Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

RalphDarwin

Medlem
  • Innholdsteller

    3 364
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    23

RalphDarwin vant dagen sist August 5 2020

RalphDarwin hadde mest likt innhold!

Om RalphDarwin

  • Bursdag 11. feb. 1991

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Oslo City

Nylige profilbesøk

10 277 profilvisninger

RalphDarwin's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

907

Nettsamfunnsomdømme

Om meg

Hei! Jeg er da Ralph Darwin, også kjent som og kalt Dars(foretrekker det også). Jeg er en 26år gammel kar, som spiller forskjellige instrumenter på fritida, og er ikke noe profesjonell, men kan litt mer enn..litt. Instrumentene er gitar, bass, piano/keyboard(akkorder), trommer og ukulele.. og synge da, uten at det høres flaut ut for andre enn meg selv!

Men hovedinstrumentet er vel el-gitar. Jeg er da den typen som har mer utstyr og flere instrumenter enn jeg burde ha hatt, spesielt i forhold til skills. Er nok mer den personen som spiller akkorder og små riff, men prøver og er på vei mot bedre soloer og sånt.
Men man må vel få lov om man vil?=)

Sjangeren jeg holder meg til er vel poprock/alternative/rnb/hiphop/pop, men jeg liker det aller meste. Mye John Mayer, Bruno Mars, Maroon 5, Coldplay, U2 retningen. Jeg er katolikk og er en del av en katolsk organisasjon(CFC-FFL) og spiller sammen med dem internt hvor vi spiller rocka kristne sanger type Hillsong United og Jesus Culture.

Nasjonaliteten min er Filippinsk, men er født og oppvokst i Oslo.

Og ja, JEG NAILER KARAOKEEEEEEEEEEEEN!

Bestod fagprøve i dataelektronikerfaget spesialisert i lyd, lys og AV, den 30.april 2012 via firmaet AVAB CAC, også kjent som Bright i dag. Som tilsier at jeg har elektronikkutdanning og ikke er redd for å lodde og leke med elektronikk. Men jobber til daglig som IT Specialist hos i gassbransjen Praxair Norge AS, tidligere kjent som Yara Praxair AS.

Ved siden av gitar-hobbyen er det klokker som gjelder. Og Lexusen min, så klart. Og MontBlanc fyllepennen min med ekte diamant og 18k spiss i hvitt gull.

Skal du ha en Ibanez akustisk gitar, så tar du kontakt med meg :)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.