Gå til innhold

Debris

Medlem
 • Innholdsteller

  4 257
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

Debris vant dagen sist Juli 24

Debris hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

762 Excellent

Om Debris

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

12 170 profilvisninger
 1. Eneste Kahler jeg har likt er Steeler, men det var jo en Floydkopi. Skjønner hvorfor Kahlere ble kalt sustain-killers! Aldri skjønt greia med de. Helt annen feel enn Floyd da, sikkert noen som liker de bedre sånn sett.
 2. Men synes CLR'n er verdt prisen. Jeg har spilt på mange monitorer i hi end klassen som er myye dyrere enn den og ikke nødvendigvis så fantastisk mye bedre til det bruket. Mulig jeg kvitter meg med en da, får se er litt i tenkeboksen. Står bare og tar opp plass om dagen.
 3. Kjøp deg en aktiv monitor til de jobbene du ikke vil kjøre rett i bordet. Atomic CLR er en slags bransestandard for Axe-FX. Jeg har disse og de låter fantastisk, men kan ikke huske sist jeg hadde de med meg på noe nå (Går alltid rett i bordet med min Axe III) Kjøre i gitarkab ødelegger hele poenget med Axe'n for meg, go fullrange!😎
 4. Hva med et coverband som gjør Tool på trøndersk: Toill! Lukter solide stipender og rikskonsertene-turne lang vei!😎
 5. Suhr Custom Classic. V60LP pickuper og det geniale silent single coil systemet (Ordentlig single coil goodness, helt støyfritt, ingen grunn til å gå nær en sånn kjip noiseless type sc igjen)
 6. Ibanez Frank Gambale FGM400 1997 modell selges. Dette er toppmodellen med Quilted maple top. (Kropp i Mahogny) Signaturmodellen til sweep picking monsteret Frank Gambale som innrømmer at han fortsatt bruke sin FGM400 (They're beautifully made instruments!) selv om han nå er sponset av Kiesel. Satt opp med nye 9-46 Ernie Ball strenger med LAV action:) Bridgepickupen er byttet i en DiMarzio Tone Zone, middle og neck er originale (Og låter meget bra, i motsettning til den originale Ibanez HB'n) Låter helt nydelig både clean og med vreng! Sprekk i hals sjekket og limt av gitarverkstedet Wilden. Holder tuninga uansett hvor mye du divebomber og herjer. Flere bilder i annonsen på FINN. Forumpris 5500,-! Billig for hi-end Japan Ibanez🤗 Original kasse medfølger. Kan sendes.
 7. Debris

  Dagens gitar

  Ibanez FGM 400QM Frank Gambale Signature model. Fantastisk gitar, dette er glatt J-Custom kvalitet! Denne er selvsagt skreddersydd for sweeping. Men det morsomme er at denne, i motsettning til det meste jeg har hatt av Ibanez låter meget bra clean! Satt opp med nye strenger da den skal selges. Hatt det veldig morsomt med denne i dag, men jeg er en gammel særing som liker baseballbat halser og gamle kjedelige design som strat og tele!😜
 8. Her er noen av lookene den har hatt. Bonuspoeng for å se hvilket band sine gitarer han står foran på ene bildet! Clue: Vindar av forandring.
 9. VH4 er nok ingen stueamp nei!😀
 10. Selv om den har en bra mastervolum bør man ja muligheten til å spille høyt med VH4!😀 Var siste ampen jeg brukte før Axe-FX, koser meg av og til med VH4 goodness på kontrollert volum med den. Med den ordentlige VH4 var ikke det så lett... Stadion-amp!!😀
 11. Heftige greier! Må noe tilbake i tid for å finne mine siste Marshaller (Bortsett fra JMP1 da) Havna på Mesakjøret etter dette, men 2 av de kan da sees her, dandert av litt mer tvilsomme greier!😂 Bassisten på bildet (til venstre) havnet forresten opp i KORK!
 12. Rart det tok så lang tid før den kom! Har ikke folk mast om dette lenge? Skulle bare ønske de kunne gjort noe med effektdelen. Min største innvending mot Kemper er at jeg trenger en egen effektprocessor i tillegg (Mer tungvint å programmere, mer å drasse på)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.