Gå til innhold

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 663
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  44

Naigewron vant dagen sist Juni 29

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 089 Excellent

2 følgere

Om Naigewron

 • Rang
  Pedalfanatiker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

2 457 profilvisninger
 1. Kan vel like gjerne legge en "ønskes kjøpt" her også, så kan den bare bli liggende til enten jeg får tak i eller GASen har blåst over. Er ute etter en Reverend Double Agent OG; kan også vurdere Charger 290. Bonuspoeng hvis den har Bigsby. Holder til i Bergensområdet, betaler frakt ved forsvarlig sending.
 2. Har et eks-bandmedlem som sverger til Novo. Han har vel to nå, og er på jakt etter en til. Designet og relicen til Novo er litt hit and miss for min del (liker definitivt ikke german carve), men hovedøksa hans er meget pen:
 3. Sa brura til... den andre brura?
 4. Denne var søren ikke dum. Låter og responderer som en forsterker (som det vel bortimot er); legger seg fint i sjiktet mellom Marshall og Blackface.
 5. Faktura kommer nok i posten ja. Er sånn 50/50 når jeg bestiller fra Thomann; tror det kommer an på hvem som tar seg av sluttleveransen (Posten eller DHL)
 6. Er jo en mulighet om det er slik folk vil ha det. Personlig synes jeg hele moroa er å lage en hel komposisjon med inspirasjon fra begrensningene som legges i utfordringen, men det kommer jo an på interesse, og selvsagt tilgang til opptaksutstyr, plugins etc.
 7. Dødt her gitt. Er det fortsatt interesse for Challenge #4, eller har den generelle interessen forsvunnet?
 8. Eddie-gitarer er ikke i vinden for tiden (hverken Peavey, EVH eller Music Man). Jeg endte med å selge min Peavey Wolfgang på Reverb og shippe den til USA for å i det hele tatt få solgt den.
 9. De trekker ikke amp når de er av nei. Cioks, Decibel Eleven, Strymon, Truetone og Voodoo Lab er alle helt topp. Fuel Tank Classic har også lite isolering,så du risikerer støy hver gang du introduserer en ny pedal.
 10. Cathedral spiser 160mA og POG spiser 180, så da er du nok i minus ja. Ville nok rådet deg til Carbon Copy da, bare så du er sikker på at du har strøm.
 11. Fuel Tank classic leverer 500 mA totalt på de åtte 9V-utgangene. Så hvis du bruker 240mA til Echoplexen har du "bare" 260mA igjen til alle de andre pedalene dine
 12. De er meget forskjellige delayer. Echoplex er en tape delay (digital emulert), som vil si at den har mye crispere og klarere repeats. Jeg synes personlig den er blant de aller beste "enkle" delaypedalene på markedet. Vær også oppmerksom på at den er veldig strømsulten - Den krever 240 mA, så du må fore den fra en "high power" output på en vanlig strømforsyning. Kobler du den til en vanlig 100mA utgang vil du nok ikke få spesielt gode resultater. Carbon Copy er en analog delay, og en av de mørkeste på markedet. Det vil si at delay trails har veldig lite høye frekvenser og låter veldig mørkt. Fordelen med det er at de ikke kommer i veien for spillingen din, men legger seg som et fint bakteppe bak det du spiller. Carbon Copy er en absolutt klassiker, og det er en grunn til at den er blant de mest solgte og mest populære delaypedalene gjennom tidene. Så det kommer an på hva du er ute etter. Begge to er meget gode pedaler, men som sagt med veldig forskjellig lyd.
 13. Nei, du kan ikke alltid finne akkorden ut fra melodien - Melodilinjen kan bruke noter som ikke hører til akkorden i det hele tatt og fortsatt fungere. Det er i utgangspunktet snakk om øretrening. Det finnes sikkert teknikker man kan bruke, men de fleste av oss har vel lært det ved å spille med til sanger vi liker.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.