Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 645
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Kossoff vant dagen sist April 30 2019

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

905 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

11 013 profilvisninger
 1. Selvsagt. Jeg var kanskje litt unyansert. Pickupene kan også være fantastiske! Hører gjerne en review jeg òg .
 2. At de er håndlaget er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel vel?
 3. Hei! Jeg har gode erfaringer med Kemper; den gjør alt, låter bra og er grei i bruk. Jeg solgte min, da digitale amper rett og slett ikke er så inspirerende (synes jeg da...). Hvis du er nybegynner ville jeg kjøpt meg en amp, og aller helst en amp med "få" lyder. Litt som Duckling over her skriver, så handler det litt om å ikke ta for mye på én gang. Boss Katana låter greit, og er lett å skru på. Jeg vurderer det slik at det er viktigere å ha noen gode lyder og fokus på spillingen, heller enn uendelige muligheter. Lykke til!
 4. Det var jo knallfint! Kan man kanskje bruke det som et slags backingtrack?
 5. Er det noen som har en sånn cirka oversikt over hva som finnes av vintageinstrumenter i Norge? Hadde vært kjekt å vite. Jeg er egentlig ikke interessert i en vintage strat, men kan være interessert i en tele.
 6. Hmmm... Hadde jeg hatt så mye penger skulle jeg gjerne investert, men det har jeg ikke. Samtidig så tror jeg egentlig ikke gitaren hadde blitt brukt noe særlig, og da ser jeg ikke heeelt poenget altså (for min del).
 7. Twin Reverb ville jeg unngått til hjemmebruk. Har du noen referanser på gitarlyd du liker? Jeg stusser litt over beskrivelsen av AC15-opplevelsen. For det første så kjenner ikke jeg til noen AC15 med high gain kanal, så jeg regner med du mener Top Boost-kanalen (som forøvrig brekker kjempefint, ja). Slik jeg har lært ampen å kjenne så brekker vel Top Boost-kanalen før normal-kanalen. Jeg må også spørre om du eksperimenterte med mastervolumet? Metallhode og AC15 rimer ikke i mitt hode... 🤔. Dette må vi komme til bunns i! At du ikke liker ampen er jo streit, men det høres kanskje ikke
 8. Det høres ut som om AC15 kan passe fint altså. Kanskje du skal ta en titt på denne YouTube-filmen her:
 9. Glemte å si det, men AC15 er yay. Big time!
 10. Vox AC15 låter veldig Vox AC15, og det er både veldig fint og litt dritt. Jeg synes AC15 er en "one trick pony"; Den låter som den gjør, og det er vanskelig å få den til å gjøre noe annet. Hvis du liker det er det knall, hvis du ikke liker det så er det ikke så knall. Jeg spiller hovedsakelig roots/americana/country, og bruker min AC15 til absolutt alt, men aldri alene (alltid sammen med Gibson Falcon GA-19rtv, og av og til Fender Blues Jr.). Alene låter ampen twangy og har et fint, lett brekk (lett vreng). Bruker andre amper for å fylle ut der Vox-en ikke leverer (bunn og topp). Andre me
 11. Ser veldig bra ut! Hvilke G-amper rocker du?
 12. Peavey Classic 30 er verken lett eller digital, men stemmer godt ellers.
 13. Moderatorpost: Ryddet litt i tråden. Ev. reaksjoner på PM.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.