Web Analytics
Gå til innhold

MartheyG

Moderators
 • Innholdsteller

  1 057
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

MartheyG vant dagen sist Januar 16

MartheyG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

391 Excellent

Om MartheyG

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noe galt med selve lyden ifa støy eller lignende, eller er det at vokalen ikke blir ,«studio»-kvalitet?
 2. Null stress, den ibanezen du nevner i første post er nok litt enklere å forholde seg til som nybegynner. 👍
 3. Ibanez'en du nevner er nok veldig kurant, for nei, du trenger ikke whammy. Strengskift, tja, sikkert ikke med en gang, men nå vet jeg ikke hva Ibanez blir levert med. Skulle du bo i Oslo-området og vært interessert i en fair deal på en RG550 så send meg en PM. De fleste RG'er har riktig nok Floyd Rose som kan være litt styr for en nybegynner, men uansett.
 4. Long shot, men er det noen som har ei kasse som kan passe til en small body-gitar type Gibson LG/B-25? Helst Oslo.
 5. Velkommen! Flyttet emnet til "Akustiske gitarer", da det ikke så ut som om du hadde en umiddelbar intensjon om å selge gitaren i første omgang. Hold oss gjerne oppdatert med hva du finner ut om gitaren, ser veldig fin ut.
 6. Andre det går tregt til i dag og 504 gateway error i dag?
 7. Vi kan prøve å sette @007 på saken.
 8. Egen påskequiz-tråd? Edit: Blind!
 9. Jeg er på riktig så tynn is her, men er felles-nevneren «ny bølge-musikk»?
 10. Velkommen! Ser ut som om det har vært en generell oppgang i nye medlemmer i disse korona-tider. Noe som er veldig hyggelig!
 11. Akk, det evige spørsmålet, hvilken strengtykkelse gir best lyd? Selv har jeg, som sikkert veldig mange andre, den oppfatningen at tykkere strenger gir fetere lyd (generalisert oppfatning, men ok), selv om jeg egentlig ikke har tenkt så mye over lyden ulik tykkelse gir, da det ikke er ofte jeg har byttet strengtykkelse på gitarer. Generelt har kanskje ikke tykkelse vært basert på lyd, men mer på følelse, og jeg har stort sett brukt 10-46 på strat og 11-48 på Les Paul. Så i dag dukket denne videoen opp i feeden min, og den fanget min oppmerksomhet, da jeg har en LP med 10-46 og mine puse-fingre liker egentlig den litt lettere oppgaven de får med de litt tynnere strengene enn jeg normalt bruker. Så til min overraskelse så synes jeg, ut i fra den ikke veldig vitenskapelige videoen, at de tynnere strengene hørtes bedre ut enn de tykke. Særlig godt kommer den fram helt på slutten av videoen da man får høre opptakene rett etter hverandre. Særlig godt kom det fram da de spiller 11 rett etter 08. 11 hørtes da nærmest litt død ut. Hva er deres oppfatning angående strengtykkelse? Er thin the new thick?
 12. Skru D-strengen slik at den sadelen kommer nærmere pickupen, altså slik at total lengde på strengen blir kortere. Motsatt for de som var for lys, de skrur du slik at sadelen kommer lengre unna pickupen. Kommer fjæra i veien, så tar du enten av denne fullstendig eller så klipper du av en liten bit, slik at du kan skru sadelen lengre inn.
 13. GIbson Flying V Crescent Moon eller noe heter den vel, da. Hadde ikke @Sugardaddy65 en slik en tidligere?
 14. Sikker på at det er Melody Maker-varianten og ikke en faded-varianten du tenker på? Da MM så slik ut (og kom vel først en del år senere): ' Vs faded:
 15. Kan du ikke henge her litt mer, for hver gang du poster så er det noe bra!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.