Gå til innhold

ptb

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

27 Excellent

Om ptb

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ønsker å kjøpe en Mooer MMD1 Reccho Delay pedal.
 2. Du skriver sklir ut, men jeg antar du mener skrur seg ut? I såfall kan Locktite, som nevnt, brukes. Pass bare på å bruke riktig type Locktite. Det finnes flere varianter - og du må bruke den som låser, men som kan løsnes ved bruk av vanlig verktøy. Til så små gjenger ville jeg prøvd med Type 222 (Purple). Det er den svakeste typen.
 3. Gammel tråd om temaet, men like greit å bruke den fremfor å starte en ny. Dette har jo naturlig nok vært debattert oppogned tidligere her inne, samtidig som det finnes masse info på nett. Når den ene Strat´n allikevel var i molekyler for en tid tilbake kom jeg på at jeg samtidig ville prøve å få bukt med noe av den "plagsomme" innstrålte støyen. Så da ble det slik: Mao - full runde m/kobber - og, ja - jumperkabel over til jack-brønnen og kontakt til plekterdekselet (via jordingskabelen) = bur. Om det fungerer? Ja, så absolutt, tilnærmet 100% tyst. Spesielt effektivt i mot Marshall amp´n (JCM 900) som er veldig følsom for innstrålt støy. Det jeg tenkte med dette innlegget er egentlig å tipse om at selvklebende kobbertape nå (i disse brunsnegletider) finnes hos både Plantasjen, Clas og Jula (ja, de kaller det snegletape) til en rimelig pris. Det man må være obs på er at klebesiden ikke er strømførende, så i alle skjøter må man legge på en loddebro (litt tinn man raskt "drar" over skjøtene - flyter raskt og enkelt ut). Greit å ohme/beepe i etterkant så man er sikker på at det er kontakt hele veien.
 4. Den andre Strat´n jeg har pr. i dag er denne: Det er en ´94 American Standard, Midnight Wine - tuxedo. De originale PU´r er byttet ut med Lundgren 60´s (m/hot bridge).
 5. Axtron Chorus pedal selges 200,-
 6. Skal være forsiktig med å uttale meg generelt, men (etter å ha googlet litt) valgte jeg å satse på en Tonerider Alnico II Blues som ny brigde PU i min ene Strat. Mottok, og monterte den i går, og karakteristikken var "spot on" det jeg var ute etter. Men, det som kanskje er mest interessant å nevne er at de kvalitetsmessig ikke virker å stå noe tilbake, selvom de er produsert i Kina og prisen lav. "Scatter" viklet, og papp-base. Referanser tilsier at de måler bra også. Bilde lånt fra nett. Den jeg mottok har mørkere grå base enn det vises på bildet, lik original Fender.
 7. Han har jo stort sett ikke brukt noe annet siden 1969, og noen av de har han jo fortsatt. Flere av de ble jo endret og mikset med gjennom årenes løp, og den han benytter mest i dag er en `77 som han har brukt i ulike konfigurasjoner siden slutten av syttitallet.
 8. All den tid jeg er helt fersk her inne på forumet tenkte jeg det var lurt å formulere seg en smule diplomatisk😉
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.