Gå til innhold

Æljen

Medlem
 • Innholdsteller

  2 152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Æljen vant dagen sist Mai 24 2018

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

706 Excellent

Om Æljen

 • Rang
  Råkk'n Råller
 • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt i skauen i StokkeCity
 • Interesser
  Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

8 001 profilvisninger
 1. Er forøvrig enig at det er morro med å lage alt selv, men tenkte bare at det kanskje blir enklere å få med flere med ferdig backingtrack. Er ikke alle som har tilgang til bass å sånn og snøring på å legge evt digitale trommer osv.
 2. Kanskje hvis et fullstendig backingtrack blir lagt ut som man kan laste ned og bare legge på gitar kunne fått opp interessen.
 3. 2,25A er nok til å dra flere pedaler. Vet ikke eksakt hva din pedal trenger men det er nok ikke mer enn 250ma vil jeg tro. Du får overgang fra vanlig dc-plugg til liten jack, noe som vil være rimeligere enn å kjøpe egen strømforsyning. Eneste du burde være sikker på er polaritet, altså om det er negativ eller positiv senter. Hvis du åpner pedalen og tar et bilde hadde det vært til hjelp. Edit: kjapt søk viser positiv senter, som er omvendt av vanlig pedalstrøm. Men en 9v adaptor med positiv senter er hva du trenger. 500ma er mer enn nok.
 4. Sikkert inngangen på pedalen som er sliten. Det kan hjelpe å åpne pedalen og dytte inn tappen som skal feste tuppen på jackpluggen. Men kan nok være like greit å bytte inngangen.
 5. Ser da ut til at du fint kan stramme fjærene litt og likevel ha flytende bro her.
 6. Gotoh har en fin patent der armen blir holdt på plass både rundt selve armen i tillegg til skrumekanismen. Tight som bare det.
 7. Hører ikke annet enn at du flipper en bryter jeg. Fikk du orden på jacken da?
 8. Du kan dytte inn en jack og bøye tappen forsiktig nedover. Men på sikt ville jeg bare byttet inngangen. Koster ikke mange kronene og det er en jobb alle skal klare.
 9. Sånn ser den ut uten jack i og her ser du at tappene gjør at kretsen er fullendt. Etter mye bruk blir tappene slappe og kanskje ikke lukker helt og da får man dårlig kontakt. Derfor tror jeg det er high input som er problemet siden det er den som skal være lukket når du bruker low inputen.
 10. Nettopp. Jeg tror da at den ikke klarer å lukke helt, og ligger å gnisser og skaper problemer. De tappene på inputjacken kan bli slitne og etterhvert ikke lukke skikkelig.
 11. Det er i hvertfall ikke likeretteren som er synderen her. Alt den gjør er å gjøre om AC til DC. Skjer dette kun på low input og ikke high på ene kanalen er det ikke mye som kan være årsak. Eneste som ikke går igjennom samme krets er første motstand etter input. Jeg holder en liten finger på inputen, altså high som ikke er i bruk når du plugger i low. Den har en lukkekrets som kan ha dårlig kontakt og forårsake de symptomene du beskriver.
 12. Sadowsky Metroline R1 Bare helt nydelig å spille på.
 13. Tipper jeg har det tyngste 2x12 kabbet her i allefall. V30 og Creamback. Herre, jeg er glad det er hjul på dette
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.