PerA

Medlem
 • Innholdsteller

  3 944
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

PerA vant dagen sist Juni 2

PerA hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

801 Excellent

Om PerA

 • Rang
  II-V-I
 • Bursdag 16. mars 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.storeforventninger.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kirkenes

Nylige profilbesøk

9 781 profilvisninger
 1. Bump! Åpen for bud. Bare la meg slippe på legge ting på Finn - pliiiiis.
 2. Digitech JamMan XT Solo Tipp topp looper, en av de mest brukte. Brukt én gang til et prosjekt. Pris: 750,- Korg Pitchblack Tuner Presis, solid og sexy. Selges fordi jeg har kjøpt tuner som tar mindre plass på brettet. Pris: 350,- Alto ZMX52 mixer Kjekk liten sak, 6 inputs totalt hvorav 1 XLR. Brukt som summeringmikser for elektronikk/synther, men egner seg nok helt topp til lyttemikser, podcasts, etc. Pris: 200,- --- Alt kan sendes på kjøpes regning, vi fikser også samlepris. Befinner seg i Kirkenes; nesten i Russland snart i Troms.
 3. PerA

  Klassisk gitar med cutaway.

  Hei! Jeg er godt fornøyd med Takamine GC5CE, som jeg bruker på jobb. Fin intonasjon, og slettes ikke verst klang og balanse. Med pickupsystem og greier. Den er på tilbud her: https://9900watt.no/index.php?route=product/product&path=270_99&product_id=578 Så kan du bruke resten av budsjettet på kasse og luftfukter, da har du gitar som varer lenge.
 4. PerA

  Kule jazzlåter

  Ser nå at det er litt for lite Wes i tråden:
 5. PerA

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Her er mye bra nevnt, må bruke resten av kvelden med Spotify! Her er en liten liste med låter med gitarlyd som bergtok meg første gang jeg hørte dem RATM - Killing in the Name. Peise tøff riffing, men den whammyen blåste meg til helvete. Pink Floyd - Dogs. Jeg kunne vel egentlig sagt "alt med Gilmour" for min del. Viktigere musiker for min oppvekst finner du ikke. Men tonen på "Dogs" satt seg i ryggmargen min. Roger Waters - What God Wants, Pt. I. Mitt første møte med Jeff Beck, og han ga meg neseblod.
 6. PerA

  Kule jazzlåter

  Hallgeir sin versjon av Blues for Alice er en av mine favoritter. Fabelaktig gitarist. Slenger ved et par flotte låter, som også er morsomme å spille:
 7. PerA

  Kule jazzgitarer

  Og så må man jo nesten ha denne med i en slik tråd:
 8. PerA

  Kule jazzgitarer

  Jeg jazzer som oftest på en semi-hollow tele (G&L ASAT): Men har også en billig archtop fra Ibanez, satt opp med flatwounds og en pickup fra @kristoffereide som jeg ofte bruker til fri-impro (den feeder litt lettere en telecastern), eller når jeg skal ha så klassisk bebop-lyd som mulig: (Jeg kan ikke ta bilder selv, så alle bilder av instrumentene mine inkluderer meg - det får dere nesten bare finne dere i).
 9. PerA

  Kule jazzlåter

  @Troll, disse er fine å starte med: Take the A Train Blue Bossa Summertime Tune Up Freddie Freeloader C Jam Blues Ellers synes jeg alltid disse er morsomme å spille: Cold Duck Time Mercy, Mercy, Mercy Do Like Eddie (Scofield) Green Tea (Scofield) Chicken Dog (Sco)
 10. PerA

  Kule jazzforsterkere

  Kompressor på jazzgitar? Er du tullerusk? Hadde lyden på den godeste Ulf Wakenius for noen år siden. Ephiphone-gitar inn i en AER-amp. Jeg koblet meg på DI-utgangen til ampen, rett i PA uten EQ. Låt kuler og krutt! Jeg har etter lang tid kommet frem til at tonen hans må ligge i hodeplagget.
 11. PerA

  Kule jazzforsterkere

  Har ingen dugende bilder av mine amper, og JC120 er jo allerede nevnt, så her er internettbilde av Henriksen-ampen jeg bruker mye til alt mulig rart - også jazz.
 12. Du er så langt fra fakta som det er mulig, skal jeg si deg. Du påstår du har rett, men evner ikke å bevise det. Nå har du så langt henvist til: Religion Kjønn Elektrisitet Musikkteori (såvidt) Gammel kinesisk medisin Psykologi Anime Ingenting av dette har på noe vis klart å forklare hva du spør etter, hva du mener, hvordan du mener at vi andre "tar feil" eller at du i det hele tatt besitter kunnskap om noen av feltene. Det kan godt være at du er ekspert på alle felt - men da er du sannelig ikke god til å formidle det. Du har også åpenbart ikke lest noe av litteraturen som er foreslått deg, noe som viser at du ikke er interessert i å prøve innfallsvinkelen din de som faktisk har orka å svare deg seriøst. Det opplever jeg som skikkelig arrogant. Så langt har du kun klart å knytte følgende følelser til prosjektet ditt: Frustrasjon, irritasjon, oppgitthet og forvirring. Godt jobba.
 13. Bortsett fra at vi har tradisjonelt sett 10 skalaposisjoner på gitar (CAGED er bare et av flere undersystem), 10 fingre, 6 spesialsanser (smak, hørsel, syn, lukt, berøring og likevekt), 12 halvtoner i vårt vestlige system, 12 organsystemer i kroppen, 6 kontinenter (4 hvis du er streng, 7 hvis du er liberal), og så videre. Jeg synes prosjektet ditt egentlig er kjempespennende, men du har en altfor bred og ustrukturert innfallsvinkel, gjør koblinger som ikke passer sammen og avviser all krtikk. Fred, det er vi heldigvis enige om.
 14. PerA

  Dionisio Aguado - Andantino (klassisk gitar)

  Fint! Denne bruker jeg mye med elever. Aguado var en superpedagog, og læreverket hans er faktisk enda i bruk rundt om i verden. Siste versjonen jeg har sett er fra 2005! Jeg vet ikke om jeg hadde spilt den siste tonen i takt 8 så stakkato som du gjør, men det er jo smak og behag! Hvis du er gira på mer Aguado, så liker jeg denne: http://hz.imslp.info/files/imglnks/usimg/7/7e/IMSLP199152-PMLP81902-Tablature.pdf