space

Medlem
 • Innholdsteller

  4 329
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  72

space last won the day on March 4

space had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

2 062 Excellent

Om space

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn

Nylige profilbesøk

4 852 profilvisninger
 1. Strøken Boss digital delay selges. (uten strømadapter) Pris: 1500,- Kan sendes mot frakt, eller overleveres mellom Jessheim og Oslo, ca.
 2. Tror du bør ha sånn vinklet ja.
 3. Skru den høyere. Mid lavere. Altså med justeringsskruene.
 4. Jeg kjøpte en Bigsbykopi på ebay som fungerer bra for en veldig billig penge. Problemet ditt med den stolen der og bigsby er at det ikke funker. Skal du ha bigsby på tele må du ha vintage stol med 3 sadler og kutte bort stålet i stolen mellom skruene til sadlene. Eventuelt Gibson-type bro. 3 variasjoner over temaet her: Som her (Kuttet i vintage stol): eller her (Gibson type): eller her Telestol for Bigsby: På de 2 siste må du bore hull til broa. (pinlig nøyaktig) Jeg har en slik variant som nr 2. Med en slik "Bigsby": http://www.ebay.com/itm/New-Horseshoe-B5-Style-Tailpiece-Tremolo-Unit-Vibrato-for-SG-LP-Tele-Guitar-/332156861101?hash=item4d56177aad:g:EH4AAOSwWxNYy6Z5 Funker greit!
 5. Tror jeg ville begynt med stålull jeg. eventuelt 1000 - 1500. Så kan du heller gå på grovere om ikke det holder.
 6. Hva med en video hvor du har stemt den og bare spiller over strengene uten noen grep på halsen. Og så med fingeren i tolvte bånd på alle strengene. Da hører vi lett om den er intonert eller ikke.
 7. Hm, kombinasjon tynne strenger og alt for hardt anslag? Eller muligens er det stemmeapparatet helt på bærtur.
 8. https://www.reidys.com/blog/rosewood-no-more-fender-cites-1901/ Da er det over og ut for Fendere med rosewood gripebrett.
 9. Min med p90 var også knallgod. Ble bare aldri helt venn med candy apple red, en farge jeg har hatt problemer med før også. Dessuten ble jeg tilbudt nypris for den.
 10. Det er jo slik det er med laminat
 11. Latterlig bra resultat ut fra utgangspunktet. Sjeldent en ser såpass rustne deler!
 12. NGD

  Haha, det der er så drøyt ubrukelig Er jo umulig å huske lt det der.
 13. biltema har hobbyplater og sag. Bare å slå seg løs! Skal du være fisefin har maxbo 18mm finér. Litt styr, men så har du gleden av å ha lagd noe selv da
 14. Eventuelt at nøtta er skjev eller ikke helt på rett plass/er filt feil. da låter det riktig med alle løse strenger, og surt så fort en trykker ned en streng.
 15. Du kan ikke fake lyden av en neckpickup med en pedal.