Gå til innhold
 • Bli medlem

MartheyG

Moderators
 • Innholdsteller

  895
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

MartheyG vant dagen sist Januar 9 2017

MartheyG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

291 Excellent

Om MartheyG

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Moderatorpost: Tok meg friheten til å lage et nytt emne ut av tema, da det ikke hadde noe med originalposten å gjøre i det hele tatt.
 2. Mye fram og tilbake her nå, så jeg skjønner at hvem som helst kan bli litt paff og overveldet av det her, men hvis du har et budsjett på 4000,- for gitar så kan du være heldig å få japansk Ibanez RG550 eller RG570 til under det. Jeg betalte kun rett over 3000,- for min, men det forutsetter at du klarer å vente (noe som er kjedelig når du ønsker å starte opp med gitar nå) og er litt rask på triggeren når det dukker opp på Finn. Eventuelt kan du jo prøve å legge ut en "Ønskes kjøpt" annonse på Finn og se om det er noen RG-eiere der ute som vil la gitaren gå litt billig.
 3. Jeg tenker; ikke la denne japan-greia komme i veien for deg om du virkelig har lyst til å begynne å spille nå, finn noe du liker og er du usikker på om det er et godt kjøp, så post gjerne link til det her (uavhengig om den er ny eller brukt), så kan vi hjelpe og komme med tips. Dette kan du selvfølgelig se bort ifra on du faktisk liker «jakten» som ligger i det å kjøpe ny gitar, for mange av oss er det en del av greia
 4. For gammel? Nei, så lenge du gidder å legge litt tid i det vil jeg ikke tro det er noe verre å lære seg gitar i en alder av 35 enn i tenårene. Om du skal gå for Ibanez-gitaren? Hvis det er den gitaren du har lyst på, og det er den gitaren som får deg til å øve, så ja. Uansett, som bublemark her sier, du får veldig mye for pengene når du kjøper brukt, spesielt Ibanez. Den du nevner i første post ser ut til å være laget i Indonesia. Ikke at det er noe krise, men selv kjøpte jeg en japansk (som generelt blir regnet som bedre enn indonesisk) Ibanez RG550 brukt for under prisen på den du linket til (ny-pris på den, selvfølgelig). Hva du velger å gjøre her er opp til deg. Noen føler det tryggere å handle gitar fra butikk når de er helt ny, men en gitar har egentlig en ganske enkel konstruksjon og det er ikke mye som kan gå så galt på en brukt en at det ikke lar seg fikse. Kjøper man fra nettbutikk er det uansett ikke så lett å bare ta med seg gitaren tilbake til forhandler hvis det skulle være noe som ikke virker som det skal.
 5. FR-gitarer er egentlig ikke min greie, men den gitaren der ser så sjukt fet ut! Gratulerer!
 6. Hva for en tromme er det, @Æljen?
 7. Dette er egentlig en veldig interessant diskusjon, men dessverre ligger den alt for nært et politisk tema, så før ting eskalerer har vi bestemt oss for å stenge denne diskusjonen. Moderator-post, reaksjoner tas imot på pm.
 8. Humm.. var det dette problemet jeg hadde en tid tilbake, mon tro (?). Jeg fikset det i hvert fall med å slette cookies.
 9. Jeg har alltid vært en med tommelen litt hengende på kanten av gripebrettet på bassiden, men kjøpte en RG for litt siden med tynn Wizard-hals, og den tvang meg i større grad til å ha tommelen midt på baksiden av halsen. Så for min del synes jeg kanskje halstykkelse spiller en større rolle.
 10. Ok, kjapt søk på finn; Tilsvarende ræl av noen lokk, men generelt kommer nok hw til å være av litt bedre kvalitet. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=137455101 Her går man i hvert fall kvalitet på skinn, selv om de er spilt litt på, hihat kjenner jeg ikke til navn på, men alt er bedre enn det blikket som er med de aller billigste. Ser ok ut. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=136690444 Over 2k, litt 80's og dermed veldig dype tammer, som kan bli et problem for en femåring ved at de må stå veldig høyt. En ødelagt cymbal, men hihat er en av topseriene. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=140628425 Ja, det var egentlig det jeg fant til omtrent samme pris. Vet ikke om dette gjør deg klokere i det hele tatt.
 11. Kan vel fort bli next to ræl, men å få et komplett sett til under 2k er ikke kjempelett på bruktmarkedet heller. Og til en femåring kan man jo spørre om det i det hele tatt ville utgjort noen forskjell å kjøpe noe av litt høyere kvalitet? Foreldrene vil hate deg uansett 😛
 12. Synes alle poster åpnes like raskt nå, har ikke merket noen brems på de store.
 13. Hmmm... når jeg nå går inn på forumet på pc (w10, Chrome) så får jeg bare opp «This community is not available». Åpner jeg inkognito så kommer jeg fram. Mobil funker og. Hva gjør jeg feil? @Kjell Iver Update: Ok, ok, klarte å fikse det ved å slette informasjonskapslene fra nettleseren, men dette kan kanskje være et problem flere støter på og ikke har oppdaget at feilen ligger hos de?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.