Gå til innhold

Duckling

Medlem
 • Innholdsteller

  6 486
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

Duckling vant dagen sist Januar 6

Duckling hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

714 Excellent

Om Duckling

 • Rang
  Pilk
 • Bursdag 14. des. 1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://andedammen.latestdot.net

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Horten, Vestfold
 • Interesser
  Musikk ja?

Nylige profilbesøk

10 068 profilvisninger
 1. Ligger i bunnen her også, under en annonse-bar som fyller omtrent bredden av forumet. Kan det være derfor "last replies" også har flyttet seg? PC med Windows 10, surfer i Chrome.
 2. Har vel ingen erfaring med enkeltpedaler, da jeg aldri har vært så stor på den fronten. (Har et enkelt brett til punk-bruk, men uten Boss) Har imidlertid brukt Boss GT-10 i mange år, og oppgraderte til GT-100 for et par år siden, og vært meget happy med de, og finner noe veldig tiltalende med enkeltpedalene, så om jeg en dag skal konvertere tilbake til amp og pedaler så kan det fort bli et Boss-heavy brett!
 3. Fantastisk! Takk til @007 som tar over stafettpinnen videre, og ikke minst en stor takk til @Kjell Iver for jobben han har lagt ned som forumeier. En god dag i dag!
 4. Kan være enig i utsagnet om at de kunne tatt den helt ut... men... Den Sixty-six'en though! 😍 Likte også Powercasteren godt, selv om jeg føler jeg har sett den gitaren før. 12-strenger har aldri appellert til meg, tenor-telen så bare weird ut, og Meteoraen synes jeg faktisk er direkte stygg. Hver sin smak though, og jeg må jo innrømme at jeg håper noen av "de store" kan tjene litt penger på nyskapning snart. De blir jo stort sett dømt nord og ned så fort de går utenfor 1950-standard, så det er mulig dette forsøket, som vi kaller halvhjertet, egentlig er et triks for å nyskape gradvis så folk faktisk henger med på notene og lar seg friste? Uansett; det er ikke en ny revisjon av Strat, Tele og Jaguar. Jeg applauderer!
 5. Hei godt folk! Stadig vekk tar jeg meg selv i å lure på: Hvorfor er bridge pins standard måte å feste gitarstrenger i broa på akkustiske gitarer? Hvorfor er det ikke vanligere med strenger som festes rett i broa? Jeg kan til en viss grad se at det muligens er billigere, og dermed en naturlig løsning på billig-gitarer. Jeg kan også til en viss grad forstå det på f.eks hi-end Martin, Gibson o.l som må kopiere det de gjorde på 50-tallet for å ikke få så hatten passer. Jeg har derimot ingen forståelse for at f.eks Taylor, som liksom skal være en innovativ og nyskapende produsent, bruker bridgepins på sine gitarer med litt pris. Jeg har selv to akkustiske gitarer, en litt dyr (15k) Takamine der strengene er festet gjennom broen, og en billigere (7k) Fender med pinner. Jeg er ikke i tvil om hvilken gitar som har det raskeste og mest behagelige strengeskiftet. Særlig når man ryker en streng live og ikke er kjent nok til å ha med seg egen gitartekniker så merker jeg at panikken slår litt mer inn når jeg spiller med Fender'n. Uansett, hvorfor er det slik? Er det kun pga tradisjoner, eller har det en effekt å bruke det ene kontra det andre? Sustain? Stemmestabilitet? Levetid på streng? Er det på grunn av hvordan broa er festet? Finnes det et fasit-svar, eller blir dette en tråd med synsing, teorier og meninger? Uansett vil jeg gjerne høre hva dere har å si. God debatt, og god helg
 6. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å få så møkkete fretboard? Den må jo ha blitt produsert på 50-tallet og aldri sett en klut siden!
 7. Meget snasen gitar, men jeg må innrømme at i mitt hode er det noe som skurrer når neck pickup på tele er uten cover. Hilsen gitarist som spilte fast i årevis på en tele uten cover på neckpickupen Edit: skurrer visuelt sett altså, om det ikke var åpenbart!
 8. Selvlært. Dog på for mange instrumenter samtidig (gitar/bass/trommer), uten noe godt fokus på noen av dem, etterfulgt av 10 år med C-Am-F-G på kassegitar, ispedd enkelte jobber på bass og trommer. Resultatet er at jeg nå er ganske god til å spille komp, fort og tight, og derav også en brukbar trommis. Bass har jeg glemt hvordan jeg spiller, og "sologitar" er fortsatt fremmed territorie. Imidlertid enig med juzzi, det å spille sammen med andre er også for meg det desidert mest lærerike, og egentlig den eneste motivasjonen jeg har til å øve. Sjukt gøy å stå på en scene, men sjukt kjipt å sitte hjemme og øve, men man vil jo ikke være den som holder igjen resten av bandet
 9. Snart St.Patrick's Day igjen, og vi holder selvsagt rutinene ved like, selv om aktiviteten ellers i året kunne vært bedre. Fredag 15.mars kl. 21 - Shamrock Pub på Grünerløkka - ID:20 og gratis inngang om jeg husker rett Lørdag 16.mars kl 22 - Saxon King, Horten - ID:20, CC:150,-. Ca 100 av 150 billetter er solgt alt, så anbefaler å kjøpe på forhånd eller komme tidlig. Ser ingen grunn til at dette ikke skal bli like festlig som alltid, så ingen grunn til å sitte hjemme. Kom kom!
 10. Ikke prøvd MOOER-pedalen, men min umiddelbare tanke er brukt Atomic Amplifire, basert på de tipsene jeg fikk når jeg var på jakt etter ampsim. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=130480260 Den ble dog for begrenset for mitt bruk, men til det dere skal ha den til bør den jo være midt i blinken.
 11. HNGH! Goldtop LP med P90 er vel kanskje så pent det kan bli!
 12. "Dagens småprat" tok nærmere et halvt minutt, "Hva hører du på nå" drøye 10 sekunder. Denne tråden kom med én gang. Chrome, Win10, 100Mbit fiberlinje. Alt oppdatert. Edit: Det å publisere en post tok også lang tid. 20-30sek. Edit 2: Redigering av post gikk forholdsvis fort, både å åpne for redigering og å lagre den etterpå.
 13. Synes den var fet jeg! Hadde vært enda fetere med litt slitasje. For øvrig må man gjerne si noe om produsent og slikt, sånn til hjelp for oss som ikke er helt oppdatert! Gjetter på at det ikke er Fender, og basert på germaniumkids kommentar og en post i GAS-tråden så gjetter jeg på Suhr, men kan jo være hva som helst.
 14. Bruker den hele tiden, så observasjonen var ikke egentlig så utrolig imponerende. Merket fort at den ikke var der! Håper dog det kan ha vært til hjelp
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.