Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 315
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  69

Naigewron vant dagen sist Februar 3

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 887 Excellent

2 følgere

Om Naigewron

 • Rang
  Trommer, bass, gitar - Like dårlig til alt
 • Bursdag 01. aug. 1958

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/eskilseter

Profile Information

 • Kjønn
  Dame
 • Bosted
  Bestlandet

Nylige profilbesøk

3 250 profilvisninger
 1. Tipper de ikke kommer i lefty utgave, for å si det slik 😄
 2. HX Stomp XL kommer om en måned eller to, bare til info.
 3. Jeg synes begge er gode nok. Atomic "føles" litt bedre, og tar som sagt eksterne drivepedaler mye bedre. Du kan dytte modellene til å vrenge mye mer naturlig. Så det kommer an på hva du vil ha. Hvis du vil ha noe å kjøre pedalbrettet ditt sammen med så ville jeg snust på Atomic, mens hvis du vil ha en komplett alt-i-ett-løsning så er Helix-arkitekturen bedre etter min mening. Effektene til Atomic er ikke så veldig mye å skryte av, og det er ikke mange av dem.
 4. Hvis forsterkermodellene er det viktigste så ville jeg tatt en kikk på Atomic sine bokser. Effektene kan ikke måle seg med HX Stomp, men forsterkermodellene er knallgode. Tar også eksterne drivepedaler mye bedre enn Helix-plattformen. Jeg hadde en Ampli-Firebox i lang tid, og det er en veldig god ren forsterker-erstatning. Hvis du vil ha litt mer effektmuligheter så ta en kikk på Amplifire 6 eller 12. Når alt det er sagt så er jeg stormende fornøyd med HX Stomp. Flere forsterkermodeller og selvsagt effekter, og med litt skruing så låter den også helt topp.
 5. @el_roffo - Den liggende Streameren; er det noe hjemmesnekret? Har ikke sett slikt treverk fra Warwick. Broa er heller ikke helt Warwick-standard, men vet Rockbass brukte slike en stund. Har akkurat begynt å leke meg med fretless (med en herpa Squier som noen har røsket båndene ut av), og liker det veldig godt. Må skaffe meg en oppegående fretless femstrenger. Etter å ha knekt koden på femstrengere merker jeg at jeg har helt mistet interessen for firestrengere. Tilbringer det meste av tiden min med en gammel Ibanez SR505, men er som smått på jakt etter en Warwick Corvette femmer.
 6. 3000-3500 tipper jeg. MN er bare serienummer-prefikset til meksikanske Fender-gitarer.
 7. Basser så ofte jeg kan 👍 Har booket et par gigs i april, så får vi se om vi får lov til å gjennomføre (og hvor mange som kan komme). Venter på funka ny (brukt) bassrigg, så da må man jo få anledning til å bruke den 🤞
 8. Funker det for Andy Timmons så bør det vel funke for de fleste
 9. Første endring på brettet siden juni, og det er bare enda en utility-dings. Deilig å ikke lengre føle trangen til å bygge nytt pedalbrett annenhver uke. HX Stomp har jo forsterkermodellering som jeg bruker hjemme, men i bandet bruker jeg brettet foran en ordentlig forsterker (spiller bass i bandet). Så da er det hendig med en true bypass-switch som lar meg bypasse hele sulamitten og gå rett i ampen, hovedsaklig av to årsaker: 1: Jeg kan switche mellom cleanlyd og hvilken som helst effektlyd med én switch 2: Hvis noe går galt med HX Stomp, eller om hele brettet mister strøm, så k
 10. Dette er jo et poeng. Og hvis du har topunkts-tremolo så er det lett å stille broen for høyt med de to skruene også.
 11. Mulig vi mener "fremkant" er to forskjellige ting ja. Som @MartheyG sier, shimmen skal inn mot kroppen
 12. Det burde definitivt ha hjulpet nor, i alle fall. Er du sikker på at hele halsen ligger helt nede i halslomma? Hvis det er det minste mellomrom mellom halsen og lomma/shimmen så funker all hustering dårlig. Kan alltids prøve noe tykkere, om ikke annet for å se om det gir noe effekt.
 13. Sett en capo på første bånd og et av de høyere båndene (17-22). Du kan også bruke fingrene om du ikke har capoer. Da eliminerer du nøtten og sadlene totalt, og strengen får ligge flatt på halsen. Jeg har aldri brydd meg om eksakte mål, men de skal være bittelitt avstand mellom båndene og strengen midt mellom de to capoene. Hvis strengen ligger nedpå båndene må du slakke på trussrod, og hvis avstanden er ganske høy (1mm eller mer) så kan du vurdere å stramme den. Hvis avstanden er fin og lav så er halsen i fin form, og du bør vurdere en shim.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.