Web Analytics
Jump to content

Trenger litt hjelp med PM- funksjonen


CastorFiber
 Share

PM  

26 members have voted

 1. 1. Fant du meldinger du ikke visste om?

  • Ja, det gjorde jeg
   2
  • Nei, der var det tomt, som forventet
   24


Recommended Posts

Jeg har merket det selv, og ser et par andre medlemmer nevner noe om PM- funksjonen, og at de ikke får svar.

Derfor- ta en kikk i PM- boksen din, klikk helst på "vis alle meldinger", og se om du har noe liggende du ikke har fått varsel om, eller ikke fått med deg varsel om. Svar gjerne på undersøkelsen, kommentarer er velkomne.

Edit- vi som modererer, ser forumet på omtrent samme måte som dere. Det rauser ikke inn masse info dere ikke har, så derfor er det slik at hvis ting ikke fungerer, og vi ikke bruker det, så merker vi det ikke. Jeg er litt i tvil med PM- funksjonen etter tilbakemeldiger, men det er greit å få det bekreftet, synes jeg.

Edited by CastorFiber
Link to comment
Share on other sites

Når jeg tenker meg om, mener jeg at jeg opplevde dette problemet tidligere en gang, hvor meldinger ikke dukket opp i PM-fanen øverst til høyre, men dukket opp når jeg trykket på "View all messages". Tenker det er 3-4 måneder siden eller noe.

Link to comment
Share on other sites

Da tror jeg vi kan konkludere med at PM virker, men at det kan skje at PMs ikke dukker opp på listen over nye PM, og at man må klikke på "View all messages" for å se alle.

Hvorfor dette skjer noen ganger hos noen få, er ikke noe jeg skjønner, men det er da greit å se at flere enn meg opplever det samme.

Trolig er det også sånn at den som har sendt PMen blir opplyst om at mottageren har lest meldingen, noe som er dobbelt merkelig.

Link to comment
Share on other sites

Trolig er det også sånn at den som har sendt PMen blir opplyst om at mottageren har lest meldingen, noe som er dobbelt merkelig.

Det var ihvertfall tilfelle hos meg, og kan hende det har sammenheng med mobilversjonen? Kun der jeg har opplevd det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
  • Lurt å oppgi hvor i landet du befinner deg 😊 og eventuelt tiltenkt sjanger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.