Naigewron

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 253
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Naigewron vant dagen sist Januar 11

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 490 Excellent

Om Naigewron

 • Rang
  Pedalfanatiker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

2 094 profilvisninger
 1. Selger en Strymon Flint med American Loopers Favorite Switch: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=137763718 Pluss en MXR Custom Badass Modified Overdrive og en Mooer Slow Engine: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=137791510 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=137790985 Forumpriser/pakkepriser er sikkert tilgjengelig
 2. Naigewron

  Sletta poster

  Tror den posten din lett kunne misforstås til å bety at du (og flere andre) var glad g-kid ikke var moderator lengre. Antakelig bare klønete ordlegging.
 3. Naigewron

  Støy som induseres fra trikken

  Antar at det er dyrere å fikse det for et utall strømuttak i en hel butikk enn det er for deg å fikse det ene strømuttaket som du plugger ampen i.
 4. Naigewron

  To Mobius or not?

  Et annet alternativ kan være GFI Systems Wavelogic MKII. Chorus, Flanger, Vibe, Tremolo, Phaser, Oktav, pluss noen særere greier som echoswell, envelope filter, etc. Kan også kjøre to effekter samtidig, som kan være en stor fordel.
 5. Naigewron

  pedalbrett

  Den pedalen er en power amp *simulator*, ikke en faktisk power amp.
 6. Naigewron

  pedalbrett

  @Gitarcowboy 1: Hvorfor trenger du en preamp? Har du ikke en forsterker? Eller kjører du rett i en power amp? En vanlig gitarforsterker har en preamp i seg allerede. Hvis du skulle kjørt direkte i PA (f.eks gjennom cabsim-pedalen din) kunne det være en fordel med en preamp. 2: Tviler på du trenger en dedikert buffer for den pedalrekka der.
 7. Naigewron

  pedalbrett

  Jepp, den er beregnet for å gi deg lyden av et kabinett hvis du går rett i miksepulten. En gitarhøyttaler er veldig spesifikt designet for å fremheve frekvenser som høres bra ut med gitar, og kutte alt annet. Går du rett i en mikser og inn i PA-høyttalere (eller studiomonitorer, headsett, etc) så høres en el-gitar ganske ræva ut. Da trenger man kabinettsimulering som kan manipulere lyden på samme måte som et ekte kabinett, og det er det den pedalen er laget for.
 8. Naigewron

  pedalbrett

  Cabsim er jo beregnet for å brukes hvis du går rett i mikser eller lydkort, ikke sammen med en forsterker. Så jeg kan godt forstå hvis den ikke låter så bra inn i en forsterker ja.
 9. Har et håp om å ende opp med en look som dette (bare større), men mistenker at det blir mer "sløydoppgave" enn "rustikt" når det er ferdig ?
 10. Av ingen annen grunn enn at jeg ville lage noe "køstom" så prøver jeg meg på å bygge pedalbrett. Jeg spurte om råd angående treslag her på forumet tidligere, men fant ut at jeg holder dette enkelt og billig for å se om jeg i det hele tatt har noe håp som pedalbrett-snekker. Om det faktisk blir et oppegående resultat så får vi snuse på andre treslag for versjon 2.0. Brettet blir i to "etasjer" med en skjult plattform til strømforsyningen innvendig. Første "etasje" (i front) blir tilpasset minipedaler, mens toppetasjen primært skal holde delay og reverb, med litt ekstra plass til annen moro etter behov. Baksiden får en stor åpning for strømforsyningen (strømkabel og kjølevifte), en Voodoo Lab Pedal Power 4x4. Ett av målene her er å holde det kompakt, så brettet blir et par cm bredere enn et Pedaltrain Nano. Planen er å behandle det med en eller annen beis-lignende substans, men vi får se om vi noen gang kommer så langt. Steg 1: Lag en plan (NB: Skala er ikke tatt hensyn til her, så ignorer at bredder og lengder ikke ser korrekt proposjonert ut) Steg 2: Kjøp inn en hylleplate på Biltema som forhåpentligvis er stor nok. Endte med en på 250 x 1200 x 18 mm. Mål opp og tegn inn oppdelingen fra steg 1. Mer kommer, håper jeg.
 11. Naigewron

  Nye ibanez-modeller 2019

  Likte denne. HS er en altfor sjelden pickup-combo. Men aner ikke hvem Erick Hansel er da. Edit: Spiller visst i et band som heter CHON. Instrumentalt proggete pop/fusion-opplegg. Jaja, fin gitar da.
 12. Naigewron

  søker bassist og trommis i Oslo

  Tips: Lurt å si hvor du holder til
 13. Naigewron

  Henge gitaren på veggen, dårlig idé?

  Nå ja, men Glava laget glassvatt-isolasjon i gamle dager.