Web Analytics
Jump to content

tronni

Medlem
 • Posts

  418
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tronni last won the day on January 18 2015

tronni had the most liked content!

About tronni

tronni's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

70

Reputation

 1. At hodet knekker på nytt når det har knukket før er ikke ukjent. Belastningen den fikk ved uhellet, kan svekke treet flere steder. Selve bristen kommer hvor treet er svakest, men latente svakheter kan være tilstede som er usynlige.
 2. Rottenikken... Ikke kjøp det kjipeste av det kjipe. Affinity er den billigste modellen som billigmerket squier lager.. Billig trenger ikke nødvendigvis være dårlig, men affinity er caset volummodell og dårlig material. Skal du ha noe som gir bang for the buck, classic vibe serien bra.. kudos for å kjøpe et pedalbyggesett, det er rimelig og du får øvd deg på bygging og lodding som du liker så godt.
 3. Men han er vel ikke interessert i å lodde litt i all enkelhet.. Skal en lodde større gods (jord til fjær plate til eksempel), vil en slite med en enkel 30w bolt, uten kaldlodding... Det samme går for star grounding på en større pot uten å ødelegge de andre jordpunktene. For å nevne noe.
 4. Skal du lodde over hele fjøla, er justerbar effekt veldig hendig. Spesielt ved bruk av for svak bolt, kan en skape mye trøbbel. Er jernet for varmt, må en være dyktig for ikke å ødelegge tinnet og komponenter rundt.
 5. Det jeg finner merksnodig er hvordan du; rimelig skråsikker; kan si hvor bra en gitar, pickup og amp låter, men du ikke klarer høre deg selv spille surt...
 6. Rottenikken: har du gjort deg en formening om stålkvaliteten og stålprinting har like gode egenskaper som støpte stoler? Kjenner jeg er skeptisk til både prosessen og komposisjonen hva angår printet stål..
 7. Det er ingen regler, som du selv sier gir ulik gitar ulik karakteristikk, hvorvidt det passer hvilken sjanger er en smaksak. Jeg spiller 80's metall med en kinesisk reissue 50's gitar, original pickup i hals, låter knall.
 8. Slik jeg leser det, er det nettopp en attenuator..?Edit: neivent, det er kun en loadbox.
 9. Etter mye testing med ampless oppsett kom jeg frem til dette brettet. Min erfaring ble at sub-kemper digitale effekter ikke får til vreng, amp og høyttalersimulering tilfredsstillende. Mxr fullbore (analog vreng) Mi audio tube zone (analog preamp) Zoom ms-100bt (digital effektsløyfe) Amt cn-1 (analog kabinettsimulator) I tillegg er det trådløst (line6 g30) og innebygd oppladbart batteri (pedaltrain volto). Det hører til historien at jeg ble bitt av pedaldilla noen år tilbake - noe som resulterte i et enormt brett med ca 20 pedaler, 15+kg, strøm av ulik sort på ca 2500mA og kost på 20000. Da ble poenget med ampless oppsett borte, så jeg bestilte like greit det minste brettet jeg fant og satte på det mest essensielle. Om jeg skal komme med en anbefaling - må det være Amt electronics preamp. Så langt har alle jeg har prøvd overgått mine forventninger. Alle deres preamper har innebygd kabinettsimulator som er (i mine øre) bedre enn tech21, a/da, hughes & kettner og de billigere behringer, mooer og biyang (joyo har jeg ikke eid, men de bygger på tech21 character kretsene har jeg forstått det rett). Faktisk har jeg to Amt fatal tube, en fordi jeg liker den, og en backup fordi de ikke lenger produseres.
 10. Kommer litt an på, hvilken gitar og hvor omfattende oppsett?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.