Duckling

Medlem
 • Innholdsteller

  6 196
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Duckling vant dagen sist Mai 22

Duckling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

496 Excellent

Om Duckling

 • Rang
  Pilk
 • Bursdag 14. des. 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://andedammen.latestdot.net

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Horten, Vestfold
 • Interesser
  Musikk ja?

Nylige profilbesøk

9 552 profilvisninger
 1. [Kjøpes] Hello Kitty Squier

  Hva med å kjøpe en 1/2 size Squier, en boks med rosa spraylakk og et Hello Kitty-klistremerke på Ebay?
 2. Heisann, kjære medforumitter! Jeg har en Peavey Vypyr 15 modelleringsforsterker av billig sort. Den fungerer feilfritt, men står i grunn og bare tar opp plass da den aldri blir spilt på. Ser også relativt ut som ny da den sjelden har vært ute av huset. Har også en Boss GT-10 som ikke brukes lenger. Denne er hakket mer sliten i fremtoningen, og det er enkelte navigeringsknapper som ikke alltid reagerer på første forsøk. Den er fullt brukbar til hobbyvirksomhet, men den bør ikke stoles på om man trenger å tweake instillinger hurtig under en betalt spillejobb. Strøm følger med til begge enheter, men jeg har dessverre ikke noe særlig jack-kabler liggende, så dette har jeg dessverre ikke mulighet til å levere. Vet jo at det er folk her som er involvert i musikalske aktiviteter med mennesker som ikke akkurat har trukket vinnerloddet i livet, og dermed kanskje har kjennskap til noen som har større glede av dette utstyret enn megselv. Organisasjoner rettet mot barn og unge er selvsagt noe jeg setter høyt, men andre organisasjoner og enkeltpersoner som livet går litt trått for vurderes selvsagt også. Send meg en PM og fortell meg hvem som bør få dette og hvorfor Når avgjørelser er tatt så forteller jeg her hvem som har fått det og hvorfor, og jeg lover selvsagt full anonymitet for enkeltpersoner! Dersom det er andre forumitter som føler seg gavmilde og vil være med på en liten kronerulling for å spleise litt på porto for å få dette avgårde så settes det selvsagt pris på. Send meg isåfall en PM Utstyret står for øvrig i Horten, Vestfold. Ser frem til å høre fra dere, og håper dette kan være til større glede for noen andre
 3. Siden du har gått for 1050-kort så holder nok 500W helt fint til det oppsettet (jeg kjører med 400W uten problemer), men det er jo en relativt liten kostnad å gå opp et par hundre watt på PSU. Ellers har jeg ingen erfaring med Ryzen, og husker ikke helt konklusjonen av testene jeg har lest, men jeg føler at om det faktisk hadde vært en reell utfordrer til Intel så hadde man hørt mer om dem. Personlig hadde jeg gått for i3 i den prisklassen, men Ryzen er sikkert god nok. Den har jo fordelen av flere kjerner også, for programmer som klarer å utnytte det
 4. Merk også at om du kjøper Intel-prosessor fra Kaby Lake (7.gen) eller Coffe Lake (kommende 8.gen) så krever disse Windows 10. Vet ikke hvor langt tilbake du har støtte for Win7, men i mitt hode gir det liten mening å kjøpe en gammel CPU for å få støtte for et gammelt OS. Som de andre her sier så funker Windows 10 helt strålende, og det går veldig fint å bruke uten å benytte seg av app-konseptet.
 5. Når har du kjøpt disse? For noen år tilbake, når jeg kjøpte CV Tele'n jeg hadde, så dukket de opp med jevne mellomrom for ca 2k, men nå det siste året ca så synes jeg sjelden jeg har sett dem for under 3k, og ofte 3,5k. Gode gitarer, og de er jo i høyeste grad verdt 3000kr synes jeg, men da begynner de å komme såpass nærme nypris at jeg heller legger litt ekstra i å støtte lokale forretninger. Ellers kjøpte jeg i sommer en Epiphone G400 for 800kr. Et par små hakk i lakken, men ellers i feilfri stand. En vask, strengeskift og pickupbytte senere så var den god som gull. Det var kanskje litt råflott å putte en Bare Knuckle i en Epi, men det gir jo en totalpris på ca 1500kr, og dermed perfekt for denne tråden
 6. i7 hørtes unødvendig heftig ut for musikkproduksjon. Vil vel mene at siste generasjons i5 (neste generasjon slippes 5.oktober ser det ut til, så ville ventet på den så får du et par ekstra kjerner) og 8GB RAM bør gi futt nok. 200GB SSD bør holde så lenge du ikke fyller den opp med drit. Kjør OS og Cubase fra SSD så har du det som trengs. i3 gjør sikkert nytta det også, for øvrig. (Kommende generasjon har jo til og med 4 kjerner). Drev med hjemmeproduksjon av musikk for 10 år siden også uten større problemer, og det var maskinvare som er langt unna dagens i3-prosessorer.
 7. Det var jo på ingen måte noe dårlig forslag! Når jeg først har en tråd her, hvor stort er det anbefalt å borre hullene i halsen?
 8. Replacement halsen til Jim Root-telen har dukket opp i posten nå. Har ikke helt tid til å sette det sammen enda, men var jo nysgjerrig på hvor god fit det var, og til min store fortvilelse så oppdaget jeg at denne halsen ikke satt på langt nær like tight i halslomma som den forrige, og den har heller ikke forboret hull som kan brukes for å få det rett. Spørsmålet mitt er da hva som er den enkleste/beste metoden for å være sikker på at halsen blir satt rett på gitaren? Det er såpass lite slark at jeg tviler på at jeg vil merke stort på om den kommer litt for langt mot høyre eller venstre, men det er nok til at den har mulighet for å havne på skrå om jeg driter meg ut. Tips mottas med takk
 9. Truckstop Chuckie

