Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

MartheyG

Moderators
 • Innholdsteller

  1 159
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

MartheyG vant dagen sist Januar 16

MartheyG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

429 Excellent

Om MartheyG

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Høres bra ut! Hvis den er kjøpt av erfaren gitarist, så er den sikkert også satt opp fint.
 2. Kanskje blitt nevnt alt, men hvordan er vekta?
 3. Oioi, det gikk fort i svingene her. Hva slags gitar ble det?
 4. Og for å presisere, det er ikke sikkert at du må ha gitaren inn til oppsett selv om du kjøper brukt, men det kan være at det kan hjelpe. Har selv vært borti gitarer ny fra butikk som har vært håpløst satt opp. Eneste er at det er litt enklere å gå tilbake å be om et oppsett hvis du har forretning rett i nærheten.
 5. Squier Bullet er nok ikke så mye å skryte av. Affinity er nok helt ok. Er det noen musikkforetninger som ligger ute på Hadeland?
 6. Bare å plukke opp den med en gang da
 7. https://www.finn.no/199424747 Der. Billig, helt brukbar og nesten strøken Cube-forsterker.
 8. Hvor i landet holder du til? Det som ofte er problemet med de nybegynnerpakkene er at det ikke er så veldig mye spilleglede i hverken gitar eller forsterker. Du får veldig mye mer om du handler brukt (pluss du sparer miljøet 😊 ). Her er bare et par forslag til gitarer jeg fant, som kanskje kunne blitt prutet litt ned. https://www.finn.no/194951510 https://www.finn.no/197842231 https://www.finn.no/198209296
 9. Bare en sånn liten heads up, Cort vil nok miste mye av verdien sin på bruktmarkedet om du finner ut at du skal selge den igjen.
 10. Spilte med en som brukte en Sound City av noe slag på bass en gang, det vrengte i bøtter og spann.
 11. Ligger en MJT i svart på finn for øyeblikket: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=197215087
 12. Åpen den og sett en vifte på bare for å utelukke overoppheting.
 13. Ny rigg-dag, eller gitaren er et par uker gammel nå, men ampen er ganske ny. Kjøpte de siden jeg hadde anledning til å bli med i et band, så trengte en gitar som tåler greit å bli slengt litt rundt i en gig bag. Sjangeren til bandet er litt proggete hard rock, så start'n trengte hb i bridge. Kjøpte et stemjern og nytt plekter-brett og gikk løs på kroppen. Var ikke like lett som på youtube, treverket var knallhardt, men det gikk til slutt. Verden har nok sett et penere resultat, men det funker, og ingen skal se under plekter-brettet uansett. Hb'n er en Saymour D JB med Gibson-spacei
 14. Litt som Sun sier, kjøper du den pga. at du er ute etter en SG med 24 bånd, så er det sikkert en grei pris. Samleobjekt, nja, 400 er ikke et lite opplag, tror ikke man kan forvente den store prisoppgangen på disse, men hva vet vel jeg. Er du derimot bare ute etter en SG, så vil jeg si ja, da har du betalt for mye.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.