Web Analytics
Jump to content

MXR pedaler ?


Tommern
 Share

Recommended Posts

Så er'e på'n igjen.....

Har et brett fullt av T-Rex pedaler. Fornøyd med de. Men de er store. Derfor har jeg lenge tenkt at jeg kanskje skulle finne en annen serie, med pedaler av litt mindre størrelse. Er sånn skrudd sammen at jeg må ha det litt strømlinjeforma, orker akke pedalbrett som ser ut som St.Hans-bål.... :P

Så da har jeg kikka på bl.a. Mooer.

Men nå sveipa jeg innom MXR MC401 i forbindelse med at jeg ser etter booster til akkerten min. Og MXR, som jeg egentlig aldri har satt meg noe inn i, ser jo ut som enkle solide pedaler.

Noen som har erfaringer og kvalifiserte tanker om hvor bra MXR er generelt sett?

Link to comment
Share on other sites

MXR har veldig mye brød og melk pedaler. God kvalitet til en helt ok pris. Veldig "safe" klassiske lyder hvis du er ute etter det.

Dunlop (MXR) produserer og Way Huge pedalene og de har jeg mye mer sansen for. Boutique lyder masseprodusert med ditto lave priser.

Link to comment
Share on other sites

Skyhøy OCD-faktor om du bare må ha alle pedaler av samme merke. :P

MXR er knall det , men kunne personlig ikke hat et brett med bare pedaler fra de, de har ingen delay jeg liker.

Jeg har en Phase 90 '74 reissue og en EVH Flanger, helt sjef begge to. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg behøver ikke ha samme logo på alle pedalene. Men jeg svermer litt for sånn omtrent samme shape and size. Blir litt ryddigere på den måten.

Kall meg gjerne pedantisk, detalj-orientrert / -fixert, ok. OCD er noe annet.....

Problemet med T-Rex er at det er svæære pedaler er jo at så fort man skal ha enda en, så blir brettet for lite, igjen.... ;)

Link to comment
Share on other sites

Pedalbrett med pedaler kun fra ett merke? Ganske spesielt... men jeg skjønner hva du mener.

For meg er det litt mer motsatt. TC Electronics og Wampler har f.eks. masse godt snacks som jeg godt kunne ha slått meg til ro med... men dersom det blir noe ensformig (eller tosformig) med tanke på merkerepresentasjon på brettet så føles det som jeg ikke har tenkte ting godt nok gjennom... så... sikkert like spesielt...

Men Wampler har også masse snacks altså, som låter dig... og Mad Professor...

Edit: Ok... fikk ikke med meg siste svaret der før jeg postet... men er det shape and size som gjelder, så Wampler, TC Electronics, Mad Professor og MXR... da bør det gå greit å finne det en trenger...

Edited by Griffin
Link to comment
Share on other sites

Jeg behøver ikke ha samme logo på alle pedalene. Men jeg svermer litt for sånn omtrent samme shape and size. Blir litt ryddigere på den måten.

Kall meg gjerne pedantisk, detalj-orientrert / -fixert, ok. OCD er noe annet.....

Problemet med T-Rex er at det er svæære pedaler er jo at så fort man skal ha enda en, så blir brettet for lite, igjen.... ;)

Ah good, var ikke så ille da. Da er jo utvalget enormt om du vil går for pedaler i samme størrelse som MXR. :)

Edited by Amund Blix Aaeng
Link to comment
Share on other sites

Mad Professor sine pedaler er av samme størrelse som MXR, ville sett litt på de. Har selv Deep Blue Delay og Little Green Wonder, kunne ikke blitt mer fornøyd! Hadde også Forest Green Compressor, likte den bedre enn MXR Dynacomp, men bruker så lite kompressor at den ble solgt....

Og mens jeg er her, samme format, billig og fantastisk bra boost / OD, Elektro Harmonix Soul Food! (Klon-klone)

Edited by askret
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.