Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 493
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Kossoff vant dagen sist Desember 18 2017

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

784 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 451 profilvisninger
 1. Kossoff

  Hvorfor skal jeg spill El gitar?

  Jeg tenker denne tråden har utspilt sin rolle og vel så det.
 2. Kossoff

  Kossoff

  Med mine moderatormuligheter fikk jeg koblet sammen de to trådene! Takk for handelen
 3. Nye priser, nye muligheter!
 4. Kossoff

  Griffin

  Handlet en pedal med @Griffin. Pedalen kom i posten overraskende fort, og med på kjøpet fikk jeg en CD-plate med god musikk. Det kvalifiserer til kjempehandel! Handler gjerne (!) igjen.
 5. Bilder, bedre sent enn aldri
 6. Kossoff

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Fine versjoner av den også rundt om kring!
 7. Kossoff

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  SRV, Live from Austin (1989). Bra gitarlyd jevnt over, men Thightrope... det er så rå lyd!
 8. Familietrøbbel melder seg aldri til rett tid. Kan ikke dra 😥. Noen på forumet som er interesserte? Betalte 2000kr, selger for 1500kr.
 9. Kossoff

  Gibson ES-335

  Du kan jo sjekke ut denne https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122532567
 10. Kossoff

  Gibson ES-335

  Steike den gitaren er fin! Foregående innlegg var kanskje noe unyansert. Det finnes selvsagt gode Epi´s. Den jeg hadde tidligere var en ES-335 kopi, ikke en gammel Riviera, eller en japansk Epi. Var kanskje litt rask i tastaturet
 11. Kossoff

  Gibson ES-335

  Jeg sitter stadig i samme klemma, og vurderer en japaner. Har hatt en Epi tidligere, men solgte den ganske fort. Den var rett og slett ikke særlig god. Har hatt en Greco (eller var det Burny) LP før som jeg var veldig fornøyd med, og regner med det kan overføres til ES-verden.
 12. Selger litt utstyr som dessverre ikke blir mye brukt. GFI Pedal Steel - 8500kr Fungerer utmerket. Kommer med kasse, ekstra strenger, plekter og stål. 2 kne-og 3 fotpedaler. Egnater Tweaker 15 Combo - 2500kr Låter veldig fint, nylig vært på service til over halve salgsprisen. Veldig fin amp til små gig-er, hjemmebruk og ikke alt for høylytte bandøvinger. JHS Panther Cub (1.5) -1500kr Kanon analog delay med tap. Funger utmerket, i fin stand. Kommer i original eske. EHX Ravish Sitar - 1150kr Veldig gøy pedal, brukt svært lite - helt strøken. Kommer i original eske, med strøm. Alt befinner seg i Trondhjem og kan sendes på kjøpers regning og risiko.
 13. Pedalen er i fin stand, befinner seg i Trondhjem og kan sendes i posten. PRIS: 2000 (kjøper betaler ev. frakt). Bytter: - MIAB-boks. - Looper. - A/B/Y-boks. https://www.jhspedals.com/products/discontinued-rare/panther-cub-delay/
 14. Kossoff

  Kjøpe brukt elgitar?

  Jeg ville utelukkende kjøpt brukt, uansett hvor mye du planlegger å bruke gitaren
 15. Kossoff

  Pedalbrett oppsett

  Rekkefølge på pedaler er egentlig noe du bare må prøve deg frem med. Synes egentlig oppsettet ditt ser greit ut, men ville kanskje kjørt alle pedalene før ampen. Jeg har enda ikke vært ute for en fx.loop som låter veldig bra. Har hørt at Friedman sin er konge, så håper å teste det en gang. Uansett... Min erfaring er at både delay og reverb låter best før ampen, også om det er litt hår i grunnlyden din. Volumpedal bruker jeg ikke.