Gå til innhold
 • Bli medlem

Æljen

Medlem
 • Innholdsteller

  2 086
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Æljen vant dagen sist Mai 24 2018

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

629 Excellent

Om Æljen

 • Rang
  Råkk'n Råller
 • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt i skauen i StokkeCity
 • Interesser
  Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

7 879 profilvisninger
 1. Mest sansynelig ikke. Folk ser Morgan og tenker 1000-1500,- gitar og blar videre, vil jeg tro.
 2. Starta med trekkspell da jeg var fem. Tok alt ganske kjapt på gehør, og barn har jo ofte evnen til å ta ting kjapt siden man har blanke ark og fargestifter til. Gitar starta jeg med i ca 10års alder og tok det relativt kjapt åsså. Mor kunne noen grep som hun lærte meg, resten er selvlært.
 3. Mener trikset med Floyd Rose er å bytte en streng av gangen. Et kjapt søk på youtube vil nok veilede deg.
 4. Hørest ut som dårlig kontakt en eller annen plass, men å peke finger på problemet uten å feilsøke blir vanskelig.
 5. Hva med en motstand for å emulere høyttaler? Dette er 2x4ohm 50w motstander der jeg har koblet til switch for enten 4 eller 8ohm.
 6. Vil tro det er best bang for the buck. Man betaler så og si nesten kun for elementene. Har 1x12" og har ikke noe å utsette på det lydmessig.
 7. Har laget noe i samme stil. Brukte overskudd av gulvhyntonitt som mor hadde til overs som topplater. Tåler en trøkk og er relativt tynne. Et helvete å sage i da. Ramme er tatt fra rammen til et kassert stuebord. Ble litt større enn hva som ville vært optimalt men har gjort jobben nå i mange år. Power og split under brettet.
 8. Hva er nytt? Syns det er samme regnbueørret alle gitarmakere viser frem hvert år.
 9. Volum pleier å være log (500K A) og tone lin (500K B ) Du trenger nok short shaft ja. Når det gjelder kondensatorer så er vel 15-22nf mest brukt. Det finnes kit å få kjøpt, dog gjerne litt overpriset. Gitarist.no RS Kit Vil du spare noen kroner og ikke har alt for dårlig tid er det nok lurest å handle fra utlandet og seperate deler og ikke kit.
 10. Støtter Castor her med å bruke noe inserts av noe slag for ha noe å gjenge i. Gjenger i plast til så små skruer vil ikke holde. Et par muttere som passer skruene du bruker kan fint integreres i designet når man tegner opp platene.
 11. Best bang for the buck er Harley Benton 1x12" med vintage 30 fra Thomann. Ca 1250 ferdig frakta.
 12. "til toppen" funksjonen er åsså vekk.
 13. Dette er samme gitar bare delt opp i mindre biter for mindre printere. https://www.thingiverse.com/thing:1623125
 14. Fant fram en gammel sak jeg har hatt liggende i årevis men i grunn aldri testet ut. Ibanez PQ9. Den fikk fort plass på brettet ja. Gir ekstra skimmer i mangel av andre ord. Vil funke fint som en soloboost. Chiwahwah>SPCompressor>DualTrem>Keeley Compressor>EpBooster(Alltid på)>Montavillian Ecco(Null ecco kun for å farge lyd)>EpBooster igjen(Solobruk)>Ibanez PQ9>Harmonist>Lehle P-Split(under brettet)>Flashback. Vodoolab pp2+ strøm. Blix får ta seg en sjøsyktabelett
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.