Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 201
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  65

Naigewron vant dagen sist November 15

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 776 Excellent

2 følgere

Om Naigewron

 • Rang
  Trommer, bass, gitar - Like dårlig til alt
 • Bursdag August 1

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/eskilseter

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Vestlandet

Nylige profilbesøk

3 121 profilvisninger
 1. Hvis du har en av/på-switch til loopen vil du vel kun få input hvis den er av, og kun loop return hvis den er på? Men parallell loop vil nok også fungere ja
 2. Hvis du har en bryter for å slå av og på fx loop, funker det å slå den av når du går i front? Kanskje den knotten kan flyttes til en fotbryter? Da vil du kunne switche mellom frontinput og HX Stomp med en fotbryter, og bare holde begge pathene aktive hele tiden. Hvis du kobler i parallell vil det vel potensielt funke ja, men da må du sørge for å mute signalet du ikke vil høre.
 3. Hvis du har en plugg i fx return så bypasser du vel input og preamp i forsterkeren? Signalet fra input blir sendt til fx send og så skal det komme tilbake i fx return, men det er jo ingenting plugget i fx send for å videresende signalet
 4. Jazz III plekter .009-.042 strenger Stroppelengde godt opp under armhulen
 5. Du dedikerte får poweramper til bass også, men de pleier ikke å være billige. Like greit å kjøpe en rimelig forsterker med sløyfe og gå i FX return ja. Kan også være at du får bedre resultater rett i front - Det er det jeg gjør.
 6. Instagram-pluginen som ble brukt for å hente #gitarnorge-bildene fra Insta sluttet å fungere, og det var visst ingen gode erstattere der ute. Likte den funksjonen selv også.
 7. Grattis! Var det den som lå på Finn en stund? Lurte på å plukke den opp for å se om den kan gjøre litt samme jobb som en Stingray, men blir ikke venn med de brede Fender-style femstrengs-halsene.
 8. Blir det samme som å plassere en preamp- eller drivepedal foran en litt halvdvask gitarforsterker. Du kan få mye bedre lyd, men må selvsagt fortsatt leve innenfor ampens begrensninger. Jeg har en helt kurant Ampeg Klasse D-forsterker med en Sansamp Bass Driver DI foran. Forsterkeren er fin den, men mangler litt karakter, så det kan jeg bruke preamp-pedalen til å hjelpe med. Fin kombo.
 9. Absolutt. Gitarstativet mitt er et bevis på det 😄
 10. Bruktprisene på Ibanez er ikke mye å skryte av heller.
 11. Tips: Prøv å skrive litt mer beskrivende emnefelt når du starter tråder Har ikke spilt akkurat den, men S-serien til Ibanez er stort sett veldig ålreite gitarer til gode priser. Veldig lett vekt og komfortabel hals.
 12. Denne? Eller misforstår jeg hva du er ute etter? https://forum.gitarnorge.no/discover/29/ Jeg har den på denne knappen:
 13. Vet at Petrucci hadde en mye mer utpreget C-profil på Ibanez-gitarene sine enn den vanlige Wizard-halsen. Regner med at JP6 fikk en lignende profil.
 14. Fikk endelig pickups i posten i forrige uke, så da kan jeg endelig si at denne er ferdig (med forbehold om fremtidig modding, selvsagt). Tenker denne kan få navnet "Browncaster", av åpenbare grunner. Pribora-pickupene jeg bestilte forsvant i posten, så etter en del venting og om og men så fikk jeg tilbakebetalt det kjøpet. Så gikk jeg i stedet for et sett med Bootstrap Pretzel pickups, etter å ha sett dem få en del skryt rundt om (spesielt på TDPRI). Jeg tok også slipepapir og 0000-stålull og pusset ned kroppen litt for å få vekk den verste plastikk-glossen. Det funket høvelig b
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.