Web Analytics
Gå til innhold

MartheyG

Moderators
 • Innholdsteller

  1 104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

MartheyG vant dagen sist Januar 16

MartheyG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

406 Excellent

Om MartheyG

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Får ikke opp noe som helst der.
 2. Takker for hjelp, ble lyd, men også litt støy om jeg koblet på alle pedalene, gikk fint alene. Hmm... får kanskje se meg etter en ny strømforsyning da, med litt mer juice.
 3. Altså, hvis jeg måler 9v (eller -9v), så er jeg good?
 4. Det følger med en mini jack, men jeg vet ikke om denne gir korrekt polaritet.
 5. Men hvordan er det med polaritet? Prøvde å måle, og hvis jeg måler innerste del av minijacken til ytterste, så får jeg mottatt av om jeg måler tilsvarende fra utsiden til innsiden av en vanlig Boss-kontakt. Er jeg good to go da?
 6. Kjøpte nettopp en EHX HG av den gamle typen med stor boks. Den kjører mini jack for strøm, og det står på den at den krever 9V DC/500mA. Og så står jeg litt fast, for jeg har en Fuel tank classic som jeg kjører pedalene på, den leverer totalt bare 500mA på alle de åtte utgangene med 9V på. I tillegg så ser jeg her at HG har omvendt polaritet (jf. strømforsyningen fra EHX) i forhold til hva som er vanlig på pedaler, altså den har positivt senter og negativ kant. Jeg har en forøvrig en standard overgang fra Fuel tanken og til mini jack. 1. Må jeg ha ny strømforsyning? 2. Jeg tror jeg har et multimeter et sted, hvordan går jeg fram for å måle "omvendt" polaritet?
 7. Long shot, men jeg har et sett sorte Grovers, er det noen som har et sett i sølv som kunne tenkt seg å byttet med disse? Befinner seg i Oslo.
 8. Fant ut at den eneste effekten jeg egentlig brukte på brettet var reverb, så da tar den litt mye plass for en effekt, så jeg kjøpte meg en reverbpedal i stedet. Dermed er denne litt overflødig. Pedalen er i fin stand og fungerer som den skal. Tror ikke man får mer lyd pr krone i noen annen pedal. Foretrekker salg, men en morsom vrengpedal + noe mellomlegg kan også være aktuelt. Pris: 1800,- Befinner seg sentralt i Oslo. Lånte et lite bilde fra nett.
 9. Oioi, den så skikkelig fin ut!
 10. La oss si at man hadde to gitarer, fra samme år, også byttet man om halsene på de og solgte den ene, ville det da vært innenfor å solgt den som en helt vanlig Fender strat, uten å oppgi byttet?
 11. Hadde man hatt riktig måleverktøy (ikke at jeg vet hva man skulle brukt), så skulle det egentlig vært ganske enkelt å måle om en tykkere streng gir mindre amplitude enn en tynn en ved samme tone. Hvis dette så stemmer vil den tykkere strengen ha potensiale til å ligge nærmere båndene uten å ta borti.
 12. Hei, siden posten er snart fire år gammel og trådstarter ikke har vært inne på over et år, tenker jeg at vi låser denne, også kan du heller lage en ny tråd hvor du selv søker etter noen
 13. Nå tenker jeg mer: Vil tynnere strenger gi større svingninger for samme tone sammenlignet med tykkere strenger, og har med det mindre marginer for å gi buzz?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.