Web Analytics
Gå til innhold

nepse

Medlem
 • Innholdsteller

  83
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om nepse

 • Rang
  Viderekommen
 1. Er egentlig ikke så opptatt av at det skal være så veldig høyt, så -16dB er sikkert fint. Tenker mer på normalize sånn at de forskjellige sangene høres like ut mtp volum. Har prøvd å lese litt om det men litt usikker på hvordan jeg skal gå fram. Om jeg skal bruke normalize funksjonen eller en limiter eller begge deler. Det er nok som du sier ikke noen fasit på hvor mye man vil komprimere eller hvor høyt man vil ha det, men er det ikke en "fasit" på hvordan man får en kontinuitet og likt volum på forskjellige sanger, hvis man skal sette sammen en cd feks?
 2. Jeg har ikke så veldig god kjennskap til Audition enda, så kom gjerne med andre anbefalinger. Normalize til -16dB er det som kalles peak level?, som gir et headroom på 16 dB?
 3. Jeg sitter med 4 sanger som jeg har mixa og eksportert i ableton live. Når jeg hører på de merker jeg at det en en liten forskjell i volumet på de forskjellige sangene. Kan jeg bruke program som adobe audition feks som en siste finish for å få likt volum på alle sangene? Noen som har noen gode råd?
 4. Høres bra ut, da kjører jeg på med full pakke.
 5. Dette dere tenker på ?
 6. ja, stemmer. rengjøring for hals og kropp bare lurte på om folk egentlig kjøper det, eller om det holder med litt vann og en sokk.
 7. Noen erfaringer og anbefalinger ift cleaning kits for elektriske og akkustiske gitarer?
 8. Takk for gode tips, jeg skal prøve meg fram litt så blir det forhåpentligvis en gitar jeg kan beholde
 9. Kjøpte denne gitaren for en stund siden. Føler jeg har brukt unødig mye tid på å holde gitaren stemt. Er egentlig ikke så begeistret for Floyd Rose i utgangspunktet og har ikke så mye bruk for vibarm. Jeg har en mustang bro liggende, så har vurdert å bytte. Noen som har erfaring med denne gitaren eller bytte fra Floyd Rose til mustang. Lar det seg gjøre?
 10. ca 30 kvadrat på selve rommet + oppholdsrom/fellesareale med kaffe automat, lagring etc.
 11. Budsjettet ligger på rundt 10.000 tenker jeg. Har egentlig sett meg ut 2 stk 1176 kloner som visstnok skal være bra. Men nå har ikke jeg peiling på om dette er typiske kompressorer som brukes på en mix eller hvordan det er. Har egentlig ikke tenkt noe på fargen på boksen, den kan godt være svart. Det var en spøk , beklager, måtte bare. Syns det er vanskelig å si noe om dette med nøytralitet eller farge, trodde man kunne velge graden av dette på kompressoren?
 12. Driver stort sett med synth/sequencing greier og noe akkustisk og elektrisk gitar osv. Jeg tar ikke opp hverken trommesett, bassgitar eller vokal. Har lyst på en hardware kompressor/limiter som jeg kan kjøre mixen gjennom og lurer på om det er noen anbefalinger her?
 13. Hei Det er ledig øvingslokalet på alexander kiellandsplass i Oslo. Vi trenger noen til å ta over. Fine rom, bra lyd, sikkerhet etc, 2000,- måneden. (4000 depositum)Ta kontakt hvis aktuelt og spørsmål.
 14. Ledig øvingslokalet på øveriet på alexander kiellandsplass hvis interesant. Bandet jeg spiller i har sagt opp leia så det er ledig nå hvis dere ønsker å ta over. Bra lokalet, sentralt osv. Meld meg hvis aktuelt..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.