RalphDarwin

Medlem
 • Innholdsteller

  3 279
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

RalphDarwin vant dagen sist August 22 2017

RalphDarwin hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

819 Excellent

Om RalphDarwin

 • Rang
  Filippiner'n.
 • Bursdag 11. feb. 1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo City

Nylige profilbesøk

9 179 profilvisninger
 1. Squier eller Fender

  Squier Classic Vibe om pengene ikke strekker. Ellers er det mye bra og i mange tilfeller nok i standard MIM, men om du kan gå opp litt så er det jo Classic Player og Baja som er bang for the buck.
 2. Akustisk gitar - plekter eller ikke?

  Spørs veldig mye på bruk. Men tykkelse på plekter teller like mye. Jeg lurer på om det var Dunlop 0.73 eller 0.88 jeg hadde. Digget 0.60 en periode, og brukte mye rosa 0.46 før, men begge blir for mye over lengre tid.
 3. Verdi bass?

  Svært usikker på om det er Roadstar bassene eller gitarene, men mener å ha sett noe på Finn til 1500kr før. Det kan godt være en god stund siden.
 4. Fender Blues Jr NAD - reverbissues?

  Dårlig reverb er vel kjent på disse om jeg husker riktig. Skal være en dårlig chip eller noe. Få det uansett ordnet på garanti.
 5. Reparering av ebow

  Dessverre, det er helt blankt.
 6. Ja, på P-bassen kan du vel koble jord til kobbertapen slik at den leder og.
 7. Reparering av ebow

  Hmmm, står ingenting og litt vanskelig å se. To av de skal gå til batteri ihvertfall, men kan ikke si sikkert. Kan du ta bilde av andre siden av punktene og, for å se hvor de er loddet?
 8. Supreme Fender Stratocaster

  Supreme var en av de største "hype" merkene i fjor når det gjelder klesmerker. Det verste er at folk faktisk kjøper dem til prisen. Og tro det eller ei, de tok en murstein og satte logoen sin på den. OG FOLK KJØPTE.
 9. Nybegynner av el-gitar

  Mye trening? Tja, alt spørs på en selv. Jeg kjenner flere ungdomskoleelever som lærer soloer mye kjappere enn jeg noen gang vil, og som gjerne har spilt i kanskje ett år.
 10. Reverb - hva gjør jeg feil?

  Delay og reverb er elsk. Men nå har jeg mer U2 sound.
 11. Prisvurdering Taylor 912c custom

  En av de bedre grunnene til å se på amerikansk Sesam Stasjon
 12. Prisvurdering Taylor 912c custom

  Nei, ikke si det da! Tenkte jeg skulle lage anonym Finn-bruker. Neida, den er ikke sååå interessant for meg dessverre. Har hatt Taylor 814CE(nærmeste sammenlignbare), og lyden var for "nøytral" for meg.
 13. Prisvurdering Taylor 912c custom

  Hvis du ikke kommer til å få inn en gitar av samme kaliber, og at denne ikke MÅ gå pga økonomi, så hadde jeg vel beholdt. Jeg har vært i samme situasjon som deg... mange ganger. Bare nå i sommer bladde jeg opp nesten 50k bare for å få en akustisk gitar, el-gitar og en gitarcombo. Dette var kun i håp om at jeg ville starte å spille mye mer igjen, men det eneste som er igjen av de kjøpene er gitarcomboen. Når jeg prøver rimeligere akustiske gitarer er det alltid noe som "mangler" og ikke føles riktig. Har riktignok hatt Martin OMCPA1 og Martin OM28e Retro. Men ikkeno av det utstyret jeg har hatt har egentlig rettferdiggjort noe i det hele tatt Jeg vet dog at jeg kan kjøpe gitarer av dette "kaliberet" igjen nesten når som helst.
 14. Gibson 2018-priser !?!?! Gitarens framtid

  Jeg som er veldig aktiv i en katolsk organisasjon kjenner flere som er født i 2000(de er 17 år gamle) og til min alder(26) som spiller gitar. Ingen av de spiller særlig gamle sanger Går fortsatt mye gitar i pop/rnb, eller at de gjør om sangene til sine egne renditions med gitar. De fleste av dem vet jo hvem John Mayer er. Bruno Mars, Justin Bieber, Ed Sheeran, John Legend, Sam Smith, Jason Mraz, osv..
 15. Prisvurdering Taylor 912c custom

  En som er på utkikk etter akkurat den gitaren du selger hadde nok gitt mest, men bilder selger bedre enn man tror. Post gjerne bilder slik at vi også kan se At man får en splitter ny en for 35k, så ville jeg ha tippet at du bør få rundt 21-25k for den. Martin gitarer i den prisklassen går vel for noe rundt det avhengig av stand og alt. De holder seg relativt godt i verdi når du kjøper dem brukt, men ikke helt ny. For kjøpere er det alltid om å gjøre gode kupp, og selger ønsker alltid å få mest mulig. Å finne balansen der er noe av det kuleste i denne verden