Debris

Medlem
 • Innholdsteller

  4 017
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Debris last won the day on October 29 2016

Debris had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

451 Excellent

Om Debris

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

11 585 profilvisninger
 1. Ikke helt eksakt det dobbelte da men: http://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Seagull-Guitars-Artist-Studio-CW-Element-med-DLX-TRIC/1JPR?origin=product-ads&utm_campaign=PLA+Shop+-+All+Products&utm_medium=vertical_search&network=google&adgroup=All+Products&merchant_id=100182753&product_id=72207d12&product_country=NO&product_partition_id=71167697161&gclid=CjwKEAjwr_rIBRDJzq-Z-LC_2HgSJADoL57HkSbyWv6JiAsQsU1hBfBuqpH_M4yZoL9GjYg0trC_VhoCozXw_wcB
 2. Fra Floyd-orakelet Eagle som var på HRI om å sette 1996 på en 540 Ibanez: The edge Lo pro is an excellent trem but the finish is the weakest part and gold is the one that wares the most. The 1996 is a better trem all-round in spite of Gotoh making both. The 1996 studs fit in the Ibanez bushings and are in the correct position but the recess rout is slightly different and the 1996 may just toutch on the treble side requiring a slight change but this is not always necessary.
 3. Edge er bra og også laget av Gotoh, men foretrekker 1996.
 4. Tyler Black Classic, Axe-FX 2XL og mine Dynaudio monitorer.
 5. Gotoh 1996 er den beste Floyd'en du kan få i dag. Alternativt eldre OFR eller Kahler Steeler (Kahlers Floyd kopi som satt på mange hi end gitarer back in the day)
 6. EVH/Axis kopi med crap FR. Redd den ikke er verdt mange kronene desverre...
 7. Ja. jeg kan sette opp en gitar så den spiller rent (Det kan alle gitarister som har spilt like lenge som meg. -Er ikke hjernekirurgi) Nei, jeg kommer ikke til Nederland og setter den opp for deg.
 8. Jeg så ikke noe mobbing i den tråden. Men når en haug med folk som har spilt gitar i mange år forteller deg at gitaren din er veldig sur, tror du de tuller da?? Det er ikke mobbing, det er faktaopplysning! Hadde jeg kommet på en spilling med en gitar som låt sånn hadde jeg aldri fått en spillejobb igjen.
 9. Det var ingen uenighet om at gitaren din låt rent eller ikke. Det var ganske opplagt at den langt fra gjorde desverre!
 10. Gratulerer! Hørt noen Thorn-klipp av denne, og det låt meget bra. Skal jeg noensinne ha amp igjen tror jeg det blir en Suhr.
 11. Det er veldig surt. Faren din eier ikke gehør. De tunerene der er forresten ikke bra, er vel omtrent det billigste man kan få tak i. (Slik som de kaster med i gitarpakker) Har en drøss av de på Kulturskolen jeg underviser på og de er bare irriterende. Kjøp deg en god tuner, det er en bra innvestering. En brukt tc Polytune får du billig, men til sjuende og sist mistenker jeg at det kanskje ikke går ann å stemme den gitaren din...
 12. Har nok eid/prøvd nesten det som er av slike ting.. Tonelab likte jeg best av de du nevner (Hadde en som backup uten å få bruk for den), BOSS sin GT10 hadde jeg i en uke -Synes aldri de har fått til forsterkersimulering (Men hører at Katana er et skritt opp) HD synes jeg er kjipt og jeg vet mange lydmenn deler oppfattningen. Så lenge man får amplifire såpass billig burde det ikke være noenting å tenke på! Skjønner at ikke alle vil punge ut for en Kemper eller Axe, men det gjør alt enklere. Er på soundcheck nå og vi brukte ca15sek på gitarlyden. Lydmann sa fet lyd, også var vi ferdig! På en HD500 hadde det fort vært litt EQ'ing for der er det noen rare frekvenser... Alt dette er IMO selvsagt, results may vary😀
 13. Fatter ikke at folk takler disse HD greiene til Line 6! Spar litt lenger og kjøp en brukt Amplifire, de dukker opp på FINN hele tiden. Har flere HD beans og pedalbrett på skolen jeg jobber, sist gang plugget jeg rett i mikseren i steden... Effektene er heller ikke noe særlig synes jeg.
 14. Har en Multiac Nylonstrenger jeg bruker mye i en Police/Sting tribute, fantastisk gitar som låter nydelig! Kan ikke huske å ha sett Eggum eller Sunde med Acousticaster..?