Gå til innhold

Æljen

Medlem
 • Innholdsteller

  2 180
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Æljen vant dagen sist Oktober 6 2019

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

759 Excellent

Om Æljen

 • Rang
  Råkk'n Råller
 • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt i skauen i StokkeCity
 • Interesser
  Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

8 101 profilvisninger
 1. Risikosport å kjøre uten jording. Går noe feil kan du få deg en skikkelig karamell. +1 for å kjøre begge amper fra samme stikk. Man kan åsså kutte jording på ene gitarkabelen til ene ampen for å eliminere jordingsloop
 2. Tipper det stod en marshall i et annet rom😉
 3. Ikke uvanlig at hus fra 80tallet kun har stikk uten jord, utenom på bad/vaskerom. Der skal det være jorda kontakter. Du kan prøve strøm derfra og se om du opplever samme støy.
 4. Hvilken pedal er det snakk om? Skal vel ikke være noe hokus pokus å sette inn et DC-støpsel, men det kommer an på hvilken pedal det er snakk om. Noen pedaler fra Analogman har konvertert strøm til negativ som sunface. Altså at den opererer på -9v isetede for +9v. På noen typer Beano boost har de utelatt støpsel da de låter best på batteri og strømadeptor vil generere støy.
 5. En liten brann gjør susen 😁
 6. Høyeste watt hos Twin er 135 og ble kun produsert mellom 77-82. Hvor du har 300+watt i fra skjønner jeg ikke.
 7. 1995,- er nypris. Du kan vel forvente 800-1000,- i bruktpris
 8. Ihvertfall ett knallband som jeg kommer på
 9. Ingen erfaring med noe kit nei. Jeg så et klipp på YT der en HRD hadde noe av samme problem som deg og løsningen var nye powerkondisser.
 10. Det er bare å få byttet ut powerkondensatorer i hvertfall. De originale IC capsa er krise. Regner med du skal bytte de store 5w motstandene som er kjent for varmegang, husk da å få de litt opp fra selve kretskortet slik at de kommer luft rundt de. Ville åsså byttet diodene (1n5062) som ligger nærmest de samme mostandene, de får åsså mye juling. Sjekk loddinger på multikablene mellom hovedkort og det lille kortet. De er kjent for løsne og skape dårlig kontakt.
 11. Er forøvrig enig at det er morro med å lage alt selv, men tenkte bare at det kanskje blir enklere å få med flere med ferdig backingtrack. Er ikke alle som har tilgang til bass å sånn og snøring på å legge evt digitale trommer osv.
 12. Kanskje hvis et fullstendig backingtrack blir lagt ut som man kan laste ned og bare legge på gitar kunne fått opp interessen.
 13. 2,25A er nok til å dra flere pedaler. Vet ikke eksakt hva din pedal trenger men det er nok ikke mer enn 250ma vil jeg tro. Du får overgang fra vanlig dc-plugg til liten jack, noe som vil være rimeligere enn å kjøpe egen strømforsyning. Eneste du burde være sikker på er polaritet, altså om det er negativ eller positiv senter. Hvis du åpner pedalen og tar et bilde hadde det vært til hjelp. Edit: kjapt søk viser positiv senter, som er omvendt av vanlig pedalstrøm. Men en 9v adaptor med positiv senter er hva du trenger. 500ma er mer enn nok.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.