Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

WelhavenT

Medlem
 • Innholdsteller

  1 770
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  35

WelhavenT vant dagen sist April 24

WelhavenT hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 727 Excellent

Om WelhavenT

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/exeloume

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 495 profilvisninger
 1. Da dukket den nye Noventa-stratten opp. Stemt rett fra fabrikken. Mye båndskjegg, så det må fikses. I tillegg blir det et sett med Amber P90, VIpots, locking tuners og strap locks. Virker veldig lettspilt, gleder meg til å få på 10-52.
 2. Ny amp = litt omøblering på brettet. Sd-1w ut, KoT inn. Bruker ikke delay så mye i bandet, men eksperimenter med en slapback med få repeats som en mod-effekt.
 3. Nysgjerrig på den nye Fender Mustang micro amp-pluggen. Mye pga bluetooth, som gjør det mye enklere å øve til musikk. 12 amper/12 effekter. https://shop.fender.com/en-NO/guitar-amplifiers/headphone-amplifiers/mustang-micro/2311300000.html?rl=en_US
 4. Jah, jeg har vært opphengt i LP, tele og SG (egentlig Gibson generelt) siden ung alder. Men etter fire LP’er, tre teler og fem SGer uten å bli 100% fornøyd, falt brikkene på plass da jeg kjøpte det jeg frem til da, syntes var den stusseligste gitarmodellen; en strat. Nå har jeg slått meg til ro med fire-fem stratter. Det er dét som funker best for meg.
 5. Ville gått for Boss CE-2w. CE-2 er en nydelig chorus og de er lett tilgjengelig brukt på Finn. Har sikla litt på de selv, etter jeg solgte en orginal fra 1979.
 6. Vi har vært et «av og på» hobbyband og sideprosjekt i snart tjue år. Like elendig, men merkelig nok det bandet jeg har fått flest forespørsler om å spille konsert med. Da samler vi oss, spiller konsert og går i hi igjen. Nå har vi for første gang fått oss eget øvingslokale og fast øvingstid (to gang i måneden; er vi prog eller?). Jaja, så nå skal vi lære oss å spille egne låter, og da har vi plukka frem 40(!) favoritter. Trøndersk pønka rock her, altså:
 7. Regner med det blir å lære seg alle Cynic-skivene nå da?
 8. Ny gitar i hus! Fender American Ultra HSS Texas Tea. Trenger litt tykkere strenger (10-52), så er den «ready 2 rock» som ungdommen sier.
 9. Tenkte det samme sjøl. Jaggu liten pedal.
 10. Nesten en hel siden uten bilde av brettet mitt 😜 Sd-1w låter knall sammen med stratten min (pedalen brukes neste som en boost, gain ca kl 09). Noen som har brukt sd-1 sammen med P90? Har litt lyst til å skaffe meg en boost også (clean, treble, fat?). Liker vrengen i en boosta Vox Ac30. Forslag?
 11. Denne blindtesten kom for tre dager siden, ti forskjellige.
 12. Jeg ville prøvd den gode, gamle Seymour Duncan JB SH-4. Funket for Tool, Megadeth + en million andre i den tyngre sjangeren.
 13. Dagens gitar er for min favoritt-gitar. Den låter og spiller alldeles knall! Lettere inspirert av Dave Murray sin strat. Two-tone sunburst, nitro-finish, hot rails/jb jr/hot rails, locking tuners, VIPots (550k), 7.25 neck radius, maple neck, pearloid plekterbrett, strap locks. Har pussa ned hals og blokkert trem.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.