Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

jonta

Medlem
 • Innholdsteller

  1 600
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

jonta vant dagen sist Januar 23

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

228 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 837 profilvisninger
 1. Jeg har en gammel Japansk Arion Stereo Corus SCH-1 som jeg er svært fornøyd med. Ikke så lett å få tak i lenger da... https://www.ebay.com/itm/ARION-SCH-1-STEREO-CHORUS-VINTAGE-MADE-IN-JAPAN-in-great-condition/265103727405?hash=item3db969db2d:g:Hu8AAOSwLEJgFXs5
 2. Jeg har akkurat kjøpt en RG 470 (Japan). På den var den orginale V7 bru mikken, bytta ut med en DiMarzio Evolution. Den er litt uvant for meg som er vant med EMG 81. DiMarzioen er mer spiss, har mer topp. Kanskje den kan være noe for deg? Vi gjør en cover av Teardrop (Massive Attack) Der bruker jeg den til clean gitarene, Kanskje ikke helt det den var tenkt til 🙂 men det låter veldig fint. På solopartiene bruker jeg gode gamle Esp'n med EMG. Men det er kanskje fordi jeg ikke gidder å stille om eq.
 3. Luftfukter er et must, tørker også for oss som bor i kjellern. Jeg har en Bionaire 5075, som har virka fint i 10 år. Men ingen automatikk da, man må holde et øye med hygrometeret. Du finner en her for billige 200 kr: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=201648750
 4. Åh, jeg trodde ECC 82 var en mellomting av 83 og 81. Disse tallene burde være logiske, men de indikerer vel egentlig noe annet en gain da... Barry fra Ampmaker som lager disse settene, foreslår at jeg kan øke verdien på katode motstander. Så jeg vil prøve å skifte motstanden til fasesplitter røret fra 820 til 1200Ω.
 5. PP18 Plexi byggesettet: Det hjalp å koble om til 230V på trafoen. Det er 231V i huset her nå så...(i sommer var det riktig nok 247V her, men det var jo feil innstillt) Og de andre verdiene jeg måler i ampen ble også temmelig nærme fasiten. Jeg har hatt litt problemer med at normal/clean innputten på denne vrenger litt tidlig. Jeg har skifta anode motstandere fra 220KΩ til 100KΩ på V1a og til 56KΩ på V1b, uten at det hjalp stort. Nå fikk jeg rør i posten i dag. Så jeg bytta V2 (fasesplitter røret) til Ecc81. Det var stor forskjell fra Ecc83,såpass at det går litt ut over hot innputt
 6. Takk for tips! Jeg hadde lagt disse prosjektene på is, og tenkte at jeg kan bruke MTS'n når veggstrømmen er høy, og 6505 når den er som nå, lav. Men dette skal jeg notere og prøve ut. En annen ting. I vinter har jeg bygget et P18 plexi sett fra ampmaker. Jeg kobla nett kabelen til 240V koblinga på trafoen.n Og har litt lav glødespenning. Nå tenker jeg å koble strømmen til 230V trafokoblinga istede, for å øke glødespenninga. Det skulle vel ikke være noe problem selv om nettspenninga av og til kan være ca 240V ?
 7. Den lukta er borte nå faktisk, men den satt i ei stund ja (og kommer litt tilbake når jeg tenker på det). Neste gang tror jeg all sliping på bein vil foregå utendørs.
 8. Ja, det ble veldig fint. Jeg var tålmodig og tok av bare litt av gangen. Satte den på plass stadig vekk for å sjekke. Sluttfinishen tok jeg med et nedslitt 600 papir. Da ble den blank og fin, så jeg stoppa der.
 9. Gitaren er fra 2007, og er ganske så strøken. Gjennomgående hals og har Seymour Duncan JB og 59 pickups.
 10. Det er Wizard ll hals ja. Og tremoloen er en Edge pro som kom i 2003 ifg ibanez wiki. Så langt syntes jeg tremmen er god. Men jeg har ikke spillt så mye på den enda... Armen er litt slapp, men det går kanskje ann å stramme "hylsa" fra innsiden?
 11. Jeg ser at Boston filsettet mitt er litt grovt og filer for breie spor. Fil 1-3 er best å bruke på sporene til 4-5 og 6 streng. Og fil 4-6 er bedre for en bassgitar tenker jeg. Så for å file sporene til de tynneste strengene må jeg improvisere med annet verktøy jeg har liggende. Bla en bitteliten trekantfil og et syltynnt sagblad. Er det noen som vet om slike tynne filer er å få kjøpt i norge? Hva bruker dere? Edit: Jeg ser at gitarist.no har filer, som koster...mye.
 12. Da var tiden kommet for å prøve også disse gitarene. For jeg hoppa jo over "RG stadiet"🤘 og gikk rett på ESP. Så nå måtte jeg gå tilbake for å ta igjen det tapte😄. Det jeg var mest nyskjerrig på, var de tynne halsene og artig å prøve noe annet enn EMG pups. Så jeg var egentlig på jakte etter en med den tynneste halsen. Men det ble denne, som har den nest tynneste RG halsen, slik jeg har skjønnt det. Den har også det "smalere" gripebrettet,som jeg tenkte passa meg.... Det er ikke en Prestige, men det er en made in Japan, så kvaliteten er nok den samme. Det var vel på denne tia de japan p
 13. Kjipe greier. Og jeg som er vegeterianer...🤔 Men bra å bruke hele dyret da, og det restene kan legges i komposten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.