GunnarpåMo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  4 862
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  38

GunnarpåMo vant dagen sist April 28 2018

GunnarpåMo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 285 Excellent

Om GunnarpåMo

 • Rang
  Vintage kæll

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

11 938 profilvisninger
 1. GunnarpåMo

  NGD

  Veier 3,65kg.
 2. GunnarpåMo

  NGD

  Gitaren skal testes på knippe gamlerøramper i morgen. Gitaren er helt perfekt rett fra kassa, og håper den låter like perfekt i amp.
 3. GunnarpåMo

  NGD

  Takk for det, nå er det svenske tilstander i stua! Bluesmaster Custom '59 selges bare som custom-ordre.
 4. GunnarpåMo

  NGD

 5. GunnarpåMo

  NGD

  Alligator?
 6. GunnarpåMo

  NGD

 7. GunnarpåMo

  Tips og råd på stereorigg

  Mulighetene er mange hvis man blander inn digitale dingser i et stereo oppsett. Hvis du f.eks bruker en Ax-8, kan du tappe et ferdig mikset signal til PA, og det samme signalet til scenemonitorer, eller fulltonekabinett med egen forsterker. Et annet signal kan tappes hvor som helst i signalrekken og sendes til vanlige forsterkere, eller sluttrinnamper, akkurat som man vil. Ampene kan selvfølgelig mikkes opp, og gå i PA sammen med den digitale lyden om man ønsker det. Stereo blir det også på alt om man ønsker det.
 8. GunnarpåMo

  Gammelt Marshall bass cab.

  Du bør kjøpe et G12H element på 16ohm hvis det skal fungere best mulig.
 9. GunnarpåMo

  Gammelt Marshall bass cab.

  Har gått gjennom alle kabinett jeg finner i Doyle-boka, og har ikke funnet noen Marshall kabinett som har 1x15" og 1x12". Dessuten ser det ut som det har stått et horn i kabinettet? Er det noen spor/hull etter noe som har vært festet der? Hva er den sorte firkanten som syns over hullet? Merkelig kabinett, med merkelig innvendig deling. Koden viser at høyttaleren er fra august 1971, og T-nummeret ser ut til å være T-1886? I så fall en H-modell på 16 ohm med lead kone.
 10. GunnarpåMo

  Gammelt Marshall bass cab.

  Merkelig kabinett som jeg ikke har sett før. Hvis du legger ut bilder av T-nummer og datokode fra høyttalerne, så er det lettere å finne ut av det.
 11. GunnarpåMo

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Live versjonen av Long Red får en stemme fra meg også. Clapton syns jeg låter fetest live. F.eks. Politician fra Live volum II. Og live-lyden til Pete Townshend helt borte heller. Live at Leeds sier jeg bare. Tror alle tre handler mye om volum og amper som får kjørt seg.
 12. GunnarpåMo

  Hvilken Marshall?

  Der hadde jeg gått for 6100.
 13. GunnarpåMo

  Epiphone Sheraton vs. Dot

  Casino finnes i mange forskjellige varianter. Fra vanlig Kina produksjon til Elitist modellen fra Japan. Og finnes også i Gibson CS utgave. https://www.prisjakt.no/product.php?p=865305 https://www.prisjakt.no/product.php?p=400366
 14. GunnarpåMo

  Epiphone Sheraton vs. Dot

  Først og fremst er Sheraton en original Epiphone modell fra 1959, mens Dot er en kopi av Gibson 335 som de begynte med i 1997.