space

Medlem
 • Innholdsteller

  4 398
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  72

space last won the day on March 4

space had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

2 134 Excellent

Om space

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn

Nylige profilbesøk

4 979 profilvisninger
 1. Vinkle kabinettet ditt bakover så lyden treffer deg/han i ansiktet. Skru ned diskant, spill videre
 2. imgur > photobucket. Får bare opp det "update your ccount" bildet...
 3. mange gode råd her ja. Likte den i videoen, men mangler da utstyr for en del tusenlapper Klarte ikke helt se for meg @CastorFiber sin løsning, men den hørtes på en eller annen måte lur ut... Skal lage et par plekterbrett selv, så råd er kjekt!
 4. Jeg er uenig Må få kuttet et skikkelig plekterbrett snart. Så kommer spørsmål om farge på det... Tror jeg må prøve meg fram.
 5. Jeg har brukt et sett trådløse Urbanears Plattan ADV til og fra de siste månedene. Låter faktisk helt greit. Og trådløst er bare så utrolig gull. Burde kjøpt det for leeenge siden.
 6. Ja, funker det. Jeg startet med 1500-papir på kloss, med vann. Gikk så over til oscillerende poleringsmaskin, med one step polish og pute fra Rupes. Tror jeg kjører over en gang til med finishing pad og middel også, for å fjerne mikroriper.
 7. Tja, herde og herde. Ikke noe problem å våtslipe etter et døgn. Lakken er jo ikke beinhard så det går rimelig fort. Jeg ville bare få det ferdig
 8. Fjæra ligger i deleesken
 9. Vannslipt og polert. Pen langt fra, langt fra pen. Altså forarbeidet til lakkeringen er 95% av jobben, og typisk der jeg slurver. Mockup!
 10. med utgangspunktet her trygler den vel om en relicjobb for å "slippe unna" dårlig møbelfinish Uansett har jeg troa på at den blir rimelig kul!
 11. Fargen ble plukket fra hylla på Bilxtra, så ikke noe standard Fenderfarge eller noe. Syntes den så nice ut Nå håper jeg at jeg klarer å våtslipe og polere til et bra resultat. Får igjen for dårlig prepping nå.
 12. Hoy! Nå har kroppen ligget i garasjen siden sist. Siden jeg først var i gang med andre ting i garasjen tenkte jeg det var på tide å ferdigstille! Pusset over med 400 papir og la et lag til med grunning. Så at ikke det var perfekt underlag, men gadd rett og slett ikke pusse og fikle mer. Maskerte bindinda. La så 3-4 strøk med metalliclakk. Ventet noen minutter og dro av maskeringen. Så ble jeg stående å lure litt på om det var så lurt, siden bindingen ikke var så pen, med rester av grunning. Vel vel. Noe lakk hadde også rent bak maskeringen, og tenkte uansett ha klarlakk over bindingen, så måtte uansett skrapet nå. Lot den ligge noen minutter, så jeg ikke skulle søle til lakken unødvendig, og skrapet så bindingen både på siden og en pen liten kant frem. Så en haug lag med klarlakk. (1 Dupli-color boks) Det får holde! Neste blir våtslip/polering når lakken er tørr. Husk utgangspunktet her. Kroppen var utrolig herjet, og poenget med prosjektet var å teste ting jeg ikke kan. Må si meg veldig fornøyd med bindingen! (Bortsett fra fresestålet mitt som føkket opp) (Fargen er riktigst på siste bildet, og "Bigsbyen" dekker over de 2 plugga hullene)
 13. Begynner å bli noen kroner i førsteposten der
 14. Mixer selges. Alto L-12. Litt knitring ved justering av kanal 1 og 2. Masse muligheter mtp monitor ut, headphones, osv. Sender ikke, men kan være behjelpelig med frakt på østlandet. Befinner seg i nærheten av Skedsmokorset. Pris: 800, eller kanskje bytte i noe annet spennende
 15. Men så var det de nevnte formene da... Liker de mer avrundede bedre. Som den @germaniumkid linket til i GAS-tråden. Jeg er uansett ikke tøff nok til å spille på Explorer