Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

OsamaFetLaden

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 771
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

OsamaFetLaden vant dagen sist Oktober 31 2020

OsamaFetLaden hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 166 Excellent

Om OsamaFetLaden

 • Rang
  off the rails on a crazy train

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 491 profilvisninger
 1. Tanken var å bruke den hvis jeg får ræva meg inn med noen kompiser som spiller uten bassist for tida, så er snakk om volum til å holde tritt med en ganske myktslående trommis, men trommis like fullt. Men hvis det bare er høyttaleren som kan komme til å slite, kan problemet kanskje omgås.
 2. Har en Lucid High Headroom, 50W, 2x 6L6, laget for gitar og steel. 1x12 element, som ikke brukes. Er det noe i veien for å kjøre en streit firestrengs bass gjennom den?
 3. Supert, da blir det bare fire gitarer å ordne spesialfrakt for.
 4. Skal flytte, og det blir en for lang tur for flyttefolkene å laste og losse på samme dag. Dermed innebærer evt gitarfrakt overnatting i et skap uten temperaturregulering. Archtopene og akustiske gitar ordner jeg på andre måter, men hvordan er lav temperatur for plankegitarer?
 5. Jøss. Hvem skulle trodd én enkelt tråd kan påføre noen en så påfallende følelse av tomhet 0.O Jeg har ampen for deg, hvis du kan leve med single ended-/Klasse A-brum. Headstrong Santa Cruz m/ 12” element. Crème de la kræm blackfacelyd, valgfritt oktalt utgangsrør, høy nok renlyd for stuebruk, lav nok sluttrinnvrenglyd for stuebruk. Fenomenal romklang, line out, da workz. Jeg må være gal som tenker på å selge den.
 6. 🍆 (sjekker autosøket på "Suhr" på Finn)
 7. Dave Brubeck — Take Five Paul Desmond — Take Ten John Coltrane — Live At Birdland
 8. Supert! Skal skrive et utfyllende svar når jeg får tilgang på et tastatur.
 9. Hvis jeg absolutt ville bruke så mye penger, ville jeg kjøpt en ny Suhr med roasted maple neck. Jeg har bare spilt på den jeg har, men den har en unplugged-respons ingen andre plankegitarer jeg har prøvd har vært i nærheten av, og elektronikken er også veldig bra, om ikke helt state of the (f)art.
 10. Hvis dette er sant, hadde du vel vært halv- eller helveis gjennom Sam Harris podcast nå, men det er du vel ikke?
 11. Hvis du vet så lite om dette som det virker som, eller som du prøver å få det til å virke som, er forklaring langt hinsides noe jeg kan kludre ned i en forumpost. Hvis du vil ha litt genuin innsikt i hvordan ting ligger an i Am'rika for tida, er Sam Harris' siste podcast en veldig grundig innføring og drøfting av problemstillingene. Hvis ikke er det bare å kjøre videre i "BLM må være de gode, for de sier jo at svarte liv betyr noe-"-tralten.
 12. At det ikke var gjennomtenkt var en antakelse du kom med før du hadde noen svar. I den grad dette svaret ditt er argumentasjon, er det sirkelargumentasjon.
 13. Hvorfor skulle det ikke være gjennomtenkt?
 14. Riktig. De "ga'n" fyken av en dårlig grunn---å fleipe om pervers rasering av samfunnet. Det er utrolig destruktivt av Fender å bukke og skrape for en frådende mobb, som de gjør nå. Man kan bare håpe at det fører til såpass røde tall at de tar lærdom av det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.