Web Analytics
Jump to content

CastorFiber
 Share

Recommended Posts

Har ikke sett mange på min alder her på forumet i Hamarområdet, men jeg forsøker likevel.

Det kan jo tenkes at det sitter en del folk som bare leser og ikke poster noe særlig der ute.

Jeg er veldig spillesugen, og er med på det meste. Jeg spiller greit bass, synger og korer, og kan også ta meg fram på en gitar hvis jeg får øve litt først. Forøvrig spiller jeg vel litt av hvert av andre instrumenter også, uten at det er viktig her. Som for eksemel Digeridoo og sekkepipe.

Ønsker kontakt med andre på omtrent samme alder, (50) som vil øve og spille litt. Ambisjonsnivå er vel mest på øvestadiet, men med mål om noen få spillejobber rundt omkring etter hvert som man får et sett som sitter. Det med alder er ikke så viktig, men blir det for stor forskjell i alder, blir musikksmak og slikt for forskjellig til at alle synes det er hyggelig. Det å ha dette som en positiv opplevelse er viktigst, synes jeg.


Samtidig synes jeg at man skal ta ting så seriøst at man øver til ting sitter skikkelig. Det å raske sammen noe som ikke er bedre enn at man starter og slutter på likt, blir litt for slapt.

Har øvingslokale og det som trengs av utstyr for å komme greit i gang, inkludert PA og såpeboblemaskin. Og kaffetrakter.

Edit- ikke la deg skremme av topic. Er du tretti, eller tjue, går det greit for min del. Delt musikksmak og omtrent likt ferdighetsnivå samt like ambisjoner er mye viktigere.

Link to comment
Share on other sites

Det samme tenkte jeg.... 300 km hver vei blir litt drøyt..... Blei jo frista av den såpeboblemaskinen, men som nevnt, litt drøy avstand.

Jepp, vi får se hva vi får til her nede i "syden". Men kanskje en ide med "gubbebandtreff" på sommerstid?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg for min del er åpen for et gubbeband på tross av avstander.

Alle jobber hjemme, stiller forberedt, og tar en samlig i en helg i ny og ne. Så kan vi se hva det blir tell. Og ta det fra der.. Men da må det være gubb tvers igennom. 50+. Med repertoar som inneholder låter som ingen forventer av en samling "eldre" herrer. Noen gamle låter som aldri dør, så plutselig Go with the flow, QOTSA, Coldplay, avbrekk med Clapton Unplugged. Hey Hey f.eks, og så begynne låta som Clapton, men dra den til videre til full øs. Vi gjør det med han Sivert, går rett hjem hver gang. Sånn at det begynner å rocke når folk tru det er slutt. Surprise. Munnspill gir mange åpninger. Tony Joe White, Chris Rea, Knopfler f.eks.

Men så spørs det hva man vil spille da. Og så må man drite i honorarer. Dekke kostnader, mat og litt malt eller humle i et krus..... :) Gjerne en haug med folk, og flere stemmer, hvis fokuset er å ha det gøy...

Bare en tanke.... :D

Så kom ikke her å si at du ikke får respons.... :P

Edit: Har forøvrig en gammal kollega på Hamar, som er dyktig på keyboard og vokal. Ser ikke bort fra at han ville være med i The Gubbers.... :D

Edited by Tommern
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jojo. Jeg er med på å arrangere noe slikt, jeg, og samler som jeg er, er det ikke utstyr i bånn det skal mangle. Har for eksempel et partytelt på 40m" og et par mål tomt i rolige omgivelser tilgjengelig, og med litt planlegging går det nok i boks. Blir det for lite, finnes det et idrettslag noen meter unna med et veldig greit klubbhus det går an å leie.

For å være ærlig- QOTSA, et band som ble startet opp i 1996?? Ikke noe jeg har et godt forhold til. Coldplay er sutrerock som jeg aldri har hørt på, og så videre.

Tror det blir ganske vanskelig å få paret musikksmak, deltagere, tidspunkt, ambisjonsnivå og så videre, men klarer man det, kan dette bli en helaften man kommer til å huske lenge. Siden jeg helt tilfeldigvis er admin, er det ikke noe problem å lage et underforum er et utvalg av geriatriske gitarhelter kan få tilgang.

Klarer man å samle la oss si ti til femten stykker som vil avsette en helg på Hamar, så kan det bli flere band av det. Så kan du spille QOTSA mens jeg ser og hører på. Kresen er jeg ikke, for all del.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.