Gå til innhold
 • Bli medlem

Debris

Medlem
 • Innholdsteller

  4 189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Debris vant dagen sist September 25 2018

Debris hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

674 Excellent

Om Debris

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

12 041 profilvisninger
 1. Helt klart Atomic Amplifire ja! Ikke helt Axe-standard, men veldig bra og fullt på høyde med Helix ampsimuleringene IMO.
 2. Så de på Roskilde på 90tallet engang. Litt for rølpette og rett fram for meg, men de har absolutt noen catchy låter så jeg ser apellen!🤗
 3. Debris

  Dagens gitar

  Her er den uten/ før vinyltrekket. Sier ikke at de to her er GMW her heller, bare at han har vært kun med Charvel i 25 år. Men dette er typisk, florerer med ghostbuilds o,l i gitarverdenen😀
 4. Debris

  Dagens gitar

  Det var en Charvelreklame, men ikke sikker på om den ligger ute noe sted fortsatt.
 5. Debris

  Dagens gitar

  Det morsomme er at denne gitaren har vært i noen Charvel reklamespotter! Med Charvels viten om at det er en GMW/Lee Garver bygget gitar😀
 6. Fralin BS i bridge her og. Fet pickup!
 7. Henning har en Stakset strat ja, bruker mest Lifeson LP'n sin med de nå. Steinar Hagen, originalgitaristen, spilte også på en back in the day, stemmer det. Jeg hadde på et tidspunkt 5 Staksetgitarer!
 8. Roland SDE3000 er vel noe av det beste av digitale delayer for gitar! Dukker opp brukt innimellom. Brukte de back in the rack-days. Litt støy, men lyden!? Har enda ikke hørt en pedal matche tc2290 som jeg mener er as good as it gets (Men dyyr!) Nå skal det sies at jeg ikke har hørt de siste boutique delayene som nevnes her som Free the tone.
 9. Nei, den er tatt godt vare på. Den gikk i scenegulvet med et brak engang og det ble slått ut en bit av treverket, men den er limt inn igjen og lakket over. Kan sees, men ikke stygt.
 10. Var hovedgitaren min i minst 15år denne. Vært gjennglemt etter konsert i Nederland, glemt igjen på tog etpar ganger..Hadde 9 liv? Mange gigs og studiojobber, the memories! Ble bare solgt fordi Tyleren min gjorde andre gitarer overflødige. Håper den får et nytt godt hjem?
 11. Så bra du ble fornøyd med den!?
 12. Liker lyden i Axxis'ene veldig godt, men blir ikke venn med de tynne, små halsene. Vet ikke hvordan Wolfgang er i forhold. De jeg har hatt:
 13. Det viktigste for å få den siste lyden her er å bruke en strat i en såkalt in-between posisjon. Bridge og middle singlecoil (posisjon 2) for den litt "skimrende" lydkarakteren. Han bruker EMG her, men hvilke som helst OK passive singlecoiler vil gi den samme karakteren. Ellers er det ikke noe hokus pokus med den gitarlyden der.
 14. LITT Queensryche! Haha? Men enig i at Lofstad har bra lyd da. Synes som regel at de har etpar bra låter på hver plate, men akurat denne ble litt vel mye lånt (Vet de fikk litt pes for det og)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.