jonta

Medlem
 • Innholdsteller

  1 315
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jonta vant dagen sist Januar 22 2016

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

132 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 178 profilvisninger
 1. Takker for tips! Ja baksia er bra. Det lar seg vel gjøre å lime halsen uten å løsne den først, men det er kanskje best å gjøre det... Med varme, og sprøyte inn iltt vann også?
 2. Takk for tips. Skal prøve.
 3. "test run" ? Du mener la den ligge en stund i et rom med litt høy luftfuktighet?
 4. Tenkte meg det....denne passer vel best hengende på veggen i en kafe, innredet en gang tidlig på nittitallet. Blandt gamle ski, skrivemaskiner, gamle kjøkkenredskaper og støvete inntørkede innstrumenter.
 5. En ung dame var innom med denne gamle mandolinen (samt et sett nye strenger), som hun hadde fått av sin tyske bestefar som igjen hadde fått den av sin, var det bestefar? Skikkelig gammel, dårlig lagret, tørr, sprukken, løs hals og noen bånd mangler. Det var værre enn jeg trodde og jeg blir litt i tvil om dette er kanskje i overkant av mine ferdigheter. Er det noen som har vært borti lignende restaurerings prosjekter, eller har noen tips? Er dette kanskje bare en jobb for en proff repratør? Tenkte jeg skulle begynne å forsøke å lime halsen😶
 6. Dobbel NGD!

  Det har jeg også. Og den kunne hatt både tynnere hals og litt smalere gripebrett. Slik som KH modellene og LTD M-1000. Når du sier bredere hals, mener du da bredden på gripebrett eller tykkelse på hals?
 7. Dobbel NGD!

  Hva slags ESP hadde du? Den Charvelen virker veldig fin☺️
 8. Dobbel NGD!

  Delte meninger om dette her. Mange gir blaffen, også profesjonelle gitar repratører.
 9. Er frost over tid et problem?
 10. Det er ikke det Celestion by Marshall (eller var det omvendt?) vintage, som satt i den HH comboen du kjøpte av meg du skal selge?
 11. Nå er den ferdig. Dattera mi malte logo'n🙂
 12. Tror jeg hadde satsa på det. Ev. kjøpt et brukt høytt kab.
 13. Skal du bygge kombo, burde du ha paneler foran og bak med opp ned skrift. Litt sent nå som du allerede har bestillt og jeg er ikke sikker på om han har det. Men om det finnes, kan du jo bytte.