WelhavenT

Medlem
 • Innholdsteller

  1 093
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

WelhavenT vant dagen sist November 24 2018

WelhavenT hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

960 Excellent

Om WelhavenT

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/exeloume

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 961 profilvisninger
 1. WelhavenT

  headphone amp lav lyd

  Den er vel ikke defekt, er vel bare sånn den er laget? Aldri brukt hodetelefonforsterker, så der får du bare prøve deg frem.
 2. WelhavenT

  Vis din Dean

  Eide en sånn billig-Dean for ti år sida, ikke veldig fan av den, men prøvde en gammal Cadillac. Den var kul. Ble forrøvrig pælma ut fra Dean-fabrikken i Tampa en gang ?
 3. WelhavenT

  headphone amp lav lyd

  Fra et annet forum: «Quite a few people on various forums are concerned about the emulated out of our DSL20H and DSLCR amps. It seems that there is a set level for the emulated line out and headphones which can only be adjusted with either the guitar volume knob or gain channel knob. The channel volume does nothing to the line out/headphones only to the speaker output. Is this normal behaviour? Where the gain knobs are the only controls on the amp that increases the loudness of headphone/line out».
 4. WelhavenT

  pedalbrett

  Hvis du tenker på meg, så står drive normalt kl 12-13 (singlecoil, lav output). Settingene på bildet er vel i hytt og gevær etter at jeg monterte strømforsyner på undersida.
 5. WelhavenT

  pedalbrett

  Ny strømforsyner på hjemmebrettet, skal være nok strøm til alle nå. Fem isolerte utganger med 120ma hver. En bonus er at jeg fikk festa strømmen på undersida. Kjører pedalbrettet i fx-loopen på Trio+, jaggu en artig sak. Gleder meg til å teste synth9 også, tror de to kan bli en fin kombo. Ellers er tuner, phaser, vreng, delay liveoppsettet mitt. Har klang på brettet slik at kun gitaren har reverb, og ikke hele miksen. Ja, i det store og hele veldig fornøyd. Nå er det kun tid til å spille som gjenstår.
 6. WelhavenT

  Erfaringer med Mjt?

  Mjt skal vel være rimelig trygt. Ganske vanlig å bruke de til å bygge delecastere, også her på forumet. Skum igjennom ‘vis din tele’-tråden. Senest på siste sida der haglet det inn forslag til pickups. Jeg har Amber-pickups i min (har Amber i 4 av 5 gitarer), men regner med du kan få ti-talls tips her på forumet.
 7. WelhavenT

  pedalbrett

  Jepp, det er vel akkurat det som har skjedd. Har óg vurdert ny strømforsyner med isolerte utganger, men så lenge jeg holder meg til de fem pedalene som står på brettet nå, skal det ikke være noe problem.
 8. WelhavenT

  pedalbrett

  Vært en del pussige greier med hjemmebrettet i det siste. Tok med meg en ny Mooer Reecho og bytta ut med MXR Phase 90. Tanken var at da kunne jeg bare bruke loopen på flashbacken. Men neida, da funka verken reecho eller tuneren. Da jeg kobla fra Mooeren, så funka alt tilsynelatende igjen. Dritpedal, tenkte jeg. Så begynte loopen på flashback å oppføre seg rart. Drop i volum når den ble aktivert (resten av effektene funka fint). Fjerna den og fant frem Mooeren jeg trodde var ødelagt, men den funka som bare juling. Det positive er at jeg omsider fikk satt på Trio+-pedalen, med pedalbrettet i fx-loopen. Artig leketøy. Får ikke lagt inn bilde (opplasting mislyktes).
 9. WelhavenT

  Vis din Les Paul

  Hvor stor forskjell er det mellom Monty og Amber-picupene? Satte nettopp Spirit of ‘59 i Haar-stratten, og har nå Amber i fire av mine fem gitarer ?
 10. WelhavenT

  WelhavenT [16.04.14] Oppdatert med alle gitarene.

  Et bilde av Rød og Hvit sammen. Er kun disse jeg bruker til både hverdag og fest.
 11. WelhavenT

  Vis oss din Strat

  Da ble det humbucker i bridge (Amber spirit of 59) og nytt plekterbrett. I’m in love. .
 12. WelhavenT

  Vinyl-tråden!

  Bra skive, knuser Technical Ecstacy. Men såklart ikke på høyde med de seks første, er vel ikke mye som er det.
 13. Har du sjekka ut denne? https://www.finn.no/130834758
 14. WelhavenT

  Vis oss din Strat

  Synes tortoise funker greit, men har egenlig hatt lyst på aged hvitt siden dag én. Verdt jobben? ? Kanskje til og med gå for humbucker i bridge ?
 15. WelhavenT

  Vinyl-tråden!

  Tilsammen ni lper. Nå gjelder det å finne tid til å faktisk spille skivene ?