Gå til innhold

OsamaFetLaden

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 632
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

OsamaFetLaden vant dagen sist Mars 26

OsamaFetLaden hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 072 Excellent

Om OsamaFetLaden

 • Rang
  off the rails on a crazy train

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 196 profilvisninger
 1. Tap er å 'tappe' ut en del av viklingene i en pickup; split er å 'tappe' ut hele den ene coilen i en humbucker. Split er en form for tap.
 2. Trenger et lite slitt, eller helst ubrukt, SSS tort plekterbrett til Strat. Kan byttes mot tort HSS eller andre plekterbrett, i mange farger, både HSS og SSS. Eller annet gitarstæsj. Gjerne med matchende bakplate.
 3. Trenger et lite slitt, eller helst ubrukt, SSS tort plekterbrett til Strat. Kan byttes mot tort HSS eller andre plekterbrett, i mange farger, både HSS og SSS. Gjerne med matchende bakplate.
 4. Har planer om å begynne å gjøre mitt eget båndstell, inkludert levelling, polering, kroning og og båndskifte på i så måte enkle gitarer. Har flere gitarer med bånd som trenger høydeutjevning, og en gammel Kramer som trenger nye bånd. Ønsker primært input fra folk som kjenner til flere måter å få gjøre disse jobbene på. Hvilke framgangsmåter og verktøy er det lettest for en nybegynner å få jobben gjort med?
 5. Ser meg nå ut som en sånn boks.
 6. Hva bruker gitarnorgere til setup av platespillere--protraktor, prosykkel, azimuth, VTA, VTF, WTF og alt det der?
 7. Bør kanskje ikkje nevne det, men har du hørt om den nye BE50 Deluxe? Friedman sier det er den beste ampen han har lagd 0.O
 8. Øhh... Du ha'kke en rød So Cal, tilfeldigvis, @Sugardaddy65? 0.O
 9. Det geniale med avtagbar bakplate er at man kan bytte mellom solidbody og hollowbody i én og samme øks. Men det lille som fins av hulrom i den der gir noe særlig til hollowbodylyd gjenstår å høre.
 10. Er det noen som på ramme alvor mistenker at noen tjener penger på Gitarnorge og prøver å lure til seg mer ved å be om økonomisk støtte til fortsatt drift?!?
 11. Vil bare si jeg synes all surkinga i denne tråden er utrolig kjip og utakknemlig. Jeg er sikker på at mange med meg setter pris på arbeidet du har lagt i GN, @Kjell Iver.
 12. Akkurat, ja, beviser. Hvor er bevisene for forutsetningen om at menn og kvinner egentlig vil akkurat det samme, gitt like forutsetninger? Og hvor er bevisene for at "tradisjoner, kultur og forbilder" i sterkere grad motiverer folk til å velge hobby og yrke de IKKE vil drive med enn de motiverer folk til å velge hobby og yrke de VIL drive med? Dette er hva det såkalte skandinaviske eksperimentet i likestillingspolitikk har bevist: Man antok at bare man la mest mulig til rette for at folk fikk velge det de ville, ville kjønnsubalansen på tvers av yrkene komme i balanse. De som utformet politikken 'visste' jo at menn og kvinner egentlig vil gjøre det samme, de gjør det bare ikke pga. " tradisjoner, kultur og forbilder" og patriarkat og undertrykking og blablabla, så da ville alt bli bra straks alle fikk gjøre som de ville. Resultat var det motsatte: Ubalansene på tvers av yrkene ble større, ikke mindre. Forklaringen for ideologer med totalitære tilbøyeligheter er da at folk egentlig ikke vet hva de vil, pga. "tradisjoner, kultur og forbilder" og patriarkat og undertrykking og blablabla, så da må heller ideologene som vet hva folk egentlig ville villet--om de ikke var så undertrykket og hjernevasket av "tradisjoner, kultur og forbilder" og patriarkat og undertrykking og blablabla--få bestemme. F.eks med kvotering. At det er påvist i utallige forsøk at hanner er mer interessert i mekanikk og hunner i andre individer, fra menneskebabyer til bavianer, har selvsagt ikke noe med saken å gjøre. Sarkasme? Aldri hørt om hen. Og når de fleste jenterekruttene helst vil synge og de fleste gutterekruttene helst vil spille gitar, bass og trommer, skal man da si "Nei, jenta mi, du vil egentlig spille gitar, ikke synge. Du er bare hjernevasket av tradisjoner, kultur og forbilder," eller skal man oppmuntre ungene til å jobbe videre med det de faktisk viser interesse for?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.