Gå til innhold

OsamaFetLaden

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 675
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

OsamaFetLaden vant dagen sist Mars 26

OsamaFetLaden hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 105 Excellent

Om OsamaFetLaden

 • Rang
  off the rails on a crazy train

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 245 profilvisninger
 1. Hva bruker godtfolket for å fjerne smuss fra hardware som ikke bare lar seg børste ren? Har en svart Floyd Rose som ser ut som den var med Henry Morton Stanley gjennom Afrika i atten hundre og faenivold. Gitaren den står på er en gammel Kramer, der baksiden av halsen føles sånn småekkel hakket-før-klebrig ut og gripebrettet--av rosentre--er både skittent og treigt å komme borti med fingertuppene. Som man gjør hele tiden siden den har helt sykt lave bånd. Tips til shaining av Floyd, gripebrett og hals mottas med takk. Jeg vet ingenting om rengjørings- og løsemidler (selv om det kanskje noen ganger virker som jeg har god peiling på løsemidler) og hva ditt og datt av finish og emalje og sånn derre derre der tåler før det blir skadet.
 2. Jess! Jo tjukkere strenger, jo mindre bånd. Eller kassett. Kunne forøvrig godt tenkt meg en gitar med 7.25. Rent intuitivt antar jeg at det kan passe bedre til sånn tommel over-teknikk, mindre fingerspitzgefühl---med mer fretting med pflatene på pfingertupfene enn spitzene.
 3. Tja... Det eneste mer jeg finner er en flekk som kan være utsmurte rester av et stempel, samt “Takamine EST 1982”:
 4. Vel... Er det én ting som er hevet over enhver tvil, er det at ikke bare de aller eldste låter rass.
 5. De JC-ene jeg har hørt har lått/låtet/låte/læti/lætt/låti enten ok eller rass. Kanskje den øvre mellomtonen i dem er ganske romsensititv
 6. Var på konsert med Ulf Wakenius for en måneds tid siden. Forrige gang jeg hørte ham, spilte han på den gamle tohundrekroners Tokai-LP-en med bolt on neck, gjennom AER-amper. Denne gangen spilte han på en Yamaha semi-hollow gjennom en vrengboks og et par Jazz Chorus-er. Forrige gang hadde han himmelsk lyd. Denne gangen låt det helt rass.
 7. Gitarhuset har noen veldig brede av svart nylon, men jeg likte dem ikke. De gnager mot halsen. Kanskje det er bevernylon? o.0 Skal du fikse halstunghet med bred reim, tror jeg lær er mye bedre enn noe annet du kan få tak i. Hvis jeg var gitarmateriellveganer ville jeg kanskje heller først sett på om problemet kunne løses med å flytte reimfestene på gitarkroppen.
 8. Takk for info, men jeg finner ikke noe modellnavn på den. Kun serienummeret på hælen av halsen:
 9. Hvis noen ønsker seg en British Tonebone til jul, kan de sende meg PM.
 10. Original spec, evt. Gotoh 1996, skal settes i en Ibanes JS100. Helst krom, men svart kan også vurderes. Bill.mrk: "Minimal kniveggslitasje"
 11. Er det noen måte å identifisere hvor en Takamine er lagd?
 12. Tja... Er det veldig bra, er det ikke som bluesband. Er det et bluesband er det ikke veldig bra.
 13. 2 eller 🌲 — synes poenget mitt står seg godt framleis
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.