Gå til innhold

Kossoff

Moderators
 • Innholdsteller

  3 565
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Kossoff vant dagen sist April 30 2019

Kossoff hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

852 Excellent

Om Kossoff

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10 877 profilvisninger
 1. Ho ser veldig fin ut! Fin-fin julepresang det her 😎
 2. Kan du ikke sette inn en volumboost eller eq i de allerede eksisterende presetene dine? Det kan vel enkelt trykkes inn med en av de mange knottene på brettet?
 3. Handlet med kapteinen igjen! I likhet med forrige handel så var dette en knirkefri overgang, med uovertruffen pakking og kommunikasjon.
 4. Hallao! Har en slik jeg gjerne vil bytte i noe litt mildere. Er interessert i OD. Bor i Trondheim, har stor tro på Posten og kan gjerne legge ut bilder. Pedalen er pent brukt og har DualLock på undersiden. Selges for 1000 kr!
 5. Hei! Bandet mitt har sluppet EP, og driver nå og spiller litt. Hør oss gjerne, på YouTube, Spotify osv
 6. Amp som låter bra til 13-14 lapper, tung musikk, topp eller combo. Du spør jo om hva som helst, og kan få hundre ulike svar. Hvilke funksjoner er du ute etter? Skal du ha fx-loop, watt, rør/digital, vil du ha clean-kanal eller bare feit vreng? Bruk litt tid på å tenke gjennom hva du trenger, også kan en bande med flinke folk peke deg i riktig retning 😊.
 7. Vi må ha litt debatt, så jeg fyrer: 1. Jeg skjønner ikke heeeelt hva problemet med effektene til Kemper er. Jeg tror dette er litt sånn hørt det/blitt sånn/bare er sånn-holdning som dessverre har satt seg. Jeg brukte Kemper aktivt i ca 2 år og synes effektene var helt strålende. 2. Ang. å melke konseptet tror jeg dette bunner ut i hvordan firmaet ønsker å utvikle seg. Slik jeg forstår det mener de teknologien er god nok, og ikke kan utvikles - det er fair. Jeg har enda til gode å høre digitale amp-lyder som låter like overbevisende som en Kemper. Folk kan snakke om blest alt de vil, men slik jeg forstår det er Kemper det "studio-karene" i Nashville helst bruker? Gøy med litt utstyrsdiskusjon!
 8. Hva synes folket? Jeg synes det ser kult ut.
 9. Hei! Testet en slik amp hin dagen og ble helt bergtatt. Om noen sitter på en slik (gjerne med Vibrato) og tenker å kvitte seg med den; gi en lyd! Bor i Trondhjem, og er mobil
 10. Dette ser jo veldig kult ut! Boss leverer jo som oftest svært solide produkter, og disse tror jeg blir bra!
 11. Som Troll sier er jo dette helt og holdent avhengig av utgangspunkt. Den som har inspirert meg mest er kanskje Greg Koch. Hører jeg noe særlig på musikken hans? Neeeeei... Mark Knopfler må med!
 12. Er giret på noe nytt, noe i G-land. Synes Revstar-gitarene ser fine ut, og prisen er jo ikke gale heller. Noen med erfaringer og tanker? Gjerne noe om de ulike mikrofonene også (ikke p90).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.