skela

Medlem
 • Innholdsteller

  3 494
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

skela vant dagen sist August 5

skela hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 068 Excellent

Om skela

 • Rang
  Flaneur og hedonist.
 • Bursdag 10. mai 1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Blærum

Nylige profilbesøk

3 863 profilvisninger
 1. skela

  Boss Dimension-C Støy.

  https://www.boss.info/us/products/dc-2w/
 2. skela

  Kemper vs helix vs axe-fx

  Sist jeg sjekket.. for noen år siden.. lyttet jeg meg gjennom en rekke sammenliknende tester.. og endte opp med Eleven Rack. Så går det som det ofte gjør.. man ser etter mer brukervennlige og kompakte enheter. De fleste som kjøper slikt ender fort opp med et vanlig pedalbrett igjen. Eller en røramp.
 3. skela

  Anbefalinger på digital delay

  Eller kjøp en DD-20.. en fantastisk pedal ift prisen.
 4. skela

  Anbefalinger på digital delay

  https://www.sweetwater.com/store/detail/CarbonCopyDlx--mxr-carbon-copy-deluxe-analog-delay-pedal
 5. skela

  Anbefalinger på digital delay

  Hvis du kun trenger en setting: kjøp MXR Carbon Copy eller MP Deep Blue. Trenger du tap tempo, baklengs delay osv så kjøp en eller flere Boss-pedaler. Eller en TC Flashback. Vil du ha display med tempo osv så må du lete litt videre.
 6. skela

  Anbefalinger på digital delay

  Boss DD-7. Kjøp to eller tre. 🙂
 7. skela

  (Kjøp) Kabinett 1x12"

  EVM12L: bra nok for SRV, Bonamassa, Knopfler, Gary Moore, Eric Johnson..
 8. skela

  Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett

  Har ikke fulgt med de siste årene. Tidligere var Voodoo Lab det tryggeste kjøpet. Det finnes sikkert andre ting på markedet nå som er like bra.
 9. skela

  Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett

  Kjøp noe med isolerte utganger. Altså separat isolasjon. Husk også å plassere gain boksene lengst mulig vekk fra strømforsyningen.
 10. Oppdatering; noen av platene ble produsert av Ted Templeman (Tupelo Honey, Saint Dominic's Preview, en av live-platene.. og noe materiale som endte på oppsamlingen Philosophers Stone tyve år senere..).. her spiler Ronnie Montrose gitar.. stort sett akustisk.. han klimprer også litt mandolin. Listen to the Lion høres ut som en fin jam rundt leirbålet på en meditasjonscamp.. og ikke helt som Van Halen.. 🙂
 11. Jeg kjenner godt til Them og har opp gjennom årene også lyttet meg gjennom mesteparten av Morrison-katalogen. Van the Man (døpt Ivan) har som regel med seg en ekstra gitarist, i tillegg til seg sin egen traktering, i mange år var det John Platania som hadde den jobben.. Men så mye plass i lydbildet får den elektriske gitaren som regel ikke på disse platene... Derav tråden. 🙂
 12. skela

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Muligens en klisje å påpeke men Mark Knopfler har jo hatt sine øyeblikk.. f.eks på Brothers in Arms (84' Les Paul 59 Reissue I en Marshall JTM 45). Stephen Stills kan vel også trygt nevnes i en tråd som omhandler fet gitarlyd.. kanskje ikke så rart nå man tenker på hvilken utstyrspark han hadde tilgang til.. gylne årganger av Gretch, Gibson (Firebird, Super 400), Martin og Fender i klassiske røramper... tatt opp på bredt spolebånd med Neumanns..
 13. skela

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Samme låtskriver, tekstforfatter og (på studioversjonen) produsent.. men en litt annen gitarist. Les Paul Jr med P90, Sunn forsterker og muligens en fuzzboks (Astro Tone):
 14. skela

  NGD! MJT/Warmoth tele + strat

  SRV profil er også fin. Bestiller man riktig fra Warmoth kan resultatet bli svært levelig.