Gå til innhold

jonta

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 470
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jonta vant dagen sist Januar 22 2016

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

172 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 606 profilvisninger
 1. Skal du redusere tykkelsen på halsen også?
 2. Hmm, spørs om ikke denne tråden hadde gjort seg bedre på 1 April... Flyttes til "humortråden" kanskje? Når det er sagt, er det ingenting som slår en hel marshall vegg på scenen, men for å spare ryggen, med kun ett element montert. Veggen må gjerne stå forrest på scenen, foran bandet. Så kan publikum gjette hvem som spiller. Bandet kan avslutte med Pik floys Tear down the wall, og vil da avsløre hvem som spiller. Vinneren får så mange marshallcabs han klarer å bære fra scenen og ut i bandbussen i løpet av 10 minutter, pluss ett mashall hafstack kjøleskap, fullt av iskalde backstagepils.
 3. Ja, jeg har høt om filterkondensatorrer... Det er preampen, sluttrinnet har jeg sjekka med en annen amp fra "send" til "return" på Marshallen. Jeg får skru opp å se om jeg finner noen fysiske lekkasjer på kondisene. Egentlig er jeg kjempefornøyd med lyden i denne. Eneste jeg savner er litt mer bass. Og selvførgelig mer gain til metal pumping. Men det fikser jeg greit med en boost pedal, og på pedalen så drar jeg også opp bassen. Men takk for tilbud, hvem vet hva vinteren vi bringe...
 4. Ok, misforstod jeg da. Du skrev det i åpningsinnlegget. Og du skriver on wire mod ja. Jeg har en jcm 800 fra ca. 1986. Jeg har ikke noen planer om noe mod. enda... Akkurat nå låter den litt dårlig, og jeg driver å tester andre rør, uten hell foreløpig, men det får jeg komme tilbake til i en anne tråd. Jeg mistenker at en kondensator er gåen.
 5. Gutta i bandet ditt er helt feilinformerte. En røramp som kjøres hardt låter bedre. unntaket kan være clean lyd, da kan en for liten amp som må spille høyt, begynne å vrenge. Klart, skal dere kjøre gitarene i stereo, trenger dere to amper og kabinett hver, men to fullstack hver.... går ut i fra at dere har penger til å bruke roadies. jeg har et stereo oppsett, da har jeg to små amper (den ene på bare 5W faktisk, den holder seg akkurat clean, selv når trommisen øser på) og to (2X12 og 1X12) kabinett. Men, skal det se tøfft ut, så må dere ha fullstack, og gjerne to hver ja. men da holder det med bare kabinett fronter uten elementer i. Blir mye billigere og de er lette å bære 😉
 6. Du starta med en "wire mod" skriver du. Betyr det bytte alle kabler? I såfall hvorfor, Isolasjon som går i oppløsning?
 7. Ja, det kan jeg prøve. Men det kommer kanskje an på hvilke av de to kretsene i røret som er "defekt". Altså om den mikrofoniske kretsen havner før eller etter reverben.
 8. Måtte skifte ut et preamprør som var blitt mikrofonisk i den gamle Carvin mts'n min. Det var faktisk så ille at det smitta over på chassi, knotter og de andre rørene. Men da jeg tappet forsiktig på hvert rør var det en forskjell i V3. Og siden drive kanalen var uberørt, så var det ikke noe tvil. Spørsmålet mitt er om dette røret kan brukes til noe, kan det funke fint i en annen posisjon, eller er det bare å kaste? Er det noen som har forska på dette?
 9. Ja, gammel amp teknologi er tung å drasse på men varmer godt i øvingslokalet😁 og låter bra. Men spennende ting du har på gang, jeg skal følge med, og lykke til med testinga.
 10. Skjønner. Det er vel i grunn ingen amp, hverken nanorør, transistor eller digital simulering, som fikser dette problemet, bortsett fra AXE Fx. Som koster masse. 150W- da har trafoen en virkningsgrad på ca. 66% En tradisjonell trafo har vel en virkningsgrad på ca.40% Jeg har hørt om disse relativt nye og øyeffektive lettvekts trafoene som er dyre, mye brukt i bassamper, PA og, var det bilstereo? Men så lett som din da? Hva er resten laget av, syltynn plast?😀 Lightweight toroidal transformer heter det kanskje. Men jeg trodde virkningsgraden var på minst 80% Mine aktive LD Stinger 8" pa høytt. skal ha et max forbruk på 300W og er også opgitt å yte 300W RMS (600W peak) så her er det nok ugler i teknisk data mosen...
 11. Låter bra, men du må altså ha en separat boost for skikkelig high gain? High gain er vel hovedskelig det som er utfordringen med disse simulatorene. 1.2 kg og 100W er jo helt villt, bruker vel ikke noe særlig strøm heller da...
 12. Hantek er bra, de gjør avstøpninger. de holder til på Lamberseter. still med nyrensede ører. Selv har jeg ørepropper (ikke in ear) fra Lilleby audio, de holder til i Trondheim, men bruker et firma i Oslo for avstøping, som holder til ca i Kongens gate, nær festningen (husker ikke hva det heter). Jeg er veldig fornøyd med mine, men det er en liten feil på det ene av -9db filtrene som jeg bestilte i ettertid, burde jo ha klaget på dette...
 13. Så du har sterkere signal i singelcoil modus enn humbucker? Det burde jo vært omvendt. Høres ut som om coilsplit bryteren er kobla speilvendt. Er du sikker på at det låter humbucker og ikke singelcoil?
 14. En anbefaling til dere uten band, kan være å delta i andres prosjekter på nettet, eller legge ut noen takter selv å oppfordre andre til å delta. Slik kan en bidra med tekst, melodi, riff, solo hvasomhelst. Bandlab.com har dette programmet ,eller app heter det kanskje...eller bandlab er appen...? Her kan man også tigge om økonomisk bidrag. (krowdfunding) I allefall, dette er noe jeg selv savner å ha tid og overskudd til.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.