Gå til innhold

Duckling

Medlem
 • Innholdsteller

  6 542
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

Duckling vant dagen sist Januar 6

Duckling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

767 Excellent

Om Duckling

 • Rang
  Pilk
 • Bursdag 14. des. 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://andedammen.latestdot.net

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Horten, Vestfold
 • Interesser
  Musikk ja?

Nylige profilbesøk

10 118 profilvisninger
 1. Det matcher kanskje ikke heeelt ønsket om mørk lyd, men siden du har en LP med humbuckers så hadde jeg definitivt vurdert å putte humbucker-sized P90 i den andre! Har selv hatt god erfaring med GFS Dream90, og Mean90 får også mye skryt. Vet ikke om Irongear eller Tonerider også har en variant? Evt så er det ikke grisedyrt for en SD Phat Cat som låter helt knall.
 2. Når pakka kommer på døra så er det vel alltid faktura. Når man henter på postkontor er det avhengig av verdien på pakka. Verdi under 3000kr er forenklet fortolling, og betales ved henting. Over 3000 er full fortolling og betales med faktura. Slik har det hvertfall vært konsekvent for min del!
 3. Om du klarer å pushe budsjettet med 500kr så har jo Katana en "Artist"-variant med bedre høyttalerelement som visstnok skal låte enda et hakk bedre enn standard-versjonen.
 4. Jeg ville også vurdert å legge mesteparten av pengene i PA, og heller oppgradere til digitalmikser på et senere tidspunkt, for dette kommer til å spise såpass mye av nåværende budsjett at det selv på bruktmarkedet blir vanskelig å finne noe som låter bra og ikke er altfor stort på de pengene som da gjenstår om det også skal dekke mikrofoner, monitorer, kabler osv. Bør være mulig å oppdrive noe analogt med 16 kanaler og en ålreit innebygget klang for en billig penge.
 5. Jeg vet at Thomann for en tid tilbake ikke eksporterte gitarer med rosewood ut av EU om det var under en viss pris, pga ekstrakostnadene med CITES-godkjenning og slikt. Vet ikke om dette er noe de fortsatt driver med, men det er isåfall det eneste jeg kan tenke meg. Har alt i alt bare opplevd fantastisk kundeservice og leveringsdyktighet fra den sjappa. Aldri kjøpt gitar derfra, men veldig mye annet, og vært kjempefornøyd hver gang!
 6. Det volumpotet sitter jo der det alltid sitter. Skal dog ikke nekte for at det er i veien der det sitter, som er grunnen til at jeg alltid setter opp strat'ene mine med master volum/master tone og lar det øverste hullet stå tomt.
 7. Interessant stoff som jeg må ta en titt på ved anledning, men det burde vel heller vært postet i Elektrisk Gitar? Dette er jo ikke akkurat off-topic på et gitarforum
 8. Det var nok jeg som endte opp med den til 6900. Ser det ligger en USA Highway One med Gator softcase i Oslo til 7000. Var vel en billigere serie når den var i salg, men jeg har aldri hatt noe å utsette på det jeg har prøvd av disse, og jeg vurderte denne selv. Annonsen er sist endret 16.juni, så om den ikke er solgt ennå så er det ikke umulig at det går an å få en litt bedre pris på den. Ligger også en fet, gul American Special til 7 i Bergen. Kjenner ikke denne serien, men ser den selges med gigbag, så om dette er originalt så kan jo det tyde på at det også er en billigere serie. Men den ser unektelig fet ut! Eventuelt, om det ikke er dritviktig for deg at det står Fender på headstock, så ligger det en Sandberg Electra til 5000 i Kristiansand. Denne var også høyt oppe på lista mi, frem til jeg fant ut at denne gangen var det viktig for meg at det sto Fender på gitaren. Halv pris av nypris, så bør være en solid gitar! Lykke til i jakten videre, og beklager
 9. Om den mørke klangen er når du plugger inn i interface slik gitaren er nå, med brumming og lite signal, så ville det forundret meg om det ikke løser seg av å få fikset elektronikken
 10. Gratulerer! Har sikla på hardtail-versjonen av den tidligere, før jeg innså at hollowbody ikke er gitarer for meg. Men fet gitar!
