Gå til innhold

skela

Medlem
 • Innholdsteller

  3 470
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

skela vant dagen sist August 5

skela hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 055 Excellent

Om skela

 • Rang
  Flaneur og hedonist.
 • Bursdag 10. mai 1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Blærum

Nylige profilbesøk

3 814 profilvisninger
 1. Oppdatering; noen av platene ble produsert av Ted Templeman (Tupelo Honey, Saint Dominic's Preview, en av live-platene.. og noe materiale som endte på oppsamlingen Philosophers Stone tyve år senere..).. her spiler Ronnie Montrose gitar.. stort sett akustisk.. han klimprer også litt mandolin. Listen to the Lion høres ut som en fin jam rundt leirbålet på en meditasjonscamp.. og ikke helt som Van Halen.. 🙂
 2. Jeg kjenner godt til Them og har opp gjennom årene også lyttet meg gjennom mesteparten av Morrison-katalogen. Van the Man (døpt Ivan) har som regel med seg en ekstra gitarist, i tillegg til seg sin egen traktering, i mange år var det John Platania som hadde den jobben.. Men så mye plass i lydbildet får den elektriske gitaren som regel ikke på disse platene... Derav tråden. 🙂
 3. skela

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Muligens en klisje å påpeke men Mark Knopfler har jo hatt sine øyeblikk.. f.eks på Brothers in Arms (84' Les Paul 59 Reissue I en Marshall JTM 45). Stephen Stills kan vel også trygt nevnes i en tråd som omhandler fet gitarlyd.. kanskje ikke så rart nå man tenker på hvilken utstyrspark han hadde tilgang til.. gylne årganger av Gretch, Gibson (Firebird, Super 400), Martin og Fender i klassiske røramper... tatt opp på bredt spolebånd med Neumanns..
 4. skela

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Samme låtskriver, tekstforfatter og (på studioversjonen) produsent.. men en litt annen gitarist. Les Paul Jr med P90, Sunn forsterker og muligens en fuzzboks (Astro Tone):
 5. skela

  NGD! MJT/Warmoth tele + strat

  SRV profil er også fin. Bestiller man riktig fra Warmoth kan resultatet bli svært levelig.
 6. skela

  Kule jazzforsterkere

  Polytone Baby Brute til 1700 DKK: http://www.jazzisten.dk/produkt/polytone-baby-brute/
 7. skela

  Ampvreng + clean amp = switchekrøll?

  Ja. Man kan koble vreng i en av effektsløyfene og assigne slingshot ut på samme sløyfe for å skifte kanal på den andre ampen.
 8. skela

  Ampvreng + clean amp = switchekrøll?

  Rettelse: Loopbone har Slingshot output.. så du trenger kun den. Sett effekter i sløyfen og koble slingshot ut til amp kanalvalg.
 9. skela

  Ampvreng + clean amp = switchekrøll?

  Noe slikt: http://www.radialeng.com/product/loopbone/ Det blir ikke akkurat kompakt.. men Bigshot Sw2 tar jo ikke mer plass enn en vanlig kanalvelger heller..
 10. skela

  Ampvreng + clean amp = switchekrøll?

  http://www.radialeng.com/product/bigshot-sw2/ Du kan bruke en slingshot pluss en effekt loop switcher med remote inngang.
 11. skela

  pedalbrett

  MojoMojo er vel omtrent en Timmy.. men til en femtedel av prisen.. Edit: Også en påfallende observasjon at alle forsøk på å kjøpe dyre patchkabler som kuttes i ønsket lengde ender med at man i stedet bruker ferdigkabler med støpte plugger...
 12. skela

  pedalbrett

  Ethos låter overraskende bra rett i mikser. Den fungerer også som en tone shaper rett i amp. Kort og godt er av de beste kjøp (dvs bytter) jeg har gjort. For tiden bruker jeg den mest rett på anlegg. Delay og Chorus er plassert i effektsløyfe. Normalt ville jeg plassert Chorus etter delay men EWS står som regel i Vibe mode og fungerer da nærmest som en phaser. Reverb kunne vært plassert i sløyfe også men den står slik den gjør av to grunner. - mulighet for stereo utgang. - den kan byttes ut eller suppleres med en ekstra delay (DD7 Eller Flashback) og/eller en looper, f.eks hvis anlegget (eller en forsterker) har brukbar reverb. Har også vurdert å oppgradere til Ethos Clean-Fusion med overdrive krets. For mitt bruk har Ethos erstattet alt behov for digital amp sim da den ene grunnlyden pedalen tilbyr (i praksis en Dumble) er mer enn nok for 99% av mine daglige behov. Enig i alt flere ord/dist bokser kan være nødvendig.. men akkurat dette brettet har ikke mer plass.. 🙂
 13. skela

  pedalbrett

  Enig. Høy kvalitet for lav pris. 🙂
 14. skela

  pedalbrett

  Stemmer. Men man kan komme farlig nær for 300kr. 🙂
 15. skela

  pedalbrett

  Endringene tar tilsynelatende aldri slutt.. og man jakter fortsatt på den perfekte overdrive.. 🙂
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.