Gå til innhold

GunnarpåMo

Medlem
 • Innholdsteller

  4 864
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  38

GunnarpåMo vant dagen sist April 28 2018

GunnarpåMo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 290 Excellent

Om GunnarpåMo

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

12 063 profilvisninger
 1. Ønsker å bytte disse i andre high-end PAF pickups med mindre output. Bytte kan også være aktuelt. Neck 10050N, 8,12K, bridge 10049B, 8,41K.
 2. Gitaren skal testes på knippe gamlerøramper i morgen. Gitaren er helt perfekt rett fra kassa, og håper den låter like perfekt i amp.
 3. Takk for det, nå er det svenske tilstander i stua! Bluesmaster Custom '59 selges bare som custom-ordre.
 4. Mulighetene er mange hvis man blander inn digitale dingser i et stereo oppsett. Hvis du f.eks bruker en Ax-8, kan du tappe et ferdig mikset signal til PA, og det samme signalet til scenemonitorer, eller fulltonekabinett med egen forsterker. Et annet signal kan tappes hvor som helst i signalrekken og sendes til vanlige forsterkere, eller sluttrinnamper, akkurat som man vil. Ampene kan selvfølgelig mikkes opp, og gå i PA sammen med den digitale lyden om man ønsker det. Stereo blir det også på alt om man ønsker det.
 5. Du bør kjøpe et G12H element på 16ohm hvis det skal fungere best mulig.
 6. Har gått gjennom alle kabinett jeg finner i Doyle-boka, og har ikke funnet noen Marshall kabinett som har 1x15" og 1x12". Dessuten ser det ut som det har stått et horn i kabinettet? Er det noen spor/hull etter noe som har vært festet der? Hva er den sorte firkanten som syns over hullet? Merkelig kabinett, med merkelig innvendig deling. Koden viser at høyttaleren er fra august 1971, og T-nummeret ser ut til å være T-1886? I så fall en H-modell på 16 ohm med lead kone.
 7. Merkelig kabinett som jeg ikke har sett før. Hvis du legger ut bilder av T-nummer og datokode fra høyttalerne, så er det lettere å finne ut av det.
 8. Live versjonen av Long Red får en stemme fra meg også. Clapton syns jeg låter fetest live. F.eks. Politician fra Live volum II. Og live-lyden til Pete Townshend helt borte heller. Live at Leeds sier jeg bare. Tror alle tre handler mye om volum og amper som får kjørt seg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.