Gå til innhold

Æljen

Medlem
 • Innholdsteller

  2 125
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Æljen vant dagen sist Mai 24 2018

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

668 Excellent

Om Æljen

 • Rang
  Råkk'n Råller
 • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt i skauen i StokkeCity
 • Interesser
  Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

7 929 profilvisninger
 1. Kan hende det kan være like greit å selge hvis den ikke faller i smak. Som nevnt moms man ikke får igjen og fraktkostnader ved retur vil koste litt og da vil det kanskje lønne seg å prøve å selge i stede.
 2. Æljen

  Dagens gitar

  Ny gittar i hus. Sadowsky strat. Var helt krem å spille på. Pusa syns den var litt skummel så hun holdt seg litt i bakgrunnen🙀
 3. 1st gen er håpløst når det kommer til latency. Jeg var heldig og fikk igjen kronene jeg ga for mitt og la på 150 så fikk jeg et 2dre gen og har ikke noe problem med latency nå.
 4. Er det første eller andre gen 2i2 du har der Jonta? Svart eller hvit skrift på toppen? Er mye høyere latensy på første gen(svart skrift) enn 2gen. Har hatt begge og det er som natt og dag.
 5. Joggu. Jeg la den fra meg i fjor sommer og har ikke giddi å sett på den siden, men i går natt fikk jeg ånden over meg og fikk lyd relativt kjapt ja. Brukt dagen på å finjustere inn gainpotsa på innsiden og nå syns jeg den låter ganske krem, dog ikke aleine men med enten BD eller SD1 i front. Med de 3 pedalene får jeg mye forskjellig vreng nå. Kan se ut som jeg kjører mye lowcut med har kobla et par ledninger feil så den funker mot klokka, men det shiter jeg i
 6. Ep og Ibanezen EQ i bakkant der står alltid på. så null problem der.
 7. Er ikke fullt før det renner over 😁
 8. Er nok selve bryteren under lokket som er sliten. Selv hadde jeg samme problem med en Ibanez EQpedal fra tidlig 80tall. Den ga jeg en omgang med elektrorens mens jeg repeterte mange trykk. Da løsnet nok litt smuss og vipps så funka den som den skulle. Enhver gitarist burde ha en boks elektrorens. Potmeter, jackinnganger osv blir tilgriset så dette er ett skikkelig verktøy på boks.
 9. Hva mener du med kranglete? Kan hende det bare er en liten rens som skal til.
 10. Som flere her så hadde jeg noe Boss i ungdommen men feil bruk gjorde at jeg ikke brukte de på mange år. Nå har jeg 4 Boss pedaler på brettet. De kan være kjedelige av utseende men liker svær flate for å trykke inn effekten samt at knotter er lavere enn av/på noe som gjør at man ikke ufrivillig justerer på lyden. Meget bra bruksdesign.
 11. Jeg ser den Kjell men jeg tror det vil bli medlemsflukt, og i tillegg vanskelig å få nye medlemmer til gruppa ved å skjule bilder og lenker for ikkebetalere. Hvis noen søker hjelp o.l men må betale ved å vise til bilder eller lenker så søker de opp hjelp andre steder på nettet hvor det ikke koster noe. Jeg forstår at det koster penger å drifte men tror ikke dette er riktig strategi for å få tak i de kronene.
 12. Hva er det som har betalt forumet de siste 15 år? Ikke støttemedlemskap i allefall.
 13. Penga sitter nok litt løsere når man bestiller seg halvlitere eller babb. Vil nok tro at folk kommer inn på forumet, ser at man må betale og blar videre. Samme fenomen ser man med betalingsmur på nettaviser.
 14. Man får vel litt hva man betaler for. Gjelder nok for det meste, da åsså in ear eller vanlig monitoring. Jeg hadde hoppa lett over den pakka du lenket til selv om jeg ikke har prøvd den. Til den prisen har jeg store tvil om at det fungerer veldig bra. Gode in ears koster nok rundt 4k og oppover pr stk, samme med gode monitorer. Og som Naigewron sier, du vil ikke ha samme mix til alle medlemmene.
 15. Til den prisen der hadde jeg heller kjøpt en dedikert amp for stille øving.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.