skela

Medlem
 • Innholdsteller

  2 934
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

skela last won the day on March 14

skela had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

730 Excellent

Om skela

 • Rang
  Flaneur og hedonist.
 • Bursdag 10. mai 1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Blærum

Nylige profilbesøk

3 135 profilvisninger
 1. Det kommer blant annet på hvor tykt strengesett som sitter på. Og om treverket er responsivt eller 'dødt'. Og hvordan halsen er justert. Kanskje trenger den kun nye strenger og pickups pluss en setup.
 2. Kan være 80-talls ESP ja.. har tidligere hatt en sort GW Tele/strat med liknede kantlist. Den kan bli ok med litt arbeid.
 3. Har du et bilde av hodet på p/j-bassen?
 4. Let på eBay. I Rig Runddown nevner Brent Mason at han kjøper sine TB loopers av "some guy on eBay".
 5. Xotic Wah tror jeg blir en keeper. Har du plass på brettet blir nok Foxrox også værende. Foreløpig finnes det ikke så mange mid-boost alternativer til Koko Boost.. den kan nok bli stående en stund. Friedman tipper jeg blir stående til den erstattes av en ny Friedman.. eller du utvider med ekstra kabinett. Maybach forblir hovedgitaren frem til du får tilbud om en håndbygd one-off ala Kris Derrig. Men du trenger fortsatt en backup og flere scenegitarer, så den blir værende. Mvh Nostradomus.
 6. Pickup godkjent :-) Vurderte du nickel cover? Og/eller sort pickupring? Litt mer diskrete skruer og du nærmer deg det optimale, visuelt sett.
 7. Stilrent. Hvilken pickup er det? Edit: hva med sorte skruer til truss rod cover?
 8. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=96377980 Steinberg UR22, 500kr. Blir blant annet brukt av Ketil Strand (900.000 visninger på YouTube), så man kan ikke skylde på lydkortet om resultatene uteblir :-) http://ketilstrand.com/guitarsandgear/index.html
 9. Roland Capture. Steinberg UR22. Mye å velge i.
 10. Både finer og planker kan være fint. Men sponplater er sjelden noe å spare på. Også en fordel med kabinetter som kan åpnes og lukkes.. eller halvåpne løsninger. Keramiske elementer kan være helt kurante. Selv neodymium kan fungere.
 11. Delt skyld mellom deg og Behringer. :-)
 12. Tele neste?
 13. Forsåvidt enig. Men eksemplet er relevant da forholdet mellom hals, kropp og pickups til en viss grad kan sammenliknes med forholdet mellom forsterker, kabinett og høyttaler (i nevnt rekkefølge). Dessuten har det også mye å si om halsen er en basshals eller mandolinhals, om kroppen er laget av betong eller balsa, om pickups er piezo eller alnico. Likeledes om det er en røramp eller en class D, om kabinettet er heltre eller plast og om høyttalerne er 3" eller 15".
 14. Jeg har fortsatt en eldre Ipswich G12T-75 liggende, helt kurant høyttaler. Vil vel også mene at høyttalerne er til forsterker til hva pickups er til en gitar. I eksemplet over kan man heller si at en håndloddet rørtopp med Thomann V30 kabinett er som en Suhr hals på en kropp av sponplate med Duncan JB pickups.
 15. Så lenge Brent Mason, en gitarist som håndterer en rekke stilarter og har et arsenal av utstyr tilgjengelig, fortsatt benytter G12T-75 i sitt studio-oppsett ser jeg ingen grunn til å avskrive denne høyttaleren fullstendig. Det er heller ikke noe galt med Thomanns tilbud på kabinetter, i praksis legger de ved en gratis sponplatekasse ved kjøp av to elementer. Nå er det også en viss forskjell på produksjonen av Celestion, Ipswich vs Kina etc.