Naigewron

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  29

Naigewron vant dagen sist Oktober 24

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 394 Excellent

Om Naigewron

 • Rang
  Tryhard wannabe

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

2 013 profilvisninger
 1. Naigewron

  Link din Video!

  Så da var jeg visst bassist da... 😳 På tide å lære seg å spille denne dingsen. Jeg prøvde å slå på den med trommestikkene mine, men det låt ganske balle.
 2. Naigewron

  Medmusiker søkes

  Kan sikkert være lurt å skrive hvor du bor
 3. Naigewron

  Vis frem kosekroken din!

  Øvingslokalet vårt. Er vel circa akkurat så rotete som et øvingslokale skal være, og selvsagt med de obligatoriske stygge teppene på gulvet
 4. Naigewron

  Ny gitar. Trenger inspirasjon

  Du må ha URL til selve bildet, ikke bare siden bildet vises på. Altså en URL som slutter på .jpg, .png e.l. Meget pen gitar!
 5. Hva har ris med dette å gjøre?
 6. Naigewron

  Min Telecaster «buzzer».

  Siden jeg har hatt samme problem som også dukket opp "over natten": Har du en lysdimmer i nærheten (enten i rommet du spiller i eller et sted på potensielt samme strømkurs), og er den stilt ned til lavere lysstyrke? Dimmere og single coils er definitivt ikke venner, og jo lavere du stiller lysstyrken jo mer støy får du. Noen hadde skrudd ned lyset i hobbyrommet hjemme hos oss og Telen min støyet plutselig som et uvær. En annen stor støykilde for single coils hos meg er LCD-skjermer (f.eks. en PC-skjerm eller TV). Hvis du vil ha den sett på så stikk opp til Tore på Musik-Magazinet (som nå har skiftet navn til Gitarhuset). Topp service
 7. Relicing er relativt unikt innen gitarverden ja, men so what? PS: Du får kjøpt jeans som er ferdig slitt og/eller med hull også.
 8. Fair enough, var som sagt nysgjerrig basert på kommentaren fra i går
 9. Men har du erfaring med dette eller er det ting du har lest et sted? I går i en annen tråd så gav du ganske klart uttrykk for at du ikke liker gitarer med kunstig slitasje (relicing), så det er litt vanskelig å bedømme hva du baserer synspunktene dine på.
 10. Naigewron

  NGD x 2: Fender CS.

  Nice! Jeg har en flott blå Telecaster Standard som ikke er så slitt i lakken. Jeg er villig til å bytte den med din, så får du deg en blank og fin en i stedet
 11. Naigewron

  Vis oss din Tele

  Ådæven!
 12. Naigewron

  pedalbrett

  Eller montere strømforsyningen under.
 13. Naigewron

  Tips om esker/etui til pedaler?

  Monter alt på et pedalbrett som kommer med enten softcase eller flightcase? Det slår meg som den mest robuste løsningen, og ikke minst den enkleste å pakke opp og ned og rigge til. Ebow og sender kan du plassere i en egnet mindre boks eller bag og legge nedi sammen med brettet, eller kanskje baggen til brettet har en egen lomme i front.
 14. Naigewron

  (SELGES) Atomic Ampli-Firebox

  Du har linket til admin-siden for annonsen; den kan ingen andre enn deg se. Her er en gyldig link: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=132947440 Topp boks - Jeg bruker min som basis for hele gitarriggen min.