Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

GunnarpåMo

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  5 000
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  43

GunnarpåMo vant dagen sist Februar 9

GunnarpåMo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 519 Excellent

Om GunnarpåMo

 • Rang
  Vintage kæll

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

12 619 profilvisninger
 1. AC30 som klasse A forsterker er vel heller tvilsomt. Her er en som mener mye om det. Jeg får ikke med meg alt han prater om, men jeg har sett dokumentasjon på AC30 som klasse AB forsterker mange steder av de som burde vite hva de snakker om. Eneste sikre klasse A forsterkere er single-ended forsterkere så vidt jeg husker. Flere utgangsrør kan brukes i en single-ended konstruksjon. http://www.aikenamps.com/is-the-vox-ac-30-really-class-a
 2. Hi-Fi sammenlikninger fungerer ikke for forsterkere og høyttalere for gitar. For gitaramper brytes alle regler som gjelder for Hi-Fi, og det er det som gjør at det låter bra. Gamle røramper låter best når høyttalere blir kjørt hardt, og der høyttalerne blir en del av lydbildet og forvrengningen. Har f.eks. en gammal AC30 fra 1963 med originale høyttaler. Ha hatt denne siden tidlig 80-tall, og kjøpte den da av en kompis som hadde hatt den siden midten av 70-tallet. Den ampen har gått mye på full output, og da yter en Vox AC30 en god del mer enn 30w. Høyttalerne som er 2x15 w, lever fortsatt i
 3. Har hatt en original Klon Centaur i (s)kjeden i mange år, og den fungerte godt både som boost med gain opp til kl.9, og som en OD med mer gain. Når Johs snakker om pedalen så tror jeg det handler om at han mener at selve konstruksjonen ikke er fullt i bruk før gain er på et visst minimumsnivå.
 4. Josh mener at Klon brukt som cleanboost bare er tull, og at pedalen først kommer til sin rett når gain blir dratt opp.
 5. Hva slags rosewood Telecaster er det du har der?
 6. Låter som en Marshall, men med større lyd. Kjører den på en Marshall 1980b kasse fra 1968. Her er Page fra 1970 med Hiwatt og 1980b kasse:
 7. https://www.marshallforum.com/threads/«new»-vintage-hiwatt-custom-100-«jimmy-page»-build.111713/
 8. Kom på at jeg hadde denne liggende!
 9. Syns også at rosemalingen er av bedre kvalitet enn resten av gitaren, men det spørs likevel om den blir værende.
 10. Enten må plekterbrettet erstattes med et nytt, eller så må det limes på en lønnetopp. Har uansett tenkt å pusse den ned for en refinish.
 11. Sjekket det nå, og du har helt rett.
 12. Usikker på brua. det står "Made in Germany) på baksiden!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.