Gå til innhold
 • Bli medlem

MartheyG

Moderators
 • Innholdsteller

  862
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

MartheyG vant dagen sist Januar 9 2017

MartheyG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

259 Excellent

Om MartheyG

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hmmm... når jeg nå går inn på forumet på pc (w10, Chrome) så får jeg bare opp «This community is not available». Åpner jeg inkognito så kommer jeg fram. Mobil funker og. Hva gjør jeg feil? @Kjell Iver Update: Ok, ok, klarte å fikse det ved å slette informasjonskapslene fra nettleseren, men dette kan kanskje være et problem flere støter på og ikke har oppdaget at feilen ligger hos de?
 2. Er det sånn (... hva blir det...) fire-delt jack som kommer ut av headsetet? Altså lyd og mic i ett? Typ:
 3. Good Lord, de Fano-ene der, altså...
 4. Det fikset seg riktig nok en time-isj etterpå, så jeg kom inn på elektrisk gitar, men fremdeles ikke det gjeste-innlegget.
 5. Prøvde å klikke meg rett inn på "Elektrisk gitar"-delen av forumet, da dukket bare denne error-meldingen opp: @Kjell Iver Prøvde å klikke på et par av de andre forum-kategoriene, og de virket. Edit: Kan det ha noe med at en "Gjest" nettopp postet der? For klikker jeg på den posten, så dukker bare dette opp:
 6. Bruk vanlig trelim, det vil nok fungere bedre enn Tec7.
 7. Jeg ser heller ikke bildet i sitatet ditt på side 1.
 8. Angående hastigheten så føler jeg det går opp og ned hele tiden. Av og til går det raskt på PC, men tregt på mobil, rett etterpå er det omvendt.
 9. You're gonna get a gif, you're gonna get a gif!
 10. Aha, den typen, ja! Ja, bra du fikk på de nette originale, de der ser så klumpete ut.
 11. Grattis! R4 har alltid vært min favoritt blant gold tops 👍 Hva mener du forresten med "vanlige" Klusons? Er ikke det der de vanlige?
 12. Opplever bra speed på også de store emnene denne morgenen @Kjell Iver 👍
 13. Jeg tok meg friheten til å splitte dette ut til en egen tråd, da det virket som dette var en nyhet som engasjerte litt Håper ingen har problemer med det. Her er den kommet ut på Gear4Music alt: https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Boss-Waza-Tube-Amp-Expander/2RDZ?origin=product-ads&gclid=CjwKCAiAyrXiBRAjEiwATI95mXyPe5I5Ox_nIaQhwYw0GQh7Q5lxvDnXWaq3r4YIqYqJxBGqHbdT-RoCc40QAvD_BwE
 14. Når man intonerer gitaren, altså sørger for at tonen er ren både på åpen streng og på 12. bånd, så justerer man sadlene fram og tilbake for å øke/redusere lengden mellom nøtt og sadel. Da er det i hvert fall veldig vanlig at mønsteret ender opp noe ca. som på det bildet jeg postet over (obs! det er ikke nødvendigvis slik at sadlene alltid ender opp akkurat slik). Så lav E pleier vanligvis å være et lite stykke "bak" resten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.