Debris

Medlem
 • Innholdsteller

  4 044
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Debris last won the day on October 29 2016

Debris had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

482 Excellent

Om Debris

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

11 646 profilvisninger
 1. Min erfaring er at du må opp på Masterbuilt for at Fender skal matche Suhr på byggekvalitet, og da er som regel Fender mye dyrere. Har hatt fingra i så mye vanlig Fender CS som ikke er all that. Virker som CS begrepet er blitt utvannet hos Fender, for de jeg har likt godt har ofte vært av de eldre. Mulig de bygget færre da? Vet ikke.
 2. Suhr i sol!
 3. Er jo litt overasket om at noen som henger på et gitarforum ikke har hørt om Suhr.. Er vel det klart mest kjente (og største) av "boutique"/hi-end merkene. Var jo et kjent navn som hadde bygget gitarer til b,la Mark Knopfler og Reb Beach allerede før han jobbet på Fender Custom Shop!
 4. Jeg ville aldri kjøpt en Fender uten å prøve først ihvertfall. Gitarer er individer og Fender logoen er laaangt fra noen garanti for noe som helst, trust me😉
 5. Fordi folk flest bare har hørt om Gibson og Fender😀 Suhr er forresten så fantastisk. Aldri prøvd en som ikke var topp, eid og prøvd veldig mange. Fender er enten eller og jeg ville aldri kjøpt en uprøvd som med Suhr. Jeg var Fendermann på min hals og har hatt en drøss stratter, Custom Shop, USA, Jap og Mex. Etter at jeg oppdaget Suhr, Tyler o,l var det game over for min del. Men mange MÅ jo ha F logoen på headstocken😜
 6. Helt enig, og godt oppsummert!😀 Selger forresten denne.
 7. Denne "tremolo'en" her er en forbrytelse mot menneskeheten. Man skal være forsiktig med å bruke ordet hat, men ikke i denne sammenhengen. Kort oppsummert: Jeg liker den ikke.
 8. Disse ligger nok litt lavere i pris. Bare et vennlig tips hvis du vil få solgt den. Kjøpte helt lik for 5K for litt siden...
 9. Ser den. I min verden tenker jeg fortsatt at den er billig. Skulle du ha noe som gjorde det en FX8 gjør back in the day måtte du ha en H3000 til 30lapper, etpar SDE3000 osv osv Billig og greit er nok en G-Force/Major, eller BOSS GT-et eller annet.
 10. Fractal Audio FX8 så klart. Kun killer effekter!
 11. Ikke helt eksakt det dobbelte da men: http://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Seagull-Guitars-Artist-Studio-CW-Element-med-DLX-TRIC/1JPR?origin=product-ads&utm_campaign=PLA+Shop+-+All+Products&utm_medium=vertical_search&network=google&adgroup=All+Products&merchant_id=100182753&product_id=72207d12&product_country=NO&product_partition_id=71167697161&gclid=CjwKEAjwr_rIBRDJzq-Z-LC_2HgSJADoL57HkSbyWv6JiAsQsU1hBfBuqpH_M4yZoL9GjYg0trC_VhoCozXw_wcB
 12. Fra Floyd-orakelet Eagle som var på HRI om å sette 1996 på en 540 Ibanez: The edge Lo pro is an excellent trem but the finish is the weakest part and gold is the one that wares the most. The 1996 is a better trem all-round in spite of Gotoh making both. The 1996 studs fit in the Ibanez bushings and are in the correct position but the recess rout is slightly different and the 1996 may just toutch on the treble side requiring a slight change but this is not always necessary.
 13. Edge er bra og også laget av Gotoh, men foretrekker 1996.
 14. Tyler Black Classic, Axe-FX 2XL og mine Dynaudio monitorer.
 15. Gotoh 1996 er den beste Floyd'en du kan få i dag. Alternativt eldre OFR eller Kahler Steeler (Kahlers Floyd kopi som satt på mange hi end gitarer back in the day)