Gå til innhold

Duckling

Medlem
 • Innholdsteller

  6 334
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Duckling vant dagen sist Mai 22 2017

Duckling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

581 Excellent

Om Duckling

 • Rang
  Pilk
 • Bursdag 14. des. 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://andedammen.latestdot.net

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Horten, Vestfold
 • Interesser
  Musikk ja?

Nylige profilbesøk

9 813 profilvisninger
 1. Duckling

  Vis frem kosekroken din!

  Husker brodern benyttet seg av hjemmelaget babycall i sin tid. Satt en stormembran på stativ inne på rommet til ungen, og lang XLR til der han satt, skrudd ganske høyt i miksen. En enklere løsning er vel kanskje babycall med line-out?
 2. Hei. Er ute etter et billig HSS-plekterbrett til Strat'en min. Hadde egentlig bare tenkt å bestille et billig fra Thomann eller G4M, men tenkte se om noen her har noe liggende som de ikke trenger og kan la gå for en OK pris så jeg kan få ned leveringstiden og prisen litt. Pris blir vi enige om, men det er i utgangspunktet et prøveprosjekt, så jo billigere jo bedre. Bør helst ikke over 200kr inkludert frakt, helst under, men da er farge irrelevant. Foretrukne farger er parchment eller mint, og kan strekke prisen noe på dette, i håp om at jeg ender opp med å beholde konfigurasjonen. Har en Mex Std., så er vel 11 hull jeg er ute etter. Befinner meg i Horten, Vestfold, men det hender at Posten er flinke.
 3. Har vel inntrykk av at de fleste lydkort til rundt 1000-lappen i dag gjør nytta til hobbybruk. Sørg bare for at det har Phantom power! Kjøpte selv uten, fordi "det trengte jeg jo ikke". Tok vel en uke før jeg fikk lyst til å plugge inn en stormembran og spille inn noe kassegitar og vokal edit: Klart, de fleste lydkort i den prisklassen i dag har vel Phantom power også når jeg tenker på alle de jeg har kikket på.
 4. Duckling

  Epiphone Sheraton vs. Dot

  De Dot'ene jeg har prøvd å spille på (no pun intended) har vært gode gitarer, men har trengt et pickupbytte. Verdt å også sjekke hollowbody'ene til Ibanez. Plukket opp en (husker ikke modell) for under 2000kr på finn, og den er knallfin! Solid bygget og spiller godt. Originalmikkene var helt ok, men noe daffe. Dytta inn en SD Phat Cat i brua på den, og nå er det hovedøksa!
 5. Duckling

  Alternativ til Kemper??

  Amplifire som Truckstop nevner er vel det åpenbare svaret ja. Visstnok kickass amp-sim, og ikke så veldig mye ekstra. Ønsker man litt mer muligheter så har jeg sett Axe-FX Ultra gå for ganske snille priser på bruktmarkedet, og en enkel midi-controller trenger jo ikke være svindyrt. Eleven Rack kan vel også kanskje være en mulighet. De koster jo ingenting lenger, og låter vel helt kurant i en mix. Edit: Om man ikke er fisefin på gitarlyd, og klarer seg med noe som funker, så får man jo Boss GT-100, Pod HD500X og slikt for et par tusenlapper. Pod'en har vel tilogmed XLR-ut. Bruker selv GT-100 rett i bordet, og har fått skryt for gitarlyd av lydfolk, selv om jeg ikke egentlig tror på dem. Låter ikke krem, men funker helt OK sammen med band, så lenge man spiller for fulle folk
 6. Duckling

  Axemen Of Sweden - full dokumentar

  Lagt i "watch later"
 7. Duckling

  tele pickups kjøpes

  Har en Tele bridge-pickup av ukjent opphav. Noe jeg har kjøpt brukt en gang i tiden, men har ikke den fjerneste anelse om hva det er. Ei heller prøvd av meg. (Kom over en Seymour Duncan til en god pris rett etter anskaffelse som jeg heller brukte, så den er nok lavere enn det på rangsstigen). Går veldig billig om du er interessert i å gi den et forsøk. PM meg isåfall
 8. Duckling

  Your most evil guitar !

  Du kan jo ta av coveret på den og se om du har flaks? Jeg fjernet cover på en SD JB, og der var det jaggu en zebra under
 9. Duckling

  Your most evil guitar !

