Gå til innhold
 • Bli medlem

skela

Medlem
 • Innholdsteller

  3 524
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

skela vant dagen sist August 5 2018

skela hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 088 Excellent

Om skela

 • Rang
  Flaneur og hedonist.
 • Bursdag 10. mai 1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Blærum

Nylige profilbesøk

3 997 profilvisninger
 1. Ingen som har foreslått Spinal Taps mesterverk Jazz Odyssey? 🙂
 2. I anledning sammensetning av et mindre pedalbrett ser jeg etter små pedaler, hhv volume og wah, som fungerer. Aktuelle kjøp kan f.eks være Dunlop Cry Baby Mini og Dunlop DVP4.. men det finnes også en rekke andre varianter som kan fungere.. men det bør være en viss kvalitet (er litt usikker på endel av de rimeligere Kina-varer som finnes på eBay). Hvis noen har noe slikt de ønsker å bli kvitt, ta kontakt. Kan tilby penger eller forsøk på å bytte bort noe annet musikkutstyr. 🙂
 3. Nytt ‘reisebrett’: Pedaltrain Mini med en Korg Pitchblack tuner, Wampler Ego Compressor, Xotic EP Booster (på 18v), en MP Sweet Honey, EWS Arion Chorus og en Mxr Carbon Copy delay. Strøm fra daisy chain og et Roland adapter.. (burde sikkert kostet på meg en Volto.. men brettet er stort sett støyfritt slik det er). Det finnes garantert bedre overdrives til et slikt oppsett.. men blir ikke kvitt MP SH så lett ser det ut som.. den returnerer fort til ‘nødpppsettet’ (type gymbag) så fort den erstattes.. Tror en Jetter Red Shift ville passet utmerket med de er ikke lette å oppdrive. 🙂 Volume og wah kan legges til om nødvendig. Booster kan plasseres etter overdrive eller erstattes med en reverb avhengig av oppsettet (f.eks i møte med en VOX).
 4. Da jeg vokste opp var det et lokalt band som kalte seg Pollusjon.
 5. Vil bli overrasket om du får solgt denne gitaren for mer enn 1000kr.
 6. Jeg fikk også full opplæring (av min bestefar) med øks, kniv, ljå, sag osv i barnehagealder. Det gikk helt fint. Jeg kuttet meg først stygt i gitarfingrene et drøyt tiår senere.. (kuttet av tuppen av ringfinger, kappet av nerver i festet til pekefingeren osv) takket være 'oppdagelsen' av alkohol.. og herpet skuldre, finger- og håndledd osv kraftig som følge av idrettslige aktiviteter. Men verktøyopplæringen i tidlig barndom gikk fullstendig skadefritt for seg ?
 7. @Truckstop Chuckie Forsåvidt. Men ser jo også at trådstarter ser etter noe å ha i egen stue (riggen hans står jo på øvingsrommet). Til stuebruk bruker jeg fortsatt en Boss GT-001 plugget i en Roland Cube Monitor (som også fungerer som lydkort/monitor for en PC). Har ikke oppgradert på flere år da dette holder utmerket til lettere øving.
 8. Det virker muligens som Headrush Gigboard (nyeste lansering) har fått bedre respons. Prisen virker også ok. Derav er det meget mulig du kan få mer enn tilfredsstillende resultater ved å kjøpe en Headrush Gigboard med tilhørende Headrush FRFR kabinett.
 9. Et hovedproblem her er at ethvert oppsett vil ta omtrent like mye plass uavhengig av om det er anlogt eller digitalt. Man kan spare litt vekt (og plass) ved å bruke class D forsterker fremfor en røramp.. men et pedalbrett og en monitor tar uansett den samme plass. Mange gitarister vil også foretrekke å ha fysiske knotter å vri på når man spiller, dette både på pedalbrett og i mer tilgjengelig høyde, omtrent der kontrollene på en klassisk forsterker eller et rack ville befinne seg. Hvis målet er å få simulering av klassiske gitarlyder til bruk i rock, jazz, pop, rock, country, blues etc så fungerte Eleven Rack i sin tid vel så bra som de fleste andre alternativer. Headrush skal være en videreutvikling av konseptet men demoene de presenterte ved lansering var ikke særlig overbevisende og produktet solgte dårlig.
 10. Sist jeg sjekket.. for noen år siden.. lyttet jeg meg gjennom en rekke sammenliknende tester.. og endte opp med Eleven Rack. Så går det som det ofte gjør.. man ser etter mer brukervennlige og kompakte enheter. De fleste som kjøper slikt ender fort opp med et vanlig pedalbrett igjen. Eller en røramp.
 11. Eller kjøp en DD-20.. en fantastisk pedal ift prisen.
 12. https://www.sweetwater.com/store/detail/CarbonCopyDlx--mxr-carbon-copy-deluxe-analog-delay-pedal
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.