bridge).
 2. Axtron Chorus pedal selges 200,-
 3. Skal være forsiktig med å uttale meg generelt, men (etter å ha googlet litt) valgte jeg å satse på en Tonerider Alnico II Blues som ny brigde PU i min ene Strat. Mottok, og monterte den i går, og karakteristikken var "spot on" det jeg var ute etter. Men, det som kanskje er mest interessant å nevne er at de kvalitetsmessig ikke virker å stå noe tilbake, selvom de er produsert i Kina og prisen lav. "Scatter" viklet, og papp-base. Referanser tilsier at de måler bra også. Bilde lånt fra nett. Den jeg mottok har mørkere grå base enn det vises på bildet, lik original Fender.
 4. Han har jo stort sett ikke brukt noe annet siden 1969, og noen av de har han jo fortsatt. Flere av de ble jo endret og mikset med gjennom årenes løp, og den han benytter mest i dag er en `77 som han har brukt i ulike konfigurasjoner siden slutten av syttitallet.
 5. All den tid jeg er helt fersk her inne på forumet tenkte jeg det var lurt å formulere seg en smule diplomatisk😉
 6. Ja, høyest trolig - og det er ei grei trøst, på flere måter. `70-talls Strat´s har vel kanskje tildels fått en ufortjent dårlig rykte, men at det var en og annen kvalitets-issue ved de er det nok belegg for å hevde. Samtidig - for min del er også "road worn" mer et con enn pre. Dette eksemplaret bærer preg av å ikke ha blitt brukt veldig mye. På båndene ser man at den har blitt spilt på, det er noen svake plekter-riper på plekterbrettet og noen hairlines i lakken. That´s it.
 7. Ref. mitt forrige innlegg. Kanskje greit å vise bilde av en av de andre Strat´s jeg har🙂. Den forrige jeg viste ble byttet ut til fordel for denne: En American Vintage 70´s fra 2000. Har vel alltid hatt en hang mot 70´s Strat´s, men de har jo dratt litt av i pris de senere år, så denne Re-issue´n får være grei nok "erstatning" for min del🙂. Eneste aberet er at en tidligere eier har byttet ut den originale bridge PU´n med en Little `59. Ikke at den ikke låter greit, men den passer ikke helt inn i konseptet rundt denne gitaren, så derfor er jeg på utkikk etter en staggered pole vintage style bridge PU.
 8. Er ikke direkte "låst" til én spesifikk type. Skal brukes på en American Vintage 70`s - og kan gjerne være samme spec som ble levert original på den.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.