Gå til innhold

OsamaFetLaden

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 616
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

OsamaFetLaden vant dagen sist Mars 26

OsamaFetLaden hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 046 Excellent

Om OsamaFetLaden

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 147 profilvisninger
 1. Hvit med svart plekterbrett, forøvrig et plekterbrett som fortsatt hadde beskyttelsesfilm (en opplysningsvideo fra Trygg trafikk) på seg da jeg fikk gitaren i hende. Null slitasje, ren og pen, aldri eid av @Captain. Annonsert for 8,5 k, forumitter får den for 8. Løp & kjøp. Yippie ka yay, motherfucker (Hipp hurra kølle på norsk) https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=154361304
 2. Bør kanskje ikkje nevne det, men har du hørt om den nye BE50 Deluxe? Friedman sier det er den beste ampen han har lagd 0.O
 3. Øhh... Du ha'kke en rød So Cal, tilfeldigvis, @Sugardaddy65? 0.O
 4. Det geniale med avtagbar bakplate er at man kan bytte mellom solidbody og hollowbody i én og samme øks. Men det lille som fins av hulrom i den der gir noe særlig til hollowbodylyd gjenstår å høre.
 5. Er det noen som på ramme alvor mistenker at noen tjener penger på Gitarnorge og prøver å lure til seg mer ved å be om økonomisk støtte til fortsatt drift?!?
 6. Vil bare si jeg synes all surkinga i denne tråden er utrolig kjip og utakknemlig. Jeg er sikker på at mange med meg setter pris på arbeidet du har lagt i GN, @Kjell Iver.
 7. Akkurat, ja, beviser. Hvor er bevisene for forutsetningen om at menn og kvinner egentlig vil akkurat det samme, gitt like forutsetninger? Og hvor er bevisene for at "tradisjoner, kultur og forbilder" i sterkere grad motiverer folk til å velge hobby og yrke de IKKE vil drive med enn de motiverer folk til å velge hobby og yrke de VIL drive med? Dette er hva det såkalte skandinaviske eksperimentet i likestillingspolitikk har bevist: Man antok at bare man la mest mulig til rette for at folk fikk velge det de ville, ville kjønnsubalansen på tvers av yrkene komme i balanse. De som utformet politikken 'visste' jo at menn og kvinner egentlig vil gjøre det samme, de gjør det bare ikke pga. " tradisjoner, kultur og forbilder" og patriarkat og undertrykking og blablabla, så da ville alt bli bra straks alle fikk gjøre som de ville. Resultat var det motsatte: Ubalansene på tvers av yrkene ble større, ikke mindre. Forklaringen for ideologer med totalitære tilbøyeligheter er da at folk egentlig ikke vet hva de vil, pga. "tradisjoner, kultur og forbilder" og patriarkat og undertrykking og blablabla, så da må heller ideologene som vet hva folk egentlig ville villet--om de ikke var så undertrykket og hjernevasket av "tradisjoner, kultur og forbilder" og patriarkat og undertrykking og blablabla--få bestemme. F.eks med kvotering. At det er påvist i utallige forsøk at hanner er mer interessert i mekanikk og hunner i andre individer, fra menneskebabyer til bavianer, har selvsagt ikke noe med saken å gjøre. Sarkasme? Aldri hørt om hen. Og når de fleste jenterekruttene helst vil synge og de fleste gutterekruttene helst vil spille gitar, bass og trommer, skal man da si "Nei, jenta mi, du vil egentlig spille gitar, ikke synge. Du er bare hjernevasket av tradisjoner, kultur og forbilder," eller skal man oppmuntre ungene til å jobbe videre med det de faktisk viser interesse for?
 8. Det er vel ikke så mange gutter som gidder, heller. Skandinavisk likestillingspolitikk har vitenskapelig bevist det alle mer enn et par gram vett i knotten burde klare å tenke seg fram til selv: At menn og kvinner har forskjellige interesser og ønsker for seg selv. Av ungdommer som vil bli musikere er det langt flere jenter enn gutter som vil bli sangere og langt flere gutter enn jenter som vil bli instrumentalister. Det har ikke noe med tilrettelegging og annet svada å gjøre. Naturlige forskjeller i interesser gir faktisk det hele og fulle svaret.
 9. Lurer på om Duch & Co. er klar for å kvotere inn mannlige søkere til sangutdannelsene i Norge.
 10. Ville ha kontaktet @SteikBacon om hans Edmire Tonefactory-pickuper.
 11. Jeg kan frette eller dempe kun E-strengen med tommelen, så jeg ser det ikke som veldig formålstjenlig å utvikle noe særlig til tommel over-teknikk. Folk som Hendrix, som kunne frette D-strengen med tommelen, derimot, har sikkert mye å hente fra å utvikle tommelteknikk.
 12. Det var en psykt lekker rød HH Gunslinger på Finn tidligere, men den skulle selger ha 10 laks for. Den ble kanskje aldri solgt.
 13. Jeg bor et stykke unna glunten og foreldrene, så tanken var å få det sendt hjem til dem, så dra dit og montere det. Tror flunkende ny middelmådig kvalitet er mer stas for en femåring enn god men brukt-kvalitet, og vil helst montere skabberakkelet med minst mulig hodebry. Dermed peker de fleste pilene mot nytt. Hvis jeg derimot kjøper meg et eget sett, en gang, blir det kun Finn, akkurat som med gitarer
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.