Gå til innhold

MartheyG

Moderators
 • Innholdsteller

  1 038
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

MartheyG vant dagen sist Januar 16

MartheyG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

382 Excellent

Om MartheyG

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Akk, det evige spørsmålet, hvilken strengtykkelse gir best lyd? Selv har jeg, som sikkert veldig mange andre, den oppfatningen at tykkere strenger gir fetere lyd (generalisert oppfatning, men ok), selv om jeg egentlig ikke har tenkt så mye over lyden ulik tykkelse gir, da det ikke er ofte jeg har byttet strengtykkelse på gitarer. Generelt har kanskje ikke tykkelse vært basert på lyd, men mer på følelse, og jeg har stort sett brukt 10-46 på strat og 11-48 på Les Paul. Så i dag dukket denne videoen opp i feeden min, og den fanget min oppmerksomhet, da jeg har en LP med 10-46 og mine puse-fingre liker egentlig den litt lettere oppgaven de får med de litt tynnere strengene enn jeg normalt bruker. Så til min overraskelse så synes jeg, ut i fra den ikke veldig vitenskapelige videoen, at de tynnere strengene hørtes bedre ut enn de tykke. Særlig godt kommer den fram helt på slutten av videoen da man får høre opptakene rett etter hverandre. Særlig godt kom det fram da de spiller 11 rett etter 08. 11 hørtes da nærmest litt død ut. Hva er deres oppfatning angående strengtykkelse? Er thin the new thick?
 2. Skru D-strengen slik at den sadelen kommer nærmere pickupen, altså slik at total lengde på strengen blir kortere. Motsatt for de som var for lys, de skrur du slik at sadelen kommer lengre unna pickupen. Kommer fjæra i veien, så tar du enten av denne fullstendig eller så klipper du av en liten bit, slik at du kan skru sadelen lengre inn.
 3. GIbson Flying V Crescent Moon eller noe heter den vel, da. Hadde ikke @Sugardaddy65 en slik en tidligere?
 4. Sikker på at det er Melody Maker-varianten og ikke en faded-varianten du tenker på? Da MM så slik ut (og kom vel først en del år senere): ' Vs faded:
 5. Kan du ikke henge her litt mer, for hver gang du poster så er det noe bra!
 6. Hadde et par selv for noen dager siden.
 7. Kult! Gleder meg til oppdateringer.
 8. Det vil være en tynn hals, ja.
 9. Tykk/tynn er kun smak og behag.
 10. @Sinister Om en sånn type japansk Jackson Dinky skulle være av interesse, så send meg en PM.
 11. Siden det finnes en tråd på tema allerede, så stenger jeg bare denne.
 12. Plukket opp denne for noen dager siden, og med high og gain skrudd litt tilbake synes mitt utrente metall-øre at dette høres helt innafor ut på leke-rommet.
 13. Skjulte litt vel mye prat om venstre hånd. Moderatorpost, reaksjoner tas på PM om det så skulle være. Ta det heller i "Småprat" om det fremdeles skulle være et sterkt ønske om å diskutere tema
 14. Dårlig til å bidra med bilder. Ikke dødsharry, men den har litt spissere kanter enn de andre og viglepinne.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.