Gå til innhold

jonta

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 451
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jonta vant dagen sist Januar 22 2016

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

162 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 547 profilvisninger
 1. Akkurat ja. men det virker som om du er dreven på å spille etter tabs og kanskje noter da, kan funke bra på jamkvelder det også, om det er avtalt en figur. Skulle jeg prøvd meg på det, ville jeg fortsatt vært på inntroen når de jeg spiller med var på siste refreng. Er avhengig av å lære ting utenat.
 2. Å finne orginalakordene på øret og bruke de, blir jo å kopiere det også... Hvis vi f.eks. går til jazzen så er jo orginal akkorder nermest bannlyst, samt vokal timing, når det konverteres fra poplåter, jo skeivere, jo bedre. Mulig du formulerte deg litt uvørnt, men vil du slippe kopi følelsen, så kan du eksprementere bort fra både tempo, timing, orginal akkorder og arr. Svenske Hellsongs er en av mine favoritter. Men du er inne på det, finn grunntonen (f.eks.bassen) så prøver du deg fram med å bygge på noter. Noen er helt råe på å ta slike ting på sparket, andre er utrolig lette å samatbeide med...
 3. Nei, det er bare å skru av de effektene du ikke vil bruke. Men noen av disse boksene har dette problemet. Som på min Line6 bass multieffekt. Det her jeg det problemet du nevner, jeg får ikke skrudd av amp simulatoren, og det er noe dritt da den bare saboterer lyden.
 4. Multieffekt er ofte løsningen på slike problemer. Med min Boss GT-8, kan jeg skifte kanal på forsterker og endre alle effekter samt volum innst. med ett trykk på pedalen. Det eneste den ikke gjør er å skifte pu på gitaren, som kan være krevende nok når du har ca ett sekund på deg til å endre "allt"mellom vers/refreng...
 5. Constant current, er vel ikke det samme som at den er "balanced" vel ?
 6. Han mener, at sadelen til 2 streng er skrudd like langt frem som 1 streng og sadelen til 5 streng er skrudd ørlitt lenger frem enn 3 streng. Det er litt uvanlig... Ca. slik ser det normalt ut...
 7. Jeg Bruker D'Addario EXL 120+ alltså 0095-044. Rimelige og gode strenger, og ikke alle merker har disse "halv"størrelsene. 009 blir litt tynnt og med 010 blir floyden litt tung.
 8. Disse er små, bra og nesten billig: https://www.gear4music.no/no/PA-DJ-and-belysning/LD-Systems-Stinger-G3-8-Active-PA-Speaker/1TW3
 9. Jeg måtte fram med fila og ta av litt på sadelen til 4 streng, på en bass jeg hadde, da jeg bytta opp til 065-130 strenge tykkelse.
 10. Med slitasje i festene og veldig tykk streng kan det lett forekomme.
 11. Ibanez SR-400 https://www.thomann.de/gb/ibanez_sr400eqm_deb.htm LTD B-204 https://www.thomann.de/gb/esp_ltd_b_204sm_stblks.htm Men- kjøp brukt, da får du en bedre bass, og med skikkelige pickups. Selv ga jeg 2500,- for en strøken LTD B-405 med orginalmonterte EMG pu, og en budskjett kasse.
 12. Det ser ut som om du må skru løs sadelen til E-strengen, og file av litt i bakkant og ev kutte skruen litt hvis den "bånner". Er det veldig tykk E-streng du bruker, en tynnere streng vil kunne justeres litt lenger frem. Kanskje "kniv" godset i brua-mot de to festeskruene, er såpass slitt at brua di har havna litt langt fram?
 13. Er ikke slik at steder som Youtube, Soundcloud, Bandlab osv tar eierskap i materiale som blir lgt ut? Slik som bilder og annet materialelagt ut på Facebook, som Facebook tar eierskap i ?
 14. Selv har jeg en Ibanez SR-800 basgitar, som jeg er veldig fornøyd med. Indonesia produsert, som mye av mellonskiktet til Ibanez er. Men den er påkosta med skikkelig hardware og pu's
 15. Ett sted å begynne, er å tune ned din 6 strenger. Med 013-056, strenger stemmer du fint ned til H-H. Så ender du kanskje opp med en 6str. barytone gitar i steden (det gjorde jeg) Anng. Indonesia produksjon. Jeg har lenge vært skeptisk til disse, men det kan være fordi f.eks LTD har laget de billigste/dårligste modellene sine der. Hvis det er riktig som du skriver, at de nå lager 1000 serien der så vil jo indonesia LTD kvaliteten heves betraktlig. Så gjenstår det å se... Men det går jo nedover med tiden da... Min LTD M-1000 fra 2002 kom med orginal tysk FR, alltså som de japanske ESP modellene.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.