Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

ptb

Medlem
 • Innholdsteller

  174
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

ptb vant dagen sist Mars 14

ptb hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

170 Excellent

Om ptb

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. En hver form for olje beregnet for bruk på hardwood kan fint benyttes på gripebrett av ulike hardwood tresorter. Vær bare oppmerksom på at ulike oljer kan ha ulike egenskaper. Enkelte typer herder, andre ikke. Enkelte typer trekker godt/lett inn, andre ikke.
 2. Bruker Degritter. En av de beste løsningene på markedet, men den koster.
 3. Det ble ikke oppfattet sånn fra min side heller. Jeg leste et snev av glimt i øyet der, og har tidligere registrert din mening/erfaring med de🙂.
 4. Jeg kjenner godt til alle (potensielle) issues mht Strat´s fra denne epoken - og at kvaliteten var svært varierende. Denne her må nok (etter alle historier, rykter og facts om kvaliteten generelt) sies å være godt over snittet i så måte🙂. Jeg har gått over den i detalj, justert og satt den opp slik jeg foretrekker - og har egentlig ikke noe å utsette på den i så måte. De originale Block sadlene har (vanlig) slitespor og kan med fordel byttes. Ja, jo - det gikk nok unna når de "høvlet" til og pusset kroppen før lakkering - og, sett opp mot f.eks kroppen på AVRI 70s´n og MIM 70s Classic´n j
 5. ^ Plekterbrettet m/L-45S har jeg montert. Det originale... ... satt på når jeg kjøpte den. Her er alt fra ´79, så det eneste som i utgangspunktet har vært byttet på denne gitaren siden den forlot fabrikken, er strenger.
 6. Så havnet det en ´79 her på mandag:
 7. Siste oppdatering på denne:
 8. Bruker ikke så mye pedaler, så et lite DIY-bord gjør nytten.
 9. Den karakteristiske brune reima bøy på litt mer utfordringer. Jeg hadde jo, som tidligere nevnt, googlet til "ingen" nytte. Etter ytterligere research viste deg seg at den var produsert av et firma som heter Reunion Blues - og de tok jeg kontakt med. De hadde siden den gang blitt solgt, og produserer i dag kun stoffreimer. Ikke kunne de hjelpe med noe mål, eller skisser heller. Men, med produsentnavnet tilgjengelig gikk det an å få frem noe mer info på nett. Samtlige reimer de lagde var 100% håndlaget - og ingen var eksakt like. Ved å studere masse bilder i detalj lagde jeg tilslutt en mal, so
 10. Litt nytt om prosjektet gjennom de siste 4 mnd. Jeg fant ut at det var mulig å få tak i temmelig originatro kopier av Schecter F500-T i Tyskland. Det var de PU´r Blackmore benyttet i den samme gitaren i første del av 80-tallet. Hadde lyst til å prøve de, ikke minst for å sammenlikne mot SD SSL-4 som jeg har i en annen gitar. SSL-4 har tilnærmet lik spes og konstruksjon, så det var interessant å finne ut om det var store lydmessige forskjeller. Bestilte dermed 1 par. Det endte videre opp med å få tak i et mintfarget ´62 plekterbrett, og dermed kan gitaren med enkelhet fremstå i 2 ulik
 11. Det må i såfall være de lærde og ulærde som strides😉
 12. Vanskelig å identifisere fabrikat på elektronikken, og pot’s og kobberbaner på switch kan være sterkt oksidert og/eller slitt. Det ser ut til å ha vært «hobbyloddet» litt til/fra også. Ny elektronikk, om behov, koster jo ikke mange kroner hos f.eks gitarist.no. Tviler sterkt på at det er noe feil med pickupene.
 13. Kom inn et par her også forrige dagen: Litt missvisende info i web.shop´n førte til feilbest av MIJ. Det var ikke den re-master jeg egentlig skulle ha, men, men. Om ikke annet er det en imitert utgave (2850 pressede ex totalt).
 14. En liten oppdatering. Fikk lånt en annen mic - og konstatert at min mic ikke er helt frisk.
 15. ^ Det er riktig ja. Fender Fuse (som det het) kom på X2
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.