Gå til innhold

Æljen

Medlem
 • Innholdsteller

  1 986
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Æljen vant dagen sist Mai 24

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

550 Excellent

Om Æljen

 • Rang
  Råkk'n Råller
 • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt i skauen i StokkeCity
 • Interesser
  Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

7 417 profilvisninger
 1. Æljen

  Gibson ES-335

  Denne typen er vel skjeldent for salg. Rämjes, er vel no svensk/finsk. Ligger vel i samme kategori som Epi. Bra treverk, ræva elektronikk. 3-4000,- Liker flammene i treverket da
 2. Æljen

  "Temme" en flying V

  DF har sinnsyk høy output. Virker som du kunne trengt noen mindre hissige pups.
 3. Æljen

  10" til tungrock og metall?

  1x12" V30 som jeg har veier 17kg men det er ikke avskrekkende. Toppen i ene handa og kabbet i andre. Jeg er i allefall ferdig med 4x12 frem til man får roadies
 4. Æljen

  10" til tungrock og metall?

  Da er det vel lydmann som gjør en dårlig jobb. 10" har jeg aldri fått helt til å funke, ikke nok bunn. 1x12" veier da ikke all verden.
 5. Æljen

  VOX amplug 2

  For samme pris får du en brukt microcube som du kan koble til headset men i tillegg du har muligheten til å spille gjennom høyttaler samt at den har flere valg ang lyd og effekter. Amppluggen er liten og hendig men veldig begrensende.
 6. Les litt her. http://amplifier-adventure.blogspot.com/2014/01/making-carvin-mts3200-suck-less.html
 7. Æljen

  Død amp. Noen tips?

  Ikke alle topper hvor røra står. Har hengende rør i min topp. Edit: Hvis dette er en topp så er det hengende rør
 8. Da var det sluttrinnets tur til å takke for seg(50/50). Har hatt en følelse at det har sunget på siste verset. Det har vært en stygg brumming og lyst noe blått i ene rørparet men det har jo spilt som ei kule for det. Etter åpning vil jeg tro jeg fant kilden til problemet ganske kjapt. Det er fysisk hull i en kondensator. 😦 Jeg hadde planer om fullt kondensator bytte på den uansett og fikk levert på døra i dag rett før ampen røyk. Så da håper jeg det fixer seg. La merke til en motstand som er lagt til men tror ikke den har innvirkning. Den har vært der så lenge jeg har eid ampen (20+år) Prøvde å lage meg konto på Boogie Board men får ikke verifiseringkode på mail selv om jeg har prøvd flere ganger.
 9. Æljen

  Ny forsterker!

  Søk opp Kantana på youtube. Du vil få mer glede av en digital forsterker hjemme så kan du heller supplere med en røramp om du får deg ett øvingslokale å leke i.
 10. Æljen

  Død amp. Noen tips?

  Siden det er lys er det ikke sikringer som er problemet. Det at sikringen ikke ryker er en god ting for da er trafo inntakt. Ville tro sikringen ville røket hvis det var problem med utgangsrøra. Digital er den heller ikke men det er mye dill og dall på de nyere Marshall kretskorta. Men siden sikringer ikke ryker så kan være noe så enkelt som en ledning som har hoppet av o.l
 11. Helt sinnsykt sikkert der altså
 12. Fikk virkelig prøvd den ut i øvingslokale i sta og du hellige dykker hvor stort det låter. Den har ikke vært i bruk på ca 10år så jeg hadde glemt hvor stort det låter. Men herre så høyt. Kan nok regne med problemer med lydmann på neste spillejobb 😁
 13. Kan man ikke bare bytte om kablene fra den ene mikken da? Altså jord til positiv og omvendt. Her er jeg på tynn is men det er jo en kjapp ting å prøve.
 14. Du hadde helt rett @McJostein Kabel i sløyfa ga meg lyd på kanal A. Fortsatt trist jeg ikke får tak i ett skikkelig skjema på denne ampen men nå ble området jeg trenger å feilsøke strax mye mindre.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.