Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 320
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

Kossoff last won the day on December 2 2016

Kossoff had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

649 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

9 944 profilvisninger
 1. Har dessverre funnet ut at jeg skal selge denne gitaren. Hadde gas'et på en 290 m/Bigsby i årevis (facebookstatuser fra 07/08 bekrefter dette) da jeg endelig fikk tak i en for litt over et halvt år siden. Lykken var intens! Den låter fantastisk, det er den best bygde gitaren jeg noen gang har eid, og den ser bare grisefet ut! Dessverre faller den litt mellom to stoler mtp. det jeg driver med musikalsk om dagen. Når den ikke blir med på øvinger og ikke på konsert, da er det kanskje bedre å se seg om etter noe annet. Dessuten kommer pengene godt med! Specs og annet finner man her: http://www.collingsguitars.com/electric-guitars/290/ Gitaren selges med en tilhørende flott og solid kasse. Gitaren har stått røykfritt og er så tilnærmet så strøken som en 10 år gammel gitar kan bli Obs: På baksiden er det to små felt som har reagert med et gitarstativ, før min tid. Har ikke bilder pr nå, men det er bare å spørre så skal jeg ordne det. Gitaren kan besiktiges og prøves i Trondhjem. Den sendes selvfølgelig i posten, men på kjøpers regning og ansvar. Pris: 16'000 Kan byttes i en PRS DGT, 408/Pauls guitar eller en TA Angel (uten Floyd).
 2. En brukt AxeFX Ultra får du sikkert for 5-6000. Effektene der er SYKT bra!
 3. En strat, Kemper (med power amp og cab) og Kemper fotbrett!
 4. Finner ikke kilde nå, men telecaster-konstruksjonen er den som angivelig gir mest sustain.. Uansett, kanskje en LP Junior med mini-hb er et vell så godt valg om du vil ha wrap around bridge?
 5. Vi har en Kemper-tråd allerede. Tråden stenges. Reaksjoner på PM.
 6. Ville gått den digitale veien i alle fall. Rør-amp hjemme er rett og slett litt tøysete om du ikke kan spille høyt, dessverre. Det kjekke med digitale amper/produkter er jo også at du kan få det til å låte (tilnærmet) som alt mulig gøy
 7. Ser ut som en RT. Fine gitarer det, kjøpte meg akkurat en selv . Min er dog fra Japan, på tdl. 90-tall en gang. Vet at de også lagde disse i Korea en periode.
 8. Oioi! Det må man dra på!
 9. Har funnet ut at jeg bare vil ha to (2) HB's, men vil gjerne ha anledning til å splitte dem individuelt. Stemmer det da at jeg trenger - HB's (som jeg skaffer) - 2 x 500K Push-pull pots - 3 veis switch? Hva trenger jeg av cap's og sånt da? Vil gjerne ha en sånn kul som ikke drar av diskant.
 10. Paul Reed Smith mener mye, og pleier å si lure ting:
 11. Dette fører ingen vei. Tråden stenges. Reaksjoner på moderering sendes på PM.
 12. Jeg har Lindy Frahlin Real '54 i min strat, det er sykt knall!
 13. Jeg er egentlig litt enig i det at minst mulig er greiest. Derfor jeg tenkte litt sånn som bildet jeg har lagt ved i åpningsposten, med eller uten push/pull for bHB rett i output.
 14. Kanskje det letteste er å bare gå for 5-veis, med splitt over tonepoten da. I bunn og grunn sånn som det er nå. Jeg trenger ikke å velge hvilken coil som er, bare at det alltid er den nærmest halsen, siden det er 24 bånd, som allerede tar litt av halslyden. Får kanskje tenke litt til før jeg hiver meg i noe.
 15. Sikkert lettere det ja... . Kan man velge hvilken av coilene man ønsker å splitte da? Hvordan finner man evt ut av det?