Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Debris

Medlem
 • Innholdsteller

  4 327
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Debris vant dagen sist Mai 31 2020

Debris hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

846 Excellent

Om Debris

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

12 368 profilvisninger
 1. Du kødder nå?? Hadde alle trem's hørtes like ut kunne man jo bare kjøpe det billigste som var bare det funket liksom. Du finner jo haugevis av eksempler på sammenligninger på nett. Jeg har pleid å gjort noen spor i DAW for å sammenligne, Det gjelder om jeg har skiftet pickuper eller stol på en gitar. Alt på en gitar påvirker lyden! Sorry Cap! Skal heller ikke ødelegge tråden din med selvfølgeligheter lenger😀
 2. Alle bruer låter jo forskjellig(Konstruksjon og materialer), så det er det jo ingen tvil om. Spørsmål om smak, jeg likte bare 510 bedre. Og de jeg kjenner som har oppgradert har vært veldig happy. Funksjonaliteten til Wilkinsonstolen er det ingenting å si på.
 3. Nydelig gitar! Gratulerer🤗 Gubbe: Jeg ville prøvd en Gotoh 510 på den gitaren du har, Jeg tok av en Wilkinson som du har på en strat jeg hadde fordi jeg syntes den låt litt tynt/rart. Ble en skikkelig oppgradering med 510 der! Bedre lydende trem rett og slett.
 4. Mine erfaringer med de jeg har eid er at Martin låter ofte varmere, mer "vintage" Taylor er crispere, mer Hi-FI. Kanskje litt mer anonyme eller nøytrale klangmessig, ikke ment negativt. Jeg liker Taylor godt.
 5. Ultra låt som en amp, men som en polert, komprimert, innspilt og ferdig mastra amp. Altså veldig glatt. "Alle" er ute etter den rå ekte ampen ut av modellers, mest det som det har handlet om senere år. Ultra'n er fortsatt kul og mulig å få bra lyd ut av den. Jeg mener, Lincoln Brewster bruker fortsatt en POD HD 500 og det låter knall. Men som han sa, ikke veldig innspirerende å spille gjennom kontra nyere ting.
 6. Ingen jeg kjenner som har Kemper og Axe-3 sier at Kemper er bedre på amper ihvertfall... På Axe-2 kan jeg gå med på at det var litt mer skruing for å få ut det beste av boksen. Men på Axe-3 er det bare å slenge opp en amp og spille, og det låter knall! Er det jeg gjør. Har knappt nok vært inne i menyene på den. På Axe 2 skrudde jeg litt.
 7. Hvis FM3 har der meste av essensen til Axe-FX3 vil du nok kvitte deg med Helix og Kemper tror jeg😊 Min Helix støver ned og Kemper er solgt (Selv om det absolutt er en bra boks)
 8. Ser jo helt fantasrisk ut ihvertfall! Virker som det er meget bra greier og. Gratulerer!🤗
 9. Morsom shredder med 22 bånd og tykk hals! Bygget av Grover Jackson. Noen andre som har vært borti disse? Kan ikke tenke meg det er så veldig mange rundt omkring siden prisen på Arete 5 star var noe avskrekkende $4000!😳 Han lager jo Friedmangitarene nå, men bygger fortsatt disse på custom-order basis
 10. Hatt endel Standard Suhr ja. Skulle utdypet mente bare Standard som i utrykket standard i første posten. Mente altså serieproduserte gitarer. På en 24 bånds gitar havner neck pickupen på "feil" plass. Jeg er stor fan av fet neck tone og den klassiske necktonen ofrer man da. Gotoh'n er en "Floyd Rose" bare lisensiert og mye bedre laget enn dagens OFR.
 11. Virker som en grei pris det, kanskje den kan prutes ned litt... Jeg har hatt noen og tjue Suhrgitarer, men bare en Modern. Er ingen fan av 24 bånd og hva det gjør med neckpickupen. Suhr har vel ingen "standard" modeller med floyd der de ikke er recessed. Men de finnes mange der ute såklart, siden de kan spec'es sånn custom og det er endel som foretrekker det.
 12. Absolutt, den blir brukt mye! Jeg er jo veldig nysgjerrig på RV pickupene og jeg da etter at jeg så de Michael Thompson videoene på Youtube, låt knallbra.
 13. Det er jo bare setup, har ikke noe med selve trem'n å gjøre😉
 14. Hva er spesielt med den? Ser ut som en helt standard Fender trem.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.