Naigewron

Medlem
 • Innholdsteller

  649
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Naigewron vant dagen sist Oktober 20

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

742 Excellent

Om Naigewron

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

1 447 profilvisninger
 1. DAW anbefallinger til PC

  Cubase Elements heter det vel. Funker flott som gull, koster under tusenlappen
 2. Tema: Volum på amp eller pedaler?

  Jeg føler en viktig faktor her er hvor ofte man egentlig har anledning til å bruke sin egen forsterker kontra å spille på backline. Jo oftere man må spille på tilfeldige backline-amper, jo viktigere er det vel å ha mest mulig av lydmulighetene og styringen på pedalbrettet?
 3. pedalbrett

  Jeg må finne ut hvem som står bak pedalplayground.com slik at jeg kan fakturere dem for arbeidstiden jeg bruker der
 4. Stemme (droppe) gitar til A#

  Det er jo mulig, men blir jo veldig slarkete og slapt vil jeg tro.
 5. pedalbrett

  Takker! Da har jeg litt mer oversikt over mulighet for undermontering
 6. pedalbrett

  Er det noen med et Pedaltrain Metro-brett som kunne gjort meg en kjempetjeneste og tatt noen mål for meg? Det jeg er ute etter er disse to målene; altså bredde og dybde på undersiden der man plasserer strømforsyningen. Jeg finner ingen som faktisk har listet disse ut noe sted, overraskende nok.
 7. Din første effektpedal

  Jeg må rette på meg selv her, for dette er jo helt feil. Min første pedal fikk jeg til femtenårsdagen i 1995, og det var en Boss ME-6 multieffekt som ble plassert foran min Peavey Rage 108.
 8. Din første effektpedal

  Boss MT-2 Metal-Zone rett i front på cleankanalen på en Peavey, en eller annen gang mot slutten av 90-tallet. Jeg husker ikke hvilken Peavey-modell, men det var en eller annen 1x12 rørforsterker fra midten av 90-tallet.
 9. Min første pedal

  Samme her
 10. Er det noen som kan anbefale noen gratis eller rimelige plugins for synther (trenger bare et halvgreit piano, pluss et par orgel og pads) og trommer? Jeg bruker for tiden ikke hjemmestudioet nok til å rettferdiggjøre innkjøp av de store pluginsene (EzDrummer, etc), men skulle gjerne hatt noe som låter noenlunde halvgreit for demoer og generell lek med studiosoftware. Ferdigkonfigurerte lyder er helt flott; jeg mister interessen hvis jeg må sitte og skru på knotter og tweake lyd i mer enn to minutter. Jeg spanderer gjerne et par hundrelapper på software, men når selv "billig-pluginen" EzDrummer koster bortimot 2000 spenn (pluss eventuelle add-ons) blir det litt for mye for mitt beskjedne bruk. Forsøker generelt å piratkopiere så lite som overhodet mulig, både på helt personlig moralsk grunnlag og fordi prosessen alltid er så forbanna krøkkete og ustabil. Kjører Cubase Elements, i tilfelle det har noe å si. Det følger med en synthplugin der som ikke her helt bak mål (men som dessverre ikke kan brukes standalone), men trommepluginen er ikke mye å skryte av.
 11. Reverbpedal, anbefalinger?

  Good point. Jeg forer line level i min når jeg spiller elektrisk og instrument level akustisk.
 12. Reverbpedal, anbefalinger?

  Jeg liker nå både HoF'en og Flashbacken min. Haters gonna hate 😎 Det er nok tonnevis av pedaler som gjør de enkelte greiene til HoF bedre, men til den prisen tror jeg det skal godt gjøres å finne en som har like mange triks under beltet som HoF.
 13. Selger også en rackskuff og et rackmontert PC-kabinett: https://www.finn.no/106701556 https://www.finn.no/106683074
 14. pedalbrett

  Alt for god plass, du får plass til mange flere pedaler der