Web Analytics
Gå til innhold

WelhavenT

Medlem
 • Innholdsteller

  1 642
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  30

WelhavenT vant dagen sist Juni 6

WelhavenT hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 551 Excellent

Om WelhavenT

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/exeloume

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 331 profilvisninger
 1. Ja, ikke akkurat nytt, nei. Life After Death kjøpte jeg på både kassett og VHS i hine hårde dager 😜
 2. Trengte litt ny og spennende musikk, så da ble det vinyl-shopping. Iron Maiden - Fear Of The Dark (2LP) Iron Maiden - Brave New World (2LP) Iron Maiden - No Prayer For The Dying Iron Maiden - Dance Of Death (2LP) Iron Maiden - Life After Death (2LP) Iron Maiden - A Matter of Life and Death (2LP) Iron Maiden - The Final Frontier (2LP) Iron Maiden - The Book of Souls (3LP) Ozzy Osbourne - Diary of a Madman
 3. Frykter den bare blir liggende i kassa. Så har jeg ikke lyst å selge noe heller 🤭Prøvde en Vintera, men kjenner jeg vil ha nitro-finish skal jeg først ha vintage-style. Så på en Original 50s, men de koster jo tjue lapper. Så, nei. Spæll på det man har! Har jo en vanvittig god strat med single-coils allerede Men sjekk denne, hnng (sorry for det lille sidespranget her. Back to ståpi, eh, topic!).
 4. Kveldstur med Flyge V’en 🤘😼
 5. Kikke litt på Vintera 50s selv (noe jeg slettes ikke har bruk for, men veldig fine). Regner med kvaliteten er god, ser mye positivt på nett
 6. Du har fått veldig høy kvalitet på gitarene dine etterhvert 😀 Ikke bare selge alt å kjøpe deg en vintage les paul? Ps: er signaturen din oppdatert?
 7. Et lite kveldsbilde av trioen min. Godt fornøyd med de De to til venstre som er «hverdagsgitarene» mine.
 8. ? Sorry hvis det var posta kun for å lage kvalm. Gikk meg hus forbi 🤷‍♂️
 9. Ingenting feil med Maybach, knall gitarer det. Kjøpte meg en selv etter tre CS Gibsons, forsåvidt ingenting feil med de heller, men små hender og tjukk hals var ikke noe kjempekombo her i gården 😜 Dog lite som er vakrere enn gitaren som den i tråden her.
 10. Apropos, ble du kvitt 12-strengeren? on topic: fet gitar, selv om jeg ikke vet hva sånt brukes til i praksis.
 11. Enig, drit i Floyd Rose 😆 Jævla prakkverk! Neida. Joda. Altså all ære til de som behersker å bruke den smakfullt, men mye skrik for lite ull spør du meg. Men det er det ingen som har gjort så langt.
 12. Kan anbefale Cutlass selv. Locking tuners, stainless steel frets, silent circuit, roasted maple neck (kom vel fom 2018, har 2017-modellen selv og halsen der er nydelig nok). Brukt koster de langt under budsjettet ditt. https://www.music-man.com/instruments/guitars/cutlass-hss
 13. Som nevnt over her; god set-up er viktig uansett pris! Halsprofil betyr VELDIG mye for meg (mange high-end gitarer har røket pga at jeg ikke fant meg til rette). Ellers så er det jo «the law of diminishing return» (se video). Mitt tips er å sjekke en brukt Ernie Ball Music Man; nydelige høykvalitetsgitarer med gode halser. Dyre gitarer nye, men ok priser brukt (Axis, Cutlass, Majesty, Valentine osv).
 14. Etter 24 år med en Flying V, så ble det rart å være uten (solgte den for skampris i 2018, i et kraftig anfall av GAS). Så da det dukket opp en lignende på Finn, og kontoen hadde råd, så var det bare å slå til. Faktisk såpass bra set-up også at det bare er å skifte strenger til 10-52. Nå mangler det bare å skifte ut den sorte kassa med en brun. Tilfeldigvis kjøpte en kompis den andre V’en på Finn som ble levert med brun, han hadde tilfeldigvis lyst på sort kasse. El Switcho!
 15. Har en lignende sjøl. Spiller sjelden på den, men helt grei kassagitar.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.