Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

toralfsan

Medlem
 • Innholdsteller

  564
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

toralfsan vant dagen sist Februar 6 2013

toralfsan hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

74 Excellent

Om toralfsan

 • Rang
  Grumpy old fart
 • Bursdag 21. juli 1954

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tønsberg.

Nylige profilbesøk

3 463 profilvisninger
 1. Her er mitt brett før jeg får koblet det. Ikke helt sikker på rekkefølgen. En av pedalene (Vox-en) vil neppe sitte på brettet. Bruker den heller til effekter på øving hjemme. Eventuelt kan den være en kompakt effektpedal sammen med Boss DA-2 (som ikke var tilgjengelig da bildet ble tatt). Boost/Feedbackpedalen er morsom, men må nok vike plassen når jeg skal prøve å klemme disse inn på et litt mindre brett. Tenker meg denne oppstillingen: Tuner->Blackstar HT-Dual->T•Rex Tremster->Way Huge Aqua•Puss II. Mer trenger ikke jeg. Forslag til bedre rekkefølge?
 2. Jepp, men opp til ett års leveringstid, så man kan jo begynne å spare. Og øve.
 3. Wow, denne kan bli hard på lommeboka hvis ikke lottogevinsten detter inn. Akkurat lansert, vanligvis er jeg ikke så veldig fan av signaturgitarer, men denne var utrolig lekker. Fender George Harrison Tribute Telecaster (Newsletter)
 4. tror du har én gitar for lite der...
 5. Har fire elektriske som er ganske forskjellige. Med hensikt. En strat-type med trad alnico SC, men litt mer både i bunn og topp enn Fender Std, med splittbar HB i bridge. Og tre teler, den ene med SD Seth Lover PAF, en m/keramiske SC (låter nesten som HB når den presser ampen), og en med P90. Variasjon er bra. Jeg liker PAF-en, men den er ikke favoritten.
 6. Jeg har andre gitarer også, bl.a. en tele med 6-strengs moderne stålsadel. Denne er klart å foretrekke. Jeg har valgt G&L-gitarer fordi de er styggbra, og blitt "fan" pga. kvaliteten, ikke omvendt. Før jeg prøvde G&L har jeg spilt på mange forskjellige gitarer, særlig Fender. Snur meg ikke tilbake. Prøv en ASAT CLassic akustisk og lytt til tonen og sustainen, så forstår du.
 7. Her er sadelen på mine to teler (G&L USA ASAT Classic). Veldig stabil, superb sustain og crispy tone. Leo Fenders egen forbedrede tele-bridge. Anbefales. https://g-l-online-store.myshopify.com/collections/bridges/products/asat-classic-bridge
 8. Under §9, sammen med "Piratkopiering skal ikke diskuteres." Kanskje også nevne spesifikt noe om smugling? Åpen og skjult oppfordring til smugling av avgiftspliktige varer fra utlandet er det jeg tenker på.
 9. Å? Jeg har en tele med (SD) PAF i neck. Nydelig gitar, men noen trad tele er det ikke. Jeg liker mer kjøtt i lyden, samtidig som diskanten er på plass. Det får jeg med min G&L ASAT med MFD singlecoils. For øvrig med G&Ls videreutviklede trad telebridge med 6 messingsadler.
 10. 12" radius er jo standard på nesten alle G&L-gitarer, og på alle mine tre. Jeg har litt lavere action på min Legacy enn de to andre, men den brukes heller ikke så mye til å spille solo. Dessuten blir det litt mer output når strengene ligger tett på pup. Den låter som en litt fet Fender strat, men ruller jeg av bassen en aning, er den spot on.
 11. Hehe. Askebegeret er mest en gimmick. Men siden jeg nesten alltid bruker neck-pickupen, så hender det det er ok å hvile handa på - så lenge jeg ikke trenger å dempe. Men det originale Fender-askebegeret passer altså ASAT Classic-bridgen. [Edit]: "Blondie" har for øvrig samme bridge-pickup som den svarte Black Ice Bluesboy, der under askebegeret.
 12. På tide å opprette en tråd for å vise alle de ulike G&L-gitarene og bassene som finnes hos forumdeltakerne her. Det må da være mange etter hvert? Her er mine .. så langt. G&L ASAT Classic US Butterscotch Blonde 2011 - her med Fender "askebeger". Den er i grunnen min favoritt. G&L ASAT Classic Bluesboy US Black Ice edition 2013. G&L Tribute Legacy HB 2012. Og her er alle tre samlet i kroken
 13. Takk for gode tips. Nå gjelder det bare å bestemme seg.
 14. Her har du et par -tre kandidater:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.