Web Analytics
Gå til innhold

Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 621
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Kossoff vant dagen sist April 30 2019

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

881 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 982 profilvisninger
 1. Moderatorpost: Ryddet litt i tråden. Ev. reaksjoner på PM.
 2. De har sånne knotter hos Falck, Audun.
 3. Svarer ikke helt på spm ditt, men kanskje det hjelper lell; Når jeg brukte Kemper sammen med amper (ofte F Hot Rod Deluxe) brukte jeg utgangen som het "monitor out", eller "direct output", og jeg mener de var line level. Det fungerte fint, og hadde aldri noe trøbbel. Når du plugger rett i fx-loopen på F Hot Rod Deluxe så mener jeg du går rett i post-ampen etter mastervolumet, det skal altså være mye å "gå på". Summa summarum; jeg tror det går bra.
 4. Grattis med ny gitar! Akkurat nå kom jeg også på at jeg glemte å sende deg et svar... jaja
 5. Poenget med listen er egentlig å vise at det er mye det samme hva du går for. Det aller viktigste er at du finner noe du 1) synes ser bra ut, 2) som er behagelig å spille på, og 3) at du spiller på så mange gitarer som overhodet mulig. Skal jeg være ærlig så virker det ikke som om du helt vet hva du vil ha, og trenger litt mer kunnskap. F.eks forskjellen mellom singlecoils og humbuckers. Bruk lang tid på å lese deg opp og spill på så mange gitarer du kan. Bruk forumet her for alt det er verdt; Kanskje bor det noen i nærheten av deg med erfaring og ting du kan prøve?
 6. Selv om dere har holdt dere fint på pinnen her, så kan kanskje det lange svaret komme som PM, @OsamaFetLaden?
 7. Jeg har kanskje ikke så mye å tilføre diskusjonen, men det er jo gøy å si hva en mener - i alle fall når det er prokrastinering! De fleste gitarer i dag, over 5000kr, låter "klokkereint" med godt setup. Jeg har ikke så mye til overs for YouTuber-en Rhett Shull, men han har et godt poeng når han sier at vi lever i "the golden age of gear". Det er rett og slett mulig å få veldig godt utstyr til ikke alt for mye penger. Selvfølgelig er en gitar til 30K "bedre" enn en til 5K, men jeg synes ikke nødvendigvis alltid at en gitar til 30K er bedre enn en til feks 10K. Hvis jeg skal være helt ærlig så virker det ikke som om du vet hva du leter etter. Det må du finne ut av først av alt. Skal du ha en metall-øks, super strat, bluesmaskin eller en rock n´roll-gitar? Det må du finne ut av. Nå blir det litt som når fruen spør meg om hvilke planter jeg liker best... 30K er mye (!) penger... Jeg kan bare drømme. Med de summene kan du kanskje få deg en halvkurrant vintage-gitar også. Hvis du klarer å se bort fra finish, uoriginale pickuper, osv. så skal det gå an å gjøre en god deal. Selv om jeg ikke aner hva du er ute etter, så kommer jeg med noen forslag. Til og med i kategorier. Allrounder: PRS DGT Super strat: Suhr Guthrie Govan Bluesmaskin: Hvilken som helst dyr stratocaster-type. Rock n´roll-maskin, ev. Nashville: En dyr telecaster. Dyre gitarer er litt som pølser. De fleste er gode (men Finnbråten er best...).
 8. Ja, det går nok bra 👍
 9. Jeg gidder ikke å moderere en diskusjon om hvem som har størst spade eller mest sand i bøtten sin. Vær venner, nyt solen, diskuter Cruz og Fender. Kanskje starter han sitt eget merke? Moderatorpost, kommentarer på PM.
 10. Jeg ville sett etter kroppsform før jeg så på merke (dreadnought, OM, jumbo osv). Etter det ville jeg funnet en gitar til rett pris. Hvis du skal bruke litt penger kan du kanskje se litt videre enn bare Martin og Tyler.
 11. Husker Ultra låt akkurat som en ekte amp... Tipper Axe-4 blir bra.
 12. Halv pris av nypris er eit godt utgangspunkt, med mindre det er noko spesielt. Dette er vel kanskje ikkje ein veldig ettertrakta modell...? Trur du skal vere veldig happy om du får 7-8K for den. Veldig kul gitar då!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.