Gå til innhold

space

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  5 218
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  97

space vant dagen sist Februar 8 2019

space hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 166 Excellent

Om space

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

5 988 profilvisninger
 1. Little Big Muff Pi: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=161986340 400,- + frakt PlimSoul: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=162512422 800,- + frakt Holder til utenfor Lillestrøm og jobber i Oslo, så kan møtes i det området.
 2. Sett på danelectro? f.eks denne: https://www.thomannmusic.no/danelectro_59_dano_12_bk.htm?gclid=CjwKCAjw0vTtBRBREiwA3URt7kKi1tJhmij_QwG-pylw486uBVfcs2pg9Uf_KZCLlcZWbUfgEH6ErBoCb8wQAvD_BwE
 3. Jeg liker å ha en av hver type. Problemet mitt er også at salgsverdien av de jeg kunne kvittet meg med er så lav at det er like greit å beholde de. Dermed er det gjerne de billige dårlige som er fast inventar, og de dyre byttes ut. Nå har jeg i det minste 2 eller 3 som er absolutte stayere, så får vi se hva tiden bringer når det gjelder resten.
 4. Dagens bilde av offsethjørnet. siste iterasjon av telemasteren, MJT Jazzmaster, USA Jaguar (også fra deler)
 5. DNA swirlorama... Holy sh... Galskap
 6. Om du skal kvitte deg med en, så er det 120'en ja. Du kjøper selvfølgelig da en annen gitar for pengene, så det totale antallet ikke går ned. Det må kun gå opp. 😜
 7. Sjekk med @Slashaxl hvor mange LPs som er for mange 2 er definitivt ikke noe "problem".
 8. Du kan vel koble wah i løkka på helix, og ha løkka som første blokk i oppsettet også? men det spiller kanskje ikke så mye rolle om du kobler gitaren i wah og wah i helix, eller om du har gitaren i helix og wahblokken tilkoblet hele tiden. Kan bytte ut wah med en expressionpedal og bruke waheffekten som er innebygget i helix da.
 9. Nydelig Suhr selges! 15.000,- Kan møtes i Oslo/Akershus, eller sende i posten. Helst ingen bytter, men kunne kanskje tatt en forsterkertopp med effektsløyfe som delbetaling.
 10. Det vanskeligste er å lodde "jord" bakpå potmetrene. Det andre er veldig enkelt og greit.
 11. Jeg gjetter at han har fått den i innbytte på noe annet og solgt den videre iten å gidde å pakke opp. Den er t fra det jeg kan se definitivt ekte vare, og CTS pots og kondiser er edre enn det som var standard. Den loddinga fikser du! Til den prisen var dette et godt kjøp! Gratulerer!
 12. 2013 kom vel originalt med PCB-montert? I så fall er dette uansett en oppgradering, bare du får loddet det sammen. Finn en kompis med loddebolt, eller kjøp en loddebolt til 40 kroner fra banggood.com og fiks det selv. Dette klarer du lett i løpet av et par timer, selv uten spesiell erfaring.
 13. Sjekka serienummerne opp mot https://www.guitardaterproject.org/ ? Stemmer det som er på gitaren eller det som er på garantikortet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.