Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Æljen

Medlem
 • Innholdsteller

  2 216
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Æljen vant dagen sist Mars 25

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

778 Excellent

Om Æljen

 • Rang
  Råkk'n Råller
 • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt i skauen i StokkeCity
 • Interesser
  Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

8 303 profilvisninger
 1. JC22 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=205905820
 2. Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd. Mitt forslag er å kjøpe kvalitet men da på bruktmarkedet. Voodoolab og Cioks er merker jeg ville gått for.
 3. D.A.D - Riskin it all Knallskive hvor man kan legge stiften ned og bare la den snurre hele plata. Skivene etter er av så laber kvalitet at det er vanskelig å forstå at de er gitt ut av samme band.
 4. Du vil ikke ødelegge headset ved å koble direkte på pedaler. Jeg ville hoppa over mixer og heller kjøpt et enkelt lydkort (f.eks scarlett 2i2) da har du i tillegg til headsetutgang mulighet for opptak om det er ønskelig.
 5. Brun guffe? Bilde? Mjah, er ofte brukt noe guffe for å holde store komponenter på plass. Men har vært borti flere ganger at noe guffe endrer karakter etterhvert og blir strømledende. Det er uheldig. Monitorer KRK Rokit serien er videns kjent for dette problemet.
 6. Nei er bare 0.68ohm den. Men når du målte spenning målte du etter den ikke sant? Mål over pin 5 og 9 på 12ax7
 7. Den er stor og fet siden den skal tåle litt. Er jo 5watt. Men 0.8ohm er innafor det.
 8. Mål åsså om R82 er innfor specs. Er den helt ute så er den nok årsak til at du måler for høy spenning.
 9. Virker som du fint kan bytte de diodene ja. Volt vil nok droppe ned en del når røra trekker ampèr. Så bytt dioder, sett i rør og mål spenning igjen.
 10. Gjør det Endt har nevnt med å teste for mikrofoniske rør. Evt bytt plass på V1 og V3 preamprør og se om det hjelper.
 11. Hjelper å ha stacka elementene oppå hverandre istedet for ved siden av hverandre. 1x12'ern man skimter ved siden av der står på en gammel solo bruskasse for å få den litt opp fra gulvet. Live har jeg mest brukt 1x12 og da stort sett bedt arrangør om å låne to ølkasser og en søpplesekk til å dekke til med.
 12. De mercury magnets trafoene svir greit i lommeboka da.
 13. TAD gjør i hvertfall en grundig sjekk av alle rør og er et sikkert valg. Tviler på at du trenger å bytte preamprør altså. Med mindre du har noen mikrofoniske rør. Det sjekker du lett ved å tappe lett på røra med noe mykt som f.eks en blyant og hører om man får utslag/ringing i høyttaler. Preamprør slites ikke på lik linje som utgangsrør.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.