Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 362
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

Kossoff last won the day on December 2 2016

Kossoff had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

683 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 036 profilvisninger
 1. En slager er: Lurer på hvordan Hendrix klarte å gjennomføre Woodstock uten true bypass og superbuffere 😂 Ellers: Skru opp diskant i ampen.
 2. Får ikke bedre brett en man mekker selv. Veier nesten ingenting, passer i mini-koffert, og jaggu gjør det ikke nytten òg. Obs: bildet er reversert.
 3. Nå skal jeg ikke være teit eller noe, men sjekk ut Suhr-gitarer og se hva du synes ut i fra youtube ol. Kanskje du kan få prøvd en der du bor? Suhr-gitarer holder svært høy kvalitet, og låter kjempebra. Skal du kjøpe en gitar usett, ville jeg valgt Suhr over Fender 10/10 ganger. Der Fender er "kjent" for å lage mange mandagsgitarer, er Suhr kjent for å ha veldig god kvalitet. At du ikke har hørt om Suhr er nesten utrolig! 😵
 4. Dette er bare tull, og tråden stenges. Reaksjoner på PM.
 5. Min "guilty-pleassure" er å lage elektronika (med gitarsolo i alle låtene seff!) og jeg bruker bare et midi-keyboard og forskjellige plugins. Hvis jeg skulle kjøpt noe, hadde det kanskje vært en analog synth av noe slag.
 6. At gitarhelter og gitarspilling ikke er det feteste i verden lenger lever jeg igrunn greit med, Gibson og Fenders overlevelse er heller ikke noe jeg bryr meg veldig om. Det er mange fine firmaer som produserer gode gitarer, og mange av dem virker òg mer interessert i å lage gode gitarer enn å heve fete sjekker. Det kan selvfølgelig være god markedsstrategi. For å ta gitarmusikk-greien, så er det vel lenge siden det var det absolutt kuleste. Guns n' Roses var (eller er hvis du ser på den nåværende turneen) kanskje det siste "gitarsolo i hver låt-bandet" som dominerte på hitlistene? Dagens pop - hva enn det er - domineres stort sett av moderne, amerikansk RnB, en sjanger som ikke "trenger" gitaren i like stor grad. Dette betyr jo likevel ikke at instrumentet gitar forsvinner fra musikk. Det lages bøttevis av musikk hvor gitaren skinner. Country, jazz, progressiv musikk, metall og rock er jo ikke døde sjangre? Om jeg ønsker at gitaren skal ta plass i dagens hitlistemusikk, som jeg egentlig ikke kan fordra, er jo også et essensielt spørsmål. Et annet eksempel med overføringsverdi er klassisk musikk. Mange jeg treffer på både tror og mener at klassisk musikk er dødt, og at de som spiller bare spiller musikk fra "gamledager". Dette er jo i stor grad ikke sant. Mange spiller klassiske instrumenter, og det lages mye musikk som spilles og utgis. Filmmusikk er et godt eksempel på det. Ellers anbefaler jeg alle å sjekke ut Max Richter, en komponist som er moderne samtidig som han holder på mye av det "klassiske" i klassisk musikk. Sjekk gjerne ut Three Worlds: Music From Woolf Works. Så kan det jo også hende at det i morgen fødes et brilliant menneske som om 20 år skal ta verden med storm med gitaren sin, eller at denne personen lever nå og venter på sjansen sin. Jeg tror gitaren skal klare seg fint. Hvis jeg ikke tar helt feil er det fortsatt mange som går på kulturskoler? På ungdomsskolen jeg jobber er det også noen elever på hvert trinn som spiller gitar, minst like mange som da jeg gikk på US. At det ikke er gitarsoloer på Spotify-topp100 går helt fint for meg altså...
 7. Helst ikke
 8. Har aldri blitt helt venn med pedaler inn i Kemper'n. Har du noen tips?
 9. Hei! Som noen andre poengterte har du andre stormembranmikker, så det er kanskje ikke nødvendig. Men skal du ha deg én god allround mik, så har jeg vært fornøyd med C214 . Kanskje et dårlig svar på spm. Hovedsaklig står jeg egentlig på det første jeg skrev, det viktigste er å ha et bra arbeidsmiljø! Man skal sitte mye i ro og jobbe, og da er det veldig bra med gode flater og behagelig stol!
 10. AKG C214 er fin-fin allround-mic Lånte den av en kompis noen dager, og fikk fine opptak til både vokal og akustisk gitar. Har dessverre ikke råd til selv, men sparer. Ellers merker jeg nå at mitt største hinder for en fornuftig studiohverdag faktisk er (ikke le) en god, stor pult og stor nok dataskjerm. GAS'er på en pult med sånn uttrekk for tastatur (som jeg kan bruke til midi-keyboardet mitt), noen hyller til monitorene mine og plass til både lydkort, stor dataskjerm og Kemperen.
 11. Fått tak i remote, så da trenger jeg ikke dette lenger. Kommer med midikabler, strøm og i eske. Pent brukt og virker som det skal. Sendes over hele landet, på kjøpers regning. Pris: 1000kr
 12. Jeg kan ikke forstå annet enn at AxeFX Ultra skal være et kanonvalg her. Effektene er topp klasse, du får boksen til et slikk og et ingenting på finn.no og i tillegg har du jo mye annet om du skulle få behov for det siden.
 13. En brukt AxeFX Ultra får du sikkert for 5-6000. Effektene der er SYKT bra!
 14. En strat, Kemper (med power amp og cab) og Kemper fotbrett!
 15. Finner ikke kilde nå, men telecaster-konstruksjonen er den som angivelig gir mest sustain.. Uansett, kanskje en LP Junior med mini-hb er et vell så godt valg om du vil ha wrap around bridge?