WelhavenT

Medlem
 • Innholdsteller

  965
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

WelhavenT vant dagen sist September 15

WelhavenT hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

856 Excellent

Om WelhavenT

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/exeloume

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 842 profilvisninger
 1. WelhavenT

  Lurer på om en RG521QS er verdt det

  «Jeg synes at den var helt super å spille på og den hadde veldig fin lyd». Da har du kommet langt på vei, spør du meg. Få en skikkelig set-up med nye strenger, og du vil ha en gitar du er fornøyd med lenge.
 2. WelhavenT

  Vis din Les Paul

  Gode pickuper, ja. Amber har blitt favoritt pickup-merket mitt, har Amber i stratten, Esquiren og LP junior nå. Stratten er magisk.
 3. WelhavenT

  Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett

  Kan anbefale Voodoolab Pedalpower 2+, iallefall.
 4. WelhavenT

  To neck pickup or not to neck pickup?

  Jeg personlig har ingen bruk for neck pickup. Sikkert derfor 50% av gitarene mine kun har bridge pickup.
 5. Ang. sending av gitarer har jeg kun positiv erfaring (posten rota bort riktig nok en gitar i noen uker). Noen har hatt uflaks, men stort sett skal det gå greit.
 6. Har spilt på ESP M-II nedstemt med blokkert bro. Fungerte like fint som fast bro.
 7. Det er bare å blokkere tremolo på ESP M-II, så er det nema problema. Er du heldig kan det jo dukke opp en brukt ESP M-I også
 8. WelhavenT

  NGD - Ny rockeøks 61RI

  Grattis! Av de fem SGene jeg har eid, var ‘61 klart å foretrekke. Synes faktisk classic ‘57 låt fantastisk bra, så jeg hadde nok bytta tilbake ganske kjapt (ikke noe fan av burstbucker heller).
 9. Av de jeg har nå: ESP M-I - orginal Haar Strat - orginal Falck Esquire - orginal Gibson Les Paul jr - fikk nylig Amber p90, da pickupen som sto i ikke var helt god. ESP Navigator strat - nye bånd, Amber pickups, plekterbrett og ny elektronikk. Dritdyrt, men det var rett og slett en nødvendig renoveringsjobb.
 10. WelhavenT

  WelhavenT [16.04.14] Oppdatert med alle gitarene.

  Har en ESP M-I som dekket metallsjanger’n også. Har vært igjennom et titalls gitarer de siste fire årene (bla fem SG’er, fire LP’er og en Jazzmaster), og funnet ut hva som passer meg og ikke. Veldig godt fornøyd med gjengen jeg har nå, fem gitarer er mer enn nok for en som straks blir tobarnsfar.
 11. WelhavenT

  WelhavenT [16.04.14] Oppdatert med alle gitarene.

  Fin classic rockekvartett dette, synes jeg
 12. WelhavenT

  Vis din Les Paul

  Denne har stått borte i to år, kjøpte den billig og har nesten aldri brukt den. Pickup’en var det omtrent ikke output på, og småkjip setup. Forrige eier har også lekt seg med hjemmelaga «relic». Fikk den fra service nå; en skikkelig setup og fikk satt inn en Amber P90. Jæven døtte, denne kommer jeg til å bruke fremover. Låter knall og deilig å spille på. Nå blirre pønk!
 13. WelhavenT

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Sånn umiddelbart så er det to skiver Flemming Rasmussen har produsert: Metallica: Master of Puppets Morbid Angel: Covenant Digger gitarlyden på begge skivene. Edit: og Ty Tabor på de første fem King’s X skivene, seff.
 14. WelhavenT

  Vis oss din Tele

  Sort var tøft det, men synes det hadde funka bedre hvis sortfargen på gitaren hadde vært litt fadet el no, slik at brettet kom bedre frem. Den føltes rett og slett uferdig med sort. Inspirasjonskilden til Esquiren var en jeg prøvde hos Vintagegitar, minus relic. Vurderte parchment, men når alt det andre skinner som nytt, så tror jeg det hadde blitt rart.
 15. WelhavenT

  Vis oss din Tele

  Bytta omsider plekterbrett i dag, fra sort til hvitt. Endelig ro i sjela, hehe.