Gå til innhold

MartheyG

Moderators
 • Innholdsteller

  936
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

MartheyG vant dagen sist Januar 9 2017

MartheyG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

307 Excellent

Om MartheyG

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg ville tippet at du vil få omtrent det som er øvre sjikt av bruktprisen for en standard amerikansk strat, altså opp mot 10k en plass (8-9-9,5?). Som Sugardaddy sier, markedet for akkurat den modellen er nok ikke kjempestort i Norge. Fargen er trolig litt for spesiell for de fleste, men riktig nok, du kan være heldig og treffe på riktig kjøper.
 2. Håper du får til en utstilling som det er mulig å komme og se på en dag, den samlingen der er det bare å ta av seg hatten for. @germaniumkid episode-tips?
 3. Splittet dette like godt til et nytt emne jeg
 4. Dette tror jeg er favoritten min, digger både Arctic Monkeys og Chvrches: Ellers er Scary Pockets et vanvittig kult funk-cover band: Og Pomplamoose lager noen kule covere og mashups: Ellers er Martin Miller, som nevnt her, vanvittig tøft.
 5. Hnnng... Gi et hint når gasen på ny Shur blir for stor og du skal kvitte deg med den der.
 6. Hva har vi her?
 7. Her er det garantert noen som har erfaring; Hva er egentlig greia? Er Prestige i retning av "custom shop"-en til Ibanez (kan man dra den sammenligningen til for eksempel Fender USA vs. Fender Custom Shop) og er spranget mellom "standard" og Prestige stort? Hilsen Gitarist som er helt ny i Ibanezens verden.
 8. Dette forumet, og særlig denne tråden, har hatt dårlig innflytelse på meg. Jeg har endt opp med to gitarer, på under fire måneder, med FR. Hvordan skal det gå med meg?
 9. Skulle hatt locking blocks til en Jackson med lisensiert Floyd-system, men hva skal jeg velge? Har funnet noen alternativer på den elektroniske bukten, vil noen av disse fungere? Vil alle fungere? Noen som eventuelt har erfaringer med noen av de billigere varianten? Her er noen av de jeg fant: 1. Billigst: https://www.ebay.com/itm/3pcs-Guitar-Tremolo-Bridge-Nut-Clamping-Block-Screws-for-Floyd-Rose-Silver/153459769773?hash=item23baea41ad:g:7x8AAOSw2hhcpaEZ 2. Nest billigst: https://www.ebay.com/itm/Quality-Locking-Nut-Block-Cap-CHROME-4-Floyd-Rose-Schaller-Tremolo-Guitar-Bridge/121814877678?epid=513019894&hash=item1c5cbb85ee:g:KL8AAOSweuxWRyS6 3. Påstår de er laget i Japan (Takeuchi), og jeg tror dette er en variant jeg har sett på andre Jacksons: https://www.ebay.com/itm/Takeuchi-Japan-Floyd-Rose-Locking-Nut-Block-and-Screws-Pressure-Pad-Unplated/202393044673?epid=21012234472&hash=item2f1f90c6c1:g:uOIAAOSwCExbZu8T 4. Påstår det er Allparts: https://www.ebay.com/itm/NEW-Nut-Blocks-For-Floyd-Rose-Schaller-CHROME/331882390770?epid=1900300394&hash=item4d45bb64f2:g:mKUAAOSwESdcaAV3 5. Eventuelt nappe blocksa fra denne: https://www.ebay.com/itm/Chrome-Floyd-Rose-Locking-Nut-wrench-Screws-For-Guitar-tremolo-Bridge-42mm/153423800628?hash=item23b8c56934:g:S8AAAOSw3S1ck4L8 Noen som kan dele noen erfaringer/vet hva jeg kan bruke?
 10. Tror jeg kjøpte hos Gitarhuset, de er riktig nok utsolgt for akkurat denne for tiden: https://www.gitarhuset.no/test_2/dj-headset/gitardeler/andre-gitardeler/fender/fender-neck-plate-mounting-screws-american-st-002-1424-049-p0000176791
 11. Kanskje helt uviktig og kanskje kun min oppfatning, men jeg tror det kan være et poeng; Man kan kanskje si at Boss har vært litt "heldig" med å ha et design som har holdt seg veldig godt. Mens en del andre merker har laget pedaler som har sett utdatert etter noen år (som for eksempel Digitech), så har Boss alltid sett forholdsvis ok ut. Aldri kjempespennende, men heller ikke utdatert, og på den måten har de etablert/holdt en veldig tilstedeværelse i markedet. Selvfølgelig i tillegg til at de lager solide produkter som høres ganske bra ut.
 12. Moderatorpost: Tok meg friheten til å lage et nytt emne ut av tema, da det ikke hadde noe med originalposten å gjøre i det hele tatt.
 13. Mye fram og tilbake her nå, så jeg skjønner at hvem som helst kan bli litt paff og overveldet av det her, men hvis du har et budsjett på 4000,- for gitar så kan du være heldig å få japansk Ibanez RG550 eller RG570 til under det. Jeg betalte kun rett over 3000,- for min, men det forutsetter at du klarer å vente (noe som er kjedelig når du ønsker å starte opp med gitar nå) og er litt rask på triggeren når det dukker opp på Finn. Eventuelt kan du jo prøve å legge ut en "Ønskes kjøpt" annonse på Finn og se om det er noen RG-eiere der ute som vil la gitaren gå litt billig.
 14. Jeg tenker; ikke la denne japan-greia komme i veien for deg om du virkelig har lyst til å begynne å spille nå, finn noe du liker og er du usikker på om det er et godt kjøp, så post gjerne link til det her (uavhengig om den er ny eller brukt), så kan vi hjelpe og komme med tips. Dette kan du selvfølgelig se bort ifra on du faktisk liker «jakten» som ligger i det å kjøpe ny gitar, for mange av oss er det en del av greia
 15. For gammel? Nei, så lenge du gidder å legge litt tid i det vil jeg ikke tro det er noe verre å lære seg gitar i en alder av 35 enn i tenårene. Om du skal gå for Ibanez-gitaren? Hvis det er den gitaren du har lyst på, og det er den gitaren som får deg til å øve, så ja. Uansett, som bublemark her sier, du får veldig mye for pengene når du kjøper brukt, spesielt Ibanez. Den du nevner i første post ser ut til å være laget i Indonesia. Ikke at det er noe krise, men selv kjøpte jeg en japansk (som generelt blir regnet som bedre enn indonesisk) Ibanez RG550 brukt for under prisen på den du linket til (ny-pris på den, selvfølgelig). Hva du velger å gjøre her er opp til deg. Noen føler det tryggere å handle gitar fra butikk når de er helt ny, men en gitar har egentlig en ganske enkel konstruksjon og det er ikke mye som kan gå så galt på en brukt en at det ikke lar seg fikse. Kjøper man fra nettbutikk er det uansett ikke så lett å bare ta med seg gitaren tilbake til forhandler hvis det skulle være noe som ikke virker som det skal.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.