space

Medlem
 • Innholdsteller

  5 066
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  95

space vant dagen sist Januar 3

space hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 935 Excellent

Om space

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

5 707 profilvisninger
 1. Ministasjonær pc byttes i noe spennende. Kom med forslag. Pedal, pickups, gitardeler, eller noe annet. Specs står i nederste bildet. Det er en 500GB vanlig 2.5" snurredisk (7200rpm) i den, da originaldisken var kaputt. Windows 10 Pro er installert. Intel core i5 4570T (2.90GHz) 4GB RAM. (oppgraderbar til minst 8. Mulig 16, men det har jeg ikke testet) Perfekt som stuepc, mediaserver eller bare surfemaskin. Kan få med tastatur og mus også. Holder til på Frogner i Sørum (utenfor Lillestrøm) og jobber i Oslo.
 2. Jeg ville nok også prøvd det, men du må vel også plugge, så du ikke trer strengene inn i feil hulgang inne i gitaren.
 3. Sheriff... GAS...
 4. space

  Microdomus - Videotråd

  Fett spilt, og bra sammenligning! Må si jeg likte 500T/496R best på "Heavy" biten.
 5. Utrolig mange kule muligheter nå, så mye en skulle prøvd.
 6. Fikk brått litt unødvendig GAS! På den annen side. Den er større enn en Helix Stomp, nesten like dyr, og mange færre muligheter. Så spørs det hvordan det låter da.
 7. space

  Kabinett, Marshall MX412

  Jeg hadde et HB 2x12 med V30. Det kosta vel også det samme som 2 V30 elementer løst. Nå har jeg et Palmer 1x12 (fra gear4music) med G12H creamback i. Perfekt til mitt bruk. Har vurdert å kjøpe ett til og ha et EVM12L jeg har liggende i.
 8. space

  Hagstrøm Viking

  Jeg har hatt en epi dot korea, som var knallgod, utover elektronikken. Deilig tykk hals, kremgod båndjobb.
 9. space

  Hagstrøm Viking

  @germaniumkidkjøpte en es-type gitar på tilbud fra thomann nå før jul. Hva var det igjen? Den var vel både billig og rimelig god?
 10. space

  Vis din Dean

  Tråd for deg @spz!
 11. space

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Ah... Edge Explorer (skamløst kopiert fra chatten)
 12. Jeg kjøpte vel den røde jeg hadde av deg @germaniumkid? Eller så hadde den vært din tidligere... Var knakende god den. Minnes den hadde hals som var ganske sammenlignbar med 60's slim taper ja.
 13. Nå ble det akkurat lagt ut en Squier Mini på finn, om det er interessant. Ellers er jo en Mustang, eller duo-sonic ganske små, til å være full size (24" skala). Min gamle Duo-Sonic er 22" skala
 14. space

  Musikk fra The Sky's Gone Out

  Finnes dere fortsatt?
 15. space

  Musikk fra The Sky's Gone Out

  Litt mer rundt releasen og bandet: http://www.side-line.com/the-skys-gone-out-releases-easy-way-out-single-premieres-here-today/?fbclid=IwAR1E3yCJKKSPfaoaj9ClotXMG6wvzDpRM5-OhfsSstBV05bOxjaknPbrqrQ