Naigewron

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  916
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  20

Naigewron vant dagen sist April 9

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 090 Excellent

Om Naigewron

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

1 704 profilvisninger
 1. Jeg trenger en ~50 cm TRS-kabel for en tap tempo switch, med så kompakte plugger som mulig (type EBS/Rockboard/MXR Pancake), men det ser ut til å være umulig å oppdrive her til lands. Noen som vet om en butikk som selger noe slikt for en overkommelig pris?
 2. Pedalbrett oppsett

  Min personlige mening ut fra pedalene du listet: Tuner -> Volum -> Kompressor -> Boost -> Distortion -> Chorus Men det finnes ingen fasit. Test alle kombinasjoner du kan for å se hva du liker.
 3. Utvilsomt. Har klikket meg inn der flere ganger selv før jeg innså at trådene var ti år gamle.
 4. pedalbrett

  Testet det nå. Jepp, mer støy jo høyere jeg skrur lysstyrken. Når jeg tenker meg om kan det være det dukket opp når jeg skiftet en av spottene, så nå er det to forskjellige typer spotter i skinnen. Den nye går det an å dimme mens de gamle ikke kan dimmes... Merkelig opplegg.
 5. pedalbrett

  Spørsmål til andre pedalbrett-afficionados: Jeg syntes brettet mitt hadde utviklet vel mye støy i det siste, men kunne ikke skjønne hvorfor... Men så merket jeg at den forsvant hvis jeg slo av taklampen på kontoret der jeg sitter hjemme og klimprer. Det er en spotskinne med LED-spotter kontrollert av en dimmebryter i tilfelle det har noen betydning. Er det noe jeg kan gjøre med dette? Kjøpe en eller annen strømforgrener som isolerer på en eller annen måte? Jeg har null peiling på elektronikk, så hjelp mottas med takk
 6. Ny YouTube kanal - Brother Tuck’s

  Det er litt for lite shuffle blues i livet mitt. Abonnert.
 7. Kule trommer

  Huff nei. Klarer ikke å spille med noe særlig vinkel på tammene; føler at stikkene bouncer inn igjen i hånden i stedet for opp. Ettersom årene har gått så har tammene og cymbalene bare blitt flatere og flatere; regner med de snart begynner å vippe fremover, type Keith Carlock
 8. Kule trommer

  Trommetråd? Nice Her er mitt Mapex Saturn
 9. ( Ønskes Kjøpt ) Wampler Tumnus Deluxe

  Du har postet bilde av en Tumnus Deluxe, ikke en Tumnus. Sikkert greit å avklare hvilken du faktisk er ute etter 😉
 10. Vis oss din Tele

  Noen som har erfaring med Strat neckpickup i Telecaster? Er det noen vits i å lete etter som passer i standard pickguard eller bør jeg bare kjøpe en standard size?
 11. Overdrive, dist., boostpedal...?

  Vel, hva gjør at du vurderer de to pedalene spesifikt? De er ganske forskjellige - Den ene forsøker å emulere en spesifikk forsterker, mens den andre er ment for å drive forsterkeren din uten å farge lyden din for mye.
 12. Ny låt/musikkvideo ute på youtube

  Veldig bra! Fortjener definitivt mer enn 230 views
 13. (Salg) Diverse utstyr

  Hvor holder du til?