Web Analytics
Gå til innhold

Espenw

Medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Espenw

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 06. juli 1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/GratisInngang

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noen som har et koblingsskjema for hvordan man bygger denne? Gidder ikke betale 600kr for noe som sikkert lar seg lodde på 20 min.
 2. Har en Bad ass dist og Zakk Wylde od. Veldig fornøyd med begge. Relativt rimelige og fin lyd. OD til Zakk wylde er en pedal jeg ikke klarer å ta av brettet. Har prøvd forskjellige OD, men bytter tilbake til denne.
 3. Legg ut et par lydklipp da vel så vi andre kan høre.
 4. Har aldri vært på Ali express før, men måtte ta en titt. Selv om gitarene sikkert bare er dritt er prisene imponerende lave. Her ligger det mange brudd på ikke eksisterende arbeidsmiljølover (Vet det er en selvmotsigelse). Dette er sikkert også ulovlig piratkopiering og min mening er at dette ikke bør kjøpes. Man støtter opp under så mange ting jeg mener er galt ved å kjøpe fra slike nettsteder at dette er ugreit. Et annet element er jo de som videreselger disse gitarene og gir inntrykk av at det er ekte vare. Måtte bare lufte litt.
 5. Noen her som har erfaring med Mod 8EB2C1B til Blues jr 3. Jeg synes romklangen på ampen er litt kjip, spesielt når man drar den opp. Har bestilt denne klangen og håper det bedrer det litt. Noen erfaringer?
 6. Herlig Tele og en hjemmesnekra taptempo.
 7. Fornøyd med Chopper T? Har en på vei i posten.Tenkte å coilsplitte den for å få litt flere valgmuligheter.
 8. Hva med denne? http://www.wamplerpedals.com/signature/dual-fusion/
 9. Pink Paisley Japan 93. Bytta til Babicz bro og locking tuners. Venter på Chopper T og Twang king. Snudd rundt på switchene og tatt bort tone. Jeg synes det blir et bedre og mer tilgjengelig setup.
 10. Har samme ampen og den har overraskende mye headroom. Mye amp for penga. Funker også til små pubgiger.
 11. I stadig endring. Her er innhold og rekkefølge: Tu-3 G-lab wah Mooer phaser (kommer snart en tiny orange fra mp) MXR 78 badass dist TC spark booster TC Corona chorus Suhr tremolo Boss dd-5 (Rosa pedal er tap tempo) TC HOF Boks på fueltank er kanalswitch til amp
 12. Det får bli neste gang den skal åpnes. Takk for innspill.
 13. Da var det gjort og du hadde rett. Hot og jord er bytta og ting er som det skal. Liker sounden av little 59. Ikke for hissig, men nok til å gi soloer et fint boost og mer od. La også inn kobbershielding og lodda alt på nytt. Var lodding fra jomfrulodding og de hadde ikke vondt av et ansiktsløft.
 14. Hei Satt akkurat i en SD little 59 pu i gitaren og den låter fett. Problemet er at det ikke låter bra i fjerde posisjon på 5-way switchen. Der er den i combo med en dimarzio true velvet. Noen som vet grunnen til dette. Det låter spinkelt og med mye diskant. Setter pris på svar.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.