Naigewron

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  843
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Naigewron vant dagen sist Januar 20

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

957 Excellent

Om Naigewron

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

1 608 profilvisninger
 1. Vis frem kosekroken din!

  Jepp, det er et av podens kunstverk fra barnehagen, skjult av en refleksjon av naboens vindu 😂
 2. Vis frem kosekroken din!

  Min beskjedne man cave for å klimpre på 4- og 6-strengere i hjemlige omgivelser. Monitorer for når jeg kan lage lyd, headsett for familiemodus 😉
 3. Akustisk gitar - plekter eller ikke?

  Spiller ca 50/50 med og uten, men strummer så å si aldri uten plekter. Hvis jeg spiller med fingrene er det for å plukke strengene individuelt.
 4. Vis oss din Tele

  Tele med binding er alltid lekkert. Jeg vurderte en liten stund å gå for en Classic Vibe Custom i stedet for Mexico-Fender bare for bindingens del
 5. pedalbrett

  Lekkert! EBS-kablene er topp. Hele brettet mitt (lengre opp) er kablet med dem, bortsett fra tap tempo (siden de ikke tilbyr TRS)
 6. 55 x 40 x 24 cm. Ganske vesentlig mye mindre enn brettet ditt, selv uten bag 🤔
 7. pedalbrett

  Volumpedal Vet ikke om tap tempo-switchen kan telle som en egen pedal, men jeg tror jeg har det meste dekket etter hvert.
 8. pedalbrett

  Jeg tror mitt lille Metro 20 har nådd maksimumskapasitet.
 9. #gitarnorge på Instagram

  Noen mulighet for å få den inn på "Ulest innhold"-siden også? All min forumsurfing går fra den siden; er vel så godt som aldri på hovedsiden.
 10. Er du heldig så kanskje de er snille med brettet når de legger det inn, men på vei ut blir det nok kastet rundt av de samme tullingene som tømmer resten av bagasjen. Flightcase er nok eneste utvei her hvis du vil være noenlunde trygg.
 11. Line6 HX - Strømkrav

  The Gigrig leverer vel totalt 5A, og kan vel levere alt til én enhet om du ønsker? Men vet ikke om de støtter plugg-typen.
 12. pedalbrett

  Edit: Fucked it up. To be continued 😂
 13. Vis oss din Tele

  Får poste denne inn det offisielle Tele-arkivet også. Mexico-Tele. Ingenting spesielt med den foreløpig annet enn at jeg byttet hvitt mot mintgrønt plekterbrett for å få en litt mer classy og "vintage"-ish look. Forskjellen er subtil men effekten er markant Har ingen erfaring med modding av gitarer, men ser for meg at denne kan bli morsom å leke med fremover. Mexico-pickupsene låter ikke direkte dårlig på noen måte, men de er betraktelig mørkere og mer muddy enn typiske Tele-pickups tradisjonelt "skal" være. Vi får se hvor det ender opp etterhvert. Ekstremt fornøyd med gitaren. Dette er første gitar jeg har eid uten humbuckere (og første gitar uten Floyd, med unntak av en Gibson SG), og jeg merker den inspirerer på en helt annen måte enn de typiske hardrock-gitarene jeg har hatt før. Veldig kult.
 14. NAMM 2018-tråden

 15. NAMM 2018-tråden