Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 410
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Kossoff vant dagen sist August 30

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

717 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 114 profilvisninger
 1. Fremgangsmåte for å lære nye sanger

  Jeg plukker det meste på øret. Har egentlig aldri tatt meg bryet med å lære sanger 100%, med mindre det er meningen, så den niøvingen mange sverger til er litt ukjent for meg. Skal jeg plukke fra en låt, er det ofte gjerne bare soloen, et fett lick eller liknende. Hører på spotify og prøver å spille det. Ellers ville jeg anbefalt å lese noter - og i alle fall besifring (!) - sånn høvelig, det er veldig greit i møte med andre musikere i alle fall. Sliter med det selv og kan absolutt ikke bladspille, men ser jeg litt på det på forhånd så pleier jeg å henge greit med.
 2. Strat/Tele → Twin, beste OD?

  Da jeg hadde Fender Pro Reverb brukte jeg en Fulltone OCD, den var veldig bra til formålet!
 3. pedalbrett

  @skela Takk for tips! Kommer nok til å kjøpe meg et ordentlig pedalbrett igjen med tid og stunder. Vurderer hardt om jeg skal gå over til std. amp og brett igjen, men det er vanskelig å gi slipp på fleksibiliteten i Kemperen. Brettet over her var for en one-off gig i Danmark, så ble rasket sammen kvelden før, da jeg fant ut at jeg ikke gadd å drasse med meg Kemperen
 4. Opptaksforsterker?

  Ville kanskje vurdert noe digitalt om du skal ta opp "stille" gitarlyd. Kemper, Atomic Amplifire, Line6 Helix, Axe-Fx er regnet som "det beste". Mange muligheter, det låter jevnt over veldig bra og er utrolig fleksibelt
 5. Forsterker anbefaling

  Det er en boost-funksjon, vet ikke om det er footswitch
 6. Forsterker anbefaling

  Sikkert. Trekker ikke Thoman av tysk moms, og spanderer frakten da? Edit: 10k inkludert frakt. Det står ingenting om moms. https://norge.thomann.de/friedman_amplification_runt_20_head.htm?gclid=EAIaIQobChMImem-roDV1QIVkBoYCh2hTQT-EAQYASABEgJxofD_BwE
 7. Forsterker anbefaling

  Njaaaei. 16k på Thomann tror jeg.
 8. Forsterker anbefaling

  Runt 20? Jeg planlegger den iaf.
 9. Sitarlyd

  Jeg vil det skal låte så "indisk" som mulig, men å kjøpe en ny gitar synes jeg blir litt vell mye.
 10. NAD Friedman BE 100

  Men når sant skal sies, så hadde jeg vært mye verre hvis de økonomiske forutsetningene var der...
 11. NAD Friedman BE 100

  Threechords på selgern igjen gitt
 12. Sitarlyd

  Da skal jeg huske det om jeg ikke kommer på noe annet . Å kjøpe en slik gitar, for en lyd, blir litt i samme kategorien. Litt sure penger å bruke på noe jeg - antakeligvis - aldri kommer til å bruke igjen.
 13. Sitarlyd

  Trenger sitarlyd for et av høstens prosjekter. Noen som har noen tips som ikke involverer mye penger? Nødløsningen blir EHX Ravish Sitar, men synes 2230,- blir mye å blåse for én låt.
 14. @Alfi27: Jeg tenker på 20w-utgaven, ja. Litt fordi da kan jeg bruke den som en KPA live og hjemme, men også fordi jeg har hatt noen 18-20w amper som har spilt grisehøyt, så 50w blir sikkert i meste laget.
 15. Tusen takk for veldig utfyllende svar @Alfi27! Har en gigantisk gig nå hvor jeg trenger alle muligheter som finnes i KPA'en, men tror kanskje jeg beveger meg tilbake til amp etter det. Litt på pedalkjøret igjen òg, så da er amp knall.