Gå til innhold

Debris

Medlem
 • Innholdsteller

  4 227
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Debris vant dagen sist September 25 2018

Debris hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

710 Excellent

Om Debris

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

12 124 profilvisninger
 1. Ikke Gjøvik, Raufoss!😜 Men han er vel egentlig født i Oslo da. Morsom type! Og, at the height of his powers, en av landets desidert beste rockegitarister!
 2. Debris

  Dagens gitar

  Fin! Tenker Adrian Smith på Live After Death når jeg ser goldtop den dag i dag. Den hadde P90 i neck da.
 3. Selv om Malmsteen er beyond parodi i dag, kan man ikke overse fyren uansett om man er fan eller ikke. Det han gjorde for moderne rockgitar er ikke langt bak EVH på noen som helst måte. Han dro ting i en helt ny retning. Han har også en av de fineste vibratoene man kan oppdrive den dag i dag, det er der alle klonene hans som regel svikter fundamentalt. Nytter ikke spille fort hvis man låter som Kirk Hammett når man spiller sakte, ADHD/leddgikt vibrato fra hælvette!
 4. Fra TGP: "Rich at IbanezRules is pretty much the Ibanez authority in this country and he doesn't stock Indo premiums anymore due to how many he rejected and sent back to ibanez." For meg skal liksom Ibanez være Japan. Liker ikke tynne halser lengre(Eller 24 bånd), men noen av de gamle Jem halsene kan jeg leve med. Har hatt en drøss RG550, 570 og Jem's back in the day, fun guitars! Nå er prisene spinnville på RG550 på FINN, men plukket opp en gammel en lokalt for 1500,- så det er fortsatt deals der ute🤗
 5. Deilig med skikkelig Gotoh Floyd på den da! Noe helt annet enn de Floyd Rose 1000series greiene.
 6. Solgte en AX8 til 11K var det vel..
 7. Jeg solgte akurat Axe FX II XL + MFC-101 brettet med et 2U rack for 12K. Jeg mener Axe II er bedre enn Helix (Jeg har Helix og) Med Axe III og Helix er forskjellen stor.
 8. Husker ikke når jeg satte meg opp.
 9. Ville ikke startet med å skifte deler på disse, ikke verdt det. Spar til originalen heller, dette er et tilfelle der man får det man betaler for...
 10. Ja, var det jeg gjorde.
 11. Hvilket? ikke noe smutthull.
 12. Kjøpt FC-12 fra G66 jeg!
 13. Kjøp en Rutters stol til den, kjempeoppgradering! Vil nok få en helt annen punch og sustain.
 14. Har brukt de BOSE greiene på flere småkonserter med bare nylonstrenger, piano og vokal. Låter helt OK også sprer de lyden helt rundt så det er ikke noe behov for ekstra monitoring og styr. Ikke prøvd noen andre sine versjoner. Turbosound burde da være bra skulle man tro..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.