Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

jonta

Medlem
 • Innholdsteller

  1 543
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

jonta vant dagen sist Juli 25

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

202 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 727 profilvisninger
 1. Er vel forskjell på LED og "sparepærer" ? Det er led pærene som holder i to dager her...
 2. Ikke sant. Led pærer forurenser nok mere ja. Og de tåler ikke 245V, som vi har her (nå har jeg ringt norgesnett og klaget da...)
 3. Nja, om pc'n bruker mer strøm, så varmer den også mer da. Da bruker panelovnen mindre strøm. Nye minaraler skal utvinnes, og en nye pc'n skal settes sammen og fraktes halve jorda rundt. Og den gamle skal transporteres og destrueres, sannsynligvis havne på en dynge et sted i Ghana. Nei, jeg mener forurensning og klima regnestykket hadde sett bedre ut om ting varte mye lenger.
 4. Kloke ord. Og jeg har tenkt litt på det. All den tiden man kaster bort til å knote med dette her. Synd å kaste ting da. Men man må nok desverre tenke nytt i disse "miljøvennlige" bruk å kast tider. Var det ikke dette ungdommens klimabrøl handla om da? At ting skulle vare, være mulig å reparere? Momskutt på reparasjoner. Standarisering av koblinger, Kjøpe ny mobil igjen skam, osv... Eller var det noe jeg misforstod her???
 5. Takk for tips! Jeg får prøve, får ikke starta maskinene, men jeg får åpna bios. Så da går det kanskje...
 6. Ja, i forhold til home, mente jeg. Takk for kloke svar folkens. Da utelukker vi pro, og bruker den tusenlappen på noe mer fornuftig. Men, hva med stabilitet over tid? Jeg har hatt tre win7 os som har krasja i det siste. Om det hadde finnes, og jeg hadde hatt win7 PRO, hadde jeg kanskje ungått dette????
 7. Jeg har akkurat vært inne på mikrosoft sidene, for å se på på fordelene med proversjonen av win 10. Men jeg sjkønner meg ikke helt på mye av" språket" de fører der... Er det egentlig noen fordeler med pro, for musikkproduksjon?
 8. Kom gjerne med en oppdatering (på riktig forum) når du har lodda sammen herligheten. Jeg er veldig nyskjerrig på det loop kitet, for mitt neste amp bygge prosjekt..
 9. takk for tips folkens! Det er to minutter punk jeg holder på med nå. tror det skal ut på cd og spotify.
 10. Takk for tips, jeg skal sjekke det ut. peaks på - 0.7 er litt høyt da. Men det virker som om musikk spor på cd'er har et temmelig høyt nivå.
 11. Hei dere! Jeg prøver å få til en sluttmix, eller en mastring er det vel. jeg bruker bla en Ozone limiter. Jeg lurer på nivået. hva er "normalt" lydnivå på en mastra låt? -0.7 har jeg satt limiteren på....
 12. Da er du på bandlab community og da kanskje. Dette er en bra plattform for å legge ut låter og for sammarbeid. Trenger du vokal, en gitarsolo eller noe annet på en låt, er det bare å oppfordre folk.
 13. Hvis du vil ha et meget bra innspillingsprogram (DAW) er Cakewalk gratis nå. https://www.bandlab.com/products/cakewalk Innstruksjon finner du på youtube. jeg anbefaler denne serien fra Creative sauce (anbefales også for brukere av andre daw) anng. dårlig lyd på mikk: Jeg vil tro at du brukte en studiomikk (kondensatormikrofon) som trenger strøm (fantompower) fra lydkortet, brukte du det? Og du stillte vel innput gain på lydkortet sånn nogenlunde?
 14. Ei medesin sprøyte med nål kan være greit å drive inn limet med, vanlig trelim kan ev. tynnes litt. Trykkluft kan også funke, men det kan kanskje følge med litt olje fra kompressoren...
 15. Ja , la oss håpe du har rett 🙂
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.