Web Analytics
Jump to content

jonta

Medlem
 • Posts

  1,610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jonta last won the day on January 23

jonta had the most liked content!

About jonta

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Nesodden

Recent Profile Visitors

6,921 profile views

jonta's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

230

Reputation

 1. Å f.eks. spise potetgull mens du spiller gitar er en dårlig uvane uansett om du gjør det sjøl eller ikke! Også idiotisk at turprovianten er spist opp 10 min før pause, uvane eller ikke..
 2. Nå har jeg omsider fått skifta ut diodene i likerettern til glødespenninga for de to inngangsrøra, på min På Carvin MTS. De nye shottky diodene (SB 340, 3A 40V). De var store og hadde tjukke bein. Men etter å ha rensa godt i hullene på pcb'n fikk jeg de på plass. Nå har spenninga økt fra 5.7V, til ca 6.3V på de to inngangsrøra, det hjalp så det er bra. Men, på de tre andre røra, som har vekslelstrøm gløding. Falt spenninga, fra 6.2V (før diodeskifte) til ca 5.2V. Dette hadde jeg ikke regna med. Men er vel helt naturlig at spenninga faller litt her, når de to første røra får mindre motstand, og vil trekke mer strøm? Det er 230V i huset her nå. Men den låter veldig bra nå så, fortsetter det sånn, er jeg fornøyd. Om jeg skulle få problemer med for lite varme nå i de tre andre rørene, kunne det være en ide å montere slike støyskjermer? De er jo konstruert til å skjerme for støy, men de vil også hindre kjøling.I allefall litt.
 3. Venner kan ha mye dårlige uvaner. Hva med å gå inn med sølete sko, er det noe alle kan gjøre, eller bare de som ikke er med på vaske dugnaden.🙃
 4. Aiaii, vi er der ja😲 Det der med pizza i pausen høres ut som en god ide. Kanskje man kan få bukt med all småspisinga. Det blir heller ikke plass til mye øl på full mage (eller er det bare meg som er konstruert slik?) Føler meg litt truffet av "han fyren med ny rigg på annenhver øving". Men jeg kommer tidlig da, rekker å skru lyd...
 5. #1. Jeg husker at småspising i timen var forbudt, da jeg gikk på skolen (noen år siden da). Og jeg begynner å skjønne mer og mer hvorfor. Og hva skal du gjøre i pausen da?
 6. Fint innspill. Ja alle fotballag ha sin egen coach. det skulle alle band hatt også, som også tok seg av mixen, både i øvingsommet og live 🙂 Ett punkt til: 7. Telefonbruk, om man ikke trenger disse til øvingopptak. Skal disse være slått av å lagt i en kurv utenfor?
 7. Etter å ha spillt i diverse band oppigjennom...stiller jeg følgende spørsmal ang. husregler i øvingslokalet. 1. Småspising under øving. Er dette greit? Er det greit at bassisten spiser potetgull mens han spiller (på bassen som han har lånt av deg)? Bør tangentmannen bruke noen minutter ekstra på å spise opp burgern, før han setter seg ned å begynne å spille med ei hånd og søle med den andre? 2. Når er det greit at den første øllen åpnes? Før utstyr slåes på, i pausen, eller etterpå? 3. er pausene hellige. alltså forbeholdt tullprat og spising/drikke? Eller er det greit at noen øver akapella, overfører filer/dataarbeid i en fei for å komme i mål til pausen er over, diskuterer bandrelaterte ting som konsert planlegging osv. 4. Er det greit å sette i gang en låt før alle er klare? 5. Hva med å bryte av midt i låta for å komme med kommentarer, ev. vente til låta er ferdigspillt. er det kun banskjefen (hvem nå det er) som kan gjøre dette. 6. Er det noe vits i å lage husregler, om det hele bare ender i krangel? 7. Telefonbruk, om man ikke trenger disse til øvingopptak. Skal disse være slått av å lagt i en kurv utenfor? Nå kommer jeg ikke på flere irritasjonselementer i farta, men dere har kanskje noen.
 8. Aij, så ikke denna før nå. Har sendt han en pm. Men han har ikke vært aktiv på ei stund...
 9. Jeg har en gammel Japansk Arion Stereo Corus SCH-1 som jeg er svært fornøyd med. Ikke så lett å få tak i lenger da... https://www.ebay.com/itm/ARION-SCH-1-STEREO-CHORUS-VINTAGE-MADE-IN-JAPAN-in-great-condition/265103727405?hash=item3db969db2d:g:Hu8AAOSwLEJgFXs5
 10. Jeg har akkurat kjøpt en RG 470 (Japan). På den var den orginale V7 bru mikken, bytta ut med en DiMarzio Evolution. Den er litt uvant for meg som er vant med EMG 81. DiMarzioen er mer spiss, har mer topp. Kanskje den kan være noe for deg? Vi gjør en cover av Teardrop (Massive Attack) Der bruker jeg den til clean gitarene, Kanskje ikke helt det den var tenkt til 🙂 men det låter veldig fint. På solopartiene bruker jeg gode gamle Esp'n med EMG. Men det er kanskje fordi jeg ikke gidder å stille om eq.
 11. Luftfukter er et must, tørker også for oss som bor i kjellern. Jeg har en Bionaire 5075, som har virka fint i 10 år. Men ingen automatikk da, man må holde et øye med hygrometeret. Du finner en her for billige 200 kr: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=201648750
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.