Web Analytics
Gå til innhold

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 004
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  54

Naigewron vant dagen sist Juni 18

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 549 Excellent

2 følgere

Om Naigewron

 • Rang
  Allrounder - Like dårlig til alt

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/eskilseter

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

2 958 profilvisninger
 1. Muligens litt begrenset med såpass spesifikk mikk-ekspertise her inne. Får sikkert bedre og raskere svar på en mer studio-relatert gruppe/forum; kan anbefale "Home Recording Studio Zone" på Facebook: https://www.facebook.com/groups/audioproduction101/
 2. Vil tro at line level i FX return går fint, men ville kanskje vært mer forsiktig i front. Men det er antakelig veldig avhengig av forsterkeren mer enn noe annet.
 3. Hva er en frekk danseband-chord? Beveger de seg noengang utenfor 1, 4, 5 og 6-chordene?
 4. Grattis! Minner litt om Carvin-gitarene som det gikk så mange av på 90-tallet
 5. Humbuckere funker til mye rart de. De fleste typiske jazzgitarer har humbuckere, og Les Paul-gitarer brukes i alle mulige stiler. Mark Knopfler har f.eks. spilt dem i alle år.
 6. Ser ut til at mine trommedager er over, i alle fall i denne omgang, grunnet selvvalgt overflytting til bass, så jeg selger unna en del trommestæsj for å finansiere annet utstyr, og fordi jeg ikke har plass til å lagre det noe sted Så i tilfelle noen på forumet har lyst på et meget oppegående trommesett, eller kjenner noen som trenger, så poster jeg det her: Mapex Saturn V shellpack i Strata Red Pearl: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=181641074 Black Panther Brass Cat skarptromme: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=181643773 Diverse hihats: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=182367877
 7. Fender: Sparker Cruz for å ha postet et tvilsomt meme på Facebook Også Fender:
 8. Har ikke testet den med poweramp og cab nei. Jeg bruker DI når jeg behøver balanserte kabeltrekk. TRS-XLR er ikke standard kabler rundt om, så jeg vil ikke basere meg på det.
 9. Kjører HX Stomp som komplett rigg for elgitar, akustisk gitar og bass. Spiller med headsett 90% av tiden hjemme, med mindre madammen er bortreist og poden sover - Da kan jeg skru opp volumet på studiomonitorene Med bandet går jeg inn i en 1000W FRFR-høyttaler, da spiller jeg primært bass. Synes HX Stomp gjør seg veldig godt som komplett rigg. Den har jo som kjent litt begrenset prosessorkraft sammenlignet med storebrødrene, og andre modelerings-bokser, men jeg har ingen problemer med å sette opp gode "rigger" innen begrensningene. Det kan faktisk være litt befriende av og til å ikke ha mulighet til å legge til alt mellom himmel og jord på hver preset - Man må legge litt tanke i å finne oppsettet som fungerer best. Vil likevel absolutt anbefale deg å utvide den med litt tilbehør - Den er ganske begrenset hvis du kun skal bruke de tre switchene på boksen. Jeg kjørte den lenge sammen med en ekstern switch og en expression pedal, og det hjalp en del. Da kunne jeg sette opp switchen til å hoppe mellom moduser på boksen, og sette expression-pedalen til å styre ett eller annet parameter. Nå har jeg en dobbel footswitch, MIDI-kontroller med to brytere, og en expression pedal. Da har jeg den satt opp slik at jeg har fire footswitcher som kan slå av og på effekter, én som brukes til tap tempo og tuner, to MIDI-fotswitcher som lar meg skifte preset, og en expression pedal som kan mappes til hva som helst (volum, wah, effekt-nivå, modulasjonshastighet, whatever). Med alt dette ekstra leketøyet så har det blitt en veldig kraftig liten rigg. Et typisk oppsett på en av mine gitarpresets er slik: Overdrive -> Forsterker -> Kabinett -> Modulasjon -> Delay -> Reverb Hver preset har fire fotswitcher som jeg kan tilegne, og de er ofte lagt opp slik: - Switch #1: Overdrive av/på - Switch #2: Modulasjon av/på - Switch #3: Delay av/på - Switch #4: Reverb mix (switcher mellom litt klang og masse klang) - Switch #5: Tap tempo for delay - Expression pedal: Delay mix (går fra knapt hørbar til grand canyon) Alt i alt så er da dette en komplett gitarrigg, pluss evt hodetelefoner eller en eller annen form for flatrespons høyttaler.
 10. Vet ikke hva slags kvalitet du trenger, men du kan kjøpe en karaokeversjon her: https://norskkaraoke.no/karaoke-vare/tigergutt-cc-cowboys/ Tviler sterkt på at du vil finne en instrumentalversjon spilt av CC Cowboys noe sted, men hvem vet?
 11. Tror ikke noen utfordrer deg til sverdduell for å bruke akkurat dette uttrykket feil. Wiki er enig med oss alle, egentlig: "There is no formal definition of a superstrat; the categorisation is still largely left to popular opinion and depends greatly on the artist(s) associated with a particular model and how it is marketed." https://en.wikipedia.org/wiki/Superstrat
 12. Det avgjøres jo av mengden GAS på andre gitarer, ikke finishen på den jeg har 😂
 13. Har selv alltid tenkt på de direkte strat-moddene som hotrod strat eller fat strat, ikke superstrat. Superstrat i mitt hode har alltid vært en gitar som er produsert og designet spesifikt som shredder-øks.
 14. Tror de fleste vil være enig i at RG-serien er superstrats ja.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.