Heilage

Medlem
 • Innholdsteller

  4 527
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  35

Heilage vant dagen sist April 1

Heilage hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 502 Excellent

Om Heilage

 • Rang
  Hater alt og alle
 • Bursdag September 16

Contact Methods

 • Website URL
  http://heilage.net

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heilage

  Les Paul eller ikke

  11k for en Standard i god stand vil jeg si er en særs god pris. Jeg solgte en Classic for to uker siden for 10k, som var forholdsvis godt brukt og med et par kosmetiske skavanker.
 2. Denne blir nok solgt i dag. Kjøper ville ikke prøve å prute engang
 3. Hepp! Rensker ut av ymse ting jeg ikke bruker, så da går et par gitarer på salgsblokka. Disse kommer til å gå ut på Finn etter hvert, men lar naturligvis forumet få dibs hvis noen her vil ha dem. 1999 Gibson Les Paul Classic Klassikeren, nydelig farge og lette tendenser til flamme i toppen. Lyden gir deg frysninger, takket være et par DiMarzio Super Distortion, hvor neck er blitt respunnet av Kristoffer Eide (litt mindre hot enn stock). Behagelig og passe chunky hals, med bånd i særs god stand gitt alderen på gitaren. Denne er godt brukt og har merker fra dette (deriblant et ganske markant hakk i halsen), men er i teknisk glimrende stand. Et særs godt eksempel på det jeg mener en Les Paul skal være. Medfølger semi-hardcase (softcase med veldig god padding) fra Mono, og har Schaller straplocks. Pris: 10 000,- 2006 Suhr Pro Series S1 Ah, Suhr. Det hjelper ikke at Leo Fender designet Straten, når det var John Suhr som perfeksjonerte den. Hvis du ikke har forsøkt å spille på en Suhr, skylder du deg selv det dersom du er fan av Stratocastere. Nesten ventablack i fargen, med originale Suhr pickups, svart plastikk og knotter i krom (jeg byttet etter at jeg tok bildene). Et fantastisk eksemplar. Kommer i original hardcase fra Suhr, og en pose med ymse tilbehør (hvit plastikk etc) følger med. Pris: 15 000,- 2001 Gibson Gothic Explorer Det er aldri feil med en skikkelig Explorer. Denne kjøpte jeg av en kar som brukte den på diverse turneer rundt om i for eksempel Sør-Afrika, så den bærer preg av dette og er nokså slitt. Har fått diverse forbedringer, med EMG 81/81, custom plekterplate i stål og nye stemmeskruer. En gitar man bare må spille litt 'tallica på. Kommer i original, brun Gibson-kasse. Pris: 7 000,- Generelt Alle gitarene befinner seg i Oslo. Jeg vil helst unngå å sende (stress), men er du på andre siden av landet og gjerne vil ha den, kan vi sikkert få til noe. Bedre og flere bilder kan uten problemer fremskaffes, og jeg har spec sheet for Suhren dersom det skulle være behov for det.
 4. Heilage

  PRS SE 2018 modeller

  Ai, spalted maple. Det ser man ikke så mye av om dagen. Hadde en ESP LTD EX-2something i det en gang.
 5. Heilage

  Hvem er ledende gitarister i landet?

  Fortsatt relevant!
 6. Heilage

  Hvem er ledende gitarister i landet?

  Jeg skal på Sunde-konsert i februar, gleder meg stort. Utrolig at han ikke ble nevnt før, egentlig.
 7. Heilage

  NGD x2!

  Jeg så litt nærmere på pickupene ja, og ser at det kommer ikke til å gå med Super Distortion. Det er jo litt synd, siden de låter veldig bra. Da får jeg vel bytte dem ut med noe penere. Ref Godwins: Aldri for tidlig.
 8. Heilage

  NGD x2!

  Her trodde jeg verden stort sett var enige om at ting som nazisme, drap og humbuckere uten cover var dårlige ting, men vi har åpenbart en lang vei å gå enda...
 9. Heilage

  NGD x2!

  Takk for avklaring! Jeg digger pickupene, men skulle gjerne hatt svarte cover på den. Kanskje det blir et lite prosjekt.
 10. Heilage

  NGD x2!

  Svartere skal det bli! Skal bytte covers til svart, og bruke krom-knotter. Jeg tror det. Husker ikke 100%, men det skal hvertfall være DiMarzio-pickups i den.
 11. Heilage

  NGD x2!

  Verdt pengene bare for å gi @Skoggy hjerteinfarkt. Atdetvar? Ikke off-white altså, men helt 100% #FFFFFF A255 hvitt?
 12. Heilage

  Vis din Les Paul

  Synes egentlig LPJ er litt kulere enn Studio, selv om de vel er litt billigere enn dem? Mitt bidrag:
 13. Heilage

  NGD x2!

  Jeg kunne startet en utgreiing om alle måtene dere tar feil på, men jeg tror ikke menneskeheten har så mye tid igjen. Takk likevel, er superfornøyd med disse. Har fått et lite kick på å spille igjen i det siste, så håper at disse kommer godt med.
 14. Heilage

  NGD x2!

  Vel, jeg får vel poste litt om alt tullet jeg har holdt på med i det siste da. To nye gitarer er kommet i hus: - 1999 Les Paul Classic (Wine Red) - 2xxx Suhr Pro Series Stratocaster (svartere enn Satan) Etter at jeg solgte R7en for en stund siden, har jeg egentlig angret ganske mye, har savnet veldig å spille på hardtail (hadde bare PRSen og Suhren frem til nå), men jeg ble aldri helt venn med 50s halsen heller. Løsningen kom i form av en vennlig forumitts litt godt slitte Les Paul Classic, i en nydelig rødfarge med litt flammer i toppen. Hardwaremessig kan det godt være at jeg endrer denne en del, cream plastikk har aldri helt slått an hos meg, og jeg har veldig lyst til å prøve ut rødt + gull som fargetema. Anywho, den spiller som en drøm og låter som en Les Paul skal låte. For Suhren sin del, så kjøpte jeg jo Germaniumkid sin flotte Custom Classic for halvannet(?) år siden, og har trivdes godt med den, men spillemotivasjonen har vært på bånn de siste par årene, så den ble ikke brukt så mye. Jeg la den ut på Finn et par ganger, og fikk aldri noe tilbud som var helt gode nok eller handler som gikk gjennom, så da ble den værende. Jeg endte til slutt opp med å bytte den inn for denne, da jeg har vært interessert i å prøve Pro-series-gitarene, da særlig pga den litt mindre kroppen og hvordan knottene er lagt opp. Plukket opp denne i dag, og har klimpret litt, hittil er jeg storfornøyd. Så, grunnen til at dere alle kom hit, grove og usømmelige bilder i usannsynlige kameravinkler med spottlys. (Og et bonusbilde av familien)
 15. Heilage

  Vis din Les Paul

  Uncalled for