PerA

Medlem
 • Innholdsteller

  3 950
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

PerA vant dagen sist Juni 2

PerA hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

808 Excellent

Om PerA

 • Rang
  II-V-I
 • Bursdag 16. mars 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.storeforventninger.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kirkenes

Nylige profilbesøk

9 850 profilvisninger
 1. PerA

  Beauty & Betrayal

  Jeg henger meg litt på CF her, og skal gi litt tilbakemeldinger for en gangs skyld. Dette likte jeg: Pent gitarspill Fin vokal, og harmonier som er midt i sjangerblinken. God sammenheng og helhet i melodien og låtas form. Dette ville jeg personlig gjort noe med, men som du ikke nødvendigvis er enig i: Hvor er grooven? Det virker som om du har 8-10 forskjellige ideer på trommene, og insisterer på å ha alle med i låta. Det fører til at det stort sett oppleves som en serie med trommebrekk/-fills som avløser hverandre. Jeg tror kanskje du hadde hatt litt mer utbytte av å spare litt på "flakka-tikka-tomme-tom", og heller la ting få groove litt mer. Hvor er bunnen i miksen? Jeg er enig med CF, her er det mye diskant og komprimering. Prøv å trekke trommene litt tilbake, og litt mer strenger, og se om det hjelper.
 2. PerA

  Svensk Jazz!🤘🏻

  Lekkert! Dagens synkopekvote er herved oppnådd.
 3. PerA

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Dæven, altså. Det er ikke så mange gitarister du kjenner så umiddelbart igjen på gitarlyden som Mark Knopfler.
 4. Hei folkens! Slipper live-plate i dag, kan strømmes og slikt fra min bandcamp: https://perandersstore.bandcamp.com/album/live-fra-grense-jakobselv Liveopptak fra min konsert i Kong Oscar IIs kapell i Grense Jakobselv. Konserten var det avsluttende arrangementet under Kirkenesdagene 2018. Utsolgt konsert, og meget fornøyd PerA. Mikset og bearbeidet av meg selv, mastret av Lasse Marhaug. Albumkunst av Dagfinn Gjerde. Er noget på siden av det andre som postes her inne, men jeg bruker faktisk opptil flere gitarer!
 5. Bump! Åpen for bud. Bare la meg slippe på legge ting på Finn - pliiiiis.
 6. Digitech JamMan XT Solo Tipp topp looper, en av de mest brukte. Brukt én gang til et prosjekt. Pris: 750,- Korg Pitchblack Tuner Presis, solid og sexy. Selges fordi jeg har kjøpt tuner som tar mindre plass på brettet. Pris: 350,- Alto ZMX52 mixer Kjekk liten sak, 6 inputs totalt hvorav 1 XLR. Brukt som summeringmikser for elektronikk/synther, men egner seg nok helt topp til lyttemikser, podcasts, etc. Pris: 200,- --- Alt kan sendes på kjøpes regning, vi fikser også samlepris. Befinner seg i Kirkenes; nesten i Russland snart i Troms.
 7. PerA

  Klassisk gitar med cutaway.

  Hei! Jeg er godt fornøyd med Takamine GC5CE, som jeg bruker på jobb. Fin intonasjon, og slettes ikke verst klang og balanse. Med pickupsystem og greier. Den er på tilbud her: https://9900watt.no/index.php?route=product/product&path=270_99&product_id=578 Så kan du bruke resten av budsjettet på kasse og luftfukter, da har du gitar som varer lenge.
 8. PerA

  Kule jazzlåter

  Ser nå at det er litt for lite Wes i tråden:
 9. PerA

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Her er mye bra nevnt, må bruke resten av kvelden med Spotify! Her er en liten liste med låter med gitarlyd som bergtok meg første gang jeg hørte dem RATM - Killing in the Name. Peise tøff riffing, men den whammyen blåste meg til helvete. Pink Floyd - Dogs. Jeg kunne vel egentlig sagt "alt med Gilmour" for min del. Viktigere musiker for min oppvekst finner du ikke. Men tonen på "Dogs" satt seg i ryggmargen min. Roger Waters - What God Wants, Pt. I. Mitt første møte med Jeff Beck, og han ga meg neseblod.
 10. PerA

  Kule jazzlåter

  Hallgeir sin versjon av Blues for Alice er en av mine favoritter. Fabelaktig gitarist. Slenger ved et par flotte låter, som også er morsomme å spille:
 11. PerA

  Kule jazzgitarer

  Og så må man jo nesten ha denne med i en slik tråd:
 12. PerA

  Kule jazzgitarer

  Jeg jazzer som oftest på en semi-hollow tele (G&L ASAT): Men har også en billig archtop fra Ibanez, satt opp med flatwounds og en pickup fra @kristoffereide som jeg ofte bruker til fri-impro (den feeder litt lettere en telecastern), eller når jeg skal ha så klassisk bebop-lyd som mulig: (Jeg kan ikke ta bilder selv, så alle bilder av instrumentene mine inkluderer meg - det får dere nesten bare finne dere i).
 13. PerA

  Kule jazzlåter

  @Troll, disse er fine å starte med: Take the A Train Blue Bossa Summertime Tune Up Freddie Freeloader C Jam Blues Ellers synes jeg alltid disse er morsomme å spille: Cold Duck Time Mercy, Mercy, Mercy Do Like Eddie (Scofield) Green Tea (Scofield) Chicken Dog (Sco)
 14. PerA

  Kule jazzforsterkere

  Kompressor på jazzgitar? Er du tullerusk? Hadde lyden på den godeste Ulf Wakenius for noen år siden. Ephiphone-gitar inn i en AER-amp. Jeg koblet meg på DI-utgangen til ampen, rett i PA uten EQ. Låt kuler og krutt! Jeg har etter lang tid kommet frem til at tonen hans må ligge i hodeplagget.
 15. PerA

  Kule jazzforsterkere

  Har ingen dugende bilder av mine amper, og JC120 er jo allerede nevnt, så her er internettbilde av Henriksen-ampen jeg bruker mye til alt mulig rart - også jazz.