Debris

Medlem
 • Innholdsteller

  4 176
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Debris vant dagen sist September 25

Debris hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

662 Excellent

Om Debris

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

12 007 profilvisninger
 1. Debris

  Vis oss din Tele

  Fralin BS i bridge her og. Fet pickup!
 2. Debris

  Stakset Custom Super strat

  Henning har en Stakset strat ja, bruker mest Lifeson LP'n sin med de nå. Steinar Hagen, originalgitaristen, spilte også på en back in the day, stemmer det. Jeg hadde på et tidspunkt 5 Staksetgitarer!
 3. Debris

  Anbefalinger på digital delay

  Roland SDE3000 er vel noe av det beste av digitale delayer for gitar! Dukker opp brukt innimellom. Brukte de back in the rack-days. Litt støy, men lyden!😀 Har enda ikke hørt en pedal matche tc2290 som jeg mener er as good as it gets (Men dyyr!) Nå skal det sies at jeg ikke har hørt de siste boutique delayene som nevnes her som Free the tone.
 4. Debris

  Stakset Custom Super strat

  Nei, den er tatt godt vare på. Den gikk i scenegulvet med et brak engang og det ble slått ut en bit av treverket, men den er limt inn igjen og lakket over. Kan sees, men ikke stygt.
 5. Debris

  Stakset Custom Super strat

  Var hovedgitaren min i minst 15år denne. Vært gjennglemt etter konsert i Nederland, glemt igjen på tog etpar ganger..Hadde 9 liv😜 Mange gigs og studiojobber, the memories! Ble bare solgt fordi Tyleren min gjorde andre gitarer overflødige. Håper den får et nytt godt hjem🤗
 6. Debris

  NGD: Ibanez RG560 '89

  Så bra du ble fornøyd med den!😀
 7. Liker lyden i Axxis'ene veldig godt, men blir ikke venn med de tynne, små halsene. Vet ikke hvordan Wolfgang er i forhold. De jeg har hatt:
 8. Så den der på Finn, kul gitar! Grattis🤗
 9. Debris

  Hvordan få denne gitarlyden?

  Det viktigste for å få den siste lyden her er å bruke en strat i en såkalt in-between posisjon. Bridge og middle singlecoil (posisjon 2) for den litt "skimrende" lydkarakteren. Han bruker EMG her, men hvilke som helst OK passive singlecoiler vil gi den samme karakteren. Ellers er det ikke noe hokus pokus med den gitarlyden der.
 10. Debris

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  LITT Queensryche! Haha😂 Men enig i at Lofstad har bra lyd da. Synes som regel at de har etpar bra låter på hver plate, men akurat denne ble litt vel mye lånt (Vet de fikk litt pes for det og)
 11. Dette må man gjøre med alle modellere! På andre enn Kemper gjøres dette som regel i Cab blocken.. For en bandmix må man kutte endel i bånn og, greit å gjøre det fra kilden så lydmann slipper å begynne og styre med det. Fet, tøff gitarlyd med masse bunn alene vil bare kludre til en mix desverre.
 12. Kjøp deg en Axe 3, Den har en modell av Slash Marshallen.
 13. Debris

  Kabinett til kemper som spiller flatt

  Jeg har testet alle de som er nevnt over her. Atomic CLR er de beste jeg har prøvd! Vurderer å selge den ene min for de står bare hjemme (Har PA på øvingslokale)
 14. Debris

  Hvilken Marshall?

  Husker jeg hadde en blå 6100 jeg likte godt! Før den hadde jeg hatt div JCM800, men med 6100 fikk man jo en litt mer anvendelig cleanlyd og!
 15. Debris

  Gotoh GE1996 i Floyd Rose 1000 route?

  Hvis man bruker originalpostene på Mexico Charvel er Gotoh direkte drop in uten noe kluss. Gjort det på 2 stk.