Blix

Medlem
 • Innholdsteller

  3 496
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  45

Blix vant dagen sist Juni 26

Blix hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 963 Excellent

Om Blix

 • Rang
  Blix
 • Bursdag 12. sep. 1972

Contact Methods

 • Skype
  amundblix

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stabekk

Nylige profilbesøk

6 148 profilvisninger
 1. Blix

  (Kjøp) Kabinett 1x12"

  Jeg har en Tube-Town thiele med EV12L om det er av intresse.
 2. Eneste gitaren jeg ikke har byttet ut noe på er YJM-straten, men har jo klådd litt ved å gjøre den Yngwie-korrekt med å koble fra tonekontrollene.
 3. Blix

  Vis oss din Strat

  Taos turquoise! Ypperlig fargevalg Wudtone selger reliced tremplate ihvertfall, er vel sikkert verdt å spørre om du kan få det. Jeg har satt på Highwood sadler på min, i relic utførelse, de er knall. Har både brett og knotter fra Montreux, knallfornøyd med de.
 4. Det der er en Levy's MM4 med Line 6 logo. Passer dessverre kun på smale reimer.
 5. Defintivt ikke feil, Line 6 har ingen holdere laget for G70.
 6. Blix

  Boss GT-1000

  Masse mer eksempler her:
 7. Blix

  Boss GT-1000

  Ja hadde det nå vært 16 knall modelleringer så hadde vi snakket, men det er nok ikke tilfellet...
 8. Blix

  Boss GT-1000

  Ja jeg avventer demoer fra "kjentfolk" som lager presets fra scratch. Det sagt, fabrikkpresetsene fra Line 6 låter rimelig krise også
 9. Blix

  Boss GT-1000

  Ah glemte å legge ved videoen: Og IR's er et must!
 10. Blix

  Boss GT-1000

  Kom en vellaget ny video i dag. Må si jeg kan ikke høre at det låter så mye annerledes enn GT-100, bortsett fra bedre effekter. Mangel på ampmodeller ville plaget meg også. Så jeg har fortsatt liten tro på at den kan holde mot Helix lydmessig. Men at de ga etter og vil tillate eksterne IR's er ihvertfall et pluss! Snerten størrelse er det så absolutt.
 11. Blix

  Boss GT-1000

  Har gått en lang tråd på TGP om denne siden NAMM. Den har akkurat kommet i salg i USA og er vel noen demoer på gang snart. Men absolutt alt fra NAMM låt fullstendig katastrofe, så jeg har ikke for mye håp til at Boss klarer å match konkurransen med denne. Men ville vært en glede å ta feil!
 12. Se her @germaniumkid
 13. Line 6 har ikke noe eget. Er en liten hodepine å finne brukbare holdere egentlig. Ganske standard er vel en slik som denne: https://neotechstraps.com/wireless-pouch.html Men typisk for denne og andre lignende er at de sklir på reima og man trenger en bit eller to med gaffa for å holde de på plass. Eneste bombesikre systemet jeg har sett er fra Richter. https://www.richterstraps.com/screen/product/transmitter-pocket-1424
 14. Takker for omtanken, selv om det ikke er den Ibanezen jeg tenkte på. Gitaren jeg siktet til er MSM1, signaturmodellen hans, og nå har de endret den slik at den ikke har treverk berørt av CITES heldigvis.: