Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

PerA

Medlem
 • Innholdsteller

  3 976
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

PerA vant dagen sist Juni 2 2018

PerA hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

845 Excellent

Om PerA

 • Rang
  II-V-I
 • Bursdag 16. mars 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.storeforventninger.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kirkenes

Nylige profilbesøk

10 688 profilvisninger
 1. Sjekk frekvensene til IEM-systemet deres, mulig at dere er på samme frekvens som en eller annen sender i nærheten av Gregers. www.finnsenderen.no Og som Gubbe nevnte øverst: Dobbeltsjekk at sendere ikke sto på en dimmet kurs.
 2. Lagret til senere konsum. Takk for tipset!
 3. Meget glad i denne appen, både for egen øving og som verktøy til å lage øvingslydfiler for elever. Både skriver inn selv og bruker andres arr.
 4. Her kjøres trommekorpsøving over Zoom - men aldri i livet om det hadde fungert i sanntid. Det er over ett sekund forsinkelse til noen av musikantene fra meg som dirigent. Har også 10-15 elever over Teams og Skype, samspill har ikke fungert der heller. Internetthastighet og stabilitet i samspill med hardware er så varierende at det fungerer middels bra på det beste. Løser instruksjonen ved at jeg spiller med metronom, og at elever/korpsmusikanter spiller sammen med meg og har lyden på mute. Da får jeg instruert ved eksempel og de får en følelse av samspill (selv om jeg ikke hører dem). Nå
 5. Strømadapter, kabel, manual på CD og original emballasje.
 6. Ja, det skal jeg skrive inn! Takk. Eller, man kan visst ikke endre OP lengre: BEFINNER SEG I KIRKENES. Kan sendes, men anbefaler ikke å kjøre for å hente, grunnet søringkarantenen.
 7. Først og fremst: SSL er en god gammel traver i gamet verdenskjent for preampene i miksebordene som sto i alle studioene med stor S. Var selv på besøk i nå nedlagte Olympic studios og sjekket ut en slik. Perverst flott. Har ingen tvil om at interfacene deres er kuler og krutt. Kan ikke helt se for meg hva du skal med eksterne preamper på det kortet. Vet om folk som kjøper egne SSL-preamper og slenger foran sine egne lydkort. Men jeg ser at du kan velge "line level" på inputen, så da skal det vel gå med en ekstern preamp. Skjønner ikke helt hvorfor du mener du bør ha ekstern strømforsyning
 8. Akai EIE Pro lydkort selges. 4 inn/ut, 4 stk preamper med kombiplugg XLR/jack. Låter kuler og krutt. Lite støy, lav latency (aldri hatt noen problemer), dønn solid bygget - og ikke minst med VU-meter. MIDI inn/ut og fungerer som en 3-veis USB hub. 24bit/96kHz, USB-tilkobling. Selges fordi Mac ikke støtter driveren lenger, og jeg kan se langt etter en oppdatering. Altså: Hvis du bruker MacOS nyere enn 10.12 er dette en murstein mer enn et lydkort. Bruker du Windows er det gulle godt (litt usikker på Win10 - det må kjøper sjekke selv). Hadde ikke solgt hvis jeg ikke måtte, men det funker ik
 9. Det skal jeg - bruker deg som referanse. ;)
 10. Hvis det er innafor, så kan jeg tipse om at jeg forsøker å avhende et AKAI EIE Pro-lydkort. Prisvinnende sak, 4 inn/4 ut, fine preamper, midi, USB (m/usb hub) og noen sexy VU-meter. Har aldri hatt noen problemer selv, spilt inn radiosingler, voiceovers og pling-plong-musikk med det kortet. Må kun selges fordi MacOS ikke støtter det lengre. Er kjempefornøyd ellers. Du må nesten sjekke opp hvordan det funker med win10, men har ikke hørt noe selv.
 11. Her var det ingen som har svart, ser jeg. Det vanligste begrepet er "chord symbols". Ordet "voicing" er mer brukt om den konkrete organiseringen av tonene i en bestemt akkord, og skrives gjerne ut i noter eller i en akkordtabell.
 12. Tja, ifølge enkelte kilder bruker både Iommi, Billy Gibbons og BB. King .009-tykkelse. Så argumentet med tone er nok ganske lite gyldig, det stemmer i alle fall med min erfaring. Selv har jeg 011 på det meste, for da må jeg ikke justere så mye teknisk når jeg skifter mellom mandolin, akustisk, archtop og elgitar. Hvis det er for store forskjeller i strengetykkelse blir intonasjonen litt honkytonk. I tillegg har lyden min en tendens til å bli litt "topptung" når den går igjennom alt av bokser og kabler, og min subjektive opplevelse er at 011-strenger tar litt brodden av dette.
 13. Rart at Yamahaen din skal støye såpass. Har du sjekket at ikke støyen er et annet sted? Har en MG06 på undervisningsrommet mitt, med Behringer forsteker til noen gamle JBL-topper, og plages aldri med støy + en MG10 som jeg bruker på diverse arrangement med en forening jeg driver - alt fra vinylkvelder til fririmprokonserter med band. Aldri vært noe støyproblem å snakke om. Hvis dette er modellen med effekter kan det være at effektreturen skaper litt støy?
 14. Dette var et morsomt initiativ! God anledning til både å oppdatere programvare som jeg ikke har brukt siden i fjor sommer, og bruke Lead II-gitaren min. Selv om det er noe sent å komme med bidrag, ga jeg meg selv 60 minutter på dette inkl. miksing, og dermed stort sett ett take på alt. Ble nok nærmere 70 min, men moro å gjøre her nord i gråværet. https://soundcloud.com/user1440462/ge2
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.