Web Analytics
Gå til innhold

jonta

Medlem
 • Innholdsteller

  1 534
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

jonta vant dagen sist Juli 25

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

199 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 707 profilvisninger
 1. takk for tips folkens! Det er to minutter punk jeg holder på med nå. tror det skal ut på cd og spotify.
 2. Takk for tips, jeg skal sjekke det ut. peaks på - 0.7 er litt høyt da. Men det virker som om musikk spor på cd'er har et temmelig høyt nivå.
 3. Hei dere! Jeg prøver å få til en sluttmix, eller en mastring er det vel. jeg bruker bla en Ozone limiter. Jeg lurer på nivået. hva er "normalt" lydnivå på en mastra låt? -0.7 har jeg satt limiteren på....
 4. Da er du på bandlab community og da kanskje. Dette er en bra plattform for å legge ut låter og for sammarbeid. Trenger du vokal, en gitarsolo eller noe annet på en låt, er det bare å oppfordre folk.
 5. Hvis du vil ha et meget bra innspillingsprogram (DAW) er Cakewalk gratis nå. https://www.bandlab.com/products/cakewalk Innstruksjon finner du på youtube. jeg anbefaler denne serien fra Creative sauce (anbefales også for brukere av andre daw) anng. dårlig lyd på mikk: Jeg vil tro at du brukte en studiomikk (kondensatormikrofon) som trenger strøm (fantompower) fra lydkortet, brukte du det? Og du stillte vel innput gain på lydkortet sånn nogenlunde?
 6. Ei medesin sprøyte med nål kan være greit å drive inn limet med, vanlig trelim kan ev. tynnes litt. Trykkluft kan også funke, men det kan kanskje følge med litt olje fra kompressoren...
 7. Ja , la oss håpe du har rett 🙂
 8. Huff da. Skummelt med win 10 da, som oppdateres omtrent daglig...
 9. Du kasta et par slike forde de ikke fungerte på en nyere pc/mac. Eller var det slik at de plutselig ikke fungerte lenger etter en os oppdatering? Med andre ord: Risikerer jeg at mitt AKAI EIE lydkort plutselig ikke fungerer, etter en win 10 oppdatering?
 10. Takk for hjelp uansett. Det er ikke veldig volumdropp, men merkbart. Mulig det ble noe bedre etter jeg skifta batteri...
 11. Nei, en emg lar seg ikke åpne, den er støpt igjen med en slags tokompositt. Men kompasstesten viser at humbuckeren (35DC) i brua, har magneter i motfase. Dvs. magneten nærmest brua har minus i endene og den nærmest hals pu har pluss i endene. Singelcoilen i hals (35P4) har todelt magnet, de to delene ligger magnetisk samme vei
 12. Javel, det har jeg aldri lagt merke til, eller tenkt over. Men de er jo skrudd fast i virke som er malt med skjermingsmaling. Eller er malingen slipt bort akkurat rundt pot festene? Ja det finnes minst en forrige eier. Pickupene står montert orginalt, samme vei. Forøvrig er det 35 DC som er humbucker i bru, og 35P4 som er singelcoil i hals. Kanskje det forklarer det hele?
 13. Hjalp ikke å bytte batteri... Ikke finner jeg koblingsskjema på emg sidene heller. Finner ikke noe galt i koblingene til pots og slikt, med mindre isolasjon kan ha smelta under lodding av skjerm til pot chassis. men da ville det vel oppstått helt andre problemer? Edit: Og pickupsa var kobla riktig. Nå fandt jeg kobl. skjema på emg siden, men ikke for det oppsettet jeg har.
 14. da jeg skrev "koble de til pc paralellt" mente jeg å koble to lydkort i hver sin usb kontakt, også velge forskjellige lydkort/innputs, fra kanalene i daw'et.
 15. Ok, så noen lydkort kan man bruke paralellt, og andre ikke alltså.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.