  Ville heller fjernet coveret på neck-buckeren, sånn siden resten av HW er gull. Ellers synes jeg det ser litt tøft ut med cover på neck og åpen i bridge. Litt mer rufsete og rocka, og sender budskapet at denne pickupen er her utelukkende fordi den låter kickass, og det er viktigere enn at den ser ut som den andre. Edit: @Troll altså, om det ikke var åpenbart. Btw så hadde jeg samme combo selv (gull neck, zebra bridge) på en langt mer møbel LP enn din, og var happy med det
 10. 1: Handler stort sett gitarer i lavere prisklasser, så det blir ofte et pickupbytte da pickups/elektronikk stort sett er et større problem enn spillbarhet. Kjøpte en brukt ESP Eclipse som kom med SD's, sikkert Jazz/'59, og den låter krem så den har fått være i fred. Hadde også en Classic Vibe Tele som ikke ble byttet på. Ellers har vel pickups blitt byttet på det meste av gitarer, enten én eller fler. Gitarer med humbucker eller P90 bruker jeg bare bridge, så da bytter jeg bare den, mens på singlecoil-gitarer bytter jeg gjerne hele settet. 2: I likhet med posten over så har "alle" produsentene ting som funker. Har hatt fine greier fra GHS, og hatt en Bare Knuckle jeg har vært veldig happy med, men må innrømme at SD er min umiddelbare go-to om jeg skal ha noe dyrere enn GFS og tilsvarende. SD er også såpass anerkjent at det gir en viss gjensalgsverdi om jeg oppgraderer gitarer med det, uten at det koster meg boutique-priser å gjøre det.
 11. Duckling

  Boss GT-1000

  Den låter bedre enn GT-100, men ble ikke akkurat blåst av banen av den videoen nei. Nå har jo aldri presetsa i Boss-pedalene vært stort å skryte av, så jeg skal vente med å dømme den for hardt til jeg hører hva folk klarer å få til med egne patcher, men jeg skal ikke nekte for at jeg hadde mer tro på den i går enn i dag.
 12. Duckling

  Boss GT-1000

  Oh. Link til videoen? Eksterne IR's er nok et godt stykke lenger enn jeg gidder å skru på en sånn boks, men registrerte jo at enkelte på TGP syntes det var et must. For å si det mildt 😂
 13. Duckling

  Boss GT-1000

  Begynt å bla meg gjennom tråden på TGP nå. Lang vei til mål merker jeg Tviler vel på at de klarer å matche Axe og Kemper, som jeg har inntrykk av er hakket foran resten, men ser ingen grunn til at de ikke skal klare å matche Helix og Headrush på lydkvalitet, de har jo tilogmed hatt noen år ekstra på seg siden hvertfall Helix kom, men det blir spennende å se! Størrelse og 500-pedalene innebygget er et godt salgsargument dersom amp- og cab-sim er på høyde, men etter å ha kikket i parameter-guiden til GT-1000 så frykter jeg at det som kanskje feller dem er at de har langt færre forsterkermodeller enn f.eks Helix (som vel er den åpenbare utfordreren med LT-versjonen), og kun ytterst få kjente amper (JC120, et par Fendere, AC30, Marshall 1959 og "modern"-kanalen til Dual Rectifier). De fleste er Boss' egne, og de kan godt være vel så gode som å simulere kjente amper, men med totalt 16 forsterkere å velge mellom er de langt bak. De bør låte fett og være allsidige som pokker skal de kunne matche konkurransen! Ikke at jeg bruker veldig mange ulike ampsims selv på GT-100'n, det er noen få som brukes til alt, men har ennå ikke en eneste patch med en Boss-forsterker. Men det blir spennende å se når de ordentlige demovideoene treffer YouTube!
 14. Duckling

  NGD! Jackson Pro King V KVMG

  Grattis! Men halsen ser litt utilgjengelig ut fra sånn 19.bånd og opp? Eller er det lettere å komme til enn det ser ut som på bilder?
 15. Duckling

  Boss GT-1000

  Fulgte ikke så godt med på nyheter fra NAMM i år, så denne har hittil gått meg hus forbi inntil jeg scrollet gjennom multieffekter hos Gitarhuset i går. Ser ut til at Boss nå har fulgt etter Line6 for konkurrere i high-end-segmentet av ampsim og multieffekter, men hva er deres tanker om enheten? Er selv i markedet for ny multieffekt, og hadde vel i stor grad bestemt meg for Headrush inntil jeg oppdaget denne. Såfremst prisen ikke endrer seg ved levering så er det jo den billigste i gjengen, og med forsterkersimuleringer som virker veldig lovende og de nye 500-pedalene innebygget, montert i det minste(?) floorboardet hittil så kjenner jeg at dette er en veldig interessant kandidat! Legger ved Demo-videoen fra Boss, og ellers ligger det veldig mye fra NAMM på youtube for de som vil sjekke nærmere, både informasjon og lyd. Merk at dette er en tråd som er ment å handle om GT-1000, og ikke hvilken multieffekt jeg bør kjøpe. Kommer en ny tråd om det når feriepengene er på konto om et par måneder Kjør debatt!
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.