 11. Lenge siden du skiftet strenger? Gamle strenger kan intonere dårlig. Uansett kan intonering løses med nye strenger og setup, om du ellers liker gitaren. Brum/lite signal kan være så enkelt som at en kabel har løsnet inni, ikke sikkert at du trenger å bytte noe som helst. Verdt å sjekke før du bestiller deg nye pickups i alle fall, om du var fornøyd med lyden du hadde. Om du synes den har for mørk akkustisk klang, og om lyden fra amp også oppleves for mørk med fungerende elektronikk så kan det alltids løses til en viss grad med brightere pickups, men jeg har spilt på noen Telecaster og har aldri hatt problemer med at jeg ikke får den bright nok. Heller omvendt! Jeg har selv spilt på en Mex Standard Stratocaster siste par årene, og har absolutt ingenting å utsette på den, men så har jeg heller aldri hatt en Amerikansk Fender. Henter en Am.Std Tele i kveld, så da får vi se om jeg fortsatt er fornøyd med strat'en etter det 😂 Men helt ærlig er jeg ikke bekymret. Mex-straten er en solid arbeidshest som ikke har sviktet meg hittil!
 12. Essensiell informasjon: 1: Etter litt kommunikasjon med og spørsmål fra Skullcrusher på denne så har jeg nå funnet ut at skruen for justering av trussrod er ganske slitt. Det er litt spor igjen der, så jeg tror det bør være mulig å få justert den med riktig unbrako (3/16 virker det som) og litt forsiktighet, men da jeg ikke har annet enn metriske nøkler tilgjengelig så kan jeg ikke garantere dette 100% pr. nå. Jeg kom aldri så langt at jeg skulle begynne å justere trussrod sist jeg satt med denne i fanget, så jeg var ikke klar over dette når den ble lagt ut. Det har selvsagt aldri vært min intensjon å holde tilbake relevant informasjon! Jeg er på jakt etter en nøkkel som passer for å kunne verifisere om trussroden kan justeres, eller om halsen er søppel, og vil komme tilbake med mer informasjon da. 2: Mangler vinglepinne. Fulgte ikke med gitaren ved kjøp, og da jeg aldri bruker dette selv var det ikke i mine tanker når jeg la den ut her, men jeg innser jo at den er essensiell for konseptet Floyd Rose. For erstatning er det pinne som bare puttes inn i hullet, ikke gjenget.
 13. Selger en deilig, rosa superstrat som oser 80-tall. Deilig, rosa og 80-tall er også stort sett det eneste jeg vet om gitaren, utenom wikipedias utsagn om: "Vester is perhaps best known for their good quality[citation needed] Korean electric and acoustic guitars.". Basert på hvordan den føles i hånda, så tror jeg dette kan stemme ganske bra. Tok den med fra en brukthandler for å ha som prosjektgitar selv, men etter at den har ligget i kassa i et års tid så innser jeg at dette er et prosjekt som aldri blir noe av. Kjente issues er at den trenger en solid setup, og full utskifting av pickups og elektronikk. Mangler også bakplaten som dekker tremoloen. Floyden vet jeg ingenting om, da jeg har bokstavlig talt null erfaring med dette fra før, men jeg skiftet strenger og tror jeg fikk justert den ganske bra. Så innså jeg at trussrod måtte justeres, tenkte at "det tar jeg en annen dag", og så kom den dagen aldri. Uansett, dersom det er noen som liker rosa gitarer, kan sette de opp og har en roteskuff med litt pickups og potmeter i, så tror jeg det er potensiale her for å få seg en brukbar gitar for en billig penge. Gitaren kommer i en ganske ålreit kasse som fort er verdt noen hundrelapper alene. Gitaren er i ganske god kosmetisk stand, og fremstår pen. Spørsmål besvares fortløpende. Lokasjonen er Horten, Vestfold, men den kan sendes ved behov. Prisforlangende er 1200kr inkludert frakt, evt 1000 om den hentes. Bilder: https://flic.kr/s/aHsmFkb1w6
 14. Ligger i bunnen her også, under en annonse-bar som fyller omtrent bredden av forumet. Kan det være derfor "last replies" også har flyttet seg? PC med Windows 10, surfer i Chrome.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.