jonta

Medlem
 • Innholdsteller

  1 377
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jonta vant dagen sist Januar 22 2016

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

140 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 397 profilvisninger
 1. Kjøper du et kit f.eks. i England, skal du egentlig ikke betale EU moms (19%) og dermed slipper du også norsk moms på Eu momsen. Men siden Norge er blitt en slags ensom outsider, er det ikke så mange butikker som gidder papirstyret. (før handlet f.eks tyskere i Tjekkia og Polen uten moms, men nå er det jo felles EU moms all over) Har du tittet på Ampmaker i UK? Han leverer billge byggesett av god kvalitet, til hyggelige priser og uten moms til norske kunder. Følger opp med god kundeservice hvis du får problemer. Anbefales! Betalte ikke mye i frakt heller. http://www.ampmaker.com/store/home.php Her er en byggetråd jeg lagde i vinter da jeg byggde en 5 watter. https://forum.gitarnorge.no/topic/61349-forsterker-byggesett-fra-ampmaker/
 2. jonta

  Stakset Custom Super strat

  Tar jeg ikke helt feil, spillte gitaristen i Return på Stakset gitarer. Låt jo knall det.
 3. Da har jeg bestillt en aktiv LD Stinger G-3 8". Det var black Friday tilbud på en allerede nedsatt b-stock, så jeg kjøpte den. Blir vi fornøyde kjøper vi en til...
 4. jonta

  Mikrofon til stortromme

  Bestillte en Sennheiser E602.
 5. jonta

  Mikrofon til stortromme

  Takk for tips Evergud! Mikken skal brukes både til live og innspilling. Det viktigste er en skikkelig solid bunn. Som lydmann har jeg litt erfaring fra den flate Shure Beta 91. Den er svindyr og har en litt upraktisk form i mange tilfeller, men den låter jo helt fantastisk. Jeg har ikke tenkt å kjøpe en mikk med slik en form.
 6. jonta

  Mikrofon til stortromme

  Takk for tips Audun! Nei, det får holde med en mikk. Da får jeg bestille en Beta 52A. Edit: Ser at Sennheiser også her et par som sikkert er veldig gode, E602 og den litt dyrere E902...
 7. jonta

  Mikrofon til stortromme

  Hei trommiser og gitartrommiser! Jeg skal kjøpe en basstromme mic. Tenker på en Shure Beta, men tenkte det er best å høre med dere først. Den er jo dyr da, og vanskelig å finne brukt. Er det noen som har et billigere tips til noe som er veldig bra? Fant en TSM MT66 på Finn, men det er vel noe skit? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=131791107
 8. jonta

  NAD: EVH 5150 III 6L6

  Aha, tre kanaler, ja. Det er kjekt. Og masse preamprør ser jeg, er det for fem-seks gain trinn, som sin navnebror fra Peavey. Eller er det for å få mer uavhengige kanaler?
 9. jonta

  NAD: EVH 5150 III 6L6

  Gratulerer! Set fin ut. Hvordan er clean lyd? Du ville ikke heller ha 15 watter'n da? Er det Peavey som lager disse?
 10. Både lav vekt og liten størrelse er viktig. Nå vurderer jeg å presse budskjettet å kjøpe LD Stinger G3 8" Med 300W RMS så har de har i allefall nok kraft. https://www.gear4music.no/no/PA-DJ-and-belysning/LD-Systems-Stinger-G3-8-Active-PA-Speaker-B-Stock/2F4F Takk for info!
 11. Takk for tips! Ser at ld er laget i kryssfiner, det liker jeg. Vi har jo trommer i bandet, men ikke av de mest bråkete slaget...så voldsom scenelyd er det ikke. Vet du om Thomann trekker i fra EU moms?
 12. Troll sitat: "90% av de kjente metal gitarister bruker boost og forsterkervreng" Betryggende å tilhøre de 10% som ikke har angst for dioder i gain seksjonen da. Så slipper man store utgifter til "fullrørforsterkere" og div. vrengbokser.
 13. Jeg bruker også litt boost på min JCM-800 men da har jeg allerede gain på 11. Kjekt med aktive EMG da. Ja, kanskje det er en god grunn til at mange amper kom med et diode gain steg. Da får du også dette trinnet plassert riktig, som regel som nr 3, ikke 1.
 14. Takk for tips! Tenkte at de var for godt til å være sannt. Da avskriver jeg dem.
 15. Er ikke greia med en Mesa, nettop fullrør, til og med likeretteren er rørdereven. Også "ødelegger" corpsa hele moroa med en diode klippe boks i front? Nei, opp med vrengen på Rectusen og bort med svineriet. (ev, få igjen penga) En 5150 har 6. seks. gain trinn. Skulle vel holde?