Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

ESP LTD ST203FR


nepse

Anbefalte innlegg

Kjøpte denne gitaren for en stund siden. Føler jeg har brukt unødig mye tid på å holde gitaren stemt.

Er egentlig ikke så begeistret for Floyd Rose i utgangspunktet og har ikke så mye bruk for vibarm. Jeg har en mustang bro liggende, så har vurdert å bytte.

Noen som har erfaring med denne gitaren eller bytte fra Floyd Rose til mustang. Lar det seg gjøre?

esp_ltd_st_203fr_black_st_203_electric_guitar_3__2.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har dessverre ingen erfaring med ST203, men som askret sier så finnes det en guide for justering av flytende trem: 

Skulle du ikke være interessert i denne beklager jeg, og håper at noen får svart deg på det du faktisk lurer på. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av OsamaFetLaden
   Har kjøpt meg en scalloped neck for å se om det kan være noe for meg, og den har locking nut, så om det viser seg å vøre noe for meg tenker jeg på å sette sammen en superstrat m/ Floyd Rose. Alternativet er å fjerne locking nut-en og sette sammen en vanlig Strat. Jeg har bare eid én gitar med Floyd, og den var stilt inn til dive only og jeg hadde den bare noen måneder, så jeg har lite peil på dem. Observasjonen jeg har gjort gjennom årene er at gitarer med flytende Floyd som oftest har mer behagelig vibb, men ikke høres ut til å ha like god lyd som gitarer med Fender-trem. 
   Vil gjerne høre synspunkter på dette, samt råd om hvilken Floyd man bør satse på om man foretrekker Fender-lyd. 
  • Av Naigewron
   Jeg har en Peavey Wolfgang med Floyd som sliter litt med å holde stemmingen på et par av strengene etter litt aktiv bruk. Jeg tenker den logiske forklaringen er at strengen glipper gjennom låsen i nøtten, men kan det være andre årsaker? Er det i så fall ny nøtt som må til, eller finnes det triks for å fikse slike ting?
   Det er ikke et balanseproblem, siden Floyd på Wolfgang ligger mot kroppen og kan kun bøyes ned og ikke opp.
   Kan jo ikke ha en Eddie Van Halen signaturgitar uten å kunne divebombe vilt og hemningsløst  
  • Av PerA
   Fant ingen tråder dedikert til Lapsteel når det kommer til generell diskusjon, spilleteknikk, stemming, etc., så jeg starter en ny en.
   Sparker i gang med noen spørsmål:
   - Hvilke nettressurser/bøker anbefaler folk? Har forsøkt www.lessonswithtroy.com, og det har vært helt greie ting.
   - Hvilke stemminger foretrekker folk? Har forsøkt meg i åpen, G, D og E (har en 6-strengs lapsteel), og heller mot åpen D som favoritt, da klangen ble litt tynn i E og litt for pløsete i G.
   - Hva er anbefalt av strenger, og er det noe særegent jeg bør tenke på når jeg skifter dem?
   Jeg fikk min lapsteel i forrige uke, så jeg er å anse som nybegynner, men håper vi får alle som har litt interesse og peiling på instrumentet med i tråden.
   (Dersom pedalsteel-gutta vil delta, så skifter jeg gjerne navn på tråden).
  • Av hawkman384
   Hei!
   Har en ESP LTD KH-202 som jeg gjerne ville hatt litt hjelp til å stille inn.
   Vil bytte fra 9-42 til 10-46 strenger og senke action, da hører det vel med innstilling av intonation og endring av fjærsetup ++?
   Og kanskje en liten service, hvor kan jeg få hjelp med dette i Trondheim?

 • Siste aktive tråder

  • Er det noe jeg har lært, så bruk litt penger på korrekte plekterbrett, kina-varianter funker aldri. Original Fender, Warmoth og fra Crazyparts.de er gode.
  • Kjøpte dette plekterbrettet til en MJT-strat jeg har, men det var helt skivebom på hull-plassering.  Tenker kanskje på dette, da det er rimelig og jeg tror det skal stemme overens med hullene (må fram med målebåndet når jeg kommer hjem i kveld). Problemet er bare at det er fra eBay og Kina, slik at da har jeg vel ikke det plekterbrettet før etter jul.  Da er spørsmålet, finnes det noe kjappere alternativ enn det jeg har linket til fra eBay og som ikke koster skjorta? Er ute etter HSS, helst litt aget hvit eller mint.  EDIT:  Burde kanskje legge ved en beskrivelse av hvor feilen ligger. På bildet under ser dere et bilde av plekterbrettet. Ingen av hullene traff perfekt, de fleste lå litt feil (nok til å ikke få ned i en skrue), mens markeringene med rødt er der det er en ganske stor feil. Særlig ligger feilen i skruen over midtpickupen. Dette skulle vel tilsi at det plekterbrettet jeg har kjøpt tilsier 1962-plassering, mens jeg skulle hatt 1964-plassering? 
  • En kone skjermet etter alle kunstens regler
  • Nå er det vel ganske ofte slik at de fleste amper låter best (for gitaristen) off center. Det er jo derfor man som regel heller ikke plasserer mikk rett i senter på høyttalerkonen, og mange skjermer senter på konen med f.eks. tape.
  • Jeg laget en enkel jig for sliping av scarf joint på halsen /headstock.  Den kan enkelt justeres til hvilken grad jeg vil ha, her f eks, 10 grader.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.