skela

Medlem
 • Innholdsteller

  3 518
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

skela vant dagen sist August 5

skela hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 086 Excellent

Om skela

 • Rang
  Flaneur og hedonist.
 • Bursdag 10. mai 1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Blærum

Nylige profilbesøk

3 944 profilvisninger
 1. Jeg fikk også full opplæring (av min bestefar) med øks, kniv, ljå, sag osv i barnehagealder. Det gikk helt fint. Jeg kuttet meg først stygt i gitarfingrene et drøyt tiår senere.. (kuttet av tuppen av ringfinger, kappet av nerver i festet til pekefingeren osv) takket være 'oppdagelsen' av alkohol.. og herpet skuldre, finger- og håndledd osv kraftig som følge av idrettslige aktiviteter. Men verktøyopplæringen i tidlig barndom gikk fullstendig skadefritt for seg 🙂
 2. skela

  Headrush - Erfaringer?

  @Truckstop Chuckie Forsåvidt. Men ser jo også at trådstarter ser etter noe å ha i egen stue (riggen hans står jo på øvingsrommet). Til stuebruk bruker jeg fortsatt en Boss GT-001 plugget i en Roland Cube Monitor (som også fungerer som lydkort/monitor for en PC). Har ikke oppgradert på flere år da dette holder utmerket til lettere øving.
 3. skela

  Headrush - Erfaringer?

  Det virker muligens som Headrush Gigboard (nyeste lansering) har fått bedre respons. Prisen virker også ok. Derav er det meget mulig du kan få mer enn tilfredsstillende resultater ved å kjøpe en Headrush Gigboard med tilhørende Headrush FRFR kabinett.
 4. skela

  Headrush - Erfaringer?

  Et hovedproblem her er at ethvert oppsett vil ta omtrent like mye plass uavhengig av om det er anlogt eller digitalt. Man kan spare litt vekt (og plass) ved å bruke class D forsterker fremfor en røramp.. men et pedalbrett og en monitor tar uansett den samme plass. Mange gitarister vil også foretrekke å ha fysiske knotter å vri på når man spiller, dette både på pedalbrett og i mer tilgjengelig høyde, omtrent der kontrollene på en klassisk forsterker eller et rack ville befinne seg. Hvis målet er å få simulering av klassiske gitarlyder til bruk i rock, jazz, pop, rock, country, blues etc så fungerte Eleven Rack i sin tid vel så bra som de fleste andre alternativer. Headrush skal være en videreutvikling av konseptet men demoene de presenterte ved lansering var ikke særlig overbevisende og produktet solgte dårlig.
 5. skela

  Boss Dimension-C Støy.

  https://www.boss.info/us/products/dc-2w/
 6. skela

  Kemper vs helix vs axe-fx

  Sist jeg sjekket.. for noen år siden.. lyttet jeg meg gjennom en rekke sammenliknende tester.. og endte opp med Eleven Rack. Så går det som det ofte gjør.. man ser etter mer brukervennlige og kompakte enheter. De fleste som kjøper slikt ender fort opp med et vanlig pedalbrett igjen. Eller en røramp.
 7. skela

  Anbefalinger på digital delay

  Eller kjøp en DD-20.. en fantastisk pedal ift prisen.
 8. skela

  Anbefalinger på digital delay

  https://www.sweetwater.com/store/detail/CarbonCopyDlx--mxr-carbon-copy-deluxe-analog-delay-pedal
 9. skela

  Anbefalinger på digital delay

  Hvis du kun trenger en setting: kjøp MXR Carbon Copy eller MP Deep Blue. Trenger du tap tempo, baklengs delay osv så kjøp en eller flere Boss-pedaler. Eller en TC Flashback. Vil du ha display med tempo osv så må du lete litt videre.
 10. skela

  Anbefalinger på digital delay

  Boss DD-7. Kjøp to eller tre. 🙂
 11. skela

  (Kjøp) Kabinett 1x12"

  EVM12L: bra nok for SRV, Bonamassa, Knopfler, Gary Moore, Eric Johnson..
 12. skela

  Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett

  Har ikke fulgt med de siste årene. Tidligere var Voodoo Lab det tryggeste kjøpet. Det finnes sikkert andre ting på markedet nå som er like bra.
 13. skela

  Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett

  Kjøp noe med isolerte utganger. Altså separat isolasjon. Husk også å plassere gain boksene lengst mulig vekk fra strømforsyningen.
 14. Oppdatering; noen av platene ble produsert av Ted Templeman (Tupelo Honey, Saint Dominic's Preview, en av live-platene.. og noe materiale som endte på oppsamlingen Philosophers Stone tyve år senere..).. her spiler Ronnie Montrose gitar.. stort sett akustisk.. han klimprer også litt mandolin. Listen to the Lion høres ut som en fin jam rundt leirbålet på en meditasjonscamp.. og ikke helt som Van Halen.. 🙂