Gå til innhold

Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 575
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Kossoff vant dagen sist April 30 2019

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

854 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 913 profilvisninger
 1. Har fått noen tips om Røde selv, så kan godt være et fint kjøp. Har også fått noen tips om Aston Origin eller Spirit. Noen som har erfaringer med dem? Har lest meg litt opp nå, og mikrofoner byr jo på et vell så dypt hull som pedaler osv. Ikke bra... 😅
 2. Hmmm... Pris er vel +/- 2000 kr brukt. Da skal man vel få en god mikrofon?
 3. Det er det jeg driver og vurderer. Heller egentlig mer mot en stormembran kondensatormikk, men ser at de koster en del. Jeg er dog god venn med bruktmarkedet, så det trenger ikke å være så farlig.
 4. Tenker å kjøpe en mic. til bruk hjemme. Hovedsaklig akustisk gitar og vokal, men kanskje litt bruk til oppmikking av ampen også. Har noen et tips eller to?
 5. Ho ser veldig fin ut! Fin-fin julepresang det her 😎
 6. Kan du ikke sette inn en volumboost eller eq i de allerede eksisterende presetene dine? Det kan vel enkelt trykkes inn med en av de mange knottene på brettet?
 7. Handlet med kapteinen igjen! I likhet med forrige handel så var dette en knirkefri overgang, med uovertruffen pakking og kommunikasjon.
 8. Hallao! Har en slik jeg gjerne vil bytte i noe litt mildere. Er interessert i OD. Bor i Trondheim, har stor tro på Posten og kan gjerne legge ut bilder. Pedalen er pent brukt og har DualLock på undersiden. Selges for 1000 kr!
 9. Hei! Bandet mitt har sluppet EP, og driver nå og spiller litt. Hør oss gjerne, på YouTube, Spotify osv
 10. Amp som låter bra til 13-14 lapper, tung musikk, topp eller combo. Du spør jo om hva som helst, og kan få hundre ulike svar. Hvilke funksjoner er du ute etter? Skal du ha fx-loop, watt, rør/digital, vil du ha clean-kanal eller bare feit vreng? Bruk litt tid på å tenke gjennom hva du trenger, også kan en bande med flinke folk peke deg i riktig retning 😊.
 11. Vi må ha litt debatt, så jeg fyrer: 1. Jeg skjønner ikke heeeelt hva problemet med effektene til Kemper er. Jeg tror dette er litt sånn hørt det/blitt sånn/bare er sånn-holdning som dessverre har satt seg. Jeg brukte Kemper aktivt i ca 2 år og synes effektene var helt strålende. 2. Ang. å melke konseptet tror jeg dette bunner ut i hvordan firmaet ønsker å utvikle seg. Slik jeg forstår det mener de teknologien er god nok, og ikke kan utvikles - det er fair. Jeg har enda til gode å høre digitale amp-lyder som låter like overbevisende som en Kemper. Folk kan snakke om blest alt de vil, men slik jeg forstår det er Kemper det "studio-karene" i Nashville helst bruker? Gøy med litt utstyrsdiskusjon!
 12. Hva synes folket? Jeg synes det ser kult ut.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.