Gå til innhold

Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 556
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Kossoff vant dagen sist April 30

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

842 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 701 profilvisninger
 1. Amp som låter bra til 13-14 lapper, tung musikk, topp eller combo. Du spør jo om hva som helst, og kan få hundre ulike svar. Hvilke funksjoner er du ute etter? Skal du ha fx-loop, watt, rør/digital, vil du ha clean-kanal eller bare feit vreng? Bruk litt tid på å tenke gjennom hva du trenger, også kan en bande med flinke folk peke deg i riktig retning 😊.
 2. Vi må ha litt debatt, så jeg fyrer: 1. Jeg skjønner ikke heeeelt hva problemet med effektene til Kemper er. Jeg tror dette er litt sånn hørt det/blitt sånn/bare er sånn-holdning som dessverre har satt seg. Jeg brukte Kemper aktivt i ca 2 år og synes effektene var helt strålende. 2. Ang. å melke konseptet tror jeg dette bunner ut i hvordan firmaet ønsker å utvikle seg. Slik jeg forstår det mener de teknologien er god nok, og ikke kan utvikles - det er fair. Jeg har enda til gode å høre digitale amp-lyder som låter like overbevisende som en Kemper. Folk kan snakke om blest alt de vil, men slik jeg forstår det er Kemper det "studio-karene" i Nashville helst bruker? Gøy med litt utstyrsdiskusjon!
 3. Hva synes folket? Jeg synes det ser kult ut.
 4. BUMP - gjerne mer enn 1500!
 5. Hei! Testet en slik amp hin dagen og ble helt bergtatt. Om noen sitter på en slik (gjerne med Vibrato) og tenker å kvitte seg med den; gi en lyd! Bor i Trondhjem, og er mobil
 6. Dette ser jo veldig kult ut! Boss leverer jo som oftest svært solide produkter, og disse tror jeg blir bra!
 7. Som Troll sier er jo dette helt og holdent avhengig av utgangspunkt. Den som har inspirert meg mest er kanskje Greg Koch. Hører jeg noe særlig på musikken hans? Neeeeei... Mark Knopfler må med!
 8. Er giret på noe nytt, noe i G-land. Synes Revstar-gitarene ser fine ut, og prisen er jo ikke gale heller. Noen med erfaringer og tanker? Gjerne noe om de ulike mikrofonene også (ikke p90).
 9. Hei! Har to billetter til konserten (10/4) jeg ikke får brukt pga jobb. Fint om noen vil overta, tror det blir en knallkonsert! PRIS: 530,- pr stk.
 10. Er ute etter en reverb-pedal. Boss RV-6 er kool, men har du noe mer spenstig du vil selge hører jeg gjerne om det òg. Hva trenger jeg? De moderne funksjonene! Hall, room, plate, gjerne "shimmer". Skal hovedsakelig brukes til innspillinger. Bor i Trondhjem, stoler på posten. Ser for meg max 1500kr.
 11. Vi eksperimenterer Janson! 🤪 Neida, står en AC15 der en plass 😎
 12. Jeg har hatt med meg gitar på danskebåten to ganger uten at det ble stilt noen spørsmål. Men da har jeg jo hatt den med meg fra Norge. Tenker det tryggeste er å høre med den rette instansen (mattilsynet?) om hva du bør gjøre. Ev. ta sjansen på at det går bra, for det gjør det jo sikkert.
 13. Kjipt at ingen av disse boksene tar to amper...
 14. Pris er alltid en faktor. Skal jeg over 30K blir det heller Collings!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.