Gå til innhold

Naigewron

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  986
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

Naigewron vant dagen sist Juni 15

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 173 Excellent

Om Naigewron

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

1 836 profilvisninger
 1. Alt befinner seg i Bergensområdet. TC Electronic Flashback II og MXR M199 Tap Tempo switch: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=123901830&fks=123901830 Henretta TwoInOne Chorus & Tremolo: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=118456131&fks=118456131
 2. Naigewron

  pedalbrett

  Jeg har innsett at jeg må ha minst tre overdrives på brettet, og at jeg alltid kommer til å ha lyst til å bytte ut minst én av dem. Jeg er nysgjerrig på hvordan du kjører Ethosen din. Kjører du med speaker sim rett i mikseren eller bare som en tone shaper foran en forsterker? Ser den er plassert etter delay men før reverb, så jeg tipper du bruker den og reverb-pedalen for å "simulere" en clean forsterker?
 3. Naigewron

  Vis frem kosekroken din!

 4. Naigewron

  Vis frem kosekroken din!

  Pappastudio, komplett med babycall
 5. Naigewron

  pedalbrett

  Another day another rebuild
 6. Naigewron

  Vis frem kosekroken din!

  De låter bedre enn headsett (eller ingenting), men selvsagt ikke i nærheten av et skikkelig kabinett med litt volum bak seg. Og så er det selvsagt som med alt annet: Du får som oftest det du betaler for (uten at jeg skal påberope meg mye erfaring med dyre monitorer).
 7. Naigewron

  NBD

  Liker ikke Firebird-formen på gitarer, men den funker som bare fy på bass. Grattis! 👍
 8. Naigewron

  Ny forsterker!

  Den vil tilby myyyye mer volum enn du trenger, men fordelen med digitalt er at lyden er like god på lavt volum (i motsetning til de aller fleste rørforsterkere). Så det er bare å skru ned volumet og rocke vilt så høyt du tør Edit: Og som Skullcrusher nevner kan den kjøres helt ned i 1w om du vil.
 9. Naigewron

  Ny forsterker!

  En del effekter er som oftest integrert, men du kan også supplere med dine egne om du vil. Jeg har ikke "forsterker" i klassisk forstand, men har basert hele riggen min rundt en liten modellerings-preamp og supplerer den med pedaler både foran og bak. Funker flott som fjell. Den du linker til er mer slik som min - Det er ikke en forsterker i klassisk forstand, så du kan ikke drive en høyttaler med den. Den må kobles i enten en monitor eller en power amp og et kabinett for å få lyd. Det funker bra for meg, som kobler i et audio interface hjemme og rett i PA på øving, men hvis du vil kjøre den mer klassisk så trenger du mer enn bare den. Som mange andre har sagt, sjekk ut Boss Katana. Går du opp til 100w-versjonen så får du effektsløyfe slik at du kan plassere pedaler både foran og bak forsterkermodellen om du vil. Ekstremt mye for pengene, langt under budsjettet du nevner lengre oppe. Den har også en god del Boss-effekter innebygget, men tar også pedaler bra slik at du kan bruke resten av budsjettet ditt på det om du vil
 10. Naigewron

  Ny forsterker!

  Digitalforsterker som emulerer andre forsterkere. Digitalplattformene har blitt ekstremt gode de siste ti årene, i tilfelle du ikke har vært borti digitale forsterkere på en del år (eller i det hele tatt). Og de er selvsagt veldig volumvennlige, så du kan kjøpe en 100w forsterker som er mer enn kraftig nok til store scener og den låter like fett på lavt volum (i motsetning til de fleste rørforsterkere).
 11. Naigewron

  Clean boost pedal

  Hvis du vil ha en helt transparent boost som ikke farger lyden i det hele tatt (kun øker volum) så er TC Electronic Spark Mini et flott alternativ til en rimelig penge. Edit: Eller var det den du mente du allerede hadde når du skrev Sparkle?
 12. Naigewron

  pedalbrett

  MIDI-switcher neste? ES-8?
 13. Naigewron

  Axemen Of Sweden - full dokumentar

  Blir litt langdrygt for min del med bare intervju-settingen (i alle fall så langt som jeg har sett foreløpig). Hadde vært kult med noen andre klipp (live, studio, whatever), men jeg skjønner at det er mye rettighetsproblemer som kommer inn i bildet med en gang man vil bruke slikt.
 14. @Evil_Caprino kom med et godt forslag i en tråden om dokumentaren Axemen Of Sweden: Vi trenger en tråd for anbefalinger av musikkrelaterte dokumentarer. Linker er flott hvis de er åpent tilgjengelig, men ellers får det duge med navn på film og plattform (Netflix, Hulu, HBO, Viaplay, whatever). En kort beskrivelse av innhold er også positivt, så har vi en idé om hva det handler om. Jeg kan starte med noen som jeg kommer på i farten. Netflix: Wrecking Crew: Historien til en gjeng sessionmusikere som spilte på stort sett alt av hitlåter på 50- og 60-tallet Hired Gun: Dokumentar om livet til innleide musikere (som oftest i livesammenheng). Litt lettbeint, og med tidvis mye fokus på Jason Hook (som er hovedmannen bak filmen), men interessant likevel. History Of The Eagles: Åpenhjertig dokumentar som involverer alle medlemmene og deres historier. Foo Fighters - Back And Forth: En annen åpenhjertig og ærlig dokumentar om Foo Fighters' historie, fulgt av et innblikk i innspillingen av albumet Wasting Light. Metallica - Some Kind Of Monster: De fleste har vel sett denne nå, men hvis ikke så ligger den på Netflix. En vindu inn i en periode der verdens største metalband brøt totalt sammen og forsøkte å bygge seg opp igjen. Eagles Of Death Metal - Nos Amis: Historien om Eagles Of Death Metal, inkludert alt som har skjedd siden massakren i Paris og deres retur til scenen. Netflix har generelt mye snacks, både konsertfilmer og dokumentarer. Vel verdt å sjekke ut musikkseksjonen deres. HBO Nordic: Foo Fighters - Sonic Highways: Dokumentar om innspillingen av Foo Fighters-albumet med samme navn. Hvert spor ble spilt inn i en av USAs byer med en særegen musikkhistorie, og inkluderer en del intervjuer og gjesteopptredener med artister fra hver av disse byene YouTube: Fuzz - The sound that revolutionized the world https://youtu.be/Y43fE0Iwslc Dokumentar om gitarpedalindustrien. Den er minst ti år gammel nå, og pedalmarkedet har virkelig tatt av siden den gang, men kult å se tilbake og høre fra alle gutta som nå er ledere i industrient (Analog Mike, Robert Keeley, etc, etc) Kommer ikke på flere sånn i farten, og siden jeg sitter på jobb får videre søking vente til senere
 15. Naigewron

  Gitartimer over internett - Erfaringer?

  Mye fingerspill og skifting av G-strengen?
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.