Gå til innhold

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 614
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  44

Naigewron vant dagen sist Juni 29

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 023 Excellent

Om Naigewron

 • Rang
  Pedalfanatiker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

2 353 profilvisninger
 1. Det er vel en sånn minijack-plugg i Tubescreamerne? Finnes tonnevis av både overganger og kabler du kan bruke der. Her, f.eks. Er en Voodoo Lab-kabel, men de har samme plug i enden som T-Rex bruker. https://www.best2music.no/shop/voodoo-lab-kabel-5084p.html
 2. Sier meg enig.
 3. Litt av en fjellvegg i bakgrunnen der. Hvor er du?
 4. Glamourbilder i solskinnet ☀️
 5. Er vel enkelt å finne ut om det er kabel eller ikke hvis du tester med en annen kabel? Eventuelt se om kabelen sklir lett ut av andre plugger (gitar, forsterker, etc)? Men det skal nok mye til før en kabeltupp blir slitt - Som Æljen sier er det nok "tappen" som holder kabelen på plass i pedalen som er slitt eller bøyd. Det er den lille "kroken" til høyre i dette bildet:
 6. Det sitter en Cioks Adam under brettet ja
 7. Prisene er nok de samme i hele Europa ja. Skal du spare noe så er det Finn som er svaret
 8. Cioks Adam, DC5 og DC7 er spesialdesignet for å passe under Pedaltrain Nano og Metro-brettene. Meget gode strømforsyninger, alle sammen. Noen av Strymon-forsyningene passer også, og minst én av Truetone sine (men disse er sjeldne i Norge, siden ingen importerer dem). Skikkelige isolerte strømforsyninger koster litt, men dukker ofte opp på Finn for ned mot halv pris. Anbefaler å sjekke der. Billigere strømforsyninger kan ofte fungere helt greit, men da blir de ofte veldig kresne på pedaler. Noen pedaler fungerer helt topp i billige strømforsyninger, mens andre genererer støy med en gang. Eneste måte å finne det ut på er å teste, og det kan fort bli en dyr affære.
 9. Squier Jaguar er et bra valg ja. Jeg spiller en Ibanez TMB100 som er bortimot den samme bassen, men jeg synes den har en mye bedre hals å spille på. Hvis du er ute etter shortscale for å gjøre overgangen fra gitar litt lettere så er Squier Mustang også et oppegående valg https://www.gear4music.no/amp/no/Gitar-and-Bass/Squier-by-Fender-Vintage-Modified-Mustang-Bass-svart/JWL
 10. Hvis Gibson skal gå etter Dean for kopi av kroppen på Flying V, så synes jeg Dean bør gå etter Gibson for å kopiere Dean sin headstock på Reverse Flying V (som forøvrig er den hesligste gitaren i verden)
 11. Dette kommer ikke til å slå godt ut for Gibson sitt rykte. Blir litt avsmak av å spille "authentic" nå, føler jeg
 12. Må ikke bygge deg Les Paul nå, da kommer Mark Agnesi og tar deg. You have been warned.
 13. Dritfett. Djentbusters 🤘😁
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.