Gå til innhold

OsamaFetLaden

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 700
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

OsamaFetLaden vant dagen sist Januar 15

OsamaFetLaden hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 124 Excellent

Om OsamaFetLaden

 • Rang
  off the rails on a crazy train

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 329 profilvisninger
 1. Kjøp på messer eller bruktsjapper. Nye platepressinger er ofte bare drit, selv om de markedsføres som boutique-utgivelser med 180 gram vinyl og faens oldemor som presseoperatør. Selv de kjipeste søttitallspressingene fra oljekrisa, med papplateinnlegg, låter bedre enn det aller meste som som blir presset i 2020.
 2. Vil du ha god, ekte rørlyd med herlig single ended-brum, kjøp den minste Laney Cub-ampen.
 3. Nei, har ikke prøvd det, men det er dét jeg ville prøvd. Konsentrasjonen gir seg selv: glass fylt opp med kaffe påfylles opp med vann. Empirien jeg har å lene meg på er at min kjære mor insisterer på pulverkaffe farger konditorvarer bedre enn vanlig kaffe gjør.
 4. Kjøp et stort glass Nescafé gull, skriv av korken, riv av forsegling og hell kokende vann oppi kaffepulveret til glasset er fullt. Det vil gulne omså pavens gebiss.
 5. Har brukt dagen på rengjøring og setup av en gammel Kramer, og endte med noen timers kos på slutte med å intonere Floyden. Fy Floyd i hælvette, sier jeg bare. Som om ikke den hinsides upraktiske strengeslakkinga og skyvinga av Bridge saddles var nok, var selvsagt stroboclipfaen tom for batteri og den andre tuneren min rota bort et sted. Jeg hadde stemmeappen Guitar Tuna på telefanen, men rapporterer bare pitches tilbake i forhold til de seks åpen streng-notene, og er heller ikke nøyaktig nok, så det endte opp med at mesteparten av jobben ble gjort på øret. På kjøkkenbordet. Med samboeren med hodepine som satt og jobba i rommet ved siden av. M.a.o intonering på øret uten forsterker. Jeg tror at det som gjør dette vanskelig ikke er det er vanskelig å høre 1-2-3 cemts avvik, men at det er så mye annet som foregår av svingninger, oscillasjon og overtoner og jævelskap som forstyrrer, særlig når man går fra flageolett til ffretted. Jeg tror jeg tenkte rundt hundre ganger at noten på 12. bånd hørtes både høyere og lavere ut enn flageoletten—samtidig. Det ble lettere etterhvert, men neppe fordi gehøret ble spontantopptrent—heller fordi jeg ble bedre på fokusere på de de riktige svingningene.
 6. Hva bruker godtfolket for å fjerne smuss fra hardware som ikke bare lar seg børste ren? Har en svart Floyd Rose som ser ut som den var med Henry Morton Stanley gjennom Afrika i atten hundre og faenivold. Gitaren den står på er en gammel Kramer, der baksiden av halsen føles sånn småekkel hakket-før-klebrig ut og gripebrettet--av rosentre--er både skittent og treigt å komme borti med fingertuppene. Som man gjør hele tiden siden den har helt sykt lave bånd. Tips til shaining av Floyd, gripebrett og hals mottas med takk. Jeg vet ingenting om rengjørings- og løsemidler (selv om det kanskje noen ganger virker som jeg har god peiling på løsemidler) og hva ditt og datt av finish og emalje og sånn derre derre der tåler før det blir skadet.
 7. Jess! Jo tjukkere strenger, jo mindre bånd. Eller kassett. Kunne forøvrig godt tenkt meg en gitar med 7.25. Rent intuitivt antar jeg at det kan passe bedre til sånn tommel over-teknikk, mindre fingerspitzgefühl---med mer fretting med pflatene på pfingertupfene enn spitzene.
 8. Tja... Det eneste mer jeg finner er en flekk som kan være utsmurte rester av et stempel, samt “Takamine EST 1982”:
 9. Vel... Er det én ting som er hevet over enhver tvil, er det at ikke bare de aller eldste låter rass.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.