Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 285
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

Kossoff last won the day on December 2 2016

Kossoff had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

634 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

9 845 profilvisninger
 1. 13'500 for alt! Det kan besiktiges og prøves i Trondheim. Kjøpt våren 2016, svært pent brukt, i all hovedsak hjemme. Selvsagt grønn! Kemperen er oppdatert med nyeste programvare, og har noen ekstra profiler lastet ned. Om det er ønskelig kan den selvfølgelig settes tilbake til fabrikk/nystand før avsendelse. Som vanlig stoler jeg på posten
 2. Bor i Trondhjem, stoler på posten Gitaren trenger ikke å være i god stand, elektronikken må gjerne være på bærtur. Men, halsen må være i noenlunde stand.
 3. Mattet ned finishen og satt på bigsby!
 4. Det er den pickupen jeg bruker mest tror jeg, på strat. Åpenbart en del som én av to pickuper i andre eller fjerde posisjon, da jeg spiller i funk/disko-band. Men: skal du ha glassklar cleanlyd er midt-pickupen fantastisk, og skal du spille fills som ikke er for framtredende, men likevel "med", er pickupen god å ha!
 5. Kult, kult! Fortell gjerne mer om den etterhvert. Synes det ligger merkverdig lite på nett/YouTube :/
 6. Kjøper akustisk gitar. Tenker ca 7500, men gjerne mindre. Interessert i mellomstore gitarer, altså 000 eller OM-typer. Bør kunne plukkes opp i Trondhjem, eller fraktes trygt i posten.
 7. Hvis du vil ha fenderlyder går du for Fender-ampen. Hvis ikke det er så viktig ville jeg valgt Boss Katana
 8. Ville gått for Fender Mustang eller Boss Katana, skulle jeg hatt ny øvingsamp selv ville jeg gått for sistnevnte. Begge låter bra, Fender-ampen låter veldig (!) bra på fenderlyder, som man kan forvente. Katana har veldig gode lyder jevnt over, og jeg synes etter litt prøving at effektdelen også er veldig god. Det jeg liker spesielt godt med Katana er at den er veldig enkel i bruk. Du slipper å knote i menyer og små skjermer og den er intuitiv i bruk. I tillegg synes jeg også den ser skamfet ut!
 9. Synes Maybach sin headstock er ganske fin jeg!
 10. Collingsen min (290) er den absolutt beste gitaren jeg noen gang har spilt på, det inkluderer også en bråte vintage gitarer. Sparer til enda en atm.
 11. Ligg unna. Låter ikke særlig bra.
 12. Hei Dutte! Gibson Les Paul, eller en annen mahogny-gitar med humbuckere, kan være en fin avveksling til en Stratocaster. Forøvrig vil jeg anbefale å holde seg til nynorsk eller bokmål her på forumet, ikke sms/dialekt
 13. Jeg ville kjøpt en dedikert gitarforsterker. Gitar låter ikke bra gjennom et PA-anlegg! Ufattelig mye bra på markedet nå, spesielt i billigsegmentet! Ville prøvd meg på en Boss Katana. Da får du det meste av lyder, litt effekter og god lyder. På toppen av dette er prisen heller ikke så gale
 14. Tror du blir fornøyd Testet et par LP's, en SG og en ES, alle var veldig (!) gode gitarer.
 15. Vince Gill framstår som kanskje verdens mest sympatiske person! I tillegg har han en grisefet samling!