Gå til innhold

space

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  5 204
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  97

space vant dagen sist Februar 8

space hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 141 Excellent

Om space

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

5 922 profilvisninger
 1. Du kan vel koble wah i løkka på helix, og ha løkka som første blokk i oppsettet også? men det spiller kanskje ikke så mye rolle om du kobler gitaren i wah og wah i helix, eller om du har gitaren i helix og wahblokken tilkoblet hele tiden. Kan bytte ut wah med en expressionpedal og bruke waheffekten som er innebygget i helix da.
 2. Nydelig Suhr selges! 15.000,- Kan møtes i Oslo/Akershus, eller sende i posten. Helst ingen bytter, men kunne kanskje tatt en forsterkertopp med effektsløyfe som delbetaling.
 3. Det vanskeligste er å lodde "jord" bakpå potmetrene. Det andre er veldig enkelt og greit.
 4. Jeg gjetter at han har fått den i innbytte på noe annet og solgt den videre iten å gidde å pakke opp. Den er t fra det jeg kan se definitivt ekte vare, og CTS pots og kondiser er edre enn det som var standard. Den loddinga fikser du! Til den prisen var dette et godt kjøp! Gratulerer!
 5. Med noen flere bilder av kropp og hode så ser vi det lett.
 6. 2013 kom vel originalt med PCB-montert? I så fall er dette uansett en oppgradering, bare du får loddet det sammen. Finn en kompis med loddebolt, eller kjøp en loddebolt til 40 kroner fra banggood.com og fiks det selv. Dette klarer du lett i løpet av et par timer, selv uten spesiell erfaring.
 7. Sjekka serienummerne opp mot https://www.guitardaterproject.org/ ? Stemmer det som er på gitaren eller det som er på garantikortet?
 8. Mmm, ventris og nemesis.
 9. jeg har jo ikke hengt med i det hele tatt! Har litt å ta igjen her nå!
 10. Føkk sånn midtempoopplegg altså! For treg til å få til å svinge og for rask til å bli skikkelig nedpå.
 11. Håper det blir hostet opp flere slike challenges fremover. Alltid kjakt for å trigge det å sette seg ned å lage noe. Gjør jo svært sjeldent opptak selv.
 12. Føler meg uhyre lite oppfinnsom, men jeg har da faktisk klart å få satt meg ned og gjort noen opptak, så bare det er veldig positivt!
 13. Mye bra! Må få ferdig min også... Er godt i gang.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.