Duckling

Medlem
 • Innholdsteller

  6 282
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Duckling vant dagen sist Mai 22 2017

Duckling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

545 Excellent

Om Duckling

 • Rang
  Pilk
 • Bursdag 14. des. 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://andedammen.latestdot.net

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Horten, Vestfold
 • Interesser
  Musikk ja?

Nylige profilbesøk

9 684 profilvisninger
 1. Dette er i utgangspunktet et spennende tema, så hver gang det har vært aktivitet så har jeg trykket meg inn på tråden i håp om klarhet om hva dette her egentlig dreier seg om, men nå har det havnet så far out at jeg har gitt opp. Jeg skjønner virkelig ingenting av hva du mener, Lunarious! Jeg beklager å være en formidler av dårlig nytt, men det er nå engang slik at du er underlagt de norske lover selv om du har asperger, og konkrete fakta forandrer seg ikke avhengig av syndromer. Jeg vet at du egentlig svarte PerA, men jeg regner med det gjelder meg også da jeg kan stille meg 100% bak innlegget du svarte på; Hva i alle dager mener du med at vi er slaver av psykiatrien, legene og Norge? Jeg føler meg ikke som noen slave av noe som helst, og hvis du mener at det å følge et lands lover er å være en slave så mener jeg at det har blitt for lett å kalle seg slave. Kjærlighet får jeg for øvrig fra samboeren min, kattene mine, familien og vennene mine, i massevis. Ikke vært borti noen lover som har overøst meg med kjærlighet hittil i mine 30 leveår. Beklager at jeg drar tråden off-topic, men jeg føler meg litt oppgitt, frustrert og provosert, og jeg har ikke inntrykk av at denne tråden kan reddes.
 2. For de av dere som befinner dere i hovedstaden i kveld, eller i Horten/Vestfold i morgen, så kan jeg varmt anbefale å ta turen for å feire St. Patrick's Day med oss! Samme rutine for fjerde(?) år på rad nå, har aldri skuffet hittil
 3. PRS kjøp i Norge?

  Da er det jo bare å kjøre på!
 4. PRS kjøp i Norge?

  Det er den samme som trådstarter linket til i posten sin, og ikke likte finishen på. Personlig synes jeg den var dritfet, men det er jo ikke jeg som skal ha den, så da har det jo lite å si. @Wiik: For ordens skyld; har du prøvd en PRS før? Vet at, selv om det er gitarer av upåklagelig kvalitet, så er det en del som ikke liker dem. Er ikke veldig bevandret i PRS selv, men har inntrykk av at mange av standard-modellene har samme profil på hals og radius på gripebrett. Jeg har alltid ansett meg selv som veldig lite kravstor hva gjelder gitarhalser, og finner det aller meste behagelig (med unntak av tannpirkertynne shred-halser), men jeg har aldri vært så utilpass med halsen som når jeg prøvde en PRS SE. (Husker ikke nøyaktig hvilken, men det var ikke noen signaturmodell). Om du har prøvd, og liker, PRS så kjør for all del på, men om du aldri har prøvd det før så vil hvertfall jeg anbefale deg å prøve en før du kjøper. Kjipt med en så dyr gitar som ligger dårlig i hånda
 5. Tips til ok akustisk Bass

  Gamle bassisten i bandet hadde en Ibanez som jeg mener lå i det prisleiet der. Rimelig ubrukelig akkustisk sammen med andre instrumenter (pga volum), i likhet med alle andre ak.basser jeg har vært borti, men fin lyd plugget og veldig fin å spille på.
 6. Les Paul - Pickguard eller ikke

  Generelt synes jeg plekterbrettet av på ensfargede, og plekterbrettet på på bursts. Ingen regel uten unntak, dog. Goldtop gjør seg med pickguard, og cherryburst gjør seg uten
 7. Jeg startet som gitarist, før jeg brukte en del år som bassist og trommis før jeg gikk tilbake til å være hovedsaklig gitarist. Jeg tror dette har gjort meg til en betydelig bedre rytmegitarist, og gjør at jeg tenker mer på det totale bildet enn at gitaren skal være fet. Tror også det har gjort meg til en dårligere sologitarist. I regret nothing, though!
 8. Hvor mye watt kreves på bandøving

  Han bør prøve ProMark sine stikker av japans eik. Holder milevis bedre enn tradisjonelle hickory-stikker! Sorry til trådstarter for off topic
 9. Per Gessle er jo en mester når det kommer til å lage drivende, catchy hits på tre akkorder og 16 linjer med svada!
 10. Hvor mye watt kreves på bandøving

  Sorry, selvsagt Handsome Devil jeg snakker om
 11. Hvor mye watt kreves på bandøving

  Har spilt med VOX AC15 og Blackheart Little Giant, begge 15W, og begge har klart seg på høylytte punkrock-øvinger, men da på bortimot full spiker. Det låt jo kanon til den bruken, men jeg ville nok i et metallband gjerne hatt litt mer headroom og preamp-vreng for å tighte opp. Om han allerede eier en HT-20 så er det jo bare å prøve, men jeg ville nok ikke satset på mindre enn 30W om jeg allikevel skulle kjøpe noe, med mindre det sitter i en veldig effektiv høyttaler.
 12. NGD Prs custom 24 SE

  Foretrekker matt hals, problemet lå i profilen. Kjipt for meg, fint for deg at du liker den
 13. Squier eller Fender

  Du får ikke mer gitar for pengene enn med Squier Classic Vibe. Kjøper du brukt så har du råd til både Strat og Tele Det er vel mulig å finne en amerikansk til 6k, og det er vel per def. det beste, evt Mexico av typen Baja, Classic Player e.l. Jeg personlig ville ikke betalt prishoppet fra Classic Vibe til MIM Standard. MIM Std er godt som gull altså, så finner du en i nærheten så kan muligheten til å prøve før kjøp være verdt prisforskjellen, men jeg vet ikke om jeg synes de er noe bedre enn Classic Vibe! Gammel Japan-Squier går for å være gode saker, men det har vel blitt såpass dyrt i det siste at det ikke er like mye gitar for pengene som det var tidligere.
 14. NGD Prs custom 24 SE

  Gratulerer! Hadde selv en PRS SE oppe til vurdering tidligere, men halsen på den funket ikke for meg i det hele tatt. Utover det så var det en solid bygget gitar, og den låt knall, så det plager meg litt at jeg ikke klarer halsene deres. De er vel like på de fleste modellene har jeg inntrykk av.
 15. Ampeg BA-115U til barnebandrommet?

  Personlig har jeg aldri klart å bli venn med Ampeg BA-115. Har ikke for alt i verden klart å få ut noen form for definisjon i tonen, bare grøt. Aner ikke hvor du holder til ift tips fra finn og slikt, men ser det er en EBS Classic Session 120W til 2500kr i Tr.Heim om du befinner deg i nærheten. Litt over budsjett, men basert på mine erfaringer vil jeg si at det er et langt bedre kjøp, da de forsterkerne har fått mye bra omtale. Ellers er jeg også imponert av Ashdown i lavere prisklasser. Anbefaler 100W+. Har selv en 100W Roland Cube, og den kom litt til kort med hardtslående trommis og gitarforsterkere på 11, men ellers har den gjort nytta! Jo mer watt jo bedre, men tror det skal godt gjøres å få noe mer i din prisklasse.