Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

GunnarpåMo

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  4 986
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  42

GunnarpåMo vant dagen sist September 16 2019

GunnarpåMo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 501 Excellent

Om GunnarpåMo

 • Rang
  Vintage kæll

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

12 570 profilvisninger
 1. Syns også at rosemalingen er av bedre kvalitet enn resten av gitaren, men det spørs likevel om den blir værende.
 2. Enten må plekterbrettet erstattes med et nytt, eller så må det limes på en lønnetopp. Har uansett tenkt å pusse den ned for en refinish.
 3. Sjekket det nå, og du har helt rett.
 4. Usikker på brua. det står "Made in Germany) på baksiden!
 5. Denne dukka opp så rimelig at jeg ikke klarte å styre unna. Billig Les Paul modell fra 1983. Påskrudd lønnehals og tror det er Bill Lawrence pickups. Merkelig sak med pickups og all elektronikk festet i plekterbrettet. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den. Restaurere den slik den er, men bytte plastikk, pickups og elektronikk? (Plastikken ser ikke bra ut) Eller kjøre full "makeover" med en lønnetopp? Har mye deler liggende jeg kunne bruke. Synd å ødelegge rosemalingen!
 6. Null problem å bruke gitarforsterker til bass, men du må ha høyttalere som tåler å bli brukt på bass.
 7. Harley Benton er billigmerket til Thomann, og hvor det blir produsert varierer helt sikkert. Kvalitetskontrollen er antagelig bra fordi Thomann er en storkunde og kan stille krav. Jeg har to stykker. En som har blitt pimpa opp, og en som er original. Mye gitar for pengene (litt mindre enn en HB pickup av god kvalitet), men blir jo ikke til noen kvalitetsgitar selv med heftig pimping.
 8. Nå er det vel Trainwreck som er en tvist på Vox og ikke omvendt.
 9. Jeg har også slitt med 335 og stemming, men det var treverket som beveget seg ved svingninger i temperatur og fuktighet. Oppdaget også etter en stund at limet i halsinnfestet hadde sluppet, og det hjalp en god del med nytt lim. Gitaren fikk kjørt seg på mange turer i vinternorge.
 10. Har hatt en del gamle stemmeskruer, og kjenner ikke igjen problemet. Kvaliteten på Kluson kan jo ha variert over tid, og på 70-tallet ble de ofte bytta ut med Grover på nyinnkjøpte Gibson.
 11. Har hatt flere R9 på godt under 4kg., og tror ikke det er sjeldent.
 12. Sikkert bra saker, men hvem kjøper egentlig en Kina gitar som koster nærmere 50.000 kr?
 13. Ja, det er rart hva som kan være kjedelig på et gitarforum. F.eks. informasjon om, og eksempler på ultradyktige gitarister som kanskje ikke er så kjente, men som har hatt stor påvirkning på andre i sin tid. Sjekk "The Ollie Halsall Archive"
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.