Gå til innhold
 • Bli medlem

Naigewron

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 395
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

Naigewron vant dagen sist Februar 26

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 685 Excellent

Om Naigewron

 • Rang
  Pedalfanatiker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

2 185 profilvisninger
 1. Jepp. Avslutter sesong 1 i dette øyeblikk 👍
 2. Den stakkars Telen min får alt for sjelden nye strenger. I dag var det endelig tid for et nytt sett
 3. Spiller et kjapt unplugged sett i kveld på den gamle Fenderen min. Ukjent modell, byggeår ca 1980
 4. Tenker det samme. Det hadde jeg gjort i alle fall. Kan jo hive den ut til 3000 og se hva som skjer, men...
 5. Har en Morgan elektro-akustisk som jeg aldri spiller på. Noen som vet om det er et marked for halvrimelige akustiske? Er vel litt risky å sende også? Kostet 6000 ny. Får jeg 3-4000 for den tror dere?
 6. Jeg spilte i korps (kornett og bariton), og tok pianotimer i et par år i min barndom/ungdom, men alt jeg egentlig fikk ut av det er at jeg nå kan lese noter. Kjekt, men bruker det praktisk talt aldri. I voksen alder spiller jeg trommer, bass og gitar, og er 99% selvlært på alt. Har tatt noen få trommetimer (kanskje til sammen ti timer), og tok et kjapt nybegynnerkurs når jeg begynte å spille gitar i tenårene (lærte pentatonskala - beste investering noensinne), men ellers er alt lært gjennom hundrevis av timer med spilling til plater, alene eller i band. Som trommis har jeg spilt i en god del band og vært heldig nok til både å spille inn noen album og spille en del live, og det er når jeg har spilt med andre at jeg helt klart har forbedret spillingen mest. Jeg har aldri funnet tålmodigheten til å sette meg ned og lære teknikk eller teori. Det er ganske dumt, siden jeg vet at jeg tar ting ganske fort når det gjelder instrumenter, så hvis jeg faktisk hadde giddet å øve hadde jeg nok merket effekten veldig fort. Oh well. Nå er jeg familiefar med lang pendlevei, så jeg er heldig om jeg får et par timer i uken til å klimpre på et instrument. Kommer ikke fra en generelt musikalsk familie, men min far klimpret litt på gitar når jeg var liten, og han spilte mye plater. Jeg tipper at det meste av interessen min opprinnelig kom derfra.
 7. Dette er med akustisk gitar med piezo. Blir gjerne litt tynnere hvis du snakker om elgitar med piezo, men bør uansett hjelpe veldig for å få den til å låte mer naturtro.
 8. I tilfelle andre vil søke opp disse så heter de 3 Sigma Audio: https://www.3sigmaaudio.com/ Jeg kjøpte en Taylor 314CE IR fra dem og er storfornøyd med resultatet når vi spiller akustisk med bandet i alle fall. Har ikke hørt om IR for mandolin eller archtop, men jeg har ikke akkurat aktivt søkt etter dem heller.
 9. Du kan bare redigere i en begrenset tid. Hvis du blir støttemedlem så kan du redigere mye eldre innlegg (muligens til evig tid, usikker på tidsbegrensning der)
 10. Jeg leker med demoinnspillinger i et lite hjemmestudio, men har ikke plass eller støygrense til å kunne sette opp elektriske trommer. Så jeg spiller inn trommespor med en liten padkontroller, og det funker helt greit, men det er grusomt irriterende å spille basstromme med hendene. Jeg er jo trommis, så jeg mister årevis med innprentet teknikk når jeg ikke får bruke høyrefoten. Så, er det noen som kjenner til en dings jeg kan koble til via USB for å spille basstromme med foten? Sensitivitet er et pluss, men ikke nødvendig. Jeg spiller streit rock'n'roll, så de sjeldne gangene jeg ikke skal ha fullt trøkk på basstrommen så kan jeg skru det ned i MIDI-editoren i Cubase. Kan selvsagt skaffe en fullblods Roland kickpad og et triggerinterface, men det er en god del mer knot og penger enn jeg har tenkt å legge i dette prosjektet.
 11. MXR Tap switch er enda mindre - 5 x 3.5 cm, men de skal vel ha en drøy femhundrelapp for den.
 12. Jepp. Jeg gjør det med akustisk og min Ampli-Firebox. Massiv forbedring!
 13. Acoustic simulator gir deg en halvgrei akustisk lyd, men det du ser i videoene der er nok folk som bruker en piezo pickup i gitaren sin. Da får du en relativt oppegående akustisk lyd fra en egen pickup. For optimalt resultat bør en slik pickup ha en egen jack-utgang fra gitaren og kjøres i en egen rigg, fordi akustisk gitarlyd låter ganske kjipt gjennom en gitarforsterker beregnet på elektrisk gitar.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.