Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

MartheyG

Moderators
 • Innholdsteller

  1 122
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

MartheyG vant dagen sist Januar 16

MartheyG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

411 Excellent

Om MartheyG

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis AC30 er et alternativ burde du like godt sjekke ut AC15/AC10 eller eventuelt AC4, den er mulig å få tak i med en 12" òg.
 2. Ja, veldig enig, god hukommelse når det kommer til å huske navn osv på alle han har handlet av
 3. Sikkert flere som vil like denne:
 4. +1 på SunMaster sin post her, og kan i tillegg nevne at Andertons videoer er kanskje ikke verdens beste pekepinn i forhold til meninger, i hvert fall, siden de som bedrift og med Chapman, som vel er sponset av både det ene og det andre, har visse interesser bak videoene de legger ut.
 5. Enda et spørsmål, har du testet den på bass?
 6. Kan vel se ut som om denne har samme type primer: Så det spørs om det bare er primeren som kommer igjennom.
 7. Var det jeg kanskje kunne tro at det var, men siden @Naigewron 's ref. sier brun primer så spørs det om det kanskje bare er den som titter fram. Hadde vært fett om det var mocha brown. EDIT: En annen grunn til at jeg mistenker overspray er at lakken har kraklert, bare ikke i det øverste laget. Akkurat som om det er mye seigere og bevegelig enn det som befinner seg under.
 8. Har fått tak i en P-bass fra '76 som er sort, men på de vanligste slitasje-stedene kommer det delvis fram det som ser ut som en brun farge. Så det jeg lurer på er hva slags farge ble brukt som grunning av Fender på syttitallet, eventuelt, er dette en re-spray i sort? Grunnen til at jeg mistenker at det kan være en re-spray er at det ser nesten ut som om det ligger et lag klarlakk mellom det sorte og det brune (vet ikke om det vil komme fram på bilder). I tillegg synes jeg den sorte lakken er litt vel matt, i hvert fall på framsiden.
 9. Tror de har flere inne på Vintagegitar i Oslo, om du er innom hovedstaden.
 10. Ser bra ut! Likte egentlig aldri det gamle designet. Dette er renere å se på!
 11. Om man ikke må kjøpe nytt så er kanskje det å vente på en tsjekkisk Epiphone kanskje vel så bra? Sparer man seg et par tusen òg. Forbehold: Jeg har ikke prøvd 2020-modellene.
 12. Får ikke opp noe som helst der.
 13. Takker for hjelp, ble lyd, men også litt støy om jeg koblet på alle pedalene, gikk fint alene. Hmm... får kanskje se meg etter en ny strømforsyning da, med litt mer juice.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.