Gå til innhold

Æljen

Medlem
  • Innholdsteller

    1 951
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

Æljen vant dagen sist Februar 20

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

522 Excellent

Om Æljen

  • Rang
    Råkk'n Råller
  • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Midt i skauen i StokkeCity
  • Interesser
    Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

7 164 profilvisninger
  1. Fikk virkelig prøvd den ut i øvingslokale i sta og du hellige dykker hvor stort det låter. Den har ikke vært i bruk på ca 10år så jeg hadde glemt hvor stort det låter. Men herre så høyt. Kan nok regne med problemer med lydmann på neste spillejobb 😁
  2. Kan man ikke bare bytte om kablene fra den ene mikken da? Altså jord til positiv og omvendt. Her er jeg på tynn is men det er jo en kjapp ting å prøve.
  3. Du hadde helt rett @McJostein Kabel i sløyfa ga meg lyd på kanal A. Fortsatt trist jeg ikke får tak i ett skikkelig skjema på denne ampen men nå ble området jeg trenger å feilsøke strax mye mindre.
  4. Har dratt fram Studio preampen etter lang tid for å prøve å finne ut hva som er feil. Denne gir altså kun lyd fra seg på utgang B, dette gjelder både main out og record out. Det startet med at den virket men så ga den seg på ene siden for så å virke litt igjen. Men nå er det stille på ene siden konstant, dvs det kommer en tynn fislete lyd fra den kanalen. Med mine begrensede kunnskaper på område vil jeg tro det er kondensatorrelatert men er ikke sikker. V4 driver kanalene og vil tro problemet ligger i etterkant av dette. Det finnes jo ikke et brukbart skjema på nett da M/B illsint ber alle fjerne de så kun autoriserte M/B verksteder skal gjøre jobben. Jeg har sjekket rørsokler og ledninger til volumkontroll og alt virker som det skal. Har brukt trepinne å trykt meg rundt på kretskortet på leit etter brudd uten resultat. Ikke noe som virker brent av motstander og slikt heller, så nå klør jeg meg litt i hode. Noen som har en idè om hva jeg kan feilsøke? Jeg har laget en splitkabel så jeg i hvertfall får lyd til begge innganger på sluttrinnet, ikke sikker på hvor heldig dette er da. Hjelp!!
  5. Æljen

    Kompakte TRS-kabler for pedalbrett - Hvor?

    Lodde selv? Skulle det være helt krise kan jeg sikkert lage en til deg. Har kun pancakeplugger her hjemme da.
  6. Æljen

    Cats on amps

    Denna står det navnet ditt på @Aphelion 😁
  7. Æljen

    Kondiser til besvær

    Ja, syns at det virka. Det er jo marginale forskjeller men i øra mine så mener jeg at det var en forskjell.
  8. Æljen

    Kondiser til besvær

    Noen som har testa den 220KΩ + 470pF modden for å redusere diskanttap når man ruller ned volume? Har det noe for seg? Edit: Testa meg litt frem med ledning og aligatorklips slik at jeg fikk prøvd flere komboer. Landa på 150KΩ i serie med 470pF, altså Kinman style. Testa på Squire tele jeg da.
  9. Æljen

    Beskyttelse til rør

    Det er for å dempe støy. Preamprør i nærhet av trafo kan lage støy og blir derfor skjermet.
  10. En grunn til at gamle poster kan bli dratt opp er den tilfeldig post saken dere har lagt til.
  11. Æljen

    Your most evil guitar !

    Most evil må vel være den første Hondo stratkopien jeg hadde for den var helt umulig å stemme og intonere
  12. Æljen

    VOX AC15 mister lyden

    Veldig hjelpende innlegg Det kan være flere faktorer enn utgangsrør. Vil nok tro et lite doktorbesøk er veien å gå ja.
  13. Nei, litt kulde har ingenting å si.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.