Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Blix

Medlem
 • Innholdsteller

  3 695
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  49

Blix vant dagen sist August 10

Blix hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 315 Excellent

Om Blix

 • Rang
  Blix
 • Bursdag 12. sep. 1972

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stabekk

Contact Methods

 • Skype
  amundblix

Nylige profilbesøk

6 537 profilvisninger
 1. Er det noe jeg har lært, så bruk litt penger på korrekte plekterbrett, kina-varianter funker aldri. Original Fender, Warmoth og fra Crazyparts.de er gode.
 2. Når det er load+power amp er loaden et nettverk av motstander og diverse som "lurer" forsterkeren til å tro at den er koblet til høyttaler, samt at signalet blir ned på linjenivå. Og da får man muligheten til effektloop før poweampen. Med 3-4k i budsjett har du ikke så mange valg dog, enten en brukt THD Hot Plate og lignende attenuatorer, men det låter fort lite fislete når du demper mye. En annen løsning, som kun vil gjelde for innspilling er en Suhr Reactive Load, da har du ingen mulighet for trinnvis demping, kun ren load som erstatter høyttaler og du bruker en IR-pluigin i DAW for høy
 3. Er plenty muligheter når det gjelder rene attenuatorer, men selv med de dyreste går det ganske mye utover lyden hvis man skal ha volumet ned på hjemmevennlig nivå. Løsninger som Fryette Power Station og Boss TAE er helt overlegne der synes jeg. Load+poweramp funker mye bedre pluss at du har muligheter for effekter etter amp om forsterkeren ikke har loop. For innspilling er UA OX knall, du har også den muligheten med Boss TAE, den har både innebygde cabs og du kan bruke eksterne IR.
 4. Er ingen endring der, du betaler moms og fortolling når du henter pakka på posten.
 5. Ja mye rimeligere hos både Andertons og Thomann nå, var jaggu på tide, de har hatt ett prisnivå langt over ander USA-importerte merker siden tidenes morgen omtrent.
 6. CITES for normal rosewood er ikke et tema lenger, det ble opphevet rett før jul. Så lenge det ikke er snakk om eksotiske utrydningstruede tresorter som f.eks Brasiliansk RW, trenger du ikke tenke på dette i det hele tatt.
 7. Ingen med vettet i behold ville satt perlemor plekterebrett på en 1968 Strat!
 8. Jeg bruker kun WBT med sølv. Helt genialt å jobbe med! https://www.ebay.com/itm/Silver-solder-cut-WBT-WBT0800-4-silver-premium-grade-audio-solder-1m-increments/400563981428
 9. Thomann order alt vedrørende CITES for deg, så det er uproblematisk, det bare medfører litt ekstra ventetid.
 10. MXR M300 var fin ja, men kan vel hardt gjøres å finne den rundt tusenlappen enda 😋 Neunaber Wet kanskje? Er min favoritt av romklanger i den størrelsen. Enkel, men låter fantastisk.
 11. Gode tips her! https://youtu.be/stFClYKb1vQ
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.