Web Analytics
Jump to content

CastorFiber

Recommended Posts

Har ikke sett mange på min alder her på forumet i Hamarområdet, men jeg forsøker likevel.

Det kan jo tenkes at det sitter en del folk som bare leser og ikke poster noe særlig der ute.

Jeg er veldig spillesugen, og er med på det meste. Jeg spiller greit bass, synger og korer, og kan også ta meg fram på en gitar hvis jeg får øve litt først. Forøvrig spiller jeg vel litt av hvert av andre instrumenter også, uten at det er viktig her. Som for eksemel Digeridoo og sekkepipe.

Ønsker kontakt med andre på omtrent samme alder, (50) som vil øve og spille litt. Ambisjonsnivå er vel mest på øvestadiet, men med mål om noen få spillejobber rundt omkring etter hvert som man får et sett som sitter. Det med alder er ikke så viktig, men blir det for stor forskjell i alder, blir musikksmak og slikt for forskjellig til at alle synes det er hyggelig. Det å ha dette som en positiv opplevelse er viktigst, synes jeg.


Samtidig synes jeg at man skal ta ting så seriøst at man øver til ting sitter skikkelig. Det å raske sammen noe som ikke er bedre enn at man starter og slutter på likt, blir litt for slapt.

Har øvingslokale og det som trengs av utstyr for å komme greit i gang, inkludert PA og såpeboblemaskin. Og kaffetrakter.

Edit- ikke la deg skremme av topic. Er du tretti, eller tjue, går det greit for min del. Delt musikksmak og omtrent likt ferdighetsnivå samt like ambisjoner er mye viktigere.

Link to comment
Share on other sites

Det samme tenkte jeg.... 300 km hver vei blir litt drøyt..... Blei jo frista av den såpeboblemaskinen, men som nevnt, litt drøy avstand.

Jepp, vi får se hva vi får til her nede i "syden". Men kanskje en ide med "gubbebandtreff" på sommerstid?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg for min del er åpen for et gubbeband på tross av avstander.

Alle jobber hjemme, stiller forberedt, og tar en samlig i en helg i ny og ne. Så kan vi se hva det blir tell. Og ta det fra der.. Men da må det være gubb tvers igennom. 50+. Med repertoar som inneholder låter som ingen forventer av en samling "eldre" herrer. Noen gamle låter som aldri dør, så plutselig Go with the flow, QOTSA, Coldplay, avbrekk med Clapton Unplugged. Hey Hey f.eks, og så begynne låta som Clapton, men dra den til videre til full øs. Vi gjør det med han Sivert, går rett hjem hver gang. Sånn at det begynner å rocke når folk tru det er slutt. Surprise. Munnspill gir mange åpninger. Tony Joe White, Chris Rea, Knopfler f.eks.

Men så spørs det hva man vil spille da. Og så må man drite i honorarer. Dekke kostnader, mat og litt malt eller humle i et krus..... :) Gjerne en haug med folk, og flere stemmer, hvis fokuset er å ha det gøy...

Bare en tanke.... :D

Så kom ikke her å si at du ikke får respons.... :P

Edit: Har forøvrig en gammal kollega på Hamar, som er dyktig på keyboard og vokal. Ser ikke bort fra at han ville være med i The Gubbers.... :D

Edited by Tommern
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jojo. Jeg er med på å arrangere noe slikt, jeg, og samler som jeg er, er det ikke utstyr i bånn det skal mangle. Har for eksempel et partytelt på 40m" og et par mål tomt i rolige omgivelser tilgjengelig, og med litt planlegging går det nok i boks. Blir det for lite, finnes det et idrettslag noen meter unna med et veldig greit klubbhus det går an å leie.

For å være ærlig- QOTSA, et band som ble startet opp i 1996?? Ikke noe jeg har et godt forhold til. Coldplay er sutrerock som jeg aldri har hørt på, og så videre.

Tror det blir ganske vanskelig å få paret musikksmak, deltagere, tidspunkt, ambisjonsnivå og så videre, men klarer man det, kan dette bli en helaften man kommer til å huske lenge. Siden jeg helt tilfeldigvis er admin, er det ikke noe problem å lage et underforum er et utvalg av geriatriske gitarhelter kan få tilgang.

Klarer man å samle la oss si ti til femten stykker som vil avsette en helg på Hamar, så kan det bli flere band av det. Så kan du spille QOTSA mens jeg ser og hører på. Kresen er jeg ikke, for all del.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.