Gå til innhold

jonta

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 498
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jonta vant dagen sist Januar 22 2016

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

184 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 645 profilvisninger
 1. En slik Seagull 12 strenger har jeg også, fin gitar. Husk at halsen er skrudd og bør sjekkes/etterdra en skjelden gang. To bolter inni kassa.
 2. Tenkte å dele denne youtube videoen, som dukket opp blandt mine youtube cakewalk demo videoer. Sikkert mange smarte tips her.
 3. Hehe. Det er i orden? Og det følger med strøm adapter, manual, og kanskje kabel?
 4. Det er kanskje ikke så lurt, da jeg er ei kløne på datagreier og jeg kommer helt sikkert til å skylde på lydkortet 🙂 Haha.
 5. Puuh! det var godt å høre. For med fare for å få skikkelig kjeft her på forumet, hehe, har jeg nå kjøpt et allerede. Ja, jeg blei forført av masse knotter, 4 innputs, vu meter, et kult design, samt bra pruting og en hyggelig selger. Regner med at det dukker opp til uka. Du får sette inn en salgs annonse her.
 6. Men det kunne fortsatt fungert på et eldre OS?
 7. Ja, du sier noe, og sånn er det vel med det meste. Enten handler man grisebillig fra kina, og støtter egentlig bare tull og tøys, innkl. ulovlig kopiering. Ellers så støtter man store milliard konsern, ved å kjøpe et skikklig overprisa produkt. Nå fandt jeg en eldre slik sak i skuffen i studioet, Esi Ramio, med tre mid kontakter (to ut) ,og fikk faktisk lasta ned en driver på win7, men jeg har ikke fått det til å funke enda... Men kjøper jeg et lydkort med midi, er det vel ikke noe i veien for at jeg kan bare bruke det for midi kontroll?
 8. Denne koster jo "ingen ting". Askret selger en slik overgang, Yamaha, brukt for 500 kr. Kan det være så himla forskjell da?
 9. Bare å la være å skru de på da. Men en ting du kommer til å like er at hvis du vil bruke effekter, som chorus, dly, klang, så får du de i stereo. En tig som har blitt et must for meg.
 10. Tja, 7000,- og oppover. Men som Gunnarpåmo skriver på førsesiden her, tilsvarende comboer er mye billigere.
 11. Ikke aktuelt med et Boss GT eller Vox brett, som du kobler til hifi eller noe aktivt?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.