Debris

Medlem
 • Innholdsteller

  4 071
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Debris vant dagen sist Oktober 29 2016

Debris hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

522 Excellent

Om Debris

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

11 695 profilvisninger
 1. Denni læt kuler og krutt!!
 2. Reprasjon av gitar i Oppland/Hedmark

  Man får det man betaler for som regel... Den beste re-fretten jeg har sett er det Trond Gudmestad som har gjort. sendte den til han og han gjorde også om radiusen på halsen til 10"-14" compound! Ble 3200,- Vet ikke hvor mye det hadde blitt for bare båndjobben.
 3. CITES - hvordan forholde seg til alle krav?

  Samme her. Aldri fått stoppa noen pakker fra Kina og det inkluderer 4 gitarer!
 4. Vis oss din Strat

  Jeg har alltid likt Fender strat-type instrumenter og har sikkert hatt mellom 20-30 Fendere. Finner jeg en magisk Fender som passer meg igjen kjøper jeg den på flekken. leter jo alltid etter gitarer, ingen vits å prøve å holde sykdommen i sjakk haha Men for meg er rett og slett Suhr og Tyler bedre verktøy, no issues rett og slett! Låter bra, perfekte båndjobber, topp deler, holder tuninga og har lett tilgang til de øverste bånda. Tyler Black Classic'n min har vært hovedgitar siden jeg fikk den og det ser ikke ut til at noe skal erstatte den. Jeg hadde en hangup på Fendernavnet helt til en kamerat kjøpte seg en billig ESP 400 series som var bedre laget og låt bedre enn min US Fender!
 5. Vis oss din Strat

  Greia med Fender er at det varierer veldig. Jeg har hatt knallbra Jap Fendere og jeg har hatt så der Custom Shop Fendere. Tror du må opp på Masterbuilt for å være 100% trygg, alle jeg har prøvd har vært gode. Men de er fryktelige dyre. Moralen er bruk mindre penger på en Suhr og få en gitar som matcher Masterbuilt uten problemer! Min høyst subjektive mening😀
 6. Vis oss din Strat

  Min gamle. Kjøpt av gitaristen til Chris Oliva (Savatage) Denne har vært verden rundt noen ganger. Hadde motiv fra et av coverene deres når jeg fikk den fra han. Den er også blitt brukt i en Charvel reklame(!) Han hadde spons, men denne var nok bedre enn de han fikk fra Charvel 😀
 7. Music Man Axis Supersport

  Axis ja! Solgte den billig for jeg kjøpte den for 6 lapper. Tror det er omvendt en Axis skal jo liksom ha Floyd, er jo det som er originalen.
 8. Music Man Axis Supersport

  Ja de låter veldig bra! Jeg solgte forresten min siste for 8500,-
 9. Music Man Axis Supersport

  Vet ikke om halsen er like som vanlig Axis som jeg har hatt tre stk av. De er isåfall smale og lettspilte. For tynne for meg.
 10. En Extreme uke

  Så Extreme på Pornografitti turneen. (med Saigon Kick som oppvarming som egentlig var like bra, Jason Bieler matchet Nuno den kvelden!) Men Nuno er virkelig en komplett rockegitarist, sinnsykt bra rett og slett. den timinga han har i rytmespillet sitt er fantastisk!
 11. Samme her! Pusset vekk Duncan logoen på mine, liker en clean look. De eneste pickupene som skal ha logo er EMG.
 12. Vis oss din Strat

  Suhr i sol!
 13. Ukjent Ibanez---hvilken modell

  Denne "tremolo'en" her er en forbrytelse mot menneskeheten. Man skal være forsiktig med å bruke ordet hat, men ikke i denne sammenhengen. Kort oppsummert: Jeg liker den ikke.
 14. (Selges) Ibanez JS1000 BTB

  Disse ligger nok litt lavere i pris. Bare et vennlig tips hvis du vil få solgt den. Kjøpte helt lik for 5K for litt siden...
 15. Multieffekt

  Ser den. I min verden tenker jeg fortsatt at den er billig. Skulle du ha noe som gjorde det en FX8 gjør back in the day måtte du ha en H3000 til 30lapper, etpar SDE3000 osv osv Billig og greit er nok en G-Force/Major, eller BOSS GT-et eller annet.