space

Medlem
 • Innholdsteller

  4 997
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  93

space vant dagen sist September 16

space hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 858 Excellent

Om space

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

5 592 profilvisninger
 1. Det er helt utrolig hvor bra denne ser ut på bilder i forhold til når en har den i hånda Plekterbrettet ble knallbra da!
 2. Prosjektet haster videre! Laget plekterbrett av plastglass fra biltema, dremel og fil. Det skal lakkes på baksiden, så det skjuler pickuputfresingen.
 3. space

  Ikeacaster

  Tja, tror bare det er litt lette lag på toppen. Ellers så det jo pent ut!
 4. Kom gjerne med lavere bud eller bytteforslag
 5. space

  Luthiership på lavt nivå.

  Binding med aceton er overraskende lett. Jeg dreit meg litt ut på fresinga, men selve bøinga og liminga var 0 stress.
 6. Tja, gitaren kan jo ha noe å si?
 7. Vurderer å selge denne. Mulig det er en kjempetabbe, men jeg må kutte ned antallet litt, samt at den fortjener mer spilletid. Fantastisk gitar på alle måter. Pris: 23.000,- Har både original koffert og pappeske. Sjekk specs her: https://vintagegitar.no/177-solgte-varer/gitar-elektrisk-solgt/2517-fano-jm6-inca-silver
 8. space

  Dine poster i et emne

  Cool!
 9. Har en bærbar lik denne i finnanonsen under, som jeg ikke bruker lenger: https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=112269483&fks=112269483 Toppmodell fra Lenovo med nypris rundt 25000,- * Intel Core i7-5500U Prosessor, 2.4GHz * 16.0GB RAM, PC3-12800 * 512Gb Toshiba SSD * Skjermkort 1- NVIDIA Quadro K620M 2Gb Ram 384 Cuda Cores * Skjermkort 2-Intel HD Graphics 5500 * Skjerm 3K 2880x1620 oppløsning * Bakbelyst Tastatur * Mini Display Port/Thunderbolt-kombinasjon * Webkamera 720p HD Cam * 2 Batterier (samtidig) * Gyldig win10 pro-lisens Burde fungere glimrende til musikkproduksjon. Bra batteritid og knall skjerm. Prisen er lavere enn den på finn (8000,- kanskje?), eller kan byttes i noe spennende. (Gitarutstyr eller fotoutstyr) Kan være behjelpelig med frakt på østlandet.
 10. space

  (NGD) Frøken GT kom i dag

  Sweet da! Trenger bare et lag plastidip eller noe under plekterbrettet som går over elektronikken.
 11. Med det budsjettet får du jo et knall gitarkabinett OG et knall basskabinett,men ser "behovet" ditt.
 12. space

  Alternativ til Kemper??

  Da mangler dere bare eltrommer. Det gjør underverker for lyden. Det andre bandet til frontmannen vår bruker kun trommemaskin. Var på gig med dem for litt siden, og har aldri hørt så god lyd i det lokalet.
 13. Er det gripebrettet, som i treverket, som er ujevnt, eller båndene? Du får vel rettet med trussrodjustering. Bruk øyemål først, så sjekker du med rettholtet at det rimelig rett. Tegn med sprittusj på alle båndene, så ser du lett når alle er pusset på. Det kan også være lurt å sjekke om noen av båndene ikke er presset skikkelig ned, og/eller er litt løse. Ved bruk av radiusblokk, husk å bruke en med samme radius som halsen da Eventuelt bare bruk en helt rett kloss (som er en del smalere enn halsen) med litt lengde på.
 14. space

  ErlendB - Videotråd

  Låter som vanlig helt sjukt fett.