WelhavenT

Medlem
 • Innholdsteller

  770
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

WelhavenT vant dagen sist September 30

WelhavenT hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

628 Excellent

Om WelhavenT

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/exeloume

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 613 profilvisninger
 1. pedalbrett

  Da var hjemmebrettet ferdig, er mye triveligere å ha de på brett enn stående i hylla.
 2. digitech jamman solo xt og pedal power

  Virker som strømforsyneren som følger med leverer 250mA. Dette sier Digitech:
 3. Yo! Kjøpte meg en digitech jamman solo xt looper, til det nye pedalbrettet mitt. Tenkte ikke over at det fulgte med egen strømforsyning (tenkte egentlig Ditto, men likte innebygd metronom, lagring og aux in). Er det noen som vet om det funker å bruke Voodoo lab pedal power 2+? Hadde tenkt å slippe unna flere strømforsynere, men det står «can only be powered using the external power supply». Edit: tror kanskje Voodoo lab selv ga meg svar: Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pmPosts: 6775Location: The Lab If the actual model name of this pedal is the JamMan Solo XT then yes, it can be powered from a Pedal Power 2+ using output 5 or 6 with the corresponding DIP switch set to Normal.
 4. pedalbrett

  Når jeg tenker meg om er det Pedaltrain JR jeg bruker på øvingslokalet 😆 Det nye brettet skal kun stå på gjesterommet, så det ble billigste variant. Kun så jeg slipper å koble opp sjiten hver gang jeg vil spille litt.
 5. pedalbrett

  Oki. Ble pedalbay 60 fra gear4music på meg, skal bare stå hjemme på musikkrommet. Får en brukt VL PP2+ idag også, så da bie.
 6. pedalbrett

  Hvilket brett bruker du? Ser ut til å ha noenlunde samme dimensjoner som jeg er ute etter, må ha minst 50x30 cm. Vurderer Palmer Pedalbay 60 (60x30) fra gear4music. 896,- inkl. frakt.
 7. Veldig pene effektpedaler

  Sjelden jeg synes en pedal er pen, liker utseende på Tonal Recall litt, selvfølgelig altfor mange knotter for mitt bruk.
 8. Lett å gå seg vill i pedaljungelen, så mye kult der ute. De fleste pedalene jeg kjøper nå om dagen er til hjemmebruk, siden i bandet er det stort sett de tre favoritt-pedalene mine jeg bruker: Tuner - egentlig ikke så nøye med merke så lenge den funker, men liker PolyTune. Mer en nødvendighet enn en effekt. OCD - vært en favoritt i ti år. Har prøvd mye annet de siste par årene, men ender alltid opp med OCDen igjen. Låter så bra med stratten min, at jeg ikke gidder å teste noe annet med det første. Small Stone Nano - har elsket denne siden jeg tråkka på den første gang. En pedal som låt nøyaktig slik jeg ville. Hva er dine favoritter? KoT? TS? Big Muff? Miku?
 9. pedalbrett

  Hm, hylla hjemme begynner å fylles opp av pedaler jeg ikke bruker i bandene, så jeg tenker å sette sammen et brett #2. Vil ha en strømforsyning med isolerte utganger og nok utganger, tenker pedal power 2+. Og et brett som er stort nok. Blir fint vårprosjekt, tenker jeg.
 10. NGD 1992 Ibanez RG 770 Purple Neon

  Ligger en MultiColour Swirl ute nå, tenker på disse trådene da https://www.finn.no/105319633
 11. Vis oss din Tele

  Ser fett ut med double binding. Jeg greide å få sår på arma etter en konsert med forrige telen min, gniss gniss mot kanten (jævlig bra teknikk, haha).
 12. [kjøpes] Hudson Electronics Broadcast

  Slettes 🤠
 13. Vinyl-tråden!

  Snurret den en runde før i dag. Herlig cover, ja.
 14. NGD 1992 Ibanez RG 770 Purple Neon

  Knaill!
 15. DAW anbefallinger til PC

  Reaper funker fint.