Gå til innhold

Griffin

Medlem
 • Innholdsteller

  1 042
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Griffin vant dagen sist Mai 12 2017

Griffin hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

415 Excellent

Om Griffin

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 26. mai 1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/JkAllAlone?feature=watch

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansund
 • Interesser
  Musikk / Gaming

Nylige profilbesøk

4 970 profilvisninger
 1. Griffin

  Friedman Dirty Shirly

  Spananande... funker det fett nok så kunne kanskje pedalbrettet slankes bittelitt... har i praksis 4xOD på det i dag 🙉 Få solgt unna Kemperen og følge med på Finn... ikke ett ras av Friedman amper akkurat, men det er vel ett godt tegn vil noen si... Vil helst ha top/cab jeg da...
 2. Griffin

  Friedman Dirty Shirly

  I know... derfor er jeg litt nyfiken på om Dirty Shirley pedalen er enn godt alternativ til en slags andre kanal... er avhengig av en ganske ren «grunnmur»
 3. Griffin

  Friedman Dirty Shirly

  Bytte mot Helix’n min? Jeg trenger ikke noe i mellom 😜 Seriøst... gaincut? Er det siste skrik, gammelt skrik eller valgbart når en bestiller? Cleans... snakker vi JTM/Bassman-land? Du har ikke testa’n på andre kabinett med andre høyttalere vel? Har som nevnt ett kabinett med to stk. V30.
 4. Griffin

  Friedman Dirty Shirly

  Du har ikke tilfeldigvis fått testa’n på andre kabinett? Jeg har sykt lyst på DS (selv om jeg aldri har testa in Persona) men de penga da... har jo ett 2x12 kabinett med V30... Har du testa pedalen forresten? Hvordan låter Dirty Shirley i en Dirty Shirley? Blir det som en kanalswitch? Ble det så du handla?
 5. Griffin

  Universal Audio OX

  Takk, takk... men jeg har alt bestilt så da får jeg førstehånds erfaring... 😁 Gleder meg... 🤘🏻
 6. Griffin

  Universal Audio OX

  Men den mangler jo essensielle features. Det er jo bare en DI box og den gjør bare litt av det jeg ønsker å bruke den til... Men tråden var om noen har OX erfaring de vil dele, men det virker ikke slik, så da tok jeg en for laget og bestilte en... får se om benytter meg av angreretten eller om Kemperen blir solgt ☺️
 7. Griffin

  Universal Audio OX

  Klarer meg uten Delay, reverb og de greiene der... siden det ikke er Midi-styring uansett... men ellers vil jeg ha det som følger med. Pluss lovprisinga til både attenuator og annet virker som å overgå annet jeg har hørt om... og de attenuatorene jeg har prøvd hittil er rett og slett ikke gode nok. De har riktignok ikke vært i denne prisklassen heller da... Får bestille og ha angreretten i bakhånd tror jeg. Om jeg vil beholde den så kommer det en Kemper til salgs, siden jeg også har Helix.
 8. Prøvde origin 20 og 50 komboene i butikk. Lovprist av de som jobbet der, men ble ikke overbevist. Fikk mer assosiasjoner til min Mini-jubilee enn noe som kan kalles "origin", men jubilee'n er meeeget bedre.
 9. Noen som har gjort seg opp noen tanker og erfaringer de vil dele med denne fiffige boksen? Savner litt å trikse/mikse med amp og godt gammeldags pedalbrett i heimen... vurderer faktisk å selge Kemper'n for å finansiere... men det sitter jævlig langt inne....
 10. Griffin

  Vis din offset!

  Tullsnakk... det er de samme som sier rocken er død 🙉
 11. Griffin

  Vis din offset!

  Komme med min jeg oxo...
 12. Griffin

  Kompakte TRS-kabler for pedalbrett - Hvor?

  Gitarist.no kjøpte derfra selv. De har Rockboard sine. https://www.gitarist.no/products/rockboard-flat-patch-15cm-trs Uhm... så du nevner 50cm. Send de en e-post og spør de om å ta inn. De hadde ikke inn noen Rockboard TRS inn før jeg spurte... så de hadde ordinære patchkabler fra Rockboard, så da spurte jeg om de kunne ta inn 15cm TRS.
 13. Griffin

  Vis frem kosekroken din!

  Bytta krok... mindre, men med litt god organisering så blir det bra dette
 14. Hei, Da slapp vi vår aller første musikkvideo... denne låta og en til blir sluppet 21.april på Spotify og sånn... håper dere bevilger litt tid til en titt ☺️
 15. Griffin

  Pedalbrett oppsett

  I front ja, men skulle jeg brukt sløyfa så det som står i parantes i sløyfa.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.