Gå til innhold

Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 465
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Kossoff vant dagen sist Desember 18 2017

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

760 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 355 profilvisninger
 1. Pedalen er i fin stand, befinner seg i Trondhjem og kan sendes i posten. PRIS: 2000 (kjøper betaler ev. frakt). Bytter: - MIAB-boks. - Looper. - A/B/Y-boks. https://www.jhspedals.com/products/discontinued-rare/panther-cub-delay/
 2. Kossoff

  Kjøpe brukt elgitar?

  Jeg ville utelukkende kjøpt brukt, uansett hvor mye du planlegger å bruke gitaren
 3. Kossoff

  Pedalbrett oppsett

  Rekkefølge på pedaler er egentlig noe du bare må prøve deg frem med. Synes egentlig oppsettet ditt ser greit ut, men ville kanskje kjørt alle pedalene før ampen. Jeg har enda ikke vært ute for en fx.loop som låter veldig bra. Har hørt at Friedman sin er konge, så håper å teste det en gang. Uansett... Min erfaring er at både delay og reverb låter best før ampen, også om det er litt hår i grunnlyden din. Volumpedal bruker jeg ikke.
 4. Skal spille teater i morgen. Litt krise. Men ampen mister lyden etter at jeg har spilt en stund. Slår den av og venter litt, også er det futt igjen etter at ampen er påslått. Misstenker utgangsrør, men vil gjerne høre om den trenger service
 5. Kossoff

  Hvor mye watt kreves på bandøving

  Hadde det vært opp til meg, skulle jeg spilt 2x15w rør på full pinne på øving, men de jeg spiller med er dessverre redde for litt lyd. Sååå.. Blir ofte en Fender Blues Deluxe på ca 2. Live pleier jeg å dra på litt. Når jeg brukte KPA var jeg avhengig av monitorlyd, men liker bedre å spille ampene så høyt som mulig, også egentlig ta utgangspunkt i det.
 6. Kossoff

  Stratjungelen

  Fender Classic Series (eller hva de heter) pleier å ligge rundt 5k på finn. De gitarene jeg har vært borti har vært veldig god!
 7. Kossoff

  NAMM 2018-tråden

  Den ser rett og slett sykt fet ut, @Blix. Har vi fått en pris? Jeg har ikke rukket å lete på nett enda
 8. Kossoff

  NAMM 2018-tråden

  Gleder meg mest til å se Suhr-gitaren jeg!
 9. Kossoff

  ibanez rg320dxfm

  Halv pris av nypris.
 10. Har en Egnater Tweaker som knitrer og koker. Kommer og går litt, men aldri helt borte. Det er der ikke når ampen står i standby. Prøvd å bytte rør uten særlig hell, så tror ikke det er problemet.
 11. Kossoff

  2018-katalogen til Ibanez

  AZ-modellen ser interessant ut da! Kult at Ibanez prøver seg på "boutique"-gitarer.
 12. Kossoff

  Gibson 2018-priser !?!?! Gitarens framtid

  Jeg tror ikke gitar, eller annen instrumentbasert musikk er på vei ut. Jeg tror bare gitaren som instrument ikke lenger er det hotte "alle" skal ha. Pratet med saksofonisten i bandet om det, og det samme skjedde visst med saksofoner på 30-tallet (kan hende jeg husker feil). Da begynte de å produsere haugevis med saksofoner, som var stemt mer "brukervennlig" og "alle" kjøpte seg en. Plutselig dabbet den voldsomme interessen av, uten av saksofonen er "død" av den grunn. Magnus, som han heter, mener heller at det gir fordeler, og jeg er kanskje tilbøyelig til å være enige. Miljøet blir mer spisset og proft, instrumentmakerne vet at de lager instrumenter som virkelig brenner for dette, og instrumentene som lages i dag preges av dette, og mange av de som faktisk holder ut en stund blir gode. Samtidig blir det jo også mer jobb for oss som spiller gitar, når det er færre om benet. Kanskje ikke alle argumentene er like gode, eller gyldige for den saks skyld, men jeg ser jo at han kanskje har et poeng. Til musikkdelen av dette her, og kanskje for å dra det noen år tilbake i tid. Da jeg gikk på ungdomsskolen var det ikke flere som spilte (10 år siden) og kanskje enda færre som hørte på det jeg anså som god musikk. Nå når jeg jobber som lærer (US) er mitt inntrykk at mange hører på musikk foreldrene har vist dem, og mange hører på musikk som faktisk er ganske kul. Også kan man jo se på hitlistene de siste 40-50 årene - det er mye ræl. Så et moderatorspm: Er det interesse for å skille "gitar-og-god-musikk-er-død"-delen ut i en egen tråd?
 13. Kossoff

  NGD - New Cheap Guitar Day

  Får se om det kommer en til før julestria setter inn, eller kanskje du kan gi slipp på én av de?
 14. Kossoff

  NGD - New Cheap Guitar Day

  Kan jeg få spørre hva du gir for disse? Er egentlig ute etter en rockegitar selv
 15. Det jeg har testet av Mooer har vært veldig greit egentlig!
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.