GunnarpåMo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  4 795
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  36

GunnarpåMo vant dagen sist Juni 11

GunnarpåMo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 140 Excellent

Om GunnarpåMo

 • Rang
  Vintage kæll

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

10 716 profilvisninger
 1. Jeg har to Epiphone gitarer som koster 20k nye, Og har hatt en Epiphone som koster enda mer. Men jeg er kanskje ikke en typisk Epi-kjøper? Korea er et land på vei opp når det gjelder levestandard, og snart er det nok like dyrt å produsere der som i Japan. (hvor de tidligste østen-produserte billig-varene kom fra) Noen produsenter syns jo også at Kina blir for dyrt, og flytter produksjonen til steder der det er enda billigere.
 2. Vis din Les Paul

  Disse har mye mindre output enn f.eks. Bustbuckers, selv om de måler mer. Stor klarhet og fin topp.
 3. Vis din Les Paul

  De er fra 1961 og sitter i gitaren på bildet.
 4. Vis din Les Paul

 5. Vis din Les Paul

  Her er riktig pickup for en Les Paul.
 6. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Ikke kødd med Santana. Han var en banebrytende gitarist som gjorde noen ingen andre gjorde. Hør på Woodstock. Helt egen lyd, og helt egen spillestil da han slo igjennom. En gitarist som har så klart særpreg at du hører at det er han med en gang. Så er han kanskje ikke like spennende 20-år etter, eller 40 år etter, men hvem kan man forvente det av. Ikke sammenlign med skolerte jazzgitarister. De kunne sakene sine før gitarrevolusjonen på 60-tallet, og har kunnet det hele tiden senere også. George Benson er en fantastisk gitarist, men spiller i en tradisjon som ikke var med på det nyskapende arbeidet som f.eks. Santana bidro til.
 7. Din første effektpedal

  Første pedal var en Vox Wah. Ble brukt til å forandre lyden, i tillegg til typisk wah-bruk. Neste steg var en Boss CE-1 og en MXR+. Riktig avansert ble det på tidlig 80-tall med MXR+, Ibanez AD-9, Boss CE-2, og en Ibanez GE-9 festet på en planke med en felles strømforsyning fra Mascot.
 8. Husker ikke lenger hvor jeg kjøpte den, men tror det var en Accutronics jeg kjøpte.
 9. Neida, men på den originale så står det jo koder som daterer reverbtanken til samme år som ampen. Originalitet. Kjøpte en ny, og satt over fjærene.
 10. Begynner å se bra ut:). Har tidligere brukt original reverbtank, men satt inn nye fjærer.
 11. Ser strøken og original ut, men kanskje litt høy pris.
 12. Så spørs det hvor "ærlig" Silverfacefronten er da, når innmaten er Blackface? Min greie var bare at det er moro å signalisere kretsen med fargen på fronten. Tweed, Brownface, Blackface og Silverface er ikke bare kosmetisk, det er også kretser med spesielle lydegenskaper knyttet til uttrykkene.
 13. 137 er koden for CTS, 69 er året, og 10 er uke. Det betyr originale høyttalere, og at det er en '69. 064121 er en Fender kode for type høyttaler. Tror dette betyr 25w 10". Disse låter fantastisk bra i en Super Reverb. Skal du fikse litt kan jo denne gjøre seg også: http://www.ebay.com/itm/Replacement-Face-Plate-for-Blackface-Fender-Super-Reverb-4-10-Combo-Amp-/352178122038?hash=item51ff73ad36:g:kVUAAOSwtpZYSHTy
 14. Compressor... hvor/hvordan

  Har bestandig compressor tidlig i rekka, men avhenger jo av bruksområde. Endte opp med en Keeley knotters til vanlig bruk og en JangleBox til 12-strenger Ric. Du mangler modulasjonseffekter i oppsettet ditt syns jeg.
 15. Antagelig er av/på bryteren helt original. Helt vanlig at den andre av/på bryteren og standby bryteren blir fjernet sammen med spenningsvelgeren på disse. Nye av/på brytere ble satt på av ampteknikere som jobbet i butikkene der ampene ble solgt. Det finns mange amatørmessige varianter av dette.