Gå til innhold

Straymond

Medlem
 • Innholdsteller

  5 910
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  295

Straymond vant dagen sist Januar 9

Straymond hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

5 634 Excellent

Om Straymond

 • Rang
  Hoffsgynekolog
 • Bursdag 15. aug. 1981

Contact Methods

 • Website URL
  https://soundcloud.com/drwilysdemise

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hønefoss

Nylige profilbesøk

7 950 profilvisninger
 1. Har du noe liggende så si gjerne ifra. Trenger absolutte ikke være i prisklasse botique, helst godt under.
 2. Jeg har i mange år vært nysjerrig på en boden men har verken hatt råd eller nerver til å prøve meg på en. Jeg tok da sjansen på en kina knockoff. Krait og NK er kanskje de mest kjøpte boden-kopiene derifra. Det er ren gambling å kjøpe en slik sak, fristelsen ble for stor for å se hvordan en headless boden-skrott passer meg. Utifra prisen som ble betalt så er jeg ganske så imponert. Denne har fanned frets og "endurneck", flamed maple top og fast bro. Den må nok ha litt jobb på båndene men er ikke på langt nær så ille som jeg trodde. Miccene er dog like krise som jeg trodde, men disse visste jeg skulle ut uansett. Jeg tipper disse er artec som sitter i mange kina-økser. Ergonomien som kroppen byr på og ikke minst halsen er jeg bare simpelthen forelsket i, og den er min nye sofa-kompis i stua. Jeg er hittil meget fornøyd og den kurante bagen med padding var en hyggelig overraskelse.
 3. Den kommende skiva kommer på vinyl og de som skulle være interessert i dette, send meg gjerne en pm så får vi til det
 4. Ny låt og første singel fra kommende album
 5. Skamløs som jeg er så slenger jeg denne ut her og. Tipper hele albumet er tilgjengelig om underkanten av en måned. Cheezy 80's actionfilm-pop til alle.
 6. tro det eller ei, men det er rett rundt hjørnet at vi slipper noe som helst
 7. Befinner meg i vestfossen annet i samme prisklasse kan muligens være interessant
 8. Har blitt stormforelsket i en Rg jeg har, og lukter da på å skifte litt miccer. Helst dimarzio, men duncans kan og være av interesse bridge må være f-spaced og jeg befinner meg i vestfossen
 9. Trenger ikke 2 7-strengere, så prøver å bytte bort denne. Flott form på denne, noe rust på en skrue her og der. Brutal av utseende og lyd. Er ute etter noe 6-strengs superstrattete i bytte. Kan muligens gi bittelitt i mellomlegg. Befinner seg i vestfossen.
 10. Jeg bor ikke langt unna drammen. Men hvem i all verdens land, rike og himmel skulle tatt vokalen på noe sånt?
 11. Wat? Jeg har en sånn boks, og ut av den boksen stikker det ut en dildo, og på tuppen av den dildoen så er det en liten spiss. Når jeg legger den oppå ei plate så kommer det musikk.
 12. "Since 2006 the O’Keefe Music Foundation has enabled children from around the world to record and film their musical performances for free." en organisjon jeg har fulgt en liten stund. jeg syns det fortjener den oppmerksomheten den kan få. man kan fort skrike "klipping!", "redigering!"! men om dette gir barn mestring gjennom musikk så kunne jeg ikke ikke digga det mer. dissa barna/ungdommene takler et til tider nokså heftig materiale, og fortjener en high five for det. og jeg vil si (som kanskje noen av dere tenker) skulle ønske det var meg i tilsvarende alder.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.