Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 424
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Kossoff vant dagen sist August 30

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

723 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 159 profilvisninger
 1. Ville sjekket markedet i utlandet (ebay, reverb.com etc) og lagt meg omtrent på den linjen. En fin tommelfingerregel er ca 50-60% av nypris. Ellers tror jeg kanskje dette kan være en tungsolgt gitar, så om du er hypp på å selge den raskt er det kanskje lurt å ikke forvente veldig mye.
 2. Bump: Kan også vurdere en McCarty, en som er fin!
 3. PRS SE 2018 modeller

  Jeg vil så fjerne ha en PRS SE DGT, men de finnes ikke 😓
 4. Funker bra, sendes over hele landet. Har ikke kamera for tiden, men skal prøve å ta et bilde kjapt! 1000kr inkl. frakt.
 5. Har sykt lyst på en DGT, men kan ikke finansiere en uten å kvitte meg meg noe. Er dette et bytte du kunne likt, ta kontakt!
 6. LGF 2018

  GG og Nick Johnston! Fyf så kult!
 7. Min første pedal

  Ampli-Firebox går sikkert helt fint an å kjøre rett i den Vox-mv-greien. Jeg kjører ofte Kemperen min rett i en amp, og det går fint. Så vidt jeg vet er også den vox-ampen designet for å være så clean som mulig? Ser ikke helt hvorfor det skal bli noe krøll.
 8. Min første pedal

  Hei! Ampli-Firebox ser veldig fin ut. Har lurt litt på å nedskalere modulasjonsriggen selv, og kanskje gå for denne boksen sammen med noen enkle pedaler. KPA er jo litt stress å ta med seg rundt omkring . Min første pedal var en Boss DS-1, så du høyner meg til gangs!
 9. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Oioioioi... Godt det er lov å være uenig.
 10. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Lars Håvard Haugen er vel kanskje ikke en unggutt lenger, men for meg er han den beste gitaristen. Det gjelder forøvrig også om man tar med andre land!
 11. Er dette redningen?

  Ser ikke noe grunn til at dette ikke skal være bra. Bra noen tenker framover!
 12. Hva sparer du til? (Drømmerig)

  PRS DGT
 13. Fremgangsmåte for å lære nye sanger

  Jeg plukker det meste på øret. Har egentlig aldri tatt meg bryet med å lære sanger 100%, med mindre det er meningen, så den niøvingen mange sverger til er litt ukjent for meg. Skal jeg plukke fra en låt, er det ofte gjerne bare soloen, et fett lick eller liknende. Hører på spotify og prøver å spille det. Ellers ville jeg anbefalt å lese noter - og i alle fall besifring (!) - sånn høvelig, det er veldig greit i møte med andre musikere i alle fall. Sliter med det selv og kan absolutt ikke bladspille, men ser jeg litt på det på forhånd så pleier jeg å henge greit med.
 14. Strat/Tele → Twin, beste OD?

  Da jeg hadde Fender Pro Reverb brukte jeg en Fulltone OCD, den var veldig bra til formålet!
 15. pedalbrett

  @skela Takk for tips! Kommer nok til å kjøpe meg et ordentlig pedalbrett igjen med tid og stunder. Vurderer hardt om jeg skal gå over til std. amp og brett igjen, men det er vanskelig å gi slipp på fleksibiliteten i Kemperen. Brettet over her var for en one-off gig i Danmark, så ble rasket sammen kvelden før, da jeg fant ut at jeg ikke gadd å drasse med meg Kemperen