Gå til innhold

Straymond

Medlem
 • Innholdsteller

  5 885
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  293

Straymond vant dagen sist September 24

Straymond hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

5 581 Excellent

Om Straymond

 • Rang
  Hoffsgynekolog
 • Bursdag 15. aug. 1981

Contact Methods

 • Website URL
  https://soundcloud.com/drwilysdemise

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hønefoss

Nylige profilbesøk

7 923 profilvisninger
 1. Befinner meg i vestfossen annet i samme prisklasse kan muligens være interessant
 2. Har blitt stormforelsket i en Rg jeg har, og lukter da på å skifte litt miccer. Helst dimarzio, men duncans kan og være av interesse bridge må være f-spaced og jeg befinner meg i vestfossen
 3. Trenger ikke 2 7-strengere, så prøver å bytte bort denne. Flott form på denne, noe rust på en skrue her og der. Brutal av utseende og lyd. Er ute etter noe 6-strengs superstrattete i bytte. Kan muligens gi bittelitt i mellomlegg. Befinner seg i vestfossen.
 4. Jeg bor ikke langt unna drammen. Men hvem i all verdens land, rike og himmel skulle tatt vokalen på noe sånt?
 5. Wat? Jeg har en sånn boks, og ut av den boksen stikker det ut en dildo, og på tuppen av den dildoen så er det en liten spiss. Når jeg legger den oppå ei plate så kommer det musikk.
 6. "Since 2006 the O’Keefe Music Foundation has enabled children from around the world to record and film their musical performances for free." en organisjon jeg har fulgt en liten stund. jeg syns det fortjener den oppmerksomheten den kan få. man kan fort skrike "klipping!", "redigering!"! men om dette gir barn mestring gjennom musikk så kunne jeg ikke ikke digga det mer. dissa barna/ungdommene takler et til tider nokså heftig materiale, og fortjener en high five for det. og jeg vil si (som kanskje noen av dere tenker) skulle ønske det var meg i tilsvarende alder.
 7. Tremmen er nok noe preget av dårligere metall, men funker helt greit. Bare ikke forvent en edge 7 eller noe i samme liga
 8. Plukka denne opp hos herr Finn.no. Hun hadde lenge stått i et skap og var preget deretter. Etter en liten boks med wd40 og en dæsj lemon-oil så var det verste av rusten og tørken borte. Proper setup blir litt senere.
 9. Jeg var så heldig å plukke opp denne fra forumets egen Stensen til en mer enn hyggelig pris. For ikke å snakke om selgeren som var minst like hyggelig, og vi fikk utvekslet noen riff og jeg fikk lov til å se hans imponerende samling ibbyer. OG ta på EVO'n hans. Nei. Ikke koffert. '91 Rg570, et råjern av en ærlig arbeidshest. Det du ser er det du får. Syltynn og lettspilt hals, square-heel neckjoint og den fantastiske edge-tremmen. Miccene kommer nok dog til å ryke. Har savnet en slik siden jeg solgte 550'n min for altfor mange år siden.
 10. En stund siden jeg har lagt ut noe der noe, men fiddlet litt med å covre tvspill-snutter; https://m.soundcloud.com/drwilysdemise/chipn-dale-main-theme
 11. Hyggelig review fra Norway Rock Magazine http://norwayrock.net/mute-mutant-max-action-revisited/
 12. Overskrift. Skal brukes med nuendo/cubase og windows 10 jeg befinner meg i vestfossen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.