Gå til innhold

space

Medlem
 • Innholdsteller

  4 959
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  90

space vant dagen sist Juni 21

space hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 796 Excellent

Om space

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

5 515 profilvisninger
 1. Med det budsjettet får du jo et knall gitarkabinett OG et knall basskabinett,men ser "behovet" ditt.
 2. space

  Alternativ til Kemper??

  Da mangler dere bare eltrommer. Det gjør underverker for lyden. Det andre bandet til frontmannen vår bruker kun trommemaskin. Var på gig med dem for litt siden, og har aldri hørt så god lyd i det lokalet.
 3. Er det gripebrettet, som i treverket, som er ujevnt, eller båndene? Du får vel rettet med trussrodjustering. Bruk øyemål først, så sjekker du med rettholtet at det rimelig rett. Tegn med sprittusj på alle båndene, så ser du lett når alle er pusset på. Det kan også være lurt å sjekke om noen av båndene ikke er presset skikkelig ned, og/eller er litt løse. Ved bruk av radiusblokk, husk å bruke en med samme radius som halsen da Eventuelt bare bruk en helt rett kloss (som er en del smalere enn halsen) med litt lengde på.
 4. "Diskret gulfarge" 🤣
 5. space

  ErlendB - Videotråd

  Låter som vanlig helt sjukt fett.
 6. Når du først er på lakken, kan det vel vel så gjerne være treverket i selve kroppen som er problemet, og da løses ikke det med ny lakk. Eller kanskje det er nøtta på halsen? Mange mulighter her. Jeg ville gått for ny kropp, om jeg uansett ville hatt ny farge.
 7. space

  NGD RG550, (lite prosjekt)

  Detta ble vellykket!
 8. space

  NGD RG550, (lite prosjekt)

  Er svart på humbuckers og blank på singlecoilen originalt ser det ut til, så holdt det sånn.
 9. space

  NGD RG550, (lite prosjekt)

  Så, hvordan ble lakkerte pickups? Mye bedre enn forventet!
 10. space

  Oppdatering og bilder

  Flotte saker! Bra nå.
 11. space

  Oppdatering og bilder

  Lasta opp en del bilder nå. Ser bra ut på pc, men samme problem på mobil. Android (samsung s8)
 12. Ble litt revet med av @CaptainSexy og chatten, og endte opp med å slå til på søstra til den gule RG'en han kjøpte. Dette er en road flare red RG550 fra 87/88. Første siffer i serienummer tilsier 87, men resten av serienummeret er tilsynelatende høyere enn antallet gitarer de produserte i året på den tiden, så vi har konkludert med tidlig 88. Paul Gilbert har klådd på denne, og klussa litt på fronten. Matching headstock er alltid hot. Her er det lagt i en shim, så den kun bender nedover. Begynt litt rensing av halsen. Her var det mye gugg. Samtidig vil jeg beholde patinaen. Gnei inn fret doctor med fingrene. Det var slitt ned til bart treverk flere steder. Finishen ble akkurat slik jeg ville ha den. Flaks. Polert alle bånd med stålull. Det skinner! Renset nut og stemmeskruer. Renset bort sprittusj, polert hele fronten, renset plekterbrett, renset hulrom og Floyd. Originale pickuper. Et eller annet er gjort her, som har reagert med plasten og gjort den grå. Det går ikke å rense vekk eller pusse ned. Prøvde en liten quickfix. Ikke verdens undergang om dette ikke blir bra. Har lurt på å gjøre noen JEM-triks. Kan jo spille enda raskere om jeg bytter ut med gule og grønne knotter og pickups. Dette er så langt jeg kom i går. Som en kan se har det sittet et klistremerke bak der, og der har ikke lakken fadet. Det er litt dritt. Får kanskje finne et nytt klistremerke eller noe å sette på der. Akkurat som med @CaptainSexy sin gule, så er det vanskelig å se for seg hvor skarp farge det er på denne ut fra bilder. Tror det er nære selvlysende
 13. space

  Oppdatering og bilder

  Haha, og jeg som prøvde å uploade et bilde 2 ganger nå, i tillegg til å først prøve med en link... Mistenkte oppdatering.
 14. Alltid god stemning på chatten om dagen!
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.