Web Analytics
Jump to content

GunnarpåMo

Medlem
 • Posts

  5,023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

GunnarpåMo last won the day on September 25

GunnarpåMo had the most liked content!

About GunnarpåMo

Profile Information

 • Gender
  Mann

Recent Profile Visitors

12,790 profile views

GunnarpåMo's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

1.6k

Reputation

 1. Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA
 2. Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.
 3. Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 4. Har 6 elementer fra 1963, og også elementer fra 68 og 69. De låter mye bedre enn nye. Ikke bytt hvis du ikke må.
 5. Noen som har bytta høyttalere, putta inn demping, eller plugga igjen bassporten i fronten? (ja, jeg vet. Dumt å lese GearPage)
 6. Høres bra ut. Kjøper ikke denne fordi den skal låte bra, men for å ha noe å øve på hjemme som fungerer enkelt og greit. Har brukt Ax-8 med monitorer og en mikser som blander inn tracks for øving. Vil heller ha en alt i ett pakke.
 7. Da har jeg bestilt en sånn. Bør jeg angre?
 8. https://fhycsw.com/?fbclid=IwAR3RNTUkbHsPxzxcm4DAcQPTqJ-SfbOC7c3ncttC1eNKPVbBXxGg0gGpEfo
 9. Han visste antageligvis at jeg trengte noen gudsord. Det sterkeste er i grunnen den norske oversettelsen. Dessverre hjalp det ikke denne gangen heller!
 10. MJT kropp, Allparts hals, fat 50's pickups, Callaham bridge og trem. Bare juks. Eneste som er Fender er pickups, noe som er helt motsatt av det de fleste gjør.
 11. Endelig fått ut fingern og fått satt sammen denne. Det ble en veldig bra gitar. Fikk med et gudsord fra Mark Jenny på kjøpet.
 12. AC30 som klasse A forsterker er vel heller tvilsomt. Her er en som mener mye om det. Jeg får ikke med meg alt han prater om, men jeg har sett dokumentasjon på AC30 som klasse AB forsterker mange steder av de som burde vite hva de snakker om. Eneste sikre klasse A forsterkere er single-ended forsterkere så vidt jeg husker. Flere utgangsrør kan brukes i en single-ended konstruksjon. http://www.aikenamps.com/is-the-vox-ac-30-really-class-a
 13. Hi-Fi sammenlikninger fungerer ikke for forsterkere og høyttalere for gitar. For gitaramper brytes alle regler som gjelder for Hi-Fi, og det er det som gjør at det låter bra. Gamle røramper låter best når høyttalere blir kjørt hardt, og der høyttalerne blir en del av lydbildet og forvrengningen. Har f.eks. en gammal AC30 fra 1963 med originale høyttaler. Ha hatt denne siden tidlig 80-tall, og kjøpte den da av en kompis som hadde hatt den siden midten av 70-tallet. Den ampen har gått mye på full output, og da yter en Vox AC30 en god del mer enn 30w. Høyttalerne som er 2x15 w, lever fortsatt i beste velgående, og fungerer utmerket med ampen på fullt volum. Gamle Bluesbreaker comboer hadde også en output som var over det 2xGreenbacks hadde som max watt. Begge comboer er klassiske gitarlyder der output fra amp overstiger det høyttalere er i samlet watt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.