Web Analytics
Gå til innhold

OsamaFetLaden

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 739
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

OsamaFetLaden vant dagen sist Januar 15

OsamaFetLaden hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 138 Excellent

Om OsamaFetLaden

 • Rang
  off the rails on a crazy train

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 377 profilvisninger
 1. Dave Brubeck — Take Five Paul Desmond — Take Ten John Coltrane — Live At Birdland
 2. Supert! Skal skrive et utfyllende svar når jeg får tilgang på et tastatur.
 3. Hvis jeg absolutt ville bruke så mye penger, ville jeg kjøpt en ny Suhr med roasted maple neck. Jeg har bare spilt på den jeg har, men den har en unplugged-respons ingen andre plankegitarer jeg har prøvd har vært i nærheten av, og elektronikken er også veldig bra, om ikke helt state of the (f)art.
 4. Hvis dette er sant, hadde du vel vært halv- eller helveis gjennom Sam Harris podcast nå, men det er du vel ikke?
 5. Hvis du vet så lite om dette som det virker som, eller som du prøver å få det til å virke som, er forklaring langt hinsides noe jeg kan kludre ned i en forumpost. Hvis du vil ha litt genuin innsikt i hvordan ting ligger an i Am'rika for tida, er Sam Harris' siste podcast en veldig grundig innføring og drøfting av problemstillingene. Hvis ikke er det bare å kjøre videre i "BLM må være de gode, for de sier jo at svarte liv betyr noe-"-tralten.
 6. At det ikke var gjennomtenkt var en antakelse du kom med før du hadde noen svar. I den grad dette svaret ditt er argumentasjon, er det sirkelargumentasjon.
 7. Hvorfor skulle det ikke være gjennomtenkt?
 8. Riktig. De "ga'n" fyken av en dårlig grunn---å fleipe om pervers rasering av samfunnet. Det er utrolig destruktivt av Fender å bukke og skrape for en frådende mobb, som de gjør nå. Man kan bare håpe at det fører til såpass røde tall at de tar lærdom av det.
 9. Har jeg råd, skal jeg kjøpe en Cruz heller enn noe mer fra Fender.
 10. Alle som spiller gitar burde se dette. Flere ganger.
 11. Et legendarisk seminar med akkord-/harmoni-guden Ted Greene dukket opp på jutjub her om dagen:
 12. Erfaringen etter boring men før strenging er at det gikk bra, men det er nok mest sannsynlig fordi de gamle og de nye hullene hadde helt ideelt identisk plassering. Jeg fylte hullene med formtre uten å sjekke om det var nødvendig, fordi det ene hullet var litt forstørret helt ytterst, så jeg tenkte tar du ett, tar du fire, som alltid når jeg støter på hull. Det evt. svake punktet er det ene hullet som var litt forstørret. Den som har lever får se. Men har man (tilsynelatende) løst ett problem, dukker det gjerne opp et nytt. Delen av halsen som festes til kroppen er altfor dyp---forfra til bakfra---i forhold dybden på neck pocketen. Så mye dypere at jeg vil trenge 3-4-5 mm ekstra høyde på bridge saddle-høydeskruene. Enten må hele kontaktflaten på halsen pusses ned, eller så må den vinkles á la Jeff Beck. Vet ikke helt hva jeg skal velge, men vil uansett anta at jobben vil kreve et høyere presisjons- og ferdighetsnivå enn jeg evner.
 13. Har en gammel Denon PMA-2000R der en hølttalerterminal på 'hovedkretsen' er brukket i stykker. Går det greit å bruke krets B, som er tiltenkt bi-wiring i stedet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.