Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Æljen

Medlem
 • Innholdsteller

  2 195
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Æljen vant dagen sist Oktober 6 2019

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

767 Excellent

Om Æljen

 • Rang
  Råkk'n Råller
 • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt i skauen i StokkeCity
 • Interesser
  Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

8 179 profilvisninger
 1. Denna hadde glatt hoppa på hadde jeg vært deg. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=191563842
 2. HotRod Dlx temmes lett med en volumknott mellom send og return i effektsløyfa. Dette er et såpass velkjent problem at det lages enkel fix for en 200lapp. En simpel volumpedal gjør samme nytten. https://www.ebay.co.uk/itm/184420750755 Brad hadde problemer med en Mesa ja der kretskortet ble strømledene. Dette gjaldt model DC3 der rørsokler er montert direkte på kretskortet og lagde for mye varme. Men nå går ikke Mesaer fortere i stykker enn andre amper og regner ikke med at du evt skal reparere selv. Den Victory'n er åsså ganske hissig på vrengen.
 3. Keeley 4knob kan jo være en kandidat. Den har clipjustering som kan være behjelpelig med problemet ditt.
 4. Selv om strømforsyningen til HG er på 500mA så drar ikke selve pedalen 500mA. Men den er ganske strømtørst da og drar hele 225mA. Tviler på at FT Classic vil like det, så spørs om du bør ha egen forsyner til denne.
 5. I den prisklassen der er det ikke stor forskjell å spore. Men det ligger haugevis av billiggitarer på finn. Hadde heller kjøpt brukt.
 6. Den og hot rod dlx har noen sykdommer. Et par motstander i biaskretsen har det med å bli veldig varme og over tid kan svi baner i kretskortet. Kondensatorer i powerseksjonen er av dårlig kvalitet. Dette er gjenganger problemer med denne serien, men kan fikses ganske enkelt. En annen liten ting er at volum fra null til to gjør ingenting men etter to blir det bråhøyt. Dette er åsså en easy fix. Så ja det er noe issues med disse ampene.
 7. Kommer nå er 3 grep. Sikker på at du trenger tabs for å få den til?
 8. Ville tatt er rundt på youtube og sjekket forskjellige modeller. Er nok lettere å høre forskjell enn å få forklart lyd via tekst her inne.
 9. Nja.. en billig Gibson heter vel melody maker. Epiphone er vel i grunn et eget merke selv om Gibson er eiere.
 10. Risikosport å kjøre uten jording. Går noe feil kan du få deg en skikkelig karamell. +1 for å kjøre begge amper fra samme stikk. Man kan åsså kutte jording på ene gitarkabelen til ene ampen for å eliminere jordingsloop
 11. Tipper det stod en marshall i et annet rom😉
 12. Ikke uvanlig at hus fra 80tallet kun har stikk uten jord, utenom på bad/vaskerom. Der skal det være jorda kontakter. Du kan prøve strøm derfra og se om du opplever samme støy.
 13. Hvilken pedal er det snakk om? Skal vel ikke være noe hokus pokus å sette inn et DC-støpsel, men det kommer an på hvilken pedal det er snakk om. Noen pedaler fra Analogman har konvertert strøm til negativ som sunface. Altså at den opererer på -9v isetede for +9v. På noen typer Beano boost har de utelatt støpsel da de låter best på batteri og strømadeptor vil generere støy.
 14. En liten brann gjør susen 😁
 15. Høyeste watt hos Twin er 135 og ble kun produsert mellom 77-82. Hvor du har 300+watt i fra skjønner jeg ikke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.