Gå til innhold

jonta

Medlem
 • Innholdsteller

  1 354
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jonta vant dagen sist Januar 22 2016

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

136 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 304 profilvisninger
 1. jonta

  NGD - LTD EC-1000 Deluxe

  Bare fryd og gammen da...
 2. jonta

  NGD - LTD EC-1000 Deluxe

  Er den tung som mange Lp ?
 3. jonta

  NGD - LTD EC-1000 Deluxe

  Gratulerer med fin gitar, har selv en M-1000. Er du heldig med modellen er den på høyde med ESP. Hvilket år?
 4. jonta

  Ampvreng + clean amp = switchekrøll?

  Vrengboks i effekt loop?
 5. jonta

  Ampvreng + clean amp = switchekrøll?

  Aha, blander to forskjellige lyder alltså.
 6. jonta

  Ampvreng + clean amp = switchekrøll?

  Hva med å bare bruke prampen på den nye "killerampen" (hvis den har eff loop) og den andre bare som clean amp, eller som slave (plugge rett i return) men da er du avhengig at du har pan kontroll på stereoeffekten jeg regner med at du bruker. Da kan du også droppe vrengboksen. Jeg har et slik oppsett med et Boss GT 6 brett.
 7. jonta

  10" til tungrock og metall?

  Ja, sparer 1.6 kg her. Ikke avskrekkende pris heller ca. 1400,- Har du hørt på det? Mitt 4X12 blir stående i øvingslokalet, blir knapt flytta på mellom rommene...
 8. jonta

  10" til tungrock og metall?

  Du er inne på noe her et 1X12 kab trenger ikke å veie mye mer enn et 1X10. Jeg innser nå at jeg har sett meg blind på mitt 1X12 som veier 17.5 kg. som forøvrig låter supert, men det må vel være norges tyngste. Innlegget ditt fikk meg til å våkne. kanskje bedre å se meg om etter et lettere 1X12 kabinett.
 9. jonta

  10" til tungrock og metall?

  Ja, jeg har slått fra meg den, Men kanskje et Blackstar og koste på et greenback.. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=121829658&fks=121829658 Men får ikke veldig lyst på noe annet en 12" etter å ha hørt denne, særlig ikke 10":
 10. jonta

  10" til tungrock og metall?

  Nå vurderer jeg denne: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=121616987 Vox VT-40+ combo. Kan det være påkosta kryssfiner i disse "billig apparatene" da? Jeg kobla min Laney øvingsforsterker (8" element), fra effloop "send" fra en årntli amp. Resultatet var nedslående. Og jeg skjønner at, om dette prosjektet skal bli bra, må må det være god kvalitet både i kabinett og element.
 11. jonta

  10" til tungrock og metall?

  Ampsimulator alltså, nja. En forsterker/kabinett fungerer jo også som monitor på scenen, blir ikke så avhengig av gode moitorer. Nei, jeg er nok litt gammeldags og holder meg til rørforsterkere, en transistoramp til nød som bi-amp.
 12. jonta

  10" til tungrock og metall?

  Takk for svar! Jeg får vel bare få tak i noe brukt og prøve selv...
 13. Takk skal du ha Roffo! Da er det bare å Skru det hele sammen og spille da. God sommer!
 14. Den låter bra nå. Men det bekymrer meg litt den varseltrekanten på skjemaet. Fuselink, det betyr vel at R29 og R30 også fungerte som sikringer, det gjør vel ikke mine lasker? Har du en link til den teksten du fant?
 15. jonta

  Hvilken Marshall?

  Jeg bruker THD Hotplate. Stilt inn på -4 og -8dB er det "ingen" lydforringelse, stiller du inn på mer demping, er det bare å trykke på deep (som jeg pleier) og eller bright, som hotplat'n er utstyrt med. Eller endre lydinnst på ampen. Jeg er veldig fornøyd med den, men den er dyr og har ikke forskjellig innstilling for motstand. Så skal du veksle mellom kabinett med forskjellig impedanse, må du ha flere.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.