  TC ga meg penger for noe jeg hadde tenkt å legge fra meg i en container på dynga, så helt topp! Fra spøk til alvor: God kommunikasjon og rask betaling. Ingenting å utsette!
 10. ABY fra ebay

  Funker sikkert helt fint. Er vel ikke en veldig avansert konstruksjon Ellers har jeg en slik: http://www.ebay.com/itm/Fender-ABY-Pedal-/332371364306?epid=1523803192&hash=item4d62e089d2:g:7gwAAOSwxu5ZMDLX som jeg er fornøyd med. Billig, støyfri og gjør jobben
 11. Kjøpe ny Gitar og Forsterker

  Om du vil ha Gibson så er det vel ikke noe stort problem at gitarsjappene rundt deg bare har Fender og Gibson?
 12. Å sende ting fra A til B

  Godt det løste seg, men jeg føler jeg er nødt til å spørre; hvorfor valgte du ikke Norgespakke når det hadde vært billigere enn brevportoen?
 13. pedalbrett

  Pedalbrettet mitt er også en DIY-løsning. Rester av en hylleplate malt svart, kuttet til å passe i en biltema-koffert jeg hadde liggende. Saget ut en slisse i midten av plata for kabelgjennomføring, og fant noe stål på jobben for å få skråstilt det så jeg fikk strømforsyning på undersiden, sånn at jeg faktisk hadde plass til alle pedalene, uten å trenge å kjøpe ny koffert. Skal også sies at når jeg har pedaler i to rekker så finner jeg skråstilte brett helt overlegent når det kommer til tilgjengelighet på switcher når man synger samtidig for å tråkke der man skal, i motsetning til flate brett med eller uten forhøyning for bakre rekke. Dette er langt mer plagsomt enn å ha wah'en litt på skrå!
 14. Hver gang jeg selv begynner å tenke på amp-bygg så får jeg kalde føtter av å tenke tilbake på videregående der gruppa mi som eksamensprosjekt bygget en transistor "hifi"-forsterker på trainer som spilte som faen (folk med klasserom et par etasjer ned kom og ba oss skru ned musikken), men når vi fikk det over på kretskort (flyttet komponentene fra trainer til kretskort. Dust, ja, jeg vet) så var det bare søppel. Flyttet det tilbake på trainer uten hell, og klarte ikke for alt i verden å finne ut hvor problemet lå. Uansett, om jeg skulle bygget en gitaramp nå så hadde jeg nok definitivt gått for et byggesett så jeg er sikker på at jeg har en grunnstamme som låter bra. Deretter eksperimentere på denne for å finne ut hvordan jeg kan tweake lyden dit jeg vil ha den, og så eventuelt bygget noe eget fra scratch. Ikke gå rett på noe egendesignet uten praktisk erfaring på området.
 15. Hei. Er ute etter et eksternt lydkort (USB) for PC. Det skal kun brukes for å sende lyd digitalt fra stue-pc'n til receiveren, så jeg trenger ikke noe som er beregnet for musikkproduksjon. Digital utgang er et must. Fortrinnsvis på coax, men optisk kan være aktuelt om kortet er billig så jeg kan kjøpe en splitter i tillegg Vil gjerne slippe unna så billig som mulig, så jeg setter et relativt tak på 500kr inkludert frakt med brevpost, men det kan veldig gjerne være billigere. Så om noen av alle dere pc-interesserte skrotnisser kanskje har et gammelt creative-kort eller liknende som ligger og støver ned rop ut om dere kunne tenke dere å kvitte dere med det. Forhåndsbetaler via Vipps eller bankkonto, evt cash i neven om det er å foretrekke om noen befinner seg i Horten eller omegn. (Kan godt kjøre og hente mellom Holmestrand og Sandefjord, men noe særlig lenger vil jeg helst slippe å kjøre for noe som er såpass enkelt og billig å sende )