Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

space

Medlem
 • Innholdsteller

  5 283
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  101

space vant dagen sist August 26 2020

space hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 278 Excellent

Om space

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

6 340 profilvisninger
 1. Er det noen som har en Jaguarkropp (gitar) liggende? Tilstand og type ikke så farlig. Kan hente på Østlandet, eller posten.
 2. Her er min gamle Ibanez:
 3. Lekker! Jeg hadde en svart. Vet ikke hvorfor jeg solgte den...
 4. Nei. Det blir det samme som å senke volumet på gitaren. Du pusher ampen mindre og det låter helt annerledes. Jeg har hatt en AC30 (2x12 combo) Det låter fett, men den spiller idiotisk høyt og veier idiotisk mye. Godlyden fra den kommer på volum rett over der lydmannen vifter med henda. Funker greit hjemme om du bor i hus. AC15 tror jeg er et bedre alternativ. Ellers rart at ingen har nevnt fender blues deluxe, som jo er goto ampen for en haug med folk, både for clean og som pedalplattform. (Mulig jeg har misset det i de 100 postene med amper sprikende i alle retn
 5. Altså, en crate til 500 låter ikke som en victory, eller Fender til 20k. Eller som en vox til 4k eller som en roland cube...
 6. Og ja. Kjøp brukt. Spill og kos deg. Selg for samme pris. Kjøp noe annet brukt. Osv.
 7. Kabinett : billig og bra: palmer 1x12 med celestion creamback Dyrt og bedre: barefaced 1x12 med v30 eller samme celestion. Til country: hva med vox ac15 eller ac10? De victoryampene er også helt sikkert amazing. Litt skummelt å se videoene med Rabea siden han stort sett får alt til å låte krem.
 8. Hva med Victory BD1? jeg bruker den her hjemme. Låter nydelig fra clean til klassisk rock, funker knall med pedaler, og har effektløkke. billig er den også!
 9. Ja, modern serien har vel ikke denne laminaten. https://evenstadmusikk.no/epiphone/1140876/epiphone-les-paul-modern-faded-pelham-blue?gclid=CjwKCAjwkJj6BRA-EiwA0ZVPVj9PcknP0O0nZm7kM06owcZUXyyMFcje8nk0pevHxGROvxNHs2iiTBoCG6AQAvD_BwE Denne er lekker synes jeg.
 10. Den nye lineupen er stort sett nydelig, og jeg hadde aldri vurdert en pre 2020 igjen, pga headstocken alene. Det de absolutt kunne spart seg for er den laminaten på baksiden av kroppen. Det er ser latterlig ut. Jeg ville mye heller hatt 2, 3 skjøter nedover og det originale treverket synlig. Men etter hva jeg så er det ikke alle modellene som har det?
 11. Ut fra det jeg leser her. Kjøp 2 brukte gitarer til 5k hver. Med såpass lite preferanser og kunnskap for du ikke noe ekstra glede ut av en gitar til 30k utover at du vet den er dyr, og til en viss grad utseendet.
 12. Deilig. Klar til å radbrekke 80 og 90-talls hits med øldrikkende venner på barstoler rundt deg da?
 13. Låter knall! Vært musikk til arbe i dag
 14. Det vil jeg tro! Det er en merkelig gjeng på GearCafe. Kits og kopier er topp stemning om det kommer fra UK/US og er dritdyrt. Kommer det fra Asia er det møkk og kopi som må modereres vekk. Ser ut som kitene til Bian Xuebin holder høy standard, og de få prisene jeg så nevnt var også gode!
 15. HANDLE LOKALT! (altså 4Sound Gjøvik) (GearCafe TM) Takk for info om selger!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.