Gå til innhold
 • Bli medlem

WelhavenT

Medlem
 • Innholdsteller

  1 137
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

WelhavenT vant dagen sist November 24 2018

WelhavenT hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

996 Excellent

Om WelhavenT

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/exeloume

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 004 profilvisninger
 1. Var såvidt innom musikkskolen, men lærte mest av å høre på Slayer - «South of Heaven» da det går tregt og gitarene er panorert til sidene. Da kunne jeg leke Jeff Hanneman på gutterommet. Bortsett fra det begynte jeg å lage egne låter samme dag jeg kjøpte gitar, og hadde allerede klart band i god tid før. Elendig gitarist, men har «berget» meg ved å lage egne låter og starte egne band.
 2. Esp døpte vel om, eller erstatta, manga av modellene i 2014. Kan ikke så mye om LTD-modellene, dog. Men kan jo være en forklaring på hvorfor deluxe ikke finnes på hjemmesida.
 3. Ikke langt bak A, B og C og på høyde med D.
 4. Får man ikke ESP M-II til ca 7500,- på Finn? i såfall ville jeg slengt den på lista også. Floyden er lett å blokkere.
 5. Her er forøvrig øvings/live-brettet mitt. Fuel tank jr. med isolerte utganger på undersida. Ellers enkelt og greit. OCDen havner alltid tilbake på brettet, og Small Stone er favorittpedalen min
 6. Hadde en DD-7, knall den. Reverb bruker jeg knapt, men joda. Må til med ekstra strøm og sånt da, så tror nok dette holder. Det er jo ikke sånn at jeg får spilt hver uke lenger 😆 #tobarnsfar
 7. Omsider ferdig med Boss-brettet mitt, Blues driver’n var siste brikken. Har ikke fått testa det ennå fordi jeg glemte strømkabelen på øvingslokalet. Om en uke eller to så blir musikkrommet pussa opp til nytt barnerom også, så det ligger an til at det får støve ned noen måneder. Artig lell!
 8. Bestilte alle David Sylvian-reissuene på vinyl. Har alle i flere versjoner fra før, men er det favorittartisten, så er det favorittartisten.
 9. Må slå et slag for OCDen, kommer alltid tilbake til den.
 10. Mini-gig på Lundis i kveld.
 11. Falck Esquire’n er til utlån hos bassisten, men fikk brukt den på øvinga i kveld. Crappy bilde 😜
 12. Har en ledig spot på Boss-brettet mitt, tror jaggu jeg skal anskaffe en BD-2.
 13. Hvis det er kun én pedal, er det nok EHX Small Stone nano som gjelder. Ellers er nok Fulltone OCD, Boss OD-3, Ibanez TS mini, Boss CE-2 og Boss DM-2 blant favorittene.
 14. Grattis! Har jo en fetisj for goldtop, og tenker av og til på R6en jeg hadde. Men 4,5 kg og feit hals ble litt i meste laget for meg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.