Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 449
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Kossoff vant dagen sist Desember 18 2017

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

748 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 237 profilvisninger
 1. [kjøper] Analog delay

  Analog Delay (eller en svært god digital sim, type Walrus ARP-87 eller liknende). Ikke interessert i disse monsterpedalene som gjør «alt». Pedalen må ha tap og ratio (intervaller). Bor i Trondhjem og stoler på posten. Pris blir vi enige om
 2. Stratjungelen

  Fender Classic Series (eller hva de heter) pleier å ligge rundt 5k på finn. De gitarene jeg har vært borti har vært veldig god!
 3. NAMM 2018-tråden

  Den ser rett og slett sykt fet ut, @Blix. Har vi fått en pris? Jeg har ikke rukket å lete på nett enda
 4. NAMM 2018-tråden

  Gleder meg mest til å se Suhr-gitaren jeg!
 5. ibanez rg320dxfm

  Halv pris av nypris.
 6. Har en Egnater Tweaker som knitrer og koker. Kommer og går litt, men aldri helt borte. Det er der ikke når ampen står i standby. Prøvd å bytte rør uten særlig hell, så tror ikke det er problemet.
 7. 2018-katalogen til Ibanez

  AZ-modellen ser interessant ut da! Kult at Ibanez prøver seg på "boutique"-gitarer.
 8. Gibson 2018-priser !?!?! Gitarens framtid

  Jeg tror ikke gitar, eller annen instrumentbasert musikk er på vei ut. Jeg tror bare gitaren som instrument ikke lenger er det hotte "alle" skal ha. Pratet med saksofonisten i bandet om det, og det samme skjedde visst med saksofoner på 30-tallet (kan hende jeg husker feil). Da begynte de å produsere haugevis med saksofoner, som var stemt mer "brukervennlig" og "alle" kjøpte seg en. Plutselig dabbet den voldsomme interessen av, uten av saksofonen er "død" av den grunn. Magnus, som han heter, mener heller at det gir fordeler, og jeg er kanskje tilbøyelig til å være enige. Miljøet blir mer spisset og proft, instrumentmakerne vet at de lager instrumenter som virkelig brenner for dette, og instrumentene som lages i dag preges av dette, og mange av de som faktisk holder ut en stund blir gode. Samtidig blir det jo også mer jobb for oss som spiller gitar, når det er færre om benet. Kanskje ikke alle argumentene er like gode, eller gyldige for den saks skyld, men jeg ser jo at han kanskje har et poeng. Til musikkdelen av dette her, og kanskje for å dra det noen år tilbake i tid. Da jeg gikk på ungdomsskolen var det ikke flere som spilte (10 år siden) og kanskje enda færre som hørte på det jeg anså som god musikk. Nå når jeg jobber som lærer (US) er mitt inntrykk at mange hører på musikk foreldrene har vist dem, og mange hører på musikk som faktisk er ganske kul. Også kan man jo se på hitlistene de siste 40-50 årene - det er mye ræl. Så et moderatorspm: Er det interesse for å skille "gitar-og-god-musikk-er-død"-delen ut i en egen tråd?
 9. NGD - New Cheap Guitar Day

  Får se om det kommer en til før julestria setter inn, eller kanskje du kan gi slipp på én av de?
 10. NGD - New Cheap Guitar Day

  Kan jeg få spørre hva du gir for disse? Er egentlig ute etter en rockegitar selv
 11. Det jeg har testet av Mooer har vært veldig greit egentlig!
 12. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=109579888
 13. Jeg ville kjøpt en Lehle A/B/Y-boks, med muligheter for faseskift og som har jordingen på plass (vet ikke helt hva det heter). Sammen med AC-15 ville jeg kjørt en Fender-amp av noe slag, kanskje en Blues Jr.
 14. Ville sjekket markedet i utlandet (ebay, reverb.com etc) og lagt meg omtrent på den linjen. En fin tommelfingerregel er ca 50-60% av nypris. Ellers tror jeg kanskje dette kan være en tungsolgt gitar, så om du er hypp på å selge den raskt er det kanskje lurt å ikke forvente veldig mye.
 15. PRS SE 2018 modeller

  Jeg vil så fjerne ha en PRS SE DGT, men de finnes ikke 😓