Gå til innhold

Debris

Medlem
 • Innholdsteller

  4 125
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Debris vant dagen sist Oktober 29 2016

Debris hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

582 Excellent

Om Debris

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

11 856 profilvisninger
 1. Debris

  Tuners

  De ble vel produsert av Grover etter Jan Braathen/GW sin patent.
 2. Debris

  Axemen Of Sweden - full dokumentar

  Har spilt med Opeth og han var slik hele tiden da også! Eneste var at han var sur på PRS'n sin som ikke holdt stemminga😀
 3. Debris

  Vis oss din Strat

  Skjønner ikke at folk har et problem med Tyler headstocken. Den er jo rett og slett nydelig! Uansett, er gitaren fantastisk er headstocken det siste man tenker på egentlig!
 4. Debris

  Vis oss din Strat

  Tort er kult på strat! Likte den Haar stratten, Fiesta red er fett. Black Classic'n
 5. Debris

  NAMM 2018-tråden

  Og med kjiping Floyd! Kunne vel kosta på seg en ordentlig en til den prisen...
 6. Debris

  NGD JEM EVO The holy grail

  Dette er såå fett!😀😀
 7. Jeg har drøssevis av gitarelever som digger musikken til foreldrene sine! AC/DC, Metallica, Maiden osv. De jeg har som er litt viderekommende har mange av de samme heltene jeg hadde, typ Malmsteen, Vai o,l Her om dagen kom det en 15åring som ville lære seg Burnin for you av Blue Oyster Cult, tviler på at han oppdaget de selv😀 Når jeg var ung var det uaktuellt å høre på musikken til foreldeldrene mine , men nå virker det som de roter i platesamlingen til fatter'n. Er ikke så mye musikalsk ungdomsopprør nå som jeg ser ihvertfall. Er nok variabelt så klart, men det virker ikke som kidsa i dag er så opptatt av å ta avstand fra det foreldrene liker som jeg var ihvertfall.
 8. Debris

  Boss Katana 100

  Har en Katana på jobb, prøvde å bruke den istedenfor Axe'n for enkelhets skyld. Men savnet ble for stort, den har et stykke igjen til det nivået. Men til prisen er den jo veldig bra😀
 9. Debris

  Krisehjelp på Floyd Rose

  Just say no! Du skal ha en Gotoh 1996T!
 10. Debris

  Pickuper til Philip Kubicki strat

  Area pickupene er stille, men jeg synes de låter litt kjedelig sammenlignet med en bra klassisk strat single coil. Jeg har brukt mye støyfritt selv men alt har løst seg for meg med Silent single coil systemet til Suhr. Bruker Suhr sine V60LP sc's som for meg er de ultimate, og med dette systemet er de helt støyfrie og lyden upåvirket (Har det på en bypass switch så jeg er ikke i tvil) Mange støyfrie som Kinman, DiMarzio og Fender varianter funker fint...Helt til du sammenligner de side om side med en skikkelig single coil desverre.
 11. Debris

  Reprasjon av gitar i Oppland/Hedmark

  Man får det man betaler for som regel... Den beste re-fretten jeg har sett er det Trond Gudmestad som har gjort. sendte den til han og han gjorde også om radiusen på halsen til 10"-14" compound! Ble 3200,- Vet ikke hvor mye det hadde blitt for bare båndjobben.
 12. Debris

  CITES - hvordan forholde seg til alle krav?

  Samme her. Aldri fått stoppa noen pakker fra Kina og det inkluderer 4 gitarer!
 13. Debris

  Vis oss din Strat

  Jeg har alltid likt Fender strat-type instrumenter og har sikkert hatt mellom 20-30 Fendere. Finner jeg en magisk Fender som passer meg igjen kjøper jeg den på flekken. leter jo alltid etter gitarer, ingen vits å prøve å holde sykdommen i sjakk haha Men for meg er rett og slett Suhr og Tyler bedre verktøy, no issues rett og slett! Låter bra, perfekte båndjobber, topp deler, holder tuninga og har lett tilgang til de øverste bånda. Tyler Black Classic'n min har vært hovedgitar siden jeg fikk den og det ser ikke ut til at noe skal erstatte den. Jeg hadde en hangup på Fendernavnet helt til en kamerat kjøpte seg en billig ESP 400 series som var bedre laget og låt bedre enn min US Fender!
 14. Debris

  Vis oss din Strat

  Greia med Fender er at det varierer veldig. Jeg har hatt knallbra Jap Fendere og jeg har hatt så der Custom Shop Fendere. Tror du må opp på Masterbuilt for å være 100% trygg, alle jeg har prøvd har vært gode. Men de er fryktelige dyre. Moralen er bruk mindre penger på en Suhr og få en gitar som matcher Masterbuilt uten problemer! Min høyst subjektive mening😀
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.