Web Analytics
Jump to content

Heilage

Medlem
 • Posts

  4,529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Heilage last won the day on April 1 2018

Heilage had the most liked content!

About Heilage

 • Birthday September 16

Contact Methods

 • Website URL
  http://heilage.net

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Heilage's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

1.5k

Reputation

 1. 11k for en Standard i god stand vil jeg si er en særs god pris. Jeg solgte en Classic for to uker siden for 10k, som var forholdsvis godt brukt og med et par kosmetiske skavanker.
 2. Ai, spalted maple. Det ser man ikke så mye av om dagen. Hadde en ESP LTD EX-2something i det en gang.
 3. Jeg skal på Sunde-konsert i februar, gleder meg stort. Utrolig at han ikke ble nevnt før, egentlig.
 4. Jeg så litt nærmere på pickupene ja, og ser at det kommer ikke til å gå med Super Distortion. Det er jo litt synd, siden de låter veldig bra. Da får jeg vel bytte dem ut med noe penere. Ref Godwins: Aldri for tidlig.
 5. Her trodde jeg verden stort sett var enige om at ting som nazisme, drap og humbuckere uten cover var dårlige ting, men vi har åpenbart en lang vei å gå enda...
 6. Takk for avklaring! Jeg digger pickupene, men skulle gjerne hatt svarte cover på den. Kanskje det blir et lite prosjekt.
 7. Svartere skal det bli! Skal bytte covers til svart, og bruke krom-knotter. Jeg tror det. Husker ikke 100%, men det skal hvertfall være DiMarzio-pickups i den.
 8. Verdt pengene bare for å gi @Skoggy hjerteinfarkt. Atdetvar? Ikke off-white altså, men helt 100% #FFFFFF A255 hvitt?
 9. Synes egentlig LPJ er litt kulere enn Studio, selv om de vel er litt billigere enn dem? Mitt bidrag:
 10. Jeg kunne startet en utgreiing om alle måtene dere tar feil på, men jeg tror ikke menneskeheten har så mye tid igjen. Takk likevel, er superfornøyd med disse. Har fått et lite kick på å spille igjen i det siste, så håper at disse kommer godt med.
 11. Vel, jeg får vel poste litt om alt tullet jeg har holdt på med i det siste da. To nye gitarer er kommet i hus: - 1999 Les Paul Classic (Wine Red) - 2xxx Suhr Pro Series Stratocaster (svartere enn Satan) Etter at jeg solgte R7en for en stund siden, har jeg egentlig angret ganske mye, har savnet veldig å spille på hardtail (hadde bare PRSen og Suhren frem til nå), men jeg ble aldri helt venn med 50s halsen heller. Løsningen kom i form av en vennlig forumitts litt godt slitte Les Paul Classic, i en nydelig rødfarge med litt flammer i toppen. Hardwaremessig kan det godt være at jeg endrer denne en del, cream plastikk har aldri helt slått an hos meg, og jeg har veldig lyst til å prøve ut rødt + gull som fargetema. Anywho, den spiller som en drøm og låter som en Les Paul skal låte. For Suhren sin del, så kjøpte jeg jo Germaniumkid sin flotte Custom Classic for halvannet(?) år siden, og har trivdes godt med den, men spillemotivasjonen har vært på bånn de siste par årene, så den ble ikke brukt så mye. Jeg la den ut på Finn et par ganger, og fikk aldri noe tilbud som var helt gode nok eller handler som gikk gjennom, så da ble den værende. Jeg endte til slutt opp med å bytte den inn for denne, da jeg har vært interessert i å prøve Pro-series-gitarene, da særlig pga den litt mindre kroppen og hvordan knottene er lagt opp. Plukket opp denne i dag, og har klimpret litt, hittil er jeg storfornøyd. Så, grunnen til at dere alle kom hit, grove og usømmelige bilder i usannsynlige kameravinkler med spottlys. (Og et bonusbilde av familien)
 12. Må jeg poste mine egne bilder eller kan jeg reposte fra annonsen her på forumet?
 13. Haha, jeg mistenker at den Laneyen tilhørte meg en gang.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.