skela

Medlem
 • Innholdsteller

  3 349
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

skela vant dagen sist Oktober 29 2017

skela hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

967 Excellent

Om skela

 • Rang
  Flaneur og hedonist.
 • Bursdag 10. mai 1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Blærum

Nylige profilbesøk

3 543 profilvisninger
 1. Gibson Les Paul DC faded tv yellow

  Det skjønte jeg. Men vil også anta et en omtrentlig retning ville få litt fortgang ble i prosessen, f.eks 'andre gitarer' eller 'combo rørforsterker'.
 2. Gibson Les Paul DC faded tv yellow

  Hvis du svarer på spørsmålet over ser det ikke som en bump. :-)
 3. En Blues Cube oppfører seg omtrent som en rørforsterker. Ikke effekter utover reverb, to kanaler. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=113945971 Hybrid-forsterkere er stort sett noe skrot. Det eneste unntaket var MusicMan, der var det solid state preamp og rør i sluttrinn.
 4. Du trenger noe større til bandøving ja. 60 eller 80 watt Cube Gx, XL, Blues Cube og hva de nå heter. Katana er muligens et bedre valg.. men det avhenger litt av hvilken type musikk det spilles.
 5. Gibson Les Paul DC faded tv yellow

  Hva ser du etter? Edit: altså i grove trekk (før man evt sender PM er det greit å vite).
 6. pedalbrett

  VHF-radio for å kalle opp kanal 16 :-)
 7. Axe FX III kommer snart

  Ifølge ryktene har III bedre effektseksjon men neppe bedre ampsim. Det er vel også effektseksjonen som er det store salgsargument for turnerende band. For egen del har jeg ikke brukt digital ampsim annet enn til hjemmeøving etter at jeg anskaffet en Ethos. :-)
 8. Axe FX III kommer snart

  Tiger SHARC er vel faset ut så det betyr at all sofware er fullstendig omredigert? Og hvor lenge vil det gies support for eldre modeller fra Fractal?
 9. Stratjungelen

  Helt enig. Skrev det mest for å skremme unna andre potensielle kjøpere. Mitt tips: kjøp den. Hvis du angrer kan du selge den til meg (når økonomien atter tar seg opp). :-) Edit: noen blir vel også skremt av at gitaren er bygget i Japan. http://www.vintageguitar.com/24802/john-page-classic-ashburn/
 10. Stratjungelen

  Det er nok noen som ikke vil klare å vende seg til plassering av dots og den reverserte bridge pickup..
 11. Stratjungelen

  Har du penger er det bare å kjøpe. Den serien har fått svært gode kritikker og prisen er lav. Edit: det er klassisk type strat, ikke en superstrat. Trenger man en slik er denne mer enn god nok for det aller meste. Selv virtuoser som Nick Johnston spiller på temmelig trad strat-oppsett.. man må jo ikke ha humbuckere overalt heller :-)
 12. Stratjungelen

  Hadde jeg i det hele tatt hatt penger ville jeg også gått for denne usett (dvs kun på annonsebilder). Laveste brukte Page på eBay ligger rundt ti tusen.
 13. Stratjungelen

  Det er jo tilnærmet gratis. Hvis noen bemidlede forumsmidler ønsker å gjøre en god investering uten å måtte oppbevare investeringsobjektet selv så er det bare å ta kontakt med undertegnede :-)
 14. NGD JEM EVO The holy grail

  Ok, da nærmer den seg autentisk :-) Hvilke andre merkbare endringer er det ift opprinnelig produksjonsmodell (altså, hvilke klare endringer har Vai/Nordegg utført på EVO i forhold til den serieproduserte versjonen)?