Gå til innhold

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 901
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  51

Naigewron vant dagen sist Februar 14

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 454 Excellent

2 følgere

Om Naigewron

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

2 818 profilvisninger
 1. Tvert imot. Fender promoterer Squier veldig aktivt på hjemmesidene sine
 2. Enig med Hanspanzer her - Pribora-pickups er sjefsalternativ for lite penger. Jeg hadde dem i min Mexico-telecaster, og laget en liten sammenligning mot standard-pickupene her:
 3. Vet det er mange her som har roteskuffer med deler, så det er jo verdt et forsøk. Ute etter topunkts strat-trem (Gotoh, Hipshot, etc). Detaljer i annonsen: https://www.finn.no/174796432
 4. Plukket opp denne på Posten for litt siden, så da ble det fort dagens gitar
 5. En kompressor jevner jo ut signalet ditt, så lave lyder blir høyere, og høye lyder blir lavere (avhengig av innstillinger). På grunn av det så vil støyen også bli forsterket. En god kompressor skal ikke legge til støy, men noen har verre rykte på seg enn andre. Boss CS-3 er vel blant de jeg har lest mange steder at kan lage en del støy, og blend-knob har den heller ikke. Finnes en god del gode kompressorer med blend nå. Kan i alle fall personlig anbefale Xotic SP Compressor og Wampler Ego (enten fullsize eller mini). Så har du Pigtronix Philosopher's Tone (kommer også i to størrelser), Keeley 4-knob Compressor, etc, som skal være veldig gode. Tror google vil være din venn her, sammen med demoer. Noen kompressorer gjør seg veldig godt for å få "country-skvisj", mens andre er mye bedre på å være mer "uhørlig" og bare legge til sustain og kanskje jevne ut signalet ditt litt.
 6. Absolutt en mulighet, men ta med i betraktningen at alle kompressorer øker støynivået ditt (av og til bittelitt, av og til veldig). Men det er mange som bruker kompressorer slik du foreslår (både før og etter vreng). Du vil antakelig få bedre resultet med en kompressor med blend-funksjon, slik at du også beholder en del av tørrsignalet ditt og ikke mister anslaget.
 7. Nei var ikke det gitt, når bryllupsreisen var over. Spillbarheten er helt nydelig, men jeg fikk ikke lydene jeg hadde håpet på. Jeg vil rett og slett ha strat-lyd, og innså vel endelig at da må jeg ha en strat Vurderte å begynne å skifte pickups og slikt, men når jeg kunne selge den videre uten tap så ble det slik 😜
 8. Jeg velger utelukkende strengetykkelse basert på spillefølelse. Jada, det er små forskjeller i lyd, men de kan enkelt justeres for i resten av riggen. Spiller 10-46 fordi de føles best (enkle bends uten at jeg overbender, etc).
 9. Ah ok, da bør det jo være ok, antar jeg? På Akai sine sider står det listet under "Legacy", altså ting de ikke produserer lengre, og da pleier driverstøtten å falle vekk ganske fort. https://www.akaipro.com/products/legacy
 10. Vet absolutt ingenting om kortet, men det ser ut til å være ganske gammelt. Alltid en fare for a drivere er ganske utdaterte i slike tilfeller, så du kan potensielt få problemer med å bruke det på nyere operativsystemer.
 11. Kunne hatt koronakarantene der ja
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.