Naigewron

Medlem
 • Innholdsteller

  552
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Naigewron vant dagen sist September 6

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

639 Excellent

Om Naigewron

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

1 334 profilvisninger
 1. Fremgangsmåte for å lære nye sanger

  Det er min største greie også. Etter at låten er komfortabel med notater foran meg så er det et stort steg å gå over til å spille den fritt etter hukommelse. For meg er det bare å finne et passende tidspunkt å prøve det på, og så må man bare akseptere at det blir en del feil de første gangene. Det er feilene jeg oftest lærer mest av, og senere viser det seg gjerne at det er de seksjonene som sitter best i hukommelsen.
 2. Rar *hiss* fra gitar

  Har du pedaler eller eventuelt en digital forsterker? Det er mulig summingen er der hele tiden, men at det ligger en noise gate som kutter den vekk når du ikke spiller.
 3. Eko rehab prosjekt

  Har alltid syntes at gripebrett-radius på 3/4 tommer er undervurdert
 4. Trenger du billig miks og master?

  Bumper denne med en anbefaling; miksene våre låter meget bra etter en runde med Simen. Litt frem og tilbake for å få naglet lydbildet, men det må man regne med; spesielt når bandet ofte ikke selv er helt sikre på hva de vil ha alltid Ser frem til at de ferdige låtene snart kan slippes ut til folket
 5. Griffin

  Handlet pedal av @Griffin. Null stress, hyggelig handel 👍
 6. stromstans

  Ny handel med @stromstans, denne gangen som kjøper. Ikke overraskende fortsatt en grei kar og smertefri handel.
 7. Men hvis jeg switcher over til 12V leverer vel utgangen mindre strøm? For å si det slik angående pris: Første skisse av dette pedalbrettet var planlagt med en Harley Benton strømforsyning til 250 kroner
 8. Sitter og leser meg opp på strømforsyninger og lurer på om jeg leser og forstår dette riktig. Noen som har erfaring med denne? Informasjonen jeg finner er ikke helt klar på mulighetene T-Rex Fuel Tank Chameleon: http://www.t-rex-effects.com/fueltank-chameleon - Output 1-3 kan levere 9V eller 12V DC, opp til 300 mA - Output 4 kan lever 9V eller 18V DC (300 mA i 9V, 150 mA i 18V). Så vidt jeg kan se kan ikke denne levere 12V. - Output 5 leverer 12V DC, output 6 leverer 12V AC. Hver av de leverer 300 mA, men bare én kan brukes om gangen. - Current doubling (gjennom en egen kabel som kan skaffes) lar meg kombinere to outputs slik at jeg får kombinere deres strømstyrke (300 mA + 300 mA = 600 mA) Så da er spørsmålet: Hvis jeg kjører output 3 over i 12V-modus og bruker current doubler-kabel på output 3 og 5; kan jeg da drive en preamp som krever 12V DC og trekker 500 mA? Min matematikk tilsier at det skal fungere, men jeg er ute etter en bekreftelse fra noen som skjønner seg på dette bedre enn meg Dette er den eneste strømforsyningen jeg har funnet som (forhåpentligvis) kan levere det jeg trenger, med mindre jeg beveger meg opp kraftig i pris og begynner å se på Gigrig e.l. Det finnes andre som kan levere 12V 500 mA, men de har til gjengjeld ikke nok strøm i 9V-utgangene. Hvis noen kjenner til andre som kan levere opp til 200 mA i 9V (til én spesifikk pedal) og 500 mA i 12V uten å koste armer, bein, skjorta og fletta så er jeg interessert i å høre fra deg.
 9. pedalbrett

  Sitter og leser meg opp på strømforsyninger og lurer på om jeg leser og forstår dette riktig. Noen som har erfaring med denne? Informasjonen jeg finner er ikke helt klar på mulighetene T-Rex Fuel Tank Chameleon: http://www.t-rex-effects.com/fueltank-chameleon - Output 1-3 kan levere 9V eller 12V DC, opp til 300 mA - Output 4 kan lever 9V eller 18V DC (300 mA i 9V, 150 mA i 18V) - Output 5 leverer 12V DC, output 6 lever 12V AC. Hver av de leverer 300 mA, men bare én kan brukes om gangen. - Current doubling (gjennom en egen kabel) lar meg kombinere to outputs slik at jeg får dobbel strømstyrke. Så da er spørsmålet: Hvis jeg kjører output 3 over i 12V-modus og bruker current doubler-kabel på output 3 og 5; kan jeg da drive en preamp som krever 12V DC og trekker 500 mA? Min matematikk tilsier at det skal fungere, men jeg er ute etter en bekreftelse fra noen som skjønner seg på dette bedre enn meg Dette er den eneste strømforsyningen jeg har funnet som (forhåpentligvis) kan levere det jeg trenger, med mindre jeg beveger meg opp kraftig i pris og begynner å se på Gigrig e.l. Det finnes andre som kan levere 12V 500 mA, men de har til gjengjeld ikke nok strøm i 9V-utgangene.
 10. Hmm, eventuelt: preamp uten cab sim -> modulation -> cab sim DI ?
 11. Snuser litt på preamp-pedaler for å lage en mer portabel pedalbrett-rigg som kan kobles rett i audio interface eller PA-mikser. Preampen kan håndtere typiske forsterkeroppgaver (gain, EQ, etc) og så supplerer jeg med pedaler. Spørsmålet er hva gjør man med modulation-effekter (delay, reverb, chorus, etc) som normal ville gått i en FX loop? Kan disse plasseres etter preampen i signalkjeden og så rett i en mikser, eller må jeg ha en preamp med FX loop slik at signalet kun går rett fra preamp til mikser?
 12. Åssen Ibanez er dette ??

  Ibanez Artist Double Cutaway. Finnes i flere modeller og prisklasser
 13. Verdien av coilsplit

  Tja, undervurdert og undervurdert? Virker som at bortimot de fleste humbucker-gitarer nå til dags kommer med coil split-option.
 14. Selger en MiM Fender Standard Stratocaster, candy apple red. Ekstremt lite brukt, men med et 2-3 små (~1cm) riper i lakken fra litt uforsiktig håndtering fra forrige eier. For meg var det et impulskjøp med store tanker om modding og annet gøy, men jeg har ikke råd til å sitte med den (og i alle fall ikke modde den) når Mastercardet skriker etter nedbetaling. Følger dessverre ikke med kasse eller bag, men jeg regner med å få tak i en passende eske fra en musikkhandel for eventuell sending. Den vil da pakkes etter beste evne, men sending vil skje på mottakers risiko. Kan alternativt hentes i Bergensområdet. Selges for 3000; det samme som jeg selv betalte for et par uker siden. Betaling via Vipps (på forhånd hvis den skal sendes) eller oppkrav.
 15. Vis oss din Strat

  Vil du ha den? 🙄😉