Web Analytics
Jump to content

Trenger litt hjelp med PM- funksjonen


CastorFiber

PM  

26 members have voted

 1. 1. Fant du meldinger du ikke visste om?

  • Ja, det gjorde jeg
   2
  • Nei, der var det tomt, som forventet
   24


Recommended Posts

Jeg har merket det selv, og ser et par andre medlemmer nevner noe om PM- funksjonen, og at de ikke får svar.

Derfor- ta en kikk i PM- boksen din, klikk helst på "vis alle meldinger", og se om du har noe liggende du ikke har fått varsel om, eller ikke fått med deg varsel om. Svar gjerne på undersøkelsen, kommentarer er velkomne.

Edit- vi som modererer, ser forumet på omtrent samme måte som dere. Det rauser ikke inn masse info dere ikke har, så derfor er det slik at hvis ting ikke fungerer, og vi ikke bruker det, så merker vi det ikke. Jeg er litt i tvil med PM- funksjonen etter tilbakemeldiger, men det er greit å få det bekreftet, synes jeg.

Edited by CastorFiber
Link to comment
Share on other sites

Når jeg tenker meg om, mener jeg at jeg opplevde dette problemet tidligere en gang, hvor meldinger ikke dukket opp i PM-fanen øverst til høyre, men dukket opp når jeg trykket på "View all messages". Tenker det er 3-4 måneder siden eller noe.

Link to comment
Share on other sites

Da tror jeg vi kan konkludere med at PM virker, men at det kan skje at PMs ikke dukker opp på listen over nye PM, og at man må klikke på "View all messages" for å se alle.

Hvorfor dette skjer noen ganger hos noen få, er ikke noe jeg skjønner, men det er da greit å se at flere enn meg opplever det samme.

Trolig er det også sånn at den som har sendt PMen blir opplyst om at mottageren har lest meldingen, noe som er dobbelt merkelig.

Link to comment
Share on other sites

Trolig er det også sånn at den som har sendt PMen blir opplyst om at mottageren har lest meldingen, noe som er dobbelt merkelig.

Det var ihvertfall tilfelle hos meg, og kan hende det har sammenheng med mobilversjonen? Kun der jeg har opplevd det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.