Gå til innhold

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 797
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  47

Naigewron vant dagen sist November 28 2019

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 290 Excellent

2 følgere

Om Naigewron

 • Rang
  Pedalfanatiker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

2 689 profilvisninger
 1. Rett inn i trendgaten til Suhr, Ibanez Az, etc, men mye lavere priset. Regner med de kan selge bra.
 2. Ja, jeg tenkte på hele rommet, ikke bare JEM-hjørnet 😆 Edit: Er kanskje ikke samme rom? Begge rommene da
 3. Det rommet der er fortsatt den ypperste og beste form for galskap jeg vet om.
 4. Får vel fortsatt gratisversjoner av GuitarRig, og de låter definitivt ikke dumt. Verdt å teste mens du eventuelt forsker på andre programmer.
 5. Hørtes ikke tynn ut for meg, men hver sin smak. Ville vel ikke akkurat basert kjøpsbeslutninger på tilfeldige YouTube-kommentarer, men jeg ville heller ikke spandert 20.000 på en gitar uten å prøve den selv.
 6. Thomann-pris er eks moms ja. Med frakt og moms havner du på ca 9000. Nå vet jeg ikke hvilken demo du så, men hvis det var en NAMM-video ville jeg ikke lagt spesielt mye lit til lyden på videoen. Ikke akkurat optimale forhold for gode lydopptak der borte.
 7. Du får 25% moms, som alltid. De eneste endringene i reglene (så vidt jeg vet) er at kjøp under 300 kroner ikke lengre er momsfri.
 8. Vant en Instagram-konkurranse fra Barefoot Buttons for noen uker siden, så nå har mine sarte fotsåler det bedre 😆 Ellers ingen forandringer. RevivalDrive Compact har endelig stabilisert oppsettet mitt litt og stoppet det evige jaget etter overdrives. Sier ikke at dette er permanent, men er endelig fornøyd med "kjernelyden"
 9. Denne skal kunne gjøre det (har ikke testet den selv): http://www.midisolutions.com/prodevp.htm
 10. Cab sim i Empress og Big Sky er ganske horribel. Jeg ville definitivt investert i en IR loader, eller kanskje aller helst en fullverdig modeler, som HX Stomp, Ampli-Firebox, etc. Cab sim (eller ekte cab) er en absolutt nødvendighet. Gitarlyd uten cab låter flatt og kjipt med cleanlyd og forferdelig skjærende og ubehagelig med vreng. I ditt tilfelle ville jeg vurdert en alt-i-ett løsning, som har amp modeling, cab sim, reverb, delay og andre effekter innebygget, f.eks. en Line6 Helix e.l.
 11. Spitfire Audio har massevis, alt fra gratisbiblioteker og oppover til gigapakker til flere tusen kroner. Jeg har alle LABS-pakkene deres (gratispakkene), samt et par av de rimeligere pakkene og har mye moro med dem. De store dyre pakkene skal være ekstremt gode. https://www.spitfireaudio.com/
 12. Jaggu - Når jeg skriver nøyaktig det du skrev i skjermbildet over så dukker den opp her også. Har aldri sett den før, og den kommer ikke frem når jeg bare skriver vanlige smileys (kolon bindestrek parantes, semikolon bindestrek parantes, etc). Beklager hardnakkede påstander om at dette er et Apple-problem. Denne gangen
 13. Antakeligvis noe med komponenten som dette forumet bruker for tekst-input som trigger emoji-funksjonen
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.