Web Analytics
Gå til innhold

Æljen

Medlem
 • Innholdsteller

  2 189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Æljen vant dagen sist Oktober 6 2019

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

765 Excellent

Om Æljen

 • Rang
  Råkk'n Råller
 • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt i skauen i StokkeCity
 • Interesser
  Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

8 155 profilvisninger
 1. Kommer nå er 3 grep. Sikker på at du trenger tabs for å få den til?
 2. Ville tatt er rundt på youtube og sjekket forskjellige modeller. Er nok lettere å høre forskjell enn å få forklart lyd via tekst her inne.
 3. Nja.. en billig Gibson heter vel melody maker. Epiphone er vel i grunn et eget merke selv om Gibson er eiere.
 4. Risikosport å kjøre uten jording. Går noe feil kan du få deg en skikkelig karamell. +1 for å kjøre begge amper fra samme stikk. Man kan åsså kutte jording på ene gitarkabelen til ene ampen for å eliminere jordingsloop
 5. Tipper det stod en marshall i et annet rom😉
 6. Ikke uvanlig at hus fra 80tallet kun har stikk uten jord, utenom på bad/vaskerom. Der skal det være jorda kontakter. Du kan prøve strøm derfra og se om du opplever samme støy.
 7. Hvilken pedal er det snakk om? Skal vel ikke være noe hokus pokus å sette inn et DC-støpsel, men det kommer an på hvilken pedal det er snakk om. Noen pedaler fra Analogman har konvertert strøm til negativ som sunface. Altså at den opererer på -9v isetede for +9v. På noen typer Beano boost har de utelatt støpsel da de låter best på batteri og strømadeptor vil generere støy.
 8. En liten brann gjør susen 😁
 9. Høyeste watt hos Twin er 135 og ble kun produsert mellom 77-82. Hvor du har 300+watt i fra skjønner jeg ikke.
 10. 1995,- er nypris. Du kan vel forvente 800-1000,- i bruktpris
 11. Ihvertfall ett knallband som jeg kommer på
 12. Ingen erfaring med noe kit nei. Jeg så et klipp på YT der en HRD hadde noe av samme problem som deg og løsningen var nye powerkondisser.
 13. Det er bare å få byttet ut powerkondensatorer i hvertfall. De originale IC capsa er krise. Regner med du skal bytte de store 5w motstandene som er kjent for varmegang, husk da å få de litt opp fra selve kretskortet slik at de kommer luft rundt de. Ville åsså byttet diodene (1n5062) som ligger nærmest de samme mostandene, de får åsså mye juling. Sjekk loddinger på multikablene mellom hovedkort og det lille kortet. De er kjent for løsne og skape dårlig kontakt.
 14. Er forøvrig enig at det er morro med å lage alt selv, men tenkte bare at det kanskje blir enklere å få med flere med ferdig backingtrack. Er ikke alle som har tilgang til bass å sånn og snøring på å legge evt digitale trommer osv.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.