Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

OsamaFetLaden

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 782
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

OsamaFetLaden vant dagen sist Oktober 31 2020

OsamaFetLaden hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 170 Excellent

Om OsamaFetLaden

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 543 profilvisninger
 1. Chillum, bøtte, plastflaske, aluminiumsfolie, saks, vann og fyrtøy. EZPC.
 2. Er det fordi Telecaster er så kul at man bare må ha litt av den tilstede i absolutt alle ‘blandingsprodukter’, eller er det fordi den har kule elementer som lagt sammen blir en så traust og døll gitar at man heller vil bruke de kule elementene i en kul gitar.
 3. Jojo, men i Italia har de italienske lecablokker---det blir noe helt annet.
 4. Skulle tenkt på dét for 10 år siden, men tror ikke det vil funke i dag. Skal stå i stua, under italienske høyttalere, vis a vis italienske bokhyller og ved siden av et italiensk vitrineskap. Leca blir nok å stå for lite i stil med disse pene tingene og for mye i stil med resten av møblementet.
 5. Alt av interesse, i utgangspunktet. Legg ut bilde her eller send merke/modell pr. PM.
 6. Noen her som vasker vinylen sin? Nei, @CaptainSexy, jeg snakker om LP-plater ikke pervoplagg av vinyl. Jeg har begynt å bruke Spin Clean, og synes platene absolutt låter bedre, men den er veldig tungvint å bruke. Særlig å tørke platene i etterkant, uten å smøre fingeravtrykk på dem, suger eselr4$$. Har noen noe bedre å anbefale?
 7. Tanken var å bruke den hvis jeg får ræva meg inn med noen kompiser som spiller uten bassist for tida, så er snakk om volum til å holde tritt med en ganske myktslående trommis, men trommis like fullt. Men hvis det bare er høyttaleren som kan komme til å slite, kan problemet kanskje omgås.
 8. Har en Lucid High Headroom, 50W, 2x 6L6, laget for gitar og steel. 1x12 element, som ikke brukes. Er det noe i veien for å kjøre en streit firestrengs bass gjennom den?
 9. Supert, da blir det bare fire gitarer å ordne spesialfrakt for.
 10. Skal flytte, og det blir en for lang tur for flyttefolkene å laste og losse på samme dag. Dermed innebærer evt gitarfrakt overnatting i et skap uten temperaturregulering. Archtopene og akustiske gitar ordner jeg på andre måter, men hvordan er lav temperatur for plankegitarer?
 11. Jøss. Hvem skulle trodd én enkelt tråd kan påføre noen en så påfallende følelse av tomhet 0.O Jeg har ampen for deg, hvis du kan leve med single ended-/Klasse A-brum. Headstrong Santa Cruz m/ 12” element. Crème de la kræm blackfacelyd, valgfritt oktalt utgangsrør, høy nok renlyd for stuebruk, lav nok sluttrinnvrenglyd for stuebruk. Fenomenal romklang, line out, da workz. Jeg må være gal som tenker på å selge den.
 12. 🍆 (sjekker autosøket på "Suhr" på Finn)
 13. Dave Brubeck — Take Five Paul Desmond — Take Ten John Coltrane — Live At Birdland
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.