Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 380
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  72

Naigewron vant dagen sist April 6

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 956 Excellent

2 følgere

Om Naigewron

 • Rang
  God på bunnen
 • Bursdag 01. aug. 1945

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/eskilseter

Profile Information

 • Kjønn
  Dame
 • Bosted
  Bestlandet

Nylige profilbesøk

3 358 profilvisninger
 1. Den type musikk har jeg ingen evner til å spille, men jeg vedder på at jeg skulle klart å drukne det i klang også 😄
 2. Prøver meg på å komponere litt stillferdig dronete ambience.
 3. Millionær blir du nok ikke, men vet ikke om du så edit'en min over: Det kan også være en Classic Player Special. Aner ikke om de er verdt mer enn Standard, men det er ikke umulig. Du får eventuelt researche litt om det er mulig å identifisere eksakt modell mellom de to, og om det er noen markant forskjell i utstyrsnivå.
 4. Er vel etter alt å dømme en Fender Jaguar Standard da, vil jeg tro. Serienummeret sier 2008 eller 2009. Jeg kjenner ikke til priser på Jaguar spesifikt, men Telecastere og Stratocastere fra den serien pleier vel å gå for mellom 3000 og 4500 på Finn nå til dags. Edit: Kan også være en Classic Player Special. Aner ikke om de er verdt mer enn Standard, men det er ikke umulig.
 5. Bilde av serienummeret bakpå hodet hadde nok vært hjelpsomt.
 6. Flotte gitarer begge to. Har alltid likt utseendet av slitte strats, men har aldri blitt venn med strat selv. Jeg har alltid hatt innstillingen "én gitar om gangen" eller i alle fall "én gitar av hver type", så jeg er litt nysgjerrig: Hva får du ut av den ene som du ikke får av den andre? Er det såpass forskjell i lyd og/eller spillbarhet at det er verdt å sitte med to? Må jeg begynne å samle på Telecastere?
 7. Ser nå at du spurte om innspilling av IR, ikke tips til dem. Beklager. Da har jeg ingenting å komme med 😄
 8. 3Sigma Audio har massevis av gode IRs for akustisk gitar. Anbefales 👍 Vi spiller en del akustiske konserter, og jeg bruker dem live hver gang (lastet inn i en HX Stomp)
 9. Østgård Gitar skal etter sigende kunne gjøre det, i alle fall https://www.facebook.com/gitardeler Edit: Og pedalsteel.no: https://pedalsteel.no/wordpress/blog/2020/07/01/sertifisert-evertune-intallator/ Evertune har en liste over sertifiserte installatører på sidene sine, men de var godt gjemt: https://www.evertune.com/resources/installation_service_options.php#evertune_installation_program
 10. Det vi lærer her er at crossover-gitarer stort sett alltid innholder elementer fra Telecaster
 11. Skulle til å tipse deg om å gå på Clas og kjøpe en Mooer Yellow Comp. Meget oppegående liten dings for lite penger. Til og med i mine verste pedalmani-dager når pedalbrettet ble bygget om to ganger i uka så sto den på brettet mitt i månedsvis.
 12. Du skader nok ikke gitaren med et sett .012 nei. Men hvis du spiller mest akustisk ville jeg kanskje sett etter en gitar med hulrom i kroppen, for å få mer volum? Ibanez S-serien er så lett og tynn at det er sikkert en av de stilleste gitarene du finner
 13. Ser litt jalla ut ja. Vet at Heafy bruker dem pga rygg- eller skulderproblemer, så det er jo en gyldig grunn tenker jeg. Så kan man jo påpeke at han kanskje skulle spilt noe annet enn Les Pauls, men... Jada, neida, så...
 14. Slinger Straps dekker behovet ditt: Richter lager en annen patent for bl.a. Matt Heafy fra Trivium, der du fester stroppen rundt kroppen på gitaren:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.