Web Analytics
Gå til innhold

GunnarpåMo

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  4 963
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  42

GunnarpåMo vant dagen sist September 16 2019

GunnarpåMo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 494 Excellent

Om GunnarpåMo

 • Rang
  Vintage kæll

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

12 496 profilvisninger
 1. Og for at du skal være fornøyd med en '63 Strat må det vel være en pink floyd også da?
 2. https://www.facebook.com/photo?fbid=1164183650627058&set=gm.3391135527620816
 3. Det var en '63 Strat til salgs hos Vintagegitar for noen få år siden som ligner veldig på denne. Er det samme gitar?
 4. Custom Shop modeller koster nå nesten like mye som vintage originalene de etterligner. Er det greit?
 5. Vintagegitar betalte 60.000 for en refinish '63 Strat. Aner ikke va den gikk for. Det fikk ikke jeg informasjon om. Tror de mente den den skulle gå for 80.000.
 6. Solgte min´63 refinsih gjennom Vintagegitar. Fikk klar beskjed om at den ikke var verdt mye, og at den var så tungsolgt at de måtte ha 20.000 for å selge den. Fikk 60.000 fra Vintagegitar for salget. Hadde kanskje tjent mer på å selge den på Finn?
 7. Hvis du liker AC15, men syns det er for lite clean headroom i den, så er det en AC30 som bør testes. Du vil også få mer clean headroom i en AC15 hvis den har en Blue Alnico høyttaler. Det vil også låte annerledes.
 8. Du skal ha erstatning som dekker både reparasjon og verditap. Be Husemoen om en uttalelse om begge deler, og så krever du den summen fra Posten.
 9. Morgan er et norsk merke: https://no.wikipedia.org/wiki/Morgan_Instrument_Norge
 10. Kjører en Fryette Power Station 2, og bruker effektsløyfa i den til midistyrte effekter fra en ES-8. For å utnytte mulighetene i oppsettet vurderer jeg å prøve en Marshall-aktig preamp etter pedalbrettet og så til "line in" på Power Station fra out2 på ES-8. Fint hvis det er muligheter for å midistyre preampen, men ingen nødvendighet hvis det fungerer uten. Kan stå på brettet, eller sammen med Power Station på forsterkeren. Har sett på Marshall Jmp-1, Two Notes Le Crunch, Victory V4 The Sheriff, og Kingsley Constable V2. Noen som har erfaring med oppsettet, eller preampene jeg har sett på? Noen andre forslag til preamper/pedaler? Har digitale dingser som gjør det meste, og ønsker helst en analog preamp. (evt. en veldig enkel digital variant med gode amplyder)
 11. Bør du ha med skalalengde og stemming i beregningen?
 12. Tonekontrollene på en blond '63 Fender Bassman reagerer også annerledes enn på andre Fender forsterkere. Gratulerer! Har du lyst til å sammenligne med en original, så si i fra.
 13. Mulig jeg har bommet totalt, men etter et par år med Ax-8 er jeg tilbake på analoge pedaler og Boss ES-8, og ES-5. Jukser nok litt med digitale H9 midi, og EQ midi, men ønsker å gå mer analogt. Har en Fryette PS2 jeg bruker med vintage amper, og lurer på om noen har noen tips`` Våkn'opp'tråd"
 14. Er vel egentlig en pedalstol, og ikke et pedalbrett?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.