MartheyG

Medlem
 • Innholdsteller

  696
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

MartheyG vant dagen sist Januar 9

MartheyG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

182 Excellent

Om MartheyG

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nå er vel "riktig" pris kun den prisen noen er villig til å betale. Så hvis noen er villig til å betale 13k, er vel det riktig pris?
 2. Jeg er enig, skikkelig basstromme-pedal er et must. Denne har både mesh på skarp og skikkelig basstrommepedal, så ikke at de hadde denne hos 4sound. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=103746696
 3. Nå kjenner jeg ikke til noen av de settene egentlig, så kan ikke si noe om hjernen på de osv., men prøvde i sin tid det første av denne typen sett ut, og det jeg syntes var det største minuset med de var pedalene. Disse ga en lite reell følelse av å spille på en basstrommepedal. Ser at de to siste du linket til har skikkelig basstrommepedal, og jeg tror jeg ville vektet det og mesh i hvert fall på skarpen høyere enn en veldig fancy hjerne.
 4. Nytt slagverk i studio. Hvilket burde jeg velge?

  Ja, men har sett de ganske billig og. Ble det ikke laget noen remakes av noen phoenic slarptrommer og de siste årene, mulig det kan være noe av grunnen og til at flere nå vet hva det er?
 5. Nytt slagverk i studio. Hvilket burde jeg velge?

  Phonic er et sett som kan dukke opp til latterlig billige priser, men har ikke sett noen ute på veldig lang tid.
 6. Nytt slagverk i studio. Hvilket burde jeg velge?

  Som Naigewron sier, om du er tålmodig så dukker det opp billige tammer innimellom. Virkelig kjøpers marked for tiden. Må si jeg er en sucker for Gretsch selv, og lå et Gretsch Renown ute for litt siden til en ok pris, men ser at det er forsvunnet allerede. Kan du si litt om hvilke skinn du har prøvd?
 7. Har ikke AMD, tradisjon tro, litt issues med musikk-produksjon?
 8. Byggesett x2

  Har prøvd å sagt det før, men... Det er nok en grunn til at det ikke er vanlig prosedyre å bruke vanlig top loader tele-bru i kombinasjon med Bigsby. Man ender nok fort opp med en vibbarm som ikke kan brukes.
 9. Byggesett x2

  Hot stuff! Særlig Cabronita-en!
 10. Første gitarbygg

  Synes bursten så ganske så kul ut jeg!
 11. Uviten gitarist på jakt etter gitar

  Har du muligheten, så gå til butikk og prøv. De kan hjelpe deg med å få gitaren satt opp skikkelig. Har en kamerat som nylig kjøpte en Yamaha (mener det er denne https://www.4sound.no/gitar/western/yamaha-fg800m-matt-natur) som hadde overraskende bra lyd til å være under 3000 kr. Jeg mener at; spiller man kun hjemme, så ikke tenk på å bruke penger på elektronikk. Ibanez-gitaren det linkes til over her har jeg ikke noen kjennskap til, men har spilt mye på en Ibanez med omtrent tilsvarende spesifikasjoner. Den er nesten helt død i tonen akustisk. For all del, Ibanez lager mye bra, men noen av disse smal body akustiske har en heller kjip tone. Sååå... moralen, prøv før du kjøper.
 12. LP JR 3

  Tror kanskje det er en grunn til at det ikke er standard å tre strengene igjennom en top loader tele-stol.
 13. Screenshot -> post ... Mac ?

  Fungerer på Mac i Chrome, hos meg og, men fikk det altså ikke til å fungere i Chrome på win10-pc. Prøvde både prntscrn og snipping tool'et.
 14. Screenshot -> post ... Mac ?

  Får det ikke til å fungere i win10.
 15. NGD=)

  Husker bare at de hadde en på VG, tror det var R8, med et hint av flammer i en egentlig plain top. Rålekket i mine øyne!