Gå til innhold

jonta

Medlem
 • Innholdsteller

  1 326
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jonta vant dagen sist Januar 22 2016

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

133 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 264 profilvisninger
 1. jonta

  Død amp. Noen tips?

  Ja, da henger vel rørene. Men kan kortslutte like vel selvførgelig. Var det noe løst inni det røret som lyste svakest?
 2. jonta

  Død amp. Noen tips?

  Jeg går ut i fra at dette er en topp, slik at røra står, ikke henger som i en combo. El liten metallbit løsner inne et utg. rør, kortslutter og sikring ryker, en relativ "vanlig" feil.
 3. jonta

  Tuners

  Nei, jeg mener at du låser strengen til spindelen på stemmeskruen, så du slipper de obligatoriske tre turn med strengen. Det andre jeg tenkte på var at selve mekanismen låses så gitaren ikke blir ustemt hvis man kommer borti en stemmeskrue. Mener Sperzel hadde en modell med sistnevnte funksjon?
 4. jonta

  Tuners

  "Locking tuners" låser strengen, ikke sant. Men har ikke Sperzel stemmeskruer som låser selve stemmemekanismen også?
 5. jonta

  DAW anbefallinger til PC

  Takk for tips! Driver å prøver å lære meg meg nye Cakewalk, som er overtatt og videreutviklet av Bandlab. Og ble nylig lagt ut for gratis nedlasting. Hadde sikkert vært lurere å kjøpt Cubase, da jeg har en venn som har brukt det endel og kunne sikkert vist meg litt...Og det følger kanskje fortsatt med en papir manual. Så man får seg en pause fra skjermen
 6. jonta

  Aktive pups, ja eller nei?

  Aha Peavey, ja det skulle bli bra🙂 EVH modda 5150 i lunch box utgave, visste ikke det fantes, 5 preamprør og greier ja, 5150 er jo kjknnt for maaange gain trinn. Ikke så veldig dyr heller ser jeg... Kommer orginalt med JJ rør også, det er ikke dårlig, i forhold til mange andre av lbx ampene som leveres med ræl fra kina. Den eldre storebror har jo fått litt kritikk for clean tonen, hvordan er det med denne?
 7. jonta

  Aktive pups, ja eller nei?

  Da gjenstår det bare en skikkelig high gain amp da! Sjekk ut Hughes & Kettner Tubemeister 18 eller 36 W. Lette tre kanals amper med innebygget attenuator som låter veldig bra og de har eff loop, ikke alle lunchbox amper har det. Trenger du kraftigere greier får du jo Carvin V3 eller MTS 3200 latterlig billig på bruktmarkedet...
 8. jonta

  Beskyttelse til rør

  Det er vel V1 (det første røret i signalkjeden) som er mest følsomt av en eller annen grunn. Det står ofte nærmest utgangs trafoen, men jeg tror ikke det er hovedgrunnen.
 9. jonta

  DAW anbefallinger til PC

  Audacity funker bra det, du må jo skru ned innp.gain hvis det vrenger. Ellers ligger jo Cakewalk Band lab ute til gratis nedlasting nå.
 10. jonta

  Vis fram din favorittgitar

  Hva mener du med breeed hals? Jeg har også en M-ll. Jeg vurderer og "slanke" halsen litt, både i bredde og tykkelse. Ned til hva ESP kaller "ultra thin U-neck" eller hva Ibanez kaller "wizard neck".
 11. jonta

  Bygging av forsterker

  Se her ja☺️ Dette ble jo skikkelig fint. Ser det er samme ampen som jeg bygde. Har du vurdert noe tone modding? Jeg tenkte å prøve et par av ideene på Ampmaker sidene. Litt mere gain og bunn...
 12. Takker for tips! Ja baksia er bra. Det lar seg vel gjøre å lime halsen uten å løsne den først, men det er kanskje best å gjøre det... Med varme, og sprøyte inn iltt vann også?
 13. Takk for tips. Skal prøve.
 14. "test run" ? Du mener la den ligge en stund i et rom med litt høy luftfuktighet?
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.