jonta

Medlem
 • Innholdsteller

  1 262
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jonta vant dagen sist Januar 22 2016

jonta hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

92 Excellent

Om jonta

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nesodden

Nylige profilbesøk

6 087 profilvisninger
 1. Kul musikk, du får hilse å si at vi hører på'n Ciwan Haco og Ahmet Kaya🙂
 2. Takk for svar! Ja, da får jeg bare vente til han får tingene på plass igjen. Det virker som han har hyggelige priser også, viktig nå som krona er så svak. Han har akkurat fått en 18W tilbake i butikken, men det er et større og mer komplisert prosjekt. http://www.ampmaker.com/store/P1800-plexi-amp.html
 3. Hei folkens! Jeg tenkte prøve å bygge en liten forsterker. Jeg kan litt om lodding og elektronikk. Byggde faktisk en radio uten sluttrinn på ungdomsskolen. Den var bygget på kobberstifter på ei trefjøl og en pappside for kontrollene. Skjønte ikke allværden av den, fulgte bare arbeidstegningen. Så, jeg tenkte at et byggesett ville være fint. Trenger ikke akkurat en forsterker til, men har bare så veldig lyst🤓 Disse byggesettene fra ampmaker virker veldig bra og de er rimelige. Er det noen som har erfaring med de? Eller annbefaler kanskje heller noe annet? Jeg vil prøve noe som er enkelt å bygge og vil helst ha en lavvatts sterker, så jeg tenkte mest på denne 5W modellen: http://www.ampmaker.com/store/N5X-5W-British-overdrive-amplifier-AK01.html Ja, jeg vet den er ute foreløpig men de skriver at den er snart tilbake i butikken.
 4. Har ikke lest allt her men, hva skjedde med den halsen du hadde bestillt fra kanada?
 5. Metall «hus» på rør

  De holder vel også rørene på plass, særlig om de henger ned. Jeg har en Hughes&Kettner Tubemeister 36. Den har 3 preamp rør og har en slik hette på ett av rørene bare. Se bilde. Hetta sitter på det røret som er nærmest innput'n (V1) Da er det vel logisk da, når mye av vrengen, eller det heftigste foregår her, så røret blir følsomt for fysiske "svingninger" Men det er jo snakk om en topp da, litt forskjell fra å sitte midt inni en høytaler, som på en komboforsterker.
 6. Er ikke ME brettene til Boss i manual mode, helt enkle da?
 7. Takk for tips, men akselen var knekt, det er problemet. Så jeg skar vekk gjengene så jeg fikk dreid den med en tang , for å få målt den.
 8. Den ser sånn ut (bilde1) litt herpa da, men er lik disse (bilde2) Stempla nr på siden: 610008 R1378015
 9. Hallo Folkens. Jeg må bytte innput trim pot meteret på en gammel barcus-berry preamp som kom ramlende inn her. Skal visst være for piezo pickup så jeg veit ikke helt hva jeg skal med den... Jeg måler 100K på pin 1/3. og stillt halvveis måler jeg omtrent likt (49-51K) på pin 1/2 og pin 2/3. er det da linjært? Kontaktene er til pcb print plate, akselen er 6.4mm D-form (men det kan jo files til) og gjengene er ca 10mm. Det er ikke lett å finne frem i nettjungelen, er det noen som veit et om et greit sted å bestille slikt, gjerne en norsk nett butikk. Sånn ser preampen ut: https://www.ebay.com/itm/Vintage-Barcus-Berry-Standard-PreAmp-Model-1330-1-HiZ-1981-MINT-/112326068034
 10. Panel med norsk tekst, skjeldent☺️
 11. Anbefal meg hodetelefoner

  Dyrt og profft studioutstyr er i hvertfall helt unødvendig, hvis de bare skal brukes til gitarspilling.
 12. Hva kostet det?
 13. Takk skal du ha for bra forsøk Askret. Men grønnt blir for villt. Men de har jo rette formen da...