Gå til innhold
 • Bli medlem

OsamaFetLaden

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 570
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

OsamaFetLaden vant dagen sist Mars 26

OsamaFetLaden hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 976 Excellent

Om OsamaFetLaden

 • Rang
  SVekkelsespredikant

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 059 profilvisninger
 1. Akkurat, ja, beviser. Hvor er bevisene for forutsetningen om at menn og kvinner egentlig vil akkurat det samme, gitt like forutsetninger? Og hvor er bevisene for at "tradisjoner, kultur og forbilder" i sterkere grad motiverer folk til å velge hobby og yrke de IKKE vil drive med enn de motiverer folk til å velge hobby og yrke de VIL drive med? Dette er hva det såkalte skandinaviske eksperimentet i likestillingspolitikk har bevist: Man antok at bare man la mest mulig til rette for at folk fikk velge det de ville, ville kjønnsubalansen på tvers av yrkene komme i balanse. De som utformet politikken 'visste' jo at menn og kvinner egentlig vil gjøre det samme, de gjør det bare ikke pga. " tradisjoner, kultur og forbilder" og patriarkat og undertrykking og blablabla, så da ville alt bli bra straks alle fikk gjøre som de ville. Resultat var det motsatte: Ubalansene på tvers av yrkene ble større, ikke mindre. Forklaringen for ideologer med totalitære tilbøyeligheter er da at folk egentlig ikke vet hva de vil, pga. "tradisjoner, kultur og forbilder" og patriarkat og undertrykking og blablabla, så da må heller ideologene som vet hva folk egentlig ville villet--om de ikke var så undertrykket og hjernevasket av "tradisjoner, kultur og forbilder" og patriarkat og undertrykking og blablabla--få bestemme. F.eks med kvotering. At det er påvist i utallige forsøk at hanner er mer interessert i mekanikk og hunner i andre individer, fra menneskebabyer til bavianer, har selvsagt ikke noe med saken å gjøre. Sarkasme? Aldri hørt om hen. Og når de fleste jenterekruttene helst vil synge og de fleste gutterekruttene helst vil spille gitar, bass og trommer, skal man da si "Nei, jenta mi, du vil egentlig spille gitar, ikke synge. Du er bare hjernevasket av tradisjoner, kultur og forbilder," eller skal man oppmuntre ungene til å jobbe videre med det de faktisk viser interesse for?
 2. Det er vel ikke så mange gutter som gidder, heller. Skandinavisk likestillingspolitikk har vitenskapelig bevist det alle mer enn et par gram vett i knotten burde klare å tenke seg fram til selv: At menn og kvinner har forskjellige interesser og ønsker for seg selv. Av ungdommer som vil bli musikere er det langt flere jenter enn gutter som vil bli sangere og langt flere gutter enn jenter som vil bli instrumentalister. Det har ikke noe med tilrettelegging og annet svada å gjøre. Naturlige forskjeller i interesser gir faktisk det hele og fulle svaret.
 3. Lurer på om Duch & Co. er klar for å kvotere inn mannlige søkere til sangutdannelsene i Norge.
 4. Ville ha kontaktet @SteikBacon om hans Edmire Tonefactory-pickuper.
 5. Jeg kan frette eller dempe kun E-strengen med tommelen, så jeg ser det ikke som veldig formålstjenlig å utvikle noe særlig til tommel over-teknikk. Folk som Hendrix, som kunne frette D-strengen med tommelen, derimot, har sikkert mye å hente fra å utvikle tommelteknikk.
 6. Det var en psykt lekker rød HH Gunslinger på Finn tidligere, men den skulle selger ha 10 laks for. Den ble kanskje aldri solgt.
 7. Jeg bor et stykke unna glunten og foreldrene, så tanken var å få det sendt hjem til dem, så dra dit og montere det. Tror flunkende ny middelmådig kvalitet er mer stas for en femåring enn god men brukt-kvalitet, og vil helst montere skabberakkelet med minst mulig hodebry. Dermed peker de fleste pilene mot nytt. Hvis jeg derimot kjøper meg et eget sett, en gang, blir det kun Finn, akkurat som med gitarer
 8. https://www.gear4music.no/en/Drums-and-Percussion/Junior-5-Piece-Drum-Kit-by-Gear4music-Wine-Red/NZ4
 9. Tenker på å rive ut et lite trommesett til en femårig nevø. Ser gear4music selger sine egne sett til under 2000,- Er disse, eller tilsvarende, brukbare for en unge å lære seg elementær slagverking på, eller er det bare ræl?
 10. Lurer virkelig på hva for gitar(er) du har som stiller en L5 i skyggen 0.o
 11. Æ’kke Marshall før sluttrinnet brøler, lizm, esse.
 12. Tror ikke Sugar har så mange hvite SG-er, men når han har kjøpt alle de svarte, røde og brune, må de som ville foretrukket dem nøye seg med hvite.
 13. SugarDaddy har kjøpt alle.
 14. For ikke å snakke om Ed Bickert... På jazzforumet jeg frekventerte i hine hårde var Telecaster ansett som den desidert beste solidbodyen til jazz, med LP som nummer to. Men for de karene var det praktiske en veldig stor del av det p velge solidbody, og Tele er langt mer praktisk enn Les Paul på alle måter. En Tele er mer ‘jazz correct’ med neck humbucker og gripebrett i rosentre.
 15. Foreslår at tråden skifter navn til «Vis Dean Dean» eller bare «Vis Dean». Eller kanskje «Vis Dean din».